Contact phone number:

Contact email:

AlaskaThunderfuck


 • Lvl 7 - Team Leader
 • 51 κριτικές
 • 7 Δωμάτια στο Wishlist
 • Conjuring

  Ευριπίδου 31-33 , Αθήνα
  AlaskaThunderfuck quote Αμφιταλαντεύομαι... Εξαιρετικό δωμάτιο τρόμου και η αρχή του σου σηκώνει την τρίχα και σε βάζει αμέσως στο θέμα και στο έντονο συναίσθημα τρόμου - φόβου - δε ξέρω από που θα μου έρθει - τι έκανα Παναγία μου, κτλ! Ωραία διακόσμηση με σωστή απόδοση και εξαιρετικά επιβλητική, έξυπνοι και ιδιαίτεροι γρίφοι, μέσα στο θέμα και ποικίλης δυσκολίας. Παίζει με τις αντοχές σου ξεκαθαρα! Ωστόσο, θεωρώ λάθος τον τρόπο χειρισμού σε ένα σημείο του παιχνιδιού της κοπέλας που μας "έτρεχε" με αποτέλεσμα να μας χαλάσει τη διάθεση και την όλη εμπειρία. Η δικαιολογία "ε ήθελα να σας παραπλανήσω, να δω αν θα το καταλάβετε, και να πάνε αυτοί που το ζουνε περισσότερο κτλ" δε μου λέει κάτι και μου φανερώνει αντιεπαγγελματισμό. Καταλαβαίνεις τη δυναμική μιας ομάδας και έτσι πρέπει να τους τρέξεις, αλλιώς εσύ θα χάσεις και η ομάδα απλά θα φύγει δυσαρεστημένη και δε θα ξαναπατήσει! Και ένα ακόμη, έχει εξελιχθεί τόσο το make-up σε τέτοια δωμάτια που πραγματικά κάντε το κ πετάξτε τη μάσκα, θα είναι πιο αληθινό και ακόμη πιο τρομακτικό! Ο ηθοποιός κατά τα άλλα φανταστικός σε αυτό που κάνει και επαγγελματίας (εκείνος καταλαβε αυτό που δεν καταλαβε η gm)! Πάντως είναι ωραία εμπειρία, αν σας αρέσουν αυτού του στυλ τα δωμάτια εννοείται να το επισκεφθείτε!
  on 25 September 2018
 • The Fortune Teller

  Δερβενίων 41, Αθήνα
  AlaskaThunderfuck quote Μπρος στον καθρέφτη (ας πούμε) ξυριζόμουνα και βαριόμουνα (σίγουρα), σ’ αυτό το room εγώ δεν ήθελα να πάω, κτλ, το ξέρετε το άσμα! Και τώρα ας σηκώσω τα μανίκια και ας γραψω την κριτική μου. Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι πήγαινα διστακτικά σε αυτό το δωμάτιο μιας και η προηγούμενη μου εμπειρία σε αυτήν την εταιρία (Ο Μυστηριωδης Θανατος Του Edgar A. Poe) ήταν από τις λιγότερο αγαπημένες μου για να το πω ευγενικά. Ωστόσο, χαίρομαι που έδωσα μια 2η ευκαιρία σε αυτήν την εταιρία γιατί το δωμάτιο αυτό μου άρεσε εξαιρετικά πολύ και περάσαμε φανταστικά. Ένας μικρός χώρος αλλά άρτια διακοσμημένος, μέσα στο θέμα. Από την αρχή που θα σου πουν την ιστορία μέχρι και το τέλος το δωμάτιο έχει ψυχή και σώμα! Καταπληκτική η ηθοποιός μέσα στον ρόλο και έτοιμη να σε αφοπλίσει με έξυπνες ατάκες. Εξυπνοι, ευφάνταστοι γρίφοι που χρειάζονται και παρατηρητικότητα και συνδυαστική σκέψη! Μπράβο στα παιδιά, ένα υπέροχο δωμάτιο, μια καταπληκτική εμπειρία! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
  on 25 September 2018
 • Frankestein’s Legacy

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  AlaskaThunderfuck quote Φανταστικό δωμάτιο! Καταπληκτική δουλειά! Εξαιρετικά έξυπνο δωμάτιο και ταυτόχρονα πολύ διασκεδαστικό! Σε κρατάει σε εγρήγορση από την 1η στιγμή μέχρι σίγουρα και το τέλος! Πολύ ωραία ατμόσφαιρα, τόσο όσο, ο ηθοποιός καταπληκτικός συμβάλλει με τον τρόπο του, τα σκηνικά πολύ καλά δοσμένα και σε βάζει 100% στο ρόλο σου! Χρειάζεται ψάξιμο, λογική και συνεργασία και φυσικά να είσαι έτοιμος να τρέξεις λιγάκι! Ιδιαίτερος τρόπος βοηθειών που σε κρατούσε σε ετοιμότητα! Έξυπνοι γρίφοι, με βαθμίδες δυσκολίας. Για έμενα είναι must το δωμάτιο, θα περάσετε φανταστικά! Τα παιδιά συμπαθέστατα, με όρεξη για κουβέντα και πολύ ευγενικά! Πολλά, πολλά μπράβο!
  on 27 July 2018
 • Dragon Quest

  Ξάνθου 3, Γλυφάδα
  AlaskaThunderfuck quote Έχοντας παίξει πια όλα τα δωμάτια του καταστήματος της Γλυφάδας και έχοντας ανάμεικτα συναισθήματα είπα να κλείσω με Dragon Quest (είμαι και φαν του GOT τρομάρα μου!). Για καλή μου τύχη αυτό το δωμάτιο μου άφησε γλυκιά γεύση, οπότε έγειρε λιγάκι η πλάστιγγα. Πολύ όμορφο δωμάτιο, με ωραία διακόσμηση και ατμόσφαιρα, ωστόσο φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένο δυστυχώς! Ωραίοι γρίφοι, κάποιοι ευφάνταστοι κάποιοι κλασσικά τετριμμένοι, όπως οι περισσότερη της εταιρίας αυτής. Βοηθάει αν έχεις δει τη σειρά, αλλά μη σκίζεσαι κιόλας γιατί και πάλι βγαίνει. Δε μπορώ να πω ότι είναι δύσκολο δωμάτιο, μπορώ όμως να πω ότι είναι ευχάριστο και θα περάσεις καλά. Με την προσφορά δε μια χαρά συμφέρει! Τα παιδιά της Γλυφάδας όπως πάντα χαμογελαστά, συμπαθέστατα και ευδιάθετα, πάλι καλά αλλιώς η όλη κατάσταση στο σύνολο θα ήταν δραματική! Μπράβο ρε παιδιά!
  on 27 July 2018
 • Monster

  Ξάνθου 3, Γλυφάδα
  AlaskaThunderfuck quote ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κλαίω και μόνο στην ιδέα που η εταιρία αυτή πλασάρει αυτό το δωμάτιο ως τρομακτικό! Μάλλον δε γνωρίζουν τι σημαίνει δωμάτιο τρόμου, δε μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά! Get out there people! Δε μπορώ να πω καλά περάσαμε, όχι γιατί τρομάξαμε πχ ή γιατί είχε γριφάρες, αλλά γιατί γελάσαμε! Τρόμο πάντως όχι δε νιώσαμε λεπτό, λυπάμαι! Όσον αφορά τώρα το δωμάτιο ως δωμάτιο θα το χαρακτήριζα επιεικώς φτωχό σαν διακόσμηση και αρκετά ταλαιπωρημένο, κάτι το οποίο δεν αφήνει και τις καλύτερες των εντυπώσεων! Από άποψη γρίφων τώρα του δίνω ότι οι γρίφοι ταίριαζαν με το θέμα του δωματίου και είχαν συνοχή, ένας γρίφος αρκετά έξυπνος και μπράβο, αλλά γενικά το Athens Clue έπεσε πάλι στην ίδια λούπα να επαναλαμβάνει την ίδια λογική σε γρίφους στο ίδιο κιόλας δωμάτιο! Τουλάχιστον βαρετό και κουραστικό! Αν θες να πας να δεις πως θα ήταν τα δωμάτια τρόμου αν υπήρχαν er στα 90ς, πήγαινε!
  on 27 July 2018
 • Dr Lev

  Ξάνθου 3, Γλυφάδα
  AlaskaThunderfuck quote Πραγματικά ίσως από τα χειρότερα δωμάτια που έχω παίξει! Πλήρης απογοήτευση! Καμία συνοχή στους γρίφους, το δωμάτιο σε πήγαινε πέρα - δώθε διαρκώς και αυτό κούραζε πολύ! Απαιτεί αρκετό ψάξιμο και δεν είναι εύκολα κατανοητό που πάει τι! Δωμάτιο που χρειάζεται οπωσδήποτε σπρώξιμο από τον GM αλλιώς δεν πας πουθενά, και φυσικά χρειάζονται γρήγορες αντιδράσεις από τον GM αλλιώς βαριέσαι τη ζωή σου, κάτι που μας συνέβη! Σαν διακόσμηση και χώρος είναι ένα όμορφο δωμάτιο και ένα ακόμα θετικό είναι ότι η ιστορία του εξελίσσεται παίζοντας, αλλά μόνο αυτά μπορώ να δώσω ως καλά στοιχεία δυστυχώς! Δε θα το συνιστούσα με τίποτα! Sorry, not sorry!!!
  on 27 July 2018
 • PneumAttic

  Λεωφόρος Κηφισίας 73, Αμπελόκηποι
  AlaskaThunderfuck quote Ωραίο δωμάτιο εξαιρετικά decent, σου αφήνει μια πολύ ευχάριστη γεύση. Ευφάνταστη αρχή, φιλική υποδοχή με όρεξη και διάθεση, πράγμα που σε κάνει να νιώθεις όμορφα εξ αρχής και να θες να ξεκινήσεις πως και πως. Ατμοσφαιρικό δωμάτιο, χωρίς φλυαρία και πολλά πολλά, δε χρειάζεται πολλά για να σε κάνει να νιώθεις τρόμο, πολύ τίμιο αυτό. Έξυπνοι γρίφοι, με 1-2 βέβαια που δε με τρέλαναν προσωπικά, αλλά σε γενικές γραμμές εξαιρετική προσπάθεια. Ισως σιγα σιγά να χρειάζεται μια καποια ανανέωση μιας και είναι αρκετό καιρό αυτό το δωμάτιο και σε κάποια σημεία υπήρχαν ατέλειες - φθορές, φαινόταν ταλαιπωρημένο, αλλά μόνο αυτό και είναι και λογικό. Ωστόσο, περάσαμε φανταστικά, γελάσαμε, τρομάξαμε, λύσαμε γρίφους. Αυτό το δωμάτιο τα είχε όλα! Μπράβο στα παιδιά φανταστική δουλειά! Να πάτε σίγουρα!
  on 18 May 2018
 • Deathtrap

  Κηφισίας 125, Μαρούσι
  AlaskaThunderfuck quote Ευχάριστο δωμάτιο κατά βάση, ακολουθεί την κλασσική πεπατημένη του Athens Clue. Ένα απλό γριφοδωμάτιο που με κάποιες αλλαγές θα μπορούσε να σταθεί πολύ καλύτερα. Οι γρίφοι στην μόνιμη ίδια λογική της εταιρίας, χωρίς κάποιον να ξετρελαίνει, 2-3 πρωτότυποι που εκπλήσσουν ευχάριστα αλλά μέχρι εκεί, τίποτα παραπάνω. Έχει γίνει τίμια προσπάθεια για απόδοση ατμόσφαιρας και οι μεταβάσεις προσθέτουν κάτι παραπάνω. Βέβαια μια μετάβαση (και όσοι παίξουν θα το καταλάβουν) είναι εντελώς άκυρη, και μου χάλασε αρκετά την εμπειρία. Η "μίνι" έκπληξη του δωματίου - ένα πέρασμα "ηθοποιού" αχρείαστη, ανούσια και άνοστη, απλά για χάσιμο χρόνου κατά την άποψη μου και μεγάλη προσπάθεια για το τίποτα. Σε γενικές γραμμές ναι γιατί όχι μου άφησε μια ευχάριστη γευση, αλλά δε ξετρελάθηκα κιολας, κάτι λείπει. Για έμπειρες ομάδες ναι πηγαίνετε για την εμπειρία θα το χαρείτε και σχεδόν χωρίς καθόλου βοήθειες (2αδα κατα προτίμηση), οι αρχάριες θα το χαρούν περισσότερο (4αδα μην τα ξαναλέμε). Η υποδοχή άψογη για μια ακομη φορά και τα παιδιά με διάθεση να μιλήσουν και να ακούσουν ότι έχετε να πείτε - προτείνετε. Μπράβο για την προσπάθεια, κατά τη γνώμη μου το κατάστημα στο Μαρούσι ήρθε για να μείνει!
  on 18 May 2018
 • The Order of Light

  Κολοκοτρώνη 50, Πειραιάς
  AlaskaThunderfuck quote Έχω λίγο ανάμεικτα συναισθήματα για αυτό το δωμάτιο. Από τη μία πραγματικά πολύ καλοστημένο, με ωραία ατμόσφαιρα, από την άλλη σε 1-2 σημεία απογοητεύτηκα γιατί ενώ το βρίσκαμε δεν μας έβγαζε νόημα. Ωστόσο, ήταν κάτι πολύ ανούσιο για να μου χαλάσει τη γενική εικόνα αυτού του δωματίου. Γριφοδωμάτιο που σπανίζει και σε κάνει να σκεφτείς λίγο διαφορετικά από τα συνηθισμένα. Το συστήνω σίγουρα σε έμπειρες ομάδες, αλλιώς κλάφ΄τα Χαράλαμπε! Τα παιδιά ευγενέστατα και με όρεξη να μιλήσουν και να ακούσουν γνώμες και παρατηρήσεις.
  on 26 March 2018
 • The Dark Side of Elements

  Αϊδινίου 5, Άγιος Δημήτριος
  AlaskaThunderfuck quote Ότι καλύτερο έχω δει και έχω παίξει! Νομίζω ότι όταν μιλάμε για δωμάτιο που τα συνδυάζει όλα τόσα αρμονικά είναι το νούμερο ένα που πρέπει να σου έρθει στο μυαλό. Γριφοδωμάτιο από τα καλύτερα, με ωραίους, έξυπνους και ευφάνταστους γρίφους που ταιριάζουν απόλυτα με το concept. Φανταστική διακόσμηση και εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ένα δωμάτιο που αξίζει να το παίξουν όλοι, βγουν δε βγουν, για την εμπειρία και μόνο. Ξεχωριστό δωμάτιο, με συνοχή. Ξεφεύγει από τα τετριμμένα και σε συνεπαίρνει. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Πραγματικά αξίζει!
  on 26 March 2018
 • Ammut Hall

  Κηφισίας 125, Μαρούσι
  AlaskaThunderfuck quote Εντάξει δεν έχω παράπονο, νομίζω ότι το νέο κατάστημα του Athens Clue θα ξελασπώσει την εταιρία από τα τελευταία ατοπήματα. Decent δωμάτιο, όχι τίποτα ιδιαίτερο ή πρωτότυπο, αλλά προσεγγίζει με ευχάριστο τρόπο ένα θέμα "πολυπαιγμένο" ας πούμε. Αισθητικά είναι όμορφο δωμάτιο αλλά νομίζω του λείπει αυτό το κάτι παραπάνω. Γρίφοι μέτριοι κυρίως και σχετικά εύκολοι μερικοί. Έχει 1-2 έξυπνα σημεία, αλλά γενικά συμπαθητικό, αυτό. Περνάς ευχάριστα σίγουρα και στην αρχή ξεκινάει ιδιαίτερα ευχάριστα. Θα το πρότεινα σε αρχάριες ομάδες χωρίς τεράστια εμπειρία, αλλά νομίζω ότι και οι έμπειρες θα το χαρούν μιας και θα το πάνε τρένο μόνοι τους. Αριθμός ατόμων ιδανικά 4άδα (μην πω και απαραιτήτως!). Και ας μην πω τα ίδια φανταστική υποδοχή!Μπράβο και πάλι ρε παιδιά!
  on 25 March 2018
 • The Cromwell street

  Κηφισίας 125, Μαρούσι
  AlaskaThunderfuck quote Come on Athens Clue, let's get sickening! Μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια για Athens Clue. Αισθητικά είναι ένα πολύ ωραίο δωμάτιο, καλοφτιαγμένο και με ωραία ατμόσφαιρα. Ταιριάζει απόλυτα η ατμόσφαιρα με το concept και η μουσική επένδυση σε συνδυασμό με τον ήχο βοήθειας το κάνει ακόμα καλύτερο. Επίσης, βρήκα τη λογική του "κάθε δωμάτιο δικούς του γρίφους" ανάλογα με το topic του δωματίου πολύ έξυπνη. Γρίφοι μέτριας δυσκολίας με λογική που ταιριάζουν απόλυτα στο δωμάτιο. Το μόνο μελανό σημείο ήταν η αχρείαστη παρουσία στην αρχή του παιχνιδιού απλά για να σου δώσει μια άχρηστη κατά τα άλλα πληροφορία. Please make it stop!Κανένας λόγος! Το συνιστώ σε 4άδα και ψιλοέμπειρη ομάδα. Τα παιδιά για μια ακόμη φορά ευγενέστατα, πολύ φιλικά και ευδιάθετα. Γνώριμες φυσιογνωμίες (θα καταλάβετε όσοι το επισκεφθείτε) αλλά και νέα πρόσωπα γεμάτα διάθεση!
  on 25 March 2018
1 2 3 5
Close