Contact phone number:

Contact email:


Don't Take a Breath


41 REVIEWS & COMMENTS

Οι κριτικές και τα σχόλια των μελών ανήκουν στους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ'ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

 • Jafar Lvl 5 - Addict
  με 27 Κριτικές

  Τι να πω…Συνδυάζει τα πάντα…Διαφορετικό από κάθε άλλο.Μπράβο σε όλα!!!

  on 17 October 2021
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • peosforos13 Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Αφού έχουμε πάρει σβάρνα τελευταία τα δωμάτια τρόμου και έχουμε βάλει επίσης στόχο τη 10άδα του escaperoutes, όπου πηγαίναμε τελευταία κυκλοφορούσε πάντα ντόρος για το don’t take a breath και τον τυφλό… Δωμάτιο από τα τοπ στην Ελλάδα, πρωτοποριακό, κατηγορία από μόνο του ακόμα και «αν πάτε εκεί μετά όλα θα σας φαίνονται βαρετά» ακούσαμε… Η περιέργεια στο φουλ και καταφέραμε να κάνουμε κράτηση μια βδομάδα πριν (όλα τα slots γεμάτα) κάτι το οποίο μας φάνηκε αξιοσημείωτο…
  Ε λοιπόν η μέρα έφτασε προχτές, η ομάδα Κωλοτρούπες ανασυντάχτηκε, έκανε καταδρομική και εν τέλη ακόμα σήμερα Παρασκευή γι αυτό το δωμάτιο συζητάμε. Τπτ απ ότι ακούσαμε δεν ήταν υπερβολή, ή καλά λόγια επευφημίας για μια καλή κριτική. Το δωμάτιο είναι όντως κατηγορία από μόνο του και όποιος προσέξει τα λόγια στο site θα το διαπιστώσει (εμείς δεν τα προσέξαμε), ότι δεν είναι ένα escape room, με την έννοια της απόδρασης, αλλά πρόκειται για μια ξεχωριστή εμπειρία που θέλει να σε κάνει να νιώσεις ότι είσαι ο πρωταγωνιστής της ομόλογης ταινίας…
  Όλα είναι μελετημένα και σχεδιασμένα στην εντέλεια, από τις ατάκες, μέχρι όλη την υποκριτική μέσα (και έξω) στο δωμάτιο (σπίτι, διώροφο με υπόγειο παρακαλώ) και λίγα λέω για να μην κάνω σποιλ. Εισαγωγή στο δωμάτιο/παιχνίδι πολύ ευρηματική, για μένα η συγκεκριμμένη όπως και του Dark, είναι σεμιναριακές για escape rooms, μαζί με κάθε ανάλογη προσπάθεια που ΔΕΝ περιλαμβάνει καλωσόρισμα, καθισιό στο σαλόνι, πράγματα στα ντουλάπια, άνοιγμα της πόρτας και πάμε. Εδώ μπλέκεται η πραγματικότητα με τη ταινία, γίνεσαι ο ίδιος ο ηθοποιός με το καλημέρα χωρίς πολλά πολλά…
  Τι να πει κανείς για τον χώρο/χώρους, έχει πέσει άπειρη δουλειά και σχεδιασμός, ενώ υπάρχει απόλυτη ελευθερία κινήσεων, σύμφωνα πάντα με τη προκαθορισμένη ροή που πρέπει να έχει το «δωμάτιο. Εντύπωση μου έκανε ότι σε αντίθεση με άλλα δωμάτια, τπτ δεν είναι κολλημένο, γιατί ο ήχος και η αλληλεπίδραση με το χώρο παίζει κι αυτό το ρόλο του. Για τη δε υποκριτική ξανά, προσέχοντας να μην κάνω σποιλ, είναι η καλύτερη που έχουμε δει σε escape room, λαμβάνοντας υπ’όψιν όλους τους παράγοντες, τη πολυπλοκότητα και τη λεπτομέρεια, που τη καταλαβαίνει κάποιος όταν ολοκληρώσει και κάτσει μετά στο τραπέζι με το Μπάμπη.
  Μπάμπη έχεις μεράκι, άπειρη όρεξη και τρέλα που έφτιαξες τέτοια υπερπαραγωγή, δεν ξέρω αν μπορεί να χαρακτηριστεί ως gen4 στα escape rooms, καθώς ανοίγει το δρόμο για νέα κατηγορία δωματίων και στυλ παιχνιδιού. Μετά το παιχνίδι, καθώς ήμασταν οι τελευταίοι της ημέρας, καθίσαμε με το Μπάμπη αρκετή ώρα συζητώντας για το δωμάτιο (καθώς και άλλα), εκτιμήσαμε πολύ επίσης που άκουσε τα σχόλια μας, τις παρατηρήσεις μας για την όλη εμπειρία και τυχόν μικροαλλαγές όπως τα δαμε από τη μεριά μας. Τέτοια δωμάτια σαν αυτό αναμφισβήτητα αφήνουν την υπογραφή τους στον χώρο των ελληνικών escape rooms κι ελπίζουμε σαν παίχτες να ζήσουμε κι άλλα στο ίδιο επίπεδο.

  Κωλοτρούπες:
  Πεοσφόρος
  Andyb
  Μιχάλης
  Σπύρος

  Κωλοτρούπες η ομάδα νέα δυνατή
  Ήρθε στην Αθήνα για να αφήσει υπογραφή
  Τα μέλη τους καμμένα γουστάρουν όλοι τρόμο
  Κι ας το μετανιώνουν κάθε φορά στο δρόμο
  Στην ομάδα προκαλεί συνέχεια το ντόρο
  Κανει τις κρατήσεις και τον λένε Πεοσφόρο
  Τον επόμενο στη λίστα φωνάζουν andyb
  Στη πιάτσα επικυρηγμένος από κάθε στοιχηματική
  Δωμάτια του τρόμου, φόβος, αγωνία τρομερή
  Κι ας καταλήγουν αγκαλιασμένοι πεοσφόρος – andyb
  Απ το αγρίνιο ερχόμενος και τον λεν Μιχάλη
  Που με τη παρανομία φλερτάρει πάλι
  Κι αν σε δωμάτιο τρόμου την ακούσουμε λιγάκι
  Θα μας δώσει να τσιλάρουμε κανά χορταράκι
  4ος ο Σπύρος, ο πιο φυσιολογικός – Εδώ γελάμε-
  Μπορεί όντως να ναι, μπορεί και όχι, προχωράμε!
  Δεν είναι κανείς καλά, κανένας με μυαλό
  Είναι όλοι άρρωστοι με τον διαγωνισμό
  Θα γίνουμε καλά, θα βάλουμε μυαλό
  Όταν κερδίσουμε τον διαγωνισμό
  Κι αν δε γίνει αυτό, στ @@ μας τα δυό
  Θα το ρίξουμε σε τζόγο, φαγητό
  Μα αν τύχει και νικήσουμε και πάρουμε λεφτά
  Απ τη 1ή νύχτα θα τα φάμε, σε πουτάνες και ποτά
  Θα επιστρέψουμε στα δωμάτια κι ας έχουμε χανγκόβερ
  Κωλοτρούπες δεν θα πούνε ποτέ τους GAME OVER!!!

  on 16 October 2020
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • psychosycho Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 88 Κριτικές

  (+) Η ατμόσφαιρα του δωμ… Συγνώμη, λάθος. Η προσομοίωση ταινίας σε escape room είναι τόσο ρεαλιστική, που μου πήρε κανά μισάωρο να συνέλθω από το σοκ. Είναι σαν κάποιος ενώ έβλεπε την ταινία, να έκανε με το ποντίκι copy και μετά μέσα σε ένα άδειο χώρο να πάτησε paste. Άλλη λογική εξήγηση δεν βρίσκω. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλά πράγματα που συμβαίνουν, να τα βλέπεις με άκρο κινηματογραφικό τρόπο. Όχι όμως σε 3D… αλλά σε 4D και βάλε… Όχι virtual reality…Αλλά σε real reality…
  (+) Το δωμάτιο έχει γέλιο, έχει φόβο, έχει αγωνία, έχει δράση, έχει jumbscare, έχει πάνω-κάτω και πέρα-δώθε. Όλα αυτά δεν έτυχαν μόνο στη δικιά μου ομάδα επειδή παίξαμε σωστά. Και εσύ θα τα νιώσεις όλα αυτά σίγουρα… Θες δε θες!
  (+) Κρατάει δύο ώρες. Τώρα θα μου πεις είναι αυτό πλεονέκτημα; Και θα σου απαντήσω: πόσες φορές έχεις πάει σε δωμάτιο που το έχεις βγάλει δέκα-δεκαπέντε λεπτά νωρίτερα και χαίρεσαι κιόλας; Εδώ είναι τέτοιο το παιχνίδι που κρατάει δυο ώρες γεμάτες με όλα αυτά που ανέφερα παραπάνω και αυτό που θα αναφέρω παρακάτω, ώστε να καταλάβεις για τα καλά τι σημαίνει δίωρο γεμάτο.

  (+) Εδώ κανονικά θα έβαζα «πλην» και θα έλεγα κάτι για τους γρίφους. Αλλά συνέβη κάτι που δεν έχω ξανασυναντήσει σε κανένα άλλο δωμάτιο αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να σας το εξηγήσω καλά. Σας έχει τύχει να κρατάει ένας γρίφος παραπάνω απ΄ότι θα΄πρεπε και να κάνει το δωμάτιο «κοιλιά». Ή να έχετε μείνει σε κάποιο σημείο παραπάνω απ΄ότι πρέπει με αποτέλεσμα να επανέρχεστε ,έστω και για δευτερόλεπτα, στην πραγματικότητα. Εδώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Εδώ η ροή τρέχει με ταχύτητα οπλοπολυβόλου. Είναι έτσι φτιαγμένο το gameplay που όχι κοιλιά δεν κάνει, αλλά δεν προλαβαίνει καν το μυαλό σου να σκεφτεί ότι κάνει κοιλιά. Βασικά θα προσπαθήσω όλα τα παραπάνω να σας τα πω με μία πρόταση: Από τη στιγμή που μπαίνεις στο σπίτι του τυφλού… Δεν παίρνεις ανάσα!

  on 5 October 2020
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Stratos Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Don’t take a breath-VERONE
  Μπορεί να αργήσαμε λίγο να καταφέρουμε να βρούμε κενό, ωστόσο το τελευταίο σαββατόβραδο κατά τις δέκα είμασταν έξω από το σπίτι του τυφλού και έτοιμοι για τη μπούκα της ζωής μας. 3 αρχάριοι, 3 με κάποια εμπειρία, το συμπέρασμα μας ήταν κοινό.
  Προφανώς έχουν γραφτεί σχεδόν τα πάντα για αυτή την εμπειρία, όμως δε μπορώ να μην αναφερθώ και εγώ και ας μη το κάνω συχνά. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από όσα, όλοι εδώ μέσα έχουμε συνηθίσει να παίζουμε και δε συγκλίνει πολύ, προς καμία από τις γνωστές “κατηγορίες”. Θα επαναλάβω ίσως, σχόλια που έχω ξαναδιαβάσει και θεωρώ ότι είναι στοχευμενα.
  Μυρίζεις μεράκι, αγάπη έως και τρέλα για αυτό που κάνουν όλοι εκεί μέσα με μπροστάρη τον γνωστό σε όλους μας βέβαια. Μιλάμε για μια από τις καλύτερες δουλειές που εγώ προσωπικά έχω συναντήσει σε χώρους τέτοιου είδους ψυχαγωγίας με ανελέητη προσοχή μέχρι και στη τελευταία λεπτομέρεια (τεχνική, σεναριακή, πρακτική και ότι άλλο) που όταν ακούσια τις αντιλαμβάνεσαι σε κάποια σημεία, πραγματικά για δευτερόλεπτα δε μπορείς να μη δώσεις συγχαρητήρια από μέσα σου!
  …Για λίγα δευτερόλεπτα βέβαια, μιας και ο τυφλός είναι εκεί και δεν αφήνει πολλά περιθώρια σκέψεων. Εφόσον το επιτρέψεις στον εαυτό σου, σε βάζει μέσα στην ιστορία από το πρώτο λεπτό και για δυο ώρες έχεις το βαρύ άγχος και την αγωνιά ενός εισβολέα σε μια ξένη περιουσία και όταν πια αντιλαμβάνεσαι με ποιον έχεις να κάνεις αυτό εντείνετε ακόμα περισσότερο.
  Δε θα βγει κανένας μπαμπούλας να σας τρομάξει ούτε δαίμονες θα περπατάνε ανάποδα. Επίσης δε θα χρειαστεί να κάψεις το μυαλό σου λύνοντας και συνδυάζοντας περίεργα δεδομένα. Είσαι κλέφτης …δε παίζεις …είσαι κλέφτης και αυτός που επέλεξες να κλέψεις δεν αστειεύεται. Είναι ικανός, έξυπνος και όπως δείχνει προετοιμασμένος και …ψυχακιας!
  Αγωνιά, ένταση, γρήγοροι παλμοί, κάποιες στιγμές γέλιου, ατμόσφαιρα και …μη πάρεις ούτε ανάσα. Γράφεις κάμποσα χιλιόμετρα εκεί μέσα αλλά δε σε νοιάζει, πρέπει να πάρεις τα 300, να μείνεις ζωντανός και να τη κάνεις… και ξέρετε, αρκετές φορές θα νομίσεις ότι το κατάφερες …όμως όχι, έχεις να κάνεις με βετεράνο.
  Κλείνοντας δε μπορώ να μην αναφέρω το δείκτη Value For Money της εμπειρίας, μιας και θεωρώ το αντίτιμο πολύ χαμηλό για όσα ζεις, έχοντας αναφορά τα όσα δωμάτια έχω επισκεφθεί.
  Το μπράβο και η σύσταση από εμένα είναι κάτι ελάχιστο.

  on 31 August 2020
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • theo_sindos Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Παιδιά είναι η πρώτη μου κριτική και μπήκα στη διαδικασία να φτιάξω λογαριασμό εδώ μόνο και μόνο για να κάνω αυτή την κριτική.Αυτο το δωμάτιο,αυτό το σπίτι για την ακρίβεια να πάτε να το παίξετε χθες. Έχοντας παίζει πολλα δωμάτια απόδρασης αυτό για πολλούς λόγους το ξεχώρισα και το βάζω στη κορυφή (χωρίς να θέλω να θίξω άλλα πολύ καλά δωμάτια).. Τολμώ να πω ότι ακόμα και το 4.8 που έχει το αδικεί..θέλει 5 στρογγυλοτατο.Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με την εισαγωγή ή οποία σε βάζει κατευθείαν στο Κλήμα και ξεκινάς σχεδόν αμέσως με πολύ όμορφο τρόπο.θα πρότεινα να δείτε και την ταινία πριν πάτε γιατί πραγματικά αυτό που θα δείτε αυτό θα ζήσετε..Γιατί θα το ζήσετε..δεν θα παίξετε απλά.Δεν το λες γριφοδωματιο ..είναι μια περιπέτεια τρομου θα έλεγα,με το σασπένς της,με τις εντάσεις της,με πολύ ωραία πλοκή και πολύ προσοχή στη λεπτομέρεια.Τεραστιο σπίτι,με πολλά δωμάτια,πολλά περάσματα, πολλούς μηχανισμούς και αυτοματισμούς και γενικά τρομερή δουλειά..Το ζεις ρε παιδί μου..Εμεις ψεγάδι δεν βρήκαμε και πραγματικά δεν έχω αρνητικό να πω..Ούτε ένα μικρό αλλά..Μπραβο στον Verone και τη familia..Και να πω και ότι είναι και τρομερά παιδιά..Για εμάς βασικό.Νο1 ασυζητητί.

  on 9 August 2020
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Margarita Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Aφωνοιιι….!
  Αυτό δεν είναι escape room μπρο αυτό ειναι ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΌΝΟ ΤΟΥ….δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης…(χωρίς να μειώνω κανένα δωμάτιο) αλλά αυτό είναι μια ταινία που πρωταγωνιστής της είσαι εσύ φίλε μου….ΤΑΙΝΙΑ ναι…έγινα κ εγώ πρωταγωνίστρια σε ταινία ναι αυτό του ταιριάζει … Μισώ τον εαυτό Μ που δεν μπόρεσα τελικά ν βρω ένα ψεγάδι κ πάω κ εγώ με την μάζα αλλά τελικά ναι ότι ακούγεται κ ότι λέγεται είναι 100% αλήθεια…νομίζω πως βγήκα πρώτη φορά από δωμάτιο κ είπαμε όλοι ομοφωνα ότι δώσαμε πολύ λίγα μπροστά σ’ αυτά π ζήσαμε… Χώροι τόσοι πολλοί χώροι πωπω εντάξει πραγματικά ένα δωμάτιο επιβίωσης γ μένα😂🔝 δράση και ανδρεναλινη στο κόκκινο…ο Babis Verone Koparanis απ’ τους καλύτερους οικοδεσπότες συζητήσιμος φουλ κ δικός μας άνθρωπος ρε μαλακά 😂😂😂 απίστευτο ακτινγκ…. Και θέλω να πιστεύω ότι θα μας θυμάσαι γ πολύ καιρό😂😂😂 #καταραμενοκαλοριφερ
  Χίλια μπράβο συγχαρητήρια να πω δεν ξέρω τι να πω…και θα σ ακολουθούμε παντού καινούριε μας φίλε….
  Με εκτίμηση Μ.Α.Σ.Α ❤️

  on 13 July 2020
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • stavrougeorge 98 Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Δεν νομίζω ότι υπάρχουν λόγια για να περιγραψει κανείς αυτό το δωμάτιο! Όντας το 100ο μου το βάζω επάξια στην πρώτη θέση με διαφορά στην Ελλάδα για μένα προσωπικά! Είμαστε τυχεροί εμείς οι παίκτες που υπάρχουν άνθρωποι τόσο τελειομανεις σαν τον Βερονε και βγαίνουν τέτοια διαμάντια! Για το δωμάτιο δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα καθώς πιστεύω πως είναι must για κάθε κατηγορία παίχτη! Υπερπαραγωγή! Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε για αυτήν την εμπειρία!

  (Runaway Peoject)

  on 8 January 2020
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • dpmm13 Lvl 7 - Team Leader
  με 43 Κριτικές

  Θα ξεκινησω με τα απιστευτα σκηνικα και το φοβερο σεναριο. Πραγματικα ειναι σαν παιζεις σε ταινια, πρωταγωνιστης σε μια ταινια. Δραση γελιο αγωνια τρομος ολα τα ειχε εξαλλου εμας μας αρεσει να τα ζουμε τα δωματια. Ο Βερονε φαινεται οτι αγαπαει αυτο που κανει και απιστευτος οικοδεσποτης. Να πατε χτες!!!

  on 7 January 2020
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Martha Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Είμαστε μια οικογένεια 5 ατόμων και έχουμε κάνει γύρω στα 50 δωμάτια άλλες φορές και οι 5 και στα ποιο τρομαχτικά πάμε τρεις.Σημερα πήγαμε και οι πεντε με την μικρότερη στην ομάδα να είναι 14. Χαίρομαι που ήρθε γιατί ήταν τόσο υπέροχα που θα ήταν κρίμα να το χάσει.Για μένα είναι ότι καλύτερο έχω κάνει πέρασα υπέροχα δεν έκανε πουθενά κοιλιά είναι από τα δωμάτια που θα το θυμάσαι και μετά από καιρό και θα ανυπομονεις για το επόμενο που θα φτιάξουν. Πραγματικά πολύ όμορφη ατμόσφαιρα προσεγμένη δουλειά και στην ποιο μικρή λεπτομερεια.Ξεφευγει από τα γρηφοδωματια το ζεις πραγματικά.Αξιζει τα λεφτά του 100% .Μαζί με το βιβλιοπωλείο το βάζω στα 2 καλύτερα δωμάτια.Στεναχωρηθηκα που τελείωσε οι ώρες δεν το καταλάβαμε πως πέρασαν. Πριν πάμε βάλαμε και ξαναείδαμε την ταινία και έτσι μπήκαμε ποιο εύκολα στους ρόλους μας.Μπραβο και πάλι μπράβο ανυπομονούμε για το επόμενο.

  on 5 January 2020
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Phevos Lvl 2 - Excited
  με 6 Κριτικές

  Εντάξει, δεν ξέρω τη να πω. Ήταν μια εμπειρία την οποία πρέπει να την ζήσετε. Περάσματα απίστευτα, δωμάτια άπειρα και ο ηθοποιός ήταν όλα τα λεφτά.
  Αν θέλετε να ζήσετε μια ταινία και γίνετε εσείς η προταγονιστές αυτό είναι το δωμάτιο για εσάς και όχι απλός ένα κανονικό δωμάτιο, ολόκληρη σπιταρόνα ήταν.
  Αξίζει τα λεφτά του πραγματικά.

  on 5 January 2020
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • mikablou Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Ἐχοντας διαβάσει τόσο θετικά σχὀλια για το συγκεκριμἐνο ”δωμἀτιο” – για την ακρίβεια σπίτι- η εμπειρία μου εντός του ἠρθε να τα επαληθεύσει.Καταρχἀς είναι λες και μπαἰνεις πρἀγματι να κλέψεις ἐνα ξένο σπίτι και η αγωνία ξεκινἀει μόλις απὀ τα πρώτα δευτερὀλεπτα. Ο χώρος μεγάλος και ατμοσφαιρικός με πολλά διαφορετικά δωμάτια που εκεί νομίζεις ότι τελείωσε, στη συνέχεια αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν πολλά να δεις ακόμα. Ο ηθοποιός τρομερά ψαρωτικός, είσαι μονίμως στην τσίτα μη και εμφανιστεί αλλά παράλληλα ανυπομονείς. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας αλλά εν προκειμένω δεν μας ενὀχλησε καθὀλου, καθὠς δεν είναι αυτό το νόημα του συγκεκριμένου εσκειπ ρουμ. Πρόκειται για μια εξαιρετική προσπἀθεια μίμησης της ταινίας “dont breathe” οπου ο Βερόνε κατάφερε μἐσω αυτής ένα άρτιο αποτέλεσμα. Σε ευχαριστοὐμε πολὐ Βερόνε για την εμπειρία που μας χἀρισες, και μη σταματήσεις ποτέ να κάνεις αυτό που αγαπάς. Μην ξεχνάς, η αγάπη σου για αυτό κάνει και εμάς χαρούμενους! Ελπἰζω να τα ξαναποὐμε!

  on 4 January 2020
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Jorgita Lvl 11 - Guru
  με 96 Κριτικές

  Εντάξει ΕΠΟΣ!! Ο χώρος αυτός δεν υπάρχει, σοβαρά, είναι σπιταρονα, όχι ένα απλό σπίτι! Αν τώρα, 2 ώρες μετά αφού το έπαιξα, με ρώτησεις να σου πω πόσους χώρους είχε, δε θυμάμαι, είναι πραγματικά πολλοί!! Περάσματα τρελά, αγωνία στο φουλ και το πιο πιστό escape βασισμένο σε ταινία! Πήγαμε με υψηλές προσδοκίες και τις ξεπέρασε..αξιζουν πραγματικά συγχαρητήρια!! Οι καλές δουλειές πρέπει να ανταμοιβονται, κι αυτή είναι μια εξαιρετική δουλειά με κόπο και πολύ μεράκι! Συμβουλή:δείτε τη ταινία πριν πάτε και μη πάτε για να λύσετε ΤΟΥΣ γρίφους! Αν είστε γριφακιδες, επιλέξτε κάτι άλλο…το δωμάτιο αυτό είναι ΕΜΠΕΙΡΊΑ!! Κι ο Verone εξαιρετικό παιδί, στο χώρο των escape ελάχιστοι δεν τον γνωρίζουν, έστω φατσικα, και πραγματικά έχει φτιάξει ένα χώρο που αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω! Μπράβο!!

  on 28 October 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Checkmate Lvl 12 - Legend
  με 118 Κριτικές

  Πολλές οι προσδοκίες, αλλά πήγαμε σχετικά εγκρατείς, μήπως όλο αυτό ήταν απλώς hype. Η ανυπαρξία γρίφων βοήθησε στο να κρατάμε μικρό καλάθι (που είναι πάντα χρήσιμο) και τελικά καταλήξαμε όλοι ενθουσιασμένοι (κι αυτό ίσως να είναι το understatement της χρονιάς). Σκηνικάρες, απίστευτο gameplay, οι γρίφοι απλοί αλλά επαρκείς, αγωνία, χώροι, περάσματα, live acting, αίσθηση ότι πρωταγωνιστείς σε κινηματογραφική ταινία – και τι ταινία; Απίστευτα καλοδουλεμένο δωμάτιο -διόρθωση: σπίτι-, προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια.
  Ειλικρινά, αυτό το escape house ήταν ένα αριστούργημα, δεν μπορούσαμε να βρούμε αρνητικά παρά την πίεση του δημιουργού στο τέλος (συμπαθέστατο όλο το team, btw).

  Για μένα, μπήκε στο βάθρο των αγαπημένων μου δωματίων και συγκεκριμένα στο τοπ-3 (μαζί με Σανατόριο και It). Η επιτομή των δωματίων δράσης. Μην διανοηθείτε να το χάσετε.

  on 13 October 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • . Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Δε νομίζω ότι μπορούσα να περιμένω μέχρι το πρωί για να γράψω για αυτήν την υπερπαραγωγή. Οι “ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ” πήγαμε στο “Don’t take a breath”. Ρε τι ζήσαμε; Ναι ό, τι λένε για αυτό το υπερθέαμα είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Το ζήσαμε όσο δεν πάει!! Τι να πρώτο σχολιάσω; Χώροι; Περάσματα; Αγωνία; Σκηνικά; Προσεγμένα όλα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Δε θα μείνω ομως σε αυτά! Έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που καταλαβαίνεις ότι έχει πάθος με τον κόσμο των Escape Rooms. Αν αγαπάς αυτό που κάνεις και αν έχεις δώσει το 100% του εαυτού σου οπως ο Verone και η οικογενεια του τότε το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία, όπως ακριβώς εγινε και με το “Don’t take a breath”. Δε θέλω να κουράσω. Έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτή την εμπειρία! Μπάμπη δίδαξε μας!!!!

  on 13 October 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • vasgogo Lvl 1 - First Impressions
  με 2 Κριτικές

  Καταρχας γνωρισα τον Babis Verone Koparanis. Eνας καταπληκτικος ανθρωπος με μεγαλη αγαπη για το αθλημα
  (escape rooms). Κατα δευτερον δε καταλαβα οτι επαιζα σε escape room. Ειχα την εντυπωση οτι οντως μπηκα σε ενα πραγματικο σπιτι να κλεψω τα λεφτα απο εναν τυφλο. Καναμε ησυχια, του κρυφτηκαμε οπου μπορεις να φανταστεις και τελικα κλεψαμε τα λεφτα. Δεν θα μπω σε λεπτομεριες αλλες, αλλα εγω δεν θα το ενταξω στην λιστα μου με τα δωματια, γιατι το ονειρο μου εγινε πραγματικοτητα και εγινα πρωταγωνιστης σε μια ταινια δρασης.Μπαμπη σε ευχαριστω που μου χαρισες αυτη την εμπειρια.

  on 6 October 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • kouvanoi Lvl 6 - Detective
  με 40 Κριτικές

  Το συγκεκριμένο δωμάτιο αποτελεί μία μοναδική εμπειρία στο χώρο των escape rooms. Ενώ δεν είναι τρόμου, η ένταση που βιώσαμε ήταν στα ύψη όλο το δίωρο που διήρκεσε το δωμάτιο. Το σπίτι έχει φτιαχτεί με ατελείωτο μεράκι προσεγμένο μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια.
  Από την στιγμή που μπαίνεις στο σπίτι μέχρι να βγεις νομίζεις πραγματικά ότι παίζεις στην ταινία. Πέραν του γεγονότος ότι πρόκειται για ένα από τα κορυφαία escape rooms στην Αθήνα, θα ήθελα να σταθώ για λίγο στον ιδιοκτήτη, τον αγαπημένο Verone. Από τα 40 escape rooms που έχουμε πάει περίπου ο άνθρωπος είναι ο πιο επαγγελματίας και παθιασμένος ιδιοκτήτης που έχουμε συναντήσει. Προσέχει τόσο πολύ τους παίκτες που μία κοπέλα από την παρέα που φοβόταν αφιέρωσε ειδικά χρόνο για να της δείξει τους χώρους πριν αρχίσει το παιχνίδι. Μέχρι και στη διάρκεια του παιχνιδιού είχε ειδική μεταχείριση απέναντί της μην τη φοβίσει αλλά με διακριτικότητα για να μην καταλάβουμε τίποτα όλοι οι υπόλοιποι. Άνθρωποι σαν τον Verone ανεβάζουν επίπεδο το hobby των escape rooms. Εάν δεν έχετε πάει ακόμα, μία κράτηση επιβάλλεται για να περάσετε ένα αξέχαστο δίωρο στο σπίτι του τυφλού βετεράνου.

  on 1 October 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • killbill Lvl 7 - Team Leader
  με 49 Κριτικές

  Eνα δωμάτιο υπόδειγμα.Φοβερή δουλειά. Οι γρίφοι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά σου αφήνει τόσο πολύ ωραία αισθηση που πραγματικά το βάζεις σε δευτερη μοίρα. Μία καλοκουρδισμένη παράσταση

  on 30 September 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Mitsos13 Lvl 5 - Addict
  με 25 Κριτικές

  Φοβερη δουλεια απο τα παιδια…μια εμπειρια που πρεπει να την ζησετε…Κατι διαφορετικο απο τα αλλα δωματια…Εκει που λες τα εχω δει ολα ξαφνικα εμφανιζετε ενα καινουργιο περασμα…Δεν εχει γριφους…Πας για να κανεις ληστεια…τα υπολοιπα εκει…

  on 27 September 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Mixolas Lvl 8 - Lock Expert
  με 65 Κριτικές

  Σοκ…Τι να πεις τώρα για αυτό το δωμάτιο (σπίτι βασικά), πως να περιγράψεις τον ενθουσιασμό σου χωρίς να κάνεις κανένα spoil. Αρχικά είναι μια εμπειρία που πρέπει ο καθένας να ζήσει, νομίζω είναι το πιο οργανωμένο, καλοστημένο και διασκεδαστικό escape που έχουμε πάει (και σε αυτό συμφώνησε όλη η πεντάδα). Θα τρέξεις, θα κρυφτείς, θα κάνεις ησυχία, θα γελάσεις και όλα αυτά με την αγωνία στα ύψη και χωρίς να πάρεις πραγματικά ανάσα. Είναι μια κατηγορία απο μόνο του. Η δουλεία που έχει πέσει για να πραγματοποιηθεί όλη αυτή η παράσταση πρέπει να είναι δύσκολα υπολογίσιμη. Ίσως η καλύτερη κινηματογραφική μεταφορά σεναρίου σε escape room.

  on 19 September 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • merylin Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 82 Κριτικές

  Μετά από 80 περίπου δωμάτια είχε καιρό κάποιο δωμάτιο να αλλάξει το τοπ 5 μου. Και όμως ο Verone το κατάφερε! Τι να πεις για αυτό το δωμάτιο εε σπίτι ολόκληρο βασικά οπου πρωταγωνιστείς εσυ και η παρέα σου…Είναι όλα τόσο προσεγμένα απο όλες τις απόψεις performance, σκηνικά, φωτισμός, ηχητικά εφέ και ροή παιχνιδιού. Χάσαμε τον χρόνο, εκεί που νόμιζες οτι κρίμα τελείωσε είχε και άλλο και άλλο με ”ευχάριστες” εκπλήξεις! Δεν θα πω κάτι άλλο απλά είναι must ο τύπος το έχει δουλέψει με πολύ μεράκι. Περιμένουμε και τα επόμενα δωμάτια!

  on 14 September 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Ghost_CHESTES Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Είχαμε χθες βράδυ ραντεβουδάκι με τον φίλο τον Βερόνε , μπήκαμε να κλέψουμε κάτι ψιλά γιατί κάτι ο ΕΜΦΙΑ κάτι η εφορία μας τελειώσανε τα φράγκα … το σπίτι είναι πολύ μεγάλο , τεράστιο , είναι κάτι διαφορετικό από κάθε άλλο που έχουμε συναντήσει , πολλοί χώροι , λίγοι γρίφοι και πολύ κυνηγητό

  Ατμόσφαιρα 10/10
  Ηθοποιός 20/10
  Σκηνικά 10/10
  Συνολική εικόνα 10/10
  Game Master 10/10

  το προτείνω είναι μια από τις καλύτερες επιλογές

  on 8 September 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Spuridoula Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Το καλύτερο δωμάτιο που έχουμε πάει! Verone είσαι απίστευτος, το σπίτι που χεις δημιουργήσει είναι ότι καλύτερο, διασκεδάσαμε πραγματικά σε ευχαριστούμε. Όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο ωραίο και εκει που έλεγες τώρα τελειώνει όλο και σε νέους χωρους βρισκόμασταν. Τρομερή εμπειρία! Δεν θα πω τίποτα απλά πάτε, όσα λιγότερα ξέρετε ακόμα καλύτερα😊

  on 1 September 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Basilis Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Εξαιρετικό δωμάτιο!! Σασπένς και αγωνία από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή, πολύ έξυπνα ελισσόμενο game play, ο ηθοποιός απλά για Όσκαρ!!! Στο σκηνικό μέσα τόση λεπτομέρεια που όσοι έχουν δει την ταινία νομίζουν ότι είναι ΕΚΕΙ πραγματικά, κ όσοι δεν την έχουν δει νομίζουν ότι είναι ένα πέρα για πέρα αληθινό σπίτι. Άπειροι χώροι, φοβερά περάσματα, 2 ώρες τρομερά συναρπαστικές!! 1000 μπράβο παιδιά πολύ αξιόλογη δουλειά περάσαμε τέλεια!!!
  Με πολλή πολλή εκτίμηση,
  Τα Φασόλια.

  on 30 July 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Alexis7 Lvl 5 - Addict
  με 26 Κριτικές

  Τι δωματιαρα κ αυτη… ακομα δν εχουμε χωνεψει το τι ζησαμε εκει μεσα!! Τελεια σκηνικα/ατμοσφαιρα, απιστευτα πετασματα, φανταστικη ηθοποιία. Μπαινεις στο mood της υποθεσης πριν ακομα μπεις δωματιο! Αδρεναλινη στα υψη! Μπορουσαμε να παιζουμε για ωρες ατελειωτες! Ανετα στο τοπ 3 των δωματιων που εχω παιξει! Συγχαρητηρια!

  on 25 July 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • nat Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 12 Κριτικές

  Η αληθεια ειναι οτι στο συγκεκριμενο δωματιο δε μπορω να βαθμολογησω τους γριφους αντικειμενικα,αφου δεν πας εκει για να λυσεις γριφους.
  Τι ειπα πιο πανω??Δωματιο? ΔΩΜΑΤΙΑΡΑ εννοουσα….ΣΠΙΤΑΡΟΝΑ!!!
  Τι εχει κανει ο ανθρωπος εκει μεσα??Πολλοι θα το ζηλευαν κ πολλοι θα ηθελαν να μενουν εκει μεσα!!!Υπεροχη κατασκευαστικη δουλεια κ οχι μονο. Μηχανισμοι,ευφανταστα περασματα που δεν τα περιμενεις κ ενα acting μοναδικο….ο ηθοποιος δε βγαινει λεπτο απο τον ρολο του!!!
  Απο τη στιγμη που θα μπεις θα νιωσεις πως πρεπει να κρατησεις την αναπνοη σου για να μη γινεις θυμα στα χερια του τυφλου.Πολυ αγχος κ ανεπαναληπτη ατμοσφαιρα….ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ!!!Φοβερη δουλεια

  on 22 July 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Nikospol Lvl 5 - Addict
  με 23 Κριτικές

  Έχοντας στο δυναμικό μου 35 περίπου δωμάτια έχω να πω οτι το δωμάτιο του Verone σίγουρα δεν ανήκει στην κατηγορία escape room.Είναι όντως μια κατηγορία από μόνο του.Γι αυτό το λόγο τα σχόλια και οι κριτικές το αποθεώνουν τόσο.Το δωμάτιο του Verone είναι αυτή τη στιγμή πρώτο με δεκαπλάσια διαφορά απο εκείνο το οποίο νόμιζα ως το καλύτερο μου.Δεν είναι υπερβολή αυτό που λέω.Όσο κυλούσε ο χρόνος και η ροή στο δωμάτιο ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑ.Σενάριο βγαλμένο απο την σχεδόν ομώνυμη ταινία.Acting από τα λίγα που θα δείτε στο χώρο.Χώροι τόσο αληθοφανείς που πραγματικά ΜΕΝΕΙ άνθρωπος σε εκείνο το σπίτι.Ηχητικά απόλυτα εναρμονισμένα με την πλοκή.Περάσματα που θα ζήλευαν και οι πυραμίδες της Αιγύπτου.Ατμόσφαιρα?ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ???Νόμιζα οτι είχα πάει στο σπίτι ενός τυφλού για να του κλέψω τα λεφτά….Δεν έπαιζα..Είχα πάει να κάνω ληστεία κανονικά.Αυτό δεν ήταν δωμάτιο.Υπό άλλες συνθήκες θα ήμουν η στη φυλακή η στο χώμα τώρα.Εάν κάποιος θα ήθελε να ενταχθεί στον χώρο των escape rooms-χώρων ψυχαγωγίας ως ιδιοκτήτης πρέπει να πάρει παράδειγμα από αυτό το έργο τέχνης που έχει δημιουργήσει αυτός ο άνθρωπος με την οικογένεια του.Ένα μπράβο δεν θα είναι ποτέ αρκετό.Σε ευχαριστούμε Verone

  on 2 July 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Rififi Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Σήμερα Κυριακή η ομάδα Ριφιφί αποφάσισε να ληστέψει το σπίτι του τυφλού βετεράνου … που να ξέραμε τι μας περιμένει … ένταση αγωνία από το πρώτο λεπτό που πατήσαμε το πόδι μας στο χώρο .η ροη του παιχνιδιού δεν έκανε πουθενά κοιλια ίσα ισα που υπήρχε κλιμάκωση … σκηνικά σαν να έχουν βγει από την ταινία … ο ηθοποιος ασύλληπτα καλος δεν βγήκε ποτέ από το ρόλο του …δεν ήξερες εάν αυτό που συνέβαινε ήταν παιχνίδι ή πραγματικότητα και εκεί βρίσκεται και η επιτυχία του δωματίου ότι γίνεσαι κομμάτι του δωματίου με αποτέλεσμα να θεωρείς πως όλα είναι πραγματικά …ότι αλλο και να πω πραγματικά θεωρείτε λίγο μπροστά σε αυτό που θα ζήσετε όταν πατε … Ιδιαίτερο ευχαριστώ στον οικοδεσπότη μας VERONE καθώς και στην μικρή γλυκητατη οικοδέσποινα που μας έδωσε τα υπέροχα μπρελόκ …
  ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΧΤΕΣ και μιλάμε σαν παίκτες με ιστορικό πολλών δωματίων είχαμε πολύ καιρό να βιώσουμε κατι τέτοιο !!
  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημιουργούς του δωματίου που μας χάρισαν ένα υπέροχο απόγευμα !!!

  on 30 June 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ioankosy Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Ένα σπίτι που όλοι πρέπει να επισκεφθούν άμεσα… Τα πάντα ξεκινάνε πριν επισκεφθείς τον χώρο και φυσικά μόλις ξεκινάει καταλαβαίνεις γιατί είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή στο είδος του. Απίστευτος ο Babis Verone Koparanis από την αρχή μέχρι το τέλος, όπως φυσικά και οι γυναίκες της ζωής του (υπάρχει και μια μικρή έκπληξη μέσα στο σπίτι, την οποία δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω)… Δεν υπήρχε τίποτα το αρνητικό και απολαύσαμε κάθε λεπτό που είμασταν εκεί μέσα. Όμως κάποια στιγμή φτάσαμε στο τέλος και το ωραίο δίωρο έφτασε στο τέλος του!!!

  on 30 June 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Χρήστος Σταυρινός Lvl 4 - Devoted
  με 20 Κριτικές

  Ένα από τα αγαπημένα μου δωμάτια. Αξίζει να το επσκεφθείτε χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν είναι ακριβώς γριφοδωμάτιο, καθώς δε στοχεύει εκεί, αλλά μια εμπειρία που κανείς δεν πρέπει να χάσει! Πολλά συγχαρητήρια για τις ώρες δουλειάς που έχουν δαπανήσει τα παιδιά!
  Σκηνικά: 10/10
  Ατμόσφαιρα: 10/10
  Γρίφοι: 7/10
  Τρόμος: 7/10
  Game Master: 10/10
  Ηθοποιός: 10/10
  Συνολικά 9/10

  on 21 June 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • GlimpsesPast Lvl 5 - Addict
  με 26 Κριτικές

  Ό,τι και να πεις για αυτό το δημιούργημα είναι λίγο! Απλά πηγαίντε να το ζήσετε

  on 20 June 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • razaltach Lvl 9 - Code Breaker
  με 72 Κριτικές

  Ατμόσφαιρα: 10/10
  Τρόμος: 8/10
  Γρίφοι: 1/10
  Σκηνικά: 10/10
  Overall: 9/10

  Recommended

  on 18 June 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • daskala Lvl 6 - Detective
  με 40 Κριτικές

  Δωμάτιο 45 απόδραση επιτυχής!
  ΠΡΟΣΟΧΗ!! Δεν είναι διαφήμιση….είναι έκφραση ενθουσιασμού της ομάδας για το ποσό τέλεια τέλεια τέλεια περάσαμε χθες βράδυ στο σπίτι του τυφλού!! Επιλέξαμε να κάνουμε τα γενέθλια ενός μέλους της ομάδας μας και δε νομίζω ότι μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερη επιλογή για το σκοπό αυτό! Δεν είναι απλώς ένα ακόμα δωμάτιο από τα καλά που ανοίγουν…είναι ΤΟ δωμάτιο, για την ακρίβεια ΤΟ σπίτι…οι χώροι άπειροι, τα περάσματα, η πλοκή, η μεταφορά της ταινίας μπροστά στα μάτια μας!! Μια κατηγορία από μόνο του και φυσικά νο1 ομόφωνα σε όσα έχουμε παίξει!! Δικαίως ακούγονται και γράφονται όλα αυτα, πηγαίνετε χθες και θα καταλάβετε γιατί!! Δεν περιγράφω άλλο!!!! Babis Verone Koparanis ευχαριστούμε πολύ για όλα!! Εσυ και η οικογένεια σου είστε υπέροχοι άνθρωποι, σας ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλα τα επίπεδα!!! Τα 5 αστέρια δίνονται απλόχερα χωρίς δεύτερες σκέψεις…

  on 1 June 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • n0stha Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Το μόνο που έχω να πω και τπτ άλλο είναι ένα πραγματικά μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Babis Verone Koparanis και σε όλα τα παιδιά εκεί,για το απίστευτο σπίτι που έχουν φτιάξει που φαίνεται ότι έχει γίνει με πολύ μεράκι γιατί κυρίως πρώτα απο όλα είναι Παίκτες και μετά ιδιοκτήτες…

  on 27 May 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • renata23 Lvl 6 - Detective
  με 40 Κριτικές

  Φοβερό δωμάτιο!!!! Καταληκτική ιδέα!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ!!!!

  on 26 May 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Elli Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 14 Κριτικές

  Ένα δωμάτιο δράσης … ψέματα σπίτι ολόκληρο είναι, τόσο πιστο σε σχεδίαση και κονσεπτ όπως της ταινία που μόνο ξεχωριστή εμπειρία μπορείς να το χαρακτηρίσεις. Γρίφους δεν έχει τόσο αλλά δε σε νοιάζει καθόλου γιατί η ένταση, η αγωνία και η αδρεναλίνη που νιώθεις σε όλη σχεδόν την διάρκεια είναι υπεραρκετή για να σε κερδίσει. Μονο μπράβο θα πω γιατί η δουλειά που έχει γινει είναι άξια αναφοράς 👏

  on 21 May 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • sofiabak Lvl 1 - First Impressions
  με 3 Κριτικές

  Εχθες οι Power puff girls αποφασισαμε να επιχειρησουμε μια δυσκολη και επικινδυνη ληστεια στην τοποθεσια Verone – Live Action Escape Rooms η οποια θα αλλαζε ολη μας τη ζωη.

  Eιχαμε πληροφορηθει πως προκειται για ενα “δωματιο” διχως τρομο και ετσι ημασταν σιγουροι πως ο σκοπος μας θα πραγματοποιουταν χωρις καποια ιδιαιτερη δυσκολια. Τα πραγματα ομως εξελιχθηκαν με εναν διαφορετικο και μοναδικο τροπο καθως η αγωνια και η ενταση χτυπησε ΚΟΚΚΙΝΟ!!!

  Ζησαμε μια 100% ρεαλιστικη εμπειρια και οχι ενα απλο δωματιο αποδρασης, καθως η ηθοποιια αξιζε πολλα οσκαρ, οι χωροι αγγιζαν τον ορισμο της τελειοτητας, δεν υπηρξε στιγμη που να σκεφτηκαμε πως παιζαμε απλα σε ενα δωματιο και ο χρονος κυλουσε με εναν εξοπραγματικο ρυθμο. Παρολο που ειμαστε μια ομαδα που αγαπαει τα δωματια τρομου καταληξαμε στο οτι αυτη η εμπειρια θα μας μεινει αξεχαστη διοτι ζησαμε στιγμες τις οποιες δεν ειχαμε ξαναζησει.

  Το TOP δωματιο για την ομαδα μας!!!!!

  Ενα μεγαλο ευχαριστω σε αυτην την υπεροχη ομαδα του Babis Verone Koparanis (η οποια κανει αυτο που αγαπαει και φανηκε στην εκτελεση του δωματιου), για τη μοναδικη εμπειρια που μας χαρισε και την βοηθεια της για την οργανωση της εκπληξης γενεθλιων ενος μελους της ομαδας μας!

  on 20 May 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • pedroparamo Lvl 7 - Team Leader
  με 44 Κριτικές

  Από τη φύση μου κρατάω μικρό καλάθι όταν ακούω πολλά κεράσια. Διάβαζα δεν έχει γρίφους αλλά δεν είναι και τρόμου και γενικώς φοβάμαι τα δωμάτια που δεν ξέρουν τι είναι… Λοιπόν, he delivers… Μιλάμε για μία μοναδική ρεαλιστική “κινηματογραφική” εμπειρία που δεν θες να τελειώσει! Το σπίτι είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, η ατμόσφαιρα θρίλερ μόνιμος ψυχολογικός φόβος-άγχος και το άκτινγκ τέλεια ενσωματωμένο ώστε έχεις την ελευθερία να κινείσαι στον απίστευτο χώρο αλλά και να προσέχεις να παίζεις μια μορφή βουβού κρυφτού. Το φοβερό είναι ότι δεν έκανε πουθενά κοιλιά παρά τη διάρκεια, αντιθέτως το σασπένς κλιμακωνόταν με μία αψεγάδιαστη ροή, χωρίς να νίωθεις αυτό το ενοχλητικό ότι σε κατευθύνει βήμα-βήμα αλλά κυλούσε φυσιολογικά. Ίσως εκεί βρίσκεται και το μυστικό της επιτυχίας του δωματίου. Σαν μικρό αρνητικό θα πω τα λίγο ζόρικα περάσματα για ανθρώπους με κάποια δυσκολία. Πιστεύω θα έχει υψηλό replayability επειδή δεν στηρίζεται σε γρίφους και ο χώρος είναι τόσο τέλειος που θέλω ήδη να επιστρέψω! Το προτείνω σε όλους, ακόμα κ σε αυτούς που φοβούνται! Πολλά συγχαρητήρια στον Βερόνε και όλα τα παιδιά!

  on 20 May 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Raw Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Το δωμάτιο ειναι έπος, δεν συγκρίνεται με κανενα αλλο, ειναι κατι διαφορετικο. Η δουλειά και το μεράκι φαίνονται σε καθε τετραγωνικό και σε καθε λέξη, νομίζω πως αυτό το δωμάτιο θα αλλάξει τον τρόπο που θα παίζονται τα er στην Ελλάδα. Ειναι άξιο συγχαρητηρίων το πως εκαναν ενα διώροφο σπίτι σε εναν χώρο κενό, τα περάσματα ειναι τοπ, η ροη απίστευτη, το σεναριο τέλειο και το acting για Όσκαρ. Μπείτε να το ζήσετε και ισως φύγετε με τα λεφτά του βετεράνου. Μπράβο για την εμπειρία που μας προσφέρατε.

  on 19 May 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • JIGSAW85 Lvl 9 - Code Breaker
  με 67 Κριτικές

  “Don’t Take A Breath” by Verone – Live Action Escape Rooms!

  3μιση ώρες δεν μας φτάσανε για να συζητάμε για αυτό το ολοκαίνουργιο δωματιο “διαμάντι”! Ένα “δωμάτιο”….σπιταρονα …ένας χώρος ανυπερβλητος με κατασκευές που σε αποστομωνουν, ένα gameplay όλα τα λεφτά, ένα acting που θα ανατρέψει τα συνηθισμένα και φυσικά με τ επιπεδα αδρεναλίνης να χτυπάνε κόκκινο …όταν αυτό το πραγματικό θρίλερ που ζεις εκεί μέσα, νιώθεις πως ξεπήδησε από τις οθόνες της Odeon,η των Village cinemas!

  … αυτό που μας συγκλόνισε σε αυτή την εμπειρία είναι ότι ακόμη μια φορά ο Verone μας απέδειξε πως όταν αγαπάς κάτι πραγματικά, μπορείς να κινήσεις βουνά, να δημιουργήσεις αριστουργήματα και να κάνεις τον εαυτό σου και όσους πιστεύουν σε σένα περήφανους!

  Μας κάνεις περήφανους Verone, το “δωματιο” αυτό θα σπάσει ταμεία!!!
  Κάντε κράτηση…….παραπροχθες.-
  🔝🔝🔝🔝👏👏👏👏👏❣️❣️❣️

  www.verone.gr

  on 13 May 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Desolation Lvl 7 - Team Leader
  με 49 Κριτικές

  Mια εμπειρια την οποια πρεπει να ζησεις!Μια τρομερη μεταφορα ταινιας σε δωματιο αποδρασης.Μια συνεχωμενη αγωνια και σασπενς που οσο περναει η ωρα τοσο κορυφωνεται!!!Χωρος???Οτι καλυτερο εχω δει σε δωματιο!!!!
  Περασματα????ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΑ!!!!
  Acting???Αυτο που θελαμε οσο το θελαμε!!!!
  Να πατε??????ΧΘΕΣ!!!!!!!
  Ενα μεγαλο μπραβο σε ολα τα παιδια και περιμενουμε πως και πως τα επομενα τους.

  on 12 May 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Noobopolis Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 13 Κριτικές

  Μία επίσκεψη σας σε αυτό το θεματικό δωμάτιο θα ενώσει τους όρους βιωματικό δωμάτιο και θεατρική παράσταση.Το transfer της ταινίας άρτια δομημένο με μία ανεξάντλητη ροή γεμάτη αγωνία ,tasks ,σε μία 2ωρη μεταξύ σας συνεργασία.Τα φώτα ,τα sfx ανεβάζουν την παραγωγή και κορυφώνεται με το hide&seek gameplay μιας και η ησυχία θα είναι το καλύτερό σας όπλο.
  Ευχαριστούμε την γλυκύτατη Game Master όλο το Cast ,την Λίνα και τον ίδιο τον Verone για αυτή την ξεχωριστή εμπειρία .Καλές δουλείες!

  on 11 May 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι

Προσθήκη Απάντησης

Πρέπει να συνδεθείς για να γράψεις κριτική ή να σχολιάσεις

Close