Contact phone number:

Contact email:

Jim2


 • Lvl 7 - Team Leader
 • 46 κριτικές
 • 10 Δωμάτια στο Wishlist
 • The Last of Us

  Dimitrakopoulou 106, Athens
  Jim2 quote Σίγουρα δεν είναι ένα τρομακτικό δωμάτιο αλλά ένα δωμάτιο δράσης. Στα θετικά : οι χώροι.. ρεαλιστικά σκηνικά και πολλά περάσματα Στα μείον : πολύ τρέξιμο - το amnesia είναι παιχνιδάκι μπροστά του. Οι γρίφοι ήταν μετριας δυσκολίας χωρίς να είναι κάτι πρωτότυπο.
  on 17 May 2018
 • Release the Kraken

  Lepeniotou 12, Psyri
  Jim2 quote Από πλευράς σκηνικών ήταν ένα καλά στημένο δωμάτιο. Οι γρίφοι δεν με ενθουσίασαν ιδιαίτερα (ορισμένοι μέτριοι, άλλοι πιο δύσκολοι) καθώς δεν παρουσίαζαν κάποια ιδιαίτερη πρωτοτυπία. Ο ηθοποιός καλός ήταν, αλλά πιστεύω ότι δεν χρειαζόταν. Συνολικά ένα μέτριο δωμάτιο, το προτείνω σε πιο αρχαριες ομάδες.
  on 25 April 2018
 • Another Dimension

  Ag. Ioannou 63, Agia Paraskevi
  Jim2 quote Καθαρά γριφοδωματιο, από τα πολύ καλά. Έχει μεγάλη ποικιλία γρίφων (λουκέτα, μηχανισμοί, δεξιοτεχνίας), οι περισσότεροι μετριας δυσκολίας προς το δύσκολοι. Η ροη του δωματίου ήταν πολύ καλή, κατά κάποιον τρόπο το δωμάτιο σε καθοδηγούσε για τα επόμενα βήματα χωρίς να χρειάζεται να ασχολείσαι όλη την ώρα με τις βοήθειες. Επίσης το GM ήταν έτσι Ωπ πως θα έπρεπε να είναι.
  on 23 March 2018
 • The Apocalypse

  Solonos 14, Kallithea
  Jim2 quote Συνολικά είναι διασκεδαστικό δωμάτιο που αξίζει μια επίσκεψη. Κατά την γνώμη μου είναι πιο δυνατό από το fear of the dark 1. Οι ηθοποιοί ήταν πολύ καλοί και ιδιαίτερα η υποδοχή ! Το δωμάτιο είχε αρκετά περάσματα και είχε ακόμη ένα εφέ που το δεν το έχουμε ξανασυναντήσει. Μου άρεσε ιδιαίτερα και ο τρόπος εξόδου. Στα μείον ότι η κατασκευή μου φάνηκε σε κάποια σημεία κάπως πρόχειρη.
  on 13 March 2018
 • Room 103: Paranoic

  Konstantinoupoleos 65, Aigaleo
  Jim2 quote Αν και το δωμάτιο είναι παλιό, πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα του είδους του. Έχει πόλλους γρίφους θα έλεγα και σε συνδυασμό με την πίεση του χρόνου και την συνολική ατμόσφαιρα σε κρατάει συνέχεια σε εγρήγορση. Πραγματικά το ευχαριστηθήκαμε και διασκεδάσαμε πολύ.
  on 3 February 2018
 • The Duchess

  Sofokleous 15, Peristeri
  Jim2 quote Σε γενικές γραμμές είναι ένα καλο δωμάτιο. Η ροη του σεναρίου ήταν καλή και οι γρίφοι μετριας δυσκολίας, σχετικοί με το θέμα. Υπήρχαν και κάποια εφέ που μου άρεσαν. Ωστόσο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού συναντήσαμε αρκετές κατασκευαστικές ατέλειες (κάποια πράγματα δεν δούλευαν όπως θα έπρεπε). Πιστεύω ότι με τον καιρό αυτά τα θέματα θα διορθωθούν μιας και είναι ένα καινούριο δωμάτιο. Αυτό που με ξενέρωσε περισσότερο ήταν οτι κάθε φορά που κάτι δεν δούλευε, ο gm μας έλεγε ότι το χαλάσαμε, κάτι που φυσικά δεν ισχύε.
  on 20 January 2018
 • Manor Of Whispers

  25is Martiou 132, Petroupoli
  Jim2 quote Το θεωρώ από τα καλά δωμάτια για το είδος του. Συνδιάζει jumbscares, κυνηγητό και καλούς γρίφους. Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας και απαιτείται ψάξιμο και συνδιαστικοι σκέψη. Η ατμόσφαιρα είναι άκρως ρεαλιστική. Για εμένα το μεγάλο πρόβλημα του δωματίου είναι το game mastering. Δεν λέω τα παιδιά είναι φιλικότατα αλλά κατά την γνώμη μου : 1) Δεν πρέπει να υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των βοηθειών (ο gm ας αποφασίζει ποτέ και τι χρειάζεται και ας μην πιάνει συζήτηση για αυτό με τους παίκτες) 2) Ας δίνονται οι βοήθειες με κάποιον πιο έμμεσο τρόπο (τόσοι υπάρχουν). Η συζήτηση με τους παίκτες χαλάει την ατμόσφαιρα και είναι πολύ κρίμα. Συνολικά αν γίνουν βελτιώσεις στα παραπάνω θέματα, κατά την γνώμη μου η συνολική εμπειρία θα ανεβεί επίπεδα!
  on 17 January 2018
 • Conjuring

  Euripidou 31-33, Athens
  Jim2 quote Εξαιρετικό δωμάτιο από την αρχή μέχρι το τέλος. Ό,τι και να γράψω είναι θα είναι λίγο. Πιστεύω ότι οι λάτρεις των δωματίων τρόμου (όχι κυνηγητό δεν έχει !) θα το λατρέψουν.
  on 16 January 2018
 • Looking Glass

  Evrou 10 & Kerasountos, Athens
  Jim2 quote Αν και μας αρέσουν τα δωμάτια τρόμου, μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι μια πολύ καλή δουλειά. Ξεχωρίζουν τα εντυπωσιακά σκηνικά, η υποδοχή και φυσικά η αλληλεπίδραση με την Αλίκη. Οι γρίφοι κατά την γνώμη μου είναι αρκετά δύσκολοι και απαιτούν συγκέντρωση και μαθηματική λογική! Οι περισσότεροι ήταν δύσκολο να λυθούν χωρίς την Αλίκη. Τα 90 λεπτά που δίνουν είναι πολλά κατά την γνώμη μου, το δωμάτιο αυτό είναι για 75 λεπτά max. Συνολικά θετική εικόνα, κατάλληλο για οικογένειες με παιδιά (όχι μόνο παιδιά γιατί θα τα βρουν σκούρα με τους γρίφους).
  on 6 January 2018
 • Make Them Suffer

  Iakhou 5, Gazi
  Jim2 quote Από τα καλύτερα δωμάτια αυτή την στιγμή (έχουμε εμπειρία 70+ δωματίων). Δεν έχει τρόμο με την έννοια των συνεχών jumbscares, ωστόσο σε κρατάει σε εγρήγορση καθόλη την διάρκεια. Οι γρίφοι είναι τόσο δύσκολοι όσο, δεδομένων των συνθηκών φωτισμού και των πολλών περασμάτων που έχει το δωμάτιο. Οι ηθοποιοί ήταν πραγματικά διασκεδαστικοί. Άλλη μια εξαιρετική δουλειά από το exit now!
  on 3 January 2018
 • Πωλείται Ελευθερία

  Athinas 43-49A, Kallithea
  Jim2 quote Ένα δωμάτιο καθαρά πρώτης γενιάς. Αν και οι γρίφοι ήταν αρκετά έξυπνοι, από το δωμάτιο έλλειπε η ατμόσφαιρα, η δράση, η ένταση... Είναι ένα καλο δωμάτιο για σχετικά αρχάριους παικτες αλλά μέχρι εκεί. Δυνατότητες εξέλιξης υπάρχουν όπως η προσθήκη κάποιου ηθοποιού στο ρόλο του φύλακα. Επιπλέον τα 15 ευρώ ήταν πολλά για αυτό το δωμάτιο. Υπάρχουν παραδείγματα δωματίων αντίστοιχης θεματολογίας σαφώς καλύτερα και πολύ φθηνότερα. Τέλος ο gm μου φάνηκε ότι ήταν αδιάφορος και το μόνο που περίμενε ήταν να τελειώσουμε.
  on 3 January 2018
 • Room 201: World Of Magic

  Konstantinoupoleos 65, Aigaleo
  Jim2 quote Γρίφο - δωμάτιο με τον ηθοποιό να έχει βοηθητικό ρόλο. Είναι από τα πιο δύσκολα δωμάτια και σε συνδυασμό με τον λίγο χρόνο που δίνουν κατά την γνώμη απευθύνεται σε πιο έμπειρες και μεγάλες ομάδες (6 άτομα για εμένα είναι το ιδανικό).
  on 30 December 2017
1 2 3 4
Close