Contact phone number:

Contact email:

Alexan


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 16 κριτικές
 • 22 Δωμάτια στο Wishlist
 • Sin City

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Alexan quote Πολύ καλό δωμάτιο, περάσαμε εξαιρετικά! Έχει έξυπνη εισαγωγή, ωραία ροή, γρίφους εντός θέματος, είναι ατμοσφαιρικό και ιδανικό για 2 άτομα! Τα παιδιά του Mastermind φιλικότατα και με διάθεση για κουβέντα. Αξίζει να το επισκεφτείτε!
  on 25 March 2018
 • Follow The White Rabbit

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  Alexan quote Καταρχήν να ξεκινήσω από την ηθοποιό, η οποία δίνει πραγματικά ρεσιτάλ ερμηνείας, κάνοντάς σε να πιστεύεις πως ζεις σε μια άλλη πραγματικότητα και όχι πως παίζεις σε escape room!!! Μου άρεσε επίσης ο τρόπος που μπαίνεις στο δωμάτιο, τα σκηνικά, τα οποία είναι παραμυθένια και οι γρίφοι οι οποίοι είναι μέσα στη θεματολογία. Τέλος, όσον αφορά την υποδοχή των παιδιών του Mastermind, ήταν εξαιρετική! Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για αυτή την πολύ όμορφη προσπάθεια!
  on 11 March 2018
 • Haunted Circus

  Αγίου Τρύφωνος 39, Κηφισιά
  Alexan quote Θα ξεκινήσω λέγοντας τα θετικά: Το δωμάτιο ήταν αρκετά καλό, με ωραία περάσματα, καλούς γρίφους, σκηνικά ανάλογα του θέματος, καλή ροή, ατμοσφαιρικό και ευγενικός ο υπεύθυνος που μας υποδέχτηκε, ο οποίος ήταν και ο gm μας. Στα αρνητικά: Πολύ δυνατή μουσική, με αποτέλεσμα να μην ακούμε καλά τον gm και αυτό να μας κάνει κάποιες στιγμές να δυσανασχετίσουμε. Δεύτερον, η βοήθεια ενώ δύνεται με έξυπνο τρόπο, δεν ακούγετε σε όλα τα δωμάτια και δυστυχώς σε κάνει να χάνεις χρόνο τρέχοντας από το ένα δωμάτιο στο άλλο για να ακούσεις πιο καθαρά. Παρόλα αυτά είναι ένα καλό δωμάτιο, στο οποίο θα υπάρξουν άμεσα βελτιώσεις στα αρνητικά που προανέφερα (όπως μας είπε ο υπεύθυνος), οπότε σας το συνιστώ!
  on 18 February 2018
 • The Prison

  Αγαμέμνονος 72, Καλλιθέα
  Alexan quote Πολύ ωραία η είσοδος και η έξοδος του δωματίου. Τα σκηνικά αληθοφανή, με πάρα πολύ ωραίες μεταβάσεις, έξυπνους γρίφους (σε αρμονία με το consept) και πολύ ευγενικά τα παιδιά που το έχουν. Μπράβο στην ομάδα του Adventure Arena για το εξαιρετικό αποτέλεσμα!
  on 5 February 2018
 • Route 666

  Αμ. Φραντζή 65, Νέος Κόσμος
  Alexan quote Αυτό που έχω να πω για τον άνθρωπο που το έφτιαξε, από θέμα μηχανισμών και γρίφων, είναι ένα μεγάλο μπράβο. Όσων αφορά τα σκηνικά, απέδιδαν αυτό που έπρεπε. Έχω όμως τρεις ενστάσεις για τις οποίες χαλαστήκαμε και οι 3 που πήγαμε. Πρώτον ήταν λίγο χαοτικό από την άποψη ότι είχε πολλά αντικείμενα τα οποία δεν χρειαζόσουν, αλλά σε μπέρδευαν για το αν τελικά είναι μέρος του σκηνικού ή στοιχεία. Δεύτερον 2 μηχανισμοί μας παίδεψαν πολύ, ενώ είχαμε βρει το τι πρέπει να κάνουμε, με αποτέλεσμα να σπαταλήσουμε αρκετό χρόνο και να χαλαστούμε. Τρίτο και τελευταίο, η μουσική ήταν τόσο δυνατή κάποιες στιγμές που αποσπούσε την προσοχή μου. Το προτείνω κατά βάση σε έμπειρες ομάδες. Επίσης να πω ότι τα παιδιά στην υποδοχή ήταν πολύ ευχάριστα και φιλικά.
  on 23 January 2018
 • Illuminati

  Λεωφόρος Αμαλίας 26, Αθήνα
  Alexan quote Θα το χαρακτήριζα δύσκολο δωμάτιο, για έμπειρες ομάδες. Ωραία διακόσμηση, καλοί, μέσα στο θέμα οι γρίφοι και αρκετοί, αν θυμάμαι καλά και πολύ καλή η gm. Πολύ φιλικά τα παιδιά.
  on 23 January 2018
 • Mind Crime

  Αγίου Ιωάννου 63, Αγία Παρασκευή
  Alexan quote Αν και λιτή η διακόσμηση, το δωμάτιο έχει καλούς γρίφους και το προτείνω για ομάδα τεσσάρων ατόμων με μικρή εμπειρία. Ήταν το δεύτερο που επισκεπτόμασταν και μας άφησε με καλή εικόνα. Τα παιδιά φιλικότατα και πολύ καλός ο gm.
  on 23 January 2018
 • Room 102: A Weird Student

  Κωνσταντινουπόλεως 65, Αιγάλεω
  Alexan quote Αν και δεν πήγα πρόσφατα, θα το χαρακτήριζα διάφορο,παρόλο που πήγαμε 2 άτομα και είχαμε πράγματα να κάνουμε. Η αίσθηση που μου άφησε στο τέλος, παρόλο είχαμε αγχωθεί να το βγάλουμε, δεν ήταν ικανοποιητική. Το παιδί στην υποδοχή πολύ ευγενικό, αλλά μας χάλασε που η game master δε μας μίλησε καν ενώ δεν υπήρχε άλλη ομάδα στο χώρο. Παρόλα αυτά δε μπορώ να πω ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά της στο δωμάτιο.
  on 23 January 2018
 • Mrs. Roses House

  Πειραιώς 17 & Αδελφών Γιαννίδη, Μοσχάτο
  Alexan quote Εξαιρετικό δωμάτιο από όλες τις απόψεις!!!! Τόσο η υποδοχή, όσο και η έναρξη σε βάζουν κατευθείαν στο κλίμα. Ο χώρος στη γενική του εικόνα σε καθηλώνει και οι γρίφοι ήταν τόσο δύσκολοι όσο έπρεπε για δωμάτιο τρόμου. Οι ηθοποιοί καταπληκτικοί και ενισχύουν την τρομακτική ατμόσφαιρα. Τέλος για την ομάδα του Lockwood δεν έχω λόγια!!! Και τα 3 παιδιά που γνωρίσαμε εκπληκτικά, φιλόξενα, με διάθεση να συζητήσουν και να μοιραστούν το πάθος τους για αυτό που κάνουν, αλλά και να λύσουν οποιαδήποτε απορία έχεις . Μπράβο σας!!!
  on 7 January 2018
 • CSI Athens

  Λ. Αμαλίας 26, Αθήνα
  Alexan quote Από τα πρώτα δωμάτια που παίξαμε (ομάδα 2 ατόμων). Στη λογική του θέματος, όχι δύσκολοι γρίφοι και δε θα το πρότεινα για πάνω από 4 άτομα. Τα παιδιά πολύ ευγενικά και καλός ο gm. Για ομάδες χωρίς εμπειρία στις οποίες αρέσει η εξιχνίαση, θα το πρότεινα.
  on 30 December 2017
 • The Perfect Crime

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  Alexan quote Ωραίο δωμάτιο με ποικιλία στους γρίφους. Ως χώρος και ως πλοκή ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Οι βοήθειες ήταν όσες έπρεπε, αν και γενικά οι γρίφοι δεν είναι δύσκολοι. Αυτό που μας χάλασε ήταν πως κάποιος μηχανισμός δε δούλεψε σωστά και χρειάστηκε παρέμβαση του gm, συν ότι ο τελευταίος γρίφος στην ουσία δε ολοκληρώθηκε, αλλά παρόλα αυτά καταφέραμε να βρούμε αυτά που έπρεπε για να βγούμε... Λίγο παραμελημένο θα χαρακτήριζα το δωμάτιο, από την άποψη ότι δεν λειτουργούν όλα στην εντέλεια και το προσωπικό προσπαθούσε να σώσει την κατάσταση. Παρόλα αυτά, είναι ένα ωραίο δωμάτιο το οποίο σε βάζει στο κλίμα και σε κάνει να περάσεις καλά.
  on 30 December 2017
 • The Haunted Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  Alexan quote Αν και το επισκεφτήκαμε πριν 2 χρόνια, ήταν από τα δωμάτια που μου έχουν μείνει. Πολύ ωραία ατμόσφαιρα που σε βάζει στο κλίμα, τρομακτικό όσο πρέπει χωρίς να σε αποσπά, με ωραίους γρίφους και πολύ καλό game mastering. Μιλώντας με τον Στάθη μάθαμε για τις αλλαγές που έχουν γίνει, οι οποίες το έχουν κάνει ακόμη καλύτερο! Μπράβο στην ομάδα του The Box!
  on 25 December 2017
1 2
Close