Contact phone number:

Contact email:


Shaken, Not Stirred


36 REVIEWS & COMMENTS

Οι κριτικές και τα σχόλια των μελών ανήκουν στους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ'ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

 • Koreatis Lvl 13 - Keyholder
  με 132 Κριτικές

  Tίμιο 1st gen δωμάτιο, αρκετά καλή επιλογή για να κάνει κανείς εισαγωγή στο άθλημα. Αν και δε θα δεις κάτι ουαου ή τρομερά πρωτότυπο εν έτει 2021, αξίζει μία επίσκεψη

  on 10 July 2021
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ElenaCha Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 79 Κριτικές

  Ένα ωραίο γρίφοδωμάτιο, με αρκετά έξυπνους in concept γρίφους αλλους συνδυαστικούς αλλους με gadgetακια 1ης γενιάς που αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη. Ίσως στο μόνο που υστερεί είναι η ατμόσφαιρα που είναι ουσιαστικά ένα κλασσικο γραφείο, βέβαια ας μην ξεχνάμε ότι είναι δωμάτιο 4ετιας. Είναι ιδανικά για μια αρχαρια ομάδα 3 ατόμων.

  on 24 September 2020
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • siobaras Lvl 8 - Lock Expert
  με 56 Κριτικές

  Πήγαμε η γνωστή δυάδα χωρίς πολύ υψηλές προσδοκίες στο Esc για να παίξουμε το Shaken b2b με το Mind Crime και περάσαμε πολύ καλά!

  Πρώτο το Shaken, λοιπόν, όπου η ομάδα χωρίζεται, ως γνωστόν, αλλά ενώνεται σχετικά σύντομα. Είμαι αναποφάσιστος για το αν μου αρέσει αυτό ή όχι. Από τη μία μου αρέσει η συνεργασία “με εμπόδια”, από την άλλη, όταν ενωθήκαμε υπήρξε ένα μικρό χάος σχετικά με το ποιος ξέρει τι. Ο ένας από τους δύο έπρεπε να ξοδέψει χρόνο για να δει τα στοιχεία που ο άλλος έβλεπε από την αρχή, ώστε να μπορεί να συνδυάσει πράγματα παρακάτω. Αυτό, γενικά, δε θα ήταν τόσο πρόβλημα, αλλά υπάρχει μεγάλη ανισορροπία σε όγκο δεδομένων που είναι διαθέσιμη σε κάθε τμήμα ομάδας (σε κάθε άτομο, για μας που ήμασταν 2).
  Αλλά πολύ ντόρο κάνω για αυτό, δεν μας χάλασε ιδιαίτερα, στ’αλήθεια.

  Τα γκατζετάκια ταιριαστά με το θέμα, η όλη υπόθεση έβγαζε νόημα και οι γρίφοι ήταν ΟΚ. Πήραμε αρκετή βοήθεια ώστε να καταφέρουμε να βγούμε εντός χρόνου.
  Θα ήθελα να είχαμε λίγο χρόνο για τους 1-2 καλούτσικους γρίφους που είχε το δωμάτιο, αλλά ειδικά στον έναν μας ήρθε βοήθεια πολύ γρήγορα (στο 1 λεπτό). Φυσικά είχαμε αργήσει με σαχλά πράγματα πιο πριν (π.χ. για περίπου 10 λεπτά δεν είδαμε ένα ολόκληρο πράγμα κάπου, που ήταν εμφανέστατο, όχι κρυμμένο), οπότε η GM σκέφτηκε ότι δε θα βγαίναμε, γι’αυτό μας “έτρεξε” εκεί.

  Συνολικά, τίμιο δωματιάκι!

  on 17 March 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • LILYESC Lvl 15 - Famous Master
  με 171 Κριτικές

  Ένα γριφοδωμάτιο με αρκετά σύγχρονο design, με κάποια gadgets που δεν είχαμε ξαναδεί. Δεν έχει κάτι τρομερό να προσφέρει.

  on 26 January 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ginakos95 Lvl 15 - Famous Master
  με 165 Κριτικές

  Απλό γρίφοδωματιο 1ης γενιάς ,καλούς γρίφους με ωραία ροη. Δεν σου προσφέρει κάτι άλλο σαν δωμάτιο αυτό. Συνιστάται μόνο για αρχάριους!!

  on 15 October 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • TheMask Lvl 16 - Royalty
  με 204 Κριτικές

  Το 2/2 του β2β. Ποιοτικά παρόμοιο επίπεδο με το Mind, αρκετά πιο δύσκολο και πιο γεμάτο. Όμως βάζω λιγότερο γιατί βιώσαμε μία κατώτερη εμπειρία για οργανωτικούς λόγους και το δωμάτιο έκανε αρκετές κοιλιές. Εξηγούμαι:

  ✔ *Πολλοί ποικίλοι γρίφοι ανάμικτης δυσκολίας, συνδυαστικοί και μη, με λουκέτα και χρήση gadget για να μπεις στο πνεύμα του πράκτορα. Για τον χρόνο του και λίγα άτομα(3άδα) αρκετά δύσκολο.
  *Παρά την παλαιότητα του έχει ιδιαίτερα στοιχεία, και κάποιοι γρίφοι ιδιαίτερα καλοί οι περισσότεροι εντός θέματος.

  ✘ *Σχεδόν μηδενική ατμόσφαιρα, κλασσικό πολυμαγειρεμένο γραφείο με απλοικά σκηνικά.
  *Gameplay: Είναι πολύ ΜΗ γραμμικό, με χώρισμα ομάδας. Μπορούν να λύνονται 2-3 γρίφοι με random σειρά και θα έπρεπε είτε να υπάρχει στοιχείο in game είτε καθοδήγηση “ασχοληθείτε αργότερα με αυτό”. Αποτέλεσμα: Λύσαμε πρώτα άλλα και η ένωση έγινε στο 20λεπτο και ο 3ος βαρέθηκε αφού δεν είχε τι να κάνει. Σε 2 ακόμα γρίφους δεν είναι αισθητός ο τρόπος επίλυσης αρχικά και ωσπου να έχεις όλα τα στοιχεία πέφτει ο ρυθμός. Τέλος ένα ηχητικό εργαλείο αν δε δοθεί οδηγία η χρήση του είναι ενοχλητική-χρονοβόρα-εκνευριστική, παρόλο που ‘ναι ενδιαφέρον(δεν γίνεται να ελεγχθεί αν το χρησιμοποιείς σωστά).

  ✍ Εν κατακλείδι: Κλασσικό καλό γριφάδικο πρώτης γενιάς με μπόλικους γρίφους ιδανικό για 3?(ως 4) αλλά αν δεν παιχτεί με τη σωστή σειρά μπορεί να αλλοιωθεί η εμπειρία. Αυτό αποφεύγεται με λίγες υποδείξεις. Το παιδί πάντως στις παρατηρήσεις ήταν δεκτικός και συζητήσιμος ακόμα και αν δεν συμβαίνουν σε όλους. Με το offer κομπλέ δωμάτιο για παίκτες όποιας εμπειρίας, βγήκαμε με κάποια παράταση για το ηχητικό ζήτημα.

  on 2 September 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Konig Lvl 14 - Respected Leader
  με 156 Κριτικές

  Για εμένα το καλύτερο των παιδιών!
  Με πραγματικά άπειρους γρίφους, όχι όλοι μέσα στο ιδιαίτερο κόνσεπτ του δωματίου, αλλά ποιοτικοί, συνδυαστικοί -ένας είναι από τους καλύτερους που έχω δει- και με συνοχή!
  Το συγκεκριμένο μου άρεσε πολύ, όχι μόνο γιατί πραγματικά δεν σταμάτησα να λύνω και να βρίσκω κωδικούς, κάτι που είναι αναπόφευκτο, διότι τα 60’ δεν είναι και πολλά, αλλά και γιατί έχει μερικές ιδιαιτερότητες και χρησιμοποιεί κάποια γκατζετάκια με πολύ ωραίο τρόπο..!
  Από διακόσμηση και σκηνικά, ΟΚ τίποτα το τρελό, καθώς βρίσκεσαι σε ένα γραφείο…
  Το μόνο αρνητικό που ίσως θα είχα να προσάψω είναι το δωμάτιο είναι πραγματικά η χαρά του 3ψήφιου..
  Must για γριφολάγνους!

  on 20 August 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • P70 Lvl 12 - Legend
  με 112 Κριτικές

  Ενα τιμιο δωματιο, πρωτης γενιας καθαρα. Οι γριφοι του ειναι αρκετοι και εχει και μπολικα γκατζετς που χρησιμοποιεις για λυσεις πολλους απο αυτους.
  Δεν εχει κατι που δεν εχει δει, καποιος που εχει παιξει πολλα δωματιο, αλλα αξιζει την επισκεψη απο πιο αρχαριες ομαδες.
  3 ατομα πηγαμε και το θεωρω καλο λογω χωρων.

  on 20 August 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • tsoufakia Lvl 17 - Epic
  με 223 Κριτικές

  Esc..αγαπημενη εταιρεία, υπεροχα παιδια και ενα πολυ καλο δωματιο για αλλη μια φορα. Το χαρηκαμε, περασαμε υπεροχα, λυσαμε μπολικους γριφους διαφορετικης δυσκολιας, γελασαμε, ευχαριστηθηκαμε, καψαμε εγκεφαλο και φυγαμε χαρούμενοι!!

  on 31 July 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • EscapeHolic Lvl 15 - Famous Master
  με 170 Κριτικές

  Ένα όμορφο δωμάτιο. Στα πρώτα λεπτά η ομάδα χωρίζετε, αλλά για πολύ λίγο. Οι γρίφοι έξυπνοι και συνδυαστικοί. Έχει πολλά gadget που πρέπει να χρησιμοποιήσεις. Όλα εντός θέματος. Δεν προτείνεται για πολλά άτομα καθώς οι χώροι είναι σχετικά μικροί.
  ?=2 ?= ✅

  on 23 July 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • HerculeSuccessors Lvl 5 - Addict
  με 31 Κριτικές

  Παιχνίδι μέτριας δυσκολίας, στο οποίο η ομάδα ξεκινάει χωρισμένη αλλά ενώνεται
  γρήγορα και εύκολα. Θα συναντήσε αρκετά gadgets και συμπαθητικούς γρίφους.

  on 10 April 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Kyriakos13 Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 11 Κριτικές

  Πολύ καλό δωμάτιο με έξυπνους γρίφους. Τα παιδιά πάντα φιλικά και συζητήσιμα. Περάσαμε πολύ καλά και διασκεδάσαμε..

  on 23 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • seanpenn Lvl 2 - Excited
  με 5 Κριτικές

  Μπράβο!!! Πραγματικά σχετικοί με το θέμα γρίφοι, κλασικοί για αρχάριους και πρωτότυποι για προχωρημένους, meaningful πλοκή, decent ροή, καθαρός, λειτουργικός και στιλάτος χώρος, πολλά ευφάνταστα gadget, game master λίγο καλύτερος από άψογος. Όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες, θέλουν να περάσουμε καλά, το δείχνουν από την αρχή και το καταφέρνουν. Κάναμε ήδη ένα πάρτι γενεθλίων εκεί και περάσαμε όλοι υπέροχα με την αμέριστη φροντίδα της Χρύσας και της Κωνσταντίνας. Συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν το πρώτο πάρτυ στο οποίο οι γονείς πέρασαν το ίδιο καλά με τα παιδιά τους, καθώς “ψήνονταν” όση ώρα ήταν τα μικρά στο δωμάτιο και μόλις βγήκαν αυτά μπήκαν κι εκείνοι!

  on 19 February 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • HK21R21 Lvl 14 - Respected Leader
  με 146 Κριτικές

  Θετικά : Πρέπει να έχει πολύ ωραία μαγαζιά στην περιοχή της ΑΓ. Παρασκευής .
  Αρνητικά : Κράτηση 18:45 . Φτάνουμε 18:40 . Ο κακός χαμός γιατί υπήρχε σε εξέλιξη παιδικό πάρτη . Ρωτήσαμε για την κράτηση που έχουμε κάνει και μας είπαν να κάνουμε λίγο υπομονή ( κάτι που φυσικά αποδεχτήκαμε γιατί βλέπαμε τι γίνετε ) .19:20 μας ειδοποιούν ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε το παιχνίδι. Ρωτάω αν δουλεύουν οι ασύρματοι που θα επικοινωνούμε(στο λέει ότι αυτός είναι ο τρόπος επικοινωνίας) και παίρνω μια πολύ ωραία και θετική απάντηση. Μπαίνουμε στο δωμάτιο(απλός ο χώρος) και μας λέει θα ακούσετε την ιστορία και μετά θα ξεκινήσει ο χρόνος. Οκ λέμε. Όλα καλά.(να πω εδώ ότι το ένα άτομο της ομάδας ξεκινά κλειδωμένο σε ένα άλλο δωμάτιο μέσα στο δωμάτιο που είναι η ομάδα. Υπάρχει κανονικά επικοινωνία και συνεργασία μέχρι να καταφέρει η ομάδα να τον ξεκλειδώσει για να ενωθούν). Ξεκινά το παιχνίδι και ενώ ας πούμε πως όλα κυλούσαν ωραία και βοήθεια ζητήσαμε και απάντηση πήραμε… σε κάποια στιγμή ζητάμε βοήθεια… περιμένουμε… περιμένουμε… ξαναζητάμε… και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα ο GM και λέει ” καλά δεν με ακούτε ? ” του λέμε όχι δεν ακούγετε τίποτα (όπως καταλάβατε χάλασε ξαφνικά ο ασύρματος… πάει αυτό ) … και πριν βγει από το δωμάτιο μας δίνει live την βοήθεια για να συνεχίσουμε(όλα αυτά ενώ ο χρόνος κυλούσε)… λέμε δεν πειράζει, τυχαίο γεγονός(δεν μας έχει τύχει και πουθενά αλλού εξάλλου) και συνεχίζουμε να παίζουμε… σε κάποια στιγμή βρίσκουμε ένα tablet που έπρεπε να κάνεις κάπου scan για να διαβάσει κάτι… αλλά πετούσε συνέχεια ένα περίεργο μήνυμα ότι το tablet ήθελε επανεκκίνηση… και ενώ του το λέμε στην camera δεν παίρναμε απάντηση… και παράλληλα τα άλλα 2 άτομα της ομάδας προσπαθούσαν να λύσουν έναν άλλο γρίφο που ήταν να συνδέσουν κάτι στο laptop για να δουν κάπου αλλού κάτι και επειδή δεν έφτανε το καλώδιο σήκωσαν το laptop για να το μετακινήσουν λίγο πιο κοντά και ως δια μαγείας αυτό ΕΚΛΕΙΣΕ… ΕΚΛΕΙΣΕ το laptop (χαχαχα)… αν είναι δυνατόν… ζητήσαμε βοήθεια και φυσικά μας έδωσε με όλη την καλή διάθεση ΑΦΟΥ πρώτα άνοιξε την πόρτα μπήκε ξανά στο δωμάτιο να φτιάξει το LAPTOP που έκλεισε ( γελάνε και 10χρονα) και δεν παραδεχόταν με τίποτα ότι το tablet θέλει επανεκκίνηση και δεν δουλεύει αλλιώς και όταν το πήρε στα χέρια του και έκανε επανεκκίνηση μετά έπαιξε μια χαρά( και όλη αυτή την διαδικασία με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα) και όταν φυσικά μηδένισε ήρθε μέσα στο δωμάτιο και είχε το θράσος να ρωτήσει γιατί κατσουφιάσαμε και δυσανασχετήσαμε .(τρίτο αστείο της βραδιάς)… Όσο τελικά για το δωμάτιο πολύ μέτριο. Είναι κρίμα πάντως να υπάρχουν τέτοιες εταιρείες που ΔΕΝ σέβονται αυτούς που πάνε να παίξουν και να φέρονται με τέτοιο τρόπο.

  on 11 February 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ELE_31 Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 10 Κριτικές

  Το τελαυταίο δωμάτιο που παίξαμε στη συγκεκριμένη εταιρεία και δεν μας απογοήτευσε. Καθαρά γριφοδωμάτια, με πολλούς χώρους και ωραίο στόρυ. Συγχαρητήρια ξανά στα παιδιά εκεί που κρατάνε σε υψηλό επίπεδο τα δωμάτιά τους και την εξυπηρέτηση προς εμάς.

  on 11 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • John Lvl 4 - Devoted
  με 22 Κριτικές

  Πολυ καλο γριφοδωματιο και για ολες τις ηλικιες!
  πολλα γκαντζετακια και γριφοι μεσα στο θεμα!

  on 5 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • JadedG Lvl 6 - Detective
  με 35 Κριτικές

  Αυτό το δωμάτιο με δίχασε αρκετά. Ατμοσφαιρικά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Θα προτιμούσα να δωθεί λίγο παραπάνω έμφαση ώστε να φαίνεται πραγματικά σαν κρυσφήγετο πρακτώρων ή κάτι αντίστοιχο, τα σκηνικά είναι αρκετά φτηνά. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στο χώρο με το οποίο εμείς ξενερώσαμε παντελώς είναι η ηχομόνωση. Παίζοντας στο δωμάτιο ακούγαμε κάθε συζήτηση που γινόταν στην reception και σχεδόν κάθε συζήτηση των παικτών στα άλλα δωμάτια. Αυτό για εμένα είναι ότι χειρότερο έχω συναντήσει γιατί απλά είναι αδύνατο να μπεις στο κλίμα και είναι ενοχλητικό. Επίσης δεν μου άρεσε καθόλου η gm. Μας έδωσε λάθος κατεύθυνση σε 2-3 σημεία, ενώ είχαμε λύσει τους γρίφους, συνέχιζε να μας καθοδηγεί εκεί. Παρ’ όλα αυτά δεν μας έδωσε 30 δευτερόλεπτα extra που χρειαζόμασταν και μπούκαρε κυριολεκτικά μέσα στο 59:59. Αυτό μου φαίνεται λίγο cheap.
  Στα θετικά τώρα τα gadgets και οι μηχανισμοί. Οι γρίφοι είναι σχετικοί με το θέμα και η τεχνολογία είναι on point. Νομίζω ότι αυτό το δωμάτιο εάν έφευγε απο εκεί και πήγαινε σε μία εταιρία που έχει καλύτερη διαχείριση και gm θα ήταν ένα πραγματικά εξαιρετικό δωμάτιο.

  on 1 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Stella Lvl 4 - Devoted
  με 17 Κριτικές

  Παραμονή Χριστουγέννων και περάσαμε τέλεια! Ωραίοι γρίφοι και ενδιαφέροντα gadgets. Ο gm εξαιρετικός.

  on 25 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • jim_blan[4fun] Lvl 15 - Famous Master
  με 164 Κριτικές

  Πολυ καλο δωματιο ,πολυ καλα παιδια αξιζει να το επισκεφτεις, ιδανικο για μια αρχαρια ομαδα που θελει να κατι κατι πιο δυσκολο ιδανικο για μια εμπειρη που θελει να κανει τεστ τις δυναμεις της!!ομαδα 3-4 ατομων ιδανικος αριθμος!!!

  on 4 July 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • antonela Lvl 2 - Excited
  με 7 Κριτικές

  Πολυ καλό δωματιο για παίκτες που τους αρέσουν οι γριφοι. Ωραια ατμόσφαιρα και σχετική με την ιστορία. Μπραβο στα παιδιά τα οποια εκτός των άλλων ήταν και συμπαθεστατα. 🙂

  on 25 June 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ChrisK Lvl 7 - Team Leader
  με 50 Κριτικές

  Αρκετά ωραίο δωμάτιο και λίγο δύσκολο μιας και οι γρίφοι δυσκόλευαν αρκετά. Τα gadgets βοηθούσαν αρκετά και έκαναν το παιχνίδι πιο ευχάριστο. Η ατμόσφαιρα ήταν ιδανική και ο χώρος αρκετά μεγάλος και σωστά σχεδιασμένος.

  on 27 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • kostas111 Lvl 7 - Team Leader
  με 45 Κριτικές

  grammiki roi tou domatiou.kala skinika kai oraia atmosfaira

  on 20 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Giwrgos_EBOLA Lvl 4 - Devoted
  με 21 Κριτικές

  Πολύ καλό δωμάτιο με έξυπνους γρίφους! Πολύ καλή δουλειά απ τα παιδία!

  on 3 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • stavros_ebola Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 12 Κριτικές

  Η αρχή είναι εντυπωσιακή….οι γρίφοι αξιόλογοι και γενικά ένα ευχάριστο δωμάτιο! Θέλει καλή συνεργασία από την ομάδα

  on 3 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • kantas Lvl 6 - Detective
  με 42 Κριτικές

  Ψιλο δυσκολο δωματιο.εχει καλη ροη και γριφους και σιγουρα βοηθανε τα gadgets.θα μπορουσε να ειναι πιο ατμοσφαιρικο.

  on 26 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • giorgosmanis Lvl 7 - Team Leader
  με 44 Κριτικές

  Δωματιο ψιλοδυσκολο αλλα σε βοηθανε πολυ gadgets που εχεις και ολα οκ.απλα δεν σε βαζει τοσο πολυ στο θεμα του παιχνιδιου.Οχι για ομαδες με μικρη εμπειρια παντως.

  on 19 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Christien Lvl 4 - Devoted
  με 17 Κριτικές

  Ωραία ατμόσφαιρα, καλό gmastering…Γρίφοι έξυπνοι, τα gadget σωστά!

  on 17 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Ellipsis Lvl 8 - Lock Expert
  με 60 Κριτικές

  Ωραίο δωμάτιο και ελαφρώς δύσκολο. Η ομάδα χωρίζεται εξαρχής και είναι πιο εύκολο να συγκεντρωθούν τα αρχικά στοιχεία. Οι γρίφοι καλοί αλλά και η χρήση κάποιων gadjets βοηθά στο παιχνίδι. Αρνητικό το ότι δεν ελέγχθηκαν οι ασύρμαστοι επικοινωνίας, με σκοπό να ΜΗΝ έχουμε βοήθεια στο δωμάτιο…. (βγήκαμε όμως) !!!!

  on 17 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • DDevil Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 10 Κριτικές

  Δύσκολο δωμάτιο, αν και δεν μπορώ να πω, μας είχαν ενημερώσει τα παιδιά από το μαγαζί! Ίσως το αγαπημένο μας μέχρι στιγμής. Ατμοσφαιρικό όσο θα θέλαμε, γρίφοι πολλοί και διάφοροι. Gadget σου λύνουν τα χέρια στα δύσκολα, γενικά πράκτορας με τα όλα σου! Τον σώσαμε τον κόσμο και όλα καλα (αν και μας χάρισαν οι τρομοκράτες 1-2 λεπτά :Ρ)

  on 13 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • esavvini Lvl 17 - Epic
  με 215 Κριτικές

  Συμπαθητικο δωματιο χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο. Δεν ειναι τοσο ατμοσφαιρικο. Το προσωπικο φιλικοτατο.

  on 7 February 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • GeorgeIoannou Lvl 6 - Detective
  με 41 Κριτικές

  Μια χαρα ‘κλασσικο’ αλλα και συχγρονο escape room που το κατευχαριστηθηκαμε!!
  Οπως και τα αλλα τους δωματια ηταν τελειο!

  on 18 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • alexsp13 Lvl 13 - Keyholder
  με 134 Κριτικές

  Πολύ καλό δωμάτιο με ωραίους και συνδυαστικούς γρίφους! Συστήνεται σε όλες τις ομάδες

  on 5 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • theanonymous Lvl 2 - Excited
  με 9 Κριτικές

  A nice thematic room for fans of James Bond with gadgets and nice puzzles.

  on 28 December 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • architect Lvl 16 - Royalty
  με 186 Κριτικές

  Πολύ καλό δωμάτιο με ωραίους γρίφους και αρκετή χρήση τεχνολογίας η οποία εντάσσεται στην ιστορία με έξυπνο τρόπο. Το σκηνικό είναι αρκετά “καθαρό” γεγονός που βοηθάει στο να μην αποπροσανατολίζεσαι από στοιχεία που δεν έχουν ενεργό ρόλο.

  on 19 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • basketikos Lvl 16 - Royalty
  με 191 Κριτικές

  Πολύ καλό δωμάτιο με εξαιρετικούς συνδυαστικούς γρίφους και πολλά gadgets. Άλλη μια πολύ καλή δουλειά από το esc rooms που συστήνεται σε όλες τις ομάδες.

  on 13 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • VforVasilis Lvl 17 - Epic
  με 215 Κριτικές

  Συμπαθητικό δωματιάκι, με καλή ροή και καλούτσικους γρίφους. Στα συν είναι κάποια πολύ εξελιγμένα gadget και μηχανισμοί. Στα πλην είναι η απουσία ιδιαίτερης ατμόσφαιρας και αδρεναλίνης. Το προτείνω για μικρότερες ομάδες 2 ή 3 ατόμων για να το ευχαριστηθούν καλύτερα.

  on 2 September 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι

Προσθήκη Απάντησης

Πρέπει να συνδεθείς για να γράψεις κριτική ή να σχολιάσεις

Close