Contact phone number:

Contact email:


The Attic


75 REVIEWS & COMMENTS

Οι κριτικές και τα σχόλια των μελών ανήκουν στους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ'ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

 • stef_97 Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 14 Κριτικές

  Πήγαμε στην remastered έκδοση του δωματίου. Σίγουρα τα παιδιά κάναν ότι μπορούσαν και σίγουρα το δωμάτιο μπορεί πλέον να συνεχίσει να στέκεται.
  Ωστόσο νομίζω ότι για την εταιρεία αυτό το δωμάτιο είναι το μονάκριβο παιδί τους που δεν θέλουν να αποχωριστούν, γιατι κακά τα ψέμματα παρόλο το remaster ,το δώματιο πια είναι αρκετά πίσω σε σχέση με αυτά που υπάρχουν πια.
  Γενικά δεν είναι ότι θα περάσετε ΄’άσχημα ή οτι δεν θα το χαρείτε αλλά δυστυχώς μιας και αυτός είναι ο σκοπός των κριτικών, δεν θα το πρότεινα εφόσον υπάρχουν τόσα άλλα δωμάτια. Στα πολύ θετικά του ωστόσο είναι το στήσιμο, που πραγματικά θυμίζει σοφίτα.

  on 23 February 2022
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Jafar Lvl 5 - Addict
  με 27 Κριτικές

  Μικρό,αλλά θαυματουργό!Το παίξαμε πριν το remaster,αλλά και πάλι τσιρίξαμε σαν μωρά!Συνδυάζει ατμόσφαιρα,γρίφους,ηθοποιία,σκηνικά,ΟΛΑ!!!!Μπράβο στα παιδιά!!!!Ιδανικός αριθμός 2-3 άτομα max!!!

  on 3 July 2020
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Irukandji Lvl 15 - Famous Master
  με 176 Κριτικές

  Αν και γνωρίζω μόνο στο περίπου πως ήταν πριν ο χώρος, τολμώ να πω ότι τα παιδιά έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούν βάσει της δυναμικής του.

  Έγινε ένα δυνατό revamp, στήθηκαν χωρίσματα, έξυπνοι αυτοματισμοί και όλα πλαισιώθηκαν από δυνατά ηχητικά εφέ. Το αποτέλεσμα είναι αξιοπρεπέστατο, οι γρίφοι λίγο πιο τσιμπημένοι σε σχέση με πριν και σε όλα αυτά έρχεται και η Irene να βάλει το κερασάκι στην τούρτα του νέου premise.

  Μπράβο για την προσπάθεια, η οποία καταλήγει σε ένα τίμιο αποτέλεσμα αν σκεφτεί κανείς ότι το Attic είναι αρκετά μικρό σαν έκταση.
  Περάσαμε όμορφα. Ευχαριστούμε και πάλι!

  🚪#188 👤#5 🔑=✔️

  on 18 June 2020
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • inakiloop Lvl 1 - First Impressions
  με 4 Κριτικές

  Πρώτο δωμάτιο τρόμου με τη συγκεκριμένη ομάδα. Κ μπαίνεις στη σκοτεινή σοφίτα με άλλες 3 κοπέλες κ ξεκινάς να τσιρίζεις.. Περάσαμε υπέροχα κ Τρομάξαμε αρκετά, σε μερικά σημεία. Καλοί γρίφοι, ωραία ατμόσφαιρα ( με τους ήχους κ τον ανθρώπινο παράγοντα να σε στοιχειώνουν..) Αξίζει να πας, να ψάξεις αρκετά κ να περάσεις καλά.

  on 9 February 2020
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • psychosycho Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 88 Κριτικές

  (+) Δωμάτιο ιδανικό για ομάδες που θέλουν να ξεκινήσουν σιγά σιγά τα δωμάτια τρόμου με ηθοποιό έτσι για να δουν τη γλύκα. Περνάς ευχάριστα μία ώρα κυρίως λόγω του ηθοποιού γιατί όποτε εμφανίζεται έχει πολύ φάση.

  (-) Μπορεί και να ήταν το πιό ”άδειο” δωμάτιο που έχω πάει.

  on 5 February 2020
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Elle Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Πρώτη εμπειρία σε escape room και έχω ενθουσιαστεί! Πήγαμε 4 άτομα και ήμασταν μια χαρά στον χώρο παρόλο που είναι σχετικά μικρός. Είναι πιστεύω ένα πολύ καλό δωμάτιο για κάποιον που είναι αρχάριος. Στα θετικά του δωματίου ξεχωρίζω την ηθοποιό που μας έβαλε 100% στο κλίμα και την game master, που απ’ ότι κατάλαβα μας παρακολουθούσε προσεκτικά καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο χρόνος ήταν ικανοποιητικός, θεωρώ μάλιστα πως μια πιο έμπειρη ομάδα θα τελείωνε άνετα μέσα στον χρόνο, αλλά και εμείς ως αρχάριοι προλάβαμε να τελειώσουμε με τη βοήθεια της game master. Όλα τα παιδιά στην υποδοχή ήταν ευγενέστατα και οι λοιποί χώροι μου φάνηκαν καθαροί και προσεγμένοι. Στα αρνητικά, που είναι λίγα, βάζω το γεγονός πως τα λουκέτα, τα οποία είναι αρκετά, θέλουν λίγο παίδεμα για να ανοίξουν και μερικά από τα ‘’στοιχεία’’ έχουν φθαρεί από τη χρήση. Σε γενικές γραμμές περάσαμε πολύ καλά και σίγουρα έχω στο wishlist μου και τα υπόλοιπα δωμάτια αυτής της ομάδας!

  on 16 January 2020
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • TheRealEscaper Lvl 9 - Code Breaker
  με 74 Κριτικές

  Ένα δωμάτιο παλιάς κοπής που μόνο με την προσθήκη του ηθοποιού έχει εκσυγχρονιστεί. Το δωμάτιο έχει κρατήσει ΟΛΑ τα στοιχεία από την παλιά του μορφή (ακόμα και τα φθαρμένα), υπάρχουν ορατά ηχεία, κάμερες κλπ πράγματα που σε βγάζουν από το κλίμα και επίσης είναι πάρα πολύ μικρός ο χώρος. Εμείς είμασταν 2 μόνο και απορήσαμε πώς αυτό το δωμάτιο θα το ευχαριστιόντουσαν παραπάνω άτομα. Οι γρίφοι του δεν μας τρέλαναν αλλά το μελανό τους σημείο είναι, πέρα από τη λογική που είναι παλιακή (βρίσκω αντικείμενο – τοποθετώ αντικείμενο στη θέση που πρέπει, χωρίς ιδιαίτερη λογική), ότι εμπεριέχουν πολλά φθαρμένα στοιχεία που δεν σε βοηθούν να καταλάβεις πώς ακριβώς πρέπει να τα χρησιμοποιήσεις ή που θα έπρεπε να μπουν. Επίσης η GM ήταν εκτός τόπου και χρόνου, μας έδεινε βοήθειες για προηγούμενους γρίφους πράγμα που σημαίνει ότι δεν μας παρακολουθούσε καν. Γενικά ευχάριστα περάσαμε το χρόνο μας αλλά δεν τρελαθήκαμε. Θέλει ολοκληρωτική αλλαγή.
  Ατμόσφαιρα: 7/10
  Γρίφοι: 4/10
  Δυσκολία: 7/10
  Συνολική Βαθμολογία: 6/10

  on 31 December 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • LILYESC Lvl 15 - Famous Master
  με 171 Κριτικές

  Ένα δωμάτιο πρώτης γενιάς, στο οποίο περάσαμε πολύ ωραία, θα το χαρακτήριζα από τα εισαγωγικά δωμάτια τρόμου. Όμως θα ήθελα να πω πως πρέπει να γίνουν κάποιες διαφοροποιήσεις, διότι μας θύμησε αρκετά σε πολλά σημεία τον εξορκισμό απο Mindtrap και το orphan.

  on 12 September 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • miltakos87 Lvl 12 - Legend
  με 121 Κριτικές

  Και πάμε σε ένα δωμάτιο πρώτης γενιάς στο οποίο έχεις να κάνεις με μία στοιχειωμένη σοφίτα και μία έρευνα που πρέπει να γίνει.Η ώρα 23:00 και εμείς μπαίνουμε μέσα ως ερευνητές για να λύσουμε το μυστήριο με τις παιδικές φωνές που ακούγονται από αυτό το μέρος του σπιτιού.Μία σοφίτα που ο ιδανικός αριθμός ερευνητών είναι 2 εως 3 καθώς
  👉 οι χώροι του είναι λίγοι και μικροί,οπότε γίνεται αρκετά challenging για μία δυνατή δυάδα ή μία πίο αδύναμη 3άδα.Μικροί χώροι αλλά σίγουρα εκμεταλεύσιμοι σε κάποια σημεία προσθέτωντας έτσι κι άλλα στοιχεία στο δωμάτιο ✔
  👉 Οι γρίφοι του είναι αρκετοί,κάποιοι εύκολοι και κάποιοι που θα σου στίψουν λίγο το μυαλό για να μπεις στην λογική τους.Έχει κάθε είδους γρίφο θα έλεγα,συνδυαστικούς,παρατηριτικότητας,πάρε βάλε και γενικά φεύγεις καλυμμένος σε αυτόν τον τομέα ✔
  👉 Τα σκηνικά θυμίζουν όντως σοφίτα,ένα ξύλινο δωμάτιο με το παράθυρο να βλέπει έξω,αρκετά μικρό για να ζει όπως πρέπει εκεί μέσα κάτι διαφορετικό από τα συνηθησμένα…✔
  👉 Λόγο χώρου η αλήθεια είναι πως το acting δεν μπορείς να το ζήσεις όπως πρέπει ή όπως θα ήθελαν τα παιδιά.Έτσι λοιπόν και εμείς προτείναμε κάποιες αλλαγές που πιστεύαμε πως θα έκαναν καλό ώστε να αλλάξει κάπως αυτός ο τομέας του δωματίου.Όπως επίσης,ίσως και να υπάρχει και ένα mode χωρίς ηθοποιό και να γίνει ένα καθαρά ψυχολογικό θρίλερ με τα ηχητικά🔊 του αλλά και τα ατμοσφαιρικά του κομμάτια που θα έκαναν αυτόν τον μικρό χώρο αρκετά επιβλητικό(ίσως κάτι τύπου Orphan) 😱
  ▶ Βέβαια να πούμε πως τα παιδιά είναι οι νέοι ιδιοκτήτες της εταιρίας και ήδη έχουν ξεκινήσει να κάνουν αλλαγές και επεμβάσεις στο δωμάτιο ώστε να γίνει ακόμα πιο πειστικό,ρεαλιστικό και ζωντανό προς τους παίχτες.Εμείς να ευχηθούμε καλές δουλειές και καλή επιτυχία στο νέο Horror δωμάτιο που ετοιμαζουν για εμάς 👌✔

  on 27 April 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • JerryTheGod Lvl 11 - Guru
  με 107 Κριτικές

  Δωμάτιο #90
  Ομάδα 4 ατόμων
  Ενα δωμάτιο με έμφαση στους γρίφους με δόσεις φόβου. Καλή ροή στην πλοκή με act
  Πολύ γραμμικό κ οι χώροι σχετικά μικροί

  on 13 April 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • HK21R21 Lvl 14 - Respected Leader
  με 146 Κριτικές

  Ενδιαφέρον δωμάτιο και αυτό το καταλαβαίνεις σχεδόν από την αρχή με το που πατάς το πόδι σου στην σοφίτα… Τελικά ένα δωμάτιο για να σε κάνει να περάσεις καλά δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα μεγάλο αν έχει καταφέρει να αξιοποιηθεί σωστά. Και το συγκεκριμένο το καταφέρνει. Γρίφοι εύκολοι και κάποιοι μέτριας δυσκολίας που ίσως κατά την διάρκεια του δωματίου λόγο τις ατμόσφαιρας που επικρατεί ή δυσκολία κάπως να αυξάνετε… Το δωμάτιο είναι ιδανικό για 3αδα… Εμείς 4 δεν είχαμε θέμα πάντως στο πώς να κινηθούμε στον χώρο… Αρκετά καλή μουσική επένδυση που ταιριάζει στο δωμάτιο. Ευγενέστατο όλο το προσωπικό και πολύ καλή η GM .

  on 14 March 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • TheMask Lvl 16 - Royalty
  με 204 Κριτικές

  Καλό δωματιάττικ☻. Light Θρίλερ με acting όχι πλήρες αλλά με ουσιώδη ρόλο που συμβάλλει στον φόβο και στην καθοδήγηση. Να σημειώσω ότι το άτομο που συναντήσαμε(δεν ξέρω αν είναι σταθερό) ταιριάζει με τον ρόλο εννοώντας ότι δεν θα δεις έναν μικροκαμωμένο νεαρό να παριστάνει μια επιβλητική φιγούρα ή ένα κοριτσάκι να κάνει μια τρομακτική γριά. Λεπτομέρεια αλλά είπα να την αναφέρω λόγω αληθοφάνειας.

  Μικρό είναι, έχει ωραία ατμόσφαιρα, καλούς easy-to-medium γρίφους και τίμιους μηχανισμούς. Αξιοπρεπής εικόνα στο σύνολο με οκ Ροή μιας και είσαι όλη την ώρα σχεδόν στον ίδιο χώρο που αν είστε πάνω από 3 φαντάζει crowded. Καλό το σκηνικό της σοφίτας, ξύλινο, λιτό. Δεν μου θύμισε έντονα ούτε το Όρφαν ούτε το Pneumattic όπως περίμενα.

  ✍ Decent δωμάτιο που θα το εκτιμήσουν περισσότερο αρχάριοι αλλά και εμείς που κουβαλάμε αθροιστικά μια πεντακοσάρα δωμάτια μια χαρά περάσαμε. Η GM φιλική και συζητήσιμη. Ωραίος ο τρόπος καθοδήγησης στις βοήθειες. Δε θα δεις κάποια υπέρβαση αλλά μία ευχάριστη ωρίτσα θα την περάσεις ιδανικά με ομάδα 3?!
  5? ?:9′ ?: 7.5/10

  Υ.Γ. Μιας και είδα την τιμή να αναφέρεται συχνά, η εκάστοτε κριτική στηρίζεται στο πληρωτέο ποσό. Στη προκειμένη με προσφορά δώσαμε κάτω από 10€. Όλα καταλήγουν στο vfm. Και εδώ αν πλήρωνα 15€ ο σχολιασμός θα ήταν σαφώς και πιο αυστηρός με περισσότερη βάση στα αντικειμενικά κριτήρια.

  on 3 December 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • architect Lvl 16 - Royalty
  με 186 Κριτικές

  Τιμιότατο δωμάτιο – που θα μπορούσε να είναι και εισαγωγικό στην κατηγορία τρόμου – με όμορφη ατμόσφαιρα, που ενισχύεται από την παρουσία του ζωντανού στοιχείου, εύκολους ως επί το πλείστον (για μια έμπειρη ομάδα τουλάχιστον) αλλά καλούς γρίφους και μερικά πολύ διασκεδαστικά ηχητικά. Πολύ συμπαθητικά και φιλικά τα παιδιά που το έχουν.

  on 16 September 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Giannis Ioakimidis Lvl 12 - Legend
  με 110 Κριτικές

  Καλο δωματιο για αρχαρια ομαδα, μετριο για μια εμπειρη καθως δεν εχει να της προσφερει το κατι παραπανω ή το διαφορετικό. Δε χαλαστηκα, αλλα δεν ενθουσιαστηκα κι ολας.

  PS: Η τιμη συναδει περισσοτερο με το ρευμα της εποχης κι οχι με το ιδιο το παιχνιδι.

  on 29 August 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • melinamakri Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 14 Κριτικές

  Ίσως να το πετύχαμε σε κακή στιγμή γιατί η εμπειρία μας δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με τις κριτικές που διαβάζω. Ως εκ τούτου δε θέλω να σταθώ στα αρνητικά, που ελπίζω ότι έχουν βελτιωθεί, και να πω ότι μας άρεσε πολύ η ηθοποιός και ότι θα το προτείνατε σε ομάδες μέχρι 3 άτομα.

  on 24 August 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • EiriHa Lvl 4 - Devoted
  με 22 Κριτικές

  Παρά πολύ θετικες οι εντυπώσεις όλης της ομάδας μας από το συγκεκριμένο δωμάτιο, το οποίο ισορροπεί εξαιρετικά ανάμεσα σε φόβο και γρίφους προσφέροντας μια ολοκληρωμένη και πολύ ικανοποιητική εμπειρία.

  on 16 July 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • lieutenant joker Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 16 Κριτικές

  Τίμιο δωμάτιο για αρχάριες ομάδες που θέλουν να μυηθούν σε ατμοσφαιρικά δωμάτια, ολίγον τρομακτικά. Χώρος που προσομοιάζει σε σοφίτα και ωραία πλοκή. Γρίφοι μικρής και μέτριας δυσκολίας. Πολύ φιλική υποδοχή. Προτείνεται για ομάδες max 4 ατόμων.

  on 28 April 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • EscapeHolic Lvl 15 - Famous Master
  με 170 Κριτικές

  Ένα δωμάτιο που είχε λίγο από όλα. Έξυπνους γρίφους, ατμοσφαιρικότητα, γέλιο…. Δεν πιστεύω ότι έχει κάποια σχέση με το Orphan. Σαν ομάδα, αυτό το δωμάτιο μας άρεσε περισσότερο. Είναι ιδανικό μέχρι 3 παίχτες, καθώς οι χώροι του είναι λίγο μικροί. ?=3 ?= ✅

  on 21 April 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • [4fun] jim_blan Lvl 15 - Famous Master
  με 164 Κριτικές

  Ενα παρα πολυ ομορφο δωματιο,αρκετα ατμοσφαιρικο ,οι γριφοι αν εχεις εμπειρια ειναι σχετικα ευκολοι,ενα ιδανικο δωματιο για ολες τις ομαδες,,αρχαριες κ μη!!4 ατομα ιδανικος αριθμος ομαδας!!

  on 10 April 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Sinistro Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 90 Κριτικές

  Τίμιο δωμάτιο. Αρκετοί γρίφοι, ένας-δυο αυτοματισμοί, επαρκής η παρουσία της ηθοποιού. Η λογική των γρίφων κάποιες φορές ομολογουμένως μας…ξεπερνούσε, και υπάρχουν και αρκετές παραπλανητικές ενδείξεις, το οποίο είναι ενδιαφέρουσα επιλογή αλλά μπορεί να ενοχλήσει κάποιους. Είναι από τα δωμάτια που δεν έχουν κάτι το κακό, αλλά ούτε ξεχωρίζουν ιδιαίτερα για μια έμπειρη ομάδα. Μια ομάδα που έχει μονοψήφιο αριθμό αποδράσεων στο ενεργητικό της θα περάσει καλά πιστεύω.

  on 2 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • karma Lvl 4 - Devoted
  με 21 Κριτικές

  Πολύ καλό! Ωραίο στήσιμο χώρου και προσεγμένη ατμόσφαιρα γρίφοι ικανοποιητικοι!!

  on 11 February 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ChrisDepi Lvl 6 - Detective
  με 37 Κριτικές

  Αν και παλιό δωμάτιο μου άρεσε πάρα πολύ και περάσαμε πολύ ωραία με την ομάδα μου. Δεν μπορώ να πώ ότι τρόμαξα αλλα είναι ακριβώς αυτό που λέει: μια σοφίτα. Ατμοσφαιρικό και με μια πολύ καλή ηθοποιό. Τα παιδιά συμπαθέστατα, η υποδοχή πολύ καλή και με πολλές πολλές καραμελίτσες.

  on 8 February 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Checkmate Lvl 12 - Legend
  με 118 Κριτικές

  Δωμάτιο 1ης γενιάς, κάτι που δεν είναι απαραίτητα κακό για μένα, αλλά στην προκειμένη πιστεύω ότι έπαιξε τον ρόλο του στη μετριασμένη τελική μου γεύση(σπόιλερ: είναι μικρό και, σε συνδυασμό με τα 60′ gameplay, δεν σε γεμίζει).
  Αξιοπρεπές θα το χαρακτήριζα, πάντως. Αξιοπρεπείς γρίφοι (όλοι πλην ενός, που νομίζω πως δεν λυνόταν εύκολα χωρίς βοήθεια, αλλά και πάλι όχι κάτι ιδιαίτερα προβληματικό), αξιοπρεπής διακόσμηση (πιστευτή ως σοφίτα, αν και όλο το υπόλοιπο μου θύμιζε απλώς δωμάτιο), αξιοπρεπής ατμόσφαιρα (light τρόμου, ακόμη κι αν δεν είναι το δωμάτιο τρομαχτικό), αξιοπρεπής ροή(και καλή gm, σε συνδυασμό με ένα ενδιαφέρον στοιχείο στο σύστημα βοήθειας). Ξεκινά καλά, αλλά μετά το χάνει λίγο σε ατμόσφαιρα (όχι τόσο που να σε βγάζει από το mood). Τίποτα το εντυπωσιακό, τίποτα το απογοητευτικό.
  Αν ήταν από τα πρώτα μου δωμάτια θα το απολάμβανα περισσότερο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν πέρασα κι έτσι καλά. Πολύ καλά τα παιδιά στην υποδοχή, πάντως, με όρεξη και διάθεση για βελτίωση. Προτείνεται για ομάδες 2-3 ατόμων (έμπειρους και αρχάριους αντίστοιχα), είναι μια καλή πρώτη γεύση από δωμάτιο τρόμου, χωρίς να είναι τρόμου (για όσους έχουν επιφυλάξεις). Συνεπώς, decent, με χαμηλές προσδοκίες και με μικρό αριθμό ατόμων (ιδίως δυάδα) λογικά θα σας ικανοποιήσει.

  on 6 February 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • buzz Lvl 2 - Excited
  με 7 Κριτικές

  Πολύ ωραιο δωματιο με πολυ ωραιο δυνατο ξεκινημα! Αν και μικρό σε μεγεθος σε κρατά συνεχεια στη τσιτα. Όχι πανω απο 4 ατομα

  on 31 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • nikosst Lvl 5 - Addict
  με 24 Κριτικές

  ΜΕΤΡΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ

  on 25 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • a karlioti Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 15 Κριτικές

  Καταρχήν να πω πως Σπάνια κάνω κριτική. Δεν θα μπορέσω όμως να μην κάνω για αυτό το δωμάτιο. Ως επί το πλείστον μου αρέσουν τα δωμάτια τρόμου, ενίοτε παίζω και κάποια γρίφων. μπορώ να πω ότι αυτό το δωμάτιο μου είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, πράγμα το οποίο δεν το περίμενα μιας και είναι ένα δωμάτιο το οποίο Γενικά δεν ακούγεται ούτε στα φόρουμ ούτε στο Facebook. Επειδή διάβασα και άλλα σχόλια Διαφωνώ κάθετα τώρα πια έχοντας την εμπειρία του δωματίου στο γεγονός ότι το συγκρίνουν με το orphan. Για μένα δεν έχει καμία σχέση και κανένα κοινό στοιχείο. Είναι ένα δωμάτιο άκρως ατμοσφαιρικό κατά τα δικά μου μάτια, δεν το θεωρώ τρόμου όμως έχει το σκοτάδι του πράγμα το οποίο το κάνει και λίγο creepy.. οι γρίφοι του είναι τέτοιοι που δεν σπας το κεφάλι σου απόλυτα βατοι. Θεωρώ ότι είναι κατάλληλο για όλους έμπειρος και μη, Αλλά κυρίως και για ομάδες οι οποίες τους αρέσει Ναι μεν να ψάχνουν και να λύνουν γρίφους, που ενδεχομένως να μην τους αρέσουν τα πολύ τρομακτικά δωμάτια, αλλά που να θέλουν αυτή την ατμόσφαιρα μυστηρίου. Μπράβο Μπράβο παιδιά και πάλι.

  on 21 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • georgelask Lvl 2 - Excited
  με 6 Κριτικές

  Πολύ ατμοσφαιρικό, τόσο όσο τρομακτικό, πολύ ωραίο στήσιμο, ενδιαφέροντες γρίφοι, πολύ καλή εξυπηρέτηση απο τα παιδιά, βοήθειες όπου πραγματικά έπρεπε, ιδανικά 3-4 άτομα. Αξίζει να το επισκεφτείτε…

  on 16 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • katroum Lvl 5 - Addict
  με 31 Κριτικές

  Συμπαθητικό, μικρό, ατμοσφαιρικό δωμάτιο με καλούς αυτοματισμούς και αξιόλογη παρουσιά της γλυκιάς γιαγιούλας. Περάσαμε ευχάριστα και βγήκαμε στο λεπτό. Καλή προσπάθεια.

  on 6 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • EVA Lvl 8 - Lock Expert
  με 60 Κριτικές

  Μεστό δωμάτιο, παρά τις πιθανές αντενδείξεις (μηχανισμοί) το δωμάτιο βρίθει 1η γενιά, μικρός χώρος (σχετικά) αλλά λειτουργεί όπως πρέπει για την θεματική, υπάρχουν πράγματι ομοιότητες με το Orphan, δεν μπορώ να πω όμως πως το συγκεκριμένο είναι κατώτερο, υπάρχει και δω η ίδια αίσθηση μέτριου προϋπολογισμού, κυρίως αισθητικά (χωρίς να σε πετάει βέβαια από το παιχνίδι, κάθε άλλο).

  Περνάει καλά η ώρα σου, κανένας αξιομνημόνευτος γρίφος, ούτε κάπιος που να στην σπάει βέβαια, ρέει το δωμάτιο, αν και με ένα τσικ παραπάνω ψάξιμο από οτι θα ήθελα. Το συγκεκριμένο δωμάτιο το πέτυχα και μετά από σερί κακών επισκέψεων οπότε με βρήκε αρκετά θετικό. Δεν απογοητεύει. Όπως είπα, μεστότατο…

  on 2 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ginakos95 Lvl 15 - Famous Master
  με 165 Κριτικές

  Επισκεφτήκαμε το attic το οποίο μας άφησε ευχαριστημένους όντως μια πραγματική σοφίτα σου περνάει στην αρχή τον φόβο να την εξερεύνησης η ατμοσφαιρα πολυ καλη οπως και τα σκινηκα οι γρίφοι αρκετά καλοί με λιγη δυσκολια σε καποιους αλλά είναι μια χαρά γενικά δεν μας χαλάσε κάτι στο δωμάτιο φέρνει λίγο στο orphan αλλά καμία σχέση ο τρόμος και ίσως αυτό να έλειπε από το δωμάτιο αλλά είναι επιλογή της εταιρίας να γίνει πιο πολύ ατμοσφαιρικό..αξιζει την επίσκεψη!!!

  on 30 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Konig Lvl 14 - Respected Leader
  με 156 Κριτικές

  Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως γίνεται δωμάτια σαν αυτό να έχουν τόσο υψηλές κριτικές… Το παρών δωμάτιο είναι μια κακή απομίμηση του Orphan, στη Δάφνη. Τεχνάσματα για τρόμο ακριβώς τα ίδια και με αποκορύφωμα ένας γρίφος είναι ΑΚΡΙΒΏΣ ο ίδιος! Με την μόνη διαφορα πως η σοφίτα δεν είναι τρομακτική όμως… Σκηνικά αληθοφανή μεν, μέτρια και πρόχειρα στα 2/3 του δωματίου δε. Ατμόσφαιρα, καλή, υπήρχε στο πρώτο μισάωρο του παιχνιδιού, αλλά μετά διαλύθηκε τελείως, γιατί συνέβησαν 2-3 απρόοπτα -λάθη- και το χαντάκωσαν. Γρίφοι basic, εκτός θέματος και storyline, θυμίζουν αρκετά παλιούς γρίφους Mindtrap, απαράδεκτοι. Η ηθοποιός, χωρίς λόγο ύπαρξης, καθός ο ρόλος της είναι βοηθητικός… Γενικώς, μια απογοήτευση το συγκεκριμένο, παρόλο την δυνατή αρχή που έχει και τα πολύ εύθημα και ευγενικά παιδιά που το τρέχουν. Έλλεψη φαντασίας, δημιουργηκότητας και μπάτζετ… Κρίμα, γιατί έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε πολύ καλό δωμάτιο…

  on 28 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • esavvini Lvl 17 - Epic
  με 215 Κριτικές

  Ωραιο δωματιο και ατμοσφαιρικο. Θα το ηθελα λιγο πιο καθαρο ομως αξιζει να το επισκεφτει καποιος. Πολυ φιλικα τα παιδια που εχουν την εν λογω εταιρια.

  on 12 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • DimitrakisAlex Lvl 6 - Detective
  με 42 Κριτικές

  πολυ ωραια η ατμοσφαιρα και ο τρομος ήταν οσο επρεπε.
  τα παιδια πολυ ευγενικα και εχουν εκμεταλλευτει πολυ καλα τους χωρους

  on 10 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Zoe Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 90 Κριτικές

  Ηταν το πρώτο μας τρομακτικό δωμάτιο και το έχουμε σαν μέτρο συγκρισης, “πιο τρομακτικό απο το Άτικ ή λιγότερο τρομακτικό απο το Άτικ”

  ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ: Μας άρεσε τόσο πολύ που θέλαμε να μας είχαν βιντεοσκοπήσει και να μας βλέπαμε μετα! χαχα (Τρόμος 9/10 ίσως επειδή ήταν το πρώτο τρόμου μας) Ωραίοι γρίφοι (άλλοι πιο απλοί, άλλοι πιο δύσκολοι) σε ένα χώρο που θύμιζε έντονα σοφίτα με ωραία απόκοσμη ατμόσφαιρα! Τρέλα! Να πάτε με 1000!

  ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Ποια αρνητικά?!

  Ιδανικός ριθμός ατόμων: 4-5

  on 7 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Lampis Lvl 11 - Guru
  με 99 Κριτικές

  Αρκετά μικρός χώρος αλλά τα παιδιά τον έχουν εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική και σε βάζει άμεσα στο κλίμα. Τα παιδιά που το έχουν πολύ ευγενικά και φιλόξενα.

  on 4 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Melfice Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 11 Κριτικές

  Χώρος:7,5/10
  Σκηνικά:9/10
  Ηθοποιός:9/10
  Ατμόσφαιρα:8/10
  Γρίφοι:9/10
  Πολύ καλό δωμάτιο!Περάσαμε ωραία όλη η παρέα!
  Το συστήνω σε αυτούς που ξεκινήσανε πρόσφατα τα escape room και τους αρέσει ο τρόμος 😉

  on 23 October 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Donotspoil Lvl 14 - Respected Leader
  με 144 Κριτικές

  Θεωρώ ότι είναι ένα δωμάτιο στο οποίο έχει γίνει δουλειά από τους δημιουργούς του. Έχει γρίφους ενδιαφέροντες και σε κάνει να τα χρειαστείς λίγο με την ατμόσφαιρά του…λίγο όμως δυστυχώς. Μακάρι να ήταν περισσότερο. Τσιμπημένο λίγο, μπορώ να πω, όσον αφορά στην τιμή.

  on 19 October 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ElenaCha Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 79 Κριτικές

  polu kaloi kai exupnoi grifoi atmofairiko domatio kai mesa sto consept!

  on 26 September 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Originalescape Lvl 11 - Guru
  με 94 Κριτικές

  Ένα ωραίο δωμάτιο. Καλοί γρίφοι και γενικά διασκεδάσαμε αρκετά!
  Πιστεύω όμως αναλογικά με άλλα που έχω παίξει ότι είναι ακριβό για το μέγεθός του.
  Καλή δουλειά από τα πολύ ευγενικά παιδιά της εταιρίας!

  on 26 July 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Desolation Lvl 7 - Team Leader
  με 49 Κριτικές

  Ενα ωραιο και μικρο δωματιο το οποιο σου δινει την αισθηση οτι οντος εισαι σε σοφιτα και εκει εχει γινει κατι κακο.Ωραια ατμοσφαιρα,ωραιο το livea acting, με πολους ωραιους μηχανισμους.Η εξηπηρετηση παρα πολυ καλη και παρα πολυ καλος GM.Στα αρνητικα θα βαλω οτι ειναι παρα πολυ ακριβο για τοσο μικρο δωματιο.Αν ηταν ποιο φθηνο τοτε θα αξιζε στο100% τα λεφτα του.Αλλα για τοσο μικρο και τοσο απλο δωματιο πιστευω πως τα λεφτα ειναι λιγο too much.Κατα τα αλλα οσοι δεν εχετε παει καλο ειναι να το επισκευθητε και θα φυγετε με ωραια εμπειρια

  on 9 July 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Promithyes Lvl 6 - Detective
  με 36 Κριτικές

  Πολύ ωραίο δωμάτιο πραγματικά νιώθεις λες και είσαι σε σοφίτα πολύ ωραία ατμόσφαιρα αλλά το θεώρησα λίγο μικρό σαν χώρο για τα χρήματα που ζητάνε αλλά οκ κατά τα άλλα τα παιδιά εκεί ήταν πολύ ευγενικά και εξυπηρετικά

  on 6 July 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • GiannisPetr Lvl 11 - Guru
  με 92 Κριτικές

  Ένα πολύ όμορφο και ατμοσφαιρικό δωμάτιο, που μας έκανε να τρομάξουμε και να νιώσουμε ότι είμαστε σε σοφίτα. Το ξεκίνημα πολύ δυνατό όπως έπρεπε. Οι γρίφοι προσωπικά μου άρεσαν πολύ και είχαν μια ωραία ροή. Περάσαμε πολύ ωραία και πιστεύω αξίζει να πάς. Επίσης τα παιδιά εκεί ευγενέστατα, φιλόξενα και μπράβο για τη δουλειά που έχουν κάνει. Σίγουρα κάποια στιγμή θα πάμε και στο άλλο τους δωμάτιο να δούμε τι μας επιφυλάσσει.

  on 27 June 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • The Architect Lvl 5 - Addict
  με 30 Κριτικές

  Πολύ ατμοσφαιρικό δωμάτιο, με ωραίο φωτισμό και ηθοποιό που έκανε το αποτέλεσμα ακόμα πιο creepy. Ο χώρος έπειθε ξεκάθαρα για σοφίτα με τις παλιές τάβλες και το τρίξιμο στο πάτωμα. Αξίζει σίγουρα!

  on 18 June 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • garbage Lvl 5 - Addict
  με 30 Κριτικές

  Όποιος το σκέφτεται για την τσιμπημένη τιμή, θα καταλάβει γιατί είναι τσιμπημένη όταν παίξει το δωμάτιο. Αξίζει κάθε ευρώ. Έγινε από τα αγαπημένα μου δωμάτια.

  Το δωμάτιο έχει τρόμο, αλλά όχι σε απελπιστικό επίπεδο – πράγμα βέβαια τελείως υποκειμενικό, αλλά φανταστείτε είμαι σχετικά φοβιτσιάρης τύπος, ωστόσο εδώ τα πράγματα που φάνηκαν αρκετά βατά. Έχει υποβλητική ατμόσφαιρα, πολύ ωραία σκηνικά/ηχητικά εφέ και κάποια περιστατικά που σου σηκώνεται η τρίχα ή τρομο-ξαφνιάζεσαι. Επίσης πολλά πρωτότυπα στοιχεία τόσο στους γρίφους όσο και στον τρόπο που σε βοηθάει ο GM και το…δωμάτιο. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξει κάποιος είναι ένας αυτοματισμός που αν είσαι “έξυπνος” σαν εμένα και προσπαθήσεις να τον…προλάβεις, θα καταφέρεις μόνο να φας το χέρι σου.

  Πολύ ωραία και ευγενική υποδοχή. Μου έκανε τρομερά καλή εντύπωση που έκοψαν απόδειξη χωρίς να το ζητήσουμε καν (δυστυχώς πολύ λίγα από τα δωμάτια που έχω επισκεφτεί το κάνουν). Γενικά από τις καλύτερες εμπειρίες όχι μόνο τρόμου, αλλά και escape room γενικότερα.

  on 29 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Gimi Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Πολύ καλή και όντως τρομακτική ατμόσφαιρα στην οποία βοηθούσε η άριστη ηθοποιός. Έμπαινες κατευθείαν στην υπόθεση της ιστορίας σ΄ένα καλοφτιαγμένο δωμάτιο. Οι γρίφοι ήταν αρκετά καλοί αλλά όχι για τελείως άπειρους. Ο gm suuuper.

  on 29 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Nikos Lvl 5 - Addict
  με 24 Κριτικές

  Ωραιο δωματιο, πολυ ατμοσφαιρικο. Οχι ιδιαιτερα δυσκολο αλλα περασαμε απιστευτα. Ενας συγκεκριμενος γριφος χρηζει ιδιαιτερης προσοχης

  on 23 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Gabriel Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 79 Κριτικές

  All around δωμάτιο . Έχει κυριολεκτικά, λίγο από όλα . Καλούς γρίφους, ατμόσφαιρα, σκηνικά, πολλούς αυτοματισμούς, τρόμο και γέλιο . Το δωμάτιο θέλει πολύ καλό ψάξιμο . Οι γρίφοι είναι όλοι στο στο πνεύμα της ιστορίας. Ο χώρος είναι ιδανικά για 4 παίκτες αλλά εμείς 5 άντρες δεν στριμωχτήκαμε κιόλας . Τα παιδιά που τρέχουν το χώρο είναι φιλικότατοι, με διάθεση για συζήτηση και με πολλή υπομονή .

  on 17 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • GBilias Lvl 1 - First Impressions
  με 3 Κριτικές

  Με το που μπεις στη σοφίτα ανατριχιάζεις με την αίσθηση της εγκατάλειψης, πολύ real αποτέλεσμα στο σκηνικό και με αρκετά τρομακτικά στοιχεία και καλούς αυτοματισμούς! Ενθουσιαστήκαμε! Πήγαμε 6 άτομα, οι περισσότεροι αρχάριοι, και γρήγορα καταλάβαμε ότι μάλλον ήμασταν πολλοί… για μένα ιδανικά θα ήταν 4 άτομα για να μην υπάρχει συνωστισμός και να μη χάνεται το focus.
  Το βρήκαμε αρκετά δύσκολο – όντας αρχάριοι – όμως η βοήθεια από τον game master ήταν πάντα καίρια και στο κατάλληλο timing, οπότε έκανε την εμπειρία μας πολύ ενδιαφέρουσα και μας έκανε να την αγαπήσουμε και να θέλουμε να πάμε και σε άλλα!
  Δυστυχώς δεν καταφέραμε να βγούμε, αλλά μας καθοδήγησαν να λύσουμε μόνοι μας τους γρίφους που έμειναν, οπότε δεν μας έπεσε το ηθικό!

  on 8 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Arkoudas Lvl 1 - First Impressions
  με 3 Κριτικές

  Πολυ καλη προσπαθεια απο τα παιδια με αρκετοτο φοβο χωρις τεραστια προσπαθεια.Ομορφο δωματιο που πραγματικα θυμιζει σοφιτα.

  on 27 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ChrisK Lvl 7 - Team Leader
  με 50 Κριτικές

  Ωραίο και αρκετά ατμοσφαιρικό δωμάτιο. Οι γρίφοι μπορεί να φανούν σχετικά εύκολοι σε έμπειρους παίχτες αλλά είναι ικανοποιητικοί. Η ατμόσφαιρα και τα σκηνικά είναι πάρα πολύ καλά

  on 27 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • costasescaper Lvl 5 - Addict
  με 26 Κριτικές

  πολυ καλη προσπαθεια… λιγο χρημα παραπανω στην διακοσμηση και κανενα εφε παραπανω και θα γινει απο τα πιο ατμοσφαιρικα… το λεω γιατι πραγματικα αξιζει!

  on 26 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • kostas111 Lvl 7 - Team Leader
  με 45 Κριτικές

  poli kali doyleia.grammiko domatio me eyxaristi atmosfaira

  on 20 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Giwrgos_EBOLA Lvl 4 - Devoted
  με 21 Κριτικές

  Εκπληκτικό δωμάτιο με πολύ ωραίους γρίφους! Σας περιμένουνε και αρκετές εκπλήξεις που σίγουρα δεν έχετε συναντήσει σε άλλο δωμάτιο!

  on 4 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • nastazia Lvl 2 - Excited
  με 8 Κριτικές

  Πολύ ωραίο δωμάτιο με φανταστική ατμόσφαιρα! Γραμμικό με καλούς γρίφους. Το επίπεδο του τρόμου ήταν ακριβώς όσο έπρεπε!
  Το συστήνω ανεπιφύλακτα για μικρές όμως ομάδες.
  Αν και καινούργιο (σχετικά), τα παιδιά έχουν κάνει άψογη δουλειά και ενδιαφέρονται να μάθουν αν μας άρεσε ή όχι καθώς και τις προτάσεις μας. Μπράβο!!!!
  Περιμένουμε το καινούριο δωμάτιο!

  on 26 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Kenzo Lvl 5 - Addict
  με 24 Κριτικές

  8.5/10 πολυ ομορφο δωματιο και τρομακτικο στην αρχη 😛 απιστευτος ο gm σε καθοδηγει οπως πρεπει.
  Μετριοι προς δυσκολοι θα ελεγα οι γριφοι
  Συγχαρητηρια

  on 24 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • basketikos Lvl 16 - Royalty
  με 191 Κριτικές

  Πολύ ατμοσφαιρικό δωμάτιο με ροή και συνοχή και συμπαθητικούς λογικούς γρίφους. Ωραία δουλειά από τα φιλικά παιδιά του Illusion.

  on 22 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Brain2Action Lvl 6 - Detective
  με 35 Κριτικές

  Ωραία ατμόσφαιρα, μερικοί πολύ πρωτότυποι γρίφοι και γενικά πολύ μεράκι από τα παιδιά του Attic. Μπράβο τους, γιατί όπως μάθαμε το έστησαν μόνοι τους.
  Ο GM σε καθοδηγεί όσο πρέπει και όπως πρέπει.
  Προτείνεται σε ομάδες εώς 4 ατόμων, λόγω περιορισμένου χώρου, με σχετική εμπειρία καθώς μερικοί γρίφοι είναι πρωτότυποι και απαιτητικοί.
  Ίσως να μπορούσε να ήταν πιο τρομαχτικό (προσωπικά δεν τρόμαξα σε κανένα σημείο), αλλά βέβαια αυτό έρχεται σε συνάρτηση και με τους γρίφους. Αν τρέμεις όλη την ώρα δύσκολο να σκεφτείς!

  on 21 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Bloodsucker Lvl 5 - Addict
  με 23 Κριτικές

  Άλλο ένα δωμάτιο που βασίζεται σε ιστορία μυστηρίου/τρόμου ωστόσο στέκεται αρκετά καλά σε σχέση με τα υπόλοιπα, επειδή τα παιδιά της εταιρίας έχουν βάλει αρκετό μεράκι και είναι ανοιχτοί σε προτάσεις για βελτίωση.
  Στα (+) κάποιοι προτώτυποι μηχανισμόι /γρίφοι καθώς και ο τρόπος των βοηθειών.
  Στα (-) τα σκηνικά, και ηχητικά εφέ που θέλουν λίγο δουλίτσα.
  Το συνιστώ σε ομάδες με 10 δωμάτια στο ενεργητικό τους τουλάχιστον.
  Επίσης λίγο τσιμπημένο στην τιμή..

  on 18 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • babis92 Lvl 4 - Devoted
  με 22 Κριτικές

  Τέλειο δωμάτιο και πολύ φιλικό προσωπικό. Μπράβο σας παιδιά!

  on 15 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • niflok Lvl 7 - Team Leader
  με 49 Κριτικές

  Ωραιοι μηχανισμοι, Ψιλοευκολοι Γριφοι, Καλος GM, πολυ καλη δουλεια, Αναμενουμε το επομενο.

  on 12 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Irene Lvl 5 - Addict
  με 26 Κριτικές

  Πολύ ωραία σοφίτα, ιδιαίτερα ατμοσφαιρική που σε βάζει κατευθείαν στο κλίμα. Μια πολύ ωραία προσπάθεια απο τα παιδιά με όσα λουκέτα χρειάζονταν για να μην κουράζουν και με έξυπνους αυτοματισμούς. Ο τρόπος που δίνονταν οι βοήθειες πρωτότυπος. Η ηθοποιός εξαιρετική. Πραγματική σοφίτα που αξίζει όλοι να επισκεφθείτε.

  on 12 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Melm Lvl 5 - Addict
  με 23 Κριτικές

  Αρκετά προσεγμένο, ατμοσφαιρικό, επαρκείς γρίφοι. Καλό το προσωπικό. Για πρώτο δωμάτιο των παιδιών εξαιρετική δουλειά.

  on 11 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Antonakis Lvl 8 - Lock Expert
  με 53 Κριτικές

  Πολύ καλό δωμάτιο με ωραία ατμόσφαιρα που σε βάζει αμέσως στο πετσί του ρόλου.. Να πάτε οπωσδήποτε..

  on 9 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ChicagoBullshits Lvl 4 - Devoted
  με 22 Κριτικές

  (+) : Εξαιρετική ατμόσφαιρα, τρομερή πλοκή, η αρχή ήταν όλα τα λεφτά μπαίνεις κατευθείαν στο κλίμα, μόνιμη αίσθηση ανατριχίλας, ηχητικά εφέ που σε κρατάνε σε εγρήγορση, βατοί γρίφοι άριστα συνδεδεμένοι με την υπόθεση, πρωτότυποι αυτοματισμοί που αποτελούν και το δυνατό σημείο του δωματίου, αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε σοφίτα, πολύ φιλικά, ευγενικά και συζητήσιμα όλα τα παιδιά.
  (-) : Μικρός χώρος για πολυπληθείς ομάδες, ιδανικό για 2-3 άτομα, max 4 άτομα.
  Πολύ καλή προσπάθεια, αναμονή για το επόμενο.

  on 8 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • giorgosmanis Lvl 7 - Team Leader
  με 44 Κριτικές

  Mε το που μπηκαμε στο δωματιο υπηρξε η ατμοσφαιρα αγωνιας που καθε δωματιο πρεπει να δημιουργει.Υπαρχει καλη ροη στο παιχνιδι αλλα θα μπορουσαν να γινεουν καποιες αισθητικες παρεμβασεις που θα ανεβαζαν το επιπεδο αρκετα στο θεμα ρεαλισμου.Κατα τ’αλλα οι γριφοι λιγο ανω του μετριου ως προς τη δυσκολια τους.

  on 1 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • VforVasilis Lvl 17 - Epic
  με 215 Κριτικές

  Ωραία και αγχωτική η αρχή του δωματίου (έτσι όπως θα έπρεπε να είναι), καλό επίπεδο ατμόσφαιρας με αρκετές στιγμές τρόμου. Νομίζω πετυχαίνουν αρκετά καλά το θέμα “σοφίτα” (θα το προτιμούσα λίγο πιο χαμηλοτάβανο είναι αλήθεια). Οι γρίφοι ίσως φανούν εύκολοι σε έμπειρους παίχτες, χωρίς όμως αυτό να μειώνει τη διασκέδαση. Επίσης μια μικρή παρατήρηση είναι ότι ο μηχανισμός καπνού θα ήταν προτιμότερο να είναι πιο κρυμμένος. Το γράφω αυτό διότι τα παιδιά εκεί είναι πολύ συζητήσιμα και απ’ ότι μας είπαν το δωμάτιο έχει αλλάξει κατά πολύ από το στάδιο που ξεκίνησε, συλλέγοντας γνώμες από τους παίχτες. Καλό δωμάτιο λοιπόν, προτείνεται άφοβα (τρόπος του λέγειν) σε όλους! Ιδανικός αριθμός 3 άτομα.

  on 22 February 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • xairo Lvl 9 - Code Breaker
  με 69 Κριτικές

  Apta agapimena mou pleon dwmatia! Apta kalutera pou exw peksei kai to perivallon polu filiko! mpravo ! perasame teleia!!

  on 16 February 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • orestis Lvl 11 - Guru
  με 95 Κριτικές

  Ένα ωραίο δωμάτιο που περνάς πάρα πολύ κάλα έχει ωραία ατμόσφαιρα και ωραίουσ γρίφους τρομαχτικό τόσο ώστε να το ζεις άλλα να μην σε αποπροσανατολίζει. ωραια σκηνικά υπέροχες οι εκπλήξεις … άλλα θέλει κάτι για να φεύγεις ολοκληρωμένος. και νομίζω ότι αυτό το κάτι είναι ότι ενώ θεωρείς και πιστεύεις ότι είσαι σε σοφίτα ξαφνικα μέσα σου βάζει πλαστικές χρωματιστές άραχνες και σου γκρεμίζει την αλήθεια και πλαστικές νεκροκεφαλές δεν ξέρω ίσωσ πρέπει να τα ξανά δουν αυτά όλα τα escape room που θέλουν να κάνουν κάτι ρεαλιστικό μην καταστρέφουν από μονοί τους την ατμόσφαιρα είναι τόσο ωραίοι οι ιστοί που και να μην είχε άραχνες δεν χάθηκε κι ο κόσμος.! αυτά . να πάτε εμείς πήγαμε και το κατευχαριστηθήκαμε

  on 24 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Navagos Lvl 8 - Lock Expert
  με 56 Κριτικές

  Ένα ωραίο ατμοσφαιρικό δωμάτιο δεν ενθουσιάστηκα αλλά ήταν ωραίο τρομακτικό θέλει πολύ καλή παρατηρητικότητα δεν είναι ένα συνηθισμένο δωμάτιο, θέλει πολύ καλό ψάξιμο σας το λέει και game master και το εννοεί. Η εικόνα δωματίου είναι μια σοφίτα στοιχειωμένη όπως πραγματικά την φαντάζεστε, οι γρίφοι είναι αρκετοί και κάποιοι δύσκολοι που δεν έχουν καμία σχέση με το δωμάτιο αλλά δεν πειράζει. ΟΙ βοήθειες είναι αρκετές και ικανοποιητικές μ’ενα τρόπο που δεν θα αναφέρω για να μην κάνω σπόιλερ.

  on 16 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • christinakor Lvl 2 - Excited
  με 6 Κριτικές

  Ο χώρος υποδοχής ζεστός όπως και τα παιδιά. Το δωμάτιο κανονική σοφίτα και σίγουρα δίνει την εντύπωση ενός παιδικού δωματίου. Οι γρίφοι αρκετά δύσκολοι ώστε να κουράζουν λίγο. Οι μηχανισμοί εντυπωσιακοί για ένα τόσο καινούργιο δωμάτιο. Το ξεκίνημα πολύ δυνατό και σχεδόν αναπάντεχο. Το πέρασμα σε επόμενο δωμάτιο ιδιαίτερα πρωτότυπο. Χωρίς την βοήθεια υπήρχε περίπτωση να μην δούμε καν που ήταν. Γενικά καλό αλλά οχι για πάνω απο 4 άτομα.

  on 11 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • rousopan Lvl 4 - Devoted
  με 19 Κριτικές

  Πολύ ωραίο δωμάτιο με πολύ ωραία ατμόσφαιρα οι γρίφοι δεν ήταν και εύκολοι το μόνο που για εμένα ήταν πλην ήταν ότι δεν είχε πολλούς χώρους,αλλά κατά τα άλλα είναι ένα ωραίο κλασικό escape room

  on 18 December 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Jorgita Lvl 11 - Guru
  με 96 Κριτικές

  Δωμάτιο πολύ ωραία στημένο σαν πραγματική σοφίτα!!Έχει όλα αυτά που θα περίμενες να δεις σε μια (στοιχειωμένη) σοφίτα! Ο χώρος σχετικά μικρός,με ένα δεύτερο πρωτότυπο πέρασμα στα θετικά του! Γρίφοι αρκετοί και κάποιοι σχετικά δύσκολοι αλλά οι περισσότεροι βασίζονται στο ψάξιμο και στη παρατηρητικότητά σου! Θα ήθελα κάποιους γρίφους λίγο πιο σχετικούς με την ιστορία του χώρου που σίγουρα είναι πολύ ενδιαφέρουσα…Τρομακτικό τόσο όσο για να μη σε αποσυντονίσει αλλά εν καιρώ φαντάζομαι θα το ”τσιμπήσουν” λίγο παραπάνω! Ευχάριστη 1 ώρα παιχνιδιού πάντως,σίγουρα αξίζει για τη τιμή του και κατά τη γνώμη μου για ομάδες μέχρι 4 ατόμων για να το ευχαριστηθούν όλοι! Πολύ ψάξιμο χρειάζεται και αρκετή παρατηρητικότητα! Ωραία η έναρξη του…σε βάζει για τα καλά στο κλίμα! Τα παιδιά πολύ συμπαθητικά, φιλικά και ως νέοι στο χώρο των escaper rooms έχουν φτιάξει ένα αρκετά αξιόλογο δωμάτιο που με λίγη εξέλιξη ακόμα θα γίνει εξαιρετικό!!!!

  on 11 December 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • tsoufakia Lvl 17 - Epic
  με 223 Κριτικές

  Τελεια ατμόσφαιρα πολύ καλή δουλειά από τα παιδιά .φοβήθηκαμε ψάξαμε διασκεδάσαμε! !!

  on 10 December 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι

Προσθήκη Απάντησης

Πρέπει να συνδεθείς για να γράψεις κριτική ή να σχολιάσεις

Close