Contact phone number:

Contact email:

Alice In Chains


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 16 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Conjuring

  Ευριπίδου 31-33 , Αθήνα
  Alice In Chains quote Ωραίο δωμάτιο με πολύ δυνατή αρχή που σίγουρα τη θυμάσαι για πολύ καιρό. Το πρόβλημα είναι ότι στη συνέχεια πέφτει στο θέμα του τρόμου και ο ηθοποιός περιφέρεται λίγο σαν την άδικη κατάρα :p Οι χώροι είναι όμορφα διακοσμημένοι και ταιριάζουν με το θέμα του δωματίου, ειδικά ο τελευταίος χώρος μας άρεσε πολύ, αν και έχει κάποια σημεία φθοράς στα σκηνικά. Έχει μερικούς έξυπνους γρίφους αν και όχι ιδιαίτερα δύσκολους, αλλά δεν ενδείκνυται το κλίμα κιόλας. Αγαπήσαμε έναν γρίφο με υγρό στοιχείο λόγω πρωτοτυπίας. Υπάρχει και μία ωραία έκπληξη στη ροή του παιχνιδιού που περιλαμβάνει τη συμμετοχή του ηθοποιού. Εκεί θέλει λίγη ψυχραιμία αν φοβάστε. Εμάς δυστυχώς δεν μπόρεσε να μας επηρεάσει... Το προτείνουμε για ομάδες 4 ατόμων με εμπειρία ή και χωρίς.
  on 15 January 2018
 • The Magic Chamber

  Γαρυττού 174, Αγία Παρασκευή
  Alice In Chains quote Πολύ όμορφο δωμάτιο που σε πείθει για το θέμα με τη διακόσμηση και την ατμόσφαιρα που επικρατεί. Γρίφοι σχετικά εύκολοι χωρίς λουκέτα και ενταγμένοι στο κλίμα του δωματίου. Εδώ συναντήσαμε ίσως τον πιο αγαπημένο τρόπο βοηθειών μέχρι στιγμής. Συγχαρητήρια στα παιδιά για το εύρυμα!!!! Η ηθοποιός πολύ καλή και δεν βγήκε στιγμή από τον ρόλο της. Οι χώροι είναι όντως μικροί και το δωμάτιο δεν ενδείκνυται για μεγάλες ομάδες, αλλά θα το απολαύσετε από την αρχή έως το τέλος με τα μαγικά του ? Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όλους και ειδικά σε οικογένειες.
  on 15 January 2018
 • Secret Society

  Ζωσιμάδων 34, Πειραιάς
  Alice In Chains quote Δεύτερη στάση στο Magic Door και συνεχίστηκε η πολύ καλή εμπειρία μας. Ατμοσφαρικό δωμάτιο με πολύ όμορφη διακόσμηση και απόλυτα ταιριαστή με το θέμα, αν και σε κάποια σημεία χρειάζεται εμπλουτισμός, αλλά τα παιδιά μας είπαν ότι ετοιμάζουν αλλαγές και σε αυτό το δωμάτιο. Υπάρχει ιστορία που σου αποκαλύπτεται στην πορεία και σε οδηγεί στους γρίφους με πολύ έξυπνο και ιδιαίτερο τρόπο. Ευχαριστούμε Μέγα Μάγιστρε! ;) Το ατού του δωματίου είναι οι γρίφοι του. Οι περισσότεροι πολύ πρωτότυποι και επιτέλους συναντήσαμε γρίφους που δεν χρειάζονται μόνο παρατηρητικότητα και ψάξιμο, αλλά πρέπει να σκεφτείς και λίγο. Έχει και κάποιους συνδυαστικούς γρίφους, γι'αυτό μην πάτε λίγοι αν δεν έχετε αρκετή εμπειρία. Στο δωμάτιο υπάρχουν και αρκετοί μηχανισμοί, οπότε συμβαίνουν διάφορα μαγικά ;) Οι βοήθειες από την GM πολύ διακριτικές με σκοπό να σε καθοδηγήσουν και όχι να σε κάνουν να προχωρήσεις πιο γρήγορα. Μας άρεσε πολύ και το αναμνηστικό που πήραμε στο τέλος. Για την υποδοχή και τα παιδιά εκεί τα έχουμε ξαναπεί... από τις πιο ζεστές επισκέψεις σε escape room. Το προτείνουμε με κλειστά μάτια σε ομάδες 4 ατόμων ή και λιγότερα αν έχετε αρκετή εμπειρία. ΥΓ1: Μάλλον διάβασαν την κριτική μου για το Screaming Woods και έφεραν μελομακάρονα και κουραμπιέδες :) ΥΓ2: Ερμή, θα σε κλέψω την επόμενη φορά που θα έρθω. Σου το υπόσχομαι!!!!
  on 5 January 2018
 • It

  Ελ. Βενιζέλου 17, Δάφνη
  Alice In Chains quote Δωμάτιο που περιμέναμε καιρό να ανοίξει και τώρα που το επισκεφτήκαμε, καταλάβαμε το γιατί άργησε τόσο. Μπήκαμε σε έναν χώρο που σκηνογραφικά είναι άψογος, με πολύ αληθοφανή σκηνικά και όλα στο κλίμα της ιστορίας. Ωραία περάσματα και εναλλαγές, αλλά λίγες για τόσο καινούργιο δωμάτιο. Οι γρίφοι είναι δύσκολοι έως πολύ δύσκολοι, συνδυαστικοί και όχι γραμμικοί, οπότε χρειάζονται αρκετά άτομα. Το δωμάτιο δεν έχει λουκέτα, λειτουργεί μόνο με μηχανισμούς που είναι όλοι ενταγμένοι στο θέμα και στη διακόσμηση. Θεωρούμε ότι χρειάζονται λιγότεροι γρίφοι και κάποιοι θέλουν σίγουρα βελτίωση γιατί χρειάζεται φαντασία για να τους λύσεις, αλλά είναι αρχή ακόμη, οπότε τα παιδιά σίγουρα θα φτιάξουν ό,τι βλέπουν ότι δεν τραβάει. Ο τρόπος των βοηθειών στον πρώτο χώρο είναι πολύ πρωτότυπος και τους αξίζουν συγχαρητήρια που μπήκαν στον κόπο και στα έξοδα να το φτιάξουν έτσι. Ο ηθοποιός είναι όντως ο κλόουν της ταινίας, αλλά είναι πολυ διακριτικός με περιορισμένες εμφανίσεις, το οποία βέβαια δικαιολογείται από το πλήθος και τη δυσκολία των γρίφων. Σε καμμία περίπτωση όμως δεν κατατάσσεται στα δωμάτια τρόμου. Το προτείνουμε σίγουρα σε ομάδες με αρκετή εμπειρία και 4+ άτομα γιατί υπάρχουν πράγματα να κάνουν όλοι. ΥΓ: Πολύ καλά ηχητικά εφέ που χτίζουν την ατμόσφαιρα και βοηθούν στη συνολική εμπειρία.
  on 29 December 2017
 • Mrs. Roses House

  Πειραιώς 17 & Αδελφών Γιαννίδη, Μοσχάτο
  Alice In Chains quote Επισκεφτήκαμε κι εμείς το περιβόητο χωριό μετά από μεγάλη αναμονή και εντυπωσιαστήκαμε πραγματικά. Πολύ διαφορετική υποδοχή και μία από τις καλύτερες ενάρξεις σε δωμάτιο. Και μετά ξεκινάει και μένεις με το στόμα ανοιχτό από τα σκηνικά και το μέγεθος των χώρων. Σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι όντως σε χωριό και κάτι μυστήριο συμβαίνει εκεί. Στη συνέχεια μπαίνεις στο σπίτι της Τριανταφυλλιάς όπου η διακόσμηση είναι πολυ ωραία και αληθοφανής. Οι γρίφοι είναι μέτριοι σε δυσκολία και κάποιοι αρκετά πρωτότυποι. Υπάρχουν και αρκετοί μηχανισμοί που έχουμε ξαναδεί σε άλλα δωμάτια, αλλά είναι πολύ ωραία στημένοι. Ένας γρίφος μόνο μας ταλαιπώρησε και μάλλον τον λύσαμε στην τύχη. Οι ηθοποιοί δεν σε κηνυγάνε, αλλά σε τρομάζουν με διάφορους τρόπους, αν και σε κάποια σημεία θα προτιμούσαμε λιγότερες εμφανίσεις. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε μικρές και μεγάλες με λίγη ή πολλή εμπειρία. ΥΓ: Περιμένουμε με ανυπομονησία την Εκκλησία!
  on 29 December 2017
 • Manor Of Whispers

  25ης Μαρτίου 132, Πετρούπολη
  Alice In Chains quote Άλλο ένα δωμάτιο αδικημένο από τα σχόλια και ευτυχώς που δεν τα λάβαμε υπόψη μας. Η GM στην αρχή όντως είναι κάπως ψυχρή και απόμακρη, αλλά είναι για να σε βάλει στο κλίμα, ενώ όταν τελειώνει το δωμάτιο είναι εντελώς διαφορετική και ωραίο τυπάκι. Το δωμάτιο είναι ατμοσφαιρικό και η διακόσμηση ταιριαστή στην ιστορία και στην εποχή που διαδραματίζεται η ιστορία. Οι χώροι είναι πολλοί και μεγάλοι και δεν αισθάνεσαι στριμωγμένος ακόμη και με πιο μεγάλη ομάδα. Οι γρίφοι είναι αρκετοί και μερικοί πρωτότυποι. Κάποιοι είναι δύσκολοι για δωμάτιο τρόμου, αλλά έχεις και χρόνο και σχετική ηρεμία σε κάποια (λίγα) σημεία για να τους λύσεις. Υπάρχουν και μερικοί μηχανισμοί που σίγουρα προσθέτουν στη γενική εικόνα του δωματίου. Ένας γρίφος μας ταλαιπώρησε λίγο παραπάνω, αλλά με την βοήθεια της GM τον καταφέραμε. Κάτι που θέλει βελτίωση είναι ο τρόπος που δίνονται οι βοήθειες. Χρειάζεται ένα πιο έξυπνο εύρυμα που να ταιριάζει στο κλίμα και στην ιστορία του δωματίου. Ο ηθοποιός είναι εξαιρετικός με πολύ ωραία κίνηση. Το δωμάτιο έχει όντως πολύ τρέξιμο σε κάποια σημεία και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι από τα λίγα του είδους που σε πείθει να τον αποφύγεις και να τρέξεις να γλιτώσεις. Το προτείνουμε σε ομάδες με κάποια εμπειρία, όχι πολύ μικρές γιατι ο χώρος το σηκώνει. ΥΓ1: Ευχαριστούμε για το δωράκι και το γλυκάκι :) ΥΓ2: Περιμένουμε το επόμενο δωμάτιο παιδιά!
  on 29 December 2017
 • Screaming Woods

  Ζωσιμάδων 34, Πειραιάς
  Alice In Chains quote Ήμουν πολύ επιφυλακτική όταν έκλεισα το δωμάτιο λόγω των σχολίων, αλλά εμείς περάσαμε τέλεια και μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Τελικά είναι πολύ υποκειμενικό τι αρέσει και τι όχι... Η υποδοχή πολύ προσεγμένη και όμορφα διακοσμημένη και τα παιδιά πολύ φιλικά και με όρεξη να σου μιλήσουν χωρίς να θέλουν να σε ξεπετάξουν για να πιάσουν την επόμενη ομάδα. Η έναρξη του δωματίου πολύ ψαρωτική και σε βάζει κατευθείαν στο κλίμα. Φουλ ατμοσφαιρικό το δωμάτιο και ειδικά ο πρώτος χώρος και πολύ ρεαλιστικά σκηνικά που σε πείθουν ότι βρίσκεσαι σε δάσος. Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας που κυρίως θέλουν παρατηρικότητα και όχι πολλή σκέψη, που είναι και λογικό σε δωμάτιο του είδους. Ένας γρίφος μόνο μας δυσκόλεψε για συγκεκριμένο λόγο και όταν το αναφέραμε στα παιδιά, μας είπαν ότι ετοιμάζουν κάποιες αλλαγές στο δωμάτιο, οπότε θα τον αντικαταστήσουν. Οι περισσότεροι γρίφοι είναι βασισμένοι στην ιστορία του δωματίου, για την οποία ξέρεις λίγα πράγματα από την αρχή και στην πορεία σου αποκαλύπτεται σταδιακά. Οι ηθοποιοί εξαιρετικοί στο ρόλο τους με την πρώτη επαφή να κλέβει την παράσταση και από τα πιο εντυπωσιακά jumpscares που έχουμε συναντήσει. Ξύλο δεν πέφτει σε καμμία περίπτωση και απορώ πως γράφονται τέτοια πράγματα. Μας έκαναν να τρομάξουμε, να τρέξουμε, να γελάσουμε και γενκά το διασκεδάσαμε πάρα πολύ. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε ομάδες 4 (το πολύ 5) ατόμων με χαλαρή διάθεση και όρεξη για δράση. ΥΓ1: Ένα παράπονο μόνο είχαμε... βάλτε κανένα μελομακάρονο ρε παιδιά λόγω των ημερών :P ΥΓ2: Ερμή, σε αγαπάω... θα έρθω να σε κλέψω! ?
  on 29 December 2017
 • The Aschecliffe Asylum

  Eθναρχου Μακαριου 28,Περιστέρι
  Alice In Chains quote Πρωτότυπο δωμάτιο με όμορφους χώρους και πολύ ωραία αρχή και τέλος. Η διακόσμηση είναι ταιριαστή και έχουν εκμεταλλευτεί πολύ έξυπνα το χώρο. Οι γρίφοι είναι μέτριοι σε δυσκολία και σε κάποια σημεία χρειάζονται ιδιαίτερη παρατηρητικότητα για να γλιτώσεις χρόνο στο τέλος ;) Ο ηθοποιός πολύ καλός στο ρόλο του και ψαρωτικός. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε όλες τις ομάδες.
  on 29 December 2017
 • The Cursed Ship - Mary Celeste

  Γυμναστηρίου 17, Δάφνη
  Alice In Chains quote Φοβερή είσοδος, μπαίνεις στο κλίμα από τη στιγμή που θα ανοίξει η πόρτα. Δωμάτιο με πολύ ατμοσφαιρική διακόσμηση με ταιριαστά αντικείμενα. Μεγάλοι χώροι που παραπέμπουν σε καράβι, έξυπνοι γρίφοι μέτριας+ δυσκολίας και κάποιοι αρκετά πρωτότυποι. Δεν είναι δωμάτιο που τρομάζεις ιδιαίτερα μιας και η παρουσία των ηθοποιών είναι διακριτική με κάποια jump-scares χωρίς κυνηγητό. Πολύ ωραίος ο τρόπος που ζητάς βοήθεια και ενταγμένος στο κλίμα του δωματίου. Μας έλειψε λίγο η ιστορία και μας ταλαιπώρησε ο έντονος φωτισμός σε εναν χώρο. Θα μπορούσαν να έχουν πιο πολλές εναλλαγές χώρων μιας και υπάρχουν πολλά τ.μ. ανεκμετάλλευτα. Από τα ωραία δωμάτια της Αθήνας που σίγουρα θα περάσουν καλά όλες οι ομάδες που έχουν στην πλάτη τους μερικά δωμάτια.
  on 18 December 2017
 • The Ring

  Προβελέγγιου 4-6, Κερατσίνι
  Alice In Chains quote Το απόλυτο δωμάτιο τρόμου με την πιο ρεαλιστική ατμόσφαιρα που έχουμε συναντήσει. Ζωντανεύει η ταινία μπροστά στα μάτια σας και η Σαμάρα κινείται ανάμεσά σας. Εύκολοι γρίφοι και χώροι με αδιάφορη διακόσμηση, αλλά ήταν κάτι που δεν μας ενόχλησε καθόλου γιατί το δωμάτιο αυτό σου προσφέρει τον τρόμο που έχεις δει στην ταινία. Μπράβο στον ηθοποιό για την καταπληκτική δουλειά!
  on 18 December 2017
 • The Ritual

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  Alice In Chains quote Διαδραστικό δωμάτιο χωρίς καθόλου σχεδόν γρίφους που το μόνο που θέλεις είνια να κρυφτείς ή να γλιτώσεις από τον ψυχοπαθή που σε κυνηγάει. Δωμάτιο που έχει χτίσει μία κατηγορία από μόνο του και προσφέρει καθαρή αγχωτική και αγωνιώδη διασκέδαση σαν να είσαι πρωταγωνιστής σε μία ταινία θρίλερ. Ωραίοι και πολλοί χώροι με λιτή διακόσμησηπου ταιριάζει στο θέμα και στην ατμόσφαιρα. Να πάτε οπωσδήποτε, αλλά να μην περιμένετε να λύσετε γρίφους, αλλά ζήστε το στο έπακρο.
  on 18 December 2017
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Χαροκόπου 93 , Καλλιθέα
  Alice In Chains quote Εντυπωσιακό γριφοδωμάτιο με φοβερή ιστορία και κλιμάκωση. Ατελείωτοι γρίφοι και κάποιοι αρκετά δύσκολοι και παράδοξοι όπως λέει και το όνομά του. Οι 3 ώρες μπορεί να φαίνονται πολλές, αλλά δεν φτάνουν αν δεν διαχειριστείτε σωστά το χρόνο σας. Ειδικά από τη μέση και μετά οι γρίφοι αρχίζουν και δυσκολεύουν επικίνδυνα. Στα "αρνητικά" ότι είναι παλιό δωμάτιο και του φαίνεται η ηλικία του, αλλά είναι λογικό και αναμενόμενο. Αν σας αρέσουν οι γρίφοι να πάτε οπωσδήποτε και να απολαύσετε το σπίτι του θείου ;)
  on 18 December 2017
1 2
Close