Contact phone number:

Contact email:


Another Dimension


45 REVIEWS & COMMENTS

Οι κριτικές και τα σχόλια των μελών ανήκουν στους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ'ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

 • JerryTheGod Lvl 11 - Guru
  με 107 Κριτικές

  Δωμάτιο #111
  Ομάδα 3 ατόμων (μεγάλης, μεσαίας κ μικρής εμπειρίας) που αποδράσαμε επιτυχώς γεμάτοι κ ευχαριστημένοι.
  Γραμμικό δωμάτιο με όμορφους γρίφους μεσαίας δυσκολίας ως επί το πλείστον, ωραία ατμόσφαιρα κ ωραία εναλλαγή “διαστάσεων”
  Ιδανικος αριθμός 3-4

  on 26 August 2021
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ginakos95 Lvl 15 - Famous Master
  με 165 Κριτικές

  Δεν ξέρω γιατί αυτό το δωμάτιο δεν έχει ακουστεί πολύ , αλλά σαν ομάδα με πολύ μεγάλη εμπειρία το βρήκαμε άψογο!! Σκηνικά φοβερά σαν να μην είσαι σε δωμάτιο, όλα τα αντικείμενα μέσα είναι αληθινά ενθουσιάστηκαμε πάρα πολύ!! Γρίφοι το καλύτερο μέρος του δωματίου, μέσα στην ιστορία με τέλεια ροη χωρίς να μπερδεύεσαι στο τι έχεις να κάνεις και βατοι από άποψη δυσκολίας. Ένας γρίφος από τους καλύτερους που έχουμε δει, ευφάνταστος και πρωτότυπος. Gm οπότε χρειάστηκε ήταν εκεί με ωραία hint. Είμαι σίγουρος ότι η κάθε ομάδα θα το ευχαριστηθεί αυτό το δωμάτιο. Αν ειστε ομαδα γριφων και σας αρεσουν τα σκηνικα ελπίζω να πάτε βλέποντας αυτή την κριτική!! Εταιρία με προσεγμένα δωμάτια στους γρίφους και στα σκηνικά που δεν ακούγεται πολύ. Συγχαρητήρια!!!

  on 12 July 2020
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Checkmate Lvl 12 - Legend
  με 118 Κριτικές

  Ωραίο γριφοδωμάτιο, με ωραίους γρίφους (μ’ εξαίρεση έναν που δεν μας ενθουσίασε και μας έφαγε τζάμπα χρόνο, χωρίς να είναι καν διασκεδαστικός), καλά σκηνικά, συμπαθητικό gamemastering αν και προσωπικά θα ήθελα να είχε αντιληφθεί νωρίτερα ότι αυτός ο ένας γρίφος δεν μας άρεσε και να μας δώσει κάποιο χιντ νωρίτερα, καθώς το προβάδισμα που είχαμε πάρει στο πρώτο μισό του δωματίου, εξαντλήθηκε εκεί και δεν μας άφησε να απολαύσουμε τον τελευταίο όσο θα θέλαμε (ο οποίος btw είχε δυο λογικές λύσεις, κάτι που απ’ ό,τι μας είπε στο τέλος ο gm κανείς άλλος δεν το είχε σκεφτεί, κάτι περίεργο).

  Παρά τα όποια μειονεκτήματα, το βρήκα ανώτερο από το Mysticity (αν και όχι τόσο όμορφο από άποψη σκηνικών). Αξίζει μια επίσκεψη.

  on 31 December 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Koreatis Lvl 13 - Keyholder
  με 132 Κριτικές

  Aρτιοτατο δωματιο απο καθε αποψη και φουλ χορταστικο. Ειναι πολυ ομορφα στημενο γυρω απο το concept της αλλαγής διάστασης με τα σκηνικα και την ατμοσφαιρα να ειναι υποδειγματικα. Φυσικα ομως δε λειπουν και οι ΓΡΙΦΑΡΕΣ που εχει το δωματιο (ο τελευταιος δινει ρεστα, αρκει να εχεις ορεξη να παρατηρησεις και να καταλαβεις αυτα που βλεπεις) και οι πολυ ωραια στημενοι μηχανισμοι του. Προκειται για ενα απο τα καλυτερα δωματια που εχω επισκεφθει τελευταια, αλλα και γενικοτερα. Συστηνεται ανεπιφυλακτα σε μετριας εμπειριας 4αδες και εμπειρες 2-3αδες!!!

  on 16 October 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • THANOS32 Lvl 14 - Respected Leader
  με 145 Κριτικές

  Πρώτη επίσκεψη στην εταιρεία Esc μετά από τόσα δωμάτια και πραγματικά μείναμε κατενθουσιασμένοι με το δωμάτιο και την προσπάθεια των παιδιών. Περάσαμε από πολλές διαστάσεις για να φτάσουμε εκεί που έπρεπε, λύσαμε ωραίους γρίφους, αγχωθήκαμε όσο έπρεπε και αποδράσαμε. Το δωμάτιο σε μεταφέρει εκεί που πρέπει, σε διασκεδάζει, σε βάζει να σκεφτείς και να συνεργαστείς κτλ.
  Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε έμπειρες ομάδες και για 3-4 ατόμα. Όμορφοι χώροι και έξυπνοι γρίφοι!!!

  on 5 May 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • siobaras Lvl 8 - Lock Expert
  με 56 Κριτικές

  Τέταρτο δωμάτιο που παίζει η δυάδα μας στην εταιρεία και δεύτερο της ημέρας, μετά το Hollywood και το μοναδικό στο οποίο δεν καταφέραμε να βγούμε.

  Στα θετικά:
  Στο δωμάτιο έχει πέσει πολλή δουλειά στα σκηνικά και τους μηχανισμούς και, σε αυτόν τον τομέα, είναι μακράν το καλύτερο της εταιρείας.
  Πολύ ωραίοι χώροι, με εντυπωσιακές εναλλαγές σε στυλ (αλλάζουμε διάσταση λέμε!).
  Είναι και 80 λεπτά, χορταίνεις! Είναι κάπως σαν να παίζεις 1,5 κλασικό δωμάτιο.

  Ωστόσο:
  1. Κάποιοι μηχανισμοί δεν λειτούργησαν όπως έπρεπε.
  Σε έναν, κάναμε αυτό που έπρεπε, δεν έγινε τίποτα. Αρχίσαμε να δοκιμάζουμε άλλα πράγματα (προφανώς χωρίς αποτέλεσμα). Έρχεται βοήθεια ότι το πρώτο ήταν σωστό, το κάνουμε ξανά, πάλι τίποτα. Μετά από λίγο κάπως έγινε αυτό που έπρεπε (δεν ξέρω πώς).

  Αργότερα, κάνουμε κάτι σωστά (δεν υπήρχε αμφιβολία εδώ), δε φαίνεται να άλλαξε κάτι. Ψάχνουμε δεξιά – αριστερά, τίποτα. Έρχεται βοήθεια “κάτι άνοιξε”, ενώ ΔΕΝ είχε ανοίξει. Μετά από λίγο, άνοιξε (δεν ξέρω πώς).

  2. Με χάλασε ο τελικός γρίφος. Δε με χαλάνε οι δύσκολοι γρίφοι. Το αντίθετο, παρακαλάω να βρω κανέναν πραγματικά δύσκολο (αυτός δεν είναι). Αυτό που μου τη σπάει είναι να υπάρχουν 1000 πιθανές λογικές και να πρέπει να μπεις στο μυαλό του κατασκευαστή για να τύχει να βρεις τι σκέφτηκε.
  Μπήκαμε εκεί με 10 λεπτά, παρά τα προηγούμενα προβλήματα, αλλά εκεί σταμάτησαν να δουλεύουν οι βοήθειες, μας είπε η κοπέλα μετά.
  Υπάρχει μια ασάφεια από κατασκευής, που, αν τύχει και το δεις έτσι μπαίνοντας, εκτοξεύει τους πιθανούς συνδυασμούς (κυριολεκτικά, τους κάνει επί 5 εις την πέμπτη, δηλαδή επί 3.125). Εμείς χρειαζόμασταν τη βοήθεια “Αυτά τα 5 στο κάθε πράγμα, κάνουν το ίδιο.”
  Η βοήθεια δεν ήρθε ποτέ και 10 λεπτά αργότερα είπαμε στην κάμερα “we give up”.
  Κρίμα, γιατί είχαμε ένα καλούτσικο σερί και ήμασταν και σε καλή μέρα.

  Συνολικά, πολύ καλό δωμάτιο, αξίζει να το δείτε.
  Και τα παιδιά εκεί είναι πολύ ευγενικά.
  Λάβαμε έκτπωση ΚΑΙ για το b2b ΚΑΙ ένα έξτρα 10% που είχαμε από την προηγούμενη επίσκεψη.

  on 25 March 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • SpirosPapatheo Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 80 Κριτικές

  Ατμόσφαιρα:9/10
  Ροή: 9.5/10
  Γρίφοι: 9.5/10
  G.M: 10/10
  ΦΟΒΟΣ :0/10
  ΗΘΟΠΟΙΟΣ: –
  Σκηνικά : 9/10
  Δυσκολία: 9.5/10

  on 13 February 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • HK21R21 Lvl 14 - Respected Leader
  με 146 Κριτικές

  Καταπληκτικό δωμάτιο… Όμορφη ροή… Τρομερές εναλλαγές στους χώρους. Γρίφοι μέτριας δυσκολίας με κανα 2 να μας παίδεψαν λίγο παραπάνω και αυτό πιστεύω γιατί ήμασταν 5. Πιστεύω ότι 4 είναι μια χαρά για το συγκεκριμένο. Χρειάζεται καλή συνεργασία. Μια πολύ όμορφη δουλειά με ωραία περάσματα και πραγματικά νιώθεις ότι αλλάζεις διαστάσεις και ειδικά στο τέλος σε πάει … ΄΄αλλού΄΄ …
  Το μόνο μείον που μπορεί να βρει κάποιος είναι λίγο ο τρόπος με τις βοήθειες.
  Πλέον ανυπομονούμε για το επόμενο τους δωμάτιο που πιστεύω θα είναι εξίσου καλό…

  on 29 January 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • LILYESC Lvl 15 - Famous Master
  με 171 Κριτικές

  Ένα δωμάτιο που έχει πράγματα να δώσει, με ποικίλους γρίφους και χώρους αλλά με αρκετά πράγματα που χρήζουν διόρθωσης. Αρκετά πρωτότυπα στοιχεία αλλά και κάποια ελαφρώς χρονοβόρα και εκνευριστικά χωρίς λόγο. Το καλύτερο δωμάτιο της εταιρίας.

  on 26 January 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • eurydice13 Lvl 1 - First Impressions
  με 3 Κριτικές

  Σπαστικό απο την αρχή με μηχανισμούς να μην δουλεύουν απο το πρώτο βήμα.

  Ο GM μας φάνηκε πώς δεν μας πρόσεχε και τόσο (μείναμε κολλημένοι αρκετή ώρα με τους μηχανισμούς που δεν δούλευαν).

  Καλά σκηνικά, αλλα κουραστικά δωμάτια αντί να έχουν κέφι. Οι περισσότερες οδηγίες είναι σε ρολλαρισμένο (και καλά) πάπυρο, και άντε να ξερολλάρεις εκατό φορές κάτι για να το ξαναδιαβάσεις, ενώ είσαι στο σκοτάδι και πρέπει να κρατάς και φακό.

  Καλές ιδέες και δύσκολοι γρίφοι, που ήταν ενδιαφέρον, αλλά μερικές επιλογές (παράδειγμα, σκοτάδι + πάπυρος) ήταν τόσο σπαστικές που μας άφησε με μια πικρήλα και την αίσθηση του “δεν ξαναπηγαίνω”.

  Α. Και παντε τουλάχιστον 4, αλλιώς θα δυσκολευτείτε επιπλέον.

  TLDR;
  Πολύ δύσκολο συνολικά, αλλά λύνεται και χωρίς βοήθεια.
  Μερικοί μηχανισμοί δεν δούλεψαν.
  Ωραία σκηνικά, και καλοφτιαγμένα.
  Μερικές σπαστικές επιλογές σχεδιασμού της εμπειρίας που μάς κούρασαν.
  Για 4+. (και όχι 2 ή 3)

  on 8 January 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • loopidio Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 14 Κριτικές

  Από τα καλύτερα δωμάτια που έχουμε επισκεφτεί. Ήμασταν 4 άτομα και νομίζω είναι το ιδανικό. Είχε πολύ ωραίους γρίφους. Συγχαρητήρια στα παιδιά.

  on 8 January 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • GeorgiaZark Lvl 11 - Guru
  με 100 Κριτικές

  Είχα ακούσει πάρα πολλά καλά πραγματα γι αυτο το δωμάτιο,οποτε δεν σας κρύβω πως πηγαινα με εναν μικρο φοβο μηπως και απογοητευτω.Αυτο λοιπόν το δωμάτιο,οχι μονο δεν με απογοητευσε αλλά με εντυπωσιασε γιατί ήταν η σκέψη που έκανα όταν βγήκα απο το The passengers.Καπου εδώ μαλλον σε εχω χασει…Να σε βοηθησω…Όταν είχα παίξει το passengers είχα απογοητευτει διοτι λόγω της χρονομηχανης πιστευα ,οτι κάθε πορτα που θα ανοιγεις θα ειναι και ενα διαφορετικο κονσεπ. Ομως οσοι το εχετε παίξει θα ξέρετε ήδη πως αύτο δεν συμβαίνει.Όταν είχα βγει απο εκει ειχα πεί πως είναι κρίμα τόσο ωραίο κόνσεπτ να μην έχει αποδωθεί με αυτόν τον τροπο.Το another dimension το κάνει ομως αυτο και με το παραπάνω!!Αν τα δυο αύτα δωμάτια αλλαζαν κόνσεπ θα ήταν το απόλυτο!!!Αρκετά με ολα αυτα,ας μιλήσουμε λίγο για τα του δωματίου.Πολυ ωραιοι γριφοι,βατοι μέτριας δυσκολίας.Ο κάθε χωρος φοβερος και γεματος και απο γρίφους και απο σκηνικά.Ο τελευταιος χωρος δεν μου αρεσε ιδιαιτερα και κανα-δυο γριφοι γιατι ηταν χρονοβοροι απλα και μονο για να είναι και εγω τους μισω αυτους!!!!!Να πεθάνουν!!!Για μένα τα 3 άτομα είναι απαραίτητα γιατι σαν δυαδα λιγακι μας κούρασε,πιστευω στα 3 ατομα θα έχει καλύτερη ροη!!Όσο για τον gm μας εξαιρετικος σε ‘ολα του,βοηθεια την σωστη στιγμη και ευγενικοτατος στην συζητηση που είχαμε μετα το τέλος του δωματίου.Οσο για τον ιδιοκτητη τι να πω,μας κυνηγουσε με τα μελομακάρονα στο χέρι!!

  on 26 December 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • alex90 Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 10 Κριτικές

  Πολύ καλό δωμάτιο με ωραίες εναλλαγές. Γρίφοι μέτριας δυσκολίας αλλά ενδιαφέροντες. Υπήρξαν ένα- δύο τεχνικά θεματάκια αλλά μας άφησε μια καλή γενική εικόνα. Καλή διακόσμηση. Ιδανικό για ομάδες 4 ατόμων , όχι μεγαλύτερες.

  on 19 December 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • N_esc_quick Lvl 12 - Legend
  με 108 Κριτικές

  Όμορφοι γρίφοι, μέτριας δυσκολίας, όμορφα σκηνικά,μουσικάρες και ευγενέστατο προσωπικό.
  Ατμόσφαιρα: 6/10
  Ροή: 9/10
  Γρίφοι: 9/10
  G.M: 10/10
  ΦΟΒΟΣ : 0/10
  ΗΘΟΠΟΙΟΣ : –
  Σκηνικά: 8/10
  Δυσκολία: 6/10

  on 18 October 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • TheMask Lvl 16 - Royalty
  με 204 Κριτικές

  Έναρξη β2β απο δω με κάποιες ατυχίες σε συνδυασμό με την διαχείριση να αμαυρώνουν την εμπειρία ενός δωματίου με καλές προοπτικές.
  Προσπαθώντας να κρίνω κανονικά και διαχωρίζοντας την εμπειρία:

  Τ̲ο̲ ̲Δ̲ω̲μ̲ά̲τ̲ι̲ο̲
  Καλή εικόνα με αρκετούς χώρους που κατά το ήμισυ ξεχωρίζουν ως πιο όμορφοι. Ωραία ροή και ατμόσφαιρα. Γρίφοι δύσκολοι αλλά καλοί με μερίδιο παζλ/ δεξιοτεχνίας αλλά και συνεργασία και λογική. Ένας με ανούσιο “εμπόδιο” για να είναι χρονοβόρος και κάποιοι χρειάζονται αρκετή φαντασία ή καθοδήγηση (γιατί και η ιστορία είναι κάπως ασαφής), όπως στο τέλος που διαφορετικά θες αρκετό χρόνο για trial and error. Η δομή του φτιαγμένη για 3άδα διότι παραπάνω=too crowded.

  Η̲ ̲Ε̲μ̲π̲ε̲ι̲ρ̲ί̲α̲
  Υπήρχε πρόβλημα στην αποστολή βοηθειών σε σημείο που περιμέναμε 2 φορές 10-15′ στάσιμοι με τον εκνευρισμό να μεγαλώνει. Ας ερχόταν η GM να μας μιλήσει κι ας βγαίναμε εκτός κλίματος εξάλλου… το κλίμα είχε ήδη χαλάσει! Γιατί 2 φορές η είσοδος του δωματίου ήταν ανοιχτή οπότε βγήκαμε απ’το Concept.
  Στον τελικό γρίφο που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν fun λάβαμε μία βοήθεια και παλέψαμε με τον χρόνο να μηδενίζει και την μουσική να εκνευρίζει, και παρόλο που φτάναμε στο 80% της επίλυσης κάθε φορά δεν ήρθε μία πιο ξεκάθαρη οδηγία ώσπου άνοιξε η πόρτα λήγοντας ένα σερί ~80 αποδράσεων.

  Η̲ ̲Π̲α̲ρ̲η̲γ̲ο̲ρ̲ι̲ά̲
  * Αφού τα παιδιά απολογήθηκαν(προφανώς και δεν ήταν ηθελημένο) πληρώσαμε μισοτιμής.
  * Λάβαμε παράταση ώστε να προσπαθήσουμε έστω το τέλος/ να δούμε το γρίφο
  * Έβαλαν ότι αποδράσαμε(πρακτικά δεν έγινε)
  * Μετά παίξαμε το Hollywood το οποίο είναι μεν απλό αλλά ξεδώσαμε και φύγαμε με καλύτερη διάθεση

  Η̲ ̲Α̲ξ̲ι̲ο̲λ̲ό̲γ̲η̲σ̲η̲
  ⇑ Γρίφοι-Μηχανισμοί, Χώροι-Μεταβάσεις,Ατμόσφαιρα, Ροή

  ⇓ Story, GMing, Συμβάν, Πιο πλούσια Σκηνικά

  Τ̲ο̲ ̲Α̲π̲ο̲τ̲έ̲λ̲ε̲σ̲μ̲α̲
  ✍ Ένα καλό και πιθανότατα χωρίς ατυχίες πολύ καλό δωμάτιο γρίφων και εναλλαγών για 3?.
  Βλέποντας προοπτικές και αντικειμενικά για 8.5-9/10
  Εμπειρία για 2-3/10
  Στεκόμενος στη σφαιρική εικόνα ?:7/10, 4?, ?:✗

  on 26 September 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • P70 Lvl 12 - Legend
  με 112 Κριτικές

  Πολύ καλο δωματιο, καθαρα γριφοι και μονο γριφοι. Η διακοσμιση ειναι ωραια και υπαρχουν καποιοι που δεν ειχαμε ξανασυναντησει παρομοιους σε αλλα δωματια. Καποιοι γριφοι θελουν οντως μεγαλη φαντασια, αλλα δεν τους κρινω παραλογους. Ο τελευταιος ειναι λιγο καψιμο αλλα στα λογικα ορια (λυνεται εννοω).
  4 ατομα πηγαμε, ισως και ενας 5ος να ειναι οκ σε ομαδες με λιγοτερη εμπειρια.
  Καλη δουλεια απο τα παιδια!

  on 12 September 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • merylin Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 82 Κριτικές

  Εξαιρετική δουλειά! Ωραία ροή γρίφων, σκηνικά πολλά, όμορφα και διαφορετικά! Μέτριοι σχετικά γρίφοι μόνο ο τελευταίος μας δυσκόλεψε. Θα το διασκεδάσετε!

  on 28 August 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Konig Lvl 14 - Respected Leader
  με 156 Κριτικές

  Ένα δωμάτιο που περίμενα πως και πως να πάω καθώς ακουγόταν πως έχει πολύ ποιοτικούς γρίφους..!
  Πήγα λοιπόν και είμαι εδώ για να το επιβεβαιώσω, όπως και το ότι έχει και τρομερή ατμόσφαιρα, μεταβάσεις και μηχανισμούς..!
  Σε κάνει να νιώθεις πως όντως αλλάζεις διαστάσεις και στο τέλος απλά βυθίζεσαι στην ψυχεδέλεια που είναι το τελευταίο στάδιο πριν επιστρέψεις στην πραγματικότητα…
  Στο συγκεκριμένο δωμάτιο πας για τους γρίφους του και έχω να πω πως τα 2/3 με κάλυψαν πλήρως! Συνδυαστικοί, in-concept, προσεγμένοι, υπέροχοι!
  Όμως εδώ έρχεται ένα μεγάλο ΑΛΛΆ!
  Κατ’εμέ το 1/3 των γρίφων -κυρίως από τη μέση και μετά- πιστεύω πως είναι πιο πολύ abstract απότι θα έπρεπε, πως χάνουν λογικής επειδή θέλουν να τους κάνουν ακόμα πιο περίπλοκους, ένας είναι τέρμα εκτός τoυ concept και επίτηδες εκνευριστηκός και ένας άλλος είναι πολύ δύσκολο να λυθεί με λιγότερα από 4 άτομα!! Με αποκορύφωμα τον τελευταίο γρίφο που όχι μόνο δεν λύνεται χωρίς χιντ γιατί θέλει πολύ φαντασία, αλλά έχει και δύο στοιχείο πανομοιότυπα με αποτέλεσμα στο ένα λάθος να χάνεις χρόνο, που είναι αρκετά πολύτιμος σε αυτό το δωμάτιο..!
  Επίσης πιστεύω πως θα μπορούσαν να είχαν σκευτεί και έναν πιο ταιριαστό και ευφάνταστο τρόπο βοηθειών!
  Γενικότερα, ένα πολύ δυνατό δωμάτιο ποιοτικών γρίφων, με επιβλητική ατμόσφαιρα που όμως στις λεπτομέριες όσον αφορά μερικούς γρίφους το χάνει…!
  Προφανώς και να πάτε, αλλά αν εκνευρίζεστε εύκολα σε χρονοβόρα τασκς και γρίφους που απαιτούν λογικά άλματα ( δεν λέω ότι όλοι είναι έτσι, απλώς 1-2 με αυτό το χαρακτηριστικό με χάλασαν..! ) θα βγείτε έξω σαλταρισμένοι..!

  on 20 August 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • markogx Lvl 4 - Devoted
  με 19 Κριτικές

  Ένα δωμάτιο με πολύ διαφορετικούς χώρους. Ειδικά ο δεύτερος και ο τέταρτος πολύ ωραίοι χώροι και καλοστημένοι. Οι γρίφοι του καλοί και οι χώροι του αρκετοι.

  on 20 August 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • EscapeHolic Lvl 15 - Famous Master
  με 170 Κριτικές

  Ένα δωμάτιο με αρκετή ποικιλία. Οι χώροι με ωραία σκηνικά και άνετοι. Οι γρίφοι όλων των δυσκολιών. Θέλει αρκετή παρατηρητικότητα και λογική. Η ροή ήταν πολύ πολύ καλή χωρίς να κάνει κάπου κενά. Προτείνεται για έμπειρες ομάδες και σίγουρα από 3 άτομα και πάνω.
  ?=2 ?=⛔

  on 23 July 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Sinistro Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 90 Κριτικές

  Δυνατό και “γεμάτο” γριφοδωμάτιο, με ποικιλία τόσο στους χώρους όσο και στις προκλήσεις, διανοητικές και μη. Είναι σαφής ο χρόνος και η προσοχή που δόθηκε κατά την κατασκευή του.

  Κάθε “διάσταση” που θα επισκεφθείτε έχει προσεγμένα λιτή διακόσμηση και το δικό της, ξεχωριστό χαρακτήρα. Οι γρίφοι είναι ικανοποιητικής δυσκολίας ακόμη και για μια έμπειρη ομάδα, παρά τη ξεκάθαρη και στρωτή διατύπωσή τους. Σε αρκετά σημεία απαιτούν καλή συνεργασία μεταξύ των συμπαικτών, το οποίο είναι ιδιαίτερα θετικό. Οι βοήθειες διακριτικές, δοσμένες όπου και όπως πρέπει από τον ευγενέστατο και πρόθυμο game master.

  Συνολικά μια σαφέστατα άνω του μέσου όρου εμπειρία που θα πρότεινα ιδιαίτερα σε ομάδες μέσης και άνω εμπειρίας που αγαπούν τους γρίφους.

  on 11 July 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Irukandji Lvl 15 - Famous Master
  με 176 Κριτικές

  Ένα “πολυδιάστατο” μείγμα διαφορετικών τρόπων λογικής, υλοποιημένο με μπόλικη φαντασία. Αυτό είναι κυρίες και κύριοι το Another Dimension, μια προσεγμένη εμπειρία, φτιαγμένη με ξεκάθαρο μεράκι και αφοσίωση.

  Ο διάκοσμος ποικίλει ανά χώρο. Οι μεταβάσεις είναι χαριτωμένες, ενώ κάθε χώρος διαθέτει τη δική του προσωπικότητα, όχι μόνο αναφορικά με τη διακόσμηση, αλλά και με τη λογική. Οι γρίφοι είναι ξεκάθαρα μέτριας δυσκολίας, με ελαφρά τσιμπηματάκια σε κανά δυο, αλλά πάντοτε στρωτής λογικής. Θα συναντήσετε λίγο διαβασματάκι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κουραστείτε. Γενικότερα μας ικανοποίησε τόσο το εικαστικό (100% handmade), όσο και το πνευματικό κομμάτι του A.D.. Στον προτελευταίο χώρο, υπάρχει ένας γρίφος πολύ διαδραστικός, συνεργατικός και όμορφα δοσμένος, γι αυτό και θεωρώ ότι χρήζει ειδικής μνείας. Η τελευταία διάσταση παρόλ’ αυτά, είναι η αδιαμφισβήτητη “οπτική προβολή” του ό,τι είχαν τα τρελόπαιδα στο μυαλό τους όταν έφτιαχναν το δωμάτιο. Είναι μικρή, είναι ψυχεδελική και συνοδεύεται από ένα από τα καλύτερα track ever. Respect! Έχετε χάρη που δε θέλω να κάνω spoiler.

  Εν τέλει: Αξιόλογο γριφοδωμάτιο, το οποίο κάνει ελαφρώς την υπέρβαση, χωρίς να είναι υπερπαραγωγή, ή να διεκδικεί δάφνες του καλύτερου δωματίου ever. Must-επίσκεψη σίγουρα για όσους δίνουν ξεκάθαρη προτεραιότητα στους γρίφους. Τρομερά φιλικό το παιδί στην υποδοχή. Παίζει να κάτσαμε και να μιλήσαμε μαζί του για καμιά ώρα μετά την έξοδό μας. Καλή συνέχεια λοιπόν και είθε η δημιουργικότητά σας να σας ωθεί πάντα να δημιουργείτε τέτοιες όμορφες εμπειρίες απόδρασης.

  🚪#70 👤#5 🔑=✔️

  on 10 July 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ClearTrails Lvl 1 - First Impressions
  με 3 Κριτικές

  Αξιοπρεπεστατο γριφοδωμάτιο με αρκετά ωραία σκηνικά και ποικιλία στους χώρους. Παρότι το δωμάτιο δεν είχε κάτι το ιδίαίτερα εντυπωσιακό, έχουν δημιουργήσει πολύ ομαλή ροή και ξεκάθαρους γρίφους, με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται σχεδόν καθόλου καθοδήγηση απο τον GM. Προσωπικά θα το ήθελα λίγο πιο δύσκολο, αλλα περάσαμε ωραία!

  on 25 June 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • nick12071 Lvl 9 - Code Breaker
  με 71 Κριτικές

  Μία από τις καλύτερες εμπειρίες σε escape room. Καταπληκτική ροή του δωματίου, με ωραίες εναλλαγές “διαστάσεων”.

  Οι γρίφοι μέτριας και πάνω δυσκολίας, κυρίως συνδυαστικοί.

  GM με εύστοχες βοήθειες σε σωστές χρονικές στιγμές, παρόλο που δεν χρειαστήκαμε καμία μέχρι τα τελειώματα του δωματίου. Συζητήσιμο προσωπικό και πολύ φιλικό, ανοικτό σε κάθε είδους feedback.

  on 16 June 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Erevos Lvl 8 - Lock Expert
  με 64 Κριτικές

  New powerful entry στην οικογένεια του ESC escape rooms. Η διακόσμηση σε κάθε διαφορετικό σύμπαν που επισκεπτόσουν ήταν πολύ προσεγμένη και όμορφη. Οι γρίφοι που απάρτιζαν το δωμάτιο ήταν πολλοί σε αριθμό, μέτριας δυσκολίας όλοι συνδυαστικοί. Με χόρτασε πάρα πολύ στο συγκεκριμένο κομμάτι. Κάθε διάσταση έχει την δική της ιδιοσυγκρασία και γρίφους αρκετά εναρμονισμένους με το κάθε σύμπαντο. ( 😛 )
  Και εκεί που πηγαίναμε που λέτε χαλαρά και ωραία, φτάνουμε προς το τέλος και ένιωσα λες και με πήραν σηκωτό και με μετέφεραν σε αυτά τα κλασσικά βιντεοκλιπ τέκνο μουσικής την δεκαετία του 90… έπαθα τεκνόπλακα..είχε μουσικάρα (που μου θύμισε τα βρεφικά μου χρόνια…τότε που ήμουν 1) η οποία δεν σε άφηνε να συγκεντρωθείς ώστε να λύσεις τον πολύ ωραίο και αρκετά συνδυαστικό τελικό γρίφο, γιατί χόρευες σαν κατσίκι υπο την υπόκρουση της τεκνίλας.
  Συμπέρασμα: Ένα δωμάτιο που τα σπάει, γιατί έχει και ωραία ροή και είναι πολύ λίγα τα πράγματα τα οποία θα άλλαζα. Το προτείνω σε μέτριας και πάνω εμπειρίας ομάδες 3ων-4ων ατόμων.
  Επάξια 9 / 10!!! Μπράβο!!

  on 12 June 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Soukou Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Σχετικά καλό δωμάτιο με ωραίους γρίφους!
  Κακή εξυπηρέτηση, αντιμετώπισαν τεχνικά προβλήματα (λόγω καιρού ) δεν λειτούργησαν μηχανισμοί με καθυστέρηση χρόνου για εμας. Παρότι είχαν τεχνικά προβλήματα καμία έκπτωση και εφόσον το γνώριζαν καλύτερα να μην εξυπηρετούν ομάδες γιατί δεν είναι ωραία εικόνα και χαλάει όλη την διασκέδαση των πελατών τους!
  Καλή διασκέδαση !

  on 6 May 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Christinaqi Lvl 1 - First Impressions
  με 3 Κριτικές

  Αναπάντεχα ευχάριστο δωμάτιο με πολλούς χώρους, μεγάλη ποικιλία σκηνικών και πρωτότυποους γρίφους. Το μόνο αρνητικό ήταν πως ενώ ζητήσαμε να παίξουμε το δωμάτιο στα αγγλικά, λαμβάναμε όλες τις βοήθειες στα ελληνικά με αποτέλεσμα να πρέπει συνέχεια εγώ να μεταφράζω στον φίλο μου τις βοήθειες – κάτι που πρώτον μας έτρωγε χρόνο και δεύτερον μας έβγαζε λίγο από τη μαγεία του παιχνιδιού αφού έπρεπε να είμαι συνεχώς μεσολαβητής. Εκτός αυτού το δωμάτιο ήταν εξαιρετικό και διασκεδάσαμε πολύ.

  on 27 April 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Originalescape Lvl 11 - Guru
  με 94 Κριτικές

  Το δωμάτιο έχει ένα concept το οποίο δεν νομίζω ότι το μεταφέρει όπως περίμενα στους παίχτες! Έχει 2-3 καλούς γρίφους! Γενικά νομίζω ότι πρέπει να γίνει πιο ατμοσφαιρικό με ώστε να ανέβει επίπεδο!

  on 23 April 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • killbill Lvl 7 - Team Leader
  με 49 Κριτικές

  Πολύ προσεγμένο δωμάτιο και με ωραία αισθητική . Πολυ αξιόλογη δουλειά. Οι γρίφοι κινούνται σε ένα σχετικά εύκολο επίπεδο.Το τέλος πολύ ανεβαστικό . Τα παιδιά εκεί πέρα ευγενέστατα .

  on 18 April 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • HerculeSuccessors Lvl 5 - Addict
  με 31 Κριτικές

  Σίγουρα το καλύτερο παιχνίδι της εταιρίας. Έχοντας παίξει όλα τα υπόλοιπα, πιστεύουμε ότι η βελτίωση είναι αισθητή τόσο σε επίπεδο γρίφων όσο και διακόσμησης. Θα συναντήσετε αρκετούς χώρους, γρίφους κλιμακούμενης δυσκολίας και super fun φιναλε.
  Οι ιδιοκτήτες είναι φιλικοί, χαλαροί, με διάθεση για συζήτηση και πάντα ανοικτοί σε προτάσεις.

  on 12 April 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • alexsp13 Lvl 13 - Keyholder
  με 134 Κριτικές

  Ένα ακόμα πολύ καλό δωμάτιο από την Esc με ωραίους, λογικούς και πρωτότυπους γρίφους κλιμακούμενης δυσκολίες και εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ωραίες είναι και οι μεταβάσεις στο χρόνο. Συστήνεται σε όλες τις ομάδες!!!

  on 3 April 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • esavvini Lvl 17 - Epic
  με 215 Κριτικές

  Μπραβο στα παιδια. Πολυ ωραιο δωματιο με πολλους χωρους και ωραιους γριφους. Αξιζει να το επισκεφθει κανεις.

  on 3 April 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Boo Lvl 5 - Addict
  με 23 Κριτικές

  Γριφοδωμάτιο με τα όλα του! Σκηνικά από άλλη…διάσταση, υπέροχη ατμόσφαιρα και γρίφους μπόλικους μέτριας προς μεγάλης δυσκολιάς. Με 1-2 μικροαλλαγές θα αγγίξει το απόλυτο. Εναλλαγές χώρων, διαστάσεων, «κλίματος» και με μία από τις πιο διασκεδαστικές εξόδους που έχω δει ποτέ. Τα παιδιά στο esc είναι εξαιρετικά, αγαπάνε αυτό που κάνουν και το απέδειξαν για άλλη μια φορά. Να το επισκεφθείτε οπωσδήποτε.
  Και μιας και έρχεται καλοκαιράκι, ακολουθεί tip για τις συνδραπέτισσες: Κορίτσια αφήστε τα πέδιλα στο σπίτι, εδώ θα χρειαστείτε κάτι πιο κλειστό! ?

  on 26 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • MaryFast Lvl 9 - Code Breaker
  με 72 Κριτικές

  Πάρα πολύ ωραίο γριφοδωμάτιο. Ωραίοι χώροι αν και θα τους ήθελα λίγο πιο πλούσιους, γρίφοι μέτριοι προς δύσκολοι με φοβερή ροή. Χωρίς να κολήσουμε, όλη την ώρα ασχολούμασταν με κάτι και οι 4 μας. Διασκεδάσαμε και μιας κι είχαμε καιρό να πάμε σε escape room το ευχαριστηθήκαμε!
  Όμως βρε παιδιά τι φάση η φωτογραφία;; δεν φαινόμαστε καθόλου..

  on 25 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Jim2 Lvl 7 - Team Leader
  με 46 Κριτικές

  Καθαρά γριφοδωματιο, από τα πολύ καλά. Έχει μεγάλη ποικιλία γρίφων (λουκέτα, μηχανισμοί, δεξιοτεχνίας), οι περισσότεροι μετριας δυσκολίας προς το δύσκολοι. Η ροη του δωματίου ήταν πολύ καλή, κατά κάποιον τρόπο το δωμάτιο σε καθοδηγούσε για τα επόμενα βήματα χωρίς να χρειάζεται να ασχολείσαι όλη την ώρα με τις βοήθειες. Επίσης το GM ήταν έτσι Ωπ πως θα έπρεπε να είναι.

  on 23 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Geike Lvl 6 - Detective
  με 38 Κριτικές

  Πολύ καλό γριφοδωμάτιο με ωραίους χώρους – περάσματα. Ιδιαίτερο στόρυ από πίσω που στηρίζεται σωστά απ’το δωμάτιο! Πρωτότυπος τρόπος παροχής βοήθειας, κάτι που μου άρεσε. Αυτό που με κέρδισε περισσότερο στο δωμάτιο ήταν ο τελευταίος χώρος που ήταν πολύ ιδιαίτερος και μου άφησε πολύ γλυκιά γεύση στο τέλος. Τα παιδιά στο Esc ήταν πολύ ευγενικά και με όρεξη για κουβέντα. Γενικά μία πολύ καλή εμπειρία!!!

  on 23 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Zoe Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 90 Κριτικές

  Μία πολύ καλή προσπάθεια από τα παιδιά του Esc!

  ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ: Οι πολύ ωραία διακοσμημένοι χώροι σε μετέφεραν κυριολεκτικά σε άλλη εποχή. Γρίφοι έξυπνοι, λίγα λουκέτα και περισότεροι αυτοματισμοί. Παρατηρητικότητα και λογική αλλά και φαντασία που βάζουν όλους τους πάικτες στο παιχνίδι καθώς ο ένας μπορεί να συμπληρώσει τον άλλον σε διαφορετικές στιγμές. Είναι ένα δωμάτιο του 2018!

  ΣΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ: Θέλει ίσως λίγη δουλειά ο τρόπος των βοηθειών (να τον βρίσκαμε κάπου στην αρχή ας πούμε θα ταίριαζε), κ ο ήχος της TV που έκανε παραμόρφωση, ίσως κ ο φωτισμός κάποια στιγμή, πράγματα όμως ανεπαίσθητα που δεν μας εμπόδισαν να περάσουμε καλά!
  Δωμάτιο χωρίς ηθοποιό με τέτοια τιμή δεν έχουμε ξαναζυναντήσει.

  Να προσθέσω επίσης ότι δεν κερδίζω τίποτα γράφοντας μια αρνητική κριτική όπως αντίστοιχα και δεν κερδίζω τίποτα γράφοντας μια θετική κριτική. Η κριτική είναι για να βοηθήσεις κάποιον τρίτο ώστε να ξοδέψει τα λεφτά που διαθέτει διασκεδάζοντας και περνώντας καλά σε ένα δωμάτιο.

  Ιδανικός αριθμός ατόμων: 5

  on 21 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • basketikos Lvl 16 - Royalty
  με 191 Κριτικές

  Άλλο ένα ιδιαίτερα ποιοτικό δωμάτιο από τα esc rooms που αποτελούν πλέον σταθερή αξία στο χώρο των δωματίων απόδρασης. Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική αποδίδοντας πολύ επιτυχημένα τη μετάβαση στις διαφορετικές διαστάσεις και οι γρίφοι έξυπνοι και ιδιαίτεροι με έναν να ξεχωρίζει για την πρωτοτυπία του. Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε ομάδες οποιασδήποτε εμπειρίας.

  on 18 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Apache Lvl 1 - First Impressions
  με 4 Κριτικές

  Πήγαμε 2 άτομα και απογοητευθηκαμε.Πραγματικα δύσκολοι γρίφοι που σε ορισμένες περιπτώσεις ήθελες και γνώση και πολύ φαντασία.Οι χώροι είναι πάντως εξαιρετικοί και σε βάζει σε διάφορες διαστάσεις…Ίσως να έτυχε σε εμάς αλλά η προηγούμενη ομάδα είχε σπάσει ένα κουτί με το λουκέτο να μην το κλεινει πλέον και το κινητό με το οποίο έρχεσαι σε επαφή με τον GM και δεν είχαν προλάβει να τα αντικαταστήσουν ή επθδιορθωσουν.Επισης σε ορισμένα σημεία ο GM αναγκάστηκε να μπει ο ίδιος στο δωμάτιο γιατί πλέον ακόμα και οι βοήθειες ήταν δυσκολοκατανοητες….

  on 18 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • tsoufakia Lvl 17 - Epic
  με 223 Κριτικές

  Ενα δωματιο που θα συζητηθει πολυ κατα την κριση μας απο το κοινο των escapers, γιατι συνδυαζει τα παντα, χωρους, σκηνικα, ατμοσφαιρα, γριφους. Το δωματιο σε μεταφερει σε διαφορες εποχες, και η ατμοσφαιρα καθως κ οι γριφοι σε καθε τμημα ειναι συνυφασμενα με το αντιστοιχο concept. Τα σκηνικα εχουν μελετηθει με λεπτομερεια κ νοιωθεις οτι κανεις ενα παραδοξο ταξιδι. Ενα δωματιο ιδιαιτερο που θα αγαπηθει πολυ κ θα παει μπροστα. Τα παιδια του ESC εχουν κανει πολυ καλη δουλεια, που σιγουρα θα εκτιμηθει απο τους fans!

  on 14 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • architect Lvl 16 - Royalty
  με 186 Κριτικές

  Άλλο ένα ποιοτικότατο και διασκεδαστικό δωμάτιο από τα φιλικότατα παιδιά του esc rooms, με πολύ ωραία ατμόσφαιρα που αποτυπώνει με έξυπνο τρόπο την μετάβαση σε άλλες διαστάσεις και πολύ καλούς γρίφους κλιμακούμενης δυσκολίας . Στα θετικά του δωματίου εντάσσεται και η ύπαρξη ενός αρκετά πρωτότυπου σε λογική γρίφου. Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε ομάδες με κάποια εμπειρία.

  on 13 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • VforVasilis Lvl 17 - Epic
  με 215 Κριτικές

  Απ’ τα πολύ καλά γριφοδωμάτια, με ιδιαίτερη διακόσμηση και σκηνικά από άλλες διαστάσεις του χωροχρόνου. Αρκετοί χώροι και ωραία πραγματάκια να κάνεις μέσα σε αυτούς. Οι γρίφοι ήταν πολύ καλοί και προσέδιδαν μια ωραία σταθερή ροή στο παιχνίδι. Υπήρχαν και εύκολοι γρίφοι, υπήρχαν και γρίφοι που νόμιζες ότι ήταν εύκολοι και λες “έλα εντάξει το χω” αλλά εκεί την πατάς! Νομίζω οι γρίφο ήταν όσοι πρέπει σε αριθμό, σε συνάρτηση με τον χρόνο του παιχνιδιού, ώστε ούτε να είσαι με την βοήθεια του GM συνεχώς για να προλάβεις να το βγάλεις, ούτε να βγεις μισή ώρα νωρίτερα. Game mastering επίσης άψογο έτσι όπως πραγματικά πρέπει να λειτουργεί. Πολλά μπράβο στα πολύ συμπαθητικά παιδιά που το έχουν.

  on 10 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • DDevil Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 10 Κριτικές

  Γρίφοι πολλοί και διαφόρων ειδών μεταξύ των οποίων εύκολοι και δύσκολοι. Οσον αφορά την ατμόσφαιρα: το δωμάτιο σε παει όντως σε άλλες διαστάσεις!! Φοβερή εμπειρία!

  on 9 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Escape_C. Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 11 Κριτικές

  Ένα εξαιρετικό δωμάτιο που δείχνει περίτρανα ότι ένα δωμάτιο δε χρειάζεται ούτε ηθοποιούς ούτε 500τ.μ. για να είναι καλό! Όμορφοι χωροι, καλοστημένοι μηχανισμοί, εξαιρετικοί γρίφοι, χωρίς κενά λογικής (μπορεί να λυθεί χωρίς καμία βοήθεια, αν πάντα είσαι αρκετά προσεκτικός) χωρίς όμως να είναι εύκολο.
  Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά, από τα καλύτερα που έχουν ανοίξει τον τελευταίο καιρό!

  on 8 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • [4fun] jim_blan Lvl 15 - Famous Master
  με 164 Κριτικές

  Παιξαμε το συγκεκριμενο δωματιο στα test,εχει γινει μια εξαιρετικη δουλεια σε ολους τους τομεις.Πολυ καλη ατμοσφαιρα κ σκηνικα οπως και οι αυτοματισμοι…μπραβο στα παιδια στο esc γιατι εχουν δουλεψει πολυ για το συγκεκριμενο δωματιο!!χρειαζεται λιγη εμπειρια καθως και συνεργασια μεταξυ της ομαδας!!ιδανικος αριθμος 4 ατομα!!

  on 4 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι

Προσθήκη Απάντησης

Πρέπει να συνδεθείς για να γράψεις κριτική ή να σχολιάσεις

Close