Contact phone number:

Contact email:

Τελευταίες Κριτικές για Escape Rooms

 • The Ritual

  Λεπενιώτου 12 , Ψυρρή
  BiBiBOO quote Μας το σύστησαν, πήγαμε και περάσαμε πολύ πολύ καλά..Πολύ ωραία ατμόσφαιρα!
  2 hours ago
 • Requiem

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  BiBiBOO quote Καταπληκτική δουλειά από τα παιδιά!!!!! Ήμασταν 5 άτομα και περάσαμε φανταστικά..
  2 hours ago
 • Murder on Baker street

  Δερβενίων 41, Αθήνα
  Bruce quote Το δωμάτιο είναι εξαιρετικό!!! Πολύ καλή δουλειά στην ατμόσφαιρα και στα σκηνικά (σε μεταφέρουν στο Λονδίνο του 18ου αιώνα!), εξαιρετικοί και αρκετά δύσκολοι οι γρίφοι, το σενάριο πολύ δυνατό (και ο τρόπος που στο "μεταφέρει" το δωμάτιο ακόμα καλύτερος!). Αυτό που μας άρεσε πιό πολύ ήταν ότι έπρεπε να λύσουμε το μυστήριο και όχι να αποδράσουμε και ότι είχαμε ο καθένας από έναν ρόλο που έπρεπε να "παίξουμε"!! Εξαιρετική ιδέα, μακάρι να την συναντούσαμε και σε άλλα δωμάτια!!! Τα παιδιά εκεί ήταν πολύ φιλικά και φιλόξενα! Πολλά μπράβο!!!
  5 hours ago
 • Sir Lock VS Dr. Moriarty: the Last Case

  Καραΐσκου 137, Πειραιάς
  Brainiacs quote Δωμάτιο: Ένατο Άτομα: 5 Εξαιρετικό δωμάτιο! Φύγαμε κατενθουσιασμένοι! Πρόκειται για ένα πανέξυπνο δωμάτιο, χωρίς πολλές συγκινήσεις, χωρίς πολλή ένταση και χωρίς το αίσθημα του φόβου. Ήταν έξυπνο μέσα από τα ίδια τα σκηνικά και τους γρίφους του κι όχι γιατί σε ζόριζε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Είναι ένα κλασσικό δωμάτιο μυστηρίου! Κι εμείς οι ίδιοι δεν πιστεύαμε ότι θα μας άρεσε τόσο. Σε ένα παλιό νεοκλασσικό, ψηλοτάβανο, με παραδοσιακό πάτωμα και εξαιρετική διακόσμηση. Νιώθαμε ότι βρισκόμασταν σε ένα σπίτι του παλιού Λονδίνου. Οι γρίφοι ήταν πολύ πρωτότυποι κι όλοι, ανεξαιρέτως, εντός θέματος. Ενώ δεν ήταν γραμμικοί, είχαν τεράστια συνοχή μεταξύ τους. Έπλεκες σταδιακά τη λύση του μυστηρίου. Επίσης, στα συν του δωματίου: Μόνο 2 λουκέτα! Θα επισκεφτούμε σίγουρα κι άλλα δωμάτια της ίδιας εταιρίας! Τα 5 άτομα ήταν ιδανικός αριθμός. Αποφύγετε να πάτε μόνο 3 άτομα. Θα καταλάβετε το γιατί. Ο GM εξαιρετικός! Φιλικότατος, συζητήσιμος κι εξυπηρετικότατος από την αρχή ως το τέλος. Μας υποδέχθηκε με το πιο ζεστό του χαμόγελο και μας καθοδήγησε άψογα! Καταφέραμε να βγούμε 7 λεπτά πριν τη λήξη του χρόνου, αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια. Το δωμάτιο δικαίως έχει δυσκολία 10/10. Ετοιμαστείτε να κάψετε πολλά εγκεφαλικά κύτταρα, αλλά θα σας αρέσει! Καλή απόδραση ή, καλύτερα, καλή διασκέδαση!
  6 hours ago
 • Edison VS Tesla

  Τραλλέων 94, Γαλάτσι
  jim_blan quote Ενα πολυ καλο δωματιο,τα παιδια εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια σε ολους τους τομεις μπραβο τους, βγεις δεν βγεις σιγουρα θα πεις αξιζε την επισκεψη!!3-4 ατομα ιδανικος αριθμος μπορουν να το παιξουν ολες οι ομαδες!!!
  7 hours ago
 • Psycho

  Χρυσολωρά 8, Περιστέρι
  Brainiacs quote Δωμάτιο: Όγδοο Άτομα: 5 Πολύ ατμοσφαιρικό δωμάτιο, αλλά παράλογοι γρίφοι. Ας μιλήσουμε για την πολυσυζητημένο είσοδο. Η είσοδος, όπως διαδραματίστηκε, δε μας έπεισε καθόλου. Είναι, ωστόσο, αρκετά ενδιαφέρον που ξεκινάς δεμένος. Υπήρχε γραμμικότητα μεταξύ των γρίφων, αλλά ο καθένας μόνος του δεν είχε καμία σύνδεση με το θέμα. Μόνο δύο γρίφοι ταίριαζαν με την ταινία. Επίσης, δε νιώσαμε ότι έπρεπε να αποδράσουμε, παρόλο που σε ένα σημείο τρομάξαμε αρκετά. Η έξοδος χάλασε κυριολεκτικά όλη την εικόνα του δωματίου. Ήταν παράλογη, δεν εμπεριείχε καθόλου σκέψη και ήταν καθαρά θέμα τύχης το εάν θα καταφέρναμε να εκτελέσουμε τον τελευταίο γρίφο για να βγούμε από το δωμάτιο. Δυστυχώς, δεν αποδράσαμε, αλλά είχαμε κολλήσει στον τελευταίο γρίφο. Δεν έμενε τίποτα άλλο να σκεφτούμε, απλώς δεν έτυχε να λυθεί. Κρίμα, γιατί φαίνεται να είναι δουλεμένο δωμάτιο από άποψη σκηνικών. Τα 5 άτομα ήταν ίσως πολλά για το συγκεκριμένο δωμάτιο. Ο GM μας έδωσε κάποιες έτοιμες λύσεις, αλλά σε γενικές γραμμές μας καθοδήγησε σωστά και δε μας γύρισε πίσω ποτέ. Δε θα σας αποτρέπαμε από το να το επισκεφτείτε, αλλά μην έχετε πολλές απαιτήσεις. Καλή απόδραση!
  7 hours ago
1 2 3 1,218