Contact phone number:

Contact email:


The Last Chapter


6 REVIEWS & COMMENTS

Οι κριτικές και τα σχόλια των μελών ανήκουν στους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ'ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

 • EscapeHolic Lvl 15 - Famous Master
  με 182 Κριτικές

  Ένα δωμάτιο με αρκετούς αυτοματισμούς. Πρέπει γενικά να ανακαλύψεις το story και να βρεις την έξοδο. Σε γενικές γραμμές τίμιο.

  on 11 December 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Darknatie Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Πολυ μέτριο δωμάτιο με μια ηθοποιό(ο Θεός να τη κάνει) άθλια. Κόλλησε κ ενα λουκέτο κ ηρθε να το ανοιξει το οποιο δεν ανοιξε ποτέ με αποτελεσμα να δουμε ολους τους χώρους του δωματίου.Δεν το προτείνω.

  on 17 May 2019
 • grab5 Lvl 2 - Excited
  με 9 Κριτικές

  Αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το The last chapter με σκοπό να επισκεφτούμε το νεο μαγαζί με ενα φρέσκο δώματιο γεμάτο καινούργιες ιδέες.Χαρήκαμε με το που μπήκαμε ,αφού μας κανανε θερμή υποδοχή και ηταν παιδια γεμάτα κέφι.Στα υπερ του μαγαζιού ειναι οτι έχει πολλα δωμάτια για παιδια και χώρους αλλα και για αρχάριες ομάδες .Στα του δωματίου: Ωραίοι και μεγαλη χώροι προσεγμένη στην διακόσμηση ρεαλιστική πως σου δίνουν τη εντίπωση οτι εισαι στο σπιτι ενός συγγραφέα . Είχε εντυποσιακή ατμόσφαιρα και αυτο ήταν ενα απο τα σημαντικότερα χαρακτηριστικα του δωματίου.Οι γριφοι ηταν σχετικά καλοι για αρχάριες ομαδες ωστόσο χώρις καμία προτοτυπία.Η ροή της ιστορίας ηταν ενδιαφέρουσα .Ο ηθοποιός ηταν σχεδόν διακωσμιτικός και λειτουργούσε περισσότερο ως Game Master.Ήταν απαραίτητος για την ιστορια αλλά δεν σου προκαλουσε φοβο αφού ηταν σαν συνοδος.Προτινόμενο στις αρχαριες νεαρές ομάδες που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βηματα σε δωμάτια με ηθοποιο.Θεωρώ καλή ιδεα του καταστηματοσ να εστιασει στα παιδια ωστοσο θα πρεπει να δημιουργησει και ενα αξιόλογο δωμάτιο τρόμου ωστε να τραβήξει και τους ενήλικες.

  ΗΘΟΠΟΙΟΣ:7/10
  ΓΡΙΦΟΙ:7,5/10
  ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ:9/10
  ΤΡΟΜΟΣ:1/10
  ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:7/10

  on 31 March 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • esavvini Lvl 17 - Epic
  με 252 Κριτικές

  Ενα ευκολο δωματιο με απλουσ γριφους αλλα πολυ ωραιο σκηνικο και ωραια υποθεση. Καλο για αρχαριες ομαδαες αλλα και οι εμπειρες θα διασκεδασουν ομως δε θα δυσκολευτουν καθολου.
  Ευγενικο προσωπικο, ισωσ το πιο ευγενικο απο ολα τα mindtrap.

  on 7 March 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • xdimension Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 15 Κριτικές

  Μετά από 10+ δωμάτια νομίζω πως έζησα την πρώτη απογοήτευση..
  Δεν είμαι κακοπροαίρετος ούτε περίεργος και όλες μου οι κριτικές είναι πάντα προς το θετικό ίσως και περισσότερο από αυτό που αξίζει καμιά φορά,αλλά σήμερα πραγματικά δεν πέρασα καλά.

  Στα θετικά
  Ωραίος ο χώρος ,διακοσμημένος στο concept του θέματος, με ωραία ηχητικά εφέ που σε βάζουν αμέσως στο κλίμα και αρκετά ευρύχωρος τόσο όσο και για αυτους που τους αρέσουν τα λουκέτα θα βρουν αρκετά.

  Στα αρνητικά
  Ενώ ενημερώσαμε τηλεφωνικά ότι είμαστε δυο άτομα μας σύστησαν το δωμάτιο,Παρ όλα αυτά το δωμάτιο απαιτεί περισσότερους παίχτες πράγμα που μας είπαν όταν φεύγαμε.Ο GM αρκετά μέτριος με τον τρόπο που έδινε τις βοήθειες.
  Υποτίθεται ότι το δωμάτιο είναι με ηθοποιό,πράγμα που εμείς δεν καταλάβαμε. Στην ουσία ήταν απλά ένας συνοδός που μας έβαλε μέσα. Ένας γρίφος συγκεκριμένα βγάζει νόημα μόνο στο μυαλό αυτού που το σκέφτηκε,με αποτέλεσμα να εκνευριστουμε και να μην μπορούμε να συγκεντρωθουμε στο παιχνίδι γιατί σπατάλησαμε πολύτιμο χρόνο.
  επίσης η τιμή του δωματίου είναι τελείως απρόσιτη σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
  Κρίμα γιατί θα μπορούσε να είναι ένα αξιόλογο γριφοδωματιο με κάποιες αλλαγές.

  on 24 February 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • evog Lvl 7 - Team Leader
  με 54 Κριτικές

  Μέτριο σχετικά δωμάτιο…..
  Στα θετικά, οι χώροι είναι αρκετά μεγάλοι, και τα σκηνικά αρκετά ρεαλιστικά. Επίσης, λόγω των καλών ηχητικών εφέ, υπάρχει ωραία και επιβλητική ατμόσφαιρα. Ο ηθοποιός διασκεδαστικός και συμπαθητικός. Η υποδοχή και η αίθουσα αναμονής πολύ φιλόξενη και ζεστή.
  Στα αρνητικά τώρα, οι γρίφοι, δεν είχαν καμία πρωτοτυπία, και δεν μας ενθουσίασε ούτε ο τρόπος λύσης τους. Η ιστορία δεν ήταν απαραίτητα κακή, αλλά ο τρόπος με τον οποίο την παρουσίαζαν ήταν αρκετά κουραστικός…. Το τελείωμα θα μπορούσε να είναι καλύτερο.
  Δωμάτιο ιδανικό για αρχάριους και νεαρές ηλικίες…

  on 11 February 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι

Προσθήκη Απάντησης

Πρέπει να συνδεθείς για να γράψεις κριτική ή να σχολιάσεις

Close