Contact phone number:

Contact email:


Exam


7 REVIEWS & COMMENTS

Οι κριτικές και τα σχόλια των μελών ανήκουν στους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ'ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

 • VforVasilis Lvl 17 - Epic
  με 215 Κριτικές

  Εξετάσεις λοιπόν και για την ομάδα μας οι οποίες στέφθηκαν με επιτυχία. Το δωμάτιο είναι έξυπνα φτιαγμένο με πρωτότυπους μηχανισμούς και γρίφους. Είναι βασισμένο στο concept της ομώνυμης ταινίας την οποία αν δεν την έχετε δει προτείνω να την δείτε. Είναι δωμάτιο για γριφάκηδες με έμφαση στη συνεργασία της ομάδας. Υπάρχει και το challenge mode το οποίο αν είστε έμπειρη ομάδα μην το φοβηθείτε, θα το ευχαριστηθείτε περισσότερο. Το βασικό μειονέκτημα είναι ότι είναι πάρα πολύ μικρό σε μέγεθος… Αν δεν σας πειράζει αυτό τότε θα το εκτιμήσετε ιδιαίτερα.

  7 days ago
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • killbill Lvl 6 - Detective
  με 40 Κριτικές

  Τα πράγματα είναι απλά και μέτρια απ όλες τις απόψεις και απ όπου και να το πιάσεις.
  Ένα μέτριο δωμάτιο με γρίφους άλλα των άλλων. Καθόλου του στυλ μας.
  Γι αυτό που είναι , πανάκριβο.

  on 13 March 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • natlef Lvl 2 - Excited
  με 7 Κριτικές

  Ενα υπεροχο γριφοδωματιο μεσα στην απλοτητα του!!! Λιτος χωρος χωρις πολλα εφε,βασιζεται αποκλειστικα στους πολυ ωραιους κ απαιτητικους γριφους του…ο παραδεισος του γριφολατρη!!!

  on 12 March 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • razaltach Lvl 7 - Team Leader
  με 52 Κριτικές

  Ατμόσφαιρα: 10/10
  Τρόμος: 0/10
  Γρίφοι: 9/10
  Σκηνικά: 9/10
  Overall: 9/10

  Recommended

  on 12 March 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Irukandji Lvl 12 - Legend
  με 119 Κριτικές

  Θαρραλέο project, έξυπνο στη σύλληψη και αποτελεσματικό στην υλοποίησή του.

  Το Exam, loosely βασισμένο στην ομότιτλη ταινία, είναι ένα αυτοματοποιημένο, πρωτοποριακό και σύγχρονο γριφοδωμάτιο, κόντρα στο trend της τωρινής γενιάς των escape rooms. Προσφέρει όλη τη συγκίνηση, το άγχος και την πίεση που αποζητά ένας έμπειρος escaper, μιας και οι γρίφοι του είναι ζόρικοι, πολυδιάστατοι, αρκετά συνδυαστικοί, ενώ παράλληλα καλύπτουν μεγάλη γκάμα προτιμήσεων και λογικής. Τα 90 λεπτά μπορεί να ακούγονται αρκετά, αλλά η ομάδα οφείλει να είναι συνεχώς συγκεντρωμένη, να μην καθυστερεί και όλα τα μέλη της να συνεργάζονται άψογα. Στο challenge mode, ένα plus στη δυσκολία αποτελεί το γεγονός ότι η ομάδα πρέπει να διαχειρίζεται μόνη της τις βοήθειες που υπάρχουν ήδη στο δωμάτιο, με τρόπο στον οποίο προφανώς δε θα αναφερθώ περαιτέρω. Ο GM με τη σειρά του, ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια σε επιφυλακή και βοηθούσε κατά διαστήματα μόνο με διακριτικές υπενθυμίσεις και βασικές οδηγίες, παραμένοντας πιστός στο κλίμα της δυσκολίας που επιλέξαμε.

  Όσον αφορά στο οπτικό κομμάτι του δωματίου:
  Το Exam έχει κινηματογραφική εισαγωγή, είναι μοντέρνο, διαθέτει ποικίλους, έξυπνους και καλαίσθητους μηχανισμούς και γενικότερα η αισθητική του βρίσκεται σε ισορροπία με την υπόθεση που διαδραματίζεται. Το πρόβλημα έγκειται στο ότι είναι πάρα πολύ μικρό, κι αυτό δε σημαίνει ότι δεν κάνει τη δουλειά του, απλά για μένα αυτό το γεγονός του στερεί κάποιους πόντους, ενώ παράλληλα είναι ένα στοιχείο το οποίο πρέπει να επισημανθεί και να ληφθεί υπόψιν, ειδικά όταν μια ομάδα αποτελείται από παραπάνω από 2 άτομα.

  Τολμηρή λοιπόν προσπάθεια από το Rubicon, κατάλληλη για τους λάτρεις των δυνατών πνευματικών προκλήσεων και των αγχωτικών συνθηκών. Άντε και καλά αποτελέσματα!!!

  🚪#120 👤#4 🔑=✔️

  on 12 March 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Konig Lvl 15 - Famous Master
  με 183 Κριτικές

  ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ,ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ,ΜΟΝΑΔΙΚΟ!
  ΚΑ ΨΙ ΜΟ!
  ΣΠΕΥΣΑΤΕ!

  on 4 March 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • miltakos87 Lvl 12 - Legend
  με 125 Κριτικές

  Δύσκολοι καιροί,οι περισσότεροι ψάχνουν για δουλειά για να βγάλουν τα προς το ζην,έτσι και εμείς βγήκαμε στην αναζήτηση εργασίας.Διαβάσαμε🤓 τις αγγελίες 📰 και βρήκαμε την κατάλληλη αγγελία για εμάς στην εταιρία The Rubicon – Escape Rooms, Board Games.Έτσι λοιπόν,αφού διαβάσαμε το τι προσόντα χρειάζονται και τι πρέπει να γνωρίζουμε…
  👉 H ευθύνη της πιο σημαντικής δουλειάς στον πλανήτη είναι μεγάλη.
  Η σωστή επιλογή θα κάνει την διαφορά για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους!
  Μια δοκιμασία που θα ξεχωρίσει τους καλύτερους.
  Είσαι ένας από αυτούς?
  Και τι απέγιναν οι προηγούμενοι υποψήφιοι που απέτυχαν?
  4 υποψήφιοι
  90 λεπτά
  1 απάντηση
  Καμία ερώτηση
  Eσύ θα περάσεις το EXAM?

  Normal Mode: Η ομάδα μπορεί να πάρει βοήθειες μόνη της, αλλά θα υπάρχει βοήθεια και από μεριά Game Master. To σκορ της ομάδας ΔΕΝ καταγράφεται στο Hall of Fame.

  Challenge Mode: Η ομάδα διαχειρίζεται μόνη της τις βοήθειες χωρίς επέμβαση από τον Game Master. To σκορ της ομάδας καταγράφεται στο Hall of Fame.👈

  …φύγαμε 🚙 για Ορφέως 10-12 στο Γαλάτσι 📍,προκαλώντας τους ίδιους μας τους εαυτούς για το mode στο Challenge 💪.
  Αφού γνωρίσαμε τους μελλοντικούς εργοδότες μας-ή όχι-,μπήκαμε στην αίθουσα και αφού μας δόθηκαν οι αυστηροί κανονισμοί ξεκίνησαν οι εξετάσεις μας!
  ✏ Αρχικά βρεθήκαμε σε μία αίθουσα που χωρούσε αυστηρά 4 άτομα,4 συμμετέχοντες.Μία αίθουσα πολύ όμορφα στημένη,αξιοποιώντας το παραμικρό τετραγωνικό από όλες τις απόψεις 👌 ✔
  ✏ Οι γρίφοι ήταν αρκετοί για την χρονική διάρκεια της εξέτασης που ήταν 90 λεπτά,και όταν είσαι στο Challenge mode σαφώς και είναι ακόμα πιο δύσκολο να λυθούν όλοι.Οι γρίφοι ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλοί,εμείς τους ευχαριστηθήκαμε.Είχες να συνδυάσεις➕ ,να παρατηρήσεις👀,να ταιριάξεις ➡⬅,να”λύσεις”.Πάρα πολλά στοιχεία που για να λυθούν σε 90 λεπτά⏳ πραγματικά θα έπρεπε να είσαι focus καθόλη την διάρκεια ✔
  ✏ Όσον αφορά τα άτομα👤 πιστεύω εξαρτάται από το mode που θα διαλέξεις.Στο normal mode με βοήθειες από τον Game master/επιτηρητή,θα βγει και με 2άδα👌,Στο Challenge mode ίσως χρειαστούν λίγα μάτια👀 και χέρια🤚 παραπάνω για να βοηθήσουν καθώς στην 2άδα γίνεται πολύ δύσκολο.
  ✏ Η ροή του δωματίου είναι πολύ καλή σε όποιο mode και να διαλέξεις και αυτό γίνεται επειδή οι βοήθειες που υπάρχουν ήδη στον χώρο σου λένε με κάποιον τρόπο με τι πρέπει να ασχοληθείς.Δεν μπορώ να πω περισσότερα🤐 δυστυχώς για να μην spoilάρω το δωμάτιο.
  ➖ Το μόνο κακό σε αυτό το θέμα είναι πως υπάρχει περίπτωση αυτό που σου λέει η βοήθεια να το έχεις ήδη κάνει,οπότε εκεί είναι στο χέρι του επιτηρητή αν σε βοηθήσει η να σε αφήσει μεταξεταστέο για Σεπτέβρη 😂

  🔚Γενικά έχει γίνει μία πολύ καλή δουλειά και αν θέλει κάποιος να εκτιμήσει περισσότερο το δωμάτιο θα του πρότεινα να δει και την αντίστοιχη ταινία για να μπει περισσότερο στο κλίμα του δωματίου και της εξέτασης.Το μόνο που εμείς είπαμε στα παιδιά ήταν πως θεωρούμε πως το δωμάτιο ίσως χρειάζεται λίγο παραπάνω χρόνο,τουλάχιστον στο challenge mode.Σε γενικές γραμμές περάσαμε υπέροχα και συνιστούμαι σε όλους να πάτε!

  on 4 March 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι

Προσθήκη Απάντησης

Πρέπει να συνδεθείς για να γράψεις κριτική ή να σχολιάσεις

Close