Contact phone number:

Contact email:

ABELALE


 • Lvl 5 - Addict
 • 29 κριτικές
 • 78 Δωμάτια στο Wishlist
 • Amnesia

  Αθηνάς 7, Αθήνα
  ABELALE quote Επισκεφθήκαμε το amnesia έχοντας πάρα πολύ υψηλές προσδοκίες, αλλά δυστυχώς απογοητευτήκαμε. Αρχικά δεν πρόκειται για δωμάτιο απόδρασης, είναι ένα συνεχόμενο κυνηγητό το οποίο όχι απλά δεν σε αφήνει να συγκεντρωθείς για 1 λεπτό αλλά δεν μπορείς να παραμείνεις στο ίδιο δωμάτιο για 1 λεπτό ώστε να βρεις τα απαραίτητα στοιχεία. Έχοντας παίξει 30+ δωμάτια πια έχουμε επισκεφθεί αρκετά τρομακτικά τα οποία δεν είχαν καμία σχέση με αυτό. Αρχικά, θεωρώ απαράδεχτο να πληρώνεις το ποσό των 15 ευρώ (υπερβολικά υψηλή τιμή) και να υπάρχει η πιθανότητα να έρθεις σε επαφή με το "οτιδήποτε υπάρχει στο δωμάτιο" και απλά να βγαίνεις από το παιχνίδι. Δεν πας για να παρακολουθείς την ομάδα σου από τις κάμερες. Προσωπική μας άποψη είναι ότι πας για να διασκεδάσεις, να σκεφτείς και όχι να έχεις τον μόνιμο ανούσιο πανικό ότι θα έρθει κάποιος τόσο να σε ενοχλήσει όσο και να σε πιάσει με αποτέλεσμα να τερματιστεί το παιχνίδι για εσένα. Το δωμάτιο είναι αρκετά μικρό για κυνηγητό με αποτέλεσμα από τα 5 άτομα που ήμασταν οι 3 χτυπήσαμε και δεν το ευχαριστηθήκαμε. Ο ηθοποιός φαινόταν λες και το είχε πάρει προσωπικά και δεν μας άφηνε σε ησυχία ούτε να συμπληρώσουμε τον αριθμό στο λουκέτο αφού είχαμε βρει την λύση. Επίσης ενώ τα παιδιά μας έλεγαν ότι το mister e θέλει να κάνει το παιχνίδι όσο πιο ρεαλιστικό γίνετε, ο ηθοποιός την ώρα του παιχνιδιού έλεγε μην να μην σπρώχνουμε τα αντικείμενα για να τον αποφύγουμε ενώ το ίδιο δευτερόλεπτο τα έσπρωχνε και εκείνος για να μας "στριμώξει" κυριολεκτικά στην γωνία και να μας αποκλείσει. Από την άλλη, οι γρίφοι ήταν ικανοποιητικοί αν και δεν καταφέρνεις να τους ευχαριστηθείς. Αφού τέλειωσε το παιχνίδι και συζητούσαμε έξω με τα παιδιά θεωρήσαμε σωστό όπως και πάντα να τους πούμε κάποια παράπονα που είχαμε απλά γιατί θεωρούμε ότι έτσι γίνεται η βελτίωση των δωματίων. Τα παιδιά δεν ήταν καθόλου δεκτικοί στις παρατηρήσεις μας και η απάντηση τους ήταν ότι απλά δεν είμαστε multitasking και δεν κάνουμε για το mister e. Γενικά ούτε τρομάξαμε, ούτε φοβηθήκαμε, κυρίως μπορώ να πω ότι απογοητευτήκαμε και ενοχληθήκαμε από την όλη συμπεριφορά. Θα επισκεφθούμε σίγουρα και το άλλο τους δωμάτιο μήπως και οι εντυπώσεις μας αλλάξουν. Αξίζει να το επισκεφθείτε γιατί είναι μια περίεργη εμπειρία.
  on 7 November 2016
 • Psycho

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  ABELALE quote Καταπληκτικό δωμάτιο!!! Οι γρίφοι πολύ ωραίοι, έξυπνοι και αρκετοί. Το δωμάτιο αρκετά ατμοσφαιρικό και καλοφτιαγμένο. Και η έξοδος απλά καταπληκτική!!
  on 7 November 2016
 • Sin City

  Καρόρη 6Α, Αθήνα
  ABELALE quote Η εισαγωγή ήταν από τις καλύτερες και πιο πρωτότυπες που έχουμε συναντήσει. Αφού καταφέραμε να μπούμε στο δωμάτιο τα σκηνικά ήταν πολύ ωραία και οι γρίφοι ικανοποιητικοί. Οι χώροι ήταν αρκετά μικροί γι αυτό και ο ιδανικός αριθμός ατόμων είναι 2-3. Ένα πολύ ωραίο ατμοσφαιρικό δωμάτιο που γενικά μας έπεισε.
  on 7 November 2016
 • Terror In Chernobyl

  Ηρώνδα 6Β, Αθήνα
  ABELALE quote Το δωμάτιο αυτό δεν μας ενθουσίασε όσο περιμέναμε. Μπαίνοντας στο δωμάτιο οι προσδοκίες ήταν υψηλές λόγω του πολύ ωραίου σκηνικού που σε έβαζε στο κλίμα αμέσως. Οι γρίφοι λίγο έως πολύ "άκυροι" σε λογική loopers όπως μα είπαν. Δεν είναι ότι ήταν τόσο δύσκολοι οι γρίφοι απλά ακόμα και όταν μας δινόταν η βοήθεια δεν μπορούσαμε να την κατανοήσουμε. Γενικά το δωμάτιο τους από ότι καταλάβαμε είναι τελείως διαφορετικής λογικής!
  on 7 November 2016
 • Tyranny

  Πελαγωνιας 6,Αθήνα
  ABELALE quote Με το Tyranny ολοκληρώσαμε τα δωμάτια του Escapepolis. Άλλο ένα αξιόλογο δωμάτιο με ωραίους γρίφους, ατμοσφαιρικούς χώρους που σε έβαζαν στο κλίμα και πρωτότυπη εισαγωγή. Πολύ προσεγμένο και αυτό το δωμάτιο, μπράβο στα παιδιά. Περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο!
  on 7 November 2016
 • Hangover

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  ABELALE quote Παίξαμε το hangover 3ο στη σειρά στα δωμάτια των παιδιών μιας και θεωρείται και το πιο δύσκολο! Ιδιαίτερο δωμάτιο με πρωτότυπους γρίφους με πολύ ωραία εισαγωγή. Μπράβο στα παιδιά για τα δωμάτια τους πραγματικά όλα καταπληκτικά και προσεγμένα. Ανυπομονούμε για το επόμενό τους δωμάτιο!
  on 7 November 2016
 • The Haunted Box

  Λεωφόρος Ηρακλείου 197, Νέα Ιωνία
  ABELALE quote Ευχάριστο δωμάτιο το οποίο σου αφήνει καλές εντυπώσεις. Έξυπνοι γρίφοι που απαιτούν παρατηρητικότητα σε μεγάλο βαθμό.
  on 27 October 2016
 • The Lockwood Manor (Η Έπαυλη Lockwood)

  Δεληγιώργη 55-59, Πλατεία Καραΐσκάκη
  ABELALE quote Πολύ ωραίο το γενικό κλίμα στο Lockhill που σε έβαζε από την αρχή στο ρόλο. Οι γρίφοι ήταν λίγο αδύναμοι αλλά η όλο ατμόσφαιρα κέρδιζε τις εντυπώσεις. Οι ηθοποιοί πολύ καλοί με πολύ ωραία κουστούμια που πραγματικά σου προκαλούσαν ένα φόβο.
  on 27 October 2016
 • The Perfect Crime

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  ABELALE quote Το πρώτο μας δωμάτιο στο great escape και μας άφησε καταπληκτικές εντυπώσεις. Πολύ προσεγμένο δωμάτιο με τρομερά σκηνικά και πολλές δοκιμασίες που απαιτούσαν συνεργασία. Το διασκεδάσαμε πολύ αφού και τρέξαμε και λερωθήκαμε και δραπετεύσαμε τελικά.
  on 27 October 2016
 • Sherlock Maze

  Βενιζέλου Ελευθερίου 106, Περιστέρι
  ABELALE quote Ένα παραδοσιακό δωμάτιο διαφυγής με πολλά λουκέτα και πολλά στοιχεία που έπρεπε να συνδυάσεις. Καλοστημένο δωμάτιο χωρίς υπερβολές, όχι ιδιαίτερα μεγάλης δυσκολίας.
  on 27 October 2016
 • Schindler’s List

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  ABELALE quote Υπέροχο δωμάτιο με ωραία σκηνικά και πραγματικά πάρα πολλά αντικείμενα που μπορούν εύκολα να σε ξεγελάσουν. Πολύ έξυπνοι και απαιτητικοί γρίφοι (ειδικά ο πρώτος) αλλά και ωραίοι μηχανισμοί. Μετά από πολύ τρέξιμο καταφέραμε να βγούμε στο 1".
  on 27 October 2016
 • The Circus

  Λεπενιώτου 12, Ψυρρή
  ABELALE quote Ένα σχετικά εύκολο δωμάτιο που μας άφησε πάρα πολύ ωραίες εντυπώσεις. Το διασκεδάσαμε, παίξαμε, γελάσαμε και βγήκαμε έχοντας 20 λεπτά στην διάθεσή μας. πολύ ωραία σκηνικά που θύμιζαν τσίρκο.
  on 27 October 2016
1 2 3
Close