Contact phone number:

Contact email:

INDI


 • Lvl 11 - Guru
 • 105 κριτικές
 • 24 Δωμάτια στο Wishlist
 • INDI quote Τρία αστέρια στους γρίφους, γιατί δεν είναι γριφοδωμάτιο, ούτε έχει και τους wow μηχανισμούς. Είναι απλά... μια ολόκληρη ταινία που τη ζεις. Άπειρα περάσματα, τεράστιος χώρος, ωραίοι ηθοποιοί, αρκετοί και διαφορετικοί χαρακτήρες, ένα μέρος για να χάσεις κιλά. Από την αρχή μέχρι το τέλος σε ένταση. Σκηνικά πλούσια παντού και μουσική επική. Αν έχετε παίξει Make them suffer ίσως θυμηθείτε μερικά σημεία. Σε μερικά σημεία θέλαμε και εμείς οι στραβοί ένα φακό. Λουκέτα τα κλασικά όπου χρειαζόταν. Γενικά θα το χαρακτήριζα ως, μια κινηματογραφική εμπειρία!
  on 22 September 2019
 • INDI quote Πολύ καλό παιχνίδι και με καλή τιμή σε προσφορά. Σίγουρα καλύτερο από το ΙΤ της ίδιας εταιρείας. Η διακόσμηση δεν είχε κάτι παραπάνω από ότι χρειαζόταν το παιχνίδι αλλά είχε πολλά ωραία περάσματα, που όμως καλοκαίρι εξάδα δεν λέει. Το δωμάτιο προτείνεται για 3-4 άτομα, αυτό όμως νομίζω είναι κάτι που ισχύει για σχεδόν όλα τα er. Οι γρίφοι πολύ ωραίοι αλλά δεν μπορώ να πω ότι τους ευχαριστήθηκα ιδιαίτερα, αφού οι βοήθειες έπεφταν βροχή από μία ευγενέστατη κατά τα άλλα GM. Ηθοποιός με ωραία jumpscare και ενδιαφέρουσα στολή. Θεωρώ ότι ένα από τα μεγαλύτερα ατού της εταιρείας είναι ότι συνηθίζει να φτιάχνει δωμάτια χωρίς κλειδαριές και λουκέτα, από την άλλη όμως θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία στους μηχανισμούς.
  on 25 July 2019
 • INDI quote Πήγαμε να γνωρίσουμε τη νέα εταιρεία στην Παλλήνη η οποία όμως πατάει γερά στα χνάρια της μαμάς Mindtrap. Το The last Chapter είναι ένα ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο με κλασικές κλειδαριές και λουκετάκια, χωρίς μηχανισμούς και με απλά σκηνικά. Η ιστορία ωραία και ο ηθοποιός πολύ καλός στη δουλειά του. Οι γρίφοι γραμμικοί που σου άφηναν μια αίσθηση ότι ο σχεδιαστής του δωματίου είχε κάνει και κάτι άλλο και κάποιος το αφαίρεσε. Γενικά για μια μικρή ομάδα αρχαρίων ή για να εκμεταλλευτείτε κάποια προσφορά είναι ότι πρέπει..
  on 19 July 2019
 • INDI quote Όταν φτάσαμε στο Περιστέρι έξω από το δωμάτιο και είδα το σπίτι σκέφτηκα, "ωραία άλλος ένας τύπος που του άφησε η γιαγιά του ένα ρημαδιό και το έκανε escape room". Πόσο λάθος ήμουν. Μπαίνεις μέσα και αλλάζεις διάσταση. Χωρίς high tech αλλά με ωραία ηχητικά εφέ, αν και λίγο δυνατά, και με ηθοποιούς να χαίρονται αυτό που κάνουν. Υπάρχουν και κάποιοι "μηχανισμοί" που όταν έψαχνα να τους φτιάξω σε δικούς μου χώρους έλεγαν ότι είμαι τρελός. Οκ παιδιά, ο μάστοράς σας είναι τρελός! Μπράβο του! Γρίφοι μέτριοι αλλά έχεις τόσο να δεις που ποιος νοιάζεται. Τέλος μην διστάσετε να πείτε τι σας άρεσε και τι όχι, κρατάνε σημειώσεις και όντως βελτιώνονται. Ένα ατμοσφαιρκό-τρόμου δωμάτιο που πρέπει να μπει στη λίστα σας.
  on 11 May 2019
 • INDI quote Μια πολύ καλή δουλειά από ένα ζευγάρι που φαίνεται να αγαπάει αυτό που κάνει. Τα σκηνικά στο Lobby ήταν με πολύ μεράκι φτιαγμένα. Στον υπόλοιπο χώρο ήταν όσο χρειαζόταν για να μην ψάχνεις κανείς με τις ώρες άσχετα πράγματα. Γρίφοι χωρίς wow αλλά που έδεναν με την ιστορία και μηχανισμοί απλοί. Ηθοποιοί από μόνοι τους μια ολόκληρη θεατρική παράσταση. Γενικά ένα ατμοσφαιρικό δωμάτιο που προτείνεται για νέες ομάδες. Στο τέλος chating και pop corn που τα τσακίσαμε!.. μας τάξατε πάρτι στο ξενοδοχείο... περιμένουμε!
  on 22 April 2019
 • INDI quote Ένα ευρύχωρο νεοκλασικό σπίτι με ωραίους γρίφους μη γραμμικούς που έδινα την ευκαιρία σε όλους να παίξουν και να ασχοληθούν με κάτι. Καθαρό γριφοδωμάτιο πρώτης γενιάς που με την έκπτωση το κάνει το φθηνότερο στην αγορά. Να πάτε να περάσετε ωραία και χορταστικά γριφάκια χωρίς να περιμένετε τρελούς μηχανισμούς και ηθοποιούς να σας κυνηγάνε.
  on 29 December 2018
 • Paradox Project: Η Έπαυλη

  Charokopou 93, Kallithea
  INDI quote Το πιο χορταστικό γριφοδωμάτιο που έχουμε παίξει. 3 ώρες γεμάτες με ένα σπίτι γεμάτο γρίφους. Αν θέλετε μαγικούς μηχανισμούς, φαντασμαγορικά σκηνικά και φαντάσματα να πετάγονται από παντού... μην πάτε. Μιλάμε για καθαρό escape room.
  on 18 December 2018
 • INDI quote Το MadHοuse είναι ένα δωμάτιο τρόμου που αντέχει αρκετά καλά στο ανταγωνισμό της Κρήτης. Είναι πλούσιο σε γρίφους και η... κοπέλα όλα τα λεφτά. Δεν θα βρείτε κάποιο δωμάτιο με άπειρους χώρους και μηχανισμούς αλλά τίμιο value for money. Η υποδοχή γλυκύτατη.
  on 18 December 2018
 • Mind Crime

  Aghiou Ioannou, 63 Aghia Paraskevi
  INDI quote Πολύ ευγενικοί και φιλικοί στην υποδοχή και πρόθυμοι να λύσουν οποιαδήποτε απορία μας, αλλά αυτό δεν αρκεί. Το δωμάτιο είναι πλέον ξεπερασμένο σε όλα τα επίπεδα και είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνει η ομάδα του ESC ένα βήμα μπροστά. Κατάλληλο ίσως για κάποιον που τώρα ξεκινά.
  on 9 December 2018
 • INDI quote Παρασκευή διαλέξαμε να παίξουμε το Παρασκευή και 13. Όσοι αγάπησαν τo franchise θα εντυπωσιαστούν. Για ομάδες μέχρι 5 παίκτες. Ωραία περάσματα, πολλοί χώροι, όμορφοι γρίφοι και η ιστορία να ξετυλίγεται μπροστά σας. Για κόμη μια φορά το δωμάτιο απογειώνεται από τους ηθοποιούς. Μπράβο στον Jason και στον Ιεραμάϊα. Δεν έχει τρελούς μηχανισμούς, ούτε άπειρα jump scares, αλλά έχουν προσέξει την λεπτομέρεια. Τέλος για τα παιδιά που το έχουν... ένα λέω, θέλω να παίξουν το δωμάτιο κάτι αλάνια που κυκλοφορούν και το παίζουν τσαμπουκάδες στα ER.... μόνο αυτό!
  on 23 November 2018
 • The Cromwell street

  Kifisias 125, Marousi
  INDI quote Το προτείνω για ομάδες μέχρι 4 άτομα και με εμπειρία μέχρι 20 δωμάτια. Το CS ακολουθεί την δομή των περισσότερων δωματίων της εταιρείας. Σε βάζει στο κλίμα της εποχής χωρίς φαντασμαγορικά σκηνικά αν και το να μπεις σε σπίτι Βικτωριανής εποχής με digital lock είναι κάπως. Στα πλην οι βοήθειες που έπεφταν βροχή, μόνο δύο φακοί στο σκοτάδι, η άσχετη μουσική που ακουγόταν σε όλους τους χώρους εκτός δωματίου και η αίσθηση του φαστ φουντ που άφησε στο τέλος.
  on 17 November 2018
 • INDI quote Πήγαμε στην Καλλιθέα και γνωρίσαμε τον τρελό Φρανκ. Το δωμάτιο είναι αυτό ακριβώς που λέει, δηλαδή ερευνάτε μια εξαφάνιση σε ένα σπίτι με ένα πνεύμα να τριγυρίζει. Η ηθοποιός πολύ καλή στο ρόλο της, ευλύγιστη και με απίστευτες "τσιρίδες", όπως επίσης και ο Φρανκ, τρεχάτε ποδαράκια μου. Γρίφοι όχι κάτι το ιδιαίτερο, άλλωστε έρευνα σε σπίτι κάνετε. Η πλοκή πολύ ωραία και υπάρχει μεγάλη προσοχή στο σενάριο. Μηχανισμοί, ένας πολύ ωραίος. Τα παιδιά ευγενέστατα και πρόθυμα να μας κάνουν να περάσουμε υπέροχα.
  on 27 October 2018
1 2 3 9
Close