Contact phone number:

Contact email:


Room 201: World Of Magic


124 REVIEWS & COMMENTS

Οι κριτικές και τα σχόλια των μελών ανήκουν στους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ'ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

 • Deltorero Lvl 7 - Team Leader
  με 47 Κριτικές

  Ωραία σκηνικά που σε εντασσουν στο κλίμα του δωματίου και τρόπο τινά στην ατμόσφαιρα της μαγείας που, διάχυτη, σε περιβάλλει. Διαδραστικοτατος και φιλικότατος ο ηθοποιός μάγος που έχει ρόλο inside the game GM, με σωστή καθοδήγηση και βοήθεια όπου χρειάζεται, αφού αποτελεί αναγκαίο και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας. Ομως, παιδιά εκεί στην escaped, πρέπει να ρυθμίσετε το θέμα του χρόνου που παραχωρείτε στις ομάδες (δεύτερη προσωπική διαπίστωση και παρατήρηση μετά το grim reaper).Δυσαναλογια μεταξύ γρίφων και μεταβασεων από χωρο σε χώρο με το χρόνο που δίνεται. Σε ένα τόσο μεγάλο δωμάτιο, με υπερβολικά πολλούς συνδυαστικους και πολλαπλών ταχυτήτων γρίφους γυρωθεν σου, με διαχωρισμό της ομάδας για παράλληλα επίλυση γρίφων, τα 60 λεπτά (αυστηρή τήρηση του χρόνου από την εταιρεία, δίχως να σου δίνεται δευτερόλεπτο παραπάνω) είναι λίγα και άκρως πιεστικά για μια ομάδα που πρέπει να μην παίρνει ανάσα ούτε για ένα δευτερόλεπτο και να μην κωλυσιεργει πουθενά. Κρίνω ταπεινά, ότι τα er πρέπει να δομουνται στη λογική και τη νοοτροπία , πρώτα, της ψυχαγωγίας του παίχτη και εν γένει της ομάδας, της χαράς της επίλυσης απαιτητικών γρίφων και της ανακάλυψης των λύσεων, και μεταγενεστερα στον ανταγωνισμό και στη τυφλή μάχη τους με το χρονομετρο. Δεν είναι ένα πρωτάθλημα, αλλά ένα ψυχαγωγικό παιχνίδι. Εν γένει, ένα ωραιο, γραμμικό δωμάτιο που αξίζει άμεσης επίσκεψης από έμπειρες ομάδες τουλάχιστον 5 παιχτών με όρεξη για γρηγορη και συνδυαστική σκέψη. Όπως πάντα φιλικότατο προσωπικό!

  on 18 November 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • arpana Lvl 7 - Team Leader
  με 48 Κριτικές

  Δωμάτιο με ωραία σκηνικά (χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης εταιρείας) αλλά και… χιούμορ! Είχαμε περάσει πολύ ωραία και το είχαμε ευχαριστηθεί… Για 4-5 άτομα και για αρχάριες ομάδες. Όχι ότι αν πάει και ο πιο έμπειρος δεν θα περάσει ωραία…

  on 4 November 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • N_esc_quick Lvl 12 - Legend
  με 108 Κριτικές

  Μάγε Saga με έχεις κάνει μάγκα. Πόσο τέλειο τυπάκι αυτός ο μάγος. Να τον ακούτε. Θέλει το καλό σας. Απλά είναι ξεχασιάρης. Πολύ διασκεδαστικό δωμάτιο. Μιας και τα παιδιά έχουν μεγάλα σχέδια για επόμενα δωμάτια, καλό είναι να προλάβετε να παίξετε κάποια από τα παλαιότερα δωματιά τους. Δωμάτια που ακόμα και αν έχουν τα χρόνια τους είναι τόσο προσεγμένες δουλειές που άνετα θα άντεχαν για πολύ παραπάνω στο χώρο. Έχει τα πάντα αυτό το δωμάτιο. Καλό είναι να πάτε απο 4-6 άτομα να το παίξετε. Σίγουρα όχι λιγότερα.

  Ατμόσφαιρα: 8/10
  Ροή: 8/10
  Γρίφοι: 8/10
  G.M: 10/10
  ΦΟΒΟΣ : 2/10
  ΗΘΟΠΟΙΟΣ :10/10
  Σκηνικά : 8/10
  Δυσκολία 6/10

  on 22 October 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Zoe Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 87 Κριτικές

  Άλλη μια επίσκεψη σε ένα ακόμα καλοστημένο δωμάτιο του escaped! Και αν σκεφτείς ότι είναι ένα δωμάτιο που μετράει 4 χρόνια, πραγματικά, του βγάζεις το καπέλο.

  ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ: Συμπαθητικό performance που ταίριαζε στο δωμάτιο. Ωραίοι γρίφοι κυρίως λογικής και παρατηρητικότητας, μέτριας δυσκολίας. Η ροή είναι γραμμική και ο μάγος αναπόσπαστο και αναγκαίο κομμάτι των περισσότερων γρίφων. Επίσης, μετά τη μέση γίνετε μια φάση που εμένα μου άρεσε, είχε μεγαλύτερο challenge και πλάκα!

  ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Αυτό το πράγμα με τα “μαγικά” δωμάτια είναι δίκοπο μαχαίρι, καθώς επηρεασμένος ίσως από το Harry Potter προσπαθείς να ζήσεις κάτι ανάλογο αλλά δεν.. Όλα έχουν τη λογική τους σε ένα escape room πράγμα που σε ένα μαγικό κόσμο δεν συμβαίνει! Ένας μαγικός κόσμος δεν χρειάζεται να έχει ούτε λουκέτα, ούτε διακόπτες.
  Αυτό που χρειάζεται είναι μαγεία..!

  Ιδανικός αριθμός ατόμων: 4

  on 1 October 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • architect Lvl 16 - Royalty
  με 186 Κριτικές

  Άλλο ένα δωμάτιο που ανυπομονούσαμε να παίξουμε και τελικά μας άφησε με μια αίσθηση “μουδιάσματος”. Σαφώς πρόκειται για έναν αρκετά καλό χώρο που έχει έντονο το στοιχείο της πρόκλησης λόγω της πληθώρας των γρίφων που πρέπει να λυθούν σε περιορισμένο χρονικό διάστημα, αρκετά καλά σκηνικά – στο βαθμό που μπορώ να κρίνω μιας και δεν είδα όλους τους χώρους – και ενδιαφέρουσα εξέλιξη, όμως η ταχύτητα με την οποία καλείσαι να δράσεις στο χώρο και να αλληλεπιδράσεις με τον ηθοποιό ανάγει το παιχνίδι σε μια διαδικασία καθοδήγησης από τη μεριά του ηθοποιού και εκτέλεσης από τη μεριά των παιχτών. Εμείς τουλάχιστον έτσι το βιώσαμε, γεγονός που δε μας επέτρεψε να αισθανθούμε τη μαγεία του δωματίου. Οι γρίφοι ήταν καλοί, ωστόσο θεωρώ ότι μια πολύ έμπειρη ομάδα θα τους βρει αρκετά εύκολους και ορισμένους λίγο συνηθισμένους στη λογική επίλυσής τους. Αναμφίβολα, είναι μια ποιοτική δουλειά και ίσως η κριτική μου να μην ήταν τόσο αυστηρή αν το συγκεκριμένο ήταν δωμάτιο κάποιας άλλης εταιρείας, όμως λόγω του ότι η Escaped έχει – κατά τη γνώμη μου πάντα – πολύ καλύτερα δείγματα τόσο από γριφολογική σκοπιά όσο από σκοπιά αλληλεπίδρασης με το σύνολο του χώρου και των ζωντανών στοιχείων που “κατοικούν” αυτούς (βλέπε Paranoic I, Joker’s Crypt, Zygote), με κάνει να περιμένω κάτι παραπάνω.

  on 16 September 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Bruce Lvl 5 - Addict
  με 26 Κριτικές

  Σκηνικά και διακόσμηση που ταιριάζουν με την ιστορία, αρκετά “μαγική” ατμόσφαιρα και γρίφοι αρκετοί για το χρόνο του δωματίου και δυσκολίας άνω του μετρίου. Πολύ ενδιαφέρουσα και η παρουσία του μάγου! Παίζει ωραία τον ρόλο του και όταν χρειαστεί βοηθάει την ομάδα.

  on 9 September 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Mixolas Lvl 9 - Code Breaker
  με 65 Κριτικές

  Όμορφο δωμάτιο με ωραία διακόσμηση (άλλωστε το έχει αυτο το κομμάτι το escaped), ενδιαφέρον γρίφους και μια καλη δόση χιούμορ. Ισως είναι περισσότερο για πιο αρχαριες ομάδες.

  on 29 August 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • 4siners Lvl 4 - Devoted
  με 21 Κριτικές

  Ατμοσφαιρικό δωματιο με πανέξυπνους γρίφους , υπέροχα σκηνικά , ο ηθοποιός όλα τα λεφτά !!!! Απλά υπέροχος ! Ανατροπή στην ομάδα . Περάσματα , μυστικά , μαγεία !!!

  on 17 August 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • slightnou Lvl 5 - Addict
  με 23 Κριτικές

  Αμα περιμενεις κατι ευκολο και γραμμικο αστο για αργοτερα καθως ειναι απο τα δυσκολιτερα της Αττικης! Εκπληκτικη δουλεια απο την escaped οπως παντα. Ο μαγος το κανει ακομα καλυτερο. Οι γριφοι σχετικοι με το θεμα και συνδυαστικοτατοι, αμα πας με ορεξη δεν απογοητευουν. Δωματιο για εμπειρες ομαδες 5-6 ατομων καθως χωρος υπαρχει!! Πηγαμε για κατι διαφορετικο και δυσκολο και αυτοβρηκαμε… Τωρα αν περιμενεις κλασσικα πραμματα σε λαθος εταιρια ηρθες. Μικρη απογοητευση για 1-2 γριφους που αναγκαστικα θες βοηθεια αλλα κατα τα αλλα χορταστικο ειδικα για συνεργασιμη ομαδα!!

  on 22 July 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • nick12071 Lvl 9 - Code Breaker
  με 71 Κριτικές

  ΜΑΓΙΚΟ!!! Δωμάτιο με ιδιαίτερη ροή. Απλή και αδιάφορη η ατμόσφαιρα του δωματίου, καταπληκτικό βέβαια το concept ο τρόπος που εκτυλίσσεται μέσα στο παιχνίδι.

  Οι γρίφοι κυρίως μέτριας δυσκολίας, θεωρώ ότι δεν συναντήσαμε κανένα που είχε ιδιαίτερη πολυπλοκότητα. Ήταν βέβαια πάρα πολλοί γρίφοι και ήταν ΌΛΟΙ εντός θέματος. Επίσης απαιτείται εξονυχιστικό ψάξιμο στο χώρο.

  Το acting ήταν καταπληκτικό, όπως και ο GM, hints μόνο όταν χρειαστήκαμε.

  Ιδανικό δωμάτιο για 4αδα

  on 16 July 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Sinistro Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 90 Κριτικές

  Μου έκανε εντύπωση όταν έμαθα οτι αυτό το δωμάτιο πάει για απόσυρση λόγω παλαιότητας, καθώς εκ πρώτης όψεως δεν έχει πολλά να ζηλέψει από νεότερους συναδέλφους του.

  Η διακόσμηση πλούσια, όχι ιδιαίτερα “μαγική” αλλά ταιριάζει σε παλιό γραφείο ενός εκκεντρικού όπως ο ξεχασιάρης μάγος Saga, που ερμηνεύεται αέρινα και διασκεδαστικά, αφήνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στους παίχτες.

  Οι γρίφοι είναι άφθονοι για τα 60 λεπτά του δωματίου, και αν λάβετε υπόψιν οτι δε θα είστε συνεχώς όλοι μαζί, καλό θα ήταν να είστε συγκεντρωμένοι από την αρχή για να προλάβετε να ζήσετε όλη την εμπειρία…ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος της, καθώς όσο η ομάδα είναι χωρισμένη στα δυο, κάθε μισό λύνει ξεχωριστούς γρίφους μόνο του. Αυτό θα πρέπει να το χαρακτηρίσω ατόπημα, καθώς χάνεται μια πολύ καλή ευκαιρία για συνδυαστική επίλυση γρίφων.

  Παρ’ όλα αυτά, το ταξίδι μας στον κόσμο της μαγείας ήταν στο σύνολό του διασκεδαστικό και μας γέμισε πολύ περισσότερο απ’ οτι αρχικά περιμέναμε. Συνυπολογίζοντας και το καλό κόστος, θα πρότεινα να προλάβετε να το επισκεφθείτε όσο ακόμη μπορείτε.

  on 13 July 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Irukandji Lvl 15 - Famous Master
  με 173 Κριτικές

  Θετική αύρα. Αυτό αποπνέει το δωμάτιο. Καλοστημένο, χορταστικό, με αξιόλογο acting και μικρές εκπλήξεις.

  Είναι κρίμα που δεν πήγαμε πρωτύτερα, μιας και πιστεύω ότι θα μας είχε εντυπωσιάσει ακόμα περισσότερο. Στέκει τρομερά για δωμάτιο τριών χρόνων, έχει όμορφους αυτοματισμούς και προκλήσεις που δε γίνεται να πάρεις ελαφρά, αφού ο χρόνος καραδοκεί. Αρχικά συναντάτε τον μάγο Saga στο σαλόνι του και προσπαθείτε να τον βοηθήσετε να θυμηθεί τι έχει συμβεί. Ο Saga είναι ένας πράος και καλοσυνάτος τυπάκος, με καθησυχαστική φωνή και απεριόριστη διάθεση να βοηθήσει στην αποστολή σας. Το δωμάτιο, αν και όχι γραμμικό, έχει πολύ καλή ροή και άπειρα στοιχεία να βρείτε και να επεξεργαστείτε. Κάποια στιγμή όμως γίνεται το απόλυτο μαγικό. Η ομάδα χωρίζεται και κάποια μέλη καλούνται να φέρουν εις πέρας νέες δοκιμασίες. Αυτό είναι το μόνο αρνητικό του δωματίου. Δυστυχώς δε βιώνουν όλοι οι παίκτες το νέο αυτό χώρο, οπότε οι υπόλοιποι συνεχίζουν στους ήδη υπάρχοντες.

  Οι γρίφοι γενικότερα είναι κατανοητοί, αν και όχι πάντα εύκολοι και το game mastering άψογο. Χρειάζεται αρκετή παρατηρητικότητα, προσοχή σε αυτά που λέει κατά διαστήματα ο μάγος και στοιχειώδης συνεργασία. Ο διάκοσμος είναι λεπτομερής, η ατμόσφαιρα χαρούμενη και ελαφρώς μαγική, ενώ το δωμάτιο σε συνεπαίρνει από την αρχή, σε συνδυασμό με τη θετική διάθεση του ηθοποιού. Να σημειωθεί όμως ότι το δωμάτιο είναι σχετικά οριακό, συνεπώς δεν πρέπει να χάνετε άσκοπα χρόνο. Το βέβαιο είναι ότι δεν απευθύνεται σε αρχάριες ομάδες.

  Πάρα πολύ αξιόλογη και μεστή εμπειρία. Προτείνω ανεπιφύλακτα να το επισκεφτείτε, μιας και δε θα είναι διαθέσιμο από το φθινόπωρο. Είναι και απίστευτα value-for-money εκτός των άλλων!

  🚪#71 👤#5 🔑=✔️

  on 12 July 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • babis92 Lvl 4 - Devoted
  με 22 Κριτικές

  Κρίμα, πραγματικά πολύ κρίμα.
  Ένα καταπληκτικό δωμάτιο, με ίσως τους καλύτερους, πιο καλοστημένους γρίφους που έχω συναντήσει μέχρι τώρα. Πολύ καλή ατμόσφαιρα.
  ΟΜΩΣ:
  Πραγματικά το θεωρώ απαράδεκτο όταν η δυσκολία του δωματίου γίνεται αυτοσκοπός σε βάρος του να περάσει καλά η ομάδα.
  1ον, τα 60 λεπτά δε φτάνουν σε καμία περίπτωση. Εκτός κι αν παίζουν ο Σέρλοκ Χολμς μαζί με τον Αϊνστάιν.
  2ον, ο ηθοποιός οκ συμπαθητικός, πολλή πλάκα αλλά μας άφηνε (και σε κάποιες περιπτώσεις μας παρότρυνε) να ασχολούμαστε με ανούσια πράγματα μόνο και μόνο για πλάκα που όμως μας στοίχισαν πολύτιμο χρόνο.
  3ον, σε κάποιες περιπτώσεις είχαμε βρει τη σωστή απάντηση, όμως δεν επιμείναμε αρκετά στο λουκέτο και έτσι νομίζαμε ότι ήταν λάθος. Δε μας ειδοποίησε κανείς και έτσι χάσαμε συνολικά πάνω από 10 λεπτά.
  Δεύτερη φορά που φεύγω απογοητευμένος από το Escaped μόνο και μόνο λόγω προσωπικού…

  on 23 June 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • psychosycho Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 88 Κριτικές

  (+) Βάλτε σε μια καζάνα που βράζει τη μυστική συνταγή των δωματίων του escaped, δύο σταγόνες γέλιου, μία δόση σκοτεινής ατμόσφαιρας και ένα ολόκληρο πακέτο ωραίων γρίφων ανακατέψτε με τη μαγική σας σκούπα και σε λίγο θα έχετε το world of magic.
  (+) Ο ηθοποιός είναι από τους πιό καλούς που έχω συναντήσει σε δωμάτιο. Δεν είναι καθόλου μα καθόλου ενοχλητικός μέσα στο χώρο και το μαγικό του χαρτί είναι οι ατάκες του οι οποίες ανεβάζουν πολύ τη διάθεση της ομάδας.
  (+) Νόμιζα ότι το δωμάτιο θα ήταν παιδικό και αθώο…Ναι καλά…πάρτο αλλιώς…

  (-) Αν είχε διάρκεια 70 λεπτά και όχι 60 θα του είχα βάλει ένα αστέρι παραπάνω.

  on 5 June 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Gabriel Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 79 Κριτικές

  Καλό background story και γρίφοι μεσαίας δυσκολίας . Το δωμάτιο είναι γεμάτο βιβλία, έπιπλα και “τσουμπλέκια” που όλα σχετίζονται με τη μαγεία και τα μαγικά τρίκ . Η ροή του δωματίου γίνεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα στο τελευταίο 1/3 της ιστορίας .
  Δε μου άρεσε που ο ηθοποιός κάποιες φορές κοιτούσε επίμονα ένα σημείο θέλοντας να μας δώσει το hint. Θα προτιμούσα να το δίνει κάπως πιο ευφάνταστα. Κατά τα άλλα έμεινε πιστός στο ρόλο του και στο ύφος του δωματίου κ αυτό μας άρεσε πολύ . Δεν ξέρω εάν μπορώ να το χαρακτηρίσω αποκλειστικά fun room ή αποκλειστικά δωμάτιο γρίφων. Μπορώ όμως να το προτείνω σε ομάδες που ανεβαίνουν επίπεδο και κάνουν τη μετάβαση από τα πιο έυκολα δωμάτια , στα πιο “περίπλοκα” , όπως επίσης και σε ομάδες που παίζουν αποκλειστικά γριφοδωμάτια και θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα με κάτι πιο “interactive”

  on 3 June 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Katili Lvl 1 - First Impressions
  με 2 Κριτικές

  Πολύ καλό δωμάτιο με εξαιρετικό acting. Όμορφα σκηνικά και μέτριας δυσκολίας γρίφοι. Σε γενικές γραμμές μας άφησε πολύ καλή εντύπωση.

  on 2 May 2018
 • Underthespell Lvl 1 - First Impressions
  με 4 Κριτικές

  Ωραιο σκηνικο ωραιοι γριφοι θα το ξαναπαιξουμε αλλα θεωρω οτι ο χρονος δεν φτανει για την απολυτη επιτυχια!!!!!!!!!!!!

  on 28 April 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • mt_kanoumeranoume Lvl 6 - Detective
  με 33 Κριτικές

  Συμπαθητικό δωμάτιο, πολύ ωραία διακόσμηση, καλός και ο ηθοποιός. Ένα δωμάτιο που χρειάζεται σίγουρα παρατηρητικότητα, και μια σχετική εμπειρία. Εμάς έχω μια αίσθηση οτι μας βοήθησαν αρκετά, που δε μου άρεσε ιδιαίτερα, αλλά σε γενικές γραμμές γρίφοι όχι πολύ δύσκολοι. Ωστόσο, ήταν αρκετοί για τα 60 λεπτά και βγήκαμε οριακά. Ο μάγος Saga είναι μέσα στο ρόλο του και σε κάνει να μπαίνεις κι εσύ μεσα στη “μαγική” ατμόσφαιρα την οποία έχουν πολύ έξυπνα δημιουργήσει τα παιδιά του escaped (και μπράβο τους). Στα αρνητικά θα μπορούσα να πω οτι το ένα δωμάτιο δεν το είδαμε ποτέ όλοι καθώς η ομάδα χωρίζεται.

  Ένα ακόμη αρνητικό, άσχετο του δωματίου, εμείς είχαμε κάνει τηλεφωνική κράτηση για το paranoic II, κάτι που είχαν κι άλλοι ηλεκτρονικά όμως. Τελικά, μας είπαν οτι οι άλλοι έχουν απόδειξη οτι έκλεισαν το δωμάτιο ενώ εμάς ήταν προφορικό, οπότε έβαλαν την άλλη ομάδα να παίξει κι εμάς μας πρότειναν αυτό γιατί ήταν το μόνο άδειο που είχαν. Δε μου άρεσε αυτή η αντιμετώπιση, βέβαια εκείνη την ώρα και τι να κάνεις? Ας υπάρχει καλή οργάνωση, να απογεύονται όλα αυτα.

  on 18 April 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • aimerlevation Lvl 4 - Devoted
  με 19 Κριτικές

  Το παιξαμε b2b με Joker’s Crypt οποτε δεν μπορω να μην μιλησω συγκριτικα. Καλυτεροι γριφοι μεν, ασυνδετοι με το story δε. Τρομακτικα παρα πολλα λουκετα τα οποια δεν ανοιχτηκαν ολα και -αυτο που με ενοχλησε πραγματικα- γριφοι που λυθηκαν αλλα εμειναν ανεκμεταλλευτοι, δηλαδη λουκετα που ανοιξαν αλλα δεν καναμε τιποτα με αυτο που βρηκαμε. Ο ηθοποιος σε ρολο GM οπως και στο joker, σε καθοδηγει για να λυσεις τους γριφους με συγκεκριμενη σειρα (μπορουσαμε να εχουμε λυσει γριφο καθως ειχαμε τα στοιχεια αλλα μας εκοψε και μας εβαλε να τον λυσουμε πολυ αργοτερα). Δε μου αφησε και την καλυτερη γευση, οσο για μαγεια, δυστυχως ακομα δεν εχω βρει δωματιο που να εχει να κανει με αυτο.

  on 6 April 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • JerryTheGod Lvl 11 - Guru
  με 95 Κριτικές

  Δωμάτιο #58
  Ομάδα 5 ατόμων που δραπετεύσαμε
  Παρα πολύ ευχάριστο δωμάτιο που βασίζεται στους γρίφους. Ωραία διακόσμηση με ωραιες μαγικές λεπτομέρειες, πολύ καλός ο ηθοποιός που προσθέτει κάτι στο δωμάτιο απο άποψη εντυπωσιασμού, αλλά ουσιαστικά κ να απουσίαζε δεν θα μας έλειπε. Γρίφοι ωραίοι κ κλιμακούμενης δυσκολίας. Είχε κ κάποια απροσδόκητα στοιχεία.
  Ακόμα ένα δωμάτιο αντάξιο των προσδοκιών μας απ’την εταιρία
  Περάσαμε πολύ ωραία

  on 16 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • gidovoskos Lvl 7 - Team Leader
  με 44 Κριτικές

  Καλό γριφοδωμάτιο με τον ηθοποιό να δίνει μια γεύση παραπάνω. Ωαία τα σκηνικά και η ατμόσφαιρα. Όμως θα ήθελα να ήταν μεγαλύτερο σε διάρκεια και πιο διαδραστικό ώστε να ζεις την ιστορία με τον μάγο και τα κόλπα του και να μην πρέπει να τρέχεις για να λύσεις το δωμάτιο.

  on 12 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • nezaloth Lvl 2 - Excited
  με 9 Κριτικές

  Πολύ ωραίο δωμάτιο και προσεγμένο.
  Ο. ορισμός της παρατηρητικότητας, καθότι δεν έχεις μόνο συγκεκριμένα σημεία που πρέπει να ψάξεις, αλλα στοιχεία υπάρχουν παντού. Θέλει συγκέντρωση και προσοχή.
  Εγώ προσωπικά είμαι fan των πιο ατμοσφαιρικων δωματίων και σκηνικών, αλλά παρόλα αυτά παραμένει ενα αξιοπρεπές δωμάτιο.
  Αν θα ξαναπήγαινα? Όχι. Όμως αξίζει η επίσκεψη.

  Οι γρίφοι είναι πολύ και κάποιοι αρκετά απαιτητικοί. Δεν βγήκαμε για 1 γρίφο.

  γενικά αξίζει σίγουρα η επίσκεψη, οπως άλλωστε όλα τα δωμάτια της Escaped.

  on 5 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • TrioTschares Lvl 6 - Detective
  με 34 Κριτικές

  Ποιότητα Escaped. Ένα ακόμα καλό δωμάτιο, που όμως δεν εντυπωσιάζει.

  Θα το θέλαμε πιο φωτεινό και πολύχρωμο σε ορισμένα σημεία, δεδομένου του ότι είναι δωμάτιο μαγείας. Ένα αρνητικό ίσως είναι το ότι μόνο ορισμένα μέλη της ομάδας θα ανακαλύψουν όλους τους χώρους του δωματίου.

  Ο ηθοποιός καλός. Βγήκαμε στο παρά πέντε με αρκετή βοήθεια.

  on 3 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Margarita Papastathopoulou Lvl 7 - Team Leader
  με 43 Κριτικές

  Βγαίνεις για λίγο από την πραγματικότητα, κάνεις και κάποια μαγικά. Όπως μας είπαν είναι δωμάτιο του 2015 και παρ’όλα αυτά εγώ διασκέδασα σε όλη την διάρκεια. Ο ηθοποιός απλά ΜΑΓΕΥΤΙΚΟΣ!
  Και θέλω να πω ένα ευχαριστώ στα παιδιά για την βοήθεια τους, καθώς το δωμάτιο το έπαιξα 20 μέρες μετά από επέμβαση. #once_escaper_always_escaper.

  on 1 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • miltakos87 Lvl 12 - Legend
  με 121 Κριτικές

  Ακόμα ένα δυνατό δωμάτιο από την εταιρία Escaped.Ένα δωμάτιο που και σε αυτό ο ηθοποιός είναι αυτός που το ανεβάζει.Έξυπνοι γρίφοι,ωραία σκηνικά και γενικά υπάρχει μία ωραία ροή στο δωμάτιο.Έπειτα οι ομάδες χωρίζονται και εκεί η προδοσία παραμονεύει..!Πραγματικά όμως τα συγχαρητήρια στον ηθοποιό που χωρίς αυτόν θα ήταν ένα απλό δωμάτιο.Δίνει το κάτι διαφορετικό γενικά στο όλο concept του δωματίου!

  on 28 February 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • OuanLov Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 16 Κριτικές

  υπέροχο δωμάτιο τα σκηνικά λιτα αλλά δεν προδίδουν την ηλικία του δωματίου μαρτυρόντας έτσι πόσο μπροστά είναι αυτο το δωμάτιο. Ο μάγος καταπληκτικός επικοινωνιακός και είναι οτι πρέπει για να ανεβάζει και αλλο το δωματιο. Πολλά λουκέτα τα οποία ξετυλίγουν την ιστορία και σε καθοδηγούν με τους γρίφους να είναι συνδιαστικοι, παρατηρητικότητας και η ομάδα να χρειάζεται απαραιτητα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ μεταξυ της για να κυλλαει ομαλά η εξέλιξη της ιστορίας θα θελα να δω πιο πολλους αυτοματισμούς και κάνα ταχυδακτυλουργικό ακόμα απο τον Σαγκα για να γίνει τέλειο και πιο εκσυχρονισμένο. γριφοδωματιο απο τα λίγα . νομίζω ότι απο 4 άτομα μεχρι και 6 σας περνει

  on 18 February 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Xarantan Lvl 6 - Detective
  με 33 Κριτικές

  7,5/10
  Αξιοπρεπέστατο δωμάτιο.
  Τι άλλο από την συγκεκριμένη εταιρεία!

  on 6 February 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • C.T.A.P. Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 14 Κριτικές

  Έχει ένα μοναδικό ύφος σαν δωμάτιο. Πολύ καλοστημένο, με ωραία σκηνικά. Οι μικρές διαφοροποιήσεις στα τέλη του προσδίδουν μια ωραία ευελιξία. Οι γρίφοι ήταν μέτριας προς αυξημένης δυσκολίας. Μας άρεσε η προσέγγιση του ηθοποιού. Είναι κατάλληλο για ομάδες με λίγη εμπειρία αλλά σίγουρα ευχάριστο και για έμπειρες ομάδες.

  on 30 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Moonstruck23 Lvl 2 - Excited
  με 9 Κριτικές

  Όμορφο δωμάτιο με εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και σκηνικά. Οι γρίφοι βατοί αλλά όχι τόσο απαιτητικοί -ακόμα και για εμάς (ομάδα 3 ατόμων) που δραπετεύσαμε τελικά- δεν μας ενθουσίασαν τόσο όσο η εικόνα του δωματίου, τα αντικείμενα, οι τρόποι αλλαγής σκηνικού καθώς και η ερμηνεία του ηθοποιού, ως μάγος Saga! Αξίζει την επίσκεψη για μια διαφορετική, πιο φιλική-συνεργατική προσέγγιση του ηθοποιού με τους/τις παίκτες/-τριες. Let the magic begin…

  on 28 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Christien Lvl 4 - Devoted
  με 17 Κριτικές

  Back2back με το Joker (4 άτομα). Δεν ξέρω αν πρέπει να το βαθμολογήσω σαν ένα escape room ή σαν ένα δωμάτιο 1γενιάς, γιατί στην πρώτη περίπτωση θα το χαρακτήριζα καλό, αλλά για δωμάτιο πρώτης γενιάς είναι σούπερ! Υπέροχος ηθοποιός, ωραία σκηνικά και μέτριοι γρίφοι. Νομίζω 4 άτομα max είναι καλά καθώς οι γρίφοι δεν ήταν και τόσο δύσκολοι.

  on 15 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Checkmate Lvl 12 - Legend
  με 111 Κριτικές

  Άλλο ένα δωμάτιο του escaped που μας άφησε στο ντεμί (με θετική την τελική εικόνα, παρ’ όλα αυτά): Φοβερά σκηνικά, καλός ηθοποιός (αλλά σχεδιαστικά προβληματικός), μέτριοι προς κακοί γρίφοι στο πρώτο μισό (εύκολοι και σχεδόν παιδικοί), δύσκολοι και πολύ πιο ενδιαφέροντες στο δεύτερο. Γενικά το πρώτο μισό το βρήκα προβληματικό κι ο ηθοποιός έχει ρόλο gm που γενικά με ξενερώνει (βλ. να κοιτάζει επίμονα το στοιχείο που πρέπει να δούμε για να λύσουμε έναν γρίφο, ενώ θα προτιμούσα το δωμάτιο να έβρισκε άλλους τρόπους να μας το δείξει, εφόσον χρειαζόταν).
  Γενικά είναι από τα δωμάτια που μπορούν να αφήσουν διχασμένη την ομάδα, καθώς κάποια άτομα δεν θα το ζήσουν όσο οι άλλοι. Ενδιαφέρον στοιχείο τα εναλλακτικά φινάλε, αν κανείς φτάσει μέχρι τέλους, μιας και γενικά πρόκειται για ένα δύσκολο δωμάτιο, που προτείνεται σε τετράδες μεγάλης εμπειρίας. Καλό δωμάτιο, απλώς για ακόμη μια φορά στο escaped (βλ. Grim Reaper) η εμπειρία μας ήταν κατώτερη των δυνατοτήτων του δωματίου.

  on 12 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • elias Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Ισορροπημένοι γρίφοι σε σχέση με το διαθέσιμο χρόνο, ατμοσφαιρική και διασκεδαστική εμπειρία, ιδίως χάρη στο ωραίο στήσιμο και την ηθοποιία του μάγου. Πολύ καλή δουλειά!

  on 9 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Aspa Lvl 1 - First Impressions
  με 2 Κριτικές

  Ένα ακόμα εκπληκτικό δωμάτιο από την συγκεκριμένη εταιρεία..!! Νομίζω ότι για μένα ήταν το καλύτερο που έχω παίξει, πολύ καλοί γρίφοι για να συμμετέχει όλη η ομάδα και όχι ένας κάθε φορά..!! Πολύ δυνατό χαρτί παίζει ο ηθοποιός που έχουν διαλέξει για το δωμάτιο μιας και σε βάζει πολύ έντονα στο παιχνίδι, βοηθάει ακριβώς εκεί που χρειάζεται η ομάδα και το διασκεδάζεις παρά πολύ..!! Εμείς βγήκαμε όλοι με χαμόγελο και πολύ ευχαριστημένοι..!!

  on 9 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Eva3 Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Το δωματιο ηταν τελειο! Εξυπνοι γριφοι, ιδανικος βαθμος δυσκολιας, ωραια οργανωμενο…αλλα το highlight του δωματιου ηταν σιγουρα το acting!! Το καλυτερο ever! Ο ηθοποιος σε εβαζε πολυ στο κλιμα, οι ατακες και οι αυτοσχεδιασμοι του ηταν πανεξυπνοι, βοηθουσε οσο επρεπε και γενικα εκανε την ολη εμπειρια πολυ πιο διασκεδαστικη! Μπραβο!

  on 9 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • MaryFast Lvl 9 - Code Breaker
  με 72 Κριτικές

  Δύσκολοι γρίφοι, μέτριοι χώροι, απαιτείται συνεργασία και παρατηρητικότητα. Αλλα βρε παιδιά όταν η ομάδα έχει φτάσει στον τελευταίο γρίφο και τον έχει μισοτελειώσει βοηθήστε λίγο παραπάνω για να βγει. Τι μας αφήνετε και ξενερώνουμε. Έχουμε να το λέμε αυτό για αυτήν την εταιρία. Παράδοση το να μην βγαίνουμε πια.

  on 5 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • MariaOlga Lvl 6 - Detective
  με 35 Κριτικές

  Πολυ ωραιο δωματιο με διασκεδαστικο ηθοποιο,οι χωροι πολυ ωραιοι και σχετικα μεγαλο δωματιο.
  Οι γριφοι με λιγη βοηθεια ειναι ευκολοι προς μετριοι.

  on 4 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Akis Lvl 8 - Lock Expert
  με 52 Κριτικές

  kalo dvmatio , wraia atmoafaira alla proswpika mas enoxlhse ligo to acting kai den perasan oloi to idio kala ….

  on 4 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Koreatis Lvl 13 - Keyholder
  με 123 Κριτικές

  Ενα δωματιο που παρα την ηλικια του στεκεται με αξιοπρεπεια και θα λεγα πως ξεπερναει αρκετα σημερινα δωματια.ΦΟΒΕΡΟ acting και interaction με τον ηθοποιο, η ατμοσφαιρα πολυ ομορφη και τα σκηνικα on point εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων. Γριφοι πολλοι σε αριθμο αλλα κατα τη γνωμη μου μετριοι σε δυσκολια (δε μας δυσκολεψε σχεδον καθολου το δωματιο, βγηκαμε με 13 λεπτα να απομενουν). Ειναι παλιο δωματιο οποτε θα συναντησεις αρκετο λουκετο, χωρις αυτο ομως να ειναι πλν. Κατι που θα ηθελα απο αυτο το δωματιο ειναι ενας-δυο μηχανισμοι που εχει να ενεργοποιουνται με εναν πιο ”μαγικο” τροπο και οχι με διακοπτη/κουμπι , οπως αρμοζει στον τιτλο του δωματιου. Για προσωπικο δεν εχω να πω κατι, τα παιδια ειναι απο τις τοπ εταιρειες γιατι απλα γουσταρουν αυτο που κανουν. Πολυ ευχαριστη εμπειρια!!

  on 4 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Jim2 Lvl 7 - Team Leader
  με 46 Κριτικές

  Γρίφο – δωμάτιο με τον ηθοποιό να έχει βοηθητικό ρόλο. Είναι από τα πιο δύσκολα δωμάτια και σε συνδυασμό με τον λίγο χρόνο που δίνουν κατά την γνώμη απευθύνεται σε πιο έμπειρες και μεγάλες ομάδες (6 άτομα για εμένα είναι το ιδανικό).

  on 30 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Bloodsucker Lvl 5 - Addict
  με 23 Κριτικές

  Άκρως διασκεδαστικό γριφοδωμάτιο με ουσιώδες acting.
  Το τοποθετώ στα top της εταιρίας που μας ξαφνιάζει διαρκώς ευχάριστα!

  on 17 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • niflok Lvl 7 - Team Leader
  με 49 Κριτικές

  Δωμάτιο πρώτης γενιάς με ωραίους γρίφους που περνάς καλά.

  on 17 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Thanos81 Lvl 8 - Lock Expert
  με 59 Κριτικές

  Μάγος (saga) είσαι κύριε και θαυμαστά τα έργα σου. Ομάδα 6 ατόμων, ναι τα παίρνει άνετα, περάσαμε υπέροχα για μία ώρα. Οι γρίφοι πολλοί και δυνατοί, θεωρώ ότι είναι ένα δωμάτιο με καταπληκτική ροή. Πρέπει να πάτε!!!

  on 27 November 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Gleaver Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 15 Κριτικές

  Δύσκολο δωμάτιο, πρέπει να έχεις ξεκούραστο κεφάλι για να το ευχαριστηθείς, για κουρασμένους δεν είναι σίγουρα! Η διακόσμηση ήταν πολύ καλή και σωστότατη όσον αφορά το θέμα, ιδιαιτέρως δε κάποια έπιπλα μου μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση. Γρίφοι δύσκολοι, δε μου κέντρισαν το ενδιαφέρον όλοι, αλλά έμεινα με καλή συνολική εντύπωση, όπως όλοι μας. Ίσως ο τελευταίος γρίφος στο πρώτο δωμάτιο να είναι “over the hill” σε δυσκολία, αλλά στην ομάδα άρεσαν και στην τελική το δωμάτιο αυτό υπόσχεται, οπότε στη περίπτωση αυτή θεωρώ τις δικές μου ενστάσεις υποκειμενικές εντελώς. Ίσως η παρουσία του ηθοποιού να έχει κάποια κενά, αλλά γενικώς ήταν ωραίος. Δεν βγήκαμε στο παρά 5, θα μου άρεσε αν έκλειναν τα μάτια κι μας άφηναν ακόμα λίγο γιατί την είχαμε κάνει την προσπάθειά μας. Overall πολύ καλό δωμάτιο, συστήνεται για όσους θέλουν να ζορίσουν το μυαλό τους.

  on 26 November 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Lampis Lvl 11 - Guru
  με 99 Κριτικές

  Πολύ καλό δωμάτιο πρώτης γενιάς. Φυσικά φαίνεται ότι είναι του escaped αφού έχει ωραία σκηνικά και αρκετούς καλούς γρίφους. Σαν ομάδα δεν το βρήκαμε τόσο δύσκολο όσο λένε οι περισσότεροι! Πολύ καλός ηθοποιός!

  on 19 November 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • orestis Lvl 11 - Guru
  με 95 Κριτικές

  υπέροχο ο Μάγος όλα τα λεφτά και ο χώρος του ευρηματικός και γεμάτος φαντασία πολύ προσεγμένη δουλειά για άλλη μια φορά απο τα παιδιά του escaped.δύσκολοι συνδυαστικοί γρίφοι και πολύ παρατηρητικότητα είναι το μυστικό για να αποδράσεις. περάσαμε υπέροχα το συστήνω με χίλια

  on 16 November 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • catshit1 Lvl 5 - Addict
  με 26 Κριτικές

  Δύσκολο δωμάτιο

  on 13 November 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • NJ_the_escapers Lvl 5 - Addict
  με 28 Κριτικές

  Πολυ καλο και εξυπνο δωματιο!
  Αρκετα δυσκολοι γριφοι και συνισταται για εμπειρες ομαδες!
  Ηθοποιος εξαιρετικος, γελασαμε πολυ και μας βοηθησε αρκετα!
  Ο χωρος ηταν σχετικα μεγαλος αλλα θεωρω πως μια ομαδα 4-5 ατομων θα ηταν ιδανικη!
  Καταφεραμε και αποδρασαμε στα τελευταια δευτερολεπτα!
  Προσεξτε τις επιλογες σας!!! Χρειαζεται να υπαρχει χημεια μεταξυ των παικτων αλλιως δεν θα αποδρασετε και δεν θα το ευχαριστηθειτε!
  Have fun!

  on 22 October 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Donotspoil Lvl 14 - Respected Leader
  με 143 Κριτικές

  Πάρα πολύ προσεγμένο δωμάτιο που αξίζει να επισκεφθούν όλες οι ομάδες. Μόνο φροντίστε να έχετε εμπειρία αλλιώς δε θα το χαρείτε όσο γίνεται. Το θεωρώ πρωτοκλασσάτο δωμάτιο γρίφων που συνοδεύεται από εξίσου πρωτοκλασσάτη ατμόσφαιρα και σκηνικά. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ο χώρος μεγάλος…ιδανικός για 5 άτομα! Τρέξτε!

  on 20 October 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ChrisDepi Lvl 6 - Detective
  με 37 Κριτικές

  Μετά από 30 περίπου δωμάτια θεωρώ ότι είναι το πιο δύσκολο που έχω παίξει. Τρομερή ατμόσφαιρα, απίστευτος ηθοποιός (αρκετά αινιγματικός), τρομερή εξέλιξη και πολύ ωραίοι αλλα αρκετά δύσκολοι γρίφοι. Παρότι δεν καταφέραμε να βγούμε οι εντυπώσεις ήταν οι καλύτερες. Το συνιστώ για πολύ έμπειρες ομάδες.

  on 4 October 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Giannis Ioakimidis [WarLocks] Lvl 12 - Legend
  με 110 Κριτικές

  Δωμάτιο με έμφαση στου γρίφους, με πάρα πολύ ωραία συμμετοχή του ηθοποιού ο οποίος δεν κουράζει ή χαλάει το παιχνίδι. Ωραία σκηνοθεσία, ωραία σκηνικά και πολύ καλοί γρίφοι από την αρχή μέχρι το τέλος. Θέλει συγκέντρωση, συνεργασία και καθόλου χάσιμο χρόνου απο όλη την ομάδα για να καταφέρετε να αποδράσετε.

  Προτείνω ομάδα 4 ή 5 ατόμων

  Εμείς δεν καταφέραμε να αποδράσουμε ομάδα 6 ατόμων.

  on 12 September 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • tsoufakia Lvl 17 - Epic
  με 223 Κριτικές

  Μαγικο δωματιο! Καλο ψαξιμο κ καλη συνεργασια θελει κ θα το ευχαριστηθειτε! Μπραβο στα παιδια του escaped για ακομα μια δουλεια υψηλου επιπεδου.

  on 15 August 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Iliana Lvl 5 - Addict
  με 29 Κριτικές

  πολυ καλο δωματιο…δυσκολο αρκετα θα ελεγα 10/10 γιατι εχει παρα πολλους χωρους οπου ο χρονος δεν αρκει…ο ηθοποιος ειναι τελειος..βοηθαει πολυ και ειναι τρελος και ετσι περνας πολυ καλα…ατμοσφαιρικο παρα πολυυυυυυυ οπως και ολα τα παιχνιδια του escaped..απο τα καλυτερα που εχω παει…προτεινω 6 ατομα και με εμπειρια…σε καμια περιπτωση αρχαριοι και ατομα που δεν εχουν καλη χημεια μεταξυ τους

  on 25 July 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • MaryZ Lvl 5 - Addict
  με 25 Κριτικές

  Σε ολα του πολυ! Πολυ ωραιο, ΠΟΛΥ καλη διακοσμηση, ΠΟΛΥ ωραιοι γριφοι (νομιζω αυτο ειναι το πιο ικανοποιητικο σ αυτο το δωματιο), αλλα επισης ΠΟΛΥ απαιτητικο, πολλοι γριφοι σε αριθμο, χορταστικοι, απο μετριοι εως δυσκολοι που θελουν φαντασια…θελει σιγουρα εμπειρη ομαδα, αν οχι απο ολους, τουλαχιστον φροντιστε πως θα χωριστειτε. Νομιζω οτι αν εισαι φαν του escaped πρεπει οπωσδηποτε να πας. Η πλοκη μετα απο ενα σημειο εξαρταται απο τους παικτες, αλλα γενικα ειναι νομιζω το πιο ισορροπημενο δωματιο σε ροη ακριβως γι αυτο το λογο. Pick your teammates wisely, πιειτε 2-3 καφεδες φατε κανα γλυκακι (γιατι το δωματιο θελει γρηγορη σκεψη) και παγαινετε χτες….!

  on 20 July 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • TheMask Lvl 16 - Royalty
  με 204 Κριτικές

  Ωραια υποθεση, ωραιος ηθοποιος, ενδιαφερουσα εξελιξη στην πορεια του δωματιου!
  Δυσκολο δωματιο οπως οριζει και η βαθμολογια του, θελει προσοχη στις οδηγιες του μαγου, ωραιοι και δυσκολοι γριφοι καλο ειναι να ζητας βοηθεια γιατι δεν θα ρθει ουρανοκατεβατη… Πηραμε μονο 1-2 βοηθειες(η περηφανεια μας εφαγε) και δε βγηκαμε στον τελευταιο γριφο(δυσλειτουργησε και ο μηχανισμος αλλα δεν φταιει αυτο δεν το ειχαμε λυσει εντελως).
  Συνολικα ωραιος χωρος, οκ GM, εχει και την πλακα του ο μαγος.
  5 ειμασταν, για 4-5 προτεινεται.

  on 9 July 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • LILYESC Lvl 15 - Famous Master
  με 171 Κριτικές

  ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!! Είναι το μόνο δωμάτιο από αυτά που έχω πάει, που θα ήθελα να ξαναπάω για να το ξαναψάξω! Καταπλητκική δουλειά. Ο Μάγος τρομερός.

  on 6 July 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Konig Lvl 14 - Respected Leader
  με 156 Κριτικές

  Μια κλασσικη Υπερπαραγωγη του Escaped με την υπογραφη του George Kostakis. Οι χωροι πανεμορφα διακοσμημενοι, ολα τα αντικειμενα μεσα στη θεματικη του δωματιου και η απο συνολικη ατμοσφαιρα το δωματιο παιρνει ενα τεραστιο 10/10. Οι γριφοι ωραιοι, και ολων των ειδων ( μαθηματικοι,παρατηριτηκοτητας κτλπ. ) και προτιστως συνδυαστικοι. Ηταν παρα πολλοι ( αλλα δεν κουραζεσαι να λυνεις ) και η πλειονοτητα τους ειχε 2 ή και 3 στάδια επίλυσης, οποτε να ειστε γρηγοροι, να εχετε καλη συνεργασια και καλη επιγνωση των αντικειμενων και του χωρου και να θυμαστε οτι κανενας αριθμος δν μπαινει αυτουσιος… Ακομα και το παραμικρο δευτερολεπτο ειναι σημαντικο και πολυτιμο, αν θελεις να βοηθησεις τον μαγο, και να αποδρασεις επιτυχως..
  Ο Μαγος Saga, απλα απωγειωσε το δωματιο. Ο αγαπημενος μου χαρακτηρας μεχρι τωρα κ ο ηθοποιος που τον υποδυοταν ηταν πραγματικα τρομερος. Πολυ βοηθητικος, χαβαλετζης και εχει ορεξη για πλακες ( κατι που τα 60′ δεν επιτρεπουν ). Τα ξορκια ωραια, πειστικα και αληθοφανη. Ενα πολυ ομορφο, απαιτητικο και γεματο εκπληξεις δωματιο. Οι εμπειροι, σπευστε, οι απειροι οχι και τοσο γιατι ειναι πραγματικα ΚΡΙΜΑ να το “καψετε”. Εμεις αποδρασαμε 2-3 δευτερολεπτα πριν την ληξη των 60 λεπτων και στεναχωρηθηκαμε γιατι θελαμε να μεινουμε για παντα σε αυτον τον παραμυθενιο χωρο. Αξιζει και με το παραπανω μια επισκεψη! 10/10 απο δυσκολια, παιρνει ιδια βαθμολογια και σαν δωματιο..

  on 2 July 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Originalescape Lvl 11 - Guru
  με 94 Κριτικές

  Ωραίο δωμάτιο με δυνατούς γρίφους! Όπως πάντα πολύ καλή δουλεία από την συγκεκριμένη εταιρεία!

  on 27 June 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • dimitratas Lvl 13 - Keyholder
  με 128 Κριτικές

  Τι να πω??? Το δωμάτιο είναι καταπληκτικό ! Το Esaped ποτέ δεν μας απογοητεύει! Φοβερός χώρος, απίστευτος ο μάγος Saga με πολύ χιούμορ! Βγήκαμε στο παρατσάκ! Χρειάζεται καλή συνεργασία τόσο μεταξύ των μελών της ομάδας , όσο και με τον ηθοποιό!

  on 22 June 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ARCANIANS Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 15 Κριτικές

  Πολυ καλο δωματιο της εταιρεια εχει αρκετη δυσκολια εμεις δεν καταφεραμε να βγουμε αλλα περασαμε πολυ ωραια …..

  on 18 June 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Sfinomenos Lvl 2 - Excited
  με 8 Κριτικές

  Συνιστώ προσοχή.το δωμάτιο είναι 10/10.ομαδες χωρίς έμπειρια αρκετή μην πάνε και το κάψουν..δεν αξίζει.το δωμάτιο έχει παρά πολλούς γρίφους,διαφορετικούς,έξυπνους και είναι απίστευτα ατμοσφαιρικό.βγαινει οριακά σε χρόνο από μια καλή ομάδα σύμφωνα με τον gm οποτε αν δεν είστε έτοιμοι σαν ομάδα μην πάτε ακόμα.

  on 16 June 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Bardos Lvl 4 - Devoted
  με 17 Κριτικές

  Επιτέλους
  Ήταν το πρώτο escape room της ομάδας μου. Πήγαμε τελείως άσχετοι πριν κανα χρόνο…. Δεν κάναμε ούτε το 50%
  Μετά όμως μάθαμε… και επιστρέψαμε, και… βγήκαμε κύριοι!!!
  Θεωρώ πως το escaped έχει τα πιο ατμοσφαιρικά δωμάτια με αυτό να έιναι το 2ο καλύτερο για μένα. Γρίφοι να ψάχνεσε με ικανοποιητικές βοήθεις (τώρα παλιά μας τις έδιναν με την σεσουλα μπας και βρούμε και τπτ). Θέλει συνεργασία και αν θέλετε αίσιο τέλος… ,μην ξεχάσετε κανέναν. Ισως ο φωτισμός να σας σπάσει λίγο τα νέυρα αλλά σε κρατάει στο mood!
  Πολύ καλή δουλειά από τα παιδιά να το επισκεφτείτε 100%. Απλά θέλει εμπειρία για εμάς ήταν το 11ο δωμάτιο!!!

  on 12 June 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ReseaRcheR Lvl 4 - Devoted
  με 21 Κριτικές

  Γενικά ευχάριστο και για όλες τις ηλικίες. Μέτριας δυσκολίας.
  Προσωπικά θα ήθελα να είναι λιγο μεγαλύτερο σε διάρκεια. 70′ θα μπορούσε να είναι άνετα

  on 12 June 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • escapelover12 Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 11 Κριτικές

  Το πρωτο δωματιο που πηγαμε. Για πολυ λιγο δεν βγηκαμε αλλα ηταν υπεροχο το δωματιο. Η ατμοσφαιρα ηταν υπεροχη και τα σκηνικα επισης. Για τον ηθοποιο τι να πω ηταν απλα τελειος και ειχε πολυ χιουμορ. Ο gm ηταν πολυ ευγενικος και μας βοηθησε πολυ. Οι γριφοι ηταν πολυ εξυπνοι και χρειαζονται παρατηρητικοτητα. Το συνιστω ανεπιφυλακτα αλλα για μεγαλες ομαδες

  on 30 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Desolation Lvl 7 - Team Leader
  με 49 Κριτικές

  Αυτο το παιδι δεν με εχει απογοητευση ποτε πραγματικα…
  Δεν αντεχω αλλο.Αλλο ενα αψογο δωματιο απο τα παιδια σστο Escaped που πραγματικα αυτο που κερδιζουν σαν ανταμοιβη δεν ειναι τα λεφτα μας,αλλα η διασκεδαση μας…ειναι αυτο που τους γεμιζει….αυτο που τους κανει να κοιμουνται ομορφα την νυχτα!
  Αφου πολυλογισα για αλλη μια φορα ας περασω και στο Μαγευτικο δωματιο.Ενας πανεμορφος χωρος τελεια διανεμιμενος και κατασκευασμενος ωστε οτι εχει εκει μεσα να μπορεις να το αξιοπηησεις.Η ατμοσφαιρα του ειναι αυτη που πρεπει,και οσο για τον ηθοποιο τα λογια ειναι περιττα.
  Ενα δωματιο που πραγματικα χαιρεσαι να λυνεις γριφους.Δεν εχω να πω αλλα μπραβο στα παιδια πραγματικα….το μονο που θα πω ειναι το εξης……ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΑΑΑΑΑΣΣ!!!!!

  on 21 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • placebo Lvl 6 - Detective
  με 37 Κριτικές

  Αλλο ενα αρκετα ομορφο δωματιο και διαφορετικο.Πρεπει να βοηθησεις τον μαγο και αυτος αντιστοιχα εσενα.Γενικα το δωματιο στηριζεται πολυ στην συνεργασια με τον ηθοποιο.Οι γριφοι του δεν ειναι κατι ιδιαιτερο απο δυσκολια και αν εισαι συνεργασιμος με τον μαγο δεν προκειται να χαθεις.
  Η ατμοσφαιρα του αρκετα καλη μεσα στο θεμα ,ισως ενα δυο πραγματακια να σε βγαλουν λιγο εκτος χωρις να ειναι κατι πολυ σοβαρο.
  Ο ηθοποιος πιστος στον ρολο του και νομιζω σωστα σκηνοθετημενος,και πολυ συμπαθητικος.
  Επισης κατι ξεχωριστο ειναι οτι υπαρχει η δυνατοτητα εναλλακτικων φιναλε με αποτελεσμα να εχει ενα ενδιαφερον παραπανω αλλα ισως και γελιο.
  Ενα δωματιο για 4-6 ασχετως εμπειριας αρκει να ειναι προσεκτικοι και να σεβαστουν τον μεγαλο μαγο.

  on 6 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • kopeli10 Lvl 6 - Detective
  με 33 Κριτικές

  Δωμάτιο με πολλους πολλους γρίφους διαφόρων δυσκολιων που απαιτεί συνεργασία και προσοχή στο τι θα ακούτε, και ταχύτητα σκέψης! καλή δουλειά από την εταιρεία

  on 1 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Nikos23 Lvl 6 - Detective
  με 34 Κριτικές

  αν και δεν καταφεραμε να βγουμε ειναι ενα παρα πολυ καλο δωματιο αλλα και ο ηθοποιος πολυ καλος….

  on 18 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ella Lvl 7 - Team Leader
  με 50 Κριτικές

  Πολυ καλοστημενο δωματιο.Πρεπει να δινεις προσοχη στο ηθοποιο γιατι αλλιως δεν προχωρας.3,5/5

  on 3 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Danny Lvl 4 - Devoted
  με 22 Κριτικές

  Διασκεδαστικό δωμάτιο! Δύσκολοι γρίφοι για έμπειρες σχετικά ομάδες..Μη διστάσετε να παίρνετε βοήθειες, βοηθάνε όσο πρέπει,και ο μάγος γλυκύτατος!!! Μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι στα μισά του παιχνιδιού χωριστήκαμε και συνεργαστήκαμε για να καταφέρουμε να βγούμε και, που εν τέλει,καταφέραμε να βγούμε σχεδόν ταυτόχρονα χωρίς να χάσουμε χρόνο!

  on 28 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • scientist Lvl 1 - First Impressions
  με 4 Κριτικές

  Απογοήτευση.. έχοντας παίξει όλα τα δωμάτια του George δεν είχα τι να κάνω άλλο στη ζωή. Μετά από μια μικρή κατάθλιψη αποφάσισα να δώσω τέλος. Παίρνω τηλ τον George και του λέω σε ευχαριστώ για όλα. Αντίο μέντορα. Του εξηγώ βιαστικά το λόγο, διότι ήδη είχα φτάσει στο μισό του γκρεμού που είχα πηδήξει, και τι μου λέει; “Μα έχω και άλλα δωμάτια, είναι σε μια μυστική πόρτα, λίγο αριστερά από αυτή που ξέρεις.” Έβγαλα φτερά, τα οποία παρεμπίπτοντος ήταν δύο φορές χρήσιμα αφού δεν έσκασα σα καρπούζι, και πέταξα στον ναό. Ο George περίμενε απέξω με ένα τσιγάρο από το μέλλον. Μου έδειξε την μυστική πόρτα και μου είπε ότι έχει άλλα 5 δωμάτια εδώ. Μπαίνω και του λέω βάλε με μέσα δεν αντέχω, προχώρα από τη σκάλα μου λέει και μπαίνω σε ένα δωμάτιο μαγικό. Κατευθείαν έγιναν σαλάτα μέσα μου ο Harry potter, ο Copperfield και ο παππούς, που μου έκανε μαγικά κόλπα όταν ήμουν μικρός. Πήγα να βάλω τα κλάματα, αλλά εμφανίστηκε ο Gandalf μπροστά μου. Τι καλό παιδί. Επιτέλους κάποιος που μου έλυνε όλους τους γρίφους και δεν χρειάστηκε να σπαταλάω χρόνο. Απλά απολάμβανα την τελειότητα και την άψογη αισθητική του δωματίου. Αφού είχα βάλει τον Merlin στο αυτόματο και μου έλυνε τα πάντα, μου έλεγε “εξαιρετικά” και ένιωθα ακόμα καλύτερα μέχρι που στο τέλος μου έλυσε και κάτι μάγια που μου είχαν κάνει παλιά. Η μόνη υπερβολή και ενοχλητικό, ήταν όταν δεν είχε να λύσει κάτι.. μου έλυνε τα κορδόνια. Οπότε σας συμβουλεύω να ντυθήτε αναλόγως. Απίστευτη εμπειρία, αλλά μεταξύ μας τώρα δε περίμενα κάτι λιγότερο του τέλειου. In George Kostakis We Trust!

  on 25 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Bazinga Lvl 5 - Addict
  με 24 Κριτικές

  Πολύ ωραίο ατμοσφαιρικό δωμάτιο ,να ακούτε προσεκτικά τον μάγο. Το προτείνω για ομάδες μέχρι 5 άτομα.

  on 17 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Cqcq Lvl 5 - Addict
  με 23 Κριτικές

  Πολυ καλο δωματιο απο τις καλυτερες εταιριες του χωρου! Προτεινεται για 4 ατομα. Ωραοι γριφοι και πολυ καλη ροη δωματιου!

  on 4 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Antonakis Lvl 8 - Lock Expert
  με 53 Κριτικές

  Δεν θα το έλεγα και εύκολο δωμάτιο.. Έχει ωραία σκοτεινά σκηνικά και ωραίο ηθοποιό.. Περίεργο με την καλή έννοια, αξίζει να το επισκεφτείτε..

  on 28 February 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • jim_blan Lvl 14 - Respected Leader
  με 158 Κριτικές

  απλα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ δωματιο ο χωρος υπεροχος η πλοκη και η ροη του παιχνιδιου πολυ καλη ο δε μαγος απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!μπραβο στα παιδια στο escaped για την δουλεια που κανουν!!το δωματιο ειναι καλο για ομαδα 4ατομων με σχετικη εμπειρια σε escape rooms!!1

  on 12 February 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Navagos Lvl 8 - Lock Expert
  με 56 Κριτικές

  Ένα πολύ ωραίο δωμάτιο με τον ρόλο του ηθοποιού να βοηθάει όταν βλέπουμε τα σκούρα ένα σχετικά δύσκολο δωμάτιο για έμπειρες ομάδες. Έχει ωραία ιστορία και ωραία ροή το παιχνίδι θα το ευχαριστηθείτε.

  on 8 February 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • mkaracas Lvl 5 - Addict
  με 27 Κριτικές

  Αυτό το δωμάτιο απευθείνεται σε έμπειρες ομάδες αποκλειστικά,αν θέλετε να το ευχαριστηθείτε και να μην το “κάψετε”.5-6 άτομα είναι καλά,οι γρίφοι είναι πολλοί και δύσκολοι.Πολύ καλή ατμόσφαιρα,ο ηθοποιός εξαιρετικός,το μοναδικό μείον είναι πως σε αρκετά σημεία καθυστερούσαμε χαζέυοντας τα μαγικά και γενικά δεν είχαμε απόλυτη αυτοσυγκέντρωση σε 1 δωμάτιο που δεν περισσέυει δευτερόλεπτο!!Πίστευω πως έπρεπε να υπάρχει λίγος ακόμα χρόνος διαθέσιμος καθώς η αλληλεπίδραση με τον ηθοποιό αναπόφευκτα φέρνει καθυστερήσεις…Είτε βγείτε είτε όχι θα περάσετε όμορφα,γενικά αυτή η εταιρία δεν έχει μέτρια δωμάτια,όλα είναι τουλάχιστον πολύ καλά!!!Σύνολο 8.5/10

  on 1 February 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Najoulitsa Lvl 11 - Guru
  με 96 Κριτικές

  Δυνατοί γρίφοι, απίστευτη ατμόσφαιρα, άπαιχτος ηθοποιός και μαγεία!!!!!!!
  Άλλη μία δυνατή παραγωγή – δωμάτιο απόδρασης από τη συγκεκριμένη επιχείρηση….

  on 31 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • GeorgiaZark Lvl 11 - Guru
  με 100 Κριτικές

  Δεν έχω λόγια για τον ηθοποιό… Saga the best!!! Ο γλυκουληηηηςς μουυυ!!!! Ήταν απλά φοβερός.. Ωραίο δωμάτιο με εξυπνους γρίφους. Απαιτείται η συνεργασία της ομαδας….τι γίνεται όμως όταν η ομάδα σας χωριστεί και σας αφήσει πίσω;

  on 31 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • xairok Lvl 5 - Addict
  με 31 Κριτικές

  αψογο και δυσκολο δωματιο!!ατμοσφαιρα φοβερη..ο μαγος saga αψογος οπως ολοι οι ηθοποιοι της εταιριας..οι γριφοι εξισου καλοι και φυσικα…πολλη μαγεια… 😉
  απευθυνεται σε δυνατες ομαδες..

  on 26 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • euklidis Lvl 9 - Code Breaker
  με 77 Κριτικές

  Δωμάτιο υπερπαραγωγή. Τρομερή ατμόσφαιρα και πολύ καλοί γρίφοι. Ο ηθοποιός ουδέτερος και βρίσκεται εκεί για να βοηθήσει σε κάποια σημεία την ομάδα. Σε αρκετά σημεία χρειάζεται λίγη μαγεία για να προχωρήσει η ομάδα. Οι παίκτες από ένα σημείο και μετά χωρίζονται στα δύο, κάτι που το κάνει πολύ ενδιαφέρον. Φοβερό δωμάτιο για αρχάριους και προχωρημένους.

  on 24 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • AthanasiosKarasimos Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Οι γρίφοι του είναι πολλοί με μεγάλη ποικιλία, κλιμακούμενη δυσκολία και απαιτούν καλή παρατήρηση, προσεκτικό ψάξιμο, συνδυαστική σκέψη και συνεργασία της ομάδας. Πολύ σημαντικό κομμάτι της πορείας του παιχνιδιού είναι η αλληλεπίδραση με τον μάγο, ο οποίος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πορείας του δωματίου. Η ατμόσφαιρα του δωματίου είναι εξαιρετική, προσεγμένη και παραπέμπει πραγματικά σε χώρο ενός μεγάλου ταχυδαχτυλουργού. Σχεδόν όλα τα αντικείμενα προσεγμένα και τοποθετημένα με προσοχή στο χώρο και ταυτόχρονα ταιριαστά με τη θεματική δωματίου.
  https://gamelinguist.wordpress.com/2017/01/19/advengers-40-world-of-magic/

  on 19 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • pastoras Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 15 Κριτικές

  Ωραίο δωμάτιο…πολύ καλή ατμόσφαιρα!!!

  on 19 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Alexalex Lvl 5 - Addict
  με 26 Κριτικές

  Ενδιαφερον δωματιο, ομορφο, με κρυφους χωρους και καποιους ωραιους γριφους. Στα ενδιαφεροντα ο ηθοποιος-μαγος που παιζει διαφορετικα απο αλλους ηθοποιους που εχετε συνηθισει! Το δευτερο δωματιο εχει λιγα κενα απο θεμα γριφων και ροης σεναριου και το τελευταιο δωματιο ηταν αρκετα πιο low bugdet απο τα υπολοιπα. Γενικως ειμαστε φαν του escaped έχοντας παιξει σχεδον σε ολα τα δωματια τους. Μετριο προς το καλο δωματιο οχι το καλυτερο τους αλλα καλυτερο απο πολλα αλλα που κυκλοφορουν.

  on 8 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • xairo Lvl 9 - Code Breaker
  με 69 Κριτικές

  Πολύ καλό Δωμάτιο ! Saga The Best!

  on 8 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Erevos Lvl 8 - Lock Expert
  με 64 Κριτικές

  Απλά εξαιρετικό! Δεν μπορώ να πω κατι λιγότερο. δεν έχω λόγια να περιγράψω ποσό ωραία περασα εκτός αν είσαι γιος του μάγου σαγκα και μου κάνεις κανα ξόρκι διείσδυσης η αν δεν είσαι να πας και να παίξεις. Ατμόσφαιρα απίστευτη, μαγική, οι γρίφοι του επίσης μαγικοί, δύσκολοι κυρίως και πολλοί στον αριθμό. Θα το ήθελα να ειναι 65 λεπτά η 70 κυρίως για να χαρώ το δωματιο στο έπακρο. Ο μάγος σαγκα φοβερός, μέσα στον ρόλο του, και είχε κυρίως βοηθητικό ρόλο. Εξαιρετική ερμηνεία αντίστοιχη του Χόλυγουντ. Καθε escaper που σέβεται τον εαυτό του, πρεπει να παει σε αυτό το δωματιο , όπως και στα αλλα του escaped γιατί ο Γιώργος Κωστάκης εχει βγαλει όλη την αγάπη, μεράκι και τρέλα του στα δωματια, και γουστάρω άπειρα. Όλα, απο το πιο παλιό (σε χρονολογία) έως και το πιο καινούριο (σε χρονολογία) ειναι ενα και ενα. Να πάτε! Να πάτε! Να πάτε!

  on 7 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ginakos95 Lvl 15 - Famous Master
  με 165 Κριτικές

  Τελειοο στα τοπ 3 που έχουμε παίξει ατμόσφαιρα σκινηκα γρίφοι όλα εξερετικα ηθοποιός απίστευτος μαγικός !!!κρίμα που μια ομάδα δεν βλέπει τους μιχανισμους του δεύτερου δωματίου…το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!!!

  on 7 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Ggeorgal Lvl 6 - Detective
  με 35 Κριτικές

  Αυτό ήταν το πρώτο escape που επισκέφτηκα (1 χρόνο πριν) και ομολογουμένως δεν συνίσταται για πρώτο. Πήγαμε 5 άτομα, οι περισσότεροι αρχάριοι και δυσκολευτήκαμε αρκετά αλλά οι γρίφοι του ήταν αρκετά πρωτότυποι και ακόμη και σήμερα το συζητάμε για την ατμόσφαιρα και γενικά τον ωραίο σχεδιασμό/χώρο. Πολλά σενάρια, και ο ηθοποιός αρκετά καλός. Είναι ένα σχετικά δύσκολο δωμάτιο. Με αρκετή βοήθεια φτάσαμε πολύ κοντά στη λύση αλλά δεν βγήκαμε. Θέλω να πάω και στα υπόλοιπα τους!

  on 5 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • un1ces Lvl 6 - Detective
  με 39 Κριτικές

  Πραγματικά μία μαγική εμπειρία από τους Master των escape rooms. Ατελείωτο, με ωραίους γρίφους, καταπληκτικές λειτουργίες που σε κάνουν όντως να θεωρείς ότι υπάρχει μαγεία και είναι στα χέρια σου. Πολλά διαφορετικά σενάρια για να λειτουργήσει το δωμάτιο από την αρχή. Ευτυχώς εμείς διαλέξαμε στην τύχη ένα από τα εκτενέστερα….θα καταλάβετε όταν πάτε. Ααα, και να πάτε οπωσδήποτε.

  on 27 December 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • vv Lvl 7 - Team Leader
  με 47 Κριτικές

  Εξαιρετικό δωμάτιο από το escaped
  οι γρίφοι καλοί, ορισμένοι πρωτότυποι.
  διακόσμηση, ατμόσφαιρα όπως ταιριάζει σε ένα δώματιο μάγου
  ο μάγος πολύ καλός στο ρόλο του και πολύ βοηθητικός
  προτεινόνενο σίγουρα

  on 19 December 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • skoupidaki Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 81 Κριτικές

  Χθες αποφαφίσαμε να κλείσουμε την εβδομάδα μας με άλλη μία επίσκεψη στο αγαπημένο escaped. Ομάδα τεσσάρων ατόμων, όλοι μας ήρεμοι και πιστοί στο σκοπό μας. Ο μάγος πολύ καλός και βοηθητικός μας βοήθησε να μπούμε στο κλίμα και να ζήσουμε την ιστορία! Οι γρίφοι ήταν φανταστικοί, όλοι λογικής και πολύ όμορφα και αρμονικά τοποθετημένοι! Ο χώρος, όπως και τα υπόλοιπα δωμάτια της εταιρίας άψογος! Περάσαμε υπέροχα και ακονίσαμε το μυαλό μας, βγαίνοντας από το δωμάτιο στην εκπνοή του χρόνου…Από τις καλύτερες εμπειρίες μας σε ένα δωμάτιο απαιτητικό, το βαθμολογούν 10/10 και θα το πρότεινα αφού έχετε κάποια εμπειρία αλλά και μία ομάδα που ξέρει να συνεργάζεται….Η αποκορύφωση της βραδιάς ήταν η υπέροχη συζήτηση με τον μαγικό George Kostakis….για άλλη μία φορά νιώσαμε σαν το σπίτι μας! Όλα τα παιδία γενικά πολύ φιλικά! Μπράβο σας…μην κάνετε τίποτα λιγότερο ή περισσοτερο είστε άψογοι!

  on 12 December 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • roulita2310 Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 12 Κριτικές

  Το 10ο μας δωματιο..
  Πολυ ομορφη διακοσμηση του χωρου
  (αν κ μεταξυ μας 80τ.μ δεν ειναι).
  Η εξυπηρετηση δεν μας αρεσε ιδιαιτερα, μια αδιαφορια επικρατουσε αλλα μαλλον ειναι το concept να το παιζουν μυστηριοι.
  Οσο για τον ηθοποιο….πολυ πετυχημενη φυσιογνωμια για μαγος, μας βοηθουσε συνεχως κ ειχε πλακα λες κ ηταν ενας απο την παρεα.
  Οι γριφοι πολλοι κ συνδιαστικοι τα καταφεραμε ομως κ βγηκαμε 2” πριν την ληξη αλλα τα τελευταια 10′ μας δινανε πααααρα πολλες βοηθειες.
  Νομιζω το ιδανικοτερο θα ηταν να ειναι 70′ κ να δινονται λιγοτερες βοηθειες.
  Περασαμε πολυ ωραια γιατι ηταν εντελως διαφορετικο απο οτι εχουμε παιξει.

  on 12 December 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • katamari Lvl 5 - Addict
  με 23 Κριτικές

  Από τα πιο προσεγμένα και καλοστημένα δωμάτια που έχουμε δει.
  Σίγουρα και το δυσκολότερο.
  Προτείνεται μόνο για πολύ έμπειρες ομάδες με καλή επικοινωνία και ταχύτητα. Δεν είναι τόσο το ότι είναι δύσκολοι οι γρίφοι αλλά είναι πάρα πολλοί και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για καθυστέρηση. Ο ηθοποιός είναι απίθανος και παρότι είμασταν πολύ μακριά από το να βγούμε περάσαμε υπέροχα.
  Αν έχετε δυνατή και έμπειρη ομάδα να πάτε οπωσδήποτε, αν όχι παίξτε καμιά τριανταριά δωμάτια πρώτα και επιχειρήστε το αργότερα για να μην το κάψετε, είναι κρίμα.

  on 11 December 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • dgklavdi Lvl 6 - Detective
  με 33 Κριτικές

  Πολύ καλό δωμάτιο. Για πολύ έμπειρες ομάδες. Escape rate: 10%. Η δίκη μας ομάδα χρειαζόταν άλλη μισή ώρα… που σημαίνει ότι όχι απλά δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, αλλά πρέπει να λύνεις συνέχεια, και ακόμη και ένα νεκρό 5 λεπτό κοστίζει. Για μένα το δωμάτιο και ο αριθμός των γρίφων θέλει 90 λεπτά… πολύ καλή δουλειά, γρίφοι σχετικοί με την ιστορία. Θα πρότεινα στα παιδιά που έχουν τα δωμάτια στο Αιγάλεω, για το συγκεκριμένο δωμάτιο να έχει επιλογή δυσκολίας, που ανάλογα με το τι επιλέγεις να σου δίνουν λιγότερο η περισσότερο χρόνο.

  on 5 December 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Jorgita Lvl 11 - Guru
  με 95 Κριτικές

  Μαγικό δωμάτιο πραγματικά! Ωραία ατμόσφαιρα και χώροι κι οι γρίφοι από τους καλύτερους που έχουμε δει! Γενικά η συγκεκριμένη εταιρεία είναι κορυφαία στο στήσιμο δωματίων και οι τίτλοι τους αντιπροσωπεύουν επάξια την ιστορία τους,τους γρίφους τους και τα σκηνικά τους! Ο μάγος Saga είναι όλα τα λεφτά…(μεγάλη τυπαρα) που θα σε βοηθήσει απλόχερα όπου χρειαστείς χωρίς όμως να σου δώσει τη λύση “στο πιάτο”! Ένα δύσκολο σχετικά δωμάτιο, λόγω χρόνου περισσότερο θα έλεγα εγώ…εμείς ήμασταν ομάδα 4 ατόμων και φτάσαμε στο τελευταίο γρίφο απλά δε προλάβαμε να τον ολοκληρώσουμε! Αν έπρεπε να πω ενα αρνητικό για το δωμάτιο είναι το ότι δυστυχώς κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και λόγω της ροής του δε βλέπουν όλοι οι παίχτες όλους τους γρίφους που πραγματικά είναι εξαιρετικοί! Το ευχαριστηθηκαμε όμως πολύ,διασκεδάσαμε και σίγουρα θα επισκεφτούμε και τα υπόλοιπα 3-4 δωμάτια της εταιρείας που μας έχουν απομείνει!

  on 27 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Markela Lvl 2 - Excited
  με 5 Κριτικές

  Είμασταν ομάδα 5 ατόμων, το σενάριο πάρα πολύ καλό. Όλοι οι γρίφοι είχαν να κάνουν με το Θέμα του δωματίου, πράγμα που δεν είναι καθόλου εύκολο και δεν μπορείς να το βρεις και παντού.
  Το σκηνικό απίστευτο, οι εκπλήξεις του δωματίου απίστευτες. .. Ο χρόνος είναι οκ. Χρειάζεστε σίγουρα ομάδα 5 ατόμων. Λύσαμε όλους τους γρίφους αλλά ο χρόνος έληξε μόλις βάζαμε το κλειδί στην πόρτα. Θεωρήθηκε escaped .
  Χωρίς να θελω να προδώσω κάτι απο το δωματιο κι επειδή πολλοί φίλοι μου με ρωτάνε: δεν ειναι απαραίτητο να μείνεις μόνος σου κι αν το κανεις μπορείς να πάρεις και κάποιον φίλο μαζί σου. Επίσης και μόνος σου να εισαι, δεν ειναι κάτι το τρομακτικό όπως πολλοί,μπορούν να φοβούνται.
  Θεωρώ πως το escaped ειναι ως τώρα ο καλύτερος χώρος που έχουμε επισκεφτεί. Κι ο χώρος αναμονής είναι καταπληκτικός. Υπάρχει μια οργάνωση και από τα παιδιά που είναι εκεί καταλαβαίνεις πως γουστάρουν αυτό που κάνουν. Ο ηθοποιός topppp!
  Ακόμα και μετά από 26 δωμάτια είναι στο top3

  on 25 November 2016
 • Sugartown Lvl 5 - Addict
  με 24 Κριτικές

  Απίστευτα μαγικό δωμάτιο με έναν πραγματικά απίστευτο μάγο. Πολλά σενάρια απόδρασης που το κάνει πραγματικά απίστευτο. Ο βαθμός δυσκολίας είναι αρκετά μεγάλος καθώς ο χρόνος λίγος.Προτείνεται για πολύ έμπειρες ομάδες.

  on 23 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Player1 Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 16 Κριτικές

  Πολύ ωραίο δωμάτιο!! Η διακόσμηση είναι πετυχημένη και σε μεταφέρει εκεί που πρέπει. Ο ηθοποιός έκανε σωστά τη δουλειά του και μας βοήθησε όποτε τον χρειαστήκαμε. Δεν καταφέραμε να βγούμε γιατί χάσαμε λίγο χρόνο στην αρχή και μετά αγχωθήκαμε και ερμηνεύσαμε λάθος τον τελευταίο γρίφο.. Γενικά πρέπει να ζητάς βοήθειες για να τα καταφέρεις 🙁 Είναι ένα δωμάτιο που σίγουρα αξίζει να επισκεφτεί κανείς, να είστε 5-7 άτομα.

  on 20 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • babiskol Lvl 7 - Team Leader
  με 43 Κριτικές

  domatio 16 (12 sta 16) poli oraio domatio kai poli diskolo an kai den ta kataferame to efxaristithikame poli o magos foveros atomsfaira teleia

  on 16 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • P70 Lvl 12 - Legend
  με 112 Κριτικές

  Το δωματιο ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ…!
  1) Ηθοποιος απιστευτος.
  2) Γριφοι πολλοι και απαιτητικοι.
  3) Ενδιαφερον το οτι πρεπει να δουλεψεις σε 2 ομαδες.
  4) Φανταστικη διακοσμιση.
  5) Must εμπειρια!

  Το μονο αρνητικο που θα εβαζα ειναι οτι ο χρονος ειναι πολυ πολυ πολυ οριακος για να βγεις, ακομα και με εμπειρη ομαδα. Εμεις που εχουμε εμπειρια 40 δωματιων, θελαμε αλλα 2-3 λεπτα για να βγουμε (χωρις να μας χαλασει την εμπειρια, απλα μας αφησε πικρη γευση), οποτε η προταση μου ειναι να μην φοβαστε να ζητατε βοηθειες γιατι η ροη πρεπει να ειναι αδιακοπη για να βγειτε. Εμεις δεν νομιζω να καθυστερησαμε πανω απο 5 λεπτα, κι ομως ηταν αρκετο για να μας κρατησει μεσα! Μπραβο στο escaped!

  on 7 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • RISA Lvl 7 - Team Leader
  με 51 Κριτικές

  Λοιπόν 11ο δωμάτιο. Πήγαμε 5 άτομα και δεν αποδράσαμε. Πολύ καλό δωμάτιο. Ατμόσφαιρα και μάγος πολύ καλοί. Αυτό που έκανε εντύπωση είναι το πόσο ΔΥΣΚΟΛΟ είναι. Είναι μόνο για έμπειρες ομάδες κατά την γνώμη μου. Έχει πάνω από 20 συνδυαστικούς μάλιστα γρίφους .Ξεχάστε το βρήκα έναν αριθμό άρα ανοίγει το λουκέτο. Φυσικά και όχι. Το προσωπικό επίσης εξαιρετικό. Το προτείνω μόνο για πραγματικά δυνατές ομάδες.
  Όποιος πάει μην χάσει καθόλου χρόνο. Να ζητάει συνέχεια βοήθεια. Οι γρίφοι είναι πολλοί και έχεις λίγο χρόνο. Εμείς που ξεκινήσαμε να ζητάμε βοήθεια μετά το μισάωρο δεν είχαμε καμία ελπίδα να βγούμε.Well done escaped!

  on 7 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Vaggg Lvl 5 - Addict
  με 30 Κριτικές

  Πολύ ωραίο δωμάτιο με ωραίους χώρους και ωραίο acting. Βγήκαμε δευτερόλεπτα πριν το τέλος υπερευτυχισμένοι! Είμασταν σχετικά άπειρη ομάδα (8 άτομα) και πραγματικά μου κάνει εντύπωση το 10/10 της δυσκολίας γιατί μέχρι στιγμής στο Escaped όταν είναι 10/10 τα καταφέρνουμε και όταν είναι 9/10 κολλάμε! Είχαμε κ μια από τις πιο πρωτότυπες μαγικές λέξεις, αυτή με τα 3α, πολύ γέλιο! Οι θαρραλέοι ανταμείβονται και λογικά περνάνε καλύτερα νομίζω..

  Χώρος-Ατμόσφαιρα: 9
  Γρίφοι-Μηχανισμοί: 8,5
  Αδρεναλίνη: 8,5
  Δυσκολία: 9
  Ηθοποιός-οι: 9

  Ημ/νία επίσκεψης: 14/3/16

  on 29 October 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • stampa Lvl 4 - Devoted
  με 19 Κριτικές

  Το επισκεφτήκαμε 5 άτομα τα 2 εκ των οποίων πρώτο τους δωμάτιο.
  Ενα χορταστικό δωμάτιο απο την αρχή μέχρι το τέλος με πολλούς γρίφους και καθόλου κοιλιά…σε αυτο βοήθησε και ο μάγος που ήταν στο πλευρό μας.
  Ωραία ατμόσφαιρα δωματίου ωραίο το όλο σκηνικο δε νομίζω οτι του λειπει κατι ενδείκνυνται όμως για έμπειρες ομάδες.

  on 23 October 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • esavvini Lvl 17 - Epic
  με 215 Κριτικές

  Ax mou ksipnise ta paidika mou xronia i uparksi taxidaktilourgoi sto dwmatio. Perasa ekpliktika. Super atmosfaira. Teleios o ithopoios. Kaloi oi grifoi. Na pate!!!

  on 7 October 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • akiz90 Lvl 4 - Devoted
  με 18 Κριτικές

  – Ωραία διακόσμηση
  – Πολλά σενάρια απόδρασης
  – Τέλειος ηθοποιός
  – Δύσκολο δωμάτιο

  Το μόνο που θα άλλαζα είναι ο τελικός γρίφος που είναι λίγο περίπλοκος και ένας γρίφος μετάφρασης που τον θεώρησα μεγάλο γιατί μεταφράζαμε αρκετή ώρα.

  Γενικά είναι πολύ ωραίο δωμάτιο και αξίζει να το δοκιμάσετε!

  on 4 October 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Kissa Lvl 7 - Team Leader
  με 44 Κριτικές

  Στα πρώτα 5 σίγουρα από τα 30 που έχουμε παίξει….
  Πήγαμε 6 άτομα, δεν βγήκαμε αλλά το ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ. Ο ηθοποιός πολύ ωραίος στον ρόλο του και με αρκετό χιούμορ. Στην αρχή σε καθοδηγεί ο μάγος, οπότε δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερη βοήθεια. Αλλά γενικά το δωμάτιο έχει πολλά πράγματα να κάνεις και θεωρώ ότι τα 60′ είναι πολύ λίγα, για τον λόγο αυτό έχει μικρό ποσοστό απόδρασης. Επίσης είναι κρίμα για την μισή ομάδα η οποία δεν “εξαφανίζεται” που δεν βλέπει άλλους χώρους του δωματίου.
  Μακάρι να είμασταν σε καλύτερη φόρμα για να φτάναμε πιο κοντά στην έξοδο……
  Καλό. Πολύ καλό.

  on 4 October 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Cottonkid Lvl 8 - Lock Expert
  με 58 Κριτικές

  Δωμάτιο νο3 για μένα και η εντύπωση μόνο εξαιρετική μπορεί να χαρακτηριστεί!! Ο μάγος SAGA με τα στιχάκια, τους γρίφους και τις συμβουλές του έδωσε μια πραγματικά μαγική διάσταση στο δωμάτιο το οποίο όσο προχωράς στο παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερο.Ωραίοι γρίφοι , δύσκολοι αλλά βατοί αυτοί που αντιμετώπισε η ομάδα που ήμουν και γω, πιο δύσκολοι στην αλλη μισή ομάδα , μετα το διαχωρισμό μας , όμως τα καταφέραμε αμφότεροι, συγχρονιστήκαμε , ενωθήκαμε και τα καταφέραμε!!! Πολυ διασκεδαστικό δωμάτιο που σε συνεπαίρνει και η ωρα δεν καταλαβαίνεις για πότε πέρασε.5-6 άτομα είναι ένας καλός αριθμός για να παίξεις αυτό το δωμάτιο μιας και υπάρχουν αρκετά πραγματάκια να γίνουν απ»ολους. «Φωτίσιους !!!! ? » λοιπόν και καλή διασκέδαση!!!

  on 28 September 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • RenaAlexandrou Lvl 8 - Lock Expert
  με 60 Κριτικές

  Δωμάτια που στηρίζονται στη μαγεία. Ωραία ροή και μου αρέσε πολύ που ο ηθοποιός συμμετείχε στο παιχνίδι. Πανέξυπνοι γρίφοι και εδώ!

  on 26 September 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • fasolias Lvl 8 - Lock Expert
  με 53 Κριτικές

  Πολύ καλή δουλειά προσεγμένο δωμάτιο και με ροή. Η ροή ωστόσο είναι ίσως και λίγο πρόβλημα στη συνέχεια της ιστορίας. Δεν έχεις πολύ χρόνο να ψάξεις πολλά μόνος σου και η παρέα σου, γιατί η καθοδήγηση είναι μόνιμη. Είναι ίσως κάτι διαφορετικό από τα άλλα δωμάτια. Έξυπνες ιδέες ωραίος χώρος.

  on 26 July 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • basketikos Lvl 16 - Royalty
  με 191 Κριτικές

  Μαγικό και πολύ ατμοσφαιρικό δωμάτιο με ωραία ροή της ιστορίας και πολύ καλό performance από τον ηθοποιό!

  on 6 July 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • pigakis27 Lvl 4 - Devoted
  με 22 Κριτικές

  Ότι πιο ωραίο έχω επισκεφτεί με την παρέα μου. Αξίζει να το επισκεφτούν όλοι. Δεν καταφέραμε να αποδράσουμε αλλά ή γενική εικόνα ήταν τέλεια. Ξεκινάει με μία έκπληξη ία την οποία σε έχουν προετοιμασει. Οι γρίφοι του από μέτριοι έως δύσκολοι, άλλωστε είναι δωμάτιο με υψηλή δυσκολία. Θέλει συνδυαστική σκέψη και ηρεμία.

  on 6 July 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • TheClassmeden Lvl 5 - Addict
  με 27 Κριτικές

  Ladies and Gentlemen!GEORGE KOSTAKIS!The man behind the curtain!Σπανια βαθμολογω κατι με 5 οσο καλο και αν ειναι γιατι παντα εχει ενα δωματιο που θα ειναι εστω και μια ανασα καλυτερο!Αλλα εδω οοοοοχι καργιολακι θα το τσιμπησεις το 5αστερο γιατι το αξιζεις και εχεις κανει δουλεια που αν την εβλεπαν αλλοι θα ντρεποντουσαν που εχουν αντιστοιχη επιγχειρηση!Τελειο καλοστημενο ομορφο που σε αφηνει αναυδο με το ποσο ομορφα μπορεις να στησεις ενα δωματιο και να κανεις την δουλεια σου αν εχεις μερακι και αγαπη για αυτο που κανεις!Ευτυχως για εμας ο Γεωργιος εχει μπολικο και απ τα δυο και το βγαζει ρε γαμωτο σε καθε του κουβεντα!Ο ηθοποιος ειναι λες και εχει υπογραψει συμβολαιο οτι απαρνειτε την ζωη και πλεον θα ειναι ο μαγος Saga!Νιωθεις οτι εισαι στην επαυλη του και σε κανει οτι θελει!Οι γριφοι τελειοι αλλα επειδη ειμαι αρρωστος θα μ αρεσε να ειναι και αλλο δυσκολο,φοβερη εναλλαγη χωρων και εκπληκτικο το οτι σου δινεται η δυνατοτητα να επιλεξεις πως θα τελειωσεις το παιχνιδι εσυ!Well done sir!

  on 6 July 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Giannis24 Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 14 Κριτικές

  Ένα πολύ καλό δωμάτιο
  Θετικά
  • Ωραία ατμόσφαιρα – διακόσμηση
  • Ποικιλία στους γρίφους
  • Ωραίοι συνδυαστικοί γρίφοι
  • Μεγάλος ωραίος χώρος
  Αρνητικά
  • Η ποσότητα των γρίφων δεν σου δίνει πολύ χρόνο να χαρείς το δωμάτιο
  • Λόγο σεναρίου κάποια άτομα από την ομάδα μπορεί να χάσουν ένα ποσοστό από τους γρίφους.

  on 4 July 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Tzo Lvl 9 - Code Breaker
  με 67 Κριτικές

  Είναι το καλύτερο δωμάτιο από τα 30 που έχω παίξει μέχρι τώρα. Είναι απολύτως προσεγμένο, ατμοσφαιρικό με εξαιρετικούς γρίφους (με εξαίρεση έναν, που, κατά τη γνώμη μου, έχει ως σκοπό να καθυστερήσει τη μισή ομάδα για να μπορέσει να προχωρήσει η υπόλοιπη μισή). Εξαιρετικό live acting, γελάσαμε τόσο πολύ!!
  Όλοι οι γρίφοι, αν και κάποιοι ήταν δύσκολοι, έχουν λογική και με κάποια εμπειρία λύνονται. Δεν είναι κατάλληλο για άπειρες ομάδες ή για άτομα που δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί.
  Δύσκολα ένα δωμάτιο θα είναι καλύτερο από αυτό…

  on 9 June 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • THANOS32 Lvl 14 - Respected Leader
  με 145 Κριτικές

  Μαγεία. Πράγματα που χρησιμοποιούνται με τις κατάλληλες λέξεις. Άνθρωποι που εξαφανίζονται. Βοήθεια από τον μεγάλο μάγο. Και όλα αυτά μέσα σε 1 ώρα. Τι άλλο θέλετε;
  Έχοντας παίξει στον ίδιο χώρο της Χριστουγεννιάτικη version (Horror of the bells) θεωρούσα πως θα ήταν εύκολο να ανακαλύψω τα μυστικά περάσματα αλλά ξεγελάστηκα ως έναν βαθμό. Ένα πολύ ωραία δωμάτιο με αρκετή δράση που θεωρώ πως ο καταλληλότερος αριθμός ατόμων είναι τα 6(εμείς πήγαμε 8 και κολλήσαμε λιγάκι) για να περάσεις πολύ ευχάριστα. Διαδραστικό δωμάτιο που για να βγεις πρέπει να δώσεις αλλά και να πάρεις. Αξίζει η δοκιμή.

  on 3 June 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • panagiotis Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 14 Κριτικές

  Ένα από τα πιο όμορφα σχεδιαστικά δωμάτια υπέροχη ατμόσφαιρα και θα έλεγα με αρκετά προκλητικούς γρίφους που ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον του δωματίου.

  on 30 May 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • TheRealEscaper Lvl 9 - Code Breaker
  με 69 Κριτικές

  Μετά την επίσκεψή μας στο Paranoic και την απογοήτευσή μας, η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε αρκετά από αυτό το δωμάτιο, όμως επειδή μας άρεσε το concept το επισκεφτήκαμε. Αποδείχτηκε ευχάριστη έκπληξη! Πολύ όμορφα διακοσμημένο δωμάτιο, που όντως σε βάζει σε άλλο τόπο και χρόνο και σε ταξιδεύει! Ο Μάγος που υπάρχει μέσα στο δωμάτιο προσθέτει πολλά συν στην ατμόσφαιρα και βοηθάει πολύ να μπεις στο κλίμα, καθώς και να γελάσεις μαζί του, με τα σχόλιά του και το ύφος του (είναι θεούλης απλά, μπράβο του!). Οι γρίφοι του δωματίου και ο τρόπος με τον οποίο ανακαλύπτεις πράγματα είναι πολύ όμορφος και η ένταση του δωματίου κορυφώνεται όσο περνάει η ώρα! Είναι δυσκολούτσικο και θέλει προσπάθεια από όλη την ομάδα για να πετύχετε. Ένα αρνητικό μόνο: υπάρχει ένα σημείο, λόγω της διαφορετικής πορείας στο σενάριου που μπορεί να ακολουθήσει η ομάδα, όπου κάποιοι μπορεί να μην δουν όλους τους χώρους ή να λύσουν κάποιους γρίφους που αργότερα δεν χρειάζονται, οπότε ψιλοξενέρωσαν κάποιοι από την ομάδα μας γι’αυτό. Κατά τα άλλα το δωμάτιο μας κέρδισε, και θα επισκεφτούμε κι άλλα δωμάτια της εταιρίας. Το προτείνω σε όποιον αρέσουν οι παραμυθένιοι κόσμοι, η ωραία ατμόσφαιρα και οι δύσκολοι γρίφοι.
  Ατμόσφαιρα: 9/10
  Γρίφοι: 7/10
  Δυσκολία: 9/10
  Συνολική Βαθμολογία: 8/10

  on 18 May 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • AGGELO Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 10 Κριτικές

  Πολυ καλο δωματιο με ωραια ατμόσφαιρα και εξυπνους γρίφους.Απο τα καλυτερα που εχω παει.

  on 16 May 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Pantheon_pan Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 13 Κριτικές

  Υπέροχο δωμάτιο με πολλά μαγικά κ πολλές εκπλήξεις! Δεν βγήκαμε.. Επτά άτομα ήμασταν. Περάσαμε πολύ ωραία! Να πάτε είναι ωραία εμπειρία!

  on 8 May 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • pantheon Lvl 4 - Devoted
  με 17 Κριτικές

  Φοβερή διακόσμηση και ατμόσφαιρα. Πήγαμε 7 άτομα και όλοι είχαμε κάτι να κάνουμε. Ο μάγος Saga πολύ καλός! Οι γρίφοι σχετικοί με την ιστορία, αλλά πολλοί! Θα βοηθούσε αν είχαμε λίγο χρόνο παραπάνω.

  on 30 April 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Escaping Lvl 4 - Devoted
  με 19 Κριτικές

  Ο κόσμος της μαγείας πραγματικά μας μάγεψε και μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, θεωρώ πως ο ιδανικός αριθμός για αυτό το δωμάτιο είναι 6 άτομα για πολλούς λόγους (όσοι πάτε θα καταλάβετε γιατί το λέω)! Ο μάγος Saga είναι η μεγαλύτερη μορφή που έχουμε συναντήσει σε escape rooms, πολύ διαδραστικός και μέσα στο κλίμα της ομάδας. Η διαμόρφωση όπως και η διακόσμηση του χώρου σε βάζει κατευθείαν σε ένα μαγικό κλίμα, έχει γίνει τρομερή δουλειά σε αυτόν τον τομέα. Οι γρίφοι ήταν ιδιοφυής και μέσα στο κλίμα της ιστορίας, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα μην το χάσετε!

  on 27 April 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Pkut Lvl 7 - Team Leader
  με 43 Κριτικές

  Το μονο σιγουρο ειναι οτι χρειαζονται αρκετα ατομα για το δωματιο αυτο γιατι πολυ απλα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!! Πολυ καλοι χωροι , γριφοι συνδιαστικοι και μυστικα περασματα που σε ενθουσιαζουν. Ο μαγος δινει την δικη του μαγικη πινελια στο ολο σκηνικο και απλα τα λογια ειναι περιττα!!! Να πατε αξιζει!!!!!!

  on 17 April 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • VforVasilis Lvl 17 - Epic
  με 215 Κριτικές

  Όπως λέει και ο τίτλος, δεν είναι δωμάτιο, είναι κόσμος (world)! Μεγάλοι χώροι, άριστη και σχετική με το θέμα της μαγείας διακόσμηση και το κυριότερο ο μάγος Saga! Απλά κορυφαίος τύπος! Γνώμη μου όμως είναι ότι θα το ήθελα είτε περισσότερη ώρα (ένα 70λεπτο) είτε με λιγότερους γρίφους, ώστε να μπορείς να αφιερώνεις λίγη παραπάνω ώρα σε κάποιους για να τους λύσεις μόνος σου και να μη χρειάζεσαι τη βοήθεια του game master συχνά. Καλή επιλογή πάντως και για μεγαλύτερες παρέες (5 ή 6 ατόμων).

  on 11 April 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Elias Katsavrias Lvl 4 - Devoted
  με 18 Κριτικές

  (Ξαναγραφω την κριτικη μετα το Update του site)

  Ωραίο δωμάτιο, απο τα πιο όμορφα διακοσμημένα που εχω δει, οι γρίφοι,οχι εξωφρενικά δύσκολοι, αλλα πολλοί για 60 λεπτά οποτε λιγος χρόνος παραπάνω δεν θα έβλαπτε.

  Η ομαδα πρεπει να εχει πολυ καλη επικοινωνια, οποτε καλο ειναι να εχεις παιξει τρια τεσσερα δωματια πριν το δοκιμασεις.

  on 11 April 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι

Προσθήκη Απάντησης

Πρέπει να συνδεθείς για να γράψεις κριτική ή να σχολιάσεις

Close