Contact phone number:

Contact email:

Theoni


 • Lvl 4 - Devoted
 • 17 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Lockwood Manor (Η Έπαυλη Lockwood)

  Deligiorgi 55-59, Karaiskaki Sq.
  Theoni quote Εκπληκτική η έπαυλη! Έχει γίνει τρομερή δουλειά σε ατμόσφαιρα και διακόσμηση. Από τα καλύτερα δωμάτια που έχουμε πάει και από τα πιο προσεγμένα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σ' αυτόν που το υλοποίησε όλο αυτό. Μόνη μου ένσταση ήταν ότι θα ήθελα το live acting να έχει λίγο πιο ενεργό ρόλο. Πάντως το διασκεδάσαμε πολύ. Τρομάξαμε, γελάσαμε, τρέξαμε. Οι γρίφοι εμάς μας άρεσαν αρκετά. Ήταν γραμμικοί και είχαν λογική.
  on 6 June 2016
 • The Temple Box

  Irakleiou Ave 197, Nea Ionia
  Theoni quote Καταπληκτικό δωμάτιο! Πήγαμε 3 άτομα και βγήκαμε! Ο χώρος πολύ ωραία διακοσμημένος, οι γρίφοι λογικοί και οι βοήθειες μέσα στην ιστορία του δωματίου. Η gm μας, καταπληκτική. Το διασκεδάσαμε όλο και ειδικά τα τελευταία λεπτά!
  on 23 May 2016
 • Theoni quote Πήγαμε 2 άτομα, δε βγήκαμε. Το δωμάτιο είχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα και διακοσμηση. Δεν έχει πολλά λουκέτα, νομίζω μόνο 2 ήταν, αλλά είχε κάποιους πολύ ωραίους μηχανισμούς που δεν έχουμε ξαναδεί σε άλλα δωμάτια (έχουμε πάει σε 17). Κάποιοι γρίφοι ήταν απλοί και κάποιοι αρκετά δύσκολοι. Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα σε κάνα δυο μηχανισμούς, αλλά δεν ξενερώσαμε, συμβαίνουν αυτά. Δεν είναι κάτι που μπορείς να προβλέψεις. Τέλος, η GM μας, ήταν πολύ καλή και ο χώρος, μέσα - έξω, εξαιρετικός!
  on 10 May 2016
 • Theoni quote Ωραίο δωμάτιο, καλοσχεδιασμένοι γρίφοι, ατμοσφαιρικό και την καταβρήκα με τη μουσική που έπαιζε. Κάποιοι γρίφοι με εντυπωσίασαν και παρόλο που αντιμετωπίσαμε κάποιο τεχνικό πρόβλημα που μας στοίχισε σε χρονο και τελικά δε βγήκαμε, το διασκεδάσαμε αρκετά.
  on 4 May 2016
 • Theoni quote Ωραία διακόσμηση και πολλά πολλά παιχνίδια! Δεν το βρήκα και πανεύκολο, όπως διαβάζω σε άλλες κριτικές. Θέλει παρατηρητικότητα και συνδυαστική σκέψη.
  on 4 May 2016
 • The Scientist of Dreams

  Vrasida 11, Ilisia
  Theoni quote Αυτό το δωμάτιο δε μας άρεσε. Πήγαμε 3 κορίτσια και βαρεθήκαμε. Η gm μας ήταν λίγο αγενής στο τέλος, όταν της είπαμε για ένα γρίφο ότι δε δούλευε κι ότι δεν είχε καμία λογική, μας είπε ότι οι προηγούμενοι το έλυσαν, άρα φταίγαμε εμείς. Τεσπα, βαρέθηκα να ασχοληθώ και φύγαμε. Δεν κάτσαμε ούτε για φωτογραφία. Η ιστορία πάντως, είναι πολύ ωραία. Το πρόβλημα είναι στην υλοποίηση μάλλον. Αν ξανασχεδιαστεί και ξαναφτιαχτούν κάποιοι γρίφοι, έχει ελπίδες.
  on 30 April 2016
 • Casa di Capo

  Artemonos 35, Aghios Ioannis
  Theoni quote Ωραίο δωμάτιο, μεγάλο και άνετο. Έξυπνοι γρίφοι, αν και κάποιοι δε θα έβγαιναν χωρίς τη βοήθεια του GM. Πήγαμε 3 άτομα και βγήκαμε 9 δεύτερα πριν το τέλος του χρόνου. Η έκπληξη που κρύβει το δωμάτιο, μας τρόμαξε και μας εντυπωσίασε!
  on 30 April 2016
 • The Almost Saint: Core – Ring of Protection

  Ioannou Philimonos 6, Athens
  Theoni quote Τρομερή εμπειρία αυτό το δωμάτιο! Γελάσαμε, φοβηθήκαμε, τρέξαμε και το ζήσαμε στο έπακρο! Πολλά συγχρητήρια στα παιδιά για την ιδέα και την υλοποίησή της! Μακάρι να δούμε κι άλλα τέτοια δωμάτια στην Αθήνα! Να πάτε!
  on 30 April 2016
 • Mind Crime

  Aghiou Ioannou, 63 Aghia Paraskevi
  Theoni quote (Αντιγράφω την κριτική μου, λόγω αναβάθμισης του site) Πολύ καλό δωμάτιο! Το διασκεδάσαμε πολύ! Ο game master μας πολύ καλός, ήξερε πού να επέμβει και πώς.
  on 30 April 2016
 • The Perfect Crime

  Lepeniotou 12, Psiri
  Theoni quote Από τα αγαπημένα μου δωμάτια! Δράση, γρίφοι, δεξιότητες, παρατηρητικότητα, συνεργασία, όλα χρειάζονται. Ήμασταν 3 άτομαι και αποδράσαμε επιτυχώς! Το σκηνικό που έχουν φτιάξει τα παιδιά είναι πολύ καλό! Ένας γρίφος δεξιότητας μας δυσκόλεψε αρκετά και νόμιζα ότι δε θα τον καταφέρουμε, αλλά τελικά τον καταφέραμε και δε μας κόστισε την έξοδο. tip για γυναίκες: όχι τακούνια!
  on 30 April 2016
 • The Circus

  Lepeniotou 12, Psiri
  Theoni quote (Αντιγράφω την κριτική μου, λόγω update του site) Καλό δωμάτιο, ό,τι πρέπει για αρχάριους. Πολύ ευγενικό και φιλικό προσωπικό. Μόνο μία παρατήρηση: τη μέρα που πήγαμε εμείς, το δωμάτιο ήθελε ένα καλό καθάρισμα. Μπορεί να έτυχε, αλλά καλό θα είναι σε όλα τα escape rooms, να το προσέχουν λιγάκι αυτό.
  on 30 April 2016
 • Theoni quote Από τα πιο ωραία δωμάτια που έχουμε παίξει και το πιο διαίτερο. Είναι πολύ διαφορετικό από άλλα, καθώς η ομάδα χωρίζεται και επικοινωνεί με έναν περίεργο τρόπο. Η διακόσμηση με ικανοποίησε και μου φάνηκε αρκετά ρεαλιστική για φυλακή. Καλοστημένοι, έξυπνοι και λογικοί γρίφοι και έχει και μια ιδιαιτερότητα σχετικά με τις βοήθειες. Για μένα χρειάζεται μια μικρή εμπειρία, δε θα το πρότεινα για να είναι το πρώτο δωμάτιο μιας ομάδας, λόγω των ιδιαιτεροτήτων που έχει. Καταφέραμε να βγούμε και το διασκεδάσαμε πολύ!
  on 30 April 2016
1 2
Close