Contact phone number:

Contact email:


Cabin In The Woods
Deal

2 FOR 1 BY COSMOTE 2 FOR 1

Διαθέσιμο για Δευτέρα εως Πέμπτη.

Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός

Πληροφορίες και Αναλυτικοί Όροι Εδώ97 REVIEWS & COMMENTS

Οι κριτικές και τα σχόλια των μελών ανήκουν στους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ'ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

 • Gangan Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 10 Κριτικές

  Δωμάτιο Νο. 11!
  Άτομα: 6!
  Απόδραση: Επιτυχής!
  Το πρώτο δωμάτιο που παίξαμε στη συγκεκριμένη εταιρεία και το βρήκαμε αρκετά καλό! Πολύ ωραία ατμόσφαιρα που σε έβαζε να ζεις την ιστορία. Τρόμος τόσο όσο (τα κορίτσια της παρέας το βρήκαν πολύ τρομακτικό) και ωραίοι γρίφοι εύκολοι και μέτριας δυσκολίας!

  on 21 January 2023
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • georgia2910 Lvl 2 - Excited
  με 6 Κριτικές

  Τα σκηνικά ήταν πολύ ωραία, το κλίμα πολύ μυστηριώδες αλλά περιμέναμε πως θα ήταν πιο ωραίο και οι γρίφοι δεν ήταν τόσο απλοί, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουμε να αποδράσουμε. Ο ηθοποιός δεν εμφανίστηκε καν μέσα στο δωμάτιο, απλά χτύπησε δύο φορές δυνατά την πόρτα. Παρόλα αυτά, ήμασταν πάρα πολύ κοντά και πιστεύω πως αν η ομάδα μας συνεργαζόταν καλύτερα θα τα καταφέρναμε.

  on 29 January 2022
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • random escaper Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 15 Κριτικές

  Το δωμάτιο είναι πρώτης γενιάς αλλά χάνει πάρα πολύ στους γρίφους. Είχαμε την game master Ζωγραφιά η οποία μας άφησε πολύ κακή εικόνα, καθόλου σωστές βοήθειες, πολύ φτωχη παρέμβαση στις στιγμές που απαιτείται η βοήθεια του gm και μας παραδέχτηκε στο τέλος ότι δεν ήταν καν όλη την ώρα πάνω από την οθόνη επίβλεψης. Ασχημα διατυπωμένες ακόμα και οι βοήθειες που ήταν to the point και κάτι που μας ενόχλησε είναι ότι όταν θέσαμε τις απόψεις μας στο τέλος στην αρχή δεν επιδεχοταν την εποικοδομητική κριτική.
  ΑΝ εξαιρεθεί όλο το κομμάτι της game master (δυστυχώς πρέπει να το αναφέρω, τα είπαμε στην κοπέλα και από κοντά και ελπίζω να συμβάλλουμε στην καλυτέρευση) το δωμάτιο είχε προοπτική για να είναι καλό σαν πρώτης γενιάς, κερδίζει σε σκηνικά, ωραία και σχετικά με την υπόθεση , αλλά το βασικό ζητούμενο είναι οι στην πλειοψηφία τους ΜΗ ικανοποιητικοι γρίφοι. Στο μεγαλύτερο ποσοστό οι γρίφοι ήταν αψυχολογητοι κάποιοι χωρίς καμία έννοια πίσω τους, κάποιοι αρκετά κουραστικοί και χρονοβόροι δίχως λόγο. Δεν μπορώ να επεκταθω σε ορισμένους πολύ κακοστημένους και δύσκολους χωρίς λόγο γρίφους γιατί θα κάνω σποιλ. Το χειρότερο είναι ότι ενώ τα παιδιά στο κατάστημα μας είπαν για ορισμένα σημεία ότι πολύς κόσμος την πατάει ενώ σκέφτεται λογικά δεν αλλάζουν το παιχνίδι εκεί για να μην χάνεται άσκοπος χρόνος. Επίσης πρόσθεσαν κάποια στοιχεία αποσκοπώντας στο να γίνει χορορ χωρίς να είναι απαραίτητο, η ατμόσφαιρα του δωματίου είναι ικανοποιητική και μόνη της.

  Εν γένει η πολύ κακη gm σε συνδυασμό με την πλειοψηφία των αψυχολογητων γρίφων δεν νικά την ατμοσφαιρικοτητα ειδικά για ένα πρώτης γενιάς δωμάτιο που γενικά στηρίζεται στους γρίφους του. ΔΕΝ το συνιστώ.

  4 στην ατμόσφαιρα για τα καλά σκηνικά και την ρεαλιστικότητα των χωρών.

  1.5 στους γρίφους για ορισμένους έξυπνους γρίφους με ικανοποιητική δυσκολία και ωραία διάδραση.

  on 28 July 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • harislee Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 15 Κριτικές

  Eχει ωραια σκηνικά αλλά μόνο αυτό. Θα μπορουσανε να το εχουνε κανει πολυ δυνατο δωματιο.

  Ατμόσφαιρα:8/10
  Ροή: 5/10
  Γρίφοι: 3/10
  G.M: 3/10
  ΦΟΒΟΣ :1/10
  ΗΘΟΠΟΙΟΣ: 3/10
  Δυσκολία: 9/10

  on 10 March 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • SpirosPapatheo Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 80 Κριτικές

  Ατμόσφαιρα:7/10
  Ροή: 8/10
  Γρίφοι: 7/10
  G.M: 9/10
  ΦΟΒΟΣ :1/10
  ΗΘΟΠΟΙΟΣ: –
  Σκηνικά : 8.5/10
  Δυσκολία: 8/10

  on 26 January 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Nekrataal Lvl 5 - Addict
  με 25 Κριτικές

  Ατμόσφαιρα: 8/10
  Τρόμος: 3/10
  Γρίφοι: 7/10
  Σκηνικά: 6/10
  Game Master: 8/10

  on 4 January 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • TheMask Lvl 16 - Royalty
  με 204 Κριτικές

  Μπήκαμε μετά το Dragon στο φημολογούμενο καλύτερο Κλου που ήταν και το τελευταίο που μας είχε μείνει. Διαπίστωσα ότι ο κόσμος το ξεχωρίζει ξεκάθαρα επειδή είναι το μόνο που ανήκει στα ατμοσφαιρικά. Περάσαμε καλύτερα στο Dragon το οποίο μπορεί να μην είχε τίποτα extreme αλλά δεν είχε και fails, ήταν ισορροπημένο ευχάριστο δωμάτιο. Η καλύβα είναι μία αξιόλογη προσπάθεια που χωρίζεται σε θετικά και αρνητικά στοιχεία αλλά μένει εκεί ενώ θα μπορούσε να ξεχωρίζει με διαφορά.

  ☺ Tα ωραία: Το “in the Woods” κομμάτι είναι πολύ ωραία στημένο με επιβλητική ατμόσφαιρα και πετυχημένα in concept σκηνικά. Δεν είναι horror ούτε Live Acting αλλά πρώτης γενιάς+, το μυστήριο όμως είναι εκεί μαζί με κάποιες στιγμές έντασης. Η ροή του story κυλάει καλά και το “Cabin” κομμάτι στέκεται μια χαρά απλώς από μέσα δε θυμίζει καλύβα όσο απ’έξω. Ωραίος επίλογος.

  ☹ Τα όχι και τόσο ωραία: Οι μεσαίας δυσκολίας γρίφοι ενώ αυτούσιοι είναι καλές ιδέες χάνονται μέσα στην έλλειψη συνοχής και ανεβάζουν τη δυσκολία ενώ ρίχνουν τον ρυθμό. Αρχίσαμε μουδιασμένα αφού ο πρώτος ήταν ο πιο ακατανόητος και ένας άλλος ήθελε αρωματισμένα νύχια. Ένα Keypad δεν έχει θέση σε μια καλύβα στο δάσος και το πήγαινε-έλα για να δεις τις βοήθειες είναι κάπως κουραστικό. Ένα τηλέφωνο δεν λειτούργησε όπως έπρεπε.

  ✍ Κάνοντας τις πράξεις μένει ένα απλά καλό αποτέλεσμα που εύκολα θα μπορούσε να είναι πολύ υψηλότερο. AC(εκτός από αιρκοντίσιο) σημαίνει 3-4?. Πήγαμε σαβ/κο με εφαρμογή 1+1 πέραν των των καθημερινών και στο 2ο δωμάτιο είχαμε ένα θέμα με τους κωδικούς, τελικά δώσαμε έναν και βγήκε στη μέση η τιμή. Κρίμα όμως η έλλειψη ευελιξίας γιατί αν έδινα 15€ σε αυτό το δωμάτιο θα το έκραζα μιας και πάντα σχολιάζουμε βάσει του τι πληρώνουμε.
  Εν τέλει ένα από τα πιο καλά b2b που μπορεί να γίνει σε Κλου.
  4? ?:1′ ?: 7/10

  on 20 December 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • siobaras Lvl 8 - Lock Expert
  με 56 Κριτικές

  Η δυάδα μας έχει αρχίσει να γίνεται πιο έμπειρη (περίπου 15-16 δωμάτια συνολικά) και ίσως παλιότερα που ήμουν αρχάριος να έβαζα και παραπάνω σε αυτό το δωμάτιο, αν δεν είχα δει και άλλα.
  Από τα δωμάτια του Athens Clue Γλυφάδας που έχουμε παίξει (ήταν το 5ο) είναι μάλλον το καλύτερο. Δεν έχουμε εμπειρία από δωμάτια τρόμου και αυτό είχε ένα κάποιο fear factor, αλλά δε νομίζω ότι κάποιος πραγματικά θα τρομάζει σε αυτό το δωμάτιο (αλλά αν πάτε με παιδάκια, ενδέχεται να υπάρξουν ουρλιαχτά).
  Σε ένα-δύο σημεία βγήκαμε εκτός ατμόσφαιρας, αλλά επανήλθαμε αμέσως και περάσαμε πολύ καλά.
  Κατά τα άλλα, κάμποσα λουκέτα (κλασικό AC) κάποιοι έξυπνοι γρίφοι, κάποιοι απλά ΟΚ. Καλές βοήθειες από τον GM όπου χρειάστηκε (βγήκαμε στα 51 δευτερόλεπτα), λιγότερες από όσες έχουμε πάρει σε άλλα δωμάτια της εταιρείας.
  Τα παιδιά εκεί είναι πάντα ευχάριστα (σε υποδοχή, GMing και κουβεντούλα μετά).
  Παίζει κι αυτό το ρόλο του, γιατί έχουμε πάει και αλλού σε δωματιάρες, αλλά περιμέναμε 25 λεπτά να μπούμε.
  Όπως επίσης και για το κόστος, αλλού δώσαμε λιγότερα, αλλά στο AC πάντα δίνουν απόδειξη.

  on 25 November 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • TheRealEscaper Lvl 9 - Code Breaker
  με 74 Κριτικές

  Πολύ παλιάς κοπής δωμάτιο που έχει γίνει προσπάθεια να φαίνεται σύγχρονο και έχει προστεθεί “παρουσία ηθοποιού?!”. Σε γενικές γραμμές είναι ευρύχωρο, έχει ωραία διαμορφωμένους χώρους και με διακόσμηση που σε βάζει στο κλίμα κάπως, αλλά δυστυχώς δεν έχει τίποτε άλλο! Οι γρίφοι του είναι εντός θέματος αλλά αψυχολόγητοι στη λογικοί τους, μάλιστα κάποιοι δεν λύνονται αν δε σε σπρώξει λίγο ο gm. Να σημειώσω ότι η ομάδα μου βγήκε με 10 λεπτά περιθώριο αλλά δεν νιώσαμε κάποια ιδιαίτερη ικανοποίηση λύνοντάς το. Το θέμα δε, δεν υπάρχει αφού έχουν μπλέξει 2 διαφορετικές ταινίες (ο τίτλος του δωματίου έχει παρθεί από τη μία και το θέμα των γρίφων από την άλλη) και τελικά έχει βγει ένα μιξ που ούτε οι ίδιοι έχουν καταλάβει τι ιστορία πρεσβεύει από πίσω…Θεωρώ ότι έχει γίνει πολύ πρόχειρη δουλειά, το Athens Clue γενικά έχει μείνει πολύ πίσω. Το δωμάτιο δεν είναι έκτρωμα, αλλά από την άλλη δεν θα το πρότεινα σε κάποιον να δώσει τα λεφτά του εκεί όσο υπάρχουν πολύ πολύ πολύ καλύτερα δωμάτια με 2-3 ευρώ παραπάνω να πας και να περάσεις σούπερ!
  Ατμόσφαιρα: 6/10
  Γρίφοι: 4/10
  Δυσκολία: 7/10
  Συνολική Βαθμολογία: 4/10

  on 20 October 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • TheOthers Lvl 1 - First Impressions
  με 2 Κριτικές

  Σαν νέα ομάδα (το πέμπτο μας δωμάτιο) ίσως θα έπρεπε να το είχαμε παίξει πριν αρκετά δωμάτια. Τρόμου δεν το λες, άπλα ατμοσφαιρικό. Οι γρίφοι σε γενικές γραμμές καλοί, αν και στο τέλος θέλει αρκετή συγκέντρωση. Ο GM πολύ καλός και μας βοήθησε αρκετά! Ίσως χρειαζόταν λίγο παραπάνω ένταση για να μας βάλει καλύτερα στο πνεύμα.

  on 1 October 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • pachichry Lvl 1 - First Impressions
  με 3 Κριτικές

  Πρώτο δώματιο της 5μελής μας ομάδας. Οι γρίφοι στην αρχή ήταν αρκετά εύκολοι παρόλο που εμάς μας πήραν λίγοι ώρα. Στο τέλος του παιχνιδιού ήταν σημαντική η συγκέντρωση και η συλλογική σκέψη της ομάδας αλλιώς θα επικρατούσε χάος. Πιστεύω ότι προς την μέση του παιχνιδιού δεν είναι κακό να θέσεις κάποιους “ρόλους” σε κάθε άτομο, γιατί οι γρίφοι γίνονται συνδυαστικοί. Δεν καταφέραμε να αποδράσουμε, αλλά ήμασταν 2 γρίφους κοντά στο τέλος. Το δωμάτιο γενικά περισσότερο ατμοσφαιρικό παρα τρομακτικό. Ο GM μας ήταν πολύ ανεκτικός και μας έκανε μια καλή εισάγωγη.

  on 24 September 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Tassosthescaper Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 11 Κριτικές

  Γενικά το cabin in the woods είναι ένα αρκετά προσεγμένο δωμάτιο. Αρκετά ατμοσφαιρικό και ωραία διακοσμημένο. Η διακόσμηση όντως θυμίζει μια καλύβα στο δάσος. Μπορώ να πω πως GM μας ήταν αρκετά φιλική και έδινε εύστοχες βοήθειες. Ο χώρος πιστεύω πως είναι κατάλληλος για 4  άτομα καθώς τα δύο πρώτα δωμάτια και ειδικά το δεύτερο είναι αρκετά στενόχωρα. Τώρα στους γρίφους. Πιστεύω πως οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας. Για παράδειγμα εμείς που είμασταν αρχάρια ομάδα καταφέραμε να αποδράσουμε αν και με λίγο χρόνο να απομένει. Πάντως οι περισσότεροι γρίφοι είχαν σχέση με το story. Τέλος το δωμάτιο δεν ήταν τρομακτικό. Είχε ένα καλό jumpscare αλλά κατά τα άλλα δεν είχε κάτι ιδιαίτερο. Ένα σημαντικό + του δωματίου είναι το πώς σε βάζει στο κλίμα από την αρχή. Το μόνο πλην είναι τα πολλά λουκέτα και η έλλειψη τρόμου.
  Ατμόσφαιρα 9/10
  Γρίφοι 7/10
  Τρόμος 3/10
  Διακόσμηση 8/10

  on 30 July 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • kate_sym Lvl 1 - First Impressions
  με 3 Κριτικές

  Αυτή την φορά στο clue της Γλυφάδας..μένουμε αρκετά μακριά αλλα θέλαμε πολύ να επισκεφτούμε το cabin in the woods..οπότε δεν μας κράτησε πίσω η απόσταση..αρκετά καλο δωματιο..όχι horror..αλλα είχε την πινελιά του! περασαμε πολύ ομορφα!

  on 18 July 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • LabisP Lvl 2 - Excited
  με 6 Κριτικές

  4
  Το δωμάτιο οπτικά είναι άριστο σε κάθε χώρο του. Δημιουργεί το κλίμα με το πρώτο βήμα και διατηρεί μια ανησυχία και μια αναταραχή χωρίς να είναι απολύτως τρομακτικό ή δωμάτιο τρόμου.
  Οι γρίφοι είναι λίγο μονοδιάστατοι και κάποιοι ίσως χρειαστούν αποσαφήνιση για να λειτουργήσουν. Υπάρχει όμως ένα στοιχείο μοναδικότητας στην σκέψη του δωματίου.
  Ο gm είναι εκεί και βοηθάει αλλά η “πρόσβαση” σε αυτόν γίνεται δύσκολη κάποια στιγμή.
  Μεγάλοι και πολύ άνετοι χώροι ακόμα και για 6 άτομα.
  Σχετικά δύσκολο δωμάτιο αλλά μια πολύ ωραία εμπειρία αγωνίας και διασκέδασης.

  on 21 May 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • EscapeHolic Lvl 15 - Famous Master
  με 170 Κριτικές

  Το δωμάτιο σχετικά ατμοσφαιρικό. Ίσως θα έπρεπε να το είχαμε παίξει πριν αρκετά δωμάτια. Τρόμου δεν το λες. Οι γρίφοι σε γενικές γραμμές καλοί. Δυσκολεύει η μετάβαση από τον έναν χώρο στο άλλο, καθώς το πέρασμα είναι μικρό και πρέπει να το κάνεις αρκετές φορές.
  ?=3 ?= ✅

  on 2 May 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • PSARGEOR3 Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 13 Κριτικές

  Το δωμάτιο σαν χώρος είναι πραγματικά πολύ καλό, έχει πέσει αρκετή δουλειά και χρήμα και φαίνεται. Όσον αφορά τους γρίφους είναι αρκετά περίεργοι και μερικοί λύνονται μόνο με βοήθεια από GM. Τα παιδιά εκεί είναι όλα ευγενέστατα και το μόνο αρνητικό στον χώρο είναι η ζέστη που επικρατεί.

  on 2 May 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Alicevelvet Lvl 5 - Addict
  με 30 Κριτικές

  Ωραιο δωματιακι το καλυτερο του αθενς κλου . Ψαρωτικο απ την αρχη μεχρι το τελος . Οι γριφοι δυσκολουτσικοι αλλΑ παλευεται.

  on 30 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Thanos81 Lvl 8 - Lock Expert
  με 59 Κριτικές

  Τρόμου σε καμία περίπτωση. Σκηνικά μια χαρά, οχι και να τρελαίνεσαι. Αυτό που μου άρεσε ήταν οι γρίφοι του. Δεν ήταν κατ εμέ στο πνεύμα του δωματίου, ωστοσο τους έλυνες άνετα, αν έχεις την κατάλληλη εμπειρία. Με την προσφορά αξίζει.

  on 21 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • serenamor Lvl 4 - Devoted
  με 18 Κριτικές

  Aξιοπρεπες δωματιο, ωραια ατμοσφαιρα, ωραιοι γριφοι (εκτος απο κανα δυο που δεν εβγαζαν νοημα). Μεχρι 4 ατομα ειναι καλα.

  on 17 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Lampis Lvl 11 - Guru
  με 99 Κριτικές

  Αξιοπρεπές δωμάτιο από τη συγκεκριμένη εταιρεία. Με καλή ατμόσφαιρα και σε κάποια στιγμή δύσκολους γρίφους.

  on 4 February 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Stelios25999 Lvl 5 - Addict
  με 29 Κριτικές

  Μια καμπίνα μέσα στο δάσος? Ναι θα μπορούσε να είναι και αυτό γιατί το συγκεκριμένο δωμάτιο έχει επιβλητική ατμόσφαιρα που νιώθεις σαν να είσαι σε κάποιο μικρό δάσος από την πρώτη στιγμή. Βέβαια στην αρχή πρέπει να προσέχουμε γιατί υπάρχει ομίχλη αλλά μην ανησυχείτε θα φτιάξει ο καιρός μετά και θα είστε ποιο άνετοι. Ναι ωραία θα μου πείτε και η καμπίνα που είναι? Υπάρχει μέσα στο δάσος φίλοι μου και μάλιστα αργότερα που μπαίνεις μέσα είναι αρκετά ποιο μεγάλη από όσο υπολόγιζες ότι είναι. Όπως και να έχει το δωμάτιο cabin in the woods έχει Πολύ ωραία σκηνικά με καλή αξιοποίηση του χώρου σε όποιο και από τα 3 συνολικά δωμάτια είστε. Ένα δωμάτιο όμως δεν είναι μόνο ατμόσφαιρα και σκηνικά αλλά πρέπει να έχει και γρίφους για αυτό και το ερώτημα είναι πως τα πάει σε αυτό το κομμάτι. Δυστυχώς η απάντηση δεν είναι ενθαρρυντική για όποιον θέλει να πάει στο δάσος καθώς οι γρίφοι του δωματίου είναι του στυλ κάνε με μάγο να σε κάνω πλούσιο καθώς αν δεν έχεις την πολύτιμη και αρκετή βοήθεια από τον gm δεν βγάζουν κανένα νόημα αλλά ούτε λογική. Θα έλεγα ειδικά ότι ένας γρίφος θέλει πέταμα για εμένα καθώς δεν κατάλαβα τον λόγο που υπάρχει και μας καθυστέρησε αρκετή ώρα. Όσο για τον ηθοποιό εγώ προσωπικά δεν τον είδα σε όλο το παιχνίδι προσπαθώντας να σε τρομάξει χτυπώντας πόρτες και ντουλάπες. Δεν βγάλαμε το παιχνίδι για έναν γρίφο άρα δεν μπορώ να ξέρω αν εμφανίζεται στο τέλος αλλά τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν τον είδα σε όλο το παιχνίδι. Ένα άτομο είχε την τύχη να τον ανταμώσει και αυτό όταν πήγε για βοήθεια. Σίγουρα εφόσον είναι στο τρυπάκι και έχουν ηθοποιό θα μπορούσε να είναι πολύ ποιο αισθητή η παρουσία του για τον λόγο ότι τρόμου δεν το λες ούτε με σφαίρες. 4-5 άτομα είναι καλά για αυτό το δωμάτιο πιστεύω. Η ερώτηση είναι: Να πάω? Αν θες να πας μόνο για τα σκηνικά και την ατμόσφαιρα ναι να πας. Αν ψάχνεις και κάτι παραπάνω δεν βρίσκω τον λόγο να το κοιτάξεις.

  on 27 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Gamemaniac Lvl 8 - Lock Expert
  με 61 Κριτικές

  Αρκετά καλό όσο αφορά την διακόσμηση του χώρου ειδικά οσο αφορά το επίπεδο των υπολοιπων δωματίων της συγκεκριμένης εταιρίας. Κάποιοι γρίφοι ήταν ωραίοι αλλά αρκετοί απο αυτούς ήταν λίγο “μύρισε τα νύχια σου” και ανήκουν στην κατηγορία που βγαζουν λογική μόνο αν εαν ξέρεις ήδη την απάντηση, ειδικά εκείνος με την καρέκλα. Σε καμία περίπτωση δεν θα το κατέτασα σε δωμάτιο τρόμου, και νομίζω πως χρειάζεται συντήρηση καθώς αρκετά σημεία είναι εμφανώς ξεχαρβαλωμένα και οι τοίχοι έχουν τρύπες σε κάποια σημεία.

  on 25 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Ailoyros Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 89 Κριτικές

  Σαν δωματιο καλο ηταν και τα παιδια πολυ καλα μας βοηθησαν αρκετα οπου επρεπε, εγω το περιμενα περισσοτερο τρομαχτικο..που για μενα δεν ηταν καθολου, αλλοι της παρεας που δν ειχαν ξανα απει με ηθοποιο ή σε τρομαχτικο λιγο σκιαχτηκαν και μυρισε αλλα ως εκει..απογοητευτηκα που δεν βγηκαμε γιατι φτασαμε κ πολυ κοντα αλλα οκ μην τα θελουμε ολα δικα μας

  on 25 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • raniaki Lvl 1 - First Impressions
  με 4 Κριτικές

  Δεν μας άρεσε καθόλου σαν δωμάτιο, πρώτης γενιάς και κάποια στίγμη κάπως κάπου πήγε να μας τρομάξει, δεν περίμενε να πάμε εκεί… και δεν είχε μπει καν σε διαδικασία να βάλει μια μάσκα ή μια κουκούλα…

  on 23 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Leroy_jenkins Lvl 2 - Excited
  με 7 Κριτικές

  Ωραιος χώρος , τα δεντρα ,ο καπνος ,η καλύβα, ολα πολυ ωραια .
  Οι γρίφοι παντως εκνευριστικοί μέχρι ξενέρας. Δεν έχω συναντήσει ποιο ακατανόητους γρίφους

  on 22 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Escaper17 Lvl 2 - Excited
  με 8 Κριτικές

  Γρίφοι: 7/10
  Σκινηκα:  8/10
  Ατμοσφαιρα: 9/10
  Τρόμος:  6/10
  Ηθοποιός:  7/10
  Gm:7/10

  on 19 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • EliasKar Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 11 Κριτικές

  Ωραία ατμόσφαιρα, αρκετά τρομακτική, χωρίς το δωμάτιο να ανήκει στην κατηγορία τρόμου. Τα σκηνικά πολύ ωραία, ενώ κάποιοι γρίφοι ήταν ενδιαφέροντες, κάποιοι άλλοι λίγο άκυροι… Η γενική εντώπωση ήταν μια χαρά, περάσαμε ωραία με την παρέα, σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη!

  on 19 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • AlaskaThunderfuck Lvl 7 - Team Leader
  με 51 Κριτικές

  Άντε γεια σου λέει μετά! Σίγουρα ένα από τα καλύτερα δωμάτια αυτής της εταιρίας, που αξίζει να επισκεφθεί κανείς. Αισθητικά πολύ όμορφο στήσιμο και ατμόσφαιρα, ειδικά στον πρώτο χώρο του δωματίου (κατά τη γνώμη μου όσο συνεχίζεις την πορεία ως στήσιμο αρχίσει να “χάνει”). Καλοφτιαγμένο δωμάτιο, με μέτριας δυσκολίας γρίφους, πιο πολύ αγχώνεσαι λόγω μουσικής, περιβάλλοντος κλπ. και μπορεί να κολλήσεις, αλλιώς κατά τα άλλα τίποτα το εξαιρετικά δύσκολο ή ευφάνταστο. Ωστόσο, 1-2 γρίφους τους βρήκα λίγο άκυρους να το πω, κακοφτιαγμένους, λίγο meh anyway! Σαν γενική εικόνα όμως μπορώ να πω ότι ικανοποιήθηκα αρκετά. Τα παιδιά όπως πάντα πολύ φιλικά και ευγενικά σε κάνουν να νιώθεις οικεία από την πρώτη στιγμή. Όσο για τον GM (Αργύρης) του δωματίου ευγενέστατος και εξαιρετικά ευχάριστος, μας βοήθησε όπου έπρεπε και όταν έπρεπε και έτσι το ευχαριστηθήκαμε ακόμα περισσότερο!

  on 9 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Checkmate Lvl 12 - Legend
  με 118 Κριτικές

  Από τα μετριότερα δωμάτια που έχω επισκεφτεί. Ενώ ξεκινά ωραία, από άποψη ατμόσφαιρας μα και γρίφων, μετά πέφτει και δεν αξιοποιεί τις δυνατότητες του χώρου. Οι γρίφοι του προβληματικοί, ελλιπείς ορισμένες φορές ως προς τις πληροφορίες τους μέσα στο δωμάτιο, η εξέλιξη θα μπορούσε να έχει πολύ περισσότερο τρόμο κι αγωνία, αλλά καταλήγει να αφήνει μέτριες εντυπώσεις. Ενδεχομένως για athens clue να είναι εξαιρετικό (αν ισχύουν οι περισσότερες κριτικές), αλλά γενικά πάσχει στο κομμάτι του παιχνιδιού και της διασκέδασης και υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές αυτή τη στιγμή στην Αττική. Παρ’ όλα αυτά για ομάδες των 4 ατόμων μέτριας εμπειρίας με την προσφορά (και με χαμηλές προσδοκίες) μπορεί και να αξίζει, καθώς τουλάχιστον στο κομμάτι της ατμόσφαιρας και του χώρου είναι προσεγμένο.

  on 8 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • pentavite Lvl 2 - Excited
  με 5 Κριτικές

  Μας αρεσε πολυ και περασαμε τελεια!

  on 8 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Geike Lvl 6 - Detective
  με 38 Κριτικές

  Κάναμε το λάθος και πήγαμε σε αυτό το υπέροχο δωμάτιο χωρίς να έχουμε την απαιτούμενη εμπειρία. Τρομερά σκηνικά που σε βάζουν μέσα στην ιστορία και σου προσφέρουν ελάχιστη ανατριχίλα, αλλά όχι όση περιμέναμε. Οι γρίφοι ήταν αρκετά δύσκολοι για το επίπεδό μας γεγονός που μας κράτησε πίσω και δεν καταφέραμε να βγούμε εγκαίρως. Δε μου άρεσε η έλλειψη αυτοματισμών και ο μεγάλος αριθμός λουκέτων, κάτι το οποίο καταντάει κουραστικό και ίσως βαρετό από ένα σημείο και μετά. Επειδή ήμασταν αρκετά κοντά ο gm μας αποκάλυψε τις λύσεις και το τέλος που ακούστηκε πολύ ενδιαφέρον και δυστυχώς δεν το ζήσαμε. Ίσως να το επισκεφτώ ξανά στο μέλλον μόνο και μόνο από περιέγεια για το τέλος και την έξοδο!

  on 23 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • pistolero Lvl 4 - Devoted
  με 22 Κριτικές

  Ατμοσφαιρικό δωμάτιο με ωραίους γρίφους αν και εμάς στο λίγο δύσκολοι να τους καταλάβεις αλλά γενικά καλό δωμάτιο !!! Σε βάζει στο κλίμα από την αρχή και ταιριάζει ωραία το στορυ με το δωμάτιο!

  on 14 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Damadimp Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 15 Κριτικές

  Ήταν από τα πρώτα δωμάτια που είχα κάνει με μια μικρή δόση ηθοποιού και είχα ενθουσιαστεί! Οι γρίφοι ήταν πολύ καλοί, το σκηνικό φοβερό και γενικά ήταν πολύ ευχάριστο δωμάτιο γεμάτο δράση! Πιστεύω ότι θα αρέσει και σε πιο έμπειρες ομάδες αν και δεν είναι τόσο δύσκολο.

  on 6 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • dimitratas Lvl 13 - Keyholder
  με 128 Κριτικές

  Η πιο ωραία ατμόσφαιρα και καλοστημένα σκηνικά που έχω συναντήσει σε Athens clue. Οι γρίφοι του μεσαίας δυσκολίας, σίγουρα μια έμπειρη ομάδα το βγάζει εύκολα, καθώς η ροή είναι γραμμική.

  on 15 November 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • olgaescaper_9 Lvl 2 - Excited
  με 8 Κριτικές

  Ενα απο τα καλυτερα δωματια του athens clue. Tελεια ατμόσφαιρα και σκηνικα. Ωραιοι γριφοι… Ειναι δωματιο που θα σας αφησει απολυτα ικανοποιημενους.

  on 4 November 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • FwteinhKon Lvl 1 - First Impressions
  με 2 Κριτικές

  Πήγαμε 6 άτομα να παίξουμε το δωμάτιο και κατενθουσιαστήκαμε με την ατμόσφαιρα και το χώρο γενικότερα του δωματίου. O game master μας ευγενικός (και αστείος!) μας καθοδήγησε σωστα. Οι γρίφοι ωραίοι αλλά δεν είχαν τόσο συνόχη μεταξύ τους και κάποιοι από αυτούς δεν ήταν καθόλου πρωτότυποι.

  on 28 October 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Donotspoil Lvl 14 - Respected Leader
  με 144 Κριτικές

  Μέτριο δωμάτιο, από την άποψη ότι δύσκολα τρομάζεις. Από γρίφους υπάρχει ένα ενδιαφέρον αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Για ομάδες που είναι στα πρώτα τους δωμάτια ίσως έχει κάποιες συγκινήσεις.

  on 27 October 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • LILYESC Lvl 15 - Famous Master
  με 171 Κριτικές

  Σίγουρα το καλύτερο δωμάτιο Όλων των Athens clue. Τρομερή ατμόσφαιρα καθώς και πολύ προσεγμένα σκηνικά. Γρίφοι όχι κάτι αξιοσημείωτο αλλά στέκονται άνετα σε δωμάτιο!

  on 24 October 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Originalescape Lvl 11 - Guru
  με 94 Κριτικές

  Το δωμάτιο ενώ ξεκινάει καλά έκανε μεγάλη κοιλιά στη συνέχεια με τους γρίφους. Ελπίζω να έχει γίνει βελτίωση σε αυτό το κομμάτι σε σχέση με όταν πήγαμε εμείς. Καλά σκηνικά αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό.

  on 16 October 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • LOL Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 12 Κριτικές

  Αρκετα καλο δωματιο, ειναι σχετικα δυσκολο, ωραια σκηνικα, ομορφη ατμοσφαιρα, αξιζει σιγουρα, απο τα πολυ καλα δωματια.
  Το προτεινω σιγουρα, ειδικα σε σχετικα εμπειρες ομαδες ( περιπου 5 δωματια )

  on 27 September 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • SweepingEscaper Lvl 1 - First Impressions
  με 4 Κριτικές

  Καταρχας απο την στιγμη που θα μπεις στο δωματιο εισαι στην τσιτα συνεχεια(γιατι ειναι πολυ ατμοσφαιρικο,κατα την γνωμη μου), τρομακτικο ειναι σε καποια σημεια που δεν το περιμενεις αλλα οχι αρκετα.Το μονο που δεν μου αρεσε εμενα σαν δωματιο ειναι το οτι ειχε πολλους γριφους(οπου καποιοι θα μπορουσαν να παραληφθουν) στο δευτερο δωματιο και επρεπε να τρεχεις πανω κατω για να δεις τις βοηθειες. Εμεις φτασαμε μεχρι το τελευταιο δωματιο που ειχαν μεινει 2 γριφοι ακομα. Αυτο ηταν το πρωτο μας δωματιο στην συγκεκριμενη εταιρια και εγω προσωπικα το βρηκα ικανοποιητικο σας το συνιστω να πατε αλλα να ειστε 4 ατομα (ειναι πιο ωραιο ετσι και θα ευχαριστηθητε πολλη!).

  on 22 August 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Shepard Lvl 1 - First Impressions
  με 4 Κριτικές

  Πολύ ατμοσφαιρικό δωμάτιο χωρίς να ‘ναι τρομερά τρομακτικό, αλλά αρκετά για να ‘σαι στη τσίτα όλη την ώρα. Από γρίφους είχε καναδυό καλούς, αλλά οι περισσότεροι ήταν κάπως άκυροι και κοινότυποι (υπερβολικά πολλά λουκέτα). Αρκετά δύσκολο πάντως, δεν είναι για αρχάριους.

  on 14 August 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Iliana Lvl 5 - Addict
  με 29 Κριτικές

  παρα πολυ ωραιο δωματιο…απιστευτα σκηνικα απιστευτη ατμοσφαιρα..αδραναλινη στο φουλ και παρα πολυ ωραια διακοσμηση…

  on 28 July 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • antasith Lvl 2 - Excited
  με 7 Κριτικές

  Το καλυτερο δωματιο του Athens clue απλα.

  on 26 July 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • escape_reality Lvl 5 - Addict
  με 27 Κριτικές

  Ισως το κσλύτερο δωμάτιο απο το athens clue. Πολυ ωραιο σκηνικο με το που μπεις στο δωμάτιο το οποιο σε προιδεάζει για τη συνέχεια που ειναι καταπληκτικη. Προτίνω ομάδα των τεσσάρων ατόμων. Αρκετόι γραμμικοί γρίφοι που οφείλεις να είσαι πολυ παρατηρητικός γι να τους λυσεις. Γενικά ειναι ενα δωμάτιο που εχεις να λύσεις πράγματα και να συγκεντρωθεις, παρά να τρομάξεις, εκτος απο ενα σημέιο με ενα πολυ καλο jump scare. θεωρειται απο τα δύσκολα δωμάτια του athens clue και όντως θέλει αρκετη προσοχη και συγκέντρωηση για να βγεις. το προτινω ανεπιφύλακτα!

  on 10 June 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Thanos_escape Lvl 4 - Devoted
  με 20 Κριτικές

  Πολύ καλό δωμάτιο οι γρίφοι είναι αρκετά δύσκολοι χωρίς τη βοήθεια. Προσοχή στο χαμηλό πέρασμα να μη χτυπήσετε το κεφάλι σας κάτι που εμείς πάθαμε. Ατμόσφαιρα αρκετά καλή συνειδητοποιείς όμως ότι είσαι σε παιχνίδι.

  on 9 June 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • manoss Lvl 2 - Excited
  με 7 Κριτικές

  Καλή ατμόσφαιρα αλλά θα ήθελα ένα τσακ πιο δύσκολους γριφους. Τολμάς να ζητήσεις βοηθεια??? Πάντως μην περιμένετε κάτι το εξωπραγματικο….Για να ξεκινήσει κάποιος χαλαρα δωμάτια με live act ok

  on 29 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • kotsidakias86 Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Για να μην spoilaρω θα πω τα εξής
  1.Πολύ ωραια ατμορφαιρα ,μουσική τα δωματια και καποια εξτρα που έχει
  2.Γριφοι μετριας δυσκολιας και ενας δυο που οπωσδήποτε θα χρειαστεις βοήθεια αλλα ετσι κι αλλιως στα 70 λεπτα δικαιουσαι πολλες βοηθειες οποτε θα τις παρεις οπου πρεπει
  3.gamemaster μια χαρα ουτε σου δινει τις λυσεις στο πιατο αλλα ουτε και σε αφηνει στο απειροβλητο
  4Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην athensclue για την προσφορά που εχει το 2 στην τιμη του ενός γιατι πραγματικα τα δωματια της οσα εχω παει μεχρι τωρα δεν υστερουν σε τιποτα απο αλλα που τα χρεωνουν 12-13 και 14 ευρώ
  5 Οσο για το στοιχειο του horror νταξει θα ελεγα οτι αν καποιος πει πως τρόμαξε πολυ θα πρεπει για μενα να είναι μεγαλος χεστης δηλαδη τι να πουμε εμεις που εχουμε παει σε αλλα δωματια μη λεμε ονοματα που σε κυνηγαει ο ηθοποιος γυρω γυρω για να σε πιασει φωναζοντας και κοπανωντας τους τοιχους???τι να πω τωρα ισως και να το βλεπω ετσι επειδη ειμαι και 32 χρόνων ισως αμα ημουν 17-18 και πηγαινα να φοβομουν κι εγώ
  conclusion :Αξιζει σαν δωματιο και το συστήνω κι εγω με τη σειρα μου ανεπιφυλαχτα

  on 25 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • kouvanoi Lvl 6 - Detective
  με 40 Κριτικές

  Εξαιρετικο δωματιο. Υποβλητικη ατμοσφαιρα με πολυ ωραιους χωρους. Πολυ καλη διαχειριση του χρονου απο την Game Master. Συνισταται ανεπιφυλακτα!

  on 21 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ParaTsak Lvl 4 - Devoted
  με 21 Κριτικές

  Topppppppppppppp!
  Μακράν το καλύτερο δωμάτιο του Athens Clue. Ήμασταν 5 άτομα και περάσαμε φανταστικά. Η ατμόσφαιρα είναι απλώς καταπληκτική. Το δάσος, η καλύβα και όλοι οι χώροι ήταν σχεδιασμένοι κατάλληλα ώστε να δίνουν στο δωμάτιο κύρος και να κρατάνε τους παίκτες σε επιφυλακή (θα καταλάβετε).
  Οι γρίφοι βέβαια αρκετά εύκολοι, αλλά χρειάζονται παρατηρητικότητα και συνδυαστικό μυαλό. Δυσκολευτήκαμε λίγο με τις βοήθειες αφού κλειστήκαμε στην καλύβα (δεν λέω περισσότερα) καθώς όλοι φοβόντουσαν να πάνε να δούνε από το παράθυρο και μία φορά δικαιώθηκαν και με το παραπάνω..
  Ενώ τρομοκρατούμασταν από τον δολοφόνο, αποκτήσαμε όλοι αρκετές γραντζουνιές και ένας μας ακόμη χτύπησε το κεφάλι (όχι λόγο του ηθοποιού φυσικά) αλλά της αναστάτωσης που βρισκόμασταν! Μην φανταστείτε κάτι τρομερό, απλά εμείς ήμασταν υπερβολικοί.
  Το τέλος όχι κάτι το εκπληκτικό, όμως μας έκοψε κυριολεκτικά την χολή. Ήμουν εγώ ο “τυχερός” να “πάρω στα χέρια μου” την απόδραση (δεν μπορώ να το πω αλλιώς γιατί θα σας το χαλάσω) και δεν πέρασα καθόλου καλά..
  Η GM πολύ βοηθητική αν και μας έστησε μία μικρή παγίδα.. Βγήκαμε 21 δευτερόλεπτα πριν τελειώσει ο χρόνος και η αδρεναλίνη μας ήταν στο fulllllllll!!! Το συστήνω για τους πάντες! Ακόμη και για αρχάριες ομάδες που θέλουν να ζήσουν την πρώτη τους εμπειρία με “ελαφρύ” live acting!! Τα θερμότατα συγχαρητήριά μου σε όλα τα παιδιά και στον Zodiac…

  on 14 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • jonko Lvl 4 - Devoted
  με 17 Κριτικές

  Ένα πολύ καλό δωμάτιο με ωραία σκηνικά απο την πρώτη στιγμή που μπαίνεις στο δωμάτιο . Πόσο μάλλον και σαν χώρος υποδοχής στο athens clue ειναι πολύ ωραίος ο χώρος και τα άτομα.
  Άρκετά καλό δωμάτιο θέλει μια άλφα εμπειρία δεν είναι για πρωτάρηδες κατα την γνώμη μου . Έχει δύσκολους γρίφους αλλά κάποιοι είναι καταπληκτικοί . Θα τρομάξεις όσο χρειαστεί και όταν χρειαστεί . Τα παιδια έχουν κάνει πολύ καλή δουλεία στο στήσιμο του δωματίου το προείνω ανεπιφύλακτα.!!

  That’s the true ! don’t think it ….

  on 10 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Kleanthisgod Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 12 Κριτικές

  [1]Την πρωτη φορα που επισκευτεικα ενα δωματιο αποδρασης ειμουν πολυ ενθουσιασμενος.μολις μπηκα τα σκηνικα ηταν εξαιρετικα γι αυτο εβαλα 4,5 αστερια.οι γριφοι ομως για αρχαριες ομαδες(σαν και την δικια μας)ηταν εξερετικα δυσκολοι και δεν θα το προτεινα για αρχαριους.η συμετοχη του ηθοποιου ηταν ελαχιστη(μεχρι εκει που φτασαμε)και θα ηθελα λιγο παραπανω.για καταληλο ολων των ηλικιων ηταν ωραιο και αρκετα τρομακτικο μονο που οι γριφοι ηταν εξαιρετικα δυσκολοι(ειδικα στην αρχη)

  on 9 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Johnboy Lvl 2 - Excited
  με 5 Κριτικές

  Ίσως το καλύτερο δωμάτιο του Athens Clue από πλευράς διακόσμησης και στησίματος. Μπαίνοντας συναντάς εξαιρετική ατμόσφαιρα η οποία σε βάζει αμέσως στο κλίμα! Οι γρίφοι κινούνται σε αρκετά υψηλό επίπεδο άρα καλύτερα θα ήταν να έχετε έμπειρη ομάδα μαζί σας. ο τελικός γρίφος δυστυχώς δεν είναι αντάξιος του υπόλοιπου δωματίου και σε κάνει να απορείς πως επιλέχθηκε να “κλείνει” ένα κατά τα άλλα πολύ καλό δωμάτιο.
  Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

  on 8 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • dimitradouni Lvl 4 - Devoted
  με 22 Κριτικές

  με το ζορι ενα 3 στα 5.. πηγαμε τυχαια αφου ειμασταν για καφε και μπηκαμε μεσα στο μαγαζι.. το δωματιο ηταν διαθεσιμο και μπηκαμε.. μολις βγηκαμε δεν ξαναμιλισαμε για αυτο.. τοσος ηταν ο ενθουσιασμος μας,….

  on 29 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • kb Lvl 2 - Excited
  με 8 Κριτικές

  Ωραιο σκηνικό..

  on 27 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Konig Lvl 14 - Respected Leader
  με 156 Κριτικές

  Τελευταία επίσκεψη στο Athens Clue στη Γλυφάδα και ειδικότερα στο Cabin. Ατμόσφαιρα πραγματικά εκπληκτική και πολύ επιβλητική. Πολύ προσεγμένα τα σκηνικά και σε μερικές στιγμές η ατμόσφαιρα είναι έως και ανατριχιαστική. Πολύ ωραίες επίσης οι μεταβάσεις στους χώρους, με μία πραγματικά να ξεχωρίζει. Ο ”ηθοποιός” συμμετέχει πολύ λίγο στο παιχνίδι άλλα και αυτή του η παρουσία είναι ικανή να σε κάνει να φοβηθείς και να περιμένεις απο στιγμή σε στιγμή να πεταχτεί. Δεν σε τρομοκρατεί τόσο πολύ ο ίδιος ο ηθοποιός αλλά το άγνωστο. Γι’αυτό θα ήθελα να συμμετέχει πιο πολύ στο παιχνίδι για να γίνει πιο τρομακτικό, γιατί τώρα είναι απλώς πολύ ατμοσφαρικό. GM καλή, με εύστοχες και σε σωστό timing βοήθειες. Και τώρα πάμε στο μελανό σημείο του Cabin: Οι γρίφοι. Είναι σχεδόν όλοι εντός του θέματος αλλά μπορώ να πω ότι ήταν τελείως τυχαίο το πως συνδέονται μεταξύ τους και για να λύσεις τους περισσότερους από αυτούς έπρεπε ή να μυρίσεις τα νύχια σουυ ή να ζητήσεις τη θεία φώτιση ή απλά να σε βοηθήσει ο GM. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν λέω πως είναι δύσκολοι ( αν και η πλειονότητα των γρίφων είναι σχετικά ), λέω πως είναι λίγο άκυροι, όχι λογικοί και πολλές φορές λύνονται στην τύχη. Η έξοδος αναπάντεχη και εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ. Τέλος να πω ότι δεν με χάλασε καθόλου το γεγονός ότι οι αυτοματισμοί δεν ήταν παρόντες, καθώς σε μία τέτοια καμπίνα δεν περιμένεις και πολλούς, γιατί τα λουκετάκια είναι κάμποσα. Γενικά ένα πολύ ατμοσφαιρικό δωμάτιο αλλά με λίγο αλλόκοτους γρίφους. Να πάτε αν θέλετε να κάνετε μια ομαλή εισαγωγή στα δωμάτια ”τρόμου” και ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ να έχετε εμπερία καθώς το δωμάτιο την απαιτεί.

  on 20 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Brainiacs Lvl 2 - Excited
  με 9 Κριτικές

  Δωμάτιο: Πρώτο
  Άτομα: 5
  Αρκετά καλό δωμάτιο. Πολύ καλή ατμόσφαιρα και ικανοποιητική συνοχή των γρίφων, σχετικών με το δωμάτιο.
  Τα άτομα ήταν αρκετά για το συγκεκριμένο δωμάτιο. Θα το προτείναμε σε παρέα 4-5 ατόμων το πολύ.
  Θα προτιμούσαμε πιο σχετική/λογική έξοδο.
  Ο GM καλός, αν και μας έδωσε βοήθειες για στοιχεία που είχαμε ήδη βρει.
  Το σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείς ούτε στιγμή.
  Καλή απόδραση!!

  on 14 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • damrou Lvl 4 - Devoted
  με 17 Κριτικές

  Πολυ ωραιο δωματιο αισθητικα. Οι γριφοι ειναι ωρες ωρες λιγο περιπλοκοι αλλα γενικα ειναι ωραιοι.

  on 7 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ella Lvl 7 - Team Leader
  με 50 Κριτικές

  Το πιο καλο δωματιο της εταιριας.Καλοστημενο σε ολα τα σημεια.

  on 4 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Lightnshadow Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 15 Κριτικές

  Καλό δωμάτιο ατμοσφαιρικό απλα πιστεύω οτι θα έπρεπε να αναφέρουν οτι υπάρχει performance γιατί μπορεί να πάθει κανεις κάτι…..

  on 30 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Velma Lvl 6 - Detective
  με 33 Κριτικές

  Πολυ ατμοσφαιρικο δωματιο…το συναισθημα του φοβου κυριαρχει συνεχως…συνεχεια νιωθεις πως καποιος θα πεταχτει…σε επιπεδο γριφου δεν ειναι κατι τρομερο…οχι υπερβολικα δυσκολοι αλλα κακα συνδεδεμενοι…βγηκαμε οριακα στα δευτερολεπτα…περασαμε πολυ καλα αλλα θα θελαμε αλλου ειδους γριφους…

  on 30 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • salsamadness Lvl 4 - Devoted
  με 18 Κριτικές

  Ωραίο δωμάτιο με καλή διαδοχή γρίφων, μέτριας δυσκολίας, ατμοσφαιρικό και με μεγάλο ενδιαφέρον. Μάλλον το καλύτερο της εταιρείας! Ιδανικό για μια ομάδα 4 ατόμων. Το προσωπικό τους Athen’s clue πολύ πολύ ευγενικό και ευχάριστο!

  on 29 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • tasinas Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 15 Κριτικές

  Με διαφορά το καλύτερο δωμάτιο της εταιρείας κατά τη γνώμη μου! Απίστευτη ατμόσφαιρα, φοβεροί γρίφοι και το τέλος απλά…φανταστικό! Το συστήνω για ομάδα 4-5 ατόμων!

  on 20 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • orestis Lvl 11 - Guru
  με 95 Κριτικές

  το καλύτερο δωμάτιο στην γλυφάδα ωραία ατμόσφαιρα προσεγμένος χώρος έξυπνοι γρίφοι το καταδιασκεδασαμε .. το συστήνω μέχρι 4 άτομα. μπράβο στα παιδιά που δουλεύουν εκεί

  on 20 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • George Kostakis Lvl 7 - Team Leader
  με 50 Κριτικές

  Γρίφοι τσεκ. Ατμόσφαιρα τσεκ. Κρυφοί χώροι που είναι αυτό που πρέπει να είναι τσεκ. Διασκεδαστικό με κατανοητούς δύσκολους γρίφους παιχνίδι που κάθε escaper που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να πάει! Ωραίος χώρος το A/C Γλυφάδας και πολύ καλά τα παιδιά που δουλεύουν εκεί με το Κ.Ζ. να ξεχωρίζει! Εύγε!

  on 14 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • DafniG Lvl 4 - Devoted
  με 19 Κριτικές

  Ένα δωμάτιο που μας μπέρδεψε πολύ..
  στην ατμόσφαιρα παίρνει σχεδόν άριστα , αλλά οι γρίφοι του λίγο μας ταλαιπώρησαν.Δεν ξέρω αν τους θεωρώ “δύσκολους”ή απλά άκυρους και χωρίς να συνδέονται,επίσης λίγο προσοχή στην λεπτομέρεια των γρίφων γιατί χάνεται χρόνος από τις ομάδες επειδή κάποια στοιχεία δεν είναι ξεκάθαρα,

  on 6 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Jorgita Lvl 11 - Guru
  με 96 Κριτικές

  Ένα δωμάτιο ιδανικό για να ξεκινήσεις τη “πορεία” σου στα escape rooms!! Ότι πρέπει δηλαδή για αρχαριες ομάδες που δεν έχουν παίξει πάνω από 10-15 δωμάτια! Έχει κάποιους καλούς και ευχάριστους γρίφους και μια ατμόσφαιρα ιδανική για όσους θέλουν να παίξουν τα πρώτα τους δωμάτια “τρόμου”!! Αν το είχαμε παίξει ποολυ νωρίτερα σίγουρα θα μας είχε ενθουσιάσει αλλά μετά από 60+ δωμάτια μας άφησε λίγο αδιάφορους! Παρ’ όλα αυτά όμως θα το πρότεινα σίγουρα σε καινούργιες στο “άθλημα” ομάδες…μέχρι 4 άτομα πιστεύω ιδανικά!!

  on 19 February 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • georgekolios Lvl 2 - Excited
  με 6 Κριτικές

  polloi diskolo domatio
  ligo veltiwsh sthn atmosfaira k tha htan bomba

  on 6 February 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • adreas Lvl 2 - Excited
  με 6 Κριτικές

  Πολύ ωραιο!! Τρομερη ατμοσφαιρα, γριφοι. μπραβοο τρομεροο

  on 26 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Sotoss Lvl 4 - Devoted
  με 21 Κριτικές

  Ιδανικό δωμάτιο για αρχάριες ομάδες. Έχει καταπληκτικό ντεκόρ. Πολύ έξυπνους γρίφους, χωρίς να είναι ιδιαίτερα δύσκολοι. φοβερή ατμόσφαιρα και ένα σκηνικό που θα τρομάξει αρκετά η ομάδα χωρίς όμως να θεωρηθεί τρομακτικό δωμάτιο. Πολύ ψαρωτικός και ένας γρίφος όπου πραγματικά κάνει το παιχνίδι πολύ ρεαλιστικό. Δεν θέλω να κάνω spoil και για αυτό δεν αναφέρω λεπτομέριες αλλά εμείς ψαρώσαμε άσχημα.

  on 18 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • alexsp13 Lvl 13 - Keyholder
  με 134 Κριτικές

  Ωραίο δωμάτιο με λογικούς γρίφους και αρκετά ατμοσφαιρικό. Πολύ σωστός επίσης και ο gm.

  on 17 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • architect Lvl 16 - Royalty
  με 186 Κριτικές

  Πολύ καλό δωμάτιο με λίγους αλλά έξυπνους γρίφους και πολύ ωραία ατμόσφαιρα που συμβάλλει στην αύξηση της αδρεναλίνης αλλά και στην συνολική διασκέδαση. Πολύ καλός και ‘διακριτικός’ ο game master ο οποίος έδινε βοήθεια μόνο όταν ήταν ανάγκη. Για ομάδες με κάποια εμπειρία αλλά ίσως όχι με πάνω από τέσσερα άτομα στο δυναμικό τους.

  on 15 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • basketikos Lvl 16 - Royalty
  με 191 Κριτικές

  Ωραίο δωμάτιο και πολύ ατμοσφαιρικό με λίγους αλλά καλούς γρίφους και λογική ροή. Ιδανικός αριθμός ομάδας 3 άτομα.

  on 15 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ginakos95 Lvl 15 - Famous Master
  με 165 Κριτικές

  Από τα καλύτερα του athens clue ωραία ατμόσφαιρα με το που μπαίνεις στο δωμάτιο τα σκηνικά πολύ καλά οι γρίφοι καλοί εκτός από 1 2 που χωρίς την παρέμβαση της gm δεν βγενουν…αν έχετε ακούσει για live performance τίποτα το ιδιαίτερο…έχεις την αίσθηση ότι κάτι μπορεί να έρθει αναπασα στιγμή αλλά όχι τρομακτικό…και φουλ η έξοδος περίμενα κάτι καλύτερο γιατί σαν δωμάτιο είναι πολύ καλό γενικά το προτείνω!!!

  on 7 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • genaric Lvl 4 - Devoted
  με 21 Κριτικές

  Απο τα καλύτερα του athens clue

  on 4 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • jim_blan Lvl 15 - Famous Master
  με 164 Κριτικές

  Εξαιρετικο δωματιο,απολυτα ατμοσφαιρικο με πολυ ωραιους κ εξυπνους γριφους!4 ατομα ειναι ιδανικος αριθμος, χρειαζεται λιγο εμπειρια φυσικα!Τα παιδια εκει καταπληκτικα!!!!!
  θα τα ξαναπουμε συντομα!

  on 21 December 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • escapehj Lvl 5 - Addict
  με 25 Κριτικές

  Πάρα πολύ καλή ατμόσφαιρα με πολύ καλούς γρίφους. Μάλλον το καλύτερο της εταιρίας.

  on 29 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • nikosdimo Lvl 7 - Team Leader
  με 43 Κριτικές

  Πολύ ωραία σκηνικά που σε βάζουν στο κλίμα και κλέβουν την παράσταση! Κάποιοι γρίφοι είναι πιο εύκολοι, και κάποιοι θέλουν περισσότερη σκέψη. Σε γενικές γραμμές το δωμάτιο προσφέρει μια πολύ όμορφη εμπειρία.

  Αν έχετε ακούσει ότι το δωμάτιο έχει live performance, μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο, θεωρώ ότι ήταν σχεδόν ανύπαρκτο.

  on 23 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Konstantina91 Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 81 Κριτικές

  ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Αρχικά αυτό που πρέπει να αναφέρω είναι πως τα παιδιά στην υποδοχή είναι εξαιρετικά. Όσον αφορά το δωμάτιο, με το που μπαίνεις η ατμόσφαιρα είναι φοβερή! Τα σκηνικά πολύ καλά, οι γρίφοι πολύ καλοί, άλλοι εύκολοι άλλοι δύσκολοι, ο gm πολύ καλός , και γενικά το δωμάτιο έχει εκπλήξεις! από τα πολύ καλά δωμάτια του Athens Clue που συστήνω ανεπιφύλακτα!

  on 22 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Margarita Papastathopoulou Lvl 7 - Team Leader
  με 43 Κριτικές

  Αρκετά καλό δωμάτιο. Ατμοσφαιρικοτατο. Όχι τόσο τρομακτικό όσο φαίνεται, αλλά υπάρχει η αίσθηση συνέχεια ότι κάτι θα πεταχτεί ή κάποιος. Μια διευκρίνιση για το live acting θα ήταν χρήσιμη αρκετά. Στα υπόλοιπα, κάποιοι γρίφοι ναι τα “έσπαγαν”, κάποιοι άλλοι πάλι ήταν άκυροι. Ωστόσο, εμείς με ομάδα 6 ατόμων περάσαμε καλά και αποδρασαμε και γελάσαμε πολύ. Σημείωση: δεν ενδείκνυται για αρχάριες ομάδες.

  on 7 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Koreatis Lvl 13 - Keyholder
  με 132 Κριτικές

  Πολυ καλη ατμοσφαιρα, ισως να μην ειναι τοσο τρομακτικο οσο λενε, αλλα υπαρχει οντως η αισθηση οτι κατι θα σου πεταχτει ανα πασα στιγμη. Μερικοι γριφοι ηταν λιγο κουφοι κατα τη γνωμη μου, αλλα σε γενικες γραμμες εβγαιναν απο μια εμπειρη ομαδα (15 δωματια). Βγηκαμε στο 1:25. Γενικα δεν ειναι για αρχαριες ομαδες και απαιτει αρκετα καλη συνεργασια και συνεννοηση μεταξυ των μελων.

  on 3 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • tsoufakia Lvl 17 - Epic
  με 223 Κριτικές

  Πραγματικά το πιο ωραίο δωμάτιο της αλυσιδας!! Μετά από 90 δωματια, είναι απ τα πιο ωραία και ατμοσφαιρικά που έχουμε παιξει. Η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική και διαφορετική από χώρο σε χωρο. Ηχητικα εφε που σε κρατάνε στην τσίτα και φοβεροί γριφοι! Αξίζει να το επισκεφτείτε χωρίς δεύτερη σκεψη!

  on 13 October 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • esavvini Lvl 17 - Epic
  με 215 Κριτικές

  Ksekinas kai den ksereis ti na kaneis. Wraia atmosfaira omws oi grifoi einai sxetika akiroi. Metrio dwmatio kata ti gnwmi mou. Omws ok pernas euxarista.

  on 7 October 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • dinaki Lvl 2 - Excited
  με 5 Κριτικές

  Όμορφα σκηνικά και ωραία ατμόσφαιρα που σε βάζει στο κλίμα από νωρίς! Οι γρίφοι θα μπορούσαν να είναι και λίιιγο καλύτεροι, αλλά κατά τα άλλα περάσαμε πολύ καλά!

  on 3 October 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • VforVasilis Lvl 17 - Epic
  με 215 Κριτικές

  Ικανοποιητικό δωμάτιο από θέμα ατμόσφαιρας, όχι κάτι τρομερό ειδικά για έμπειρες ομάδες. Το βασικό πρόβλημα όμως ήταν οι γρίφοι του. Δεν με ενθουσίασαν, λίγο άκυροι μου φάνηκαν, λίγο κουραστικοί κάποιοι… Γενικότερα δεν τους χάρηκα. Ωστόσο αν θέλετε να πάρετε μια ικανοποιητική δόση ατμόσφαιρας και μια μικρή δόση τρόμου μπορείτε να το επισκεφτείτε.

  on 13 August 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • fasolias Lvl 8 - Lock Expert
  με 53 Κριτικές

  Πρέπει να ξεκαθαριστεί τι σημαίνει live acting και τι όχι. Ενώ ήταν πολύ καλό δωμάτιο και έξυπνα στημένο, δυστυχώς περιμέναμε άλλα και άλλα συναντήσαμε. Δεν λέω άλλο μην κάνω spoil

  on 26 July 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Sentenced Lvl 1 - First Impressions
  με 2 Κριτικές

  Μετα το αρκετα καλο Monster ειχε σειρα το Cabin..

  Αρχικα, οπως ειπα και στην κριτικη μου για το Monster το προσωπικο ηταν αψογο και απολυτα εξυπηρετικο, κατι που ειναι σημαντικο να ειπωθει.

  Οσον αφορα στο δωματιο..

  Το Cabin ειναι σιγουρα ενα κλικ ανωτερο του Monster τοσο σαν διακοσμηση αλλα και απο πλευρας γριφων αν και απεχουν σαν θεματολογια τα δυο αυτα δωματια. Αυτη τη φορα οι βοηθειες δινονταν με τον κλασσικο τροπο της οθονης, το οποιο ομως γινοταν αυξανομενα κουραστικο οσο προχωρουσε το παιχνιδι. Τελος, ειχαμε την ατυχια να μην δουλευει ο κλιματισμος, κατι που εκανε εως και αφορητο το παιχνιδι, αλλα ΟΚ αυτα συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες, οποτε δεν το λαμβανω υποψιν στην βαθμολογιση.

  Σε γενικες γραμμες ηταν πιο κλασσικο δωματιο, με ψαξιμο, λουκετακια κλπ. Αρκετοι γριφοι, οχι τρομακτικα δυσκολοι αλλα σιγουρα απαιτιτικοι. Επισης υπηρχε ενας γριφος που για εμενα ειναι φαουλ να υπαρχει σε οποιοδηποτε δωματιο αλλα για να μην spoil-αρω εδω, θα επεκταθω περισσοτερο, για οποιον ενδιαφερεται, στο τελος της κριτικης.

  Η διακοσμιση πολυ καλη, πραγματικα νιωθεις οτι εχεις μπει σε καποιο εγκαταλειμμένο σπιτι στην μεση της εξοχης καπου στην Αμερικη. Αρκετα props, αλλα με λογο υπαρξης, αλλα καθαρα διακοσμιτικα. Οι γριφοι και σε αυτο το δωματιο ταιριαζουν στην θεματολογια και δεν ειναι “ξεκουδουνοι”. Ο φωτισμος και εδω πολυ καλος. Προσωπικα θα ηθελα λιγο περισσοτερες “παρεμβολες” στο παιχνιδι. O/Η GM καλος/η.

  Ιδανικα θα ελεγα για 4-5 ατομα λογω χωρων χωρις ομως να επιρεαζεσαι ιδιαιτερα απο λιγοτερους η περισσοτερους παικτες. Επισης, αν παιξετε το δωματιο με 2 for 1 ειναι πραγματικα πολυ καλο value for money.

  Βγηκαμε στα 30 sec περιπου.

  ΓΡΙΦΟΙ 3.5/5
  ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ/ΣΚΗΝΙΚΑ 4.5/5
  ΔΥΣΚΟΛΙΑ 4/5
  ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 3.5/5
  GM 4/5

  SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!!
  SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!!
  SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!!
  Ο γριφος στον οποιο ανεφερομαι παραπανω ειναι αυτος του τηλεφωνου. Σε καποια φαση βρισκεις καποια ποστερ που σε προτρεπουν να καλεσεις το 100 για βοηθεια. Εν τελη αυτο ειναι μερος του γριφου και προφανως το τηλεφωνο που υπαρχει ειναι “πειραγμενο” ωστε να κανει εκτροπη στον GM. Επειδη εχω αντιμετωπισει παρομοιους γριφους σε αλλα δωματια στα οποια ομως το τηλεφωνο καλουσε ΚΑΝΟΝΙΚΑ οποιον ηθελες, θεωρω οτι ειναι κακη ιδεα ενας τετοιος γριφος. Στο κατω κατω, ενα παιχνιδι παιζουμε και δεν θα ρισκαρα ποτε να παρω τηλ και να ειναι η κανονικη αστυνομια, ποσο μαλλον να “παιζω” θεατρο του τυπου “ειμαστε κλεισμενοι σε μια καμπινα με πτωματα” κλπ. ΟΚ θα μου πει κανεις δεν μπορει να ειναι τοσο χαζοι εκει στο Clue και να μην εχουν καποια δικλείδα για ενα τετοιο ενδεχομενο, αλλα ποτε δεν ξερεις.. ΑΝ μια στις τοσες καλεσεις την αστυνομια (που διαβαζοντας εδω εχει συμβει σε αλλο δωματιο) θα ειναι χαζομαρα και μονο το οτι σπαταλας τον χρονο τους. Μια ωραια και απλη λυση θα ηταν να αλλαχθει το νουμερο σε 911. Ακομα και το τελευταιος ανθρωπος που εχει δει μια αμερικανικη ταινια, αναγνωριζει το νουμερο, συν οτι ταιριαζει στην θεματολογια του δωματιου και δεν υπαρχει αυτη η συγχυση με το ελληνικο νουμερο. Just a thought..
  SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!! SPOILER!!

  on 18 July 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • P70 Lvl 12 - Legend
  με 112 Κριτικές

  Πολυ δυνατο δωματιο! Μεγαλοι χωροι, ωραια διακοσμηση , αρκετοι γριφοι να λυσεις και ωραια ατμοσφαιρα! 4-5 ατομα ειναι ενας καλος αριθμος να πατε! Συνίσταται!

  on 15 July 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Tzo Lvl 9 - Code Breaker
  με 67 Κριτικές

  Το Cabin in the woods είναι μακράν το καλύτερο από τα καινούρια δωμάτια που άνοιξε το Athens Clue στη Γλυφάδα. Είναι πολύ ατμοσφαρικό και καλοστημένο. 1-2 γρίφοι κατά τη γνώμη μου δεν είχαν ιδιαίτερη λογική, αλλά το θετικό είναι ότι όλοι οι μηχανισμοί/λουκέτα λειτούργησαν άψογα (σε αντίθεση με το dragon quest). Έχει αρκετά αντικείμενα που είναι απλώς μέρος του σκηνικού και δεν χρησιμεύουν ουσιαστικά σε κάτι.
  Έχει live acting, αλλά η παρουσία του ηθοποιού δεν επηρρεάζει ιδιαίτερα την εξέλιξη του παιχνιδιού. Παρόλ’αυτά, αν έχετε άτομα στην ομάδα που τρομάζουν εύκολα καλό είναι να διατηρήσετε τις αποστάσεις σας…

  on 12 June 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • kostashadoulos Lvl 1 - First Impressions
  με 3 Κριτικές

  Το CABIN IN THE WOODS είναι το τελευταίο δωμάτιο (τερματίσαμε το παιχνίδι) που πήγαμε χτες βράδυ. καταπληκτική ατμόσφαιρα, άκρως θεματικό, συνεκτικοί και καλά δουλεμένοι γρίφοι, όχι απλά λουκέτα και κλειδιά, ωραία εφέ, έξυπνο σενάριο… Ανοίγει η πόρτα και μπαίνεις στο μυστήριο.

  on 8 June 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • pigakis27 Lvl 4 - Devoted
  με 22 Κριτικές

  Ένα από τα πιο ωραία δωμάτια. Απίστευτη ατμόσφαιρα. Αρκετά ικανοποιητικό σε μέγεθος. Θέλει δουλειά για να καταφέρεις να δραπετεύσεις. Λογική και ομαδική δουλειά.

  on 31 May 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Chryssa Lvl 1 - First Impressions
  με 3 Κριτικές

  Το αγαπημένο μου δωμάτιο όλων όσων έχω παίξει, και είναι αρκετά!
  Φοβερά σκηνικά, δυνατοί γρίφοι! Παιχνίδι για γερά νεύρα !
  Θα συμφωνήσω με προηγούμενο σχόλιο, ότι επί 1 ώρα ζεις και εσύ σε ταινία θρίλερ!
  Να το προτιμήσετε αν είστε έμπειρος σε τέτοιου είδους παιχνίδια.
  Ο Game Master μας εξαιρετικός!
  Αξίζει πραγματικά να πάτε!

  on 30 May 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • AntonisAnastasiou Lvl 1 - First Impressions
  με 4 Κριτικές

  Πολύ καλοστημένο δωμάτιο με έξυπνους γρίφους λογικής και παρατηριτικότητας. Πολύ ατμοσφαιρικό με εντυπωσιακό φινάλε. Πραγματικά νιώθεις πως ζεις 1 ώρα μέσα σε ταινία θρίλερ.

  on 23 May 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Giannis24 Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 14 Κριτικές

  Ένα ατμοσφαιρικό δωμάτιο με αγωνία
  Θετικά
  • Πολύ ωραία ατμόσφαιρά
  • Ωραία μουσική που σε βάζει στο κλήμα
  • Τρομαχτικό – ανατριχιαστικό όσο πρέπει
  Αρνητικά
  • Δεν με ενθουσίασαν οι γρίφοι
  • Το να δεις τις βοήθειες κάποιες φορές ήταν κουραστικό
  • Βρήκαμε ένα λουκέτο ανοιχτό

  on 28 April 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Ndugu Lvl 5 - Addict
  με 23 Κριτικές

  Ίσως το καλύτερο δωμάτιο του Clue που έχω επισκεφθεί

  on 16 April 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι

Προσθήκη Απάντησης

Πρέπει να συνδεθείς για να γράψεις κριτική ή να σχολιάσεις

Close