Contact phone number:

Contact email:

Sherlocked


 • Lvl 4 - Devoted
 • 20 κριτικές
 • 9 Δωμάτια στο Wishlist
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Charokopou 93, Kallithea
  Sherlocked quote Και ναι πήγαμε μετά από καιρό και μερικές εβδομάδες αναμονής στο μοναδικό escape house! Μετά από όσα είχαμε διαβάσει οι προσδοκίες μας ήταν αυξημένες και ομολογώ ότι ικανοποιήθηκαν σε μεγάλο βαθμό. Δεν περιμέναμε ότι θα κουραστούμε με το 3ωρο escape γιατί συνήθως πηγαίνουμε b2b. Οι γρίφοι ήταν άρτιοι και κλιμακούμενης δυσκολίας. Πολύ ωραίο που αποτελούσαν όλοι μέρος της ιστορίας (κάτι αρκετά δύσκολο να το πετύχεις). Το πρώτο κομμάτι ήταν κυρίως γραμμικό και δεν χρειαστήκαμε σχεδόν καμία βοήθεια στην εκτέλεση κάτι που μας ενθουσίασε. Στο δεύτερο κομμάτι, είτε λόγω κούρασης είτε επειδή πλάτιασε κάπως το σενάριο και ήταν πλέον οι out of the box γρίφοι, η βοήθεια της GM ήταν απαραίτητη. Γενικότερα μια από τις καλύτερες εμπειρίες μας σε escape. Είναι μοναδική η αίσθηση που νιώθεις ότι έχεις ένα ολόκληρο σπίτι στη διάθεσή σου. Ανυπομονούμε για τη συνέχεια της ιστορίας καθώς σεναριακά μας κέρδισε όλους σαν ομάδα. Συστήνεται για έμπειρες ομάδες 4-5 ατόμων.
  on 28 October 2018
 • Hunger Fights

  Orfeos 10, Galatsi
  Sherlocked quote Το παίξαμε b2b μετά το μικρό μάγο και μας άρεσε εξίσου. Πρωτότυπη είσοδος και αρκετά άνετοι χώροι. Οι γρίφοι αρκετά καλοί αν και το γεγονός ότι είναι όλοι συνδυαστικοί κουράζει κάπως. Επίσης δεν ήταν πάντα ευδιάκριτο ποια στοιχεία πήγαιναν σε ποιον γρίφο με αποτέλεσμα να μην είσαι πάντα σίγουρος για το αν βρίσκεσαι στο σωστό δρόμο να λύσεις κάτι.
  on 28 October 2018
 • The Little Wizard

  Orfeos 10, Galatsi
  Sherlocked quote Ένα σχετικά μέτριο δωμάτιο βασισμένο αρκετά καλά στις ταινίες του μικρού μάγου. Χρειάζεται βελτίωση στο τεχνικό κομμάτι της υλοποίησης των γρίφων καθώς κάποια πράγματα δεν λειτουργούσαν έτσι όπως έπρεπε. Οι βοήθειες θα μπορούσαν να έρχονται με κάποιον πιο ευφάνταστο τρόπο και όχι με walkie talkie (όπως συμβαίνει σε δωμάτια άλλων εταιριών με αντίστοιχο θέμα). Συστήνεται σε μικρές ομάδες 2-3 ατόμων (και για μικρότερες ηλικίες).
  on 28 October 2018
 • CSI Athens

  Amalias Av. 26, Athens
  Sherlocked quote Με το CSI ολοκληρώσαμε τα δωμάτια του Athens Clue στο Σύνταγμα. Μπορώ να πω ότι είναι καλό σε γενικές γραμμές, είναι πρώτης γενιάς, με αρκετά λουκέτα και συνδυαστικούς γρίφους. Μέτριας δυσκολίας, με αρκετά πράγματα να κάνεις. Ιδανικό για 3-5 άτομα ανάλογα την εμπειρία της κάθε ομάδας. Θέλει συνεργασία και έχει πράγματα που μπορούν να γίνουν παράλληλα ώστε να απασχολούνται όλοι. Σε κρατάει απορροφημένο σε όλη τη διάρκεια λύνοντας τους γρίφους, απλώς δεν σου μένει σαν κάτι το ιδιαίτερο ως εμπειρία μετά.
  on 9 October 2018
 • Black Hawk - Syntagma

  Amalias Ave. 26
  Sherlocked quote Αρκετά καλό δωμάτιο. Διασκεδαστική έναρξη και γενικά αρμονική ροή στο δωμάτιο. Γρίφοι μέτριας δυσκολίας κυρίως λογικής και παρατηρητικότητας. Στα αρνητικά ή κάπως μικροί χώροι. Συστήνεται για αρχάριες ομάδες 3-4 ατόμων.
  on 9 October 2018
 • Art Heist

  Agiou Trifonos 39, Kifisia
  Sherlocked quote Ακόμα ένα καλό δωμάτιο της εταιρείας. Ωραία διακόσμηση και αρκετά ευρύχωρο. Το δωμάτιο έχει γενικά μια ροή, σε κρατάει σε εγρήγορση, και σε βάζει επιτυχημένα στο κλίμα της αποστολής. Σε αυτό βοηθάνε και οι αρκετά πρωτότυποι μηχανισμοί. Προτείνεται για αρχάριες ομάδες. Ο gm και πάλι εξαιρετικός.
  on 19 August 2018
 • The Cromwell street

  Kifisias 125, Marousi
  Sherlocked quote Αξιόλογο δωμάτιο, με ωραία σκηνικά, ωραία ατμόσφαιρα που κλιμακώνεται όσο προχωράει το παιχνίδι, οι γρίφοι έξυπνοι, μέσα στο θέμα, μέτριας δυσκολίας γενικά. Ο ήχος που ακούγεται όταν σου δίνονται οι βοήθειες συνεισφέρει στο αίσθημα του φόβου. Το προτείνω για ομάδες 3-4 ατόμων.
  on 25 March 2018
 • Sherlocked quote Αρκετά καλό δωμάτιο, το παίξαμε b2b με το Museum και μας άρεσε γενικά περισσότερο. Οι γρίφοι μέσα στο θέμα, μέτριας δυσκολίας, ενδιαφέρουσα η μετάβαση στο χρόνο, και γενικότερα η ιδέα αυτή στη ροή του παιχνιδιού. Το συστήνω για ομάδες ανεξαρτήτου εμπειρίας.
  on 25 March 2018
 • The Museum Box

  Irakleiou Ave. 197, Nea Ionia
  Sherlocked quote Απλό δωμάτιο, πρώτης γενιάς με συμπαθητικά σκηνικά, οι γρίφοι έξυπνοι μέσα στο θέμα, η gm πολύ καλή με εύστοχες βοήθειες. Ιδανικό για αρχάριες ομάδες 2-4 ατόμων.
  on 25 March 2018
 • Jungle Crash: The missing Plane

  Kifisias Av. 265, Kifisia
  Sherlocked quote Μέτριας δυσκολίας δωμάτιο, ωραία η κατασκευή του αεροπλάνου, οι γρίφοι ήταν κάποιοι εύκολοι, κάποιοι λίγο πιο δύσκολοι, στα υπέρ οι μεγάλοι χώροι, στα κατά ο τρόπος επικοινωνίας με την gm που θα μπορούσε να είναι διαφορετικός. Αξιοπρεπές δωμάτιο, το συστήνω για ομάδες 4 και άνω ατόμων, ανεξαρτήτου εμπειρίας.
  on 25 March 2018
 • The Magic Chamber

  Garyttou 174, Ag Paraskevi
  Sherlocked quote Πολύ ωραίο δωμάτιο, διαφορετικό από τα άλλα. Το παίξαμε b2b μετά το Evil Nanny, και μείναμε αρκετά ικανοποιημένοι. Πρόκειται για ένα μαγικό δωμάτιο, το μοναδικό που έχουμε δει χωρίς λουκέτα, τα οποία θα ήταν περιττά καθώς οι γρίφοι είναι εναρμονισμένοι με το θέμα. Ο τρόπος που σου δίνονται οι βοήθειες φανταστικός, τον λατρέψαμε! Η ηθοποιός εξαιρετική στο ρόλο της. Προτείνετε για ομάδες ανεξαρτήτου εμπειρίας ειδικά για λάτρεις του Harry Potter. Γνωρίζεις από κοντά τον κόσμο της Μαγείας τόσο με τα θετικά του όσο και με τους ... κινδύνους που παραμονεύουν!
  on 15 March 2018
 • The Evil Nanny

  Garyttou 174, Ag. Paraskevi
  Sherlocked quote Αξιόλογο δωμάτιο, προσεγμένο σε όλα τα επίπεδα. Η διακόσμηση πολύ καλή, μπαίνεις αμέσως στο κλίμα. Το δωμάτιο αρχικά δεν σε προϊδεάζει για το επίπεδο των γρίφων. Είναι γραμμικό δωμάτιο, πρώτης γενιάς. Στην απλή εκδοχή που παίξαμε ο πρώτος χώρος ήταν μια χαρά, με πολύ ψάξιμο, σχετικά απλούς και λογικούς γρίφους. Το δεύτερο δωμάτιο ήταν πιο δύσκολο και λίγο μας ξενέρωσε ότι ήθελες σε κάθε γρίφο βοήθεια για να κυλήσει η ροή. Παρ' όλα αυτά είναι ένα καλό γριφοδωμάτιο για έμπειρες ομάδες. Η gm πολύ καλή και γενικότερα η υποδοχή μας από τη συγκεκριμένη εταιρεία.
  on 15 March 2018
1 2
Close