Contact phone number:

Contact email:


Tyranny
Deal

10€ κάθε Τετάρτη DEAL

10€ το άτομο κάθε Τετάρτη σε ομάδες 3+ ατόμων.111 REVIEWS & COMMENTS

Οι κριτικές και τα σχόλια των μελών ανήκουν στους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ'ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

 • ElenaCha Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 79 Κριτικές

  Δωμάτιο πρώτης γενιάς εμπνευσμένο από το Misery του Stephen King, με αρχή που σε βαζει στο κλίμα ακριβώς όπως πρέπει. Γρίφοι ωραίοι εντός θέματος, μέτριοι προς δύσκολοι με κάποιους ωραίους μηχανισμούς
  Η υποδοχή και το προσωπικό εξαιρετικά (όπως πάντα).

  on 8 October 2020
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • joela Lvl 6 - Detective
  με 36 Κριτικές

  Δωμάτιο πρώτης γενιάς για ιδανικά 4 άτομα χωρίς μεγάλη εμπειρία, 2 με εμπειρία (Για να το ευχαριστηθούν)…Γρίφοι μέτριας δυσκολίας αρκετοί για το μέγεθος του δωματίου.
  Καλοστημενο γραμμικό με ωραία ηχητικά να ντύνουν το δωμάτιο..GM δεν έδινε βοήθειες αλλά το κατάλληλο σπρώξιμο ώστε να σε κατευθύνει πως να συνεχίσεις κι έτσι να κατανοήσεις πλήρως τη σωστή ροή του δωματιου.Η εταιρεία είναι από τις αγαπημένες στην κατηγορία γριφοδωματια (έχουμε παίξει και 2 ακόμη και μας άρεσαν παρά πολύ)…Περιμένουμε νέα δωμάτια με ανυπομονησία….

  on 18 May 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • SpirosPapatheo Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 80 Κριτικές

  Μικρό δωμάτιο πρώτης γενιάς που όμως είχε ενδιαφέρον. Είναι κλασσικό γραμμικό δωμάτιο του οποίου οι γρίφοι δεν μας φάνηκαν ιδιαίτερα δύσκολοι αλλά ήταν έξυπνοι, λογικοί και δεν ξεφεύγουν. Έχει αρκετό ψάξιμο πράγμα που μας αρέσει σαν ομάδα. Το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι επίσης και από τα πολύ καλά για να ξεκινήσει κάποιος, καθώς σε βάζει ωραία στη λογική των escape rooms! Επειδή ο χώρος είναι μικρός, θα πρότεινα το πολύ μέχρι 4 άτομα.
  Τέλος, η υποδοχή εξαιρετική, με όρεξη να συζητήσει οποιαδήποτε απορία είχαμε. Μπράβο τους για την δουλειά τους!

  on 16 April 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • siobaras Lvl 8 - Lock Expert
  με 56 Κριτικές

  Και μετά το Roswell μπήκαμε σε αυτό το διαμάντι!

  Μπορεί να μην είμαι αμερόληπτος, γιατί το Misery στο οποίο στηρίζεται είναι από τα αγαπημένα μου βιβλία Stephen King (και μετά και ταινία), οπότε, από τη στιγμή που μου έδωσε πειστικά αυτό που περίμενα σε ατμόσφαιρα και σκηνικά, καμία λεπτομέρεια δε θα με χαλούσε.

  Οι γρίφοι (όσοι θυμάμαι) ήταν εντός θέματος και ωραίοι. Επίσης μας άρεσε και η αρχή, που μας έβαλε στο κλίμα ακριβώς όπως έπρεπε.

  Η δυάδα μας απέδρασε κατενθουσιασμένη στα 4 λεπτά.
  Νομίζω δυάδα είναι και ο ιδανικός αριθμός, αν και χωράει άνετα και περισσότερους το δωμάτιο.

  Μπράβο στα παιδιά ΚΑΙ για αυτό το δωμάτιο.

  on 26 March 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Donotspoil Lvl 14 - Respected Leader
  με 144 Κριτικές

  Κατάλληλο δωμάτιο για όσους είναι στα πρώτα τους βήματα και θέλουν να ανεβάσουν λίγο τον πήχη. 3 άτομα μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε γρίφους και ταχύτητα επίλυσης. Μην το υποτιμήσετε.

  on 26 March 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Lampis Lvl 11 - Guru
  με 99 Κριτικές

  Πρώτης γενιάς δωμάτιο που θυμίζει το λόγο για τον οποίο τα αγαπήσαμε!

  on 6 March 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • miltakos87 Lvl 12 - Legend
  με 121 Κριτικές

  Έχοντας παίξει μόνο το Cosmos από την συγκεκριμένη εταιρία είπα σιγά σιγά να παίξω και τα υπόλοιπα 3 δωμάτια της.Έτσι λοιπόν,αφού βρήκα την παρέα που έπρεπε Μιχάλης Στασαής,φύγαμε δυάδα φωτιά ? για Tyranny.Πρόκειται για ένα δωμάτιο”πρώτης γενιάς”που κατά το πλείστον προτείνεται για αρχάριες ομάδες,για να καταλάβουν τι είναι ένα δωμάτιο απόδρασης.Δεν το θεωρώ εύκολο εννοείται,καθώς σε κάποια σημεία την είχε την δυσκολία του.
  ? Όσον αφορά τους γρίφους του,είναι γρίφοι τύπου συνδύασε αυτό με εκείνο και μετά με αυτό εκεί,κάτι που εμένα μου αρέσει γενικά στα δωμάτια,είναι γρίφοι του γούστου μου ✔
  ? Η ροή του δωματίου κυλούσε πολύ καλά,μπορεί σε 1-2 σημεία να κολλήσαμε όμως ξέραμε με τι έπρεπε να ασχοληθούμε,απλά έπρεπε να βρούμε τον κατάλληλο συνδυασμό ✔
  ? Μπορεί να μην υπάρχει acting στο δωμάτιο η να μην έχει κάποια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα,όμως καταφέρνει να σε κρατάει σε αγωνία καθόλη την διάρκεια του,κάτι που σημαίνει πως έχει γίνει μία πολύ καλή δουλειά✔
  ? Οι χώροι του λίγοι αλλά η αξιοποίηση τους στο έπακρο.Το καθετί μπορεί να είναι και ένα στοιχείο για την λύση κάθε γρίφου ✔
  ? Όπως είπα,εμείς πήγαμε 2άδα και ήταν Challenging καθώς υπάρχει μία εμπειρία,για ομάδες μικρότερης εμπειρίας θα πρότεινα ακόμα ένα άτομο ✔
  Γενικά είναι ένα δωμάτιο με λουκέτα και μαγνητισμούς,και προσθέτοντας μέσα ωραίους γρίφους η εμπειρία της ομάδας και το αποτέλεσμα είναι φουλ ικανοποιητικά ✔
  ? Θα επανέλθουμε σύντομα για τα υπόλοιπα δωμάτια που μας έχουν μείνει και να τα ξαναπούμε με τα πολύ ευγενικά παιδιά της εταιρίας ? — στην τοποθεσία Escapepolis.

  on 25 February 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • bilarxos Lvl 4 - Devoted
  με 20 Κριτικές

  πρωτα πολλα η υποδοχη ειναι παρα πολυ καλη, το δωματιο επισης πολυ ομορφο ατμοσφαιρικα.Εχει αρκετα κομματια απο την ταινια. Η ροη καλη και οι γριφοι μετριας δυσκολιας.2 στα 2 δωματια αυτης της εταιριας μου φανηκαν εξαιρετικα..Keep going

  on 6 February 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • EscapeHolic Lvl 15 - Famous Master
  με 170 Κριτικές

  Καταρχήν μόλις φτάνεις στο escapepolis βλέπεις ένα πολύ όμορφο χώρο και πολύ φιλόξενους ιδιοκτήτες.
  Η εισαγωγή του δωματίου θα προτιμούσα να είναι διαφορετική, αφού σε δένουν με χειροπέδες αλλά έχεις ανοικτά τα μάτια . Επίσης το μήνυμα που βλέπεις στην οθόνη μόλις κλείσει η πόρτα (το είδαμε και στα δύο δωμάτια που παίξαμε), το θεωρώ περιττό, αφού σε ενημερώνει ο GM ήδη και την υπόθεση του δωματίου την έχεις διαβάσει όταν κλείνεις το δωμάτιο.
  Το δωμάτιο αν και πρώτης γενιάς μας άρεσε πολύ. Οι γρίφοι ήταν εύκολοι και μέτριας δυσκολίας. Είχε ωραία ατμόσφαιρα και εφέ. Σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη.
  ?=2 ?= ✅

  on 28 December 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • lock_lady Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 14 Κριτικές

  Escapepolis λοιπόν , με την καλύτερη υποδοχή από τη Λίζα ?! Ωραίο , καθαρό και περιποιημένο , κλασικής λογικής γριφοδωμάτιο. Το στόρι βασίζεται στην γνωστή ταινία – μεταφορά από βιβλίο του Steven King και όντως η ατμόσφαιρα έχει αποδοθεί σε μεγάλο βαθμό. Αρκετό ψάξιμο , λουκετάκια , εύκολοι ως επί το πλείστον γρίφοι , πλην ενός πρωτότυπου που μας “έκαψε” λίγο , αλλά όλοι ευχάριστοι και εντός concept. Δυάδα αποδράσαμε εγκαίρως. Πολύ καλός ο gm και πρόθυμος στο τέλος να μας εξηγήσει διάφορες λεπτομέρειες του δωματίου. Προτείνεται κυρίως για δυάδες λόγω περιορισμένου χώρου και γραμμικότητας , ιδανικά b2b με κάποιο από τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρείας.

  on 5 November 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Pepy Lvl 5 - Addict
  με 27 Κριτικές

  Κλασσικό , μικρό δωμάτιο, φυσιολογικής δυσκολίας γρίφοι ( και ένας δυο που μας ψιλο -δυσκόλεψαν μέχρι να «πάει» το μυαλό)

  Ωραία διακόσμηση και ατμόσφαιρα
  Το κάναμε 2 ομάδες των 4 ατόμων (περίπου 10 δωμάτια ο καθένας) back to back με το Roswell και έχω να πω ότι το προτιμώ
  Δεν είναι κάτι αξέχαστο , αλλά είναι κάτι προσεγμένο , που αξίζει τα λεφτά που πληρώνεις

  on 16 October 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Irukandji Lvl 15 - Famous Master
  με 176 Κριτικές

  Αξιοπρεπέστατο, τιμιότατο, στρωτό, γραμμικό και πολύ καθαρό.

  Τα παιδιά του Escapepolis είναι γνωστά για τις άρτιες και προσεγμένες δουλειές τους ούτως ή άλλως (μετράμε αντίστροφα και για το COSMOS finally…). Όλα ξεκινάνε από τον γκλαμουράτο χώρο υποδοχής, την ευγένεια του προσωπικού, τη γλυκούλα σκυλίτσα Λίζα και τα φανταστικά μπισκότα σήμα κατατεθέν.

  Στο θέμα μας τώρα. Το Tyranny είναι ένα δωμάτιο κατά κόρον για αρχάριους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει τις προκλήσεις του. Καλό είναι να ξεκινήσετε με αυτό πρώτα, μετά με το Avissos και τέλος με Roswell. Είναι αρκούντως ατμοσφαιρικό, έχει ομαλή γραμμική ροή και σχετικά λίγο ψάξιμο. Χρειάζεται λίγη συνδυαστική σκέψη και κυρίως απλή λογική. Αν δίνετε την πρέπουσα σημασία στα στοιχεία και είστε συγκεντρωμένοι, δε θα αντιμετωπίσετε κανένα θέμα.

  Ο GM μας ήταν πολύ επεξηγηματικός, ήρεμος και διαθέσιμος για περαιτέρω αποσαφηνίσεις στο τέλος, μιας και μας ξέφυγε κάτι ενώ λύναμε ένα γρίφο και μας το εξήγησε στο τέλος. Ευχαριστούμε για μία ακόμη ευχάριστη απόδραση, αν και θεωρητικά μέσα από τα νύχια της Anny Thomas!

  *Να σημειωθεί ότι τα παιδιά κάνουν τρομερό RP. Όντως τυραννάνε τον κόσμο μέχρι να ανεβάσουν τις photos στη σελίδα τους, χαχαχαχα…

  🚪#95 👤#4 🔑=✔️

  on 15 October 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Zoe Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 90 Κριτικές

  Η επίσκεψη στο escapepolis ξεκίνησε με σκοπό να μυήσουμε μια φίλη μας στα escape rooms.
  Και νομίζω τα καταφέραμε, το δωμάτιο δηλαδή τα κατάφερε!

  ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ: Ωραία ατμόσφαιρα που θύμιζε όντως σπίτι στο δάσος. Γρίφοι μικρής προς μέτριας δυσκολίας κυρίως πρατηρητικότητας, λουκετάκια και αυτοματισμοί που σε έβαζαν στο κλίμα. Πολύ ευγενικά τα παιδιά της εταιρίας. Γενικά ότι πρέπει για αρχάριους, θα το υχαριστηθούν και θα διασκεδάσουν με την καρδιά τους με ότι κρύβει το δωμάτιο (αυτό βέβαια δεν αποθαρύνει κ μια έμπειρη ομάδα να πάει)

  ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Δεν μου άρεσε η πολύ μεγάλη εισαγωγή και τα “μην” πριν μπούμε στο δωμάτιο. Ο GM μας εξήγησε όλο το χώρο πριν μπούμε. Υπάρχει ένα κρεβάτι μια βιβλιοθήκη κτλ κτλ (τα πάντα..). Υπάρχει επίσης κάποιος γρίφος (με δύο λύσεις) που θέλει πολύ παρατηρητικότητα και πιστεύω χρήζει βελτίωσης.

  Ιδανικός αριθμός ατόμων: 2-3

  on 27 September 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • bloodymary195 Lvl 7 - Team Leader
  με 45 Κριτικές

  Θέλαμε καιρό να επισκεφτούμε το escapepolis και πράγματι περάσαμε πολύ ωραία! Το Tyranny είναι ποιοτικό και καλοστημένο δωμάτιο που έχει λίγο απ’όλα, μικρό μεν, με προσεγμένα σκηνικά δε, με λουκέτα, μηχανισμούς, ψάξιμο και έναν γρίφο που αν και δυσκολούτσικος, θα τον χαρακτήριζα έκπληξη! Στα υπέρ του δωματίου είναι ότι μπορούν κατά την γνώμη μου να παίξουν τόσο δυάδες, όσο και καινούριοι παίκτες. Μόνη παρατήρηση ότι το game mastering θα μπορούσε να είναι περισσότερο καθοδηγητικό με λιγότερες βοήθειες. Τέλος το περιβάλλον φιλικότατο και η Λίζα μια γλύκα 😉

  on 3 August 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Koreatis Lvl 13 - Keyholder
  με 132 Κριτικές

  Αρχικα ξεκιναω απο την υποδοχη η οποια μεχρι στιγμης ειναι η πιο ομορφη που εχω δει!! Στα του δωματιου τωρα, γενικα ειναι λιγο πιο μπροστα απο 1st gen, καθως περα απο τον μικρο χωρο και τα λουκετακια, συναντας πολυ εξυπνους αυτοματισμους και μηχανισμους, ενώ η ατμόσφαιρα και τα σκηνικά ειναι αρτιοτατα και αληθοφανεστατα. Challenging για 2αδα, ιδανικος αριθμος τα 3 ατομα. Γενικα τιμιοτατο δωματιο, ιδιαιτερα με την προσφορά που τρέχει

  on 22 June 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Thanos81 Lvl 8 - Lock Expert
  με 59 Κριτικές

  Από την υποδοχή μέχρι και το δωμάτιο φαίνεται ότι τα παιδιά προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μας άρεσαν πάρα πολύ τα αντικείμενα που είχε στο εσωτερικό του. Νομίζεις πραγματικά πως βρίσκεσαι σε ένα σπίτι απομονωμένος. Εχουν πετύχει πολυ την ατμόσφαιρα και την εχουν συνδυάσει άψογα με τους γρίφους (ένας λίγο μας κούρασε). Αξίζει μία επίσκεψη. Το ανώτερο 4 άτομα.

  on 13 June 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • mara_k Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 11 Κριτικές

  Ενώ είχε ωραία ατμόσφαιρα και εισαγωγή, κάπου κούρασε το δωμάτιο, ειδικά στο δεύτερο μισό, σαν να μην ειχε πολυ καλή ροή… Ωραίοι οι μηχανισμοί και θέλει αρκετή παρατηρητικότητα! Ομάδα 2 ατόμων (αποδράσαμε).

  on 8 June 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • SKIA Lvl 2 - Excited
  με 9 Κριτικές

  Τι όμορφο δωμάτιο.Μικρό αλλά με πολύ ωραία σκηνικά και γρίφους μέτριας κυρίως δυσκολίας που χαιρόμουν να λύνω.Ναι έλυσα τους περισσότερους!Πολύ καλή δουλειά.

  on 6 June 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Ageo Lvl 2 - Excited
  με 6 Κριτικές

  Πολυ ευχάριστο παιχνίδι, βρηκα φοβερή τη διακοσμηση! Έχει ωραίους και έξυπνους γρίφους και πολύ ευγενικό προσωπικό

  on 27 May 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • asterias1010 Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 12 Κριτικές

  Ατμόσφαιρα: 10/10
  Ροή: 10/10
  Γρίφοι: 9/10
  G.M: 9/10

  on 27 May 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • heliumk2 Lvl 2 - Excited
  με 7 Κριτικές

  omorfo dwmatio me wraia skinika pou sumbaloun arketa stin atmosfaira kai polu wraious grifous
  isws to kalutero tis etairias

  on 16 May 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • M.Z.F ( Οι 007 ) Lvl 4 - Devoted
  με 18 Κριτικές

  Καλό δωμάτιο στο είδος του. Οι γρίφοι πολυ έξυπνοι όπως σε ολα τα δωμάτια της εταιρείας . Η ατμόσφαιρα δεν ηταν και τοσο καλη αλλα περασαμε καλα και γελασαμε οπως παντα.Το συστήνω σε ομαδες που τους αρεσουν τα κλασικά escape room?

  on 8 May 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Niki810-007 Lvl 5 - Addict
  με 30 Κριτικές

  Δεν αποδράσαμε από το δωμάτιο, παρόλα αυτά, πολύ ωραία σκηνικά και οι γρίφοι πρωτότυποι.

  on 14 April 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • RafaelaRous(Οι 007) Lvl 6 - Detective
  με 40 Κριτικές

  πολύ καλό δωμάτιο, πρώτης γενιάς. πολύ ατμοσφαιρικό, καλοί γρίφοι μέσα στο κλίμα. το συστήνω για αρχάριους ή για δύο άτομα.

  on 14 April 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • renata23 Lvl 6 - Detective
  με 40 Κριτικές

  Ατμόσφαιρα: 10/10
  Ροή: 10/10
  Γρίφοι: 8/10
  G.M: 8/10

  on 13 April 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • nick12071 Lvl 9 - Code Breaker
  με 71 Κριτικές

  Καταπληκτικό δωμάτιο 1ης γενιάς με συμπαθητική διακόσμηση και γενικά ατμόσφαιρα. Το σενάριο εξαιρετικό,

  Οι γρίφοι κυρίως παρατηριτικότητας και ψαξίματος, μέτριας δυσκολίας.

  Ο GM καταπληκτικός, διότι γνωρίζει το δωμάτιο και δίνει εύστοχες βοήθειες την κατάλληλη στιγμή. Η υποδοχή αλλά και ο διάλογος μετά την έξοδο με τα παιδιά του Escapepolis είναι αξιοσημείωτη, διότι αγαπούν αυτό που κάνουν και μπορεί κανείς να κάτσει να μιλάει μαζύ τους για ώρες.

  on 27 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Geike Lvl 6 - Detective
  με 38 Κριτικές

  Πολύ καλό δωμάτιο με κλασσικό στόρυ από πίσω. Ωραία διακόσμηση, βατοί γρίφοι με εξαίρεση δύο, ένας εκ των οποίων μου φάνηκε λίγο χαζός γεγονός που τον έκανε και πιο δύσκολο. Το αρνητικό για ‘μένα είναι η ύπαρξη οθόνης που με αποξενώνει πάντα στα escape rooms. Αν και 1 ώρας, χόρτασα παιχνίδι μπορώ να πω! Τα παιδιά στην υποδοχή ευγενέστατα και πολύ φιλόξενοι!!!

  on 3 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Throckett Lvl 2 - Excited
  με 7 Κριτικές

  Ωραιο δωματιο! ιδανικο να πας με την παρεα να περασεις καλα ειτε εχεις εμπειρια ειτε οχι. οι γριφοι ειχαν την ιδανικη δυσκολια για να κρατησουν την ομαδα μας στην ιδανικη διαθεση. Τα σκηνικα πολυ ωραια και μεσα στο θεμα. Το προτεινω για για ομαδες που θελουν να περασουν καλα.

  on 3 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Elli_ Lvl 2 - Excited
  με 9 Κριτικές

  Δωματιο πολυ ατμοσφαιρικο με διακοσμηση που σε ταξιδευει! οι γριφοι ηταν κομματι της ιστοριας και τα στοιχεια σε καθοδηγουν με σαφηνεια. οι εξτρα βοηθειες δινονταν εκει που χρειαζοταν και το παιχνιδι κυλισε πολυ ευχαριστα!

  on 2 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • eirhnhfdlk97 Lvl 6 - Detective
  με 34 Κριτικές

  Ένα χορταστικό γριφοδωμάτιο, πολύ καλοφτιαγμένο και προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια. Η ατμόσφαιρά του και οι πρωτότυποι γρίφοι του δένουν άψογα με την ιστορία. Ο gm πολύ έμπειρος, δίνοντας καθοδήγηση ακριβώς όποτε έπρεπε και με σωστό τρόπο. Τα παιδιά στην υποδοχή εξαιρετικά, από την πρώτη στιγμή διακρίνεται η όρεξη και η ευγένειά τους. Προτείνεται για μικρές ομάδες 2-3 ατόμων (κατά προτίμηση με εμπειρία 5-10 δωματίων και πάνω, όχι τελέιως αρχάριες).

  on 22 February 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • spirosVII Lvl 5 - Addict
  με 24 Κριτικές

  13ο δωμάτιο. Με την γυναίκα μου και μία συνάδελφο με τον 15χρονο γιο της τους οποίους έπεισα να πάμε σε ένα escape room. Επέλεξα το tyranny και αποδείχτηκε πολύ καλή επιλογή.
  Χώρος υποδοχής εξαιρετικός, νερό, καφέ και πολύ ευγενικό προσωπικό, που αισθανόσουν ότι ενδιαφέρονται για το αν θα περάσεις καλά. Το δωμάτιο του συγγραφέα άριστα προσεγμένο με τρομερή λεπτομέρεια στην πιστότητα της εποχής και τα αντίκειμενα, όπως επίσης πεντακάθαρο και περιποιημένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ξεκινήσαμε τους γρίφους και πήγαμε αρκετά καλά, χρειαστήκαμε βοήθειες, οι οποίες σχολιάστηκαν από την συνάδελφο με πολύ θετική εντύπωση, του τύπου: “πάλι γρίφους μας δίνει για να ανακαλύψουμε μόνοι μας τη λύση”. Περάσαμε πολύ ωραία! Είχε τα πάντα, λουκέτα με κλειδιά, λουκέτα με αριθμούς, και ευφάνταστους αυτοματισμούς. Και εκτός από την δική μου θετική εμπειρία, οι φίλοι μας έμειναν πολύ ευχαριστημένοι και θέλουν να κλείσω το επόμενο μας το συντομότερο δυνατόν. Μπράβο στους ιδιοκτήτες, σίγουρα θα επισκεφτούμε και τα υπόλοιπα δωμάτιά τους. Ευχαριστούμε πολύ!

  on 19 February 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Gamemaniac Lvl 8 - Lock Expert
  με 61 Κριτικές

  Ρεαλιστικό δωμάτιο που αποδίδει τελεια το θέμα του. Οι περισσότεροι γρίφοι μας άρεσαν όπως και η ατμόσφαιρά του. Διακοσμητικά είναι πανέμορφο όπως όλα τα δωμάτια του Escapepolis. Αυτό που μας έλειψε ήταν να είναι λίγο μεγαλύτερο αλλα νομίζω οτι αν είστε μέχρι 3 άτομα θα το ευχαριστηθείτε περισσότερο. Το τελευταίο μέρος μας φάνηκε λίγο πιο άσχετο θεματικά σε σχέση πάντα με την ταινία, και νομίζω οτι θα μπορούσαν να το είχαν εντάξει πιο πετυχημένα.

  on 15 February 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • panos865 Lvl 2 - Excited
  με 8 Κριτικές

  ομορφο δωματιο και αισθητικα και απο θεμα γριφων. περασαμε παρα πολυ ωραια μας εβαλε ομορφα στο κλιμα της ιστοριας χωρις ομως να ειναι και υπερβολικο. απο τις πιο ωραιες εμπειριες με δωματια τετοιου τυπου που εχουμε.

  on 14 February 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • gidovoskos Lvl 7 - Team Leader
  με 44 Κριτικές

  Αρκετά συμπαθητικό δωμάτιο. Σκηνικά προσεγμένα και φτιαγμένα να δημιουργήσουν μια ισορροπημένη ατμόσφαιρα μεταξύ γριφοδωμάτιου και της θεματολογίας της οποίας διαπραγματεύεται. Ευτυχώς δεν έχει το κλασικό σκοτάδι γιατί το δωμάτιο βασίζεται στους γρίφους. Αρκετούς κλασικούς γρίφους οι οποίοι ενσωματώθηκαν ωραία στο δωμάτιο. Επίσης έχει και αρκετό ψάξιμο. Το δωμάτιο είναι ωραίο,ευχάριστο, με καλή ροή αλλά… και εύκολο. Ότι πρέπει για να μυήσεις αρχάριους στα δωμάτια απόδρασης ή ένα όμορφο διάλειμμα για τις έμπειρες ομάδες στις οποίες η “πραγματική” πρόκληση είναι ΜΟΝΟ στο πόσο καλό χρόνο θα κάνουν για να αποδράσουν γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην το λύσουν. Και μπορείς να αποδράσεις αρκετά γρήγορα σε σημείο που να σου φάνει μικρό το δωμάτιο. Καλό είναι να πάτε με την προσφορά της Τετάρτης. Η βαθμολογία μου βασίζεται σε αυτό που προσφέρει, ένα δωμάτιο για σχετικά καινούριες ομάδες.

  on 13 February 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • PugmyGod Lvl 2 - Excited
  με 9 Κριτικές

  To kalutero isws dwmatio twn escapepolis
  skinika uperoxa mpaineis stin atmosfaira amesws eidika me mia polu omorfi leptomereia pou apla stelnei to dwmatio se alla upsi
  grifoi kai roi sto dwmatio aristi , ola demena metaksi tous kai endiaferonta.
  apo ta must twn dwmatiwn autou tou tupou , perasame uperoxa perimenoume kai ta epomena 😀

  on 11 February 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • koykoy Lvl 2 - Excited
  με 9 Κριτικές

  Πολύ όμορφο δωμάτιο με εξαιρετική θέα!οι γρίφοι απόλυτα λογικοί και με πολύ καλή ροή όλο το παιχνίδι

  on 9 February 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • andrianna Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 16 Κριτικές

  Den katalavainw gt exei mono 4 vathmologia! Exw paiksei giro STA 70 dwmatia Kai to vazw sth lista me ta top 10! An eiste AP autous Pou den tous aresoun na tous kinigane Kai na trexoun apla gia na vroun 1 grifo, Kai thelete na yaksete na vreite na skefteite einai to odaniko dwmatio!

  on 7 February 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Originalescape Lvl 11 - Guru
  με 94 Κριτικές

  Το δωμάτιο έχει καλό στήσιμο με ωραίο σκηνικό και κάποιους καλούς γρίφους. Το προτείνω για μέχρι 4 άτομα! … Ακόμα καλύτερα για 3!

  on 24 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Konig Lvl 14 - Respected Leader
  με 156 Κριτικές

  Ατμοσφαιρικό, 1st Gen δωματιάκι, με τα γλυκούλικα λουκετάκια του, την πολύ μυστήρια και επιβλητική ατμοσφαιρά του, τα εύκολα, συνδυαστικής σκέψης γριφάκια του και την καταπληκτική και αληθοφανή διακοσμησή του. Έχει μικρές εκπλήξεις και 1-2 πρωτοτυπίες που κάνουν την διαφορά. Συστήνεται για Newbies και δυάδες! Τα παιδιά που το τρέχουν εξαιρετικά. Από τις καλύτερες επιλογές! Must!

  on 12 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Sid Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 11 Κριτικές

  Room #5
  Η πρωτη εντυπωση πολυ καλη! ο χωρος της υποδοχης πολυ ωραιος και προσεγμενος! τα ατομα πολυ ευγενικα και εξυπηρετικα!!
  Σχετικα με το δωματιο, πολυ ωραιος χωρος που θυμιζει υπνοδωματιο!! εξυπνοι γριφοι, αρκετοι αυτοματισμοι αλλα και λουκετα! (δυσκολευτηκαμε λιγο γτ δεν ειχαμε ξαναπαιξει σε δωματιο με αυτοματισμους!) δεν θα το θεωρουσα πολυ δυσκολο ομως σαν δωματιο και πιστευω οτι μεχρι 4 ατομα ειναι το ιδανικο γτ ειναι γραμμικο! ισως θα θελαμε 1-2 γριφους παραπανω!
  Η βοηθεια του gm αρκετη οσο χρειαζοταν!
  Το προτεινω σιγουρα γτ εχουν κανει πολυ καλη δουλεια και αξιζει!! σιγουρα θα το ξαναεπισκεφτουμε για καποιο αλλο δωματιο τους!!
  ΥΓ. η Λιζα εκλεψε τις εντυπωσεις παντως! 😀

  on 5 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Checkmate Lvl 12 - Legend
  με 118 Κριτικές

  Από τα λιγότερο αγαπημένα μου δωμάτια. Ο πρώτος χώρος είναι εντυπωσιακός, δίνει άψογα την αίσθηση της ταινίας, το υπόλοιπο κομμάτι το ’16 που το επισκέφτηκα μου είχε φανεί φτωχό και με πέταξε εκτός ατμόσφαιρας. Γρίφοι απλοί και δίχως ενδιαφέρον, με έναν μάλιστα να λύνεται και με 2 διαφορετικούς τρόπους (κάτι που δείχνει ότι οι δημιουργοί δεν είχαν εμπιστοσύνη στο συγκεκριμένο στοιχείο κι έβαλαν και τις 2 λύσεις μες στο δωμάτιο). Ενδιαφέρουσα αρχή, παιχνιδιάρικος gm, διασκεδαστικό για έναν αρχάριο παίκτη, αλλά εμάς μας άφησε μέτριες εντυπώσεις (και είχαμε τελειώσει τουλάχιστον ένα τέταρτο νωρίτερα, χωρίς να είμαστε σε καλή μέρα).

  on 5 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • John Lvl 4 - Devoted
  με 22 Κριτικές

  Για τους λατρεις της ταινιας αλλα και των γριφων!
  Πολλοι και εξυπνοι γριφοι και πολυ ωραια ατμοσφαιρα!

  on 5 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Escape2017 Lvl 1 - First Impressions
  με 3 Κριτικές

  Πολύ καλό για τον τομέα του. Οι γρίφοι οχι πολύ δύσκολοι Και πάρα πολύ ευχάριστοι! Το τελειώσαμε πάρα πολύ γρήγορα σε σχέση με το χρόνο του είχαμε αλλά OK 60 δωμάτια μετά λογικό είναι. Μπράβο στα παιδιά γιατι απο ροή δεν υστερούσε καθόλου

  on 1 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Gabriel Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 79 Κριτικές

  Δωμάτιο παλαιάς κοπής . Απαιτεί αρκετό ψάξιμο . Οι γρίφοι αρκετά στρωτοί, εκτός από έναν τον οποίο θεωρώ παράλογα δύσκολο (απαιτεί κάποια φαντασία) . Τα σκηνικά είναι παραπάνω από τίμια .
  Η εταιρεία, ώς συνήθως, τηρεί υψηλά στάνταρ εξυπηρέτησης . Οι χώροι τους καθαροί και οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό, φιλικότατοι . Στο χώρο υπάρχει και σκυλάκι .

  on 29 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Monkeys Lvl 4 - Devoted
  με 17 Κριτικές

  Δυστυχώς αν και ειναι ένα πολυ ωραίο δωμάτιο και αρκετά ατμοσφαιρικό όπως ολα τα δωμάτια του escapepolis, σε εμάς τίποτα δεν πήγε καλα… πολυ μηχανισμοί δεν δουλέψανε..στον πρώτο μηχανισμό που κόλλησε μας βγάλανε έξω για να το φτιάξουνε.. αλλα μεχρι εκει δεν μας χάλασε γιατι οκ αυτά ειναι μεσα στο προγράμμα μπορεί να συμβούν. Στο δεύτερο μηχανισμό που κόλλησε, ενώ είχαμε κάνει σωστά αυτο που έπρεπε να γίνει κ τπτ δεν άνοιξε/δούλεψε προσπαθούσαμε να βρούμε άλλο τρόπο λύσης.. δυστυχώς ο gm δεν μας πολυ παρακολουθούσε και μας έδινε συνέχεια βοήθειες ώσπου στο τέλος μας είπε τι πρεπει να κανουμε που ήταν αυτο που είχαμε κάνει πριν 10 λεπτά και δεν δούλεψε! Στον τρίτο μηχανισμό που χάλασε αναγκάστηκε να μπει παλι μεσα ο gm να μας δώσει τα στοιχεία στο χέρι που θα έπρεπε να πάρουμε αν μας ειχε δουλέψει ο μηχανισμός. Υποθετω οτι πρεπει να υπήρχε πρόβλημα με τα ηλεκτρολογικά εκείνη την ημέρα, δεν ειναι φυσιολογικό τπτ να μην δουλεύει..θεωρούμε πως έπρεπε να μας σταματήσουν απλά.. και οχι για τα λεφτά ..τόσα λεφτά έχουμε δώσει σε δωμάτια που δεν μας άρεσαν κιόλας…αλλα γιατι χάσαμε ένα δωμάτιο που υπό φυσιολογικές συνθήκες θεωρήσαμε οτι θα ήταν ένα πολυ καλό ατμοσφαιρικό Δωμάτιο για γριφακηδες σαν και εμάς. Κρίμα..δεν λεω αυτο μπορεί να συμβεί σε όλους..αλλα το πως το χειρίζονται οι gm ειναι σημαντικό.

  on 29 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • alexsp13 Lvl 13 - Keyholder
  με 134 Κριτικές

  Ένα πάρα πολύ καλό και προσεγμένο δωμάτιο από την Escapepolis με ωραίους γρίφους σωστά υλοποιημένους και εντός του θέματος. Η ατμόσφαιρα αποδίδει ακριβώς αυτό που πραγματεύεται το δωμάτιο χωρίς υπερβολές αλλά και χωρίς ατέλειες. Προτείνεται σε όλες τις ομάδες που προτιμούν τους γρίφους όπως και όλη η εταιρεία του Escapepolis στο συνολό της.

  on 26 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • architect Lvl 16 - Royalty
  με 186 Κριτικές

  Πάρα πολύ ωραίο δωμάτιο με πολύ καλούς και ποιοτικούς γρίφους (εκτός ίσως από έναν) και ατμόσφαιρα που ανταποκρίνεται στα δεδομένα της ιστορίας. Συστήνεται τόσο σε αρχάριες όσο και σε έμπειρες ομάδες.
  Και δυο λόγια για την εταιρεία μιας και ολοκληρώσαμε την επίσκεψή μας εκεί: Συγχαρητήρια στα πάρα πολύ φιλικά παιδιά του Escapepolis που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν τρία πολύ ποιοτικά και αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους δωμάτια και αναμένουμε με ανυπομονησία τις καινούριες τους δουλειές.

  on 24 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • gtsimikos Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Πολύ εντυπωσιακός χώρος και πολύ προσεγμένη δουλειά.
  Παρατηρητικότητα, ψάξιμο, λογική σκεψη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
  Ο GM μας καθοδήγησε με υποδειγματικό τρόπο.

  on 13 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • killbill Lvl 7 - Team Leader
  με 49 Κριτικές

  Εξαιρετική ατμόσφαιρα όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει το Escapepolis. Γρίφοι με διαβαθμίσεις δυσκολίας.Επίπεδο δυσκολίας 7/10 . Ένα πολύ ποιοτικό δωμάτιο.

  on 11 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • GiannisPetr Lvl 11 - Guru
  με 92 Κριτικές

  Πολύ όμορφο, καλοστημένο δωματιάκι με ωραία ατμόσφαιρα θα το χαρακτήριζα το συγκεκριμένο δωμάτιο. Πιστεύω αξίζει μια επίσκεψη και το προτείνω ανεπιφύλακτα. Γενικά το όλο κόνσεπτ της εταιρίας είναι πολύ καλό και όσον αναφορά τα δωμάτια της αλλά και τη συνολική της εικόνα.
  (Υ.Γ. Επίσης εκεί θα φάτε πολύ νόστιμα κουλουράκια και θα δοκιμάσετε και έναν ωραιότατο ζεστό καφέ φίλτρου :P).

  on 11 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • joannaGG Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 15 Κριτικές

  ευχάριστη εμπειρία, ίσως πολύ εύκολο για την ομάδα μου άρα δεν μπορώ να το κρίνω υποκειμενικά.
  Προσεγμένα σκηνικά όμως ειδικά στον 1ο χώρο! Θα το βαθμολογίσω ως δωμάτιο για αρχάριους όμως, γιατί ειναι πολύ καλό για τέτοιες ομάδες, ίσως λίγο βαρετό για έμπειρες

  on 28 November 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Kostakis Lvl 4 - Devoted
  με 18 Κριτικές

  Ωραίο entry-level δωμάτιο πρώτης γενιάς. Μικρό αλλά με πολυ καλούς γρίφους και ατμόσφαιρα.
  Ιδανικό για αρχάριους και λίγο προχωρημένους.
  Γενικώς πιστεύω ότι οι καινούργιοι στο ‘αθλημα’ πρέπει πρωτα να πηγαίνουν σε τετοια δωμάτια (dead diva, weird student, sin city κλπ) πριν πάνε στις υπερπαραγωγές και στα υπερδύσκολα (enigma, zygote, paradox κλπ)

  on 23 November 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • HK21R21 Lvl 14 - Respected Leader
  με 146 Κριτικές

  Ότι και να πω για το συγκεκριμένο δωμάτιο θα είναι λίγο πραγματικά. Πολύ όμορφη διακόσμηση… Γρίφοι πάρα πολύ ωραίοι και κάποιοι αρκετά έξυπνοι . 4 άτομα πιστεύω ότι και εδώ είναι το ιδανικό για μια ομάδα για να το ευχαριστηθούν όλοι . Είναι πραγματικά λες και είσαι σε ένα σπίτι το οποίο βρίσκετε μόνο του σε κάποιο βουνό… Πολύ ωραία ατμόσφαιρα . Μπράβο στα παιδιά για την καταπληκτική τους δουλειά γιατί πραγματικά δείχνουν ότι αγαπάνε αυτό που κάνουν. Αφού λοιπόν τελειώσαμε και τα 3 δωμάτια είμαστε σε αναμονή για το καινούριο που έρχεται σύντομα όπως μας είπαν …

  on 23 November 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • petrosmoraitis Lvl 1 - First Impressions
  με 4 Κριτικές

  Tyranny back 2 back με Roswell το Escapepolis τελικά εβεβαιώνει την ύπαρξη του με τα πολύ καλά σκηνικά και ατμόσφαιρα. Το δωμάτιο βασισμένο σε βιβλίο του Stephen King το Misery. Καλοί γρίφοι εκτός από έναν που παίρνει χρόνο και αργησαμέ να τον λύσουμε το είπαμε και στα παιδιά που έδειξαν κατανόηση. Ο GM αρκετά καλός και επενεβενε με ερώτηση αινιγματικη, πολύ ωραίος τρόπος.

  on 9 October 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • INDI Lvl 11 - Guru
  με 104 Κριτικές

  Wraio dwmatio, isws to eukolotero apo ta tria thw etaireias. Grifoi kai edw amesa syndedemenoi me thn istoria kai enas poy isw tha mporousa na antikatastathei me kati allo afou kyriws rokanize xrono. Yperoxo to skiniko, oti prepei gia tous latreis ths tainias.

  on 28 September 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • esavvini Lvl 17 - Epic
  με 215 Κριτικές

  Μετριο δωματιο παλιας κοπης με πολλα λουκετα και απλους μηχανισμους. Ωραιο σκηνικο.

  on 28 August 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • tsoufakia Lvl 17 - Epic
  με 223 Κριτικές

  Το δωμάτιο αυτό είναι το αγαπημένο μας από τα παιδιά του escapepolis. Ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό που σου δίνει την αίσθηση ότι είσαι πραγματικά σε ένα σπίτι στη μέση του πουθενά. Ωραίοι γρίφοι με κάποιους μηχανισμούς. Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

  on 16 August 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Arlekinos Lvl 5 - Addict
  με 31 Κριτικές

  Για μένα είναι το πιο ωραίο δωμάτιο του escapolis. Τα 3,5 αστεράκια είναι για έναν μηχανισμό που δεν λειτούργησε ποτε και η αμέλεια του game master να κλειδώσει ένα λουκέτο.. Αν είστε πιο τυχεροί απο εμάς θα περάσετε υπέροχα!

  on 28 July 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • TheMask Lvl 16 - Royalty
  με 204 Κριτικές

  Πρωτη επισκεψη στο Escapolis, ενα κλασσικο δωματιο γριφων με ατμοσφαιρικο χωρο που δενει με την υποθεση! Δεν το λες και δυσκολο για εμπειρη ομαδα αλλα αν το υποτιμησεις μπορει να μεινεις και πισω… GM με νορμαλ βοηθειες, καλοι γριφοι, οκ χωρος.
  Για ενα νορμαλ εισαγωγικο δωματιο (εννοωντας οχι φυλακες, τρομου, ναους, περιπετειες, acting κλπ) μου αφησε καλη εντυπωση και αναμενω να δω και τα υπολοιπα.
  Δεν ειναι κατι που θεωρω οτι χρειαζεται σχολιασμο γενικα, αλλα ακομα και ο εξωτερικος χωρος και η εισοδος της εταιριας ειναι καλοφτιαγμενη και οχι μια κλασικη ρεσεψιον!
  4 εμπειροι ειμασταν εμεις και βγηκαμε στα 6μιση λεπτα, για 3-4 ειναι ο χωρος αναλογως παντα και την εμπειρια.

  on 2 July 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Eluna Lvl 2 - Excited
  με 5 Κριτικές

  Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι μια από τις αγαπημένες μου. Το tyranny είναι το δεύτερο δωμάτιο τους που επισκέπτομαι και οι εντυπώσεις μου είναι μόνο θετικές. Ατμοσφαιρικό δωμάτιο με κάποιους βατούς γρίφους αλλά και κάποιους άλλους που σε παιδεύουν. Κατά τη γνώμη μου τα δωμάτια του escapolis έχουν να σου δώσουν ο,τι ακριβώς ζητάει ένας παίχτης που θέλει ωραίους γρίφους και πρωτοποριακούς χωρίς ηθοποιούς και άλλα εφέ που προσωπικά μου στερούν λίγο τη χαρά της εξερεύνησης και της επίλυσης γρίφων 🙂

  on 20 June 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • cockerfan Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 11 Κριτικές

  Πολύ καλό δωμάτιο και φανταστική ατμόσφαιρα!

  on 11 June 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • jim_blan Lvl 15 - Famous Master
  με 164 Κριτικές

  Ενα πολυ καλο δωματιο σχετικα ευκολο για εμπειρες ομαδες οι αρχαριες θα δυσκολευτουν, πολυ προσεγμενο σε καθε λεπτομερεια μπραβο στα παιδια εκει για την δουλεια που εχουν κανει ,αξιζει σιγουρα να το επισκεφτεις!!!Ενας τελειος και πολυ φιλικος χωρος υποδοχης!!!!!!

  on 1 June 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Nikos Lvl 5 - Addict
  με 24 Κριτικές

  Η ιστορια μπαζει απο παντου, ατμοσφαιρα μηδενικη. μερικοι μηχανισμοι κολλουσαν( ευτυχως ο game master εσπευσε εγκαιρως). Γενικα δεν ειναι πολυ δυσκολο δωματιο αλλα χρηζει βελτιωσεις. Η ιστορια πρεπει να γινει ρεαιστικη και το δωματιο να αποκτησει λιγη ατμοσφαιρα. Ενα δωματιο με μια απλα ωραια διακοσμηση εμενα δεν μου λεει και τιποτα

  on 23 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • garbage Lvl 5 - Addict
  με 30 Κριτικές

  Εκπληκτικο δωματιο για πρωταρηδες και μη. Ωραια ατμοσφαιρα, ωραια σκηνικα, ωραιοι γριφοι. Το προσωπικο αψογο και η υποδοχη τελεια (μας προσφεραν και νοστιμοτατα μπισκοτα τα οποια προσωπικα τα θερισα).

  on 8 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • RagnarLoth Lvl 5 - Addict
  με 29 Κριτικές

  Ποιότητα Γρίφων : 7.5/10
  Δυσκολία Γρίφων : 7/10
  Ατμοσφαιρικότητα Δωματίου : 9/10
  Απόδραση : Ναι
  Θετική / Αρνητική Εμπειρία στο Escapepolis : Πολύ Θετική ( 2η επίσκεψη )

  Τι μας άρεσε : Πραγματικά έμεινα εντυπωσιασμένος . Μπαίνεις μέσα και είναι σαν να ταξιδεύεις στο κόσμο της ιστορίας του δωματίου . Οι γρίφοι απόλυτα συνδεδεμένοι που βγαίνουν με λογική . Αρκετοί μηχανισμοί .

  Τι δεν μας άρεσε : –

  Γιατί να πάτε : Τα παιδιά αξίζουν και έχουν πολύ καλή φήμη . Προσέχουν σε κάθε δωμάτιο τους μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και αυτό φαίνεται . Κάθε δωμάτιο τους είναι ξεχωριστό . Έχουν επενδύσει και χρόνο και χρήμα και αυτό φαίνεται εξ αρχής και από την υποδοχή . Προσωπικά έχοντας παίξει και τα 3 δωμάτια τους , το συγκεκριμένο μου άρεσε περισσότερο . Καλύτερα να πάτε ομάδα με εμπειρία 15+ δωμάτια , θα το ευχαριστηθείτε περισσότερο . Όπως τους είπα και από κοντά ”Ανυπομονούμε για το 4ο ”

  Συνολική Εικόνα : 9.5/10

  on 28 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Brain2Action Lvl 6 - Detective
  με 35 Κριτικές

  Δωμάτιο με αρκετά καλούς γρίφους (μερικοί πολύ απαιτητικοί), πολλούς και ικανοποιητικούς αυτοματισμούς και ατμόσφαιρα ταιριαστή με την ιστορία.
  Προτείνεται σε σχετικά έμπειρες ομάδες 4 ατόμων το πολύ, καθώς ο χώρος είναι μικρός και οι γρίφοι κατά βάση γραμμικοί.
  O GM μας καθοδηγούσε αρκετά έτσι ώστε να προχωρήσουμε μέχρι το τέλος, χωρίς όμως να μας δίνει μασημένη τροφή.
  Ο χώρος υποδοχής ίσως από τους καλύτερους που έχουμε πάει μέχρι τώρα.

  on 23 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • TheBlackMambas Lvl 8 - Lock Expert
  με 53 Κριτικές

  παρα πολυ τιμιο δωματιο και ασ δεν του φαινεται! περνας πολυ ομορφα αυτη τη μια ωρα!!

  on 23 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • niflok Lvl 7 - Team Leader
  με 49 Κριτικές

  Φοβεροι χωροι υποδοχης, πολυ καλοστημενο δωματιο, Γριφοι σχετικα ευκολοι με κανα-δυο λιγο πιο απαιτητικους. Γενικα καλη εικονα

  on 23 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Velma Lvl 6 - Detective
  με 33 Κριτικές

  Απλα καταπληκτικο δωματιο…πολυ καλοφτιαγμενο με πολυ ωραιους και εξυπνους γριφους που συνδεονται καλα μεταξυ τους…γενικα η εταιρια πολυ προσεγμενη και υπεροχο το κλιμα μεσα…απλα να πατε…καταλληλο για ομαδες με λιγα δωματια εμπειρια…

  on 10 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • GerasimosDionatos Lvl 5 - Addict
  με 24 Κριτικές

  7/10 πολυ ομορφο δωματιο και ευκολα(αν και πηγα με πολυ εμπειρη ομαδα σαν αρχαριος)

  on 7 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • JerryTheGod Lvl 11 - Guru
  με 107 Κριτικές

  Δεν είχα δει την ταινία.
  Μέτριο δωμάτιο χωρίς ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Αλλά έχει αρκετά καλούς γρίφους

  on 5 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • TeamKakx Lvl 7 - Team Leader
  με 52 Κριτικές

  apo ta agapimena mas domatia! otan anoikse i porta kai mpikame sto domatio nomizame oti metaferthikame sto meros poy milage i istoria. otan milame gia atmosfairika domatia prepei na to anaferoyme san paradeigma. ekseretiki grifoi. polla bravo stoys anthropoys toy escapepolis giati agapoyn ayto poy kanoyn kai to pernane apo tin proti stigmi

  on 3 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • DafniG Lvl 4 - Devoted
  με 19 Κριτικές

  Γενικά για την εταιρία θα συμφωνήσω με τα όσα έχουν πει οι προηγούμενοι, πολύ ευγενικά άτομα, πολύ προσεγμένη δουλειά από την υποδοχή μέχρι τα δωμάτια.
  Πάμε τώρα στα του δωματίου:
  ΘΕΤΙΚΑ: ατμόσφαιρα,διακόσμηση, πολύ καλοί γρίφοι, αυτοματισμοί που εμείς τουλάχιστον (ήταν το 5 δωμάτιο αν θυμάμαι καλά) δεν είχαμε ξανασυναντήσει.GM σωστός ,σε καθοδηγεί , δεν σου δίνει έτοιμη λύση.

  ΑΡΝΗΤΙΚΑ:?Ο χώρος του δωματίου πολύ μικρός ,μην τυχόν πάτε πάνω από 6 άτομα και ειδικά αν υπάρχουν ατσούμπαλοι στην παρέα!!Τα πολλά μη!Καταλαβαίνω οτι καμία εταιρία δεν θέλει να βλέπει το δωμάτιο σπασμένο ,αλλά με τα τόσα μη που ακούσαμε πριν μπούμε εγω κατέληξα να κυνηγάω τους υπόλοιπους να μην ακουμπάνε , να προσέχουν κλπ κλπ και αυτό δεν μας άφησε να το ζήσουμε όπως πρέπει.
  Η εισαγώγη.Το μπες κάτσε εσύ εκεί κ εσύ εκεί δεν με έβαλε καθόλου μα καθόλου στο κλίμα.

  Γενική εικόνα: Έχουμε ήδη κλείσει τα δύο επόμενα δωμάτια τους και αναμένουμε κ το τρίτο, αυτό νομίζω τα λέει όλα!!

  on 3 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • psychosycho Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 88 Κριτικές

  (+)Ατμόσφαιρα τέλεια…ωραίοι γρίφοι…πολύ φιλική υποδοχή…
  (-)Δεν είχε το δωμάτιο τη ”στιγμή” του που θα το έκανε ασυναγώνιστο…

  on 27 February 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Papoularas Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 15 Κριτικές

  πολυ πολυ καλο δωματιο. τα σκηνικα διακοσμηση και γριφοι και μηχανισμοι περνουν ολα αριστα. 4 ατομα ειναι ο καταλληλος αριθμος για να βγειτε χωρις να ιδρωσετε.

  on 14 February 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • DimiLeveGM Lvl 4 - Devoted
  με 21 Κριτικές

  Καταπληκτικο δωματιο απο την αρχη του μεχρι το τελος. Φανταστικη ατμοσφαιρα πολυ ωραιοι γριφοι

  on 8 February 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • vassi Lvl 1 - First Impressions
  με 2 Κριτικές

  Ιδανικό για 3-4 άτομα. Ειδικά για ομάδες που ειναι στην αρχή ακομα των escape rooms. Οι πιο έμπειροι δεν θα δουν κάτι ιδιαίτερο αλλά ούτε και κάτι άσχημο σε καμία περίπτωση. Προσεγμένο στην διακόσμηση όπως και τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρίας! Οι γρίφοι οχι πολύ δύσκολοι με 1-2 από αυτούς πολύ καλοί και δεν τους έχω ξανασυναντήσει! Γενικα θέλει και το ψαξιματακι του! Επίσης όσοι μηχανισμοί υπήρχαν στο δωμάτιο μ’ αρεσαν αρκετά, (αν και δεν μου αρέσουν καθόλου γενικά οι μηχανισμοί) με έναν από αυτούς να ξεχωρίζει! Αν είσαι αρχάριος να πας οπωσδήποτε! Αν είσαι πιο έμπειρος δεν χάνεις κάτι να πας, θα περάσεις όμορφα τον χρόνο σου!

  on 30 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Sotoss Lvl 4 - Devoted
  με 21 Κριτικές

  Σε αντίθεση με το Roswell που απευθύνεται κυρίως σε πολύ έμπειρες ομάδες, το tyranny είναι ιδανικό δωμάτιο για αρχάριες ομάδες χωρίς να είναι πολύ εύκολο. Αν και μικρό δωμάτιο έχει πολλά πράγματα να ψάξεις και αρκετούς γρίφους για να λύσεις. Το ντεκόρ και πάλι είναι πολύ προσεγμένο.

  on 25 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • euklidis Lvl 9 - Code Breaker
  με 77 Κριτικές

  Καλοστημένο δωμάτιο με μερικούς καλούς γρίφους. Διασκεδαστικό, όμως δεν είχε αυτό που θα μας έκανε να το ξεχωρίσουμε. Ίσως επειδή μας αρέσουν δωμάτια που να έχουν κάποια ιστορία από πίσω.

  on 24 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • vv Lvl 7 - Team Leader
  με 47 Κριτικές

  Εξαιρετικά ατμοσφαιρικό δωματιο, όπως όλα τα δωμάτια του EscapePolis
  Οι γρίφοι τόσο δύσκολοι όσο πρέπει να είναι

  on 23 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • vasoulini Lvl 1 - First Impressions
  με 3 Κριτικές

  Αν και ο χώρος ήταν πολύ μικρός και δεν ενδίκνυται για μεγάλες παρέες, το δωμάτιο είναι πάρα πολύ καλό με πολλούς και έξυπνους γρίφους. Απαιτεί πολύ ψάξιμο και υπομονή γιατί πολλά από τα στοιχεία βρίσκονται κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια σου. Το στόρυ επίσης πολύ καλό και όλοι οι γρίφοι συνδέονται με την ιστορία.

  on 20 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • GeorgiaZark Lvl 11 - Guru
  με 100 Κριτικές

  Για μένα το πιο ωραίο δωμάτιο της εταιρίας. Πολύ ατμοσφαιρικό και μυριζει απίστευτα!!!Ωραίοι γρίφοι και σχετικά ευκολοι, καλή πρόταση για πρώτο δωμάτιο. Τα παιδιά εκεί καταπληκτικά, φαίνεται πως αγαπούν αυτό που κάνουν. Το πρωτο escape που πήγα και είχε και κατοικίδιο ??!!! Στα συν ακόμη είναι πως στο τέλος μπορείς να πάρεις και ένα αναμνηστικό για την ολη εμπειρία..

  on 19 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • GeorgeIoannou Lvl 6 - Detective
  με 41 Κριτικές

  Πολυ εξυπνη “διασκευη” της ταινια misery!
  Ωραιοι γριφοι και ωραιος χωρος χωρις να ειναι κατι τρελα εντυπωσιακο σε σχεση με τα υπολοιπα δωματια τους. Θυμιζει ‘Κλασικο’ escape room αλλα με πινελιες συγχρονων δωματιων.
  Συστινεται και σε εμπειρες και αρχαριες ομαδες!

  on 18 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • antonela Lvl 2 - Excited
  με 7 Κριτικές

  Πολύ ωραίο δωμάτιο όσον αφορά στην ατμόσφαιρα! Όμως στην πορεία μου το χάλασε λιγάκι!! Καλή προσπάθεια σε γενικές γραμμές. Φιλικό προσωπικό!!

  on 10 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ginakos95 Lvl 15 - Famous Master
  με 165 Κριτικές

  1ο δωμάτιο στο escapolis σίγουρα θα επισκτευτουμε και τα άλλα ωραία ατμόσφαιρα και σκινηκα κάποιοι γρίφοι πολύ δύσκολοι αλλα οκ με κάποιες βοήθειες λύνονται καλή δουλειά από τα παιδιά!!!

  on 7 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • orestis Lvl 11 - Guru
  με 95 Κριτικές

  πήγαμε το γνωστό δίδυμο και το ευχαριστήθηκαμε όσο δεν πάει!!! μπράβο στα παιδιά έχουν φτιάξει 3 δωμάτια με μεράκι όρεξη φαντασία και χρήμα… υπέροχος και χορός υποδοχής από τους καλύτερους!!! τα παιδιά φιλικότατα περάσαμε υπέροχα με το που τελειώσαμε και περίμεναμε να μπούμε στο Roswell! το δωμάτιο είναι πανέμορφο έχει πάρα πολύ καλή ατμόσφαιρα και υπέροχους γρίφους να πάτε θ περάσετε όμορφα τρέχει μια πολύ ωραια ιστορία που σε κρατάει σε εγρήγορση !

  on 27 December 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • VforVasilis Lvl 17 - Epic
  με 215 Κριτικές

  Πανέμορφα σκηνικά υψηλής ποιότητας, πολύ καλή ατμόσφαιρα (οπτικά και ηχητικά) και συμπαθητικοί γρίφοι μεσαίας δυσκολίας. Όλα αυτά μαζί κάνουν ένα πολύ ενδιαφέρον και ευχάριστο δωμάτιο. Κλαστικού στυλ μεν, αλλά και με τους μηχανισμούς του και με τα μυστικά του. Καλή ροή, άψογος game master. Άρα;;; Να πάτε! 3 άτομα νομίζω είναι το ιδανικότερο.

  on 16 December 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • RISA Lvl 7 - Team Leader
  με 51 Κριτικές

  Λοιπόν 16ο δωμάτιο. Πήγαμε 3 άτομα και βγήκαμε 3′ πριν το τέλος. Πολύ ωραία εισαγωγή στο παιχνίδι, καλοί γρίφοι. Θα έλεγα ότι είναι μέτριας δυσκολίας δωμάτιο και θα πρότεινα μέχρι max 4 άτομα λόγω γραμμικότητας και όχι μεγάλου χώρου(3 άτομα ιδανικά).Ωραίοι μηχανισμοί και ατμόσφαιρα. Γενικά ένα τίμιο δωμάτιο που αν ήταν μεγαλύτερο θα ήταν τρομερό καθώς θα υπήρχαν περισσότερες επιλογές για γρίφους. GM super, οι βοήθειες δίνονταν όταν έπρεπε και όχι έτοιμες.
  PS: Μας ενημέρωσαν τα παιδιά ότι θα αλλάξουν κάποιοι γρίφοι και μηχανισμοί στα δωμάτιά τους ώστε να γίνουν λίγο πιο δύσκολα και μάλλον θα βάλουν και περισσότερο χρόνο. Μπράβο τους!Έτσι εξελίσσονται τα δωμάτια γιατί προσωπικά τα 60′ μου φαίνονται πλέον πολύ λίγα και πιάνουν τόπο προφανώς οι υποδείξεις των παικτών.Well done Escapolis!

  on 16 December 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • placebo Lvl 6 - Detective
  με 37 Κριτικές

  υπογραφη ESCAPEPOLIS και σε αυτο το δωματιο.ατμοσφαιρα ιδανικη για τον χωρο, ισως ηθελα κατι αλλο στην συνεχεια αλλα υποκειμενικο ειναι..μας ζορισε αρκετα γενικοτερα..αλλα το βασικοτερο με τους γριφους ειναι νομιζω κατα ποσο μπορεις να συντονιστεις με τον δημιουργο τους…και εμεις πατωσαμε…συνεχιζουμε και στα επομενα δωματια των παιδιων που ελπιζω να ειναι αρκετα

  on 2 December 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Konstantina91 Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 81 Κριτικές

  Άλλο ένα πολύ καλό δωμάτιο από το escapepolis! Ωραίος τρόπος εκκίνησης, ο gm είχε πολλή πλάκα και οι γρίφοι ήταν πανέξυπνοι!!

  on 22 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • katamari Lvl 5 - Addict
  με 23 Κριτικές

  Μόλις βγήκαμε ενθουσιασμένοι από το Avyssos μπήκαμε κατευθείαν στο Tyrrany.
  Ένα ακόμα απίστευτα προσεγμένο δωμάτιο με πολύ σημασία στις λεπτομέρειες και την ατμόσφαιρα. Όποιος έχει δει την ταινία Misery δεν θα απογοητευτεί. Ο τρόπος που ξεκινάει το παχνίδι μας έβαλε αμέσως στο κλίμα και η ροή του παιχνιδιού εξελίχτηκε συναρπαστικά με καλούς γρίφους και άριστη αινιγματική καθοδήγηση από τον gm. Είμασταν 4 και υπερ-αρκετοί για το μέγεθος του δωματίου. Πολύ καλή κλιμάκωση, το καταευχαριστηθήκαμε 🙂
  Άριστα στο Escapepolis για την συνολική εμπειρία, έχουν εξαιρετικά δωμάτια και χώρους υποδοχής μα πάνω από όλα τα παιδιά ξέρουν πως να φροντίζουν να περάσεις τέλεια.

  on 18 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • dgklavdi Lvl 6 - Detective
  με 33 Κριτικές

  Πολύ καλή δουλειά για ακόμη μια φορά απο τα παιδιά του Escapepolis. Θεατρική διακόσμηση, τέλεια ατμόσφαιρα, γραμμικό γρίφοι και σχετικοί με την ιστορία. Συστήνεται για 3 άτομα.

  on 16 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Escape Gad Lvl 2 - Excited
  με 8 Κριτικές

  Από τα πιο βασικά για εμένα είναι το πως θα μας υποδεχτούν..Μπήκαμε μέσα και κατευθείαν πιάσαμε τη συζήτηση με το πολύ φιλικό προσωπικό και τα είπαμε λίγο. Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο δε μας γέμισε τόσο το μάτι αλλά όταν πήραμε μπρος όλα έδεναν όμορφα..περίεργοι γρίφοι και αρκετοί αυτοματισμοί (με λίγη βοήθεια από τον gm)..Όμορφο σκηνικό και νομίζεις πραγματικά ότι είσαι σε δωμάτιο στο βουνό (έκανε και κρύο από το ερκοντίσιον. Είμασταν 3 άτομα με το ένα να είναι η πρώτη του φορά..Δε βγήκαμε αλλά περάσαμε τόσο καλά που ενώ δεν ήταν προγραμματισμένο πήγαμε back2back και στο roswell

  Γρίφοι:8.5/10 (μερικοί ήθελα το σπρώξιμο από τον GM για να πάρεις μπρος αλλά δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό..ίσα ίσα δυσκολεύει όμορφα το δωμάτιο)
  Ατμόσφαιρα: 9/10
  GM: 10/10 (Δε τα έδινε στο πιάτο αλλά σε έβαζε σε σκέψεις όμορφα)
  Σύνολο: 9/10 Πολύ όμορφο δωμάτιο αν και δε σου γεμίζει το μάτι..Το προτείνω σε 3 με 4 άτομα..και 2 άτομα αν είναι έμπειροι.

  Θα πάμε σίγουρα και στα υπόλοιπα!

  on 11 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ABELALE Lvl 5 - Addict
  με 29 Κριτικές

  Με το Tyranny ολοκληρώσαμε τα δωμάτια του Escapepolis. Άλλο ένα αξιόλογο δωμάτιο με ωραίους γρίφους, ατμοσφαιρικούς χώρους που σε έβαζαν στο κλίμα και πρωτότυπη εισαγωγή. Πολύ προσεγμένο και αυτό το δωμάτιο, μπράβο στα παιδιά. Περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο!

  on 7 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • kartzo Lvl 4 - Devoted
  με 22 Κριτικές

  το καλυτερο δωματιο της εταιριας…ειχα καιρο να ενθουσιαστω με δωματιο και αυτο τα καταφερε…μπραβο στα παιδια που εχουν χτισει μια εκπληκτικη ατμοσφαιρα και ειναι απο τα λιγα δωματια που οσο προχαραει σου δηιγειται μια ιστορια με εικονες και οχι με λογια…

  on 7 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • NIKOS Lvl 6 - Detective
  με 33 Κριτικές

  Με το που μπηκα ενθουσιαστηκα καθως είναι πολύ ατμοσφαιρικο κ πετυχημενο δωματιο.Οι γριφοι είναι γραμμικοι και πετυχημένοι κατι που το καθιστα ιδανικο για 3 ατομα κατά την αποψη μου.Ολα εχουν μια παρα πολυ καλη και φυσιολογικη ροη κανοντας την εμπειρια ιδιαιτερα ευχαριστη.Ο gm ηταν καιριος στις βοήθειες χωρις να στις δινει στο πιατο κατι που εμενα προσωπικα με καλυπτει πλήρως.Στην ουσια σου τονιζε το στοιχειο που εχεις βρει ετσι ώστε να εστιασεις εκει κ να βρεις μονο σου τη λυση.Βγηκαμε 3 ατομα 5 λεπτα κ κατι νωρίτερα από το χρονο.Το υπερευχαριστηθήκαμε.Σιγουρα θα επισκεφτούμε κ άλλο δωματιο της ιδιας εταιριας.

  on 6 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Jorgita Lvl 11 - Guru
  με 96 Κριτικές

  Ένα δωμάτιο με πραγματικά πολύ καλή διακόσμηση και ατμόσφαιρα που αν είσαι φαν της ταινίας θα το εκτιμήσεις λιγάκι παραπάνω!Οι γρίφοι σχετικά εύκολοι θα έλεγα…και σε κανα δυο που είναι λίγο παραπάνω απαιτητικοί,οι βοήθειες θα σε ξεκολλήσουν με το καλύτερο τρόπο!Απόλυτα γραμμικό δωμάτιο και κάποιοι γρίφοι για να λυθούν χρειάζονται παρατηρητικότητα! Εμείς ήμασταν 2 άτομα με σχετικά καλή εμπειρία και βγήκαμε 3 λεπτά πριν το τέλος!Το προτείνω για ολιγομελής ομάδες με μέτρια εμπειρία γιατί δεν έχει πολλούς χώρους για να ψάξεις και είναι γραμμικό οπότε αν είστε πολλά άτομα κάποιοι δε θα έχουν τι να κάνουν! Γενικά έχει πολύ καλό στήσιμο το δωμάτιο αλλά θα προτιμούσα να το έχω παίξει νωρίτερα!Το προσωπικό πολύ ευγενικό και φιλικό…σίγουρα θα επισκεφτούμε κι άλλο τους δωμάτιο!

  on 2 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • LILYESC Lvl 15 - Famous Master
  με 171 Κριτικές

  Πολύ προσεγμένο και αυτό το δωμάτιο της εταιρίας. (Προσωπικά αισθητικά μου άρεσε πιο πολύ από το Avissos). Οι γρίφοι καλοί αλλά ψιλοδύσκολοι. Τα παιδιά πολύ συμπαθητικά και με χιούμορ.

  on 12 October 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • skoupidaki Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 81 Κριτικές

  Πριν κάνω την κριτική μας για το δωμάτιο, να πω ότι τα παιδία στο Escapepolis τα αγαπάμε! Εχω παίξει πλέον όλα τα δωμάτια τους και πέρα από το ότι είναι όλα τους καταπληκτικά είναι και οι άνθρωποι! Και το σκυλοφατσόνι προφανώς…αυτή τη φορά δεν μου γλύτωσες diva μου, ήρθα με σκυλομυρωδιές πάνω μου άφθονες και κάναμε παρέα! Τα του δωματίου….φοβερή διακόσμηση για ακόμα μία φορά, όμορφοι γρίφοι και λογικοί, ψάξιμο και παρατηρητικότητα. Το παίξαμε δυάδα και έτσι θα το πρότεινα, άντε εως 4 άτομα. Αξίζει την επίσκεψη!! Τέλος τα συγχαρητηριά μου στην game master που κατάλαβε την διαθεσή μας για χαβαλέ και το συνέχισε…μας έβαλε στα ρουχα μας…ξέρει….!

  on 3 October 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • akiz90 Lvl 4 - Devoted
  με 18 Κριτικές

  Πολύ ωραίο δωμάτιο 1ης γενιάς. Χωρίς τόσα ηλεκτρονικά όπως το Avissos καταφέρνει να σε βάλει για τα καλά στην ψυχοσύνθεση της φανατικής θαυμάστριας του συγγραφέα. Ωραία διακόσμηση και έξυπνοι γραμμικοί γρίφοι. Δυσκολία εύκολη-μέτρια. Ρίξαμε πολύ γέλιο σε ένα συγκεκριμένο σημείο και περάσαμε πολύ ευχάριστα!

  on 29 September 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • RenaAlexandrou Lvl 8 - Lock Expert
  με 60 Κριτικές

  Απλό,γραμμικό με το δεύτερο δωμάτιο να σε βάζει στην ψυχοσύνθεση της πρωταγωνίστριας της ιστορίας! Πολύ ωραίο το σκηνικό έξω από το δωμάτιο. Παρατηρητικότητα οπωσδήποτε!

  on 26 September 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • GiorgosS Lvl 5 - Addict
  με 27 Κριτικές

  Παίξαμε στο Tyranny back to back μετά το Avissos. Όπως είπα και στην κριτική για το Αvissos, το προσωπικό πολύ ευγενικό και ο χώρος υποδοχής σε προϊδεάζει ότι τα δωμάτια θα είναι πολύ ατμοσφαιρικα! Μόλις μπαίνεις στο δωμάτιο μεταφέρεσαι από την Αθήνα σε ένα σπίτι στο βουνό όπου έχεις μιας ώρα να δραπετευσεις από την Anny. Η διακοσμηση και η ατμόσφαιρα to the point, τα αντικείμενα όλα σχετικά, βγαλμένα από μια άλλη εποχή. Οι γρίφοι είχαν πολύ καλή ροή, ήταν μέτριας δυσκολίας με κάποιους πιο δύσκολους και συνδιαστικους. Όλοι είχαν λογική και τους βρήκα αρκετά έξυπνους. 3-4 ατομα είναι ιδανικα γι αυτό το δωμάτιο, για να μπορούν όλοι να ασχολούνται με κάτι. Μας άφησε πολύ καλή εντύπωση!

  on 20 July 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Barrister Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 14 Κριτικές

  Όμορφο δωμάτιο, η ιστορία του οποίου βασίζεται στο βιβλίο “Misery” του Stephen King. Το προσωπικό φιλικό και ευγενικό. Το δωμάτιο καλοστημένο και μου άρεσε αρκετά ο τρόπος με τον οποίο ξεκινάει το παιχνίδι (κάτι συμβαίνει με όλους τους παίκτες). Γενικά πάντως το δωμάτιο και οι γρίφοι του δεν εντυπωσιάζουν. Το βασικότερο ίσως πρόβλημα είναι ότι η δυσκολία του δωματίου είναι αρκετά χαμηλή. Αποδράσαμε με περιθώριο 15 λεπτών, χωρίς να είμαστε πολύ έμπειροι παίκτες. Εμένα προσωπικά ήταν η τέταρτη φορά που πήγαινα σε escape room. Να πω πάντως ότι στο συγκεκριμένο δωμάτιο είχα πάει πριν από τουλάχιστον 4 μήνες, επομένως ελπίζω να έχει προσαρμοστεί ανάλογα η δυσκολία του δωματίου από τότε.

  on 24 June 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Ellipsis Lvl 8 - Lock Expert
  με 60 Κριτικές

  Πολύ ατμοσφαιρικό δωμάτιο που ίσως γίνεται λίγο creepy στο τέλος….. Το διασκεδάσαμε πολύ πάντως. Έξυπνοι γρίφοι και παρατηρητικότητα στο max!!! 2 άτομα, το χαρήκαμε πολύ και μας άρεσε! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ. ΜΠΡΑΒΟ παιδιά!!

  on 19 June 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • THANOS32 Lvl 14 - Respected Leader
  με 145 Κριτικές

  Ένα απλό δωμάτιο με εύκολα κατανοητή ιστορία. Οι γρίφοι του είναι ως ένα βαθμό δύσκολοι αλλά λύνονται σχετικά εύκολα. Στο τέλος πήγαμε να εντυπωσιαστούμε με το τέλος το οποίο όμως ήταν αρκετά απλό. Στα συν του δωματίου το πως ξεκινάει η ομάδα καθώς προσθέτει σε βαθμό δυσκολίας. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τα έξοχα σκηνικά τους και εδώ και εύχομαι να συνεχίσουν έτσι και στις μελλοντικές δουλειές τους.

  on 3 June 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • dimitratas Lvl 13 - Keyholder
  με 128 Κριτικές

  Το δωμάτιο διαθέτει απ’ όλα. Gagdets, μηχανισμούς , γρίφους και λίγο ψάξιμο. Πολύ ωραίος ο χώρος , σε βάζει κατευθείαν στο κλίμα και φοβερή ατμόσφαιρα. Σίγουρα δεν θα σας αφήσει αδιάφορους!

  on 30 May 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • basketikos Lvl 16 - Royalty
  με 191 Κριτικές

  Ωραία στημένο δωμάτιο με ρεαλιστική ατμόσφαιρα και κάποιους ωραίους μηχανισμούς. Στα αρνητικά ο τελευταίος γρίφος που ήταν χαμηλού επιπέδου και μας χάλασε λίγο την εμπειρία.

  on 30 May 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Kissa Lvl 7 - Team Leader
  με 44 Κριτικές

  Μάλλον η ατμόσφαιρα είναι αυτή που σε κερδίζει στο συγκεκριμένο δωμάτιο.
  Όλη η διακόσμηση και τα ηχητικά εφέ σε μεταφέρουν σε ένα ερημικό σπίτι σε ένα χιονισμένο δάσος ίσως της δεκαετίας του ’50…
  Οι γρίφοι του όχι κάτι το ιδιαίτερο.
  Στα αρνητικά του το μέγεθος του δωματίου. Είναι αρκετά μικρό με αποτέλεσμα να πέφτουμε ο ένας πάνω στον άλλον συνέχεια. (4 άτομα ήμασταν…)
  Πάντως το διασκεδάσαμε παρ’όλα αυτά και σίγουρα θα επιστρέψουμε και για τα υπόλοιπα δωμάτια.

  on 18 May 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι

Προσθήκη Απάντησης

Πρέπει να συνδεθείς για να γράψεις κριτική ή να σχολιάσεις

Close