Contact phone number:

Contact email:

Tasos


 • Lvl 6 - Detective
 • 42 κριτικές
 • 4 Δωμάτια στο Wishlist
 • Tasos quote Μετριοτατο δωμάτιο. Κάποιοι κάλοι γίφοι και κάποιοι τελείως άκυροι, που χωρίς βοήθεια δεν τους βγάζεις. Ωστοσο δεν είναι δύσκολο, μιας και ομάδα δύο έμπειρων ατόμων το βγάλαμε πολύ εύκολα χωρις να ζοριστούμε ιδιαίτερα. Η διακόσμηση ήταν πολύ άδεια κατα την γνώμη μου, και καταντούσε βαρετή. Κλασικό mindtrap δηλαδη. Ελπίζω με την ανακαίνιση που θα κάνουν σε όλο το κτίριο τον Αύγουστο να φερουν καινουρια και καλυτερα δωμάτια.
  on 20 July 2018
 • Tasos quote Και μετά από το two for two, είπαμε να πάμε κέντρο να παίξουμε seven. Τι να πω! Εξαιρετικό γριφοδωμάτιο! Το πιό δύσκολο στην πόλη και σίγουρα αυτό που απαιτεί την περισσότερη συνεργασία. Το κύριο μέρος αυτού του δωματίου είναι οι γρίφοι, οι οποίοι είναι απλοί και απολύτως λογικοι, αλλα η συνεργασία τους δυσκολεύει πάρα πολύ... Για παράδειγμα την λογική του πρώτου γρίφου την βγάλαμε στα πέντε λεπτά, και απο εκεί και πέρα μας πήρε ενα τεταρτο ακόμα να συννενοηθούμε. Από ατμόσφαιρα μην περιμένετε πολλά, είναι λιτό γενικότερα και δεν στοχεύει εκεί. Ο ηθοποιός είναι όντως αχρείαστος, γιατί δεν υπάρχει και καμιά τρελή αλληλεπίδραση μαζί του, και ρόλος του είναι μόνο η προώθηση της ιστορίας. Καταλαβαίνω την αναγκη του να γίνεται αυτό, όμως δεν είναι λόγος να αυξάνεις την τιμή του δωματίου, ούτε να προσλάβεις κάποιον επαγγελματία ηθοποιό. Εμείς τα πήγαμε πάρα πολύ καλά σαν ομάδα τεσσάρων έμπειρων, αλλα επειδή δεν πήραμε πολλές βοήθειες και το παιδέψαμε πιο πολύ μόνοι μας, δεν τα καταφέραμε. Είναι δηλαδή έτσι δομημένο το δωμάτιο, που σε "αναγκάζει" να πάρεις όλες τις βοήθειες αν θέλεις να βγεις, οπότε να το έχετε στα υπόψιν σαν όσοι πάτε τώρα, πριν κλείσει. Οι έμπειροι αξίζει να το δείτε και οι αρχάριοι αμα θέλετε πηγαίνετε με δική σας ευθύνη ;) .
  on 20 July 2018
 • Tasos quote Μετα από δίμηνη αποχή από τα escape rooms :( , είπα να επανέρθω τώρα που έχω χρόνο και να παίξω στα δύο πιο αμφιλεγόμενα δωμάτια της Θεσσαλονίκης. Αρχίζουμε με two for two λοιπόν. Τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο παρουσιάζονται σε άλλες κριτικές. Απλως πλέον, ένα τέτοιο escape room δύσκολα στέκεται αναμεσα σε άλλες υπερπαραγωγές της πόλης, και θεωρείται ξεπερασμένο. Καταρχάς συγκριτικά με τα άλλα δωμάτια της εταιρίας, έχει τους περισσότερους αυτοματισμούς και τις περισσότερες πρωτοτυπίες, ειδικά στο τέλος. Στο θέμα των γρίφων, ίσως οι γρίφοι του ήταν τζάμπα δύσκολοι, δηλαδή πολύ περίπλοκοι για το τίποτα. Στο θέμα της ατμόσφαιρας έχανε κυρίως για εμένα, διότι έχει προοπτικές σαν θέμα, και ο χώρος τους βοηθάει, αλλα ένιωσα πως ήταν πολύ άδειος... Τιποτα που να θυμίζει μυστικές αποστολές, τίποτα που να σε εντυπωσιάζει λίγο παραπάνω. Το κομμάτι της συνεργασίας υπάρχει σε πολύ μικρό βαθμό στο δωμάτιο. Εμείς το βγάλαμε εύκολα και είμασταν τρία έμπειρα άτομα. Γενικότερα το προτείνω σε άτομα που έχουν μία εμπειρία στα escape rooms, αλλα δεν έχουν παίξει και πολλά. Οι έμπειροι δεν έχετε λόγο να πάτε.
  on 20 July 2018
 • Tasos quote Tomb raider λοιπόν! Πιασαρική θεματολογία και εντυπωσιακά σκηνικά (εκτος από το ταβάνι και το πάτωμα, τα οποία είπαν βέβαια οτι θα αλλαχτουν). Καποιοι γρίφοι πολύ ωραίοι, αλλα κάποιοι περίπλοκοι, οχι δύσκολοι, χωρίς λόγο! Γενικότερα, οι γρίφοι δεν είναι το δυνατό σημείο του enigma! Κατα τα άλλα πέρασα πολύ ωραία, οι χώροι ήταν σχετικά ευρύχωροι και ζοριστήκαμε να το βγάλουμε, γιατί κολλήσαμε σε έναν χαζό γρίφο. Προς το τέλος γκαζώσαμε λίγο και το βγάλαμε στο τελευταίο λεπτο! Μια θετική εμπειρία στο σύνολο, που ελπίζω να το βελτιώσουν γιατί μπορεί να γίνει και τέλειο!
  on 20 July 2018
 • Tasos quote Μετά από το Jack Travis λοιπόν είπαμε να παίξουμε και Pirates. Τι να πω για αυτό το δωμάτιο! Πάρα πολύ καλό, από την αρχή μέχρι το τέλος! Καταρχάς το γεγονός ότι είναι από τα δωμάτια χωρίς κλειδαριές το καθιστά ξεχωριστό. Η διακόσμηση ήταν πάρα πολύ καλή, και οι χώροι ευρύχωροι για να χωράνε αρκετά άτομα. Οι γρίφοι πρωτότυποι μιας και δεν υπήρχαν γρίφοι με αριθμούς, αλλά με ένα σωρό άλλα πράγματα! Κάποιοι ήταν πραγματικά εξαιρετικοί, καθώς βασίζονταν σε πρωτότυπες κατασκευές! Τα ηχητικά εφέ και ο φωτισμός ήταν επίσης εντυπωσιακά! Μου άρεσε επίσης που στο δωμάτιο προωθούνταν η υπόθεση με διάφορους τρόπους! Η game master μας, Νικόλ πολύ καλή και οι βοήθειες της στα κατάλληλα σημεία, όταν πραγματικά είχαμε κολλήσει. Πέντε άτομα, μιας και ήρθαν ενισχύσεις μετά το Jack Travis, το βγάλαμε άνετα. Το προτείνω σε όλους αλλά όχι για πρώτο δωμάτιο.
  on 7 February 2018
 • Tasos quote Πίσω στο locked για να παίξουμε δυο πολύ αξιολογα δωμάτια, με πρώτο το Jack Travis! Ας αρχίσουμε με την ατμόσφαιρα η οποία ήταν μέτρια, αλλα θεωρώ πως δεν στόχευε εκέι το δωμάτιο. Οι γρίφοι είναι λοιπόν το δυνατό του σημείο, οι οποίοι ήταν αρκετά καλοί, καποιοι πρωτότυποι και γενικότερα το δωμάτιο είχε πολύ ωραία ροή, καθώς ομάδα τριών έμπειρων ατόμων το βγάλαμε άνετα, χωρίς να δυσκολευτούμε ιδιαίτερα. Το τέλος του ήταν ωραίο! Μπράβο και στην game master μας, Μάγδα, η οποία μας βοήθησε οπου πραγματικά χρειαζόμασταν βοήθεια! Το προτείνω σε σχετικά έμπειρες ομάδες, και θεωρώ πως ιδανικός αριθμός ατόμων για αυτό το δωμάτιο είναι 3-4, γιατί λιγοτεροι ίσως δυσκολευτείτε και περισσότεροι δεν θα χωράτε σε κάποιους χώρους. Βεβαια δεν μπορώ να είμαι και πολύ αντικειμενικός αφου μετά παίξαμε Pirates!
  on 7 February 2018
 • Tasos quote Το δωμάτιο αυτό έχει κάποιες πρωτοτυπίες και κάποιους πολύ καλούς γρίφους, αλλά θέλει πολύ ψάξιμο και ο χώρος δεν σε βοηθάει γιατί έχεις πολύ λίγο χώρο να κινηθείς και κάποιες φορές πρέπει να κάνεις πράγματα που στην αρχή δεν σου φαίνονται σωστά. Υπάρχει μια εντελώς μη γραμμική ροή, δηλαδή, μπορεί να βγει κάποιος και μόνος του να λύσει όλο το δωμάτιο χωρίς να απελευθερώσει τους συμπαίκτες του, όπως συνέβη και με έναν παίκτη της ομάδας, ο οποίος ελευθερώθηκε στον προτελευταίο γρίφο ενώ θα μπορούσε να ελευθερωθεί και πρώτος. Ένας μηχανισμός είχε θέμα και ενώ είχαμε βρει την λύση κολλούσαμε στο τεχνικό θέμα. Γενικότερα το θέμα και η όλη ιδέα είναι πρωτότυπα άλλα θέλουν καλύτερους γρίφους να το πλαισιώνουν, οι οποίοι να σε "αναγκάζουν" να ξεκλειδώσεις και τον συμπαίκτη σου και να μην υπάρχουν τόσο εύθραυστα στοιχεία που να μπορούν εύκολα να χαθούν και να σχιστούν. Αξιόλογη προσπάθεια!
  on 7 February 2018
 • Tasos quote Πολύ καλό δωμάτιο! Και βγήκαμε και το ευχαριστηθήκαμε! Με 100% επιτυχία σε όλα τα δωμάτια της εταιρίας! Κλασσικό 60min με adventure στοιχεία και πολύ λίγες κλειδαριές! Έχει πολλόυς χώρους, σε σημείο που έλεγες: "Τώρα τελειώνει." και πεταγόταν και ένα ακόμη δωμάτιο! Είχε κάποια πολύ καλά σημέια μεσα το δωμάτιο που μου άρεσαν. Σίγουρα θέλει εμπειρία από άλλα δωμάτια του 60min για να παίξεις και να το ευχαριστηθείς. Ο ηθοποιός πολύ καλός και η πρώτη του εμφάνιση τρομακτική, αλλα όταν τον συνηθίσεις είναι μια ευχάριστη συντροφιά! Το προτείνω στους φαν των δωματίων του 60min, αλλά να είναι από τα τελευταία σας στην εταιρία! Αναμένουμε το νέο σας δωμάτιο!!!
  on 7 February 2018
 • Tasos quote Τέλευταίο δωμάτιο του μαραθώνιου το desert fox! Δωμάτιο εποχής σχετικά εύκολο με αρκετούς μηχανισμούς και πολύ καλή διακόσμηση! Μετά από τα τρία προηγούμενα δωμάτια είμασταν κουρασμένοι και δεν λύναμε τους γρίφους τόσο γρήγορα όσο θα έπρεπε, οστόσο βγήκαμε στα 3 λεπτά πριν το τέλος. Ευκολο σχετικά δωμάτιο που σκοπός του είναι να σε μεταφέρει σε μία άλλη εποχή και το καταφέρνει. Θα έλεγα οτι δεν μου άρεσε τόσο, ίσως έφταιγε το γεγονός οτι το έπαιξα μετά από το secret που με ενθουσίασε. Το the cue σαν εταιρία μου άρεσε πάρα πολύ, καθώς τα δωμάτια τους αξίζουν πραγματικά, οι game masters είναι εξαιρετικοί και προθυμοι να συζητήσουν με τους παίκτες, είναι από τις εταιρίες που εξελίσουν τα escape rooms και ο λόγος να υπάρχουν τόσο φανατικοί escapers σαν εμένα! The cue σας αγαπώ και θα επιστρέψω για το kidnap!
  on 5 February 2018
 • Tasos quote Ένα πράγμα μπορώ να πω για αυτό το δωμάτιο: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!! Ας τα πάρουμε ένα ένα τα πράγματα. Η αρχή είναι ίσως οτι καλύτερο έχω δει σε δωμάτιο, ειδικά για εμένα, δεν λέω παραπάνω! Τωρα όσο για τους γρίφους, ήταν ότι πιο έξυπνο εχω δει! Δυο γρίφοι του δωμάτιου είναι απλως για να υποκλιθείς στους δημιουργούς! Το τέλος επίσης εξαιρετικά πρωτότυπο, και πάλι ειδικά για εμένα, και το δίλημμα δίνει έξτρα βαθμούς δυσκολίας στο δωμάτιο! Επιλέξαμε τον δύσκολο δρόμο και το βγάλαμε στα 2 λεπτά πριν το τέλος κατενθουσιασμένοι! Και πάλι μπράβο στους game masters! Ο μαραθώνιος τελειώνει με desert fox!
  on 5 February 2018
 • Tasos quote Μετα λοιπόν από το double trouble είπαμε να τρομάξουμε "λίγο" (πολύ!). Το δωμάτιο ξεκινάει δυναμικά αν και ειδικά για την αρχή δεν προτείνεται για πολλά άτομα, θα έλεγα ιδανικός αριθμός ατόμων 4. Η συνέχεια είναι ανατρεπτική σε αρκετά σημεία, γίνονται πράγματα που δεν περιμένεις με τίποτα να συμβούν, οπώς και η εκπληκτική και creepy προώθηση της υπόθεσης σε αρκετά σημεία. Υπάρχει και μία προτωτυπία που μου άρεσε πολύ ως λάτρης των γρίφων! Ο ηθοποιός εκπληκτικός στην ερμηνεία του! Σε αυτό το δωμάτιο δεν τα καταφέραμε, κυρίως λόγω του φόβου που μας επηρεάζει σαν ομάδα. Σαν δωμάτιο το προτείνω γιατί είναι ταυτόχρονα τρομακτικό και έχει κάποιους εκπληκτικούς γρίφους και προτωτυπίες που δεν έχω ξαναδει σε δωμάτιο. Οι εμπείροι αν δεν το έχετε παίξει ήδη σπεύσατε!!! Επόμενη στάση το secret!
  on 5 February 2018
 • Tasos quote Από καιρό ήθελα να τα πάιξω τα δωμάτια του The cue, και τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία σε μία μέρα να πάιξω τεσσερα από αυτά! Ο μαραθώνιος μας λοιπόν ξεκίνησε δυναμικά με double trouble. Θέλει πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των δύο ομάδων και σωστή κατανομή των παικτών στα δύο δωμάτια. Είναι θεωρώ από τα πιο πρωτότυπα στο θέμα της συνεργασίας καθως υπάρχει συνεχώς αλληλεπίδραση αναμεσα στους δύο χώρους με πολλούς και προτότυπους τρόπους! Η game master εξαιρετική με καίριες βοήθειες οπου χρειαζόντουσαν! Η ομάδα τα πήγε πολύ καλά και αποδράσαμε στα 7 λεπτά από το τέλος. Το τέλος του δωματίου απο τα καλύτερα που έχω δει σε escape room και πολύ διασκεδαστικό! Μετα από αυτήν την επιτυχία ακολουθεί Kidnap II...
  on 5 February 2018
1 2 3 4
Close