Contact phone number:

Contact email:

Player1


 • Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
 • 16 κριτικές
 • 0 Δωμάτια στο Wishlist
 • Experimentum X

  25is Martiou, Chalandri
  Player1 quote Ατμοσφαιρικό δωμάτιο! Δωματιάρα βασικά... Αρκετές δοκιμασίες, αν και θα ήθελα 2 ακόμα, μεγάλες, διαδραστικές και αθλητικές. Οι γρίφοι αν και υπήρχαν δεν ήταν το δυνατό σημείο του δωματίου. Μέτριοι στην δυσκολία εκτός από έναν που πραγματικά σου έκαιγε τον εγκέφαλο!!! Αξίζει μία επίσκεψη, αν αντί να λύσεις γρίφους προτιμάς να τρέξεις και να σκαρφαλώσεις ;)
  on 13 March 2017
 • The Survivor

  Lepeniotou 12, Psiri
  Player1 quote Πολύ ωραίο δωμάτιο, όντως διαφορετικό από τα άλλα!!! Τεράστιος χώρος και προσεγμένη διακόσμηση. Έχει πράγματι κάποιες διαδραστικές - αθλητικές δραστηριότητες, αν και στην αρχή θα μπορούσαν να βάλλον κάνα δυο ακόμα... Οι γρίφοι του αν και υπήρχαν δεν ήταν και το δυνατό σημείο του δωματίου και τους περίμενα πιο δύσκολους για βαθμό δυσκολίας 10/10 :/ Τέλος, ο ηθοποιός ήταν αρκετά καλός στην αρχή, όμως προς το τέλος έβγαινε από την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού και σου έδινε τις βοήθειες λες και ήσαστε έξω για καφέ :/ Πάντως σαν γενική εικόνα ήταν ένα καλό δωμάτιο και ξεχωριστό από τα συνηθισμένα escape rooms. ;)
  on 19 February 2017
 • The Museum Box

  Irakleiou Ave. 197, Nea Ionia
  Player1 quote 2η επίσκεψη στο box και ανταμειφθήκαμε ξανά! Πολύ ωραίοι γρίφοι και ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα. Η αγωνία κυριαρχεί καθώς προσπαθείς να κλέψεις το πετράδι και ν αξεφύγεις από την περίπολο του μουσείου. Προτείνεται σε ομάδες με εμπειρία μέχρι 20-25 δωμάτια για να το ευχαιστηθούν στο έπακρο... εκτός κι αν θέλετε να πάτε 2-3 άτομα με μπόλικη εμπειρία για να είναι πιο δύσκολο. Το προσωπικό εκεί είναι εκπληκτικό και ευγενικότατο και σε βάζει στο κλίμα με τον καλύτερο τρόπο!! Υ.Γ. Αν επισκεφτείτε το the box να πάτε οπωσδήποτε τουαλέτα... θα γελάσετε ;) ;)
  on 12 February 2017
 • Player1 quote Ωραίο δωμάτιο, δυσκολούτσικο, αλλά βγαίνει. Είναι παράλληλο που σημαίνει ότι η μεγάλη ομάδα είναι χρήσιμη καθώς τα άτομα πρέπει να χωρίζονται και να ψάχνουν τις διάφορες μεριές μέσα στο δωμάτιο, που δεν είναι και λίγες, και να συνδέουν τα στοιχεία που βρίσκουν...
  on 11 February 2017
 • Haunted House

  Iakhou 5, Gazi
  Player1 quote Ωραίο δωμάτιο! Κατάλληλο για να αρχίσεις τα δωμάτια τρόμου.Αν και χωρίς ηθοποιό τα σκηνικά πετυχαίνουν την ατμόσφαιρα που χρειάζεται ώστε να ψαρώσουν οι νέοι escapers ;) Έχει αρκετούς γρίφους, με πολλούς αυτοματισμούς και λουκετάκια επίσης, οπότε 5 άτομα είναι καλά... Το μόνο που με ψιλοχάλασε είναι η ύπαρξη οθόνης για τις βοήθειες που δεν ταιριάζει και τόσο σε δωμάτιο τρόμου, αλλά δεν βαριέσαι... Εξάλλου δεν είναι δωμάτιο για πολύ έμπειρη ομάδα όπως είπαμε, αλλά για να αρχίσει μία αρχάρια τα honor
  on 22 January 2017
 • Murder on Baker street

  Dervenion 41, Athens
  Player1 quote Παιδιά όντως δεν είναι escape room! Δεν σε κλειδώνουν καν. Γίνεται ένας φόνος κι εσύ καλείσαι να βρεις τον δολοφόνο. Από άποψη ιστορίας και σκηνικών το δωμάτιο είναι πολύ καλό. Η διακόσμηση στο χώρο σε μεταφέρει πράγματι μέσα στην ιστορία!! Πολύ ευγενική η gm. Όσον αφορά τη δυσκολία του δωματίου είναι παραπάνω από μέτρια καθώς αυτό που χρειάζεται είναι παρατηρητικότητα και λογική σκέψη ώστε να καταφέρεις να λύσεις το μυστήριο...
  on 18 January 2017
 • Room 103: Paranoic

  Konstantinoupoleos 65, Aigaleo
  Player1 quote Πολύ δυνατό δωμάτιο! Μικρό μεν, αλλά πολύ δύσκολο. θέλει αρκετά έμπειρη ομάδα με πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των παιχτών. Οι γρίφοι είναι ψαγμένοι, ταιριάζουν με το δωμάτιο και χρειάζονται πολύ, μα πολύ παρατηρητικότητα, πράγμα δύσκολο μέσα στο σκοτάδι και τον καπνό.
  on 8 January 2017
 • Room 104: Joker’s Crypt

  Konstantinoupoleos 65, Aigaleo
  Player1 quote 5 αστέρια και λίγα είναι!!!! Καταπληκτικό δωμάτιο! Τρέλα, φαντασία, τρέξιμο και το κυριότερο... γέλιο!!! Πολύ γέλιο, το καλύτερο δωμάτιο με ηθοποιό που στόχος του δεν είναι να σε τρομάξει, αλλά να σε μπερδέψει. Μάλιστα σε κάποια φάση είχαμε σταματήσει να ασχολούμαστε με τους γρίφους και παίζαμε με τον Joker!! Αλήθεια και ψέμα γίνονται ένα και στο χέρι σου είναι να καταλάβεις πότε ισχύει το ένα και πότε το άλλο... Νομίζεις ότι έχεις ξεμπερδέψει γρήγορα αλλά είναι ακόμα πολύ νωρίς για να φύγεις!! Τον Joker και τα μάτια σας!! Σίγουρα θα προσπαθήσει να σας την φέρει... και θα το πετύχει αν δεν προσέξετε. Ένα δωμάτιο μέτριας δυσκολίας, με τρελό γέλιο και πολύ τρέξιμο εδώ κι εκεί!!! ΝΑ ΠΑΤΕ!!!!!!!!!
  on 30 December 2016
 • Defcon 2

  Kolokotroni 13, Aigaleo
  Player1 quote Ωραίο δωμάτιο με πετυχημένη ατμόσφαιρα! Απαιτεί ταχύτητα και πολύ μα πολύ παρατηρητικότητα!!! Η ομάδα πρέπει να συνεργάζεται καλά καθώς μετά το πρώτο μέρος το παιχνίδι γίνεται αρκετά παράλληλο, που σημαίνει τουλάχιστον 5 άτομα. Οι γρίφοι τρέχουν και πρέπει τα στοιχεία που έχουν βρεθεί να συνδυαστούν σωστά, ώστε να οδηγήσουν στη λύση. Μέτρια η δυσκολία του δωματίου και μία μικρή εμπειρία καλό είναι να υπάρχει.
  on 30 December 2016
 • Pirates

  Alkiviadou 102, Piraeus
  Player1 quote Δωμάτιο κατάλληλο για την εισαγωγή στα escape rooms. Βατοί γρίφοι, προσεγμένη ατμόσφαιρα και καθοδήγηση από την gm όπου χρειάζεται, χωρίς να σου δίνει έτοιμες απαντήσεις... Καλό είναι να υπάρχει ένα άτομο που να έχει ξαναπαίξει, ώστε να μπορεί να καθοδηγήσει την ομάδα στον σωστό δρόμο, γιατί είναι εύκολο η διακόσμηση να αποσπάσει την προσοχή των παιχτών.
  on 30 December 2016
 • Curse

  Athinas 7, Athens
  Player1 quote Πολύ ωραία εμπειρία!! Το δωμάτιο ατμοσφαιρικότατο[..*..] . Σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη. Είναι προτιμότερο να έχετε παίξει κάποια δωμάτια ως ομάδα γιατί πραγματικά η συνεργασία κάτω από πίεση είναι απαραίτητη καθώς οι κινήσεις απαιτούν ταχύτητα! ;) Πολλά μπράβο στα παιδιά που το έχουν δημιουργήσει όλο αυτό. Τρομάξαμε και περάσαμε υπέροχα *Διαγράφηκαν Spoiler
  on 30 December 2016
 • Room 202: Paranoic II

  Konstantinoupoleos 65, Aigaleo
  Player1 quote Ένα πραγματικά τέλειο και τρομακτικό δωμάτιο!!! Αν σας αρέσει ο τρόμος και το τρέξιμο τότε πρέπει να το επισκεφτείτε! Το δωμάτιο ποντάρει στην ατμόσφαιρα και στην λύση των γρίφων υπό την πίεση του τρόμου. Συνίσταται σίγουρα σε άτομα με μία εμπειρία 10 δωματίων και απαιτείται ομαδικότητα και συνεργασία, πρέπει ανά πάσα στιγμή η ομάδα να είναι δεμένη για να καταφέρει να ξεφύγει από τη ζούγκλα. Υ.Γ. Να είστε αθλητικά ντυμένοι με άνετα και ελαφριά ρούχα ;)
  on 7 December 2016
1 2
Close