Contact phone number:

Contact email:

Markela


 • Lvl 2 - Excited
 • 5 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Avissos

  Pelagonias 6, Athens
  Markela quote Επισκεφτήκαμε το δωμάτιο πριν από καιρό. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες . Είναι από τα πιο εντυπωσιακά και τα πιο ατμοσφαιρικά κι αν καταλαβαίνω σωστά είναι και από τα πιο ακριβά δωμάτιο που έχω πάει. Ακόμα και στην υποδοχή φαίνεται αυτό. Για να μην μακρηγορώ…έχει κάποια θεματάκια όσο αναφορά τα interactive καθώς κάποια νέα στοιχεία όταν εμφανίζονται δεν μπορείς να τα δεις και τόσο εύκολα… Χρειάζονται κάποιες αλλαγές. Η δυσκολία βρίσκεται σε χαμηλό προς μέτριο επίπεδο. Είμασταν 6 άτομα και δραπετεύσαμε! Θεωρώ πως οι άνθρωποι για να ρίξουν τόσα λεφτά και δουλειά γουστάρουν αυτό που κάνουν. Ας κάνουν και τις κατάλληλες αλλαγές να γίνει ακόμα καλύτερο!!
  on 26 November 2016
 • Room 105: 20.000 L.U.T.S

  Konstantinoupoleos 65, Aigaleo
  Markela quote Αυτά είναι! Δίνεις τα λεφτουδάκια σου και πιάνουν τόπο! Έχει τα πάντα όλα! Καλή ατμόσφαιρα, γρίφους, εφέ... Εν τω μεταξύ είναι για όλα τα στυλ (και κυρίως για το δικό μου)... όλοι έχουν να κάνουν από κάτι... δεν το έχεις με αυτόν τον γρίφο; Δεν πειράζει πας στον άλλον ! Έτσι κι αλλιώς υπάρχει πληθώρα γρίφων και διαφορετικής λογικής κιόλας. Και το άψογο; Οι γρίφοι δεν είναι άιντε άιντε βάλτε ό,τι λύνεται! Έχει να κάνει με το θέμα! Οι ηθοποιοί αδικούνται στο escaped έτσι;;; Θα μπορούσαν να παίζουν σε θεατρικές σκηνές! Ωραίοι τύποι! Μετά από κάθε επίσκεψη στο escaped λέω " Ωραίο χόμπι έχω, όμορφα πέρασα"... κι αυτό είναι το ζητούμενο. 4-5 άτομα με πείρα είναι καλά για να πάτε.
  on 25 November 2016
 • Room 102: A Weird Student

  Konstantinoupoleos 65, Aigaleo
  Markela quote Λοιπόν… Το δωμάτιο είναι το δεύτερο που επισκεφτήκαμε. Είμασταν 5 άτομα. Δεν θα πω για ατμόσφαιρα, gm, υποδοχή κτλπ γιατί τα εχω ξαναγράψει και για τα αλλα δωμάτια του escaped. Το δωμάτιο δεν είναι λιτό, είναι ρεαλιστικό. Είναι ένα δωμάτιο Φοιτητικής εστίας. Και σε εμάς αν δεν κάνω λάθος είχε κολλήσει ένα λουκέτο, αλλά οκ συμβαίνουν αυτά. Το δωμάτιο το θεωρώ ακόμα δύσκολο… Πιο δύσκολο κι απο τον μάγο.. Βασικά, θεωρώ τον τελευταίο «γρίφο» απροσπέλαστο… Δηλαδή, ακόμα και τώρα δεν θα το σκεφτόμουν… Για εμένα η γενική εικονα 4/5 χωρίς ωστόσο να φταίει κάτι, αλλά μάλλον έτσι είναι η φύση του δωματίου. Είναι λίγο μικρό. Για δυσκολία Τουλάχιστον 4,5/5 Θεωρώ πως πρέπει να πάτε ή 4 άτομα με εμπειρία ή 5 αρχάριοι.
  on 25 November 2016
 • A-Maze

  Amfitheas Ave 73, Palaio Faliro
  Markela quote Επισκεφτήκαμε το δωμάτιο παρέα των 5 ατόμων. Οι τρεις με εμπειρία 10 δωματίων. Έχουμε και λέμε: Ο χώρος υποδοχής είναι καλός, οι βοήθειες που μας έδινε ο gm ήταν πολύ σωστές στον χρόνο τους και ο gm ήξερε πότε να επέμβει. Απλά έχω δύο ενστάσεις για το δωμάτιο που θα προσπαθήσω να τις πω χωρίς να προδώσω κάτι: Ο πρώτος συνδυασμός που πρέπει να γίνει για λυθεί ο πρώτος γρίφος δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να γίνει χωρίς hint και η τελευταία δοκιμασία μπορεί να μην είναι εφικτή από όλους. Μου άρεσε που δεν είχε λουκέτα πολλά και είχαν βρει διαφορετικό τρόπο στην διεξαγωγή του παιχνιδιού Λύσαμε σχεδόν όλους τους γρίφους αλλά δεν κάναμε escape. Αλλά ειλικρινά το ευχαριστηθήκαμε γιατί σε αυτό το escape room λύσαμε έναν από τους πιο ωραίους γρίφους που έχουμε συναντήσει ! 5 άτομα είναι νομίζω ότι πρέπει αν κρίνω από εμάς. Σίγουρα θα επισκεφτούμε και τα άλλα δωμάτια !
  on 25 November 2016
 • Experimentum IV

  Pigasou 1, Neos Kosmos
  Markela quote Αρχίζοντας την κριτική μου να σας πω, πως πιθανόν να πάτε και να περάσετε τέλεια στο δωμάτιο... Εγώ πάντως κουράστηκα πάάάάρα πολύ και μάλιστα χωρίς λόγο! Δεν βγήκαμε αλλά όπως και να ΄χει δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Και σε άλλα δωμάτια δεν έχουμε βγει (από τα 26 που έχουμε παίξει) και τόσο πτώμα δεν αιστάνθηκα πουθενά. Με κούρασε πολύ το σκηνικό, με κούρασε πολύ που ήταν τόσο πολύ γραμμικό, που ένας γρίφος ήταν τόσο εύκολος και κάναμε 20 λεπτά να βρούμε την λύση επειδή υπήρχε πρόβλημα (δεν μπορώ να αναφέρω περισσότερα), δεν μου άρεσε που δεν έβλεπα τον χρόνο! Γενικά δεν ήταν του στυλ μου! Κατανοώ πως είναι από τα πρώτα δωμάτια και αυτό που καλούταν να κάνει όταν πρωτοφτιάχτηκε το έκανε με το παραπάνω. Και το λέω αυτό γιατί έχω παίξει και το a-maze της ίδιας εταιρείας και το διασκέδασα όσο δεν πάει. Αλλά επειδή έχουν δει πια τόσο πολλά τα μάτια μας ... ίσως αυτό φαίνεται λίγο.
  on 25 November 2016
Close