Contact phone number:

Contact email:

C.T.A.P.


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 14 κριτικές
 • 68 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Circus

  Lepeniotou 12, Psiri
  C.T.A.P. quote Μπήκαμε και εμείς στο γνωστό τσίρκο. Ομολογουμένως ένα καλά στημένο δωμάτιο που έχει αντέξει στο χρόνο λόγω της όμορφης του ατμόσφαιρας. Εύκολο δωμάτιο σε γενικές γραμμές που ενδείκνυται και για μικρότερης ηλικίας παίκτες. Μας παρέσυρε η παιχνιδιάρικη του αύρα και μας έκανε να περάσουμε όμορφα. Για κάποιο λόγο παρόλα αυτά, περιμέναμε το κάτι παραπάνω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μείναμε δυσαρεστημένοι.
  on 5 September 2018
 • The Survivor

  Lepeniotou 12, Psiri
  C.T.A.P. quote Βρεθήκαμε στην καλύβα του Jack λοιπόν. Το χιούμορ του ηθοποιού και η συνέπεια του στον ρόλο του δημιουργούσαν από μόνα τους ένα σωστό κλίμα. Πολύ καλοστημένο και με όμορφες μεταβάσεις μεταξύ χώρων, χωρίς να προδίδει πόσο μεγάλο είναι και το τι θα ακολουθήσει τελικά. Με γρίφους δοσμένους με φαντασία, από τους οποίους όμως ελάχιστοι απαιτούν εκτενή σκέψη αφού το δωμάτιο, όπως προδίδει ο τίτλος του, δεν είναι επικεντρωμένο σε αυτούς. Απαιτεί διάφορες δεξιότητες. Και κάπου εδώ έρχεται το κομμάτι στο οποίο έχουμε να προβάλουμε μια μικρή ένσταση. Το κομμάτι του δωματίου που απαιτεί τις περισσότερες σωματικές δεξιότητες -το οποίο κατά τα άλλα ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστικό- δεν μας φάνηκε να είναι άρτια δεμένο με την υπόλοιπη ροή του δωματίου. Ίσως έπρεπε να σχετίζεται με το κομμάτι της εισαγωγικής ιστορίας που μιλάει για την επισκευή ενός οχήματος αλλά δεν μας έδωσε να το καταλάβουμε.
  on 5 September 2018
 • Schindler’s List

  Lepeniotou 12, Psiri
  C.T.A.P. quote Πρέπει να παραδεχθούμε ότι το Secret Agent (πρώην Schindler’s List ; )είχε κάτι ξεχωριστό σαν δωμάτιο. Μας άρεσε που ήταν ελαφρώς χαώδες χωρίς να έχει όμως πελώριους χώρους. Σου έδινε χώρο να σκεφτείς. Υπήρξαν κάποιοι συνδυαστικοί γρίφοι αλλά γενικά αν υπάρχει συγκέντρωση στην ομάδα δεν σε μπερδεύει. Είναι ένα γριφοδωμάτιο πολύ ωραία δοσμένο που στέκεται αντάξιο στα πιο σύγχρονα δωμάτια χωρίς να έχει να προσφέρει όμως κάτι το εντυπωσιακό. Όμορφη εμπειρία για ομάδες που θέλουν κάτι χαλαρό. Μας χάλασε λίγο η είσοδος του δωματίου γιατί ήμασταν 5 και ο γρίφος δεν προοριζόταν για τόσους πολλούς οπότε κάποια μέλη μας έπρεπε να περιμένουνε. Μόλις μπήκαμε στο κύριο δωμάτιο όμως το ξεχάσαμε. Σε γενικές γραμμές ενδιαφέρον, όχι όμως κάτι απίστευτα καλό.
  on 22 July 2018
 • Ammut Hall

  Kifisias 125, Marousi
  C.T.A.P. quote To Ammut Hall είναι ένα ενδιαφέρον δωμάτιο για άπειρες ομάδες. Έχει στρωτή ροή και όμορφα περάσματα μεταξύ χώρων και γρίφων. Οι γρίφοι του ήταν δημιουργικοί αλλά εύκολοι κάτι που το καθιστά τόσο ιδανικό για καινούργιες ομάδες αλλά ταυτόχρονα μη βαρετό για τις πιο έμπειρες. Σίγουρα δεν θα το χαρακτήριζε κανείς δωμάτιο από τα "καινούργια", αφού στερείται τόσο πολυπλοκότητα όσο και εντυπωσιακά σκηνικά. Σε γενικές γραμμές δεν είναι συγκινητικό δωμάτιο, αλλά είναι τίμιο.
  on 6 July 2018
 • Follow The White Rabbit

  Karori 6A ,Athens
  C.T.A.P. quote Σβήσαμε και ξαναγράψαμε πολλές φορές αυτή την κριτική. Προσπαθήσαμε να το παίξουμε αντικειμενικοί και “προφέσιοναλ”, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το δωμάτιο είναι απίστευτο. Το πρώτο πράγμα που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι τα σκηνικά, στα οποία έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Αξίζει να αναφερθούμε και στην ποιότητα της μουσικής υπόκρουσης.Το αρχικό κλίμα είναι ενδιαφέρον και σε γεμίζει με πολύ υψηλές προσδοκίες για το τι θα ακολουθήσει. Και όλες σου οι προσδοκίες απλά δεν είναι αρκετές. Είναι καλύτερο από αυτό που φανταζόσουν. Αρκεί να αφεθείς. Το δωμάτιο απευθύνεται σε δεμένες ομάδες φίλων που θέλουν να περάσουν καλά. Την ηθοποιό την ερωτευθήκαμε. Μας έδωσε την θετικότερη ενέργεια που θα μπορούσαμε ποτέ να πάρουμε και μας συνεπήρε μαζί της στην χώρα των θαυμάτων όπου διασκεδάσαμε με μοναδικό τρόπο. Δεν είναι δωμάτιο με δύσκολους γρίφους. Αν υπάρχει μια ελάχιστη εμπειρία στην ομάδα σε πάει μόνο του και σε μαγεύει με όλα τα άλλα που έχει να προσφέρει. Δεν είναι για ομάδες που αναζητούν την κλασική δομή ενός escape room. Δεν θα σπάσεις το κεφάλι σου. Δεν θα ψάχνεις όλη την ώρα κωδικούς. Αλλά αν αφεθείς, ένα είναι σίγουρο, θα περάσεις καλά. Για εμάς που είμαστε χαζοχαρούμενοι είναι αν όχι το αγαπημένο μας, σίγουρα ένα από αυτά. Ευχαριστούμε Mastermind. Ευχαριστούμε Λουκία.
  on 4 April 2018
 • C.T.A.P. quote Ο Μυστηριώδης Θάνατος του Edgar A. Poe είναι ένα πολύ όμορφο δωμάτιο πρώτης γενιάς. Με στρωτή ροή γενικά και ενδιαφέρουσα πλοκή που το στήριζε από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι γεμάτο ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες. Οι γρίφοι του έξυπνοι και μέτριας προς αυξημένης δυσκολίας. Στεναχωριόμαστε που δεν μπορούμε να του βάλουμε περισσότερο γιατί περάσαμε πολύ ωραία, δυστυχώς όμως είναι ένα παλιό δωμάτιο που το έχουν ξεπεράσει οι διάδοχοι του. Συνεχίζει να είναι ένα καλοδουλεμένο δωμάτιο που σίγουρα θα σας κάνει να περάσετε καλά. “And my soul from out that shadow that lies floating on the floor. Shall be lifted—nevermore!”
  on 19 March 2018
 • Amnesia

  Athinas 7, Athens
  C.T.A.P. quote Δεν συνηθίζουμε να αποκλίνουμε τόσο πολύ από τον μέσο όρο στις κριτικές μας. Το Amnesia όμως μας προβλημάτισε. Δεν ξέρουμε καν αν πρέπει να το βαθμολογήσουμε σαν escape room αφού ειλικρινά έμοιαζε πολύ περισσότερο με horror house. Ένα είναι σίγουρο, τρομάξαμε. Τρομάξαμε πολύ. Κατά την γνώμη μας παραπάνω από οσο θα έπρεπε. Είναι ένα δωμάτιο που ομολογουμένως ποντάρει στην ένταση, μια χαρά μέχρι εδώ. Ήταν όμως σε τέτοιο σημείο που ο οποιοσδήποτε γρίφος από ένα σημείο και μετά δεν είχε καμία αξία. Μεγάλο μέρος του δωματίου το έλυσε ο GM. Βέβαια δεν είχε και πολλά άλλα περιθώρια αφού η ίδια η φύση του δωματίου δεν σου επέτρεπε να ψάξεις και να λύσεις. Έφτασε σε σημείο να μας κουράσει. Κατά τα άλλα μπράβο στην ομάδα του Mister E γιατί πραγματικά μας έκανε να πιστέψουμε ότι ζούσαμε ο,τι συνέβαινε. Καπως έτσι φτάνουμε απλά να το κατατάσσουμε στα μέτρια δωμάτια που έχουμε παίξει. Αν θέλετε όμως να τρομάξετε και να βγάλετε αδρεναλίνη από τα αφτιά , να πάτε χωρίς δεύτερη σκέψη.
  on 5 March 2018
 • C.T.A.P. quote Μπράβο στην ομάδα της exodus. Πολύ διασκεδαστικό δωμάτιο. Η είσοδος του είναι πολύ δημιουργική. Ντουμάνι και κακό το πρώτο πράγμα που αντικριζεις. Το πασίγνωστο μέντιουμ ήταν εκπληκτικό και ετοιμόλογο. Οι γρίφοι όμορφοι, μέτριας δυσκολίας γενικά, έδιναν πράγματα που έχουμε ξαναδεί σε δωμάτια με πολύ πρωτότυπο τρόπο που συνδεόταν με το ύφος του δωματίου. Το σύστημα των βοηθειών ήταν τουλάχιστον ενδιαφέρον. Και μην ξεχνάμε τον τρομερό διαγωνισμό που έχει ετοιμάσει η exodus.
  on 26 February 2018
 • Guantanamo

  Lepeniotou 12, Psiri
  C.T.A.P. quote Το Σάββατο το βράδυ επισκεφτήκαμε το Guantanamo. Ομολογουμένως είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο δωμάτιο. Ένα δωμάτιο με σχετικά στρωτή και γραμμική ροή, που σε μυεί κατευθείαν στο κλίμα που διαπραγματεύεται. Η απουσία ηθοποιού δεν ήταν αρνητική ως προς την τελική εμπειρία. Τα περάσματα μεταξύ των χώρων ήταν ενδιαφέροντα. Υπήρχε ποικιλία στους γρίφους, οι οποίοι ήταν στην πλειοψηφία τους ευφυείς και μέσα στο κλίμα του δωματίου. Αν και αυτή την φορά ήμασταν ομάδα 6 ατόμων δεν νιώσαμε ότι υπήρχε έλλειψη χώρου. Γενικά, το Guantanamo είναι ένα πολύ ευχάριστο δωμάτιο.
  on 18 February 2018
 • Inception

  Lepeniotou 12, Psiri
  C.T.A.P. quote Η αλήθεια είναι πως το προλάβαμε στα τελευταία του και δεν έχει ιδιαίτερη αξία αυτή η κριτική, αλλά δεν θα μπορούσαμε να το χάσουμε. Το inception είναι ένα δωμάτιο με στρωτή γραμμική ροή. Οι γρίφοι του είχαν ποικιλία και ενδιαφέρον . Δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με την ταινία. Γενικά ευχάριστο δωμάτιο με πολύ λίγα δύσκολα σημεία. Το χαιρετάμε και περιμένουμε ανυπόμονα το επόμενο δωμάτιο της Great Escape.
  on 11 February 2018
 • Fear of the Dark - Black Hole Edition

  Bouziani 6 & Vouliagmenis, Daphne
  C.T.A.P. quote Πολύ καλή δουλειά. Από τις απαραίτητες εμπειρίες ενός escaper. Οι γρίφοι γενικά είναι στην δυσκολία που πρέπει δεδομένου της αυξημένης έντασης. Όμορφο διαδραστικό παιχνίδι με τους ηθοποιούς. Η ικανότητα του gm να μας βάλει στο κλίμα πριν ακόμη αρχίσουμε ήταν αξιοθαύμαστη. Το σύστημα με το οποίο μπορεί να αλλάξει η ροή του παιχνιδιού είναι ιδιαίτερο. Δεν θα το προτείναμε σε ομάδες κάτω των 4 ατόμων. Ανυπομονούμε να πάμε στο καινούργιο τους project.
  on 31 January 2018
 • Ebola

  Mitropoleos 74, Athens
  C.T.A.P. quote Το δωμάτιο είχε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η αλληλεπίδραση με τον ηθοποιό ήταν διασκεδαστική. Το ύφος του δωματίου δημιουργούσε ένα ευχάριστο κλίμα. Γενικά οι γρίφοι ήταν έξυπνοι και αξιοποιούσαν το πλαίσιο που έδινε το στόρυ. Τελικά όμως το Ebola είναι απλά χλιαρό :/
  on 30 January 2018
1 2
Close