Contact phone number:

Contact email:

Annaescaper


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 13 κριτικές
 • 3 Δωμάτια στο Wishlist
 • Sin City

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Annaescaper quote Πολύ ενδιαφέρον δωμάτιο! Η αρχή ήταν από τις πιο πρωτότυπες που έχουμε συναντήσει, είχε όμορφη ροή και ατμόσφαιρα με μικρές εκπλήξεις που όμως δεν το κάνουν τρομακτικό. Είναι ιδανικό για τρία άτομα καθώς ο χώρος είναι μικρός, και οι γρίφοι είναι κατάλληλοι για όχι πολύ έμπειρες ομάδες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και οι πιο έμπειροι δε νθα περάσουν ευχάριστα. Επίσης τα παιδιά πολύ φιλικά και το περιβάλλον εξαιρετικό. Στα αρνητικά θα βάλω μόνο ότι σε ένα σημείο ένα πέρασμα μας δυσκόλεψε πολύ σαν να είχε κολλήσει με αποτέλεσμα ένα παιδί να έρθει να μας βοηθήσει και δυσκολεύτηκε και αυτός, κάτι που όμως μετά ξεχάσαμε και συνεχίσαμε σαν να μην έγινε ποτέ. Επίσης θα προτιμούσα αν το τέλος είχε περισσότερη ένταση, αλλά είμαστε γενικά μείναμε πολλοί ευχαριστημένοι.
  on 27 March 2019
 • Room 203: Grim Reaper

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Annaescaper quote Σε γενικές γραμμές είναι ένα δωμάτιο που ευχαριστηθηκαμε και περάσαμε πολύ ωραία. Έχει σημεία με αρκετό τρόμο και ο ηθοποιός κάνει πολύ σωστά την δουλειά του, και όσο το παιχνίδι κυλάει τον συνηθίζεις και έχει πλάκα χωρίς να χαλάει την τρομακτική ατμόσφαιρα. Οι γρίφοι ήταν γενικά μέσα στο concept και μέτριας δυσκολίας και απαιτούν να μπορείς να σκέφτεσαι συνδυαστικά αλλα και να μην χάνεις χρόνο στους σχετικά εύκολους. Παρόλα αυτά οι γριφοι του τελευταίου δωματίου είχαν αρκετές αστοχίες που χάλασαν λίγο την ροή. Είμαστε ευχαριστημένοι και περάσαμε πολύ καλά, συνιστάται σε ομάδες 4 ατόμων θεωρώ και πιστεύω αξίζει.
  on 23 December 2018
 • Unknown

  Ιάκχου 5, Γκάζι
  Annaescaper quote Πραγματικά ένα πολύ διασκεδαστικό δωμάτιο! Στα θετικά έχω να πω πάρα πολλά πράγματα. Αρχικά, είναι ένα πραγματικά τεράστιο δωμάτιο και με ατελείωτα σημεία, ένας χώρος που έχουν εκμεταλλευτεί κάθε μικρή γωνία. Επίσης έχει αρκετό τρέξιμο και είναι πολύ τρομακτικό και σε κρατάει πάντα σε αγωνία, κάτι που αρέσει πολύ στην ομάδα μας. Ένα ακόμα θετικό για εμάς είναι ότι είχε πολλά περάσματα, ανεβοκατεβάσματα και μέρη για να σκαρφαλώσεις και όλα αυτά σε βάζουν ακόμα περισσότερο στην ατμόσφαιρα. Ο τρόπος που παίρνουμε βοήθειες μας άρεσε πάρα πολύ και συχνά μας έκανε να γελάμε. Ο ηθοποιός αρκετά καλός, αλλά δεν ενσαρκώνει κάποιο πρόσωπο, απλά σε τρομάζει. Στα αρνητικά έχω να πω ότι θα θέλαμε λίγο καλύτερο φωτισμό τουλάχιστον στα λουκέτα και ότι θα μου άρεσε να μας ενημέρωναν για τον χρόνο τουλάχιστον κάθε 10 λεπτά, γιατί είναι περίεργο να μην ξέρεις καθόλου πόσο χρόνο έχεις. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο (που το καταλαβαίνεις όταν βγεις από το παιχνίδι) είναι ότι χωρίς συνεχείς βοήθειες το παιχνίδι δεν προχωράει γιατί δεν υπάρχει ιδιαίτερη συνοχή. Νομίζω ότι αυτό είναι αντικειμενικό και ότι δεν έχει να κάνει με την εμπειρία της κάθε ομάδας. Οι γρίφοι ήταν κατά 90% physical tasks και δεν ήθελαν ιδιαίτερη σκέψη, απλά θέλει παρατηρητικότητα και για το είδος τους μας άρεσαν αρκετά. 4 στην γενική εικόνα γιατί, παρόλο που υπήρχαν αρνητικά, περάσαμε φοβερά (και βγήκαμε). 3,5 στους γρίφους γιατί ήταν αρκετά καλοί για το είδος τους. Τα παιδία της εταιρείας εξαιρετικά και φιλικά! Το tip για αυτό τo δωμάτιο είναι το άνετο ντύσιμο και η ψυχραιμία. Είναι πολύ διασκεδαστικό, να πάτε.
  on 4 July 2018
 • Anubis

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Annaescaper quote Ενα καταπληκτικό δωμάτιο του mindtrap Πειραιά!! Εχει μεγάλους χώρους, τέλεια περάσματα και φοβερούς μηχανισμούς!! Ημασταν 4 ατομα (θα ειναι διασκεδαστικό αν ειστε μεχρι 5 πιστεύω), περάσαμε τέλεια και βγήκαμε με υπολειπόμενο χρόνο 30 δευτερόλεπτα!! Δεν είναι τοσο τρομακτικό, αλλα είναι παρα πολυ ατμοσφαιρικό! Στην γενική εικόνα έβαλα 4,5 γιατί θα μου άρεσε να είναι λίγο πιο αγχωτικός ο τρόπος που βγαίνεις απο το δωμάτιο, αλλα και επειδή η αλληλεπίδραση με τον ηθοποιό ηταν για λίγη ωρα. Στους γρίφους έβαλα 4,5 γιατί μας άρεσαν πάρα πολύ, όμως για έμπειρες ομάδες θα ήταν αρκετά εύκολοι, αλλά για το δικό μας επιπεδο ηταν άψογοι! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα, μπράβο στην mindtrap Πειραιά!!
  on 12 April 2018
 • The Morgue

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Annaescaper quote Αρχικά να πω ότι περάσαμε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ! Αν θέλετε δωμάτιο με πολύ τρέξιμο και φόβο πρέπει σίγουρα να πάτε σε αυτό! Ο ηθοποιός, αλλά και ο gm (που έχει ρόλο στο παιχνίδι) μας έκαναν να φοβηθούμε και να γελάσουμε! Από την άλλη πλευρά, αν θέλετε δωμάτιο γρίφων, αυτό δεν είναι ένα. Έχει λίγους γρίφους, εύκολους και γρήγορους. Το ζητούμενο λοιπόν δεν είναι τόσο οι γρίφοι, αλλά τρέχω να σωθώ! Οπότε αν σας αρέσει αυτό το είδος, πρέπει να πάτε! Εμείς ήμασταν 6 άτομα, περάσαμε τέλεια και βγήκαμε. Αν είστε 4, άντε 5, θα περάσετε ακόμα καλύτερα! Το προσωπικό εξαιρετικό όπως πάντα! Μπράβο Μindtrap, συνεχίστε έτσι!!
  on 5 April 2018
 • Experimentum IV

  Πηγάσου 1 και Δημονάκτωνος, Νέος Κόσμος
  Annaescaper quote Ήταν ένα πολυ ενδιαφέρον δωμάτιο. Όπως είπε και η gamemaster, ειναι καλό για πιο έμπειρες ομάδες γιατί είναι πολύ δύσκολο. Είναι ένα old school δωμάτιο με πολλά λουκέτα, κάτι που εμάς μας άρεσε. Στα θετικά βάζω τους πολύ ωραίους γρίφους και τον χωρισμό της ομάδας. Επίσης, νομίζω οτί είναι πολύ ενδιαφέρον και το τέλος, αλλα δυστυχώς δεν το προλάβαμε. Στα αρνητικά θα βάλω το ότι δεν μπορούσαμε να δούμε τον χρόνο και μας τον έλεγαν. Επιπλέον, αν ψαχνετε δωμάτια με πολλούς και μεγάλους χώρους, σιγουρά αυτό δεν είναι το κατάλληλο. Γενικότερα, ήταν ένα πολύ καλό και διαφορετικό δωμάτιο σε σχεση με όσα έχουμε δοκιμάσει και σαν προτείνω να πάτε!!
  on 22 October 2017
 • Room 104: Joker’s Crypt

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Annaescaper quote Εκπληκτικό δωματιο, φοβερός ηθοποιός και πάρα πολύ γέλιο! Δεν εχουμε ξαναδιασκεδάσει τόσο σε καποιο δωμάτιο! Οι γρίφοι είναι οι περισσότεροι σχετικοί με το θέμα και εχουν πάρα πολύ ενδιαφέρον! Το δωμάτιο θεωρώ οτι δεν είναι παρα πολύ δύσκολο, πέρα απο 1-2 γρίφους, οπότε το συστίνω εάν δεν έχετε πολύ εμπειρία, αλλα δεν είναι και για εντελώς αρχάριους. Εάν θέλετε να διασκεδάσετε, πρέπει να πατε! Εμείς αποδράσαμε και περασαμε φανταστικά!
  on 5 September 2017
 • Maniac's Lair

  Αγίας Φωτεινής 12, Νέα Σμύρνη
  Annaescaper quote Μικρό δωμάτιο, μπαίνεις στην ατμόσφαιρα εύκολα και σε αυτό βοηθαει ο ηθοποιός, ο οποίος είναι αρκετά καλος. Οι γρίφοι είναι αρκέτα δύσκολοι, αλλα δεν με ενθουσίασαν. Περίμενα να τρομάξω περισσότερο, αλλα ο σκοπός του δωματίου είναι κυρίως να διασκεδάσεις.
  on 31 August 2017
 • Fear of the Dark - Black Hole Edition

  Μπουζιάνη 6 & Βουλιαγμένης, Δάφνη
  Annaescaper quote Οι ηθοποιοι? Δίνουν ρεσιτάλ κανονικότατα. Ο gamemaster? Σούπερ ψαρωτικός. Τα δωμάτια? Ανεπανάληπτα. Είχε καποιούς δύσκολους γρίφους αλλα έβαλα 4,5 αστεράκια γιατι οι περισσότεροι ήταν εύκολοι. Δεν έχουμε λόγια, πρέπει να πάτε!!
  on 31 August 2017
 • The Holy Grail

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  Annaescaper quote Ένα αρκετά εύκολο δωματιο. Σιγουρα για αρχαριους. Έχει ωραιους γρίφους με κανα δυο μόνο δύσκολους. Είναι ατμοσφαιρικό και έχει πολυ ωραίους μηχανισμους. Ο gamemaster όσο βοηθητικός χρειαζόταν. Αν είστε αρχάριοι να πάτε, πολυ καλή εμπειρία για εμάς!
  on 31 August 2017
 • Contagion

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  Annaescaper quote Οι γρίφοι ήταν δύσκολοι και μεγάλοι, αλλά δεν είχαν ιδιαίτερη συνοχή. Το δωματιο δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο, απλώς ένα εργαστηριο με βασικά αντικείμενα. Δεν είναι ούτε για αρχάριους, ούτε για πολύ προχωρημένους. Ο gamemaster έδινε σαφείς οδηγίες και η τιμη ειναι καλή.
  on 31 August 2017
 • Silent Hills

  Πραξιτέλους 183 & 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
  Annaescaper quote Εκπληκτικό δωματιο, ατμοσφαιρικό περιβάλλον και ο ηθοποιός ειλικρινα δινει ρεσιτάλ!! Εβαλα 4,5 αστερια στην γενικη εικόνα διοτι νομιζω οτι χρειαζεται λιγη περισσότερη βοηθεια να δωθεί και ο φωτισμός ηταν αρκετα κουραστικός. Στους γρίφους εβαλα και παλι 4,5 γιατι δεν ηταν παρα πολυ δύσκολοι, ομως για καποιον λογο κολλάς εκει και ισως φταινε οι κανόνες του δωματίου. Διαφορετικα θα έβαζα 5. Ειναι για αρκετά έμπειρες ομάδες και το συστήνω ανεπιφύλακτα!!
  on 29 August 2017
1 2
Close