Contact phone number:

Contact email:

Antonakis


 • Lvl 8 - Lock Expert
 • 53 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Schizophrenia

  Αγγελίωνος 10, Αγία Παρασκευή
  Antonakis quote Πολύ καλή προσπάθεια από τα παιδιά.. Ο ηθοποιός ήταν πολύ καλός και η ατμόσφαιρα μέσα στο σενάριο του δωματίου.. Οι γρίφοι ήταν λίγο εύκολοι για μας αλλά βέβαια ήμαστε αρκετά έμπειρη ομάδα..
  on 27 April 2017
 • Cimiterium

  Ευθ. Δεδούση 13, , Ηλιούπολη
  Antonakis quote Τελευταίο δωμάτιο Κοιμητήριο. Ένα από τα πιο παρεξηγημένα δωμάτια που έχουμε επισκεφτεί. Δυνατή εμπειρία! οι αισθήσεις σου εδώ είναι το βασικό ατού σου. Ο τρόμος είναι παντού και πάντα δίπλα σου χωρίς καν να το ξέρεις ή μάλλον ενώ το ξέρεις δεν ξέρεις που είναι και αυτό είναι το χειρότερο. Ενώ το νιώθεις δεν ξέρεις από που θα σου έρθει.. Φυσικά το παίξαμε μετά την αλλαγή όπως πληροφορηθήκαμε και οι γρίφοι ναι μεν βατοί στο να βρεις την λύση αλλά δύσκολο να την κάνεις πράξη άρα δεν το θεωρούμε εύκολο, που κάποιοι μας το χαρακτήρισαν, και ας έχουμε εμπειρία γύρω στα 65 - 70 δωμάτια. Μετά από αυτό ακολουθεί και το πρώτο τέλος της ιστορίας εκεί είναι και το καλύτερο κομμάτι του The Abbey που πάντα περιμένεις μετά το τέλος του κάθε δωματίου, με τον «Μοναχό» που από την μια είναι άκρως ψαρωτικός και από την άλλη δεν ξέρεις αν πρέπει να του έχεις εμπιστοσύνη η όχι.. Υ.Γ.: Κάντε ησυχία όσο ήσαστε εκεί ώστε να ακούτε από πού σας έρχεται γιατί είναι πάντα διπλά σας, πάντα όμως..!! Εν κατακλείδι το μοναστήρι μπήκε άνετα στα Top 5 μας. Περιμένουμε τα υπόλοιπα δωμάτια που μας είπαν.. έχουμε εθιστεί στο μοναχισμό.. Ευλόγησων..!
  on 20 April 2017
 • Custodia

  Ευθ. Δεδούση 13, Ηλιούπολη
  Antonakis quote Τρίτος σταθμός η Φυλακή του μοναστηρίου.. Ένα δωμάτιο θεωρώ κατηγορία από μόνο του, τα σκηνικά άκρως ρεαλιστικά.. είσαι στην φυλακή! Γρίφοι άκρως απαιτητικοί και απαιτούν σίγουρα συνεργασία της ομάδας. Βασικό να είσαι μέσα στην ιστορία αν και σίγουρα θα μπεις με τέτοια ατμόσφαιρα που έχεις από την είσοδο του κτιρίου.. Δωμάτιο που συνδυάζει τρόμο-ιστορία-γρίφους και στο τέλος υπερβολικό γέλιο.. Για εμάς ένα από τα πιο δυνατά δωμάτια που έχουμε πάει σίγουρα, το συζητήσαμε όλο το Πάσχα και θα το συζητάμε για καιρό. Ειδικά ο τρόπος που εναλλάσσεται ο τρόμος στο άπειρο γέλιο. Για να λέγεσαι escaper πρέπει σίγουρα να το έχεις στο ιστορικό σου..! Συγχαρητήρια στο ηθοποιό που αντέχει τόσα και αλλά τόσα, θα καταλάβετε τι εννοώ….
  on 20 April 2017
 • Librarium

  Ευθ. Δεδούση 13, Ηλιούπολη
  Antonakis quote Δεύτερη στάση μας η Βιβλιοθήκη και η μεγάλη ανατροπή στα fun δωμάτια ένα από τα πιο ενδιαφέρον παιχνίδια που υπάρχουν.. Γρίφοι πολλοί, αν και το παίξαμε μετά την αλλαγή που μας είπαν τα παιδιά είναι ένα δωμάτιο που χρειάζεται να είσαι συνεχώς εκεί. Η ηθοποιός είναι η χαρά της ζωής, το γέλιο άπειρο και συνεχόμενο. Βοήθειες ουσιαστικές και μόνο όταν χρειάζεται γιατί χρειάζεται σίγουρα!! Δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις με τόσους γρίφους χωρίς βοήθεια σε 1:15.. Δωμάτιο που θα πηγαίναμε και δεύτερη φορά μόνο και μόνο για να μυρίσουμε τον «ανθό» της..
  on 20 April 2017
 • Purgatorium

  Ευθ. Δεδούση 13, Ηλιούπολη
  Antonakis quote Το ταξίδι στο the Abbey ολοκληρώθηκε χτες εντός κλίματος λόγο Πάσχα.. Πρώτη επίσκεψη καθαρτήριο και έχω να πω πως η ατμόσφαιρα είναι άκρως ρεαλιστική, νιώθεις συνεχώς τον μεσαίωνα στο αίμα σου.. Η ηθοποιός ήταν η καλύτερη που έχουμε συναντήσει σε παιχνίδι.. Γρίφοι με στρωτή ροή και τόσο δύσκολοι όσο χρειάζεται ώστε να ευχαριστηθείς το παιχνίδι και να είσαι συνεχώς στην τσίτα.. Δωμάτιο που προτείνεται ανεπιφύλακτα για όλους τους παίκτες των ER.. H δουλειά των παιδιών εκεί είναι από τις λίγες που υπάρχουν..
  on 20 April 2017
 • Enigma

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Antonakis quote Αγαπημένο δωμάτιο με πολύ ωραίους γρίφους και πολύ ωραία σκηνικά.. Έχω δει και μια πρόσφατη ταινία με το συγκεκριμένο θέμα και το γούσταρα πολύ.. Το προτείνω ανεπιφύλακτα..
  on 21 March 2017
 • The Ritual

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  Antonakis quote Πολύ ωραία στημένο δωμάτιο και σκηνικά, οι ηθοποιοί καλοί και οι γρίφοι προς το δύσκολοι.. Όχι τόσο τρομακτικό όσο παρουσιάζεται.. Τουλάχιστον για μας..
  on 21 March 2017
 • The Ring

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  Antonakis quote Εμένα σαν δωμάτιο μου άρεσε και η ηθοποιός πολύ καλή.. Σαν γρίφοι όχι ιδιαίτερα πράγματα.. Το προτείνω..
  on 21 March 2017
 • Sin City

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Antonakis quote Ωραίο δωμάτιο με πρωτότυπο ξεκίνημα.. μέτριας δυσκολίας γρίφοι (αν και ήμασταν υπεράριθμοι). Ωραία υποδοχή και καλά παιδιά.. Θα πάμε και στα υπόλοιπα..
  on 19 March 2017
 • Απόδραση από τα 80s

  Λεωφόρος Συγγρού 107, Αθήνα (Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών)
  Antonakis quote Μικρής διάρκειας δωμάτιο και για λίγα άτομα.. Κυρίως για μη έμπειρες ομάδες είναι καλό γα ξεκίνημα αλλά γενικότερα θα αρέσει..
  on 19 March 2017
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  Antonakis quote Πολύ ωραία σκηνικά στο δωμάτιο αλλά ίσως κάνει περισσότερο για νέες ομάδες..
  on 19 March 2017
 • The Perfect Eleven

  Ψυρρή
  Antonakis quote Ωραίο ..δωμάτιο, έξυπνο και με μέτριους προς δύσκολους γρίφους.. Σίγουρα μπορεί να εξελιχθεί κι άλλο..
  on 19 March 2017
1 2 3 5
Close