Contact phone number:

Contact email:

SpirosPapatheo


 • Lvl 8 - Lock Expert
 • 65 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • SpirosPapatheo quote Έχοντας παίξει τ ο room 54, πήγαμε στο Swamp of sorrows: Insanity Mode με υψηλές προσδοκίες. Δικαίως θα έλεγα, καθώς ανταποκρίθηκε σε όλες. Θα ήθελα να πω ότι το Swamp of Sorrows είναι μία κατηγορία από μόνο του. Μπαίνεις στο ρόλο από τη στιγμή που χτυπάς το κουδούνι. Πανέμορφοι και εξαιρετικά διακοσμημένοι χώροι, και τρομεροί γρίφοι-αποστολές, όλοι εντός του θέματος. Γεμάτο περάσματα το οποίο μας αρέσει πολύ σαν ομάδα. Παράλληλα με το παιχνίδι, σε κάθε παίχτη έχει ανατεθεί μία επιπλέον προσωπική αποστολή ανάλογα με το χαρακτήρα που έχει επιλέξει. Ο,τι πρέπει για να μπούνε όλοι στο κλίμα της ιστορίας! Και προφανώς στο τέλος, όπως σε κάθε τέλος μίας επικής περιπέτειας, έρχεται η αναμέτρηση με το κακό. Η ομάδα, έχει συγκεντρώσει τις απαραίτητες δυνάμεις ώστε να δώσει την επική της μάχη. Απαιτείται συνεργασία από τους παίκτες ώστε να καταφέρουν όλοι να βγουνε ζωντανοί και να επαναφέρουν την ισορροπία στον κόσμο. Το προσωπικό επίσης πολύ φιλικό και συζητήσιμο, που ακόμα κ στο τέλος δεν ξεφεύγει από το ρόλο του. Ενθουσιαστήκαμε! Περάσαμε πολύ ωραία. Η εμπειρία ήταν κυριολεκτικά μοναδική, καθώς παρόμοιο δωμάτιο δεν υπάρχει. Ναι να πάτε. Όλες οι ομάδες πρέπει να ζήσουν την εμπειρία, αξίζει! Προτείνεται για 3-4 άτομα. Δεν θα πρότεινα πάνω από 4 διότι τα περάσματα είναι πολλά.
  1 day ago
 • The Thrones

  Garytou 174, Ag Paraskevi
  SpirosPapatheo quote Πολύ ωραίο ατμοσφαιρικό δωμάτιο δράσης! Με μεσαιωνικά σκηνικά και ατμοσφαιρα που σε ταξιδεύουν σε μία άλλη εποχή. Το performance φοβερό, εντός κλίματος και με το κωμικό στοιχείο, χωρίς όμως να σε βγάζει από το κλίμα . Δεν είχε γρίφους, αλλά αποστολές-tasks τις οποίες έπρεπε να σκεφτείς πως θα φέρεις εις πέρας, καθώς η λογική του δωματίου ήταν να ζήσεις μία περιπέτεια δράσης! Βέβαια αυτό δεν μας χάλασε σαν ομάδα γιατί το ζήσαμε πραγματικά. Η υποδοχή εξαιρετική. Πολύ φιλική, συζητήσιμη και με όρεξη! Βέλτιστος αριθμός ατόμων: 3-4
  on 8 June 2019
 • SpirosPapatheo quote Πολύ ευχάριστο και διασκεδαστικό ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο! Με απαιτητικούς γρίφους που απαιτούν λογική, παρατηρητικότητα και φαντασία. Όπως και την 1η φορά που πήγαμε, η φιλοξενία ήταν μοναδική! Φαίνεται ότι οι υπάλληλοι αγαπάνε τη δουλειά τους και την κάνουν με μεράκι! Πολλά μπράβο στην ομάδα!!!
  on 8 June 2019
 • The Haunted Box

  Irakleiou Ave . 197, Nea Ionia
  SpirosPapatheo quote Πολύ ευχάριστο και διασκεδαστικό ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο! Με απαιτητικούς γρίφους που απαιτούν λογική, παρατηρητικότητα και φαντασία. Όπως και την 1η φορά που πήγαμε, η φιλοξενία ήταν μοναδική! Φαίνεται ότι οι υπάλληλοι αγαπάνε τη δουλειά τους και την κάνουν με μεράκι! Πολλά μπράβο στην ομάδα!!!
  on 8 June 2019
 • SpirosPapatheo quote Πολύ ωραίο δωμάτιο. Μεγαλο και με ωραία περάσματα. Αν και δωμάτιο τρόμου είχε ζόρικους γρίφους. Επικρατεί ωραία ατμόσφαιρα με λίγο κυνηγητό. Δεν είναι ιδιαίτερα τρομακτικό, αλλά δεν θα σε αφήσει και παραπονεμένο αν πηγαίνεις μόνο και μόνο για τον τρόμο. Προτείνεται για ομάδες των 4 ατόμων (μαξ 5) διότι κάποια σημεια είναι αρκετά μικρά και ενδεχομένως κάποιοι να μην μπορούν να βοηθήσουν με τους γρίφους. Γενικώς μείναμε αρκετά ικανοποιημένοι και θα συνεχίσουμε αναμφίβολα και στα επόμενα δωμάτια της εταιρείας.
  on 16 May 2019
 • Curse

  Athinas 7, Athens
  SpirosPapatheo quote Θεωρώ αδύνατο να φανταστεί κανείς ότι το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι τόσο παλιό και μάλιστα το πρώτο δωμάτιο με ηθοποιό. Η δουλειά που έχει γίνει είναι εξαιρετική σε σημείο να μην χάνει πουθενά σε σχέση με τα καινούρια δωμάτια. Περάσαμε τέλεια. Είχε πάρα πολλή ένταση και συνεχόμενους γρίφους που δεν σ αφήνουν να ηρεμήσεις ποτέ! Το μόνο αρνητικό κατά τη γνώμη μου (χωρίς να το θεωρώ και κάτι τραγικό) είναι ότι θα χρειαζόταν λίγο περισσότερο χρόνο ώστε να μην χρειάζεται η ομάδα κατεύθυνση από τον GM. Ωστόσο μπράβο στην ομάδα που το έφτιαξε και στην εταιρεία για την τρομερή εξυπηρέτηση !
  on 23 April 2019
 • Amnesia

  Athinas 7, Athens
  SpirosPapatheo quote Τρομερό δωμάτιο! Αν και πρώτης γενιάς δεν του λείπει τίποτα. Επίσης παρόλο που είναι δωμάτιο τρόμου, έχει πολλούς γρίφους οι οποίοι σε συνδυασμό με το κυνηγητό, δυσκολεύουν την κατάσταση. Η ένταση επίσης κορυφαία σε σημείο να μην μας αφήνει να ηρεμήσουμε δευτερόλεπτο. Όσο για την υποδοχή εξυπηρετικότατη και πολυ φιλική. Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα. Πολλά μπράβο για τη δουλειά.
  on 23 April 2019
 • Sin City

  Karori 6A, Athens
  SpirosPapatheo quote Παίξαμε το Sin City b2b με Thomas Crown. Δωμάτιο πρώτης γενιάς αλλά ευχάριστο, με αρκετούς σχετικά εύκολους γρίφους ώστε να μην βαρεθείς ούτε δευτερόλεπτο. Θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα για να ξεκινήσει κάποιος και να μπει στη λογική των Escape Rooms. Η έναρξη μοναδική θα λεγα! Το δωμάτιο αν και παλιό στέκεται μια χαρά. Το μόνο αρνητικό είναι ότι το δωμάτιο είναι αρκετά μικρό, άρα πιστεύω ότι είναι κατάλληλο για 2-3 άτομα το πολύ. Η υποδοχή εξαιρετική, όπως ακριβώς και την πρώτη φορά που επισκεφθήκαμε την εταιρεία στο follow the white rabbit!
  on 18 April 2019
 • Thomas Crown Gallery

  Karori 6A, Athens
  SpirosPapatheo quote Εξαιρετικό δωμάτιο! Αν και πρώτης γενιάς ενθουσιαστήκαμε για τα καλά. Το παίξαμε b2b μετά το Sin City. Δεν μας κούρασε καθόλου, αντιθέτως μας κράτησε σε εγρήγορση και ενθουσιασμό καθ΄ όλη τη διάρκειά του. Νιώθεις ότι είσαι πραγματικός διαρρήκτης τύπου Mission impossible από την αρχή ως το τέλος! Οι γρίφοι αρκετοί, όχι δύσκολοι αλλά όλοι έξυπνοι και εντός θέματος. Άρεσε σε όλη την ομάδα πάρα πολύ και φύγαμε χορτασμένοι και με χαμόγελο! Η υποδοχή της εταιρείας Φοβερή. Αγαπάνε πραγματικά τη δουλειά τους και αυτό φαίνεται. Ναι να πάτε. Είναι φοβερή εμπειρία και απευθύνεται σε όλες τις ομάδες έιτε έμπειρες είτε όχι. Πολλά μπράβο στην εταιρεία!
  on 18 April 2019
 • Tyranny

  Pelagonias 6, Athens
  SpirosPapatheo quote Μικρό δωμάτιο πρώτης γενιάς που όμως είχε ενδιαφέρον. Είναι κλασσικό γραμμικό δωμάτιο του οποίου οι γρίφοι δεν μας φάνηκαν ιδιαίτερα δύσκολοι αλλά ήταν έξυπνοι, λογικοί και δεν ξεφεύγουν. Έχει αρκετό ψάξιμο πράγμα που μας αρέσει σαν ομάδα. Το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι επίσης και από τα πολύ καλά για να ξεκινήσει κάποιος, καθώς σε βάζει ωραία στη λογική των escape rooms! Επειδή ο χώρος είναι μικρός, θα πρότεινα το πολύ μέχρι 4 άτομα. Τέλος, η υποδοχή εξαιρετική, με όρεξη να συζητήσει οποιαδήποτε απορία είχαμε. Μπράβο τους για την δουλειά τους!
  on 16 April 2019
 • Avissos

  Pelagonias 6, Athens
  SpirosPapatheo quote Μικρό αλλά περιποιημένο δωμάτιο πρώτης γενιάς. Έχει ωραίους μηχανισμούς και ατμόσφαιρα που σου δίνει την αίσθηση ότι όντως βρίσκεσαι σε υποβρύχιο. Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας και εντός θέματος. Κάποιοι ελαφρώς δυσκολότεροι. Η υποδοχή εξαιρετική, ακριβώς όπως και την προηγούμενη φορά που επισκεφθήκαμε την εταιρεία.
  on 16 April 2019
 • Dark Seas

  Evrou 10 & Kerasountos, Athens
  SpirosPapatheo quote Πολύ όμορφο δωμάτιο με εξαιρετικούς χώρους, πολύ καλή διακόσμηση και φοβερή ατμόσφαιρα! Οι γρίφοι του είναι μέσα στο θέμα χωρίς να ξεφεύγουν. Έξυπνοι μεν αλλά όχι ιδιαίτερα δύσκολοι εκτός από 1-2. Πολυ καλή υποδοχή και ευχάριστο προσωπικό. Προτείνεται για 3-4 άτομα.
  on 16 April 2019
1 2 3 6
Close