Contact phone number:

Contact email:


Pirates – The Wicked Ship


5 REVIEWS & COMMENTS

Οι κριτικές και τα σχόλια των μελών ανήκουν στους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ'ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

 • Tasos Lvl 6 - Detective
  με 36 Κριτικές

  Μετά από το Jack Travis λοιπόν είπαμε να παίξουμε και Pirates. Τι να πω για αυτό το δωμάτιο! Πάρα πολύ καλό, από την αρχή μέχρι το τέλος! Καταρχάς το γεγονός ότι είναι από τα δωμάτια χωρίς κλειδαριές το καθιστά ξεχωριστό. Η διακόσμηση ήταν πάρα πολύ καλή, και οι χώροι ευρύχωροι για να χωράνε αρκετά άτομα. Οι γρίφοι πρωτότυποι μιας και δεν υπήρχαν γρίφοι με αριθμούς, αλλά με ένα σωρό άλλα πράγματα! Κάποιοι ήταν πραγματικά εξαιρετικοί, καθώς βασίζονταν σε πρωτότυπες κατασκευές! Τα ηχητικά εφέ και ο φωτισμός ήταν επίσης εντυπωσιακά! Μου άρεσε επίσης που στο δωμάτιο προωθούνταν η υπόθεση με διάφορους τρόπους! Η game master μας, Νικόλ πολύ καλή και οι βοήθειες της στα κατάλληλα σημεία, όταν πραγματικά είχαμε κολλήσει. Πέντε άτομα, μιας και ήρθαν ενισχύσεις μετά το Jack Travis, το βγάλαμε άνετα. Το προτείνω σε όλους αλλά όχι για πρώτο δωμάτιο.

  on 7 February 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • BILL_SARAN Lvl 1 - First Impressions
  με 3 Κριτικές

  ΥΠΕΡΟΧΟ. Με μία σχετικά καλή πλοκή, χωρίς πολλά-πολλά μυστήρια και κατανοητή,
  αυτό το δωμάτιο, αν και το μοναδικό που δεν κατάφερα να περάσω εώς τώρα, είναι σαγηνευτικό. Να ξεκινήσω με την εμφάνιση:
  Τι να πω; Δεν έχω λόγια! Το κλίμα, η διακόσμηση, η μουσική, μέχρι και η μυρωδιά σε κάνει να νιώθεις πως έχεις ταξιδέψει στο χρόνο! Το πρώτο δωμάτιο, ουσιαστικά το πλοίο, έχει πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, τα παιδιά το έκαναν να μοιάζει με πειρατικό καράβι! Παρ’όλο την μάλλον χιουμοριστική οθόνη, το δωμάτιο θα σου μείνει σίγουρα στο μυαλό. Το δεύτερο δωμάτιο… Αυτό είναι ένα κλασσικό αριστούργημα. Φαίνεται πως το προσωπικό σίγουρα ξέρει τι κάνει, μιας και εκτός από όμορφο και εξωτικό, το τοπίο είναι και τρομακτικό!!! Με υπέροχα χρώματα και εικόνες να μη χορταίνει το μάτι σου, αυτό είναι σίγουρα από τα πιο πλούσια, σε οπτική γωνία, δωμάτια της Θεσσαλονίκης!
  Και τώρα, οι γρίφοι…
  Αρκετά έξυπνοι, χρειάζονται λιιιγο προσανατολισμό (σε πειρατικό πλοίο βρίσκεστε, μα το Κράκεν) και αρκετές στροφές του μυαλού. Αν και ένας-δυό ήταν λίγο άκυροι και δύσκολα τους έβρισκες χωρίς βοήθεια, με άφησαν με μια θετική εικόνα. Μήπως να πω για την τεχνολογία του δωματίου; Το πρώτο χωρίς λουκέτα, θέλει μόνο κωδικούς και άλλα. Και ειλικρινά, έμεινα έκπληκτος από την τεχνολογία ενός συγκεκριμένου γρίφου, τόσο που ρώτησα στην κάμερα να μου πουν πώς το κατάφεραν! Θα το δείτε και εσείς… Με μερικούς γρίφους να έχουν λύσεις υπερβολικά ξεκάθαρες, από εκείνες που τόση ώρα είναι μπροστά σου μα εσύ δεν τους βλέπεις και άλλους λύσεις που τις έχεις καταλάβει στο τσακ, μα πάλι εξαιρετικούς, αυτό το δωμάτιο σίγουρα δε θα σας αφήσει!

  on 18 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Manos_Escaper Lvl 5 - Addict
  με 23 Κριτικές

  Πάρα πολύ ωραίο δωμάτιο, μία ιδιαίτερη και αξιόλογη προσπάθεια απ τα παιδιά του Locked, όπου βρίσκεστε σε ένα παλιό πειρατικό καράβι!!Δεύτερο δωμάτιο όπου δεν συναντάμε καθόλου λουκέτα, μόνο μηχανισμούς!!!!Εξαιρετική διακόσμηση και υπέροχοι γρίφοι!!!
  Weigh anchor and hoist the mizzen!!!! (Τραβήξτε πάνω την άγκυρα και τα πανιά και φύγαμε)

  on 26 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Lina Lvl 6 - Detective
  με 41 Κριτικές

  το πιο παιχνιδιάρικο δωμάτιο του Locked…άλλη μια αξιοπρεπής προσπάθεια των παιδιών (περιττό να πω για ακόμη μία φορά ότι προτιμώ τα δωμάτια που φτιάχνουν μόνοι τους)…όταν δημιουργήθηκε ήταν το πρώτο χωρίς ούτε ένα λουκέτο (τώρα πια, αν δε θυμάμαι λάθος, υπάρχει και το Mission Impossible) και αυτό από μόνο του το καθιστά πρωτότυπο…

  όπως όλα τα δωμάτια του Locked, θέλει πολλή παρατηρητικότητα, όχι τόσο σε ψάξιμο αυτή τη φορά, αλλά στο τι υπάρχει στο χώρο…επίσης, θέλει συνεργασία…δεν είναι καθόλου γραμμικό, οπότε όλοι έχουν να ασχοληθούν με κάτι…οι γρίφοι ωραίοι και συνδυαστικοί και τόσο αυτοί όσο και τα αντικείμενα όλα εντός concept (εκτός από μια οθόνη, αν και η παρουσία της δίνει μια χιουμοριστική νότα…ίσως θα μπορούσαν να την ενσωματώσουν καλύτερα στον τοίχο να μοιάζει με παράθυρο)

  on 20 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Ellie Lvl 5 - Addict
  με 23 Κριτικές

  ΚΑΙ αυτό το δωμάτιο του Locked, σε ταξιδεύει! Η γενική εικόνα πολύ θετική, γιατί όλη η διακόσμηση, κινητή και σταθερή, καθώς και τα ηχητικά εφέ (ένα από τα plus του Locked) δημιουργούν υπέροχη ατμόσφαιρα! (Επίσης, ευγενέστατο το προσωπικό για ακόμα μια φορά!) Πήγαμε ομάδα 5 ατόμων (άνετα χωρέσαμε), εκ των οποίων οι 3 έμπειροι και οι άλλοι 2 πρώτη φορά – γενικώς, πολύ βατό δωμάτιο και βγήκαμε χαλαρά, χωρίς άγχος ή πολλές βοήθειες. Θα έλεγα ότι είναι από τα εύκολα του Locked, αλλά έχει ιδιαίτερη φιλοσοφία στον τρόπο “εφαρμογής της λύσης” των γρίφων, γι’ αυτό και αξίζει να το δοκιμάσετε, ιδίως αν είστε παίκτες με μικρή ή μέτρια εμπειρία! Ο λόγος που δε βάζω 5/5 στους γρίφους είναι ότι πάααρα μα πάρα πολλοί γρίφοι έχουν να κάνουν με ηλεκτρισμό και τεχνολογία! Είναι μεν πρωτότυποι, αλλά χάνεται λίγο η μαγεία του παραμυθιού και του time travel με τόσα καλώδια, κουμπιά, μπιπ-μπιπ και do not touch! Κατά τα άλλα, δοκιμάστε το! (πιστεύω πως θα αρέσει πολύ σε οικογένειες ή γενικώς ομάδες με παιδιά!)

  on 30 August 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι

Προσθήκη Απάντησης

Πρέπει να συνδεθείς για να γράψεις κριτική ή να σχολιάσεις

Close