Contact phone number:

Contact email:

Apokal


 • Lvl 8 - Lock Expert
 • 59 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Apokal quote Επισκεφθηκαμε και εμείς το νέο δωμάτιο της συγκεκριμένης εταιρείας και παίξαμε το hard mode δηλαδή χωρίς ηθοποιό με δύσκολους γρίφους (οι κοπέλες της παρέας αν δουν ηθοποιό απλά σταματάνε να παίζουν 😜). Πολύ όμορφα σκηνικά, κάποια τα είχαμε ξαναδεί ενώ άλλα ήταν πρωτοτυπα, ωραίοι και μεγάλοι χώροι, έξυπνα και ιδιαίτερα κάποια περάσματα, πολύ καλό το ότι δεν έχει λουκέτα πάρα μόνο ευφάνταστους μηχανισμούς. Η ατμόσφαιρα πραγματικά πολύ επιβλητική που επιτυγχάνεται κυρίως με τη χρήση ήχων, πραγματικά απόρησα πως τρομαξαμε τόσο χωρίς να έχει ηθοποιό. Ωραία κ η ροή, κυρίως γραμμική, ενώ θα ήθελα λίγο πιο εντυπωσιακό το φινάλε καθώς δεν είδαμε κάτι το ιδιαίτερο. Όσον αφορά τους γρίφους πολύ καλοί και απαιτητικοί που ήθελαν αρκετή σκέψη. Κάνα δυο μας κούρασαν, ήταν χρονοβόροι, ενώ ειδικά ένας πιστεύω δεν είχε τόση λογική χωρίς μια κατεύθυνση από τον gm, αφού έπαιρνε διαφορετικούς τρόπους επίλυσης. Συνολικά πάντως μια αρκετά όμορφη εμπειρία που αξίζει να τη ζήσει κάνεις με ή χωρίς acting!
  on 15 April 2019
 • Apokal quote Παίξαμε και εμείς το συγκεκριμένο δωμάτιο το οποίο είχαμε καιρό στα υπόψιν και τώρα στην τιμή που υπάρχει συμφέρει αρκετά. Ζεστή υποδοχή και πολύ όμορφο κτήριο. Στα του δωματίου, τα σκηνικά είναι απλά και λιτά, οι χώροι αρκετά μεγάλοι και η διακόσμηση σχετική με το θέμα. Λίγο ταλαιπωρημένα αντικείμενα εδώ και εκεί αλλά κατανοητό αφού το δωμάτιο είναι σχετικά παλιό. Όσον αφορά τους γρίφους, ήταν απαιτητικοί και ήθελαν αρκετή σκέψη, αν και η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι δεν μας έκαναν κλικ ούτε μας έκατσε καλά ο τρόπος επίλυσής τους. Κάποιοι αρκετά ευφάνταστοι ωστόσο. Επίσης σε σημεία δεν ήξερες πως να κινηθείς και απαιτούνταν η καθοδήγηση από το GM. Ο τρόπος βοηθειών σε έβγαζε αρκετά από το κλίμα, νομίζω ότι μπορούσε να ήταν διαφορετικός και πιο πρωτότυπος. Μηχανισμούς δεν έχει πολλούς, κυρίως λουκέτα, ενώ απαιτεί και αρκετό διάβασμα και προσοχή σε ότι χαρτί με κειμενάκι αποκτάς. Συνολικά σαν ομάδα δεν μας πήγε το συγκεκριμένο δωμάτιο, σίγουρα απαιτεί βελτιώσεις κατά τη γνώμη μας, ωστόσο περάσαμε ευχάριστα όση ώρα κράτησε και όπως είπα παραπάνω με την τιμή που είναι τώρα συμφέρει. p.s. Ο χαρακτηρισμός ως Mini Paradox δεν νομίζω ότι στέκει ιδιαίτερα..:/
  on 25 March 2019
 • Apokal quote Ένα πραγματικά πολύ δυνατό γριφοδωμάτιο από μια νέα εταιρεία που μπαίνει στα τοπ! Το παιχνίδι και η ατμόσφαιρα ξεκινάνε από τη στιγμή που μπαίνεις στο χώρο αναμονής αφού τόσο οι χώροι όσο και τα παιδιά εκεί φροντίζουν να σε βάλουν άμεσα στο κλίμα. Όσον αφορά το δωμάτιο λοιπόν που αποτελεί το γριφάδικο της εταιρείας, αποτελείται από πάρα πολλούς μεγάλους χώρους, πρωτότυπα περάσματα που δεν πάει το μυαλό σου, spooky ατμόσφαιρα και εξαιρετικά αληθοφανή σκηνικά (φαίνεται ότι έχουν πέσει λεφτά!). Οι γρίφοι του ιδιαίτεροι και ευφάνταστοι, κάποιοι πολύπλοκοι και άλλοι πιο απλοί με κλιμακούμενη δυσκολία. Ένας γρίφος μας τη χάλασε λίγο αλλά μικρή σημασία έχει. Φυσικά πολύ ωραίο και το κόνσεπτ καθώς και η αποστολή που έχεις, ενώ από ότι μας είπαν η υπόθεση συνδέει όλα τους το δωμάτια, χωρίς να είναι απαραίτητο να τα παίξεις όλα ή κάποιο συγκεκριμένο πρώτα. Μια πολύ δυνατή και όμορφη εμπειρία λοιπόν, σπεύσατε στο "σκοτεινό σχολείο" να τη ζήσετε!
  on 25 March 2019
 • The Aschecliffe Asylum

  Ethnarchou Makariou 28, Peristeri
  Apokal quote Ιδιαίτερο δωμάτιο με πρωτότυπο θέμα βασισμένο σε γνωστή ταινία.. Σε βάζει στο κλίμα από την αρχή με έναν ωραίο τρόπο αν κ όχι τόσο πρωτότυπο πια και γενικότερα έχει δυνατή εισαγωγή κ ωραία διαδραστικοτητα με την παρουσία στο χώρο. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή όπως πρέπει για δωμάτιο που εκτυλίσσεται σε άσυλο, απλή διακόσμηση με κάποιους πιο εντυπωσιακους χώρους, ενώ οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας κ γραμμικοί. Επίσης ωραίο το acting συνολικά. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο φινάλε που είναι πολύ πρωτότυπο σαν διαδικασία, ψαρωτικο και ανάλογα τις αποφάσεις σου αλλάζει και η έκβαση! Τρόμο δεν έχει σχεδόν καθόλου (για τους φοβιτσιαρηδες). ? Να το επισκεφθείτε λοιπόν θα περάσετε πολύ ευχάριστα τα 70 λεπτά που διαρκεί.!
  on 4 March 2019
 • Tiki Bay

  Troias 61, Vrilissia
  Apokal quote Ένα πολύ όμορφο δωμάτιο με πρωτότυπο θέμα που μας εξέπληξε ευχάριστα! Ομορφα διακοσμημένοι χώροι συμβατοί με την υπόθεση και χαρούμενη μουσική επένδυση. Έξυπνος ο τρόπος που η μουσική βοηθάει στην εξέλιξη του δωματίου ενώ πρωτότυπος είναι κ ο τρόπος βοηθειών. Γρίφοι πολύ καλοί όλων των ειδών κ κάποιοι μας φάνηκαν αρκετά απαιτητικοί. Μοναδικό αρνητικό ισως ότι τα σκηνικά είναι λίγο ταλαιπωρημενα σε σημεία. Πολύ ευγενικό και καλοπροαιρετο το παιδί στην υποδοχή που είναι και ο gm. Συνολικά μια όμορφη εμπειρία που αξίζει να ζήσετε!
  on 22 February 2019
 • Apokal quote Ένα ακόμη πολύ όμορφο κ προσεγμένο δωμάτιο από τη συγκεκριμένη εταιρεία, ίσως το καλύτερο τους μαζί με το zygote! Αρκετοί χώροι άψογα διακοσμημένοι, πολύ πρωτότυπος στην αρχή ο τρόπος βοηθειών και γενικότερα η διακόσμηση και η μουσική είναι απόλυτα συνυφασμένα με τη σειρά stranger things! Γρίφοι πολύ έξυπνοι και πρωτότυποι, αρκετοί στον αριθμό και με κλιμακουμενη δυσκολία αφού στην αρχή τους θεωρήσαμε βατους αλλά όσο προχωρούσε το δωμάτιο, δυσκόλευαν με αποτέλεσμα να βγούμε στο τσακ! Όμορφες και ιδιαίτερες οι μεταβάσεις! Επίσης πολύ καλή και η 80's μουσική που σε συνεπαίρνει καθ' όλη τη διάρκεια! Τέλος ευγενέστατο το προσωπικό, που αφιέρωσε χρόνο για κουβέντα κ στην αρχή αλλά κ στο τέλος του δωματίου. Συνολικά μια άρτια εμπειρία που αξίζει να ζήσετε όλοι!
  on 5 February 2019
 • Apokal quote Αν και λίγο πολύ τα περισσότερα τα έχουν πει οι υπόλοιποι, θα πω και εγώ με τη σειρά μου πως πρόκειται για ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) escape rooms που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Από το 1ο τους δωμάτιο τα παιδιά μας είχαν προϊδεάσει ότι κάνουν εξαιρετική δουλειά στη δημιουργία του δωματίου και αυτή τη φορά το πήγαν σε άλλο επίπεδο! Υπέροχες και πρωτότυπες μεταβάσεις από χώρο σε χώρο που δεν σου πάει με τίποτα το μυαλό, εξαιρετικά και αληθοφανή τα σκηνικά, φαίνεται πως έχει πέσει πολύ δουλειά και προσοχή στη λεπτομέρεια. Οι γρίφοι του είναι όλων των ειδών, ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς, ενώ γενικά δεν έχει πολύ ψάξιμο. Επίσης πολύ δουλεμένο και ευφάνταστο το story του δωματίου, ζεις από την αρχή τα πεπραγμένα και τη ζωή του περιβόητου θείου, ενώ είναι και πράγματα που μας εξήγησαν στο τέλος τα παιδιά και ανεβάζουν ακόμα πιο πολύ την ιστορία. Μόνο ένας χώρος λίγο με κούρασε αλλά οφείλεται στη κακή συνεργασία που είχαμε σαν ομάδα εκείνη τη στιγμή. Κατά τα άλλα επισκεφθείτε το χτες (εφόσον βρείτε κενό :P), αποτελεί μοναδική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!!!
  on 27 January 2019
 • Apokal quote Το δωμάτιο αρχικά να πω ότι είναι από τα πιο πρωτότυπα που έχω παίξει. Τα σκηνικά είναι to the point, απλά και λιτά, όμορφα διακοσμημένοι χώροι, ίσως λίγο ταλαιπωρημένοι, ενώ οι γρίφοι του είναι σχετικά απλοί αφού δεν έχεις πολλά να σκεφτείς, παρά να κάνεις αποστολές και να βρεις πράγματα. Το Performance πολύ καλό, βοηθάει στη horror και αγχωτική ατμόσφαιρα και σε βάζει κατευθείαν στο κλίμα. Θέλει αρκετή μελέτη των κειμένων που θα βρεις καθώς και πολύ καλή συνεργασία ειδικά προς το τέλος. Προσωπικά αυτό που με κέρδισε είναι το στοιχείο του RPG που έχει, καθώς όντως πρέπει να κινηθείς όπως προστάζει ο κάθε χαρακτήρας που αναλαμβάνεις, παίζουν σημαντικό ρόλο οι επιλογές σου στην έκβαση του παιχνιδιού και ουσιαστικά είναι στο χέρι σου πόσο τρομακτικό ή μη θα είναι το δωμάτιο. Φιλική συμβουλή, όσο ακολουθείς πιστά τις οδηγίες και κάνεις σωστά τις αποστολές, τόσο λιγότερο τρομακτικό θα είναι! ;) Να πάτε με ανοιχτό μυαλό, είναι κάτι διαφορετικό και αξίζει να το επισκεφθείτε!
  on 27 January 2019
 • The Order of Light

  Kolokotroni 50, Piraeus
  Apokal quote Από τα καλύτερα γριφοδωματια που έχω επισκεφθεί πραγματικά! Όμορφοι κ μεγάλοι χώροι, φουλ αληθοφανή σκηνικά, ωραία ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα εντυπωσιακός ο τελευταίος χώρος, οι γρίφοι του είναι πολύ δυνατοί, όλων των ειδών παρατηρητικοτητας, λογικής, φαντασίας, κάποιοι δύσκολοι που απαιτούν αρκετή σκέψη κ κάποιοι πιο βατοι κυρίως στην αρχή ενώ απαιτεί κ αρκετό ψάξιμο. Πάντως χορταίνεις γρίφους και προσεγμένα σκηνικά ενώ έχει και την απαραίτητη κλιμάκωση όσο πλησιάζεις στο τέλος του δωματίου. Στα θετικά και τα πολυ ευγενικά παιδιά που το τρέχουν και στο τέλος αφιέρωσαν χρονο να τους πούμε για το δωμάτιο πως μας φάνηκε αλλά και να σχολιάσουμε αλλά δωμάτια που έχουμε παίξει. Να πάτε οπωσδήποτε να παίξετε ειδικά οι γριφολαγνοι και εννοείται θα επισκεφθούμε κ το άλλο δωμάτιο της εταιρίας!
  on 25 December 2018
 • Red Riding Hood

  Eptanisou 83, Petroupolis
  Apokal quote Να ξεκινήσω αρχικά με την πολύ όμορφη και ζέστη υποδοχή από τα παιδιά που τρέχουν το δωμάτιο! Μιλάγαμε τουλάχιστον σαράντα λεπτά είπαμε σχεδόν τα πάντα για τα δωμάτια κ τα παιδιά από τους καλύτερους οικοδεσπότες που έχουμε πετύχει! Στα του δωματίου έξυπνη και ψαρωτικη η είσοδος, εξαιρετικός ο πρώτος χώρος από άποψη σκηνικών ενώ διαθέτει κ κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί σε δωμάτιο! Γενικότερα ομορφα αληθοφανή σκηνικά και αρκετά creepy ατμόσφαιρα που γινόταν πιο έντονη όσο προχωρούσαμε. Οι γρίφοι του απόλυτα γραμμικοί κάποιοι απλοί κάποιοι πιο δύσκολοι που θέλουν σκέψη αρκετή και παρατηρητικοτητα, ενώ 1-2 τους είχαμε ξαναδεί. Στο τέλος αφήνει και hints που δείχνουν πως θα υπάρξει κ συνέχεια όπως μας το επιβεβαίωσαν και τα παιδιά εκεί. Συνολικά μια πολύ δυνατή εμπειρία, ένα από τα πιο ωραία δωμάτια στην κατηγορία του και γενικά συστήνεται ανεπιφύλακτα!
  on 25 December 2018
 • The Dark Side of Elements

  Aidiniou 5, Agios Dimitrios
  Apokal quote Ένα πολύ αξιόλογο δωμάτιο με όμορφα και χειροποίητα σκηνικά κ πρωτότυπους γρίφους - δραστηριότητες. Ωραία ροή γραμμική με γρίφους μέτριας δυσκολίας κ κάποιους πιο απαιτητικούς. Ενδιαφέρον κ το κονσεπτ που έχει να κάνει με τα στοιχεία της φύσης. Στα αρνητικά ότι στο φινάλε δεν έχει κάποια κορύφωση κ δεν καταλάβαμε αν είχε τελειώσει. ? Συνολικά ένα πολύ καλό γριφοδωματιο που αξίζει την επίσκεψη!
  on 16 December 2018
 • Dark Seas

  Evrou 10 & Kerasountos, Athens
  Apokal quote Με το dark seas ολοκληρώσαμε τη φανταστική εμπειρία μας στο Brainfall Hotel! Απίστευτα σκηνικά για άλλη μια φορά, όμορφη ατμόσφαιρα και το πιο αληθοφανές καράβι που έχουμε επισκεφθεί! Οι ηθοποιοί πολύ καλοί στο ρόλο του και με πολύ χαβαλέ και τρολάρισμα. Γρίφοι αρκετοί ψαξίματος, εύκολοι προς μέτριοι στο σύνολό τους, κάποιοι απλοί άλλοι πιο ευφάνταστοι! Όμορφο και το φινάλε του δωματίου. Συνολικά μια υπέροχη εμπειρία που αξίζει να ζήσετε όλοι, επισκεπτόμενοι και τα τρία δωμάτια για να ευχαριστηθείτε ολοκληρωμένα την ιστορία!
  on 21 November 2018
1 2 3 5
Close