Contact phone number:

Contact email:


The Lockwood Manor (Η Έπαυλη Lockwood)


215 REVIEWS & COMMENTS

Οι κριτικές και τα σχόλια των μελών ανήκουν στους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ'ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

 • katroum Lvl 5 - Addict
  με 30 Κριτικές

  Βρέθηκε λοιπόν και η ομάδας μας, ως δαιμόνιοι ερευνητές στο θρυλικό χωριό “Lockhill”. Tα σκηνικά, τόσο του χωριού όσο και του δωματίου παραμένουν εντυπωσιακά (αν αναλογιστούμε μάλιστα και την ηλικία τους). Οι κάτοικοι του χωριού “ιδιαίτεροι” αλλά με αρκετό χιούμορ και καθ’ όλα εξυπηρετικοί. Ατμόσφαιρα και εφέ σχετικά με την περίσταση. Γρίφοι απλοί, άρρηκτα συνδεδεμένοι με την ιστορία. Η παρουσία της Αγκάθα διακριτική, δεδομένου ότι δεν είμαστε και η πλέον ατρόμητη ομάδα.
  Θα ήθελα, βέβαια, να είχα ζήσει το δωμάτιο στο απόγειο της δόξας του διότι τα πολυκαιρισμένα λουκέτα και ο βασικός μηχανισμός που κολλούσαν (σε σημείο που να έρθει ο gm να τον ανοίξει), όχι μόνο υποβίβαζαν την ατμόσφαιρα αλλά μας στέρησαν και περίπου 10 πολύτιμα λεπτά στα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε λύσει τους side γρίφους (στον ένα εκ των δύο ήμασταν πολύ κοντά).
  Παρόλα αυτά, ως άτομα που εκτιμούν τα βασιζόμενα σε άρτια ιστορία concepts, θα επιστρέψουμε στο χωριό τόσο για να εντοπίσουμε τον αγαπητό καθηγητή αλλά και για να εξιχνιάσουμε τα τρομερά μυστικά του…

  on 20 January 2020
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • stef_97 Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 11 Κριτικές

  Πάρα πολύ καλό δωμάτιο!!Έχει μια αρκετά όμορφη εισαγωγή βάζοντάς σε αμέσως στο κλίμα! Άψογη πραγματικά η ατμόσφαιρα τόσο του δωματίου αλλα και γενικά του χώρου (χωριού) που ενώνει όλα τα δωμάτια κάνοντας σε να θες να συνεχίσεις χωρίς όμως να στο κάνει και υποχρεωτικό. Καλοστημένο με ροή και πολύ καλός Gm. Είχε και τα σημεία του που σε φόβιζε, όχι συνέχεια αλλά τόσο όσο να μην νιώθεις άνετος και χαλαρός να κάνεις βόλτες.Δίνεται αρκετή βάση στην υπόθεση και οι γρίφοι σχετίζονται άμεσα με αυτήν. Επίσης μην ξεχνάμε ότι είναι οικονομικό και πραγματικά για τότε που φτιάχτηκε ήταν πάρα μα πάρα πολύ μπροστά!! Εννοείται πως αξίζει να πάτε και…να πάτε!

  on 26 May 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • EscapeReality Lvl 2 - Excited
  με 7 Κριτικές

  Πολύ ατμοσφαιρικό, αρκετά τρομακτικό με κάποια jumpscares, χωρίς πολλά πολλά. Γενικά ήταν ένα πάρα πολύ καλό δωμάτιο! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

  on 26 May 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • costas Lvl 1 - First Impressions
  με 4 Κριτικές

  Καλή ιστορία με τρομερή ροή στην εξελιξη της, πολύ καλή ερμηνεία από τους ηθοποιούς με καίρια jumpscares, γρίφοι μέτριας δυσκολίας, ιδανικά 3-4 άτομα. Εμείς ομάδα 4 ατόμων με τους 3 να μην έχουν παίξει ξανά με ηθοποιό βγήκαμε με την ευγενική χορηγία 5 λεπτών

  on 25 May 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Deltorero Lvl 7 - Team Leader
  με 47 Κριτικές

  ”Επιβλητικό”, αν πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο μία λέξη για να χαρακτηρίσει το δωμάτιο και την ιστορία πίσω από αυτό. Χώρος αναμονής εντυπωσιακός, γεμάτος, ατμοσφαιρικός, σκοτεινός, αποδίδοντας πλήρως την εικόνα ενός μυστηριώδους, εγκαταλελειμένου χωριού….που δεν ξέρεις τι κρύβει πίσω από τις πόρτες του…Αν και θεωρητικά μικρό, ο αρχικός χώρος εισόδου στο κέντρο του χωριού έχει αξιοποιηθεί και επιμεληθεί αρτιότατα.. Επίσης, εξαιρετικό και ψαρωτικό gming από την αρχή μέχρι και το τελευταίο λεπτό, χωρίς να βγαίνει ούτε λεπτό από το ρόλο ο GM! Στα της έπαυλης: Γρίφοι πρώτης γενιάς , λουκέτα να γεμίζει το μάτι, δυσκολούτσικοι και απαιτητικοί στην επίλυση τους. Τι απαιτείται ; Συνεργασία, ομαδικότητα, ψάξιμο και παρατηρητικότητα μέσα στα σκοτάδια, και πολύ διάβασμα …..Αα, και λίγο δεξιοτεχνία για να μη κουράζεστε!! Το τρομαχτικό στοιχείο βασίζεται κυρίως σε περάσματα και κάποιες, ως και ελάχιστες θα έλεγα, ”έκτακτες εμφανίσεις”, χωρίς ανελέητα κυνηγητά και ατέρμονες αιφνίδιες,, συνεχόμενες εμφανίσεις, που σε αποδιοργανώνουν κάθε λίγο και λιγάκι. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ατμοσφαιρικό, spooky δωμάτιο μίας πρώτης επαφής και συνύπαρξης με το τρομαχτικό και το ”ζωντανό” στοιχείο, μιας και επ’ ουδενί δεν ακολουθεί τη συνταγή κατ’ εξοχήν σκληροπυρηνικών horror δωματίων. Εντούτοις, δεδομένης και της χρήσης των γνωστών ηχητικών και οπτικών εφέ, εξαναγκάζει την ομάδα να λειτουργεί και να δρα σε καθεστώς έντασης και φόβου για το αναπάντεχο. Αν και θα προτιμούσα, για αν είμαι ειλικρινής, το ηχητικό χαλί και τα ανάλογα ακουστικά εφέ να κάνουν πιο ”συχνές εμφανίσεις”.Η ιστορία και το σενάριο του γραμμικότατου αυτού δωματίου, προσφέρει πολλά και εξιτάρει τη φαντασία, αφήνοντας, αιτιολογημένα, πολλά κενά και αναπάντητα ερωτήματα για τη συνέχεια της τριλογίας..Ιδανικό για 3 με 4αδα παιχτών με κάποια εμπειρία, δεδομένου των απαιτήσεων του.

  on 10 May 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Detective_Poirot Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 13 Κριτικές

  Ήδη από τον χώρο αναμονής, η ατμόσφαιρα του Lockhill σε συνεπαίρνει… Η έπαυλη αποδείχτηκε απόκοσμη και μυστηριώδης! Τα σκηνικά απίστευτα, γρίφοι επιπέδου και πολύ καλές ερμηνείες από τους ηθοποιούς! Στα συν και η μουσική επένδυση αλλά και το σύστημα βοηθειών! Αναμένουμε την δεύτερη επίσκεψη μας στο μαγαζί voodoo αλλά και στο σανατοριο…

  on 3 May 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Δημήτρης Συνάτικας Lvl 2 - Excited
  με 7 Κριτικές

  Ενα άψογο δωμάτιο. Από τα πρώτα που είχαμε πάει. Και δυστυχώς μας έκανε να έχουμε πολύ υψηλά στανταρ. Από την εισαγωγή και τη μετάβαση στο Lockhill μέχρι και το τέλος Όλα μα ΌΛΑ είναι προσεγμένα μέχρι την τελευταια λεπτομέρεια.
  Σημείωση: Βγήκαμε ουρλιάζοντας και αγκομαχώντας από εκεί μέσα αλλά ήμασταν έτοιμοι μνα μπούμε καπάκια στο Voodoo….
  Δεν έχω να πω πολλά. Είναι δωμάτιο να το σπουδάζεις αν θες να ανοίξεις δικό σου escape room. Γενικώς όλα της εταιρείας έτσι είναι. και απ’ Ό,τι μαθαίνουμε περιμένουμε κι άλλα δωμάτια.
  Lockwood Manor: Ένα δωμάτιο που δεν πρέπει να κλείσει ή να αλλαχτεί ποτέ!
  Υ.Γ. Ο William τα σπάει.
  Υ.Γ 2. Η συνέχεια στο Sanatorium

  on 23 April 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Rose2015 Lvl 1 - First Impressions
  με 3 Κριτικές

  Από την στιγμή που φτάνεις στο Lockhill μπαίνεις στο κλίμα του παιχνιδιού. Είναι ένα τρομερά ατμοσφαιρικό δωμάτιο, μέτριας δυσκολίας και με όση αγωνία χρειάζεται ώστε να μπορείς να σκέφτεσαι και τη λύση των γρίφων. Σίγουρα με το που βγεις έχεις την επιθυμία να συνεχίσεις και στα υπόλοιπα δωμάτια. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για ομάδες με κάποια εμπειρία!

  on 12 April 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • madmonkeys Lvl 1 - First Impressions
  με 4 Κριτικές

  με το που ανεβαινουμε τα σκαλια , μεσ τον χαβαλε και τα γελια ξαφνικα ακουμε την βροχη και τα επιβλιτικα ηχιτικα εφε και καταλαβαινουμε οτι δεν θα περασουμε και τοσο ευκολα , με το ανοιξε η πορτα , αντικρισαμε ενα ολοκληρο χωριο με πλακοστρωτους δρομους,ιδιομορφα μαγαζια και φυσικα την επιβλητικη επαυλη .Οντας ψαρωμενοι απο την μαγευτικη ατμοσφαιρα που μας διαπερασε μας καλωσορισε ο ηθοποιος – gm William oπου πραγματικα μας εβαλε στην ιστορια και μας εκανε να ξεχασουμε το οτι βρισκομασε σε πολυκατικοια. Η συνεχεια του δωματιου ηταν αναλογη , με το ενδιαφερον και την αγωνια να παραμενουν αμειωτα, οι γριφοι καλοι οσο δυσκολοι χρειαζεται για να μπορεις να ανταποκριθεις με τον φοβο που επικρατει . Η εξοδος απο τον χωρο επισης εντυπωσιακη. Ολα τα προαναφερθενται , δικαια απονεμουν στο δωματιο τον τιτλο του πιο ατμοσφαιρικου escape room.

  on 24 March 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • bilarxos Lvl 4 - Devoted
  με 20 Κριτικές

  Η ατμοσφαιρα ξεκιναει απο τη στιγμη που περνας την πορτα του Lockhill .Γενικά οτι θέλω να γράψω έχει ήδη γραφτεί…απίστευτη δουλειά , τρομερά σκηνικά , το συστήνω ανεπιφύλακτα

  on 2 February 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • andivoi Lvl 7 - Team Leader
  με 48 Κριτικές

  Πολύ ατμοσφαιρικό δωμάτιο με αληθοφανή σκηνικά και πολυ καλοστημενο.Ιδιαίτερη είσοδος που σε βάζει κατευθείαν στο κλίμα.Ιδανικός αριθμός 3-4 άτομα όχι λόγω χώρων αλλά επειδή το δωμάτιο είναι γραμμικό και ενδεχομενως κάποιοι να βαρεθούν.Παρολαυτα υπαρχει η δυνατοτητα επίλυσης κάποιων εξτρα γριφων που δν βοηθανε στην αποδραση,αλλα ξεκλειδωνουν κομματια της πλοκης.Ο τρομος δεν ειναι τοσο εντονος οσο σε καποια αλλα δωματια,αλλα ειναι εκει.Οι γριφοι μετριας δυσκολιας,δεν προτεινεται για πρωτα δωματια.Σιγουρα να πατε!

  on 31 January 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Nikospol Lvl 5 - Addict
  με 23 Κριτικές

  Τι να πω γι αυτο το δωματιο και γενικα γι αυτη την ομαδα…Οι πιο επαγγελματιες που εχω γνωρισει μεχρι στιγμης στο χωρο.Απο εφε απο ηθοποιια απο γριφους .Η πιο ατμοσφαιρικη εταιρια.Απο τη στιγμη που μπαινεις στο χωρο αισθανεσαι οτι πρωταγωνιστεις σε ταινια.Το δωματιο πολυ δυνατο γριφολογικα και σε θεμα τρομου ισως οχι το κορυφαιο (γιατι επαιξα και το σανατοριο) αλλα αρκετα καλο.Γενικως μια παααρα πολυ καλη εικονα.Μπραβο και παλι μπραβο Lockhill!

  on 14 January 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Falcon Lvl 9 - Code Breaker
  με 77 Κριτικές

  Δε ξερω γιατι καθυστερησαμε τοσο να παμε στο Lockwood Manor και γενικοτερα στο Lockhill. Ειναι πλεον ισως απο τις αγαπημενες μου εταιριες. Το Lockwood Manor , μπορει να ειναι παλιο, μπορει να ειναι φθαρμενο απο τον χρονο αλλα δε παυει να προσφερει μια απιστευτη εμπειρια, σαν το παλιο καλο κρασι, γυρω απο την πολυ ωραια ιστορια που ξετυλιγεται παραλληλα καθως λυνεις τους πολυ ομορφα δωσμενους και εξυπνους γριφους. Παρατηρητικοτητας και λογικης, καποιοι μετριας δυσκολιας καποιοι πιο ευκολοι. Το acting αναπαντεχα καλο. Ηχητικα και εφε δενουν το γλυκο. Βοηθειες παιρνεις εσυ οποτε θελεις, δεν σου δινουν, αν και θα τις προτιμουσα σε στυλ hint παρα ψιλολυση…Προτεινεται σε ολους τους εσκειπερς και πρεπει ολοι να παιξουν LockHill εαν δεν εχουν παιξει ηδη. Ιδανικος αριθμος ατομων 3.

  on 31 December 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • HK21R21 Lvl 14 - Respected Leader
  με 146 Κριτικές

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ… Μερικές φορές δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις κάτι απλά τόσο ωραίο που Ζεις από την αρχή έως το τέλος… Από την έναρξη που πραγματικά ταξιδεύεις για να πας στο χωριό μέχρι το τέλος που φεύγεις… Απίστευτα σκηνικά που πραγματικά νιώθεις ότι βρίσκεσαι κάπου εντελώς απομακρυσμένα και λες … ωχ… τώρα τι κάνουμε ? Τέλεια ατμόσφαιρα επικρατεί σε όλο το χωριό… Δυστυχώς δεν θέλω να πω πολλά γιατί δεν θέλω να ” χαλάσω ” αυτό που θα συναντήσετε αν πάτε(ΝΑ ΠΑΤΕ) .
  Εντάξει… Ότι και να πω εδώ θα ναι λίγο πιστεύω… Όταν κλείσει η πόρτα της Έπαυλης καταλαβαίνεις ότι σίγουρα δεν θα σαι μόνος σου… Φοβερά εφέ… Ατμόσφαιρα καταπληκτική. Γρίφοι μέτριας δυσκολίας και κάποιοι εύκολοι. Δεν κάνει καθόλου κοιλιά το δωμάτιο και αυτό είναι πολύ σημαντικό . Συστήνεται για 4 άτομα . Όλοι θα έχουν κάτι να κάνουν …

  on 26 November 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • LabisP Lvl 2 - Excited
  με 6 Κριτικές

  6
  Το δωμάτιο και το “χωριό” του Lockhill είναι οπτικοακουστικά άρτιο ενώ η ιδέα του χωριού με την γενική ιστορια είναι μοναδική. Ίσως απο τα πιο ατμοσφαιρίκα δώματια.
  Οι γρίφοι είναι έξυπνοι και απαιτητικοί σε σημεία παρόλλο που δεν ήταν κάτι πρωτοποριακό. Υπάρχει ποικιλία.
  Ο gm και γενικά το προσωπικό είναι εξαιρετικά φιλόξενοι και ευγενίκοι και διατηρούν την αίσθηση του χωριού στο χώρο τους μέχρι την έξοδο. Ο ηθοποίος του δωματίου ας πούμε απλά ότι κανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλά την δουλειά της σε συνεργασία με την ατμόσφαιρα που υπάρχει..!
  Οι χώροι είναι μεγάλοι,άλλοι μικρότεροι ποτέ πολυ κλειστοί ώστε και πέντε άτομα να είναι άνετα.
  Μια διαφορετική και μεστή εμπειρία από άποψη διασκέδασης και σκέψης.

  on 26 November 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Panagiotis Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 10 Κριτικές

  Ισως και να μας επηρεασαν και τα τελεια λογια που ειχαμε ακουσει, τα οποια ειχαν ανεβασει τις προσδοκιες μας στο ΘΕΟ, με το αποτελεσμα να μην ειναι το αναμενομενο. Κατωτερο των 80% των δωματιων που εχουμε παιξει.

  Οκ ατμοσφαιρα, αλλα στην ουσια μετα το πρωτο 10λεπτο σε πετανε σε ενα δωματιο και σου λενε λυσε διχως αυριο γριφους πρωτης γενιας!

  Τιποτα ιδιαιτερο απο αυτοματισμους, συνεχομενα λουκετα αριθμων, κουκλακια απο τα jumbo για διακοσμηση. Κριμα γιατι η εντυπωσιακη εισοδος δεν συνεχιζεται στο δωματιο.

  Ο τρομος ηταν fair και οσος χρειαζεται. Στα ελαφρυντικα του δωματιου οτι ειναι απο το 2015 ομως επιδεχεται σημαντικων βελτιωσεων καθως εχει ενα πολυ δυνατο σεναριο. Ομως στην ουσια δεν εχει γριφους με νοημα παρα μονο λουκετα και κλειδια.

  Ιδανικο για αρχαριες ομαδες δωματιων τρομου.

  Ατμοσφαιρα 9
  Τρομος 8,5
  Γριφοι 5

  on 19 November 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • EscapeHolic Lvl 15 - Famous Master
  με 170 Κριτικές

  Δεύτερη στάση στην έπαυλη…. Ατμοσφαιρικό δωμάτιο. Δεν έχει τρέξιμο και τα jump scares ήταν όσα έπρεπε. Ένα φοβερό δωμάτιο με ωραίους γρίφους, κυρίως συνδυαστικούς. Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ….Ο William όπως πάντα εξυπηρετικότατος και ευγενέστατος…. Ένα δωμάτιο που όλοι πρέπει να επισκεφτούν!!! Ήρθαμε ένα βήμα πιο κοντά στο να ανακαλύψουμε την ιστορία…. Τελευταία στάση το SANATORIUM….
  ?=4 ?= ✅

  on 17 November 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Gon Lvl 1 - First Impressions
  με 4 Κριτικές

  Πολύ ατμοσφαιρικό, ωραίοι γρίφοι, τρομερή είσοδος. Αξίζει το κάθε ευρώ

  on 14 November 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • N_esc_quick Lvl 12 - Legend
  με 108 Κριτικές

  Ενα απο τα ατμοσφαιρικοτερα δωματια που υπαρχουν!Απο την στιγμη που θα μπεις μεχρι και να φυγεις μπαινεις στο κλιμα της αποστολης σου!Σε αυτο βοηθαει και ο καλος μας Γουιλιαμ αλλα και τα υπεροχα σκηνικα και εφε!
  Ειναι οσο πρεπει τρομακτικο ωστε να σε εχει στην τσιτα και το καταφερνει καλα να σε ξαφνιασει χωρις υπερβολες και το αδιακοπο κυνηγι που εχουν εισαγει τελευταια πολλα escape!
  Ομορφα περασματα και γενικα ωραιοι χωροι!Αρκετοι γριφοι διαφορων επιπεδων και υπαρχουν και αρκετοι παραλληλοι γριφοι για οποιους θελουν να μαθουν περισσοτερα για την ιστορια του δωματιου.

  Ατμόσφαιρα:8.5/10
  Ροή: 9/10
  Γρίφοι: 9/10
  G.M: 10/10
  ΦΟΒΟΣ :8.5/10
  ΗΘΟΠΟΙΟΣ: 10/10
  Σκηνικά : 8.5/10
  Δυσκολία: 7/10

  on 8 November 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • lock_lady Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 14 Κριτικές

  Μα τί ωραία ατμόσφαιρα! Σίγουρα από τα δωμάτια που έχουμε ευχαριστηθεί περισσότερο. Εκπληκτική δουλειά με τα σκηνικά και την διαμόρφωση ολόκληρου του χώρου και όχι απλά του κάθε δωματίου ξεχωριστά , καθώς πραγματικά θυμίζει (creepy) χωριό και δεν την έχουμε δει αλλού. Ο δε Γουίλιαμ πιστός στο ρόλο του σε εισάγει στο σενάριο άμα τη αφίξει σου στο χωριό (με το τραίνο παρακαλώ!).
  Η διακόσμηση , ο φωτισμός και τα ηχητικά σε προετοιμάζουν ψυχολογικά για τις εμφανίσεις των ζωντανών στοιχείων – η ηθοποιός καταπληκτική , μας άρεσε πολύ! Ο τρόμος έρχεται σε μικρές δόσεις (όσοι είστε φοβητσιάρηδες σαν και μένα να πάτε ?) και θα ικανοποιήσει όσους αναζητούν ένα γριφοδωμάτιο με στοιχεία τρόμου και όχι ένα καθαρόαιμο δωμάτιο τρόμου). Είναι τόσος όσος , ώστε να κρυφοκοιτάς πάνω από τον ώμο σου όσο λύνεις τους γρίφους! Το δωμάτιο είναι γραμμικό και οι γρίφοι λογικοί , σχετικοί με το σενάριο , κατάλληλοι για το ύφος και την ατμόσφαιρα , άλλοι εύκολοι και άλλοι μέτριας δυσκολίας , καθώς ο τρόμος ανεβάζει τον πήχυ της δυσκολίας αρκετά. Δύο άτομα καταφέραμε να αποδράσουμε , χωρίς ωστόσο να προλάβουμε να ασχοληθούμε με τα side quests , τα οποία ομολογουμένως φαίνονταν ενδιαφέροντα. Να πάτε ( κατά προτίμηση 3-4 άτομα μέτριας και άνω εμπειρίας)! Ραντεβού στο voodoo shop!

  on 4 November 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • arpana Lvl 7 - Team Leader
  με 48 Κριτικές

  Πολύ καλό δωμάτιο και κακά τα ψέματα τα χρειαστήκαμε όλοι… Ειδικά τα κορίτσια της παρέας… Και τα αγοράκια όμως δεν πήγαμε πίσω… Αξίζει την επίσκεψη και ένα από τα καλύτερα δωμάτια που έχουμε παίξει…

  on 29 October 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Thanos81 Lvl 8 - Lock Expert
  με 59 Κριτικές

  Καταπληκτίκο το πως έχουν διαμορφώσει το χώρο. Ωραία η ατμόσφαιρα μέσα στην έπαυλη, που παρεμπιπτόντως είναι όντως στοιχειωμένη. Το ζωντανό στοιχείο τόσο όσο (γι΄ αυτούς που φοβούνται, να πάτε) και οι γρίφοι δεμένοι με την ιστορία. Συνολικά μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Στα πολύ θετικά του δωματίου ο φωτισμός. Ανεβάζει το δωμάτιο.

  on 14 October 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Lianaki Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 12 Κριτικές

  Πολυ ωραίο δωμάτιο !!!!!!
  Τι να πρώτο πω…. ατμόσφαιρα, γρίφοι, ωραίοι χώροι, ωραίος τρόπος που δίνονται οι βοήθειες, ωραία εισαγωγή και φοβερή φωνή η τυπισσα.
  Πολύ καλή δουλειά. Αξίζει με τα 1000.

  on 30 September 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • miltakos87 Lvl 12 - Legend
  με 121 Κριτικές

  -Μετά από 10 ώρες ταξίδι με το πρώτης τάξεως τρένο(πραγματικά υπέροχο και αληθοφανές σκηνικό) καταφέραμε επιτέλους να φτάσουμε στο χωριό για να ερευνήσουμε την πολυπόθητη υπόθεση του Lockhill.Αφού φτάσαμε στην έπαυλη είχαμε και την πολύτιμη βοήθεια μας για να μας βοηθήσει στο έργο μας.Αφού πήραμε τις πολύτιμες πληροφορίες που έπρεπε αρχίσαμε το ψάξιμο στο εσωτερικό της έπαυλης,όπου δυστυχώς όπως αποδείχτηκε δεν ήμασταν και οι μόνοι που βρίσκονταν εκεί μέσα.Διαπιστώσαμε και εμείς ότι πραγματικά ήταν στοιχειωμένο και ότι υπήρχαν πολλοί που μας παρακολουθούσαν.
  -Όσον αφορά την έπαυλη ήταν έτσι όπως ακριβώς την περιμέναμε και έπρεπε να είναι.Σκοτεινή,με αμυδρό φως το οποίο επηρεαζόταν αισθητά από την κακοκαιρία που είχε έξω,με έπιπλα εποχής 100 χρόνια πριν και χώρους ο ένας πιο spooky από τον άλλο.
  -Το acting ήταν τόσο όσο(αναφέρομαι στα στειχειωμένα όντα).Οι εμφανίσεις τους λιγοστές αλλα πετυχημένες,σε έκαναν να κοιτάς συνεχώς πίσω σου για να δεις αν σε ακολουθεί κάτι.Κάτι το οποίο πιστεύω πως είναι και το ζητούμενο στα δωμάτια τρόμου.
  -Οι γρίφοι βασισμένοι στην ιστορία του δωματίου,όχι δύσκολοι αλλά ούτε και εύκολοι.ήταν τόσο όσο για να τους δουλεψεις με τον τρόμο να σε περιβάλλει 😛
  -Πήγαμε 5άδα και βγήκαμε με έξτρα 5λεπτο που μας δόθηκε.
  -Στα 5 άτομα πληρώσαμε 11 ευρώ/άτομο.Πιστεύω πως είναι value for money και θα έλεγα πως είναι και οικονομικό.

  -Επόμενή μας στάση το Voodoo Shop για την συνέχεια της ιστορίας.
  -Φωτογραφία δυστυχώς δεν βγάλαμε 🙁

  on 24 September 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Green Lvl 2 - Excited
  με 9 Κριτικές

  Ωραίο δωμάτιο τρόμου. Η παρουσία του ηθοποιού όσο πρέπει, στα αρνητικά ήταν ίσως πως μας κούρασαν λίγο οι γρίφοι και ίσως θα θέλαμε ένα τσακ μεγαλύτερους χώρους.

  on 2 September 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Blackvelvet Lvl 5 - Addict
  με 30 Κριτικές

  Ενα τιμιο δωματιο γριφων με μια μικρη δοση τρομου. Η ατμοσφαιρα σποοκυ κ τα ηχητικα εφε κριπι ας φακ.Ομαδα 2 ατομων δε το βγαλαμε στο τσακ. Μας εμεινε ενας γριφος . Η εισαγωγη αριστη για δωματιο 2+ χρονων. Αξιζει μια επισκεψη

  on 18 August 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Mixolas Lvl 9 - Code Breaker
  με 65 Κριτικές

  Απο τα πρώτα δωμάτια τρόμου που είχαμε παίξει σαν παρέα. Το lockhill ειχε φοβερη εισαγωγή απο την ώρα που έμπαινες μέσα στον χώρο υποδοχής και το παιδί που σε έστελνε στο δωμάτιο ηταν βυθισμένος στο ρόλο οπότε σε έβαζε πολυ στο νόημα του παιχνιδιού. Ωραίοι χώροι αν και θα μπορούσαν να είναι και λίγο μεγαλύτεροι. Κατάλληλο για 4 άτομα θεωρώ. Σίγουρα σου δημιουργεί τη διάθεση να επισκεφθείς το σανατοριο με την πρώτη ευκαιρία.

  on 13 August 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • razaltach Lvl 9 - Code Breaker
  με 72 Κριτικές

  Ατμόσφαιρα: 8/10
  Τρόμος: 5/10
  Γρίφοι: 8/10
  Σκηνικά: 10/10
  Overall: 8/10

  recommended

  on 9 August 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • JaffeJoffer Lvl 1 - First Impressions
  με 4 Κριτικές

  Έχοντας πάει σε ορισμένα δωμάτια έως τώρα, συμπεριλαμβανομένου και το Voodoo Shop στο Lockhill, μπορώ να πω πώς είναι ίσως το καλύτερο δωμάτιο που έχω επισκεφθεί έως τώρα.
  Ατμόσφαιρα – έπος… Με το που χτυπάς το κουδούνι και μπαίνεις στο χώρο, υποβάλλεσαι αμέσως από την ατμόσφαιρα και τον τρόπο που σου το “πλασάρουν”.
  Γρίφοι πολύ καλοί, αν και σίγουρα χρειάζεται λίγο μεγαλύτερο αριθμό από αυτόν των 2 ατόμων που ήμασταν ώστε να φτάσει στο τέλος η ομάδα.
  Plus, η ηθοποιία που προσωπικά με έκανε λιγάκι να χάσω τον κόσμο γύρω μου από τρόμο, αν και νομίζω πως ο μέσος παίχτης θα είναι οκ (ή και όχι…).
  Το συστήνω με κλειστά μάτια και ανυπομονώ να επισκεφτώ το Σανατόριο.

  on 30 June 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • NIKOLINA Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 13 Κριτικές

  Ωραίο δωμάτιο πολύ ατμοσφαιρικό. Σκηνικά τέλεια και μέσα και έξω… Αλήθεια Halloween πάρτυ διοργανώνεται;;;;; Το μείον για μένα οι πολλοί γρίφοι, πολλά λουκέτα που δεν χρειάζονται. Επαθα overdose και η αλήθεια είναι ότι βαρέθηκα λίγο. Ήταν και υποφερτά τρομακτικό…. Η εισαγωγή γενικώς μου άρεσε…. αν και νομίζω αντιγραφή από το εξωτερικό σε χειρότερη μορφή…. Πάντως το συστήνω να πάτε θα περάσετε ευχάριστα, ειδικά αν παίξετε δύο δωμάτια μαζί….

  on 29 June 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Koreatis Lvl 13 - Keyholder
  με 123 Κριτικές

  Εχοντας 80+ δωματια εμπειρια, ηρθε επιτελους η στιγμη να επισκευθουμε το θρυλικο Lockhill. Aρχικα να πω για την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλεια που εχει γινει στο Lockhill απο την εισαγωγη μεχρι το τελος. Προκειται για ενα πολυ ιδιαιτερο χωριο, το οποιο σε καλει να ανακαλυψεις την ιστορια του μεσα απο τα δωματια του. Ξεκινησαμε λοιπον με το Lockwood Manor, το οποιο βρηκαμε αρτιοτατο απο ολες αποψεις. Η ατμοσφαιρα και τα σκηνικα ειναι αληθοφανεστατα και σε καμια περιπτωση δεν προδιδουν την ηλικια του, ενω τα πνευματα της επαυλης προσδιδουν εναν αρκετα spooky χαρακτηρα. Γριφολογικα ειναι αρκετα ωραιο, εχει εναν-δυο πολυπαιγμενους γριφους αλλα αυτο δε μας χαλασε. Μεγαλο plus τα sidequests, με τα οποια προσδιδουν μια παραπανω ιντριγκα στην ολη φαση. Μειον δε βρηκα οσο κι αν προσπαθησα. Το μονο για το οποιο μετανιωνω ειναι που δεν ειχα παει εδω και τοσον καιρο!!!

  on 29 June 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • merylin Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 82 Κριτικές

  Ό,τι και να πω για το ”χωριό” και την ατμόσφαιρα του Lockhill είναι λίγο, πρέπει να πάτε για να το καταλάβετε! Το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι μέρος μιας ολόκληρης ιστορίας που πρέπει να ζήσετε. Γρίφοι αρκετοί και διάφορων δυσκολιών, η ομάδα μπορεί να ασχολείται με διάφορα παράλληλα. Δεν είναι τόσο τρόμου, πιο πολύ ατμοσφαιρικό. Θα περάσετε τέλεια και θα γίνετε μέρος της ιστορίας!

  on 24 June 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • daskala Lvl 6 - Detective
  με 40 Κριτικές

  Δωματιο 9 απόδραση επιτυχής! Επισκεφτήκαμε χθες βραδυ αυτο το υπέροχο χωριο…Η βροχή ηταν καταρρακτώδης κ έπεφτε καθόλη τη διαρκεια της παραμονής μας εκει… η εμπειρία μοναδική!! Οι γρίφοι προς το δυσκολο αλλα σε ιντριγκαρουν απίστευτα να βρεις την άκρη κ να τους λύσεις! Οι βοήθειες υπαρκτές αλλα οχι στο πιάτο…ευχαριστούμε πολυ τα παιδιά που μας άφησαν παραπάνω ωςτε να τα καταφέρουμε κ να δούμε ολα τα δωμάτια. Εχουν κανει φοβερή δουλεια κυριολεκτικά κ μεταφορικά! Εισαι μέρος της ιστορίας απο το πρώτο λεπτό κ το πιστεύεις πράγματικα οτι βρίσκεσαι σε αυτο το απομονωμένο και τρομακτικό χωριο!!! Εύγε που υπάρχουν τοςο καλα δωμάτια!!! Το συστήνω με κλειστά μάτια!!! Δε νοείται πορωμενη ομάδα με το άθλημα αυτο να μην επισκεφτεί το lockhill. Θα επιστρέψουμε για το σανατόριο σίγουρα…. εντωμεταξύ σημερα βρέχει απο το πρωι…τυχαίο;;;;;

  on 16 June 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • INDI Lvl 11 - Guru
  με 101 Κριτικές

  b2b με το Voodoo και ήταν μια χορταστική εμπειρία γρίφων. Γρίφοι αρκετοί χωρίς να είναι κάτι εντυπωσιακό για έμπειρες ομάδες, μηχανισμοί μια από τα ίδια με έναν αρκετά πρωτότυπο. Σκηνικά που τα σπάνε και εμφανίσεις ταιριαστές με την ιστορία. Αν θέλετε τρέξιμο Σανατόριο, αν θέλετε ωραία, τίμια γριφάκια Έπαυλη. Τελικά το ταμείο στο τραίνο λειτουργεί?

  on 8 June 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • mara_k Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 11 Κριτικές

  Η ατμοσφαιρα ξεκιναει απο τη στιγμη που περνας την πορτα του Lockhill, πριν καν μπεις μεσα σε καποιο δωματιο, εχουν στήσει εξαιρετικά το “χωριό”. Πολύ καλό για εισαγωγή σε δωμάτια τρόμου, έχεις στο μυαλό σου ότι θα συμβεί κάτι ανα πάσα στιγμή. Οι γρίφοι είναι καλοί, αρκετά συνδυαστικοί και δένουν με την ιστορία του δωματίου, αν και 2 κουρασαν πολύ με αποτελεσμα και να χασουμε χρονο και να έχουμε την εκφραση “αντε να τελειωνουμε να συνεχίσουμε στους επομενους”. Αγάπησα τον τρόπο που δίνονται οι βοήθειες!!! Σε ένα σημείο προσοχή μη χτυπήσετε το κεφάλι σας! Θα επιστρέψουμε με το σανατοριο. Ομάδα 3 ατόμων (αποδράσαμε).

  on 8 June 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • asterias1010 Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 12 Κριτικές

  Ατμόσφαιρα: 8/10
  Ροή: 8/10
  Γρίφοι: 7/10
  G.M: 7/10
  Φόβος : 8/10
  Ηθοποιός : 7/10

  on 6 June 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • SKIA Lvl 2 - Excited
  με 9 Κριτικές

  Με το καλησπέρα σας μπαίνεις στην ιστορία!Πολύ ωραίο δωμάτιο.Ωραίοι χώροι ωραίοι γρίφοι ωραία ατμόσφαιρα.

  on 6 June 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ginakos95 Lvl 15 - Famous Master
  με 165 Κριτικές

  Μετά το voodoo επισκεφτήκαμε και το Lockwood manor ,πολύ ωραία αρχή πρωτότυπη. Αν και 2 χρόνια δωμάτιο είναι παραμενει στα τοπ σε όλα τα επίπεδα ο τρόμος είναι αρκετός και τα jumb scare είναι τέλεια , πάντα έχεις στο μυαλό σου ότι θα συμβεί κάτι. Οι γρίφοι είναι πάρα πολύ καλοί και δένουν με την ιστορία του δωματίου. Νομίζω ότι είναι μια εταιρία που αξίζει να πάει ο καθένας είναι και οι τιμές πολύ καλές. Θα επιστρέψουμε με το σανατοριο. Να πάτε!!!

  on 4 June 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Ageo Lvl 2 - Excited
  με 6 Κριτικές

  Πολυ ωραιο παιχνίδι, από τα πρώτα που είχαμε παίξει, ιδανικό για να πάρεις μια γεύση τρόμου. Το δωματιο,η τελεία διακόσμηση, τα ανατριχιαστικά ηχητικά εφέ, δημιουργούν μια πολύ spooky ατμοσφαιρα που σε κανει μερος της ιστορίας. Έχει αρκετούς και ωραίους γριφους, ήταν πολύ ευχάριστη εμπειρία!

  on 30 May 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • alexsp13 Lvl 13 - Keyholder
  με 134 Κριτικές

  Θα προωτοτυπήσω εκθειάζοντας το lockhill 😛 αλλά είναι όντως ένα απο τα καλύτερα δωμάτια τρόμου εκεί έξω παρά τα χρόνια του. Συστήνεται σε όλους ανεπιφύλακτα!

  on 17 May 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • backtothefuture Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 14 Κριτικές

  Ο, τι και να πει κανείς για το Lockhill είναι λιγο. Από την ώρα που ανοίγει η πόρτα βρίσκεσαι σε έναν άλλο κόσμο.Δεν υπάρχουν οθόνες,ακομα κι ο τρόπος που σου ζητάνε την πληρωμή δε βγαίνει από το ρόλο. Ατμόσφαιρα μαγική και τρομακτικό τόσο όσο (κάποιοι βέβαια από την παρέα δε θα συμφωνήσουν μαζί μου σε αυτό)

  on 8 May 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Irukandji Lvl 15 - Famous Master
  με 173 Κριτικές

  Δύο δηλώσεις είναι δεδομένες μετά από την πρώτη μου επίσκεψη στο Lockhill και συγκεκριμένα στο Lockwood Manor:

  1) Ο χώρος υποδοχής είναι ο καλύτερος που έχω δει so far.
  2) Το Manor πρέπει οπωσδήποτε να ήταν στα top 5 δωμάτια της γενιάς του (στο παρόν όμως, η σύγκριση με μεγαθήρια του είδους είναι αναπόφευκτη).

  Αν και μικρό δωμάτιο, κατορθώνει και υιοθετεί με επιτυχία την “περιρρέουσα ατμόσφαιρα” του χώρου αναμονής της εταιρείας και στη συνέχεια τη διαχέει στο εσωτερικό του. Τα jump scares είναι περιοδικά, ουσιαστικά και καθόλου cheap, ενώ μέσω του performance φιλτράρονται και χρησιμοποιούνται στοχευμένα (θα καταλάβετε όταν πάτε). Η Agatha είναι απολαυστική, ενώ τίποτα λιγότερο δεν μπορώ να πω για τον William, που μας έβαλε στο κλίμα από την αφήγηση της ιστορίας, μένοντας in character μέχρι τέλους.

  Το story είναι ποιοτικό, λεπτομερές και συνεχίζει ομαλά, όπως όλα δείχνουν, στο Voodoo Shop και κατ’ επέκταση στο Sanatorium. Το Lockhill έχει φροντίσει και για όλους εκείνους που θέλουν να πάνε την πλοκή παραπέρα, καθώς υπάρχουν και sidequests στο δωμάτιο γι αυτούς που αδημονούν να μάθουν περαιτέρω λεπτομέρειες της εν λόγω υπόθεσης και γενικότερα αναζητούν το κάτι παραπάνω στους γρίφους. Οι τελευταίοι, αν και βατοί, κάποιες φορές χρήζουν extra διευκρίνισης, μιας και υπάρχουν ορισμένες ασάφειες στη λογική. Συμπαθητικοί, αρκετοί σε αριθμό και μες στο θέμα παρόλ’ αυτά. Δε θα ενθουσιάσουν τους θιασώτες της πολύπλοκης σκέψης, αλλά θα τεστάρουν έντονα την παρατηρητικότητα της εκάστοτε ομάδας.

  Συμπερασματικά: Μια φιλόδοξη και φιλότιμη προσπάθεια, που κρατάει καλά μέχρι και σήμερα και σου ανοίγει την όρεξη για την ολοκληρωτική εξιχνίαση της υπόθεσης.
  Voodoo Shop: Δρομολόγηση – Check

  🚪#53 👤#6 🔑=✔️

  on 25 April 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • AlyssaEdwards Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 11 Κριτικές

  Μετα απο αυτο το δωματιο ολα ειναι διαφορετικα.
  Γενικα δεν ειμαι φαν των τρομακτικων δωματιων (βασικα του κυνηγητου) αλλα ειμαι αυτο το πως το λενε…τρομολαγνος. Η ατμοσφαιρα το κατι αλλο χωρις πολλα πολλα και χωρις υπερβολες καταφεραν τα παιδια το τελειο…Το acting μου εκοψε την χολη πολλες φορες και γενικα μου εκοψε την χολη πολλες φορες. Η διαδικασια απο την αρχη μεχρι το τελος κατι το μοναδικο… βεβαια τωρα μεταξυ μας νομιζω ο william ετσι ειναι και στην καθημερινοτητα του.
  Θα το χαρακτηριζα SICKENING
  Το μονο που δεν δινω στο δωματιο ειναι 1 γριφος που ναι μεν ηταν λογικος αλλα εμενα με ξενισε το πως λυνεται.
  Προτεινω και σε αρχαριες ομαδες καθως οι γριφοι ειναι αρκετα απλοικοι σε σκεψη….
  P.S. AGATHA ξερω που μενεις!

  on 17 April 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • manolis1313 Lvl 2 - Excited
  με 6 Κριτικές

  Eχθες επισκεφτηκα την επαυλη
  Η αρχη πολυ ωραια με παρα πολυ καλη ατμοσφαιρα και σκηνικα .Σχετικα μεγαλος χωρος με πολυ εξυπνους γριφους οι οποιοι συνδεονταν ε την ιστορια αλλα θα μπορουσε να ειχε παραπανο τρομο .Παρολαυτα περασαμε πολυ ωραια και προτεινω σε οποιον σκεφτεται να παει
  οτι ειναι μια πολυ καλη εμπειρια .

  on 13 April 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • M.Z.F ( Οι 007 ) Lvl 4 - Devoted
  με 18 Κριτικές

  Από τα καλύτερα δωμάτια που έχω παίξει. Εμείς βγάλαμε τους ηθοποιούς αλλά και έτσι ήταν λίγο τρομακτικό. Οι γρίφοι ήταν πολύ καλοί.αλλά….Ποιος βάζει το παιδί του πίσω από το τζάκι

  on 6 April 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Goseu Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 11 Κριτικές

  ( + ) Ατμοσφαιρικό , απο την στιγμή που μπαίνεις στο χωριό μπαίνεις στο κλίμα .
  Η ατμόσφαιρα μυρίζει φόβο από τον οποίο τρέφεται το σπίτι .
  Οι ηθοποιοί το ζουν πραγματικά κ αυτό συντελεί θετικά στο δωμάτιο .

  ( – ) Οι γρίφοι είναι απλοϊκοί(σε σκέψη) κ διαθέτει λίγους μηχανισμούς .

  on 19 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • g.pigakis Lvl 4 - Devoted
  με 22 Κριτικές

  Χθες επισκεφτήκαμε την έπαυλη Lockwood. Είμαστε ομάδα η οποία δεν είμαστε και οι πιο ατρόμητοι, πλην μιας εξαιρέσεως. Μπαίνουμε στο χωριό Lockhill και παρατηρώ πως, σε αντίθεση με την προηγούμενη φορά που το επισκέφτηκα, ένιωθα τρόμο και μόνο που περίμενα να μπούμε στο δωμάτιο. Βέβαια σε αυτό συμβάλλουν και οι ηθοποιοί που βρίσκονται στον χώρο. Κουβέντα με μια “γριά” ρε φίλε…! Μπαίνουμε στην έπαυλη Lockwood για να εξερευνήσουμε το στοιχειωμένο αυτό σπίτι. Το πρώτο jumpscare ήταν αναμενόμενο, αλλά και πάλι σε τρομάζει. Ξεκινάμε, λοιπόν, ψάχνουμε, λύνουμε, προχωράμε στην υπόθεση και συλλέγουμε πληροφορίες για την συνέχεια. Εδώ είναι που αρχίζεις να λες τι θα σου πεταχτεί για να χεστείς! Τσιμπάνε μέχρι και τα ονόματα όσων έχουν φοβηθεί περισσότερο και το κάνουν ακόμη χειρότερο για αυτόν. Τέλος πάντων, όλα πολύ ωραία και πολύ ατμοσφαιρικά…!Μπαίνεις με την μια στο θέμα και αρχίζεις να μην σκέφτεσαι κάτι άλλο, πέρα από την υπόθεση και τα θέματα του δωματίου. Οι γρίφοι του δεν μπορώ να πω πως είναι ιδιαίτερα δύσκολοι και ούτε ευφάνταστοι. Όμως η ατμόσφαιρα ήταν εξερετική. Μπράβο!

  on 19 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • kappa Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 10 Κριτικές

  Τι να πρωτοπείς για το Lockwood Manor και για το Lockhill σαν σύνολο; Από την είσοδο μέχρι την έξοδο γίνεσαι μέρος της καταπληκτικής ιστορίας. Πολύ προσεγμένα σκηνικά, εξαιρετικός φωτισμός, πρωτότυποι μηχανισμοί και έξυπνοι γρίφοι. Α και τα sidequests είναι μια εξαιρετική πινελιά. Οι ηθοποιοί καταπληκτικοί, εμφανίζονταν εκεί που δεν τους περιμένεις με ξαφνικά jump scares και τρομερή ερμηνεία( νααα να να ναα ναα). Ακόμη και στη φωτογραφία γίνεται αισθητό πως το Lockhill είναι στοιχειωμένο.
  Τρομερή εμπειρία, προτείνεται για όλους.

  on 18 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • architect Lvl 16 - Royalty
  με 186 Κριτικές

  Μετά από την πολλή θετική μας εμπειρία στο μαγαζάκι Voodoo, επιστρέψαμε στο χωριό του Lockhill για να συνεχίσουμε την εξερεύνησή μας, αυτή τη φορά στην έπαυλη του Lockwood. Αποκομίσαμε μια ακόμα εξαιρετική εμπειρία η οποία ξεκίνησε να σχηματίζεται από τον πολύ ωραίο (και διαφορετικό από την προηγούμενη φορά) τρόπο εισόδου μας στον χώρο, συνεχίστηκε με την ιδιαίτερη και άψογη υποδοχή μας από τον William και ολοκληρώθηκε τη στιγμή που εγκαταλείψαμε τον χώρο. Η έπαυλη είναι ένας καλοστημένος χώρος που ενισχύεται από εξαιρετικές (και καλλίφωνες : ) ) παρουσίες που πλανιούνται εντός του, παράγοντας μία όμορφή και αγωνιώδη ατμόσφαιρα, και που πλαισιώνεται με μερικούς πολύ ωραίους και ως επί το πλείστον έξυπνους γρίφους, και …προφανώς και συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όλες τις ομάδες.

  on 12 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Throckett Lvl 2 - Excited
  με 7 Κριτικές

  Πολυ ωραια σκηνικα που σε ταξιδευουν. Οι γριφοι μου αρεσαν αλλα 2 ηταν λιιιιγο πιο μεγαλοι αποτι χρειαζονταν…. πολυ ωραιο δωματιο περιπετεια/θριλερ!!!!!! Μου αρεσει πολυ το στορυ, και η ιδεα των side Q! Voodoo shop σου ερχομαι!

  on 7 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • garte Lvl 7 - Team Leader
  με 43 Κριτικές

  Δωμάτιο Νο 8. Απόδραση Επιτυχής!
  Lockhill & Abbey ΜΟΝΑΔΙΚΑ στο είδος τους!!!! Το παιχνίδι αρχίζει από την στιγμή που εισέρχεσαι στον χώρο υποδοχής! Η ατμόσφαιρα, τα σκηνικά, η διακόσμηση και τα εφέ ήταν απίστευτα καθώς σε βάζουν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο στο κλίμα. Ο gm ήταν θεατρικός και ψαρωτικός ταυτόχρονα και πάντα διαθέσιμος να σε βοηθήσει όποτε το χρειαζόσουν πραγματικά και χώρις να ξεφύγει στιγμή από το κλίμα. Αναφορικά με την ηθοποιό, πολύ καλή στον ρόλο της (jump scares) χωρίς όμως κάποια αλληλεπίδραση με τους παίχτες διότι αυτό ήταν το concept του δωματίου. Η φωνή της μοναδική… θα σε ακολουθεί ακόμα και όταν φύγεις από το δωμάτιο! Οι γρίφοι μέτριοι προς δύσκολοι και συνδεδεμένοι άρτια με την υπόθεση. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και τους δημιουργούς του Lockhill & Abbey!!!!!!!!!!!!!!!

  on 4 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Elli_ Lvl 2 - Excited
  με 9 Κριτικές

  Πολυ ωραιο παιχνιδι, βασισμενο σε μια ιστορια που σε ακολουθει και στo αλλo δωματιo του lockhill. Η ατμοσφαιρα σε βαζει μεσα στην ιστορια και η διακοσμηση ειναι εξαιρετικα προσεγμενη και καλογουστη. το live acting χαριζει ποντους στην ολη εμπειρια και οι γριφοι σε κρατουν σε εγρήγορση!

  on 2 March 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • nyktovios Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 12 Κριτικές

  Ήρθε η ώρα να γράψω και για το Lockwood Manor, για πολλούς από ότι διαβάζω το καλύτερο δωμάτιο που και αν και δυσκολεύομαι να πω για εμένα προσωπικά ποιό είναι το καλύτερό μου, ναι, ίσως είναι το νούμερο ένα μέχρι τώρα.
  Το είχαμε κλείσει κανά μήνα πριν (λόγω ζήτησης) και είχα ξεχάσει ότι έχει ηθοποιούς μέσα και πιστέψτε με επειδή ήταν το πρώτο μου με ηθοποιούς και τα κορίτσια της παρέας περισσότερα σε αριθμό, αγωνιούσα να συνέλθω και να συγκετρωθώ για την επίλυση των γρίφων. Αποτέλεσμα; Δεν αποδράσαμε, υποψιάζομαι αστοχία σε λουκέτο αλλά δε μάθαμε ποτέ λόγω ατμόσφαιρας και ιδιαίτερης έκφρασης από τον gm που δεν μας έλεγε αν η απάντηση που είχαμε ήταν σωστή σε ευθεία ερώτηση που κάναμε, κάτι που με ξενέρωσε.
  Ψιλά γράμματα όλα αυτά.
  Η ουσία είναι ότι από ατμόσφαιρα το δωμάτιο είναι ό,τι καλύτερο έχω δει μέχρι τώρα. Είναι horror με jump scares και η ηθοποιός είναι απλά καταπληκτική. 5 άτομα είναι καλά για εκεί, όχι οτι λιγότερα δεν θα έχουν επιτυχία. Προτείνεται ανεπιφύλακτα, θα περάσετε πάρα πολύ καλά.

  on 24 February 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Litsa17 Lvl 2 - Excited
  με 5 Κριτικές

  Το 10ο escape που πήγα και μπορώ να πω ότι ήταν το πιο ωραίο δωμάτιο που έχω πάει. Σου δημιουργούσε φόβο χωρίς να υπάρχει. Ο game master πολύ καλός. Αξίζει να πάει κανείς για το ίδιο το δωμάτιο. Σίγουρα θα πάμε και στα επόμενα.

  on 21 February 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • panos865 Lvl 2 - Excited
  με 8 Κριτικές

  ωραιο δωματιο με πολυ ενδιαφερουσα ιστορια σκορπισμενη μεσα στο δωματιο που μας εκανε να θελουμε να ψαξουμε να την μαθουμε.
  πολυ ιδιαιτερη υποδοχη και πολυ ομορφος χωρος που φαινεται οτι εχει προσεχτει στην καθε του λεπτομερεια και πριν και κατα την διαρκεια του δωματιου.
  θα επισκευτουμε σιγουρα και το αλλο για να μαθουμε την συνεχεια της ιστοριας

  on 14 February 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • evog Lvl 7 - Team Leader
  με 44 Κριτικές

  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! ΤΟ ενναλακτικό δωμάτιο, που από την “αίθουσα αναμονής” μπαίνεις στο κλίμα. Αρχικά, τα σκηνικά ήταν εκπληκτικά, πάρα πολύ ρεαλιστικά και προσεγμένα. Οι γρίφοι καλούτσικοι, δεν θα πω πως έχει τους καλύτερους γρίφους που έχουμε δει αλλά είναι ομαδικοί και λογικοί ( ας είχε μόνο λίγο καλύτερο φωτισμό να βλέπαμε ). Τώρα, από άποψη τρόμου, ο τρόμος αυξάνεται κατά όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ώσπου κάποια στιγμή θα πεις ” εντάξει εγώ θα κάτσω εδώ και θα περιμένω να βγούμε!”! Ηθοποιός ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ, Ατμόσφαιρα κορυφαία και ιστορία, ειλικρινά, πρώτη φόρα ήταν τόσο καλά σχεδιασμένη και περίπλοκη! Τα πολλά λόγια είναι φτώχια!! ΕΙΣΤΕ ΘΕΕΟΙ!!!!

  on 10 February 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Peiraxthrhs Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 13 Κριτικές

  B2B παρεα 4 ατομων. Ειχαμε ακουσει τοσα πολλα!! Η αληθεια ειναι πως ειναι εξωπραγματικο το ολο concept. Φοβερη η δουλεια κ τα εφε που χρησιμοποιουντε. Δε θα ελεγα πως ειναι τοσο τρομου οσο τι βρηκανε καποιοι. Γριφοι πολυ καλοι με σωστη ροη της ιστοριας. .

  on 9 February 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • gidovoskos Lvl 7 - Team Leader
  με 44 Κριτικές

  Ένα πάρα πολύ καλό ατμοσφαρικό δωμάτιο με side quests/γρίφοι.

  on 6 February 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • silet23 Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 14 Κριτικές

  Απίστευτο δωμάτιο , με πολλους και δυνατούς γρίφους. Από την υποδοχή μέχρι και το τέλος το δωμάτιο διατηρεί την φανταστική ατμόσφα του. Φτάσαμε λιγο πριν το τέλος αλλά και πάλι αξιζε 100% , είτε δραπετευσεις είτε όχι το δωμάτιο σε ικανοποιεί . Θα επιστρέψουμε για το voodoo . Γνώμη μου είναι πως τα 5 άτομα είναι πάρα πολλά καθώς γίνεται καταιγισμός σκέψεων που καθυστρερούν την ομάδα , οπότε αν πάτε 5 άτομα καλό θα ήταν να είστε συντονισμένοι , αλλιώς θα γίνει χαοτικό .

  on 31 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Gamemaniac Lvl 8 - Lock Expert
  με 61 Κριτικές

  Τα λόγια είναι περιττά για το χωριό αυτό. Νομίζω είναι απο τις εταιρίες που άλλαξαν την ελληνική σκηνή των escape οταν πρωτοβγήκε. Αγαπημένος William, ατμόσφαιρα μοναδική, άψογα ηχητικά εφέ, γρίφοι ενταγμένοι απόλυτα μέσα στην ιστορία, αληθοφανή διακόσμηση αρχοντικής έπαυλης και πνεύματα φοβερά στον ρόλο τους. Με πάνω απο 100 δωμάτια στο ενεργητικό μας, για μας παραμένει το Νο1 στην λίστα μας για τον τρόμο που νιώσαμε, για την γαμιστερή ιστορία που συνεχίζεται σε όλα τα δωμάτια, και για το value for money του. Είστε 4? Τότε μην το χάσετε! Δεν γίνεται να είστε escapers και να μην έχετε παει ακόμα στον μετρ του ειδους.

  on 31 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Palma82 Lvl 2 - Excited
  με 5 Κριτικές

  Άτομα Ομάδας : 2 (με εμπειρία 12 δωματίων)
  Απόδραση: Ναι

  Ατμόσφαιρα, σενάριο, γρίφοι, υποδοχή, ηθοποιοί, όλα εξαιρετικά και καλοστημένα..
  Ξεχωρίζει από όλα τα escape rooms που έχουμε επισκεφτεί μέχρι τώρα, τόσο ως προς την διακόσμηση του όλου χώρου αλλά και σεναριακά (παρότι κουράζει λίγο το διάβασμα που απαιτείται).
  Αιφνιδιαστήκαμε και τρομάξαμε αρκετές φορές (όπως άλλωστε το περιμέναμε βάσει των κριτικών) κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μέχρι και την στιγμή που βγήκαμε από τον χώρο..
  Λόγω μεγέθους της ομάδας ζητήσαμε αρκετές βοήθειες και ήταν καλοδεχούμενες και αυτές που προσφέρθηκαν χωρίς να ζητηθούν.Προτείνεται για ομάδες 3-4 ατόμων.

  Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά. Θα επιστρέψουμε για το Voodoo.

  on 30 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • lordloud Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 10 Κριτικές

  Διακόσμηση: 10/10
  Ατμόσφαιρα: 10/10
  Γρίφοι: 10/10
  Φόβος: 7/10
  Game Master: 8/10
  Ηθοποιοί: 9/10

  Poly omorfo dwmatio yperoxoi xwri eksipnoi Grifoi kai ena dwmatio pou aksizi na pas ite neos ite empiros sta escape rooms !

  on 22 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Zoe Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 87 Κριτικές

  Γενικά υπερεκτιμημένο δωμάτιο. Γρίφοι καλοί.
  Εμάς 6 άτομα δεν μας άφησε να πάιξουμε και τους 6 με αποτελεσμα ενας να φυγει. Γιατι δεν δέχτηκαν ούτε όταν του είπαμε ότι δεν θα παίξει τζάμπα ο 6ος. Μπαίνοντας μέσα διαπιστώσαμε ότι άνετα μπορούσε να παίξει και 6ος.
  Απαράδεκτος. Αγενής. (και αυτος που μας υποδέχτηκε και ο άλλος μέσα)
  Μήπως την έχουν ψωνίσει λίγο? Λέω μήπως….
  Υπάρχουν πολλά άλλα αξιόλογα δωμάτια να πάτε.

  on 18 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Stelios25999 Lvl 5 - Addict
  με 29 Κριτικές

  Και να που έρχεται η σειρά μας να πάμε στο χωριό του Lockhill. Πάμε Μεταξουργείο σε μια περίεργη περιοχή και μπαίνουμε σε μια παλιά πολυκατοικία με πολλά διαμερίσματα μέχρι που βρήκαμε και την πόρτα με την ταμπέλα Lockhill. Χτυπάμε το κουδούνι και με το που μας ανοίγουν μένουμε με το στόμα ανοιχτό και από τα σκηνικά και την ατμόσφαιρα. Το παιχνίδι μόλις είχε αρχίσει. Όσο για την είσοδο στο δωμάτιο μου άρεσε πάρα πολύ όλη η διαδικασία που γίνεται πριν μπεις και κρατάει μέχρι και την στιγμή που πληρώνεις παρακαλώ. Όσο για το δωμάτιο δεν έχω να πω και πολλά καθώς είναι απλά καταπληκτικό συνέχεια της πρώτης εικόνας που έχεις αποκτήσει. Φοβερή ατμόσφαιρα και σκηνικά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Από όσο ξέρουμε όμως η έπαυλη είναι στοιχειωμένη με ένα πνεύμα να κυκλοφορεί εκεί μέσα και ίσως όχι μόνο αυτό καθώς υπάρχουν και άλλοι που σίγουρα θέλουν να σε καθυστερήσουν. Τι να πω για αυτή την υπέροχη ηθοποιό που πραγματικά μπορεί σαν πνεύμα να μην την είδαμε από πολύ κοντά αλλά η ερμηνεία της ήταν απλά μέσα στις καλύτερες σίγουρα που έχω συναντήσει σε δωμάτιο απόδρασης. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει τα παιδιά εκεί στο Lockhill αλλά με την μελωδία και την φωνή που έβγαζε η ηθοποιός μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο. Πραγματικά ανατριχιαστικό καθώς ότι έλεγε ή τραγουδούσε έκανε αντίλαλο σε όλο το κτίριο όπως και η φωνή ενός πνεύματος. Οι γρίφοι σίγουρα δεν είναι και από τα δυνατά σημεία στην έπαυλη. Έχει μερικούς ωραίους αλλά και μερικούς που πρέπει να γίνεις μάντης για να τους προβλέψεις αλλά δεν μας χάλασε καθόλου γιατί η όλη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο καλύπτει αυτό το κενό. Όσο για τον gm μας και ηθοποιό μαζί καθώς είναι από το ίδιο γραφείο που ερχόμαστε και εμείς είναι ακριβώς όπως πρέπει και όπου τον χρειαστείς και του ζητήσεις βοήθεια θα την έχεις.Το παιχνίδι βγάλεις δεν βγάλεις το δωμάτιο δεν τελειώνει μέχρι την ώρα που θα φύγεις τελείως από το Lockhill και κλείσεις την πόρτα πίσω σου. Μέχρι και ο τρόπος που ζητάνε τα χρήματα είναι πολύ ωραίος και πρωτότυπος και αυτό που εξελίσσεται από έξω την ώρα που πληρώνεις είναι πάλι καταπληκτικό καθώς η ηθοποιός δεν σταματάει να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας όπως είπαμε μέχρι την ώρα που φεύγεις. Εννοείται ότι όποιος δεν έχει πάει πρέπει να πάει.

  on 18 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Checkmate Lvl 12 - Legend
  με 111 Κριτικές

  Άλλο ένα δωμάτιο που πήγαμε με υψηλές προσδοκίες (την εποχή που βγήκε ήταν σίγουρα πρωτοποριακό και πιστεύω ότι και σήμερα κρατιέται πολύ καλά), κάτι που σπάνια είναι καλό. Παρ’ όλα αυτά καλά περάσαμε, το βρήκαμε εξαιρετικά ατμοσφαιρικό και τρομαχτικό (για ένα μέλος της ομάδας μου παραμένει από τις πιο τρομαχτικές του εμπειρίες), δεν ενθουσιαστήκαμε (ένεκα προσδοκιών), αλλά διασκεδάσαμε γιατί αποτελεί μια χορταστική εμπειρία, που συνδυάζει αξιοπρεπείς γρίφους, πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία (κάτι που συχνά αμελείται) και ωραία ροή στο μεγαλύτερο μέρος του. Προτείνεται σε τετράδες μέτριας εμπειρίας κι ιδίως σε σχέση με τις τιμές των υπόλοιπων δωματίων το βρίσκω και αρκετά value for money πλέον. Βυθιστείτε λοιπόν στην ατμόσφαιρα του χωριού, μπείτε στον ρόλο σας και θα περάσετε θεσπέσια.

  on 12 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Ailoyros Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 89 Κριτικές

  πολυ ομορφο ατμοσφαιρικο γραφικο δωματιο τελειο σκηνικο! Αρκετα καλο για αυτους που τους αρεσουν τα σπουκι. δεν μου αρεσε τοσο που δν καταφεραμε να βγουμε αλλα οκ σιτ χαπενσ του δε μπεστ του.

  on 9 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Akis Lvl 8 - Lock Expert
  με 52 Κριτικές

  poly idiaitero dvmatio , kataplhktikh atmosfaira , idaniko acting ! perasame teleia tromaksame , treksame lysame poly eksypnoys grifous kai genika adrenalinh sto full !!! kataplhktikh douleia guyzz !!!

  on 4 January 2018
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Niki810-007 Lvl 5 - Addict
  με 30 Κριτικές

  Ανατριχιαστική ατμόσφαιρα τα σκηνικά απίστευτα. Οι γρίφοι δεν ήταν και πολύ καλοί. Ο gm καλός, τον πρήξαμε λιγάκι,το lockwood είναι μακράν καλύτερο από το voodoo shop !

  on 31 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Anastasia Lvl 2 - Excited
  με 9 Κριτικές

  Μπαίνεις κατευθείαν στο κλίμα ενός απομονωμένου και σκοτεινού χωριού. Ο ηθοποιός ήταν καλός και η υποδοχή αρκετά ψαρωτική. Καλή εντύπωση άφησε το δωμάτιο, χωρίς να μας ενθουσιάσει, όμως, καθώς το περιμέναμε πιο τρομακτικό. Οι γρίφοι ήταν μέτριοι, χωρίς κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ήμαστε ομάδα 4 αρχάριων ατόμων.

  on 27 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • EliasKar Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 11 Κριτικές

  Πρώτη φορά σε δωμάτιο με ηθοποιό, όλη η ομάδα ήταν αρκετά ψαρωμένη και τρομαγμένη! Η ατμόσφαιρα πάρα πολύ καλή, σε έβαζε για τα καλά στο κλίμα από τη στιγμή που έμπαινες στην υποδοχή, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας και κάποιοι δεν ήταν πολύ ενδιαφέροντες, μιας και το δωμάτιο προσανατολιζόταν περισσότερο στη συλλογή στοιχείων και την εξακρίβωση της ιστορίας, αλλά συνολικά η εμπειρία σίγουρα άξιζε! Από τα πολύ καλοφτιαγμένα δωμάτια!

  on 5 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • NJ_the_escapers Lvl 5 - Addict
  με 28 Κριτικές

  Eχω να πω αρκετα πραγματα γι αυτη την εμπειρια!
  Αρχικα το ραντεβου μας ηταν στις 23¨50 κι εμεις χτυπησαμε το κουδουνι στις 23¨46 και μας ειπαν οτι θα χρειαστει να περιμενουμε λιγο.. Μετα απο ενα τεταρτο αναμονης ανεβηκαμε στο “χωριο” οπου κι εκει περιμενα αλλο ενα δεκαλεπτο, με αφορμη να διαβασουμε το story αλλα κυριως διοτι ειχε ακομα κοσμο απο την προηγουμενη ομαδα! Τελικα το παιχνιδι ξεκινησε περιπου 12¨10 για εμας ισως και λιγο αργοτερα λογω εισαγωγης του gm. (Αυτες οι πληροφοριες ειναι σημαντικες για το conclusion)
  Περναμε στο θεμα του δωματιου.. Οντως οσα εχετε ακουσει για το ατμοσφαιρικο κομματι ισχυουν.. Οι γριφοι αρκετα εξυπνοι καποιοι αρκετα δυσκολοι,καποια παρατηρητικοτητας..
  Οι ηθοποιοι καλοι,στο θεμα, με αρκετα jumpscares,αλλα σιγουρα οχι τοσο τρομακτικοι οσο τους περιμενα λογω ολων των σχολιων που εχω ακουσει.. Τα standards μου ηταν ανεβασμενα
  πιο πολυ απ οσο επρεπε ισως! 4-5 ατομα ειναι οτι πρεπει!
  Θα φτασω λοιπον στο τελευταιο κομματι της κριτικης μου!
  Ημασταν στον τελευταιο γριφο… λιγο πριν αποδρασουμε, ωσπου ανοιξε η πορτα για τη ληξη του χρονου! Μας ειπες ο Gm οτι χρειαζομασταν ακομα ενα λεπτο για να ολοκληρωσουμε τον γριφο και να αποδρασουμε και για να μας καθησυχασει καπως (διοτι ξενερωσαμε ολοι) μας ειπε πως οι περισσοτεροι “ερευνητες” δεν φτανουν μεχρι αυτο το σημειο που φτασαμε!
  Κατα την αποψη μου λοιπον, καθως ημασταν και το τελευταιο δωματιο και καθως μας ειχε απομεινει μονο ενα λεπτο, ο κατα τα αλλα συμπαθεστατος gm θα μπορουσε να μας το χαρισει αυτο το λεπτο,εστω και δυο αν ηθελε να το ευχαριστηθουμε και να φυγουμε με μια θετικη σκεψη απ αυτο το χωριο! Ισως αν λαμβανε υπ οψην του και την αναμονη μας πριν την εναρξη της επισκεψης μας θα ηταν καλυτερο το αποτελεσμα! Ξερω πως ο σκοπος δεν ειναι η αποδραση αλλα η διασκεδαση και η ιστορια.. Ομως οταν ξερεις πως εχεις μονο ενα λεπτο για να ολοκληρωσεις και αυτο το λεπτο δεν σου δινεται, σου βγαζει ξινη ολη την περιπετεια…
  Το μονο μελιμα του Gm ηταν να κλεισουμε αμεσα για το δευτερο μερος της ιστοριας το Voodoo shop αν και δε νομιζω πως θα το επισκεπτουμε λογω της εμπειριας μας αυτης.. Μας χαλασε ολη την εικονα!

  on 4 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Najoulitsa Lvl 11 - Guru
  με 96 Κριτικές

  Το lockhill είναι ένα στοιχειωμένο χωριό, που όλοι οφείλουν να επισκεφτούν. Συγκεκριμένα, η έπαυλη που επισκεφθήκαμε ήταν τόσο επιβλητική με τις παρουσίες και τους γρίφους της, που ξεχάσαμε ότι παίζαμε και γίναμε μέρος της ιστορίας. Το “παιχνίδι” ξεκινά από τη στιγμή που θα μπεις μέχρι εκείνη που θα κλείσεις την πόρτα πίσω σου. Πολλά μπράβο στα παιδιά για την άψογη ιδέα και την άρτια εκτέλεση.

  on 4 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • GiannisPetr Lvl 11 - Guru
  με 92 Κριτικές

  Εξαιρετική ατμόσφαιρα με πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή. Περάσαμε πολύ όμορφα, φοβηθήκαμε (έντονα σε κάποιες στιγμές) και για να μην μακρηγορώ και spoilάρω… γενικά το προτείνω ανεπιφύλακτα!

  on 4 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • missingnameteam Lvl 4 - Devoted
  με 17 Κριτικές

  Πολύ ωραίο δωμάτιο, πολύ ατμοσφαιρικό με ωραίους ηθοποιούς.
  Πρέπει να το επισκεφτείτε!!

  on 2 December 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • RafaelaRous(Οι 007) Lvl 6 - Detective
  με 40 Κριτικές

  Απλά υπέροχο…το παιχνίδι συνεχίζεται και όταν βγεις από το δωμάτιο…εξαιρετικό…

  on 27 November 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • psychosycho Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 88 Κριτικές

  (+) Πριν εκατό χρόνια κάποιος έγραψε ένα βιβλίο τρόμου-μυστηρίου και αντί να το διαβάσεις κατάφερες να μπείς μέσα του…Ναί,τέτοια ατμόσφαιρα έχει…
  (-) Ότι όταν βγουν τα επόμενα δωμάτια για να καταφέρεις να βρείς διαθέσιμη ώρα για να πας θα πρέπει πρώτα να πουλήσεις την ψυχή σου στα πνέυματα του lockhill…

  on 23 November 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Gleaver Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 15 Κριτικές

  Δωμάτιο με τα όλα του! Ολοκληρωμένη δουλειά από την αρχή ως το τέλος. Σκηνικά, ηθοποιός και σενάριο όλα δεμένα αρμονικά μεταξύ τους! Ένας – δυο γρίφοι δεν ήταν του γούστου μου, αλλά είχε μικρή σημασία μπροστά στη συνολική εμπειρία!

  on 18 November 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • catshit1 Lvl 5 - Addict
  με 26 Κριτικές

  Πολύ ωραίο δωμάτιο αναμένουμε τα άλλα 2

  on 13 November 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • elitsa Lvl 2 - Excited
  με 6 Κριτικές

  εξαιρετικο δωματιο.η ατμοσφαιρα τρομερη.δινω μια δεκαετια προσδοκιμο ζωης σε αυτο το δωματιο.μπραβο σας.

  on 24 October 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Originalescape Lvl 11 - Guru
  με 94 Κριτικές

  Ατμοσφαιρικό δωμάτιο τρόμου. Καλοί γρίφοι χωρίς να είναι κάτι το εξαιρετικό αλλά σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα σου αφήνει καλή εντύπωση. Γενικά μία αξιόλογη προσπάθεια.

  on 18 October 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Konig Lvl 14 - Respected Leader
  με 156 Κριτικές

  Καθώς έχουν ειπωθεί αμέτρητα σχόλια για το συγκεκριμένο δωμάτιο, θεωρούσα μία τέτοια κριτική ανούσια,αλλά ήθελα να μοιραστώ το πόσο καταπληκτικά πέρασα χθές στο Lockhill.
  Η ατμόσφαιρα θύμιζε ταινία θρίλλερ και ήταν επιβλητική, από την στιγμή που θα μπεις στο “χωριό” μέχρι την στιγμή που θα φύγεις.
  Οι ηθοποιοί καθ’όλη την διάρκεια παρέμειναν πιστοί στον ρόλο τους και μας τρόμαξαν αρκετά!
  Το δωμάτιο πολύ καλό, με αρκετούς χώρους, γρίφους μέτριας δυσκολίας ( πολλοί στο πλήθος και όλοι βασισμένοι στο καταπληκτικό στόρυ που έχουν στήσει τα παιδιά ) και με όμορφα εφέ. Σου προκαλεί μια ανατριχίλα, κάτι που είναι πολύ δύσκολο ένα escape room να κάνει…Έχει αυτοματισμούς, έχει λουκέτα, έχει τα πάντα!
  Αλλά ο λόγος που πας στο στοιχειωμένο χωριό είναι για να ανακαλύψεις την μακάβρια ιστορία του και να εξιχνιάσεις την υπόθεση. Κάτι που σε βοηθούν οι γρίφοι, οι ηθοποιοί αλλά και το ίδιο το δωμάτιο να κάνεις!
  Για την ιστορία “αποδράσαμε” ένα πεντάλεπτο πριν την λήξη, αλλά το point του δωματίου προφανώς και δεν βρίσκεται εκεί…
  Άριστο, και αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι 1st Generation Room κατάτασσεται με ευκολία πρώτο. Αλλά λόγω του προφανούς ανταγωνισμού κατέχει επάξια μία θέση στο Top 5. Must-Visit!!!

  on 15 October 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • KitsuneFox Lvl 5 - Addict
  με 25 Κριτικές

  Τοπ τοπ τοπ! Τι να πρωτοπώ! Ιστορία? Έχει. Τρόμο? Παραέχει. Ατμόσφαιρα? Με το παραπάνω. Υπέροχος χώρος, στην κάθε του λεπτομέρεια. Σκηνικά τέλεια! Δεν καταφέραμε να βγούμε αλλά δεν μας στεναχώρησε καθόλου γιατι είδαμε ότι έπρεπε να δούμε. Από τα αγαπημένα μου!

  on 15 October 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • antonisokalos Lvl 4 - Devoted
  με 22 Κριτικές

  Lockhill… Ένα χωριό. Ας ξεκινήσουμε από εδώ! Ενα ΟΛΟΚΛΗΡΟ χωριό. Η ιστορία του απίστευτη. Θεματικό μέχρι την τελευταία του λεπτομέρεια. Πάμε στην ιστορία. Ο καλός william θα σου πει ότι χρειάζεται να ξέρεις και θα σε πετάξει στο στόμα του λύκου…εεε, στην έπαυλη εννοώ, για να λύσεις το μυστήριο. Σκηνικά ίσως ότι καλύτερο έχω δει, προσεγμένα στα πάντα τους. Οι γρίφοι ήταν καλοί, πιο πολύ σου μένει η εμπειρία-που πραγματικά είναι εμπειρία ότι θα ζήσεις. Τώρα σε ένα κομμάτι που έχω συζητήσει με αρκετούς. Κάποιοι παραπονιούνται με το διάβασμα. Γενικά εγώ δεν θεώρησα ότι έχει τρελό διαβασμα. Μαθαίνεις την ιστορία, λύνεις το μυστήριο. Καλοπροαίρετα εντελώς θα πω ότι, αν κάποιοι που διαβάζουν τις κριτικές και σκοπεύουν να επισκευτούν το χωριό θεωρούν ότι θα τους κουράσει να διαβάσουν 2-3 πράγματα για να μπουν στην ιστορία και να την συνεχίσουν, τότε ας μην πάνε.
  Άψογο από την αρχή μέχρι το τέλος του. Αυτό. ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ.

  Υγ. Α. Μεσα στην έπαυλη μπορεί να δεχθήτε επισκέψεις. Το είπαμε αυτό;;;;

  on 14 October 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • mRXaos2 Lvl 4 - Devoted
  με 20 Κριτικές

  Τελειο, τοπ στη λιστα σιγουρα. Μαζι με το voodoo ειναι μια τελεια ιστορια. Μαρεσε το πως ξετυλιγεται η ροη, οι ηθοποιοι τελειοι και γενικα η ολη ατμοσφαιρα ειναι κορυφη. Πηγαμε 5, οριακα πολλοι για τους χωρος αλλα δεν χαλασε την διαθεση καθολου.

  on 12 October 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Donotspoil Lvl 14 - Respected Leader
  με 143 Κριτικές

  Στα escape rooms, μην ξεχνάμε ότι, δεν μπαίνουμε ούτε για να δώσουμε πανελλήνιες, ούτε κατατακτήριες για πανεπιστήμιο. Θεωρώ απαράδεκτο να μπαίνεις να διασκεδάσεις σε ένα escape room 70 λεπτών και τα 20 να στα τρώει το διάβασμα και τα άλλα 20 να μη σε αφήνει ο ηθοποιός να περάσεις στον επόμενο χώρο. Υπερβολές θεωρώ τα περισσότερα σχόλια εδώ μέσα. Οι δημιουργοί δωματίων σκεφτείτε ότι οι παίκτες έχουν στη διάθεσή τους περιορισμένο χρόνο για να απολαύσουν το δωμάτιο. Δεν κάθονται ολόκληρες εβδομάδες μέσα για να συλλάβουν την ιστορία εκείνου που έγραψε το σενάριο. Ωραίος ο χώρος της υποδοχής παρόλα αυτά. Δεν το συνιστώ.

  on 11 October 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • thevillager Lvl 2 - Excited
  με 7 Κριτικές

  Δωμάτιο εμπειρία και μάλιστα από τη στιγμή που εισέρχεσαι στο χώρο-χωριό. Ο GM πιστός στον ρόλο του από την αρχή μέχρι το τέλος. Δεν έχετε πάει σε escape room αλλά σε ένα χωριό που μάλλον κάτι δεν πάει καλά…σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Η έπαυλη πολύ ατμοσφαιρική με ωραίους γρίφους δεμένους με την ιστορία. Αξίζει να δώσετε προσοχή στην ιστορία καθώς από κάθε δωμάτιο παίρνεις ένα μέρος της προκειμένου να ανακαλύψεις τι πραγματικά συμβαίνει. Ο φόβος και η αγωνία επικρατεί. Ακόμα και όταν φεύγεις πια από το χωριό δεν αισθάνεσαι και πολύ άνετα να γυρίσεις την πλάτη σου. Το βάζω στα κορυφαία ατμοσφαιρικά-τρομακτικά δωμάτια, με ελάχιστα να είναι αυτά που το συναγωνίζονται στο είδος του. Πολύ καλή ευκαιρία για back2back με voodoo shop. Αρνητικό το γεγονός ότι πια βρισκόμαστε σε αναμονή για το επόμενο δωμάτιο του lockhill.

  on 11 October 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Navagos Lvl 8 - Lock Expert
  με 56 Κριτικές

  Πιστεύω ότι ήταν ένα καλό δωμάτιο όχι όμως για 4,6 το θεωρώ υπερβολικό απο την στιγμής που υπάρχουν πολύ καλύτερα δωμάτια.Οι γρίφοι πολύ,ωραίοι και δύσκολοι κάποιες φορές, δεν ενθουσιαστικά περίμενα κάτι πολύ καλύτερο μ’όλες αυτές τις υπερβολές που λένε εδώ μέσα. Ο τυπάς που μας υποδέχτηκε με το που μας είδες ξενέρωσε γιατί ήμαστε 6 άτομα σαν ομάδα και γενικά ήταν πολύ αγενής απέναντι μας αλλά δεν τον χάλασε όταν τσίμπησε ένα 10ρικάκι παραπάνω που είναι τιμή για 5 άτομα και όχι για 6. Εμείς που έχουμε παίξει πάνω απο 50 δωμάτια μας πέρασε αδιάφορο το δωμάτιο και δεν νομίζω να πάμε στο βουντού.

  on 8 October 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ChicagoBullshits Lvl 4 - Devoted
  με 22 Κριτικές

  (+) : Απίστευτη ατμόσφαιρα από την είσοδο στο χωριό (sic) μέχρι την έξοδο, άριστα σκηνικά, άριστα δομημένη πλοκή, λεπτομερής και μελετημένη σχεδίαση, μέτριας δυσκολίας γρίφοι που συνδέονται άμεσα με την ιστορία. Ηχητικά και οπτικά εφέ που διατηρούν την αδρεναλίνη σε υψηλά επίπεδα, value for money. Λατρεύω GM…
  (-) : Ίσως 1-2 γρίφοι θα μπορούσαν να ήταν καλύτεροι …έτσι, να είχαμε να λέγαμε.
  Resume : Η καλύτερη ατμόσφαιρα σε escape room (sorry, village ήθελα να πω), πρέπει να το ζήσετε. Μακάρι να ολοκληρωθεί όλο το χωριό, το περιμένουμε με ανυπομονησία. Μπράβο ρε παιδιά.

  on 6 October 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • dpmm13 Lvl 7 - Team Leader
  με 43 Κριτικές

  Απο τα πιο ατμοσφαιρικα δωματια που εχουμε παει με πολυ καλους γριφους φοβερο acting και γενικα πολυ ωραια ιστορια που σε βαζει στο πνευμα απο οταν ανοιγεις την πορτα. Η ατμοσφαιρα και οι ηθοποιοι σε κρατανε συνεχεια σε αγωνια. Δωματιο που δεν σε νοιαζει να αποδρασεις αλλα να ζησεις ολη την ιστορια. Ομαδα 4 ατομων οχι παραπανω.

  on 6 October 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • balagan Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 14 Κριτικές

  Πολύ ωραίο δωμάτιο.Πολύ ατμοσφαιρικό και με ωραίους γρίφους.Συγχαρητήρια για την καλή δουλειά.

  on 5 October 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Vaggg Lvl 5 - Addict
  με 30 Κριτικές

  Θα πω απλώς ότι ενώ οι φίλοι μου δεν τρελάθηκαν, εγώ τα χρειάστηκα από το φόβο, κάτι που είναι και το ζητούμενο. Το acting είναι το καλύτερο εβερ και η ατμόσφαιρα, πράγματι, πολύ καλή.

  Σαν δωμάτιο συνολικά έχω ντεμί συναισθήματα, όμως σαν δωμάτιο θρίλερ, έκανε απίστευτα τη δουλειά του.

  Χώρος-Ατμόσφαιρα: 10
  Γρίφοι-Μηχανισμοί: 8
  Αδρεναλίνη: 10
  Δυσκολία: 8,5
  Ηθοποιός-οι: 10

  Ημ/νία επίσκεψης: 10/9/17

  on 2 October 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • tsakos Lvl 5 - Addict
  με 31 Κριτικές

  Όσων αφορά την ατμόσφαιρα του δωματίου, στην γενική εικόνα 5 αστεράκια τιμίως δίνεις! Η άψογη δουλειά των παιδιών φαίνεται κιόλας από το πρώτο πρώτο βήμα που κάνεις μπαίνοντας στο «χωριό». Μυστηριώδης και πειστικός ο τυπάς που μας υποδέχτηκε, σε βάζει αμέσως στο κλίμα της υπόθεσης. Οι γρίφοι αρκετοί αλλά θα έλεγα ότι δεν ήταν τοοσο δύσκολοι, αλλά σίγουρα είναι για ομάδες με μια σχετική εμπειρία στο χώρο του αθλήματος. Αξέχαστη εμπειρία!

  on 1 October 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Jim2 Lvl 7 - Team Leader
  με 46 Κριτικές

  Πολύ ατμοσφαιρικό και ρεαλιστικό. Μπαίνει στην πρώτη τριάδα των δωματίων που έχουμε επισκεφθεί. Προτείνω να το συνδυάσετε με το voodoo shop για την τέλεια εμπειρία. Επίσης είναι πολύ οικονομικό.. είναι must !

  on 25 September 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • O Rozoulis Lvl 2 - Excited
  με 7 Κριτικές

  Καλησπέρα ροζούληδες. Από την στιγμή που μπεις στον χώρο της εταιρίας μπαίνεις στο κλίμα ακαριαία και αυτό σε ακολουθεί μέχρι να βγεις από την πολυκατοικία.Όλα είναι μέρος της υπόθεσης και ενός άλλου κόσμου. Μακράν η καλύτερη ατμόσφαιρα σε escape room.Ποιο escape room δηλαδή; Το χωριό επισκέπτεσαι. Legit. Φοβεροί ηθοποιοί.Τρόμος στο έπακρο καθώς και το αίσθημα το φόβου σε διακατέχει σε όλη την διάρκεια.Γρίφοι όχι τόσο συνδυαστικοί,μέτριας δυσκολίας, to the point, και υπο όμορφη πίεση . Την ιστορία την ανακαλύπτεις σταδιακά με τους γρίφους και λιγο διάβασμα (δώστε βάση! ) Τα 60 – 70 λεπτά μπορεί να ακούγονται λιγα αλλα μαζι με προλογους και επιλογους και την ποιότητα του δωματίου καθως και για τα λεφτα που εχει ειναι ο ορισμός του value for money !!
  Must δωμάτιο.
  Καλή τύχη . Καλή απόδραση

  on 24 September 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • gigi Lvl 8 - Lock Expert
  με 54 Κριτικές

  para polu kalo dwmatio

  on 20 September 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • MaryFast Lvl 9 - Code Breaker
  με 72 Κριτικές

  Διαμαρτύρομαι!!! Γιατί μπορώ να βάλω μόνο 5 αστεράκια;;;;; Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ.
  Με το που ανοίγει η μαγική πόρτα επί της οδού Δεληγιώργη στο Μεταξουργείο μπαίνεις κατευθείαν στο κλίμα του σκοτεινού αυτού χωριού, του Lockhill και δεν βγαίνεις από αυτό το κλίμα μέχρι που θα φύγεις πάλι με βαριά καρδιά να πας στο σπίτι σου. Το δωμάτιο αυτό καθ’ αυτό πολύ ατμοσφαιρικό με περίεργα καιρικά φαινόμενα, αύρες και παρουσίες να το συνοδεύουν…. Εντάξει το ομολογώ τρομάζω εύκολα αλλά αυτό ήταν από τα λίγα δωμάτια όπου τρόμαξα πολύ γιατί είχε απίστευτα jump scares, γέλασα πολύ γιατί έχω απίστευτη ομάδα και ευχαριστήθηκα και τους γρίφους. Μέχρι και για να πάρουμε τις τσάντες μας στο τέλος κάναμε 2 βήματα διστακτικά μπροστά και 1 πίσω….
  Να σημειώσω εδώ πως αξίζει να κάνετε back2back τα 2 δωμάτια της εταιρίας, πρώτα το voodoo shop και μετά το Lockwood.
  Και να προσέχετε, εκεί δεν είστε επιθυμητοί….( και σε ποια έπαυλη με σκοτεινό παρελθόν είστε επιθυμητοί δηλαδή εδώ που τα λέμε……)

  on 19 September 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Koly Lvl 2 - Excited
  με 6 Κριτικές

  Το δωμάτιο παίρνει κάτι παραπάνω απο 5/5 για τη διακόσμηση και την ατμόσφαιρά του!
  Μιλάμε για ένα από τα καλύτερα δωμάτια που υπάρχουν εκεί έξω, αν εισαι fan των δωματίων που δίνουν βάση στην ατμόσφαιρα και στην ιστορία.

  Έχει τη φήμη του τρομακτικού, αλλά εγώ θα το κατέτασα πιο πολύ στην κατηγορία του μυστηριώδους. Αυτό που εννοώ είναι ότι έχω πάει σε άλλα δωμάτια που πραγματικά σου σηκωνόταν η τρίχα. Στο συγκεκριμένο, κοίταζες είναι η αλήθεια ανά 5 δευτερόλεπτα αριστερά και δεξιά για να μην φας κανένα jumpscare, σε έπιανε ένα mini heart-attack όταν φιγούρες εμφανίζονταν στα παράθυρα, αλλά δεν αισθανόμουν ότι δυσκολευόμουν στην επίλυση των γρίφων λόγω τρόμου. Άλλοι φίλοι μου βέβαια που έχουν πάει, μου έχουν αναφέρει ότι χεστήκαν πάνω τους. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!

  Από τη στιγμή που μπαίνεις, ξεκινάει και η εμπειρία σου. Ο χώρος αναμονής είναι μέρος του σκηνικού, ο οικοδεσπότης-gm-ηθοποιός είναι πραγματικός επαγγελματίας. Ακόμα και όταν κάναμε πλάκα μαζί του, έμεινε in character, δεν γέλασε, δεν έχασε στιγμή τη ροή του λόγου του και μας συμπεριφερόταν μέχρι τέλους λες και είμαστε όντως απεσταλμένοι από γραφείο ερευνητών. Τα πάντα, από τους κανόνες του παιχνιδιού και την επεξήγηση της ιστορίας, μέχρι την πληρωμή και την αναμνηστική φωτογραφία, είναι κομμάτι του δωματιού, πράγμα το οποίο γίνεται με ωραίο και καθόλου cheesy τροπο!
  Οι ηθοποιοί γουστάρουν αυτό που κάνουν σε σημείο η Τρομακτικούλα να μας περιπαίζει ακόμα και κατά την έξοδο μας από το χώρο!

  Οι γρίφοι είναι μέτριας δυσκολίας, αλλά είναι αρκετοί (ίσως περισσότεροι από όσο θα ήθελα) και το σκοτάδι περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

  Το μόνο που έχω να σχολιάσω, το οποίο είναι αρνητικό και θετικό ταυτόχρονα, αναλόγως πως το βλέπει κανείς, είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο closure.
  Το δωμάτιο δεν είναι από αυτά που πρέπει να βγεις, είναι από τα δωμάτια που συλλέγεις στοιχεία για να λύσεις ένα μυστήριο. Είναι αναγκαίο(;) να παίξεις και το voodoo για να κλείσει η ιστορία!! (well played lockhill, well played). Αυτό σε συνδυασμό με το ότι ο gm, όπως προείπα δεν βγήκε ποτέ από το ρόλο, μας μπέρδεψε λίγο όσον αφορά το πόσα πράγματα βρήκαμε (ή καλύτερα, το πόσα πράγματα δεν βρήκαμε).

  To sum up αυτό το δωμάτιο σε αφήνει ικανοποιητικα “ανικανοποίητο” και το γεγονός αυτό το κάνει επιτυχημένο. Δεν ξέρεις τι ψάχνεις ακριβώς, δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει η επόμενη πόρτα, χάνεσαι στην ιστορία, χάνεσαι στα ηχητικά εφέ και τη διακόσμηση, χάνεσαι στο απόκοσμο του θέματος και γενικά είναι μια κατηγορία μόνο του.

  Να το τιμήσετε!

  on 17 September 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Xalaraboss Lvl 4 - Devoted
  με 19 Κριτικές

  Να πάτε!!

  on 11 September 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • TheMask Lvl 16 - Royalty
  με 204 Κριτικές

  Επισκεφθηκαμε και μεις το Escape… Village και ειδα εναν εξαιρετικα διαμορφωμενο χωρο απο την αρχη ως το τελος, τη συμμετοχη των ηθοποιων παρα πολυ καλη και μια φοβερη ατμοσφαιρα. Υπαρχει αρκετη δοση τρομου και ενα creepy περιβαλλον που σε ζοριζει, ωραια ιστορια με καλη αποδοση στη ροη. Οι γριφοι ηταν καλοι γενικα, θελει και διαβασμα υπο επιβλητικες συνθηκες οι οποιες γενικα ανεβαζουν τη δυσκολια, ειναι challenging προς δυσκολο δηλαδη. Εμεις οι 4 δεν τα καταφεραμε για 1-2 γριφους αλλα δεν με πειραξε κιολας γιατι το ζεις και περναει η ωρα νερακι.

  on 1 September 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • elenelf Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 12 Κριτικές

  Αυτό το δωμάτιο είναι σίγουρα πεντάστερο. Ατμόσφαιρα, ηθοποιοί και εφέ συνθέτουν μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει σε όλους αξέχαστη..

  on 27 August 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • tsoufakia Lvl 17 - Epic
  με 223 Κριτικές

  Ίσως η πιο επιβλητική ατμόσφαιρα που έχει πετύχει ποτέ escape room. Το Lockhill είναι μία κατηγορία από μόνο του. Η τελειότητα σε όλο της το μεγαλείο!

  on 23 August 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • nikosbo Lvl 4 - Devoted
  με 18 Κριτικές

  ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ…
  TIP. καλο θα ηταν να γινουν b2b τα δωματια!
  μονο αρνητικο για εμενα το πολυ δ…….?
  **AΞΙΖΕΙ**

  on 12 August 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • CONSTANTINE Lvl 4 - Devoted
  με 17 Κριτικές

  To υπερτατο δωματιο σε διακοσμηση και φαντασια!!! Απο την στιγμη που μπαινεις μεχρι την εξοδο σου διαρκως κοιτας αριστερα και δεξια. Παρα πολυ καλη δουλεια απο τα παιδια του Lockhill και αξιζουν πολλα μπραβο. Ο GM ηταν εξαιρετικος στον ρολο του απο την πρωτη στιγμη που μπηκαμε. Και οι ηθοποιοι ηταν αρκετα καλοι αν και δεν τους ειδα πολλες φορες. Απο το λιγο που ειδα την Αγκαθα ηταν υπεροχη στον ρολο της. Οι γριφοι ηταν και δυσκολοι και ευκολοι απλα θελη να εχεις την προσοχη σου στην ιστορια και σε οτι βρισκεις μπροστα σου να το απομνημονευεις! Ειχε βεβαια παρα πολλους γριφους! Δεν δυσκολευτικαμε παρα πολυ αν και ημασταν 2 ατομα σαν ομαδα. Σημασια δεν εχει η αποδραση σε αυτο το δωματιο αλλα η λυση του μυστηριου και η συνεχεια της στα υπολοιπα δωματια… Ειναι σαν να ζεις μια πραγματικη ιστορια σε μια επαυλη. Προσωπικα εμεινα παρα πολυ εντυπωσιασμενος και ενθουσιασμενος απο τα σκηνικα και τα εφε. Ελπιζω συντομα να παμε και στα επομενα δωματια της εταιρειας για να λυσουμε ολοκληρο τον γριφο της ιστοριας.
  Γριφοι 8/10
  Ηθοποιοι 10/10
  GM 10/10
  Σκηνικα 10/10
  Ατμοσφαιρα 10/10

  on 7 August 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • JIGSAW85 Lvl 9 - Code Breaker
  με 67 Κριτικές

  Σκηνικά υπεροχα και πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Μυστηριώδες και επιβλητικό. Όχι τρομακτικό. Με ηθοποιούς που απολαμβάνουν να “παίζουν” τους ρόλους που τους ταιριάζουν γαντι! Θα ήταν προτιμότερο λιγότεροι γρίφοι.
  Πολύ καλό δωμάτιο και ελπίζω σε ακόμη περισσότερο …τρόμο… από την εταιρεία! Keep it up.

  on 7 August 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • The Architect Lvl 5 - Addict
  με 30 Κριτικές

  Εξαιρετικό δωμάτιο!! Άκρως ατμοσφαιρικό από τη στιγμή που μπαίνεις στο κτίριο μέχρι και να βγεις!!! Αξίζει οπωσδήποτε την επίσκεψη για κάθε λάτρη των escape room. Η ηθοποιός απλά καταπληκτική στο ρόλο της! Ζούσε την ιστορία και σε έβαζε φουλ στο κλίμα. Μέχρι στιγμής το καλύτερο performance που έχουμε δει! Μια προσοχή στους γρίφους σίγουρα χρειάζεται… Φωτισμός/Σκηνικά επίσης άψογα! Πολλά συγχαρητήρια!!!

  on 22 July 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • phenomenoN Lvl 1 - First Impressions
  με 3 Κριτικές

  Ατμοσφαιρικο,τρομακτικο
  Με πολυ καλους ηθοποιους
  Ενας γριφος με χαλασε αλλα κατα τα αλλα τελειο

  on 19 July 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • geremes Lvl 4 - Devoted
  με 21 Κριτικές

  Υπερπαραγωγή. Από την στιγμή που μπαίνεις μέσα νιώθεις ότι είσαι σε άλλο μέρος. Ο GM ψαρωτικός και μέσα στο θέμα του δωματίου. Οι ηθοποιοί καταπληκτικοί. Τα σκηνικά δεν υπάρχουν. Τώρα από άποψη γρίφων, πρέπει να δώσετε προσοχή στην ιστορία, αλλιώς δεν βλέπω να τα καταφέρνετε. Εμείς δυστυχώς δεν ήμασταν σε καλή μέρα αυτή την φορά. Στα πολύ θετικά η τιμή του. Ανυπομονούμε για το voodoo shop.

  on 15 July 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • kouvanoi Lvl 6 - Detective
  με 39 Κριτικές

  Εξαιρετικο δωματιο με δυνατα σημεια την ατμοσφαιρα και τα σκηνικα. Οι γριφοι ειναι απαιτητικοι αλλα αν δωσει καποιος προσοχη στην ιστορια μπορει να τους λυσει εχοντας μετρια εμπειρια. Ο GM πολυ καλος σε βαζει αμεσως στο κλιμα. Συνισταται για καθε escaper με μεταφυσικες ανησυχιες.

  on 11 July 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Fitsou Lvl 2 - Excited
  με 8 Κριτικές

  Ξεκινάω να γράψω για αυτό το αριστούργημα και δεν μπορώ να συγκεντρώσω την σκέψη μου από τον ενθουσιασμό.
  Το καλύτερο δωμάτιο που έχω πάει ποτέ!

  Από την στιγμή που θα μπεις η ατμόσφαιρα σε κερδίζει. Τα πάντα είναι κομμάτι του σεναρίου ακόμα και η αίθουσα αναμονής, ο τρόπος που θα βρεις τους κανόνες του δωμάτιου δίνετε με ένα μικρό γρίφο και πάντα μέσα στα πλαίσια της ιστορίας!
  όλα τα παιδιά που είναι εκεί από τον Game Master, μέχρι και το παιδί που απλά ανοίγει την πόρτα για να μπεις, έχουν θεματικούς ρόλους και είναι και τόσο καλά εκπαιδευμένοι που δεν βγαίνουν ποτέ από τους ρόλους τους.
  Πριν πω για το δωμάτιο να πω ότι κάθε δωμάτιο έχει κάποιους έξτρα γρίφους, εάν επιλέξει η ομάδα να ασχοληθεί και να τους λύσει παίρνει ένα μικρό προβάδισμα στο επόμενο δωμάτιο. Τι ποιο ωραίο;;!!
  Στο δωμάτιο τώρα.
  Η διακόσμηση ήταν καταπληκτική! Μου έβγαλε το συναίσθημα να μην κουνήσω κάτι απότομα και σπάσω καταλαθος κάποιο πορσελάνινο αντικείμενο, δηλαδή μπήκα με το πρώτο δευτερόλεπτο στο κλίμα.
  Οι γρίφοι ήταν όλοι καταπληκτικοί. Με εξαίρεση δυο. Ο ένας ήταν ένα puzzle σε στιλ αυτών που παίρνεις από gift shops που πρέπει με κάποιες κατάλληλες κινήσεις να ανοίξεις το κουτάκι. Ήταν καλό αλλά δεν είναι οι γρίφοι που μου αρέσουν.
  και ο δεύτερος έχει να κάνει με ένα μαγνήτη (Δεν λέω παραπάνω). Που ναι μεν ήταν κάλος, αλλά θέλει να φτιαχτεί λίγο. Γιατί μας κόλλησε και χάσαμε πάρα πολύ χρόνο μέχρι να μας πιστέψουν ότι έχει πραγματικά κολλήσει το μαγνητακι και δεν κάνουμε κάτι λάθος εμείς. Ίσως οι κάμερες να μην βλέπαν αυτό το σημείο, ίσως να μην κάναμε ξεκάθαρο το γεγονός ότι δεν είναι κόλλημα δικό μας αλλά τεχνικής φύσεως, σημασία έχει ότι με μια μικρή διόρθωση στον γρίφο αυτό μπορεί να μην ξαναγίνει.

  Η ηθοποιός καταπληκτική!!! Τρομακτική, έκανε ωραίο τρολαρισμα για να μας ιντριγκαρει. Και εδώ είναι απλά ότι καλύτερο έχω δει από δωμάτια με ηθοποιό. Κρίμα που δεν την είδαμε μετα γιατί πήγαμε καπάκι στο άλλο δωμάτιο. Ήθελα να τις μεταφέρω τις εντυπώσεις μου.

  Ακόμα και η αναμνηστική φωτογραφία έχει το κάτι θεματικό για την ιστορία.

  Παιδιά τα δωμάτια της εταιρίας, έχουν φτιαχτεί με μεράκι και από πραγματικούς γνωστές escape rooms! Μπράβο τους και πάλι μπράβο τους! Τα πάντα ήταν άψογα. Είναι το μόνο δωμάτιο που θέλω να ξαναπάω για να το βιώσω και πάλι.

  Περιμένουμε τα άλλα 2 δωμάτια που δεν έχουν ανοίξει ακόμα.

  on 7 July 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • naya Lvl 6 - Detective
  με 37 Κριτικές

  Αχχχχ…..από το πρωτο δευτερόλεπτο…μέχρι το τελευταίο…φανταστικό!!!!!! Μην το χάσετε…κάθε escaper πρέπει να έχει αυτήν την εμπειρία!!!

  on 1 July 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • eldoriel Lvl 5 - Addict
  με 32 Κριτικές

  Καταπληκτικό!!! Ότι και να πεις είναι λίγο! Ένα δωμάτιο το οποίο πρέπει να επισκεφτούν όλοι! Πολύ ευρηματικό το γεγονός ότι, είναι ένα συνεχόμενο role playing από τη στιγμή που ανοίγει η πόρτα! Ηθοποιοί καταπληκτικοί! Μπράβο!

  on 1 July 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Drake Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Πολύ ατμοσφαιρικό δωμάτιο! Σε βάζει στην ιστορία από την πρώτη στιγμή που θα μπεις στο χώρο!!
  Το live acting πολύ καλό και ήταν τόσο όσο!
  Για εμάς υστερούσαν λίγο οι γρίφοι…
  Παρόλα αυτά όμως πιστεύω ότι αξίζει όλοι οι escapers να πάνε!

  on 28 June 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • christos89 Lvl 2 - Excited
  με 5 Κριτικές

  5 αστέρια για την συγκεκριμένη αισθητική του, την θεματική του και την ροή του.
  Στο μόνο που ίσως υστερεί λίγο -καθαρά προσωπική άποψη- είναι οι γρίφοι.
  Πολύ ωραίο το live acting – όσο πρέπει.
  Νομίζω πως αυτό το δωμάτιο ανήκει στα κλασσικά πλέον.

  on 26 June 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ReseaRcheR Lvl 4 - Devoted
  με 21 Κριτικές

  Γίνεσαι κομμάτι της ιστορίας κατευθείαν. Εμείς πήγαμε πριν 2 χρόνια και πραγματικά το σκέφτομαι να ξαναπάω καποια στιγμή.
  Προσωπικά στο top 3 μου γιατί ειναι 100% βιωματικό.

  on 12 June 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Xristina26 Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Η ιστορία ξεκινάει με το που σου ανοίξουν την πόρτα για να μπεις στην “εταιρεία”-χωριό! Σε υποδέχεται ο “gm”, ο οποίος είναι περισσότερο ηθοποιός που συμμετέχει στην εξέλιξη του παιχνιδιού παρά gm. Από την ώρα που θα μπεις μέχρι την ώρα που θα βγεις σου συμπεριφέρεται σαν να είσαι όντως από γραφείο ερευνών που έχεις πάει να εξερευνήσεις το στοιχειωμένο σπίτι (εννοείται ότι είναι με την ανάλογη ενδυμασία κ ύφος, πραγματικά εξαιρετικός!!) κ όχι σαν παίκτες ενός παιχνιδιού. Μέχρι κ ο τρόπος των βοηθειών, το ότι πληρώνεται στο τέλος σαν ομάδα ή το ότι βγάζετε την κλασική αναμνηστική φωτογραφία το εντάσσει στην ιστορία και δεν υπάρχει κανένα σημείο που να βγαίνει από το ρόλο του και να προδίδει ότι στην ουσία έχεις πάει σε ένα escape room. Ο χώρος ήταν πολύ ωραίος, μόλις σου ανοίγουν την πόρτα, μπαίνεις αυτόματα στο σκοτεινό και περίεργο χωριό lockhill. Όσο αφορά το συγκεκριμένο δωμάτιο ήταν όντως πολύ ατμοσφαιρικό όπως αναφέρουν σχεδόν όλοι, γρίφοι μέτριας δυσκολίας και σχετικοί με την ιστορία, η ηθοποιός καλή χωρίς όμως να είναι για ιδιαίτερο χρονικό διάστημα στο δωμάτιο πράγμα που σε κάνει να αγχώνεσαι λίγο για το πότε θα πεταχτεί. Γενικά μια ομάδα με μέτρια εμπειρία μπορεί να αποδράσει αρκεί να μπορεί να αντεπεξέλθει στην ατμοσφαιρικότητα του δωματίου. Αν και το ζητούμενο δεν είναι τόσο η απόδραση αλλά το να πας για να μπεις πραγματικά στο ρόλο που σου δίνουν και όχι για να παίξεις ένα ακόμα escape room. Σου προσφέρουν μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία!

  on 3 June 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Strawberry Lvl 4 - Devoted
  με 22 Κριτικές

  Το πιο ατμοσφαιρικό δωμάτιο που έχω παίξει μέχρι στιγμής!! Απ’ την είσοδο μέχρι την έξοδο στον δρόμο! Όσο για την ηθοποιό….. απλά εκπληκτική! Δεν καταφέραμε να αποδράσουμε,δυστυχώς, αλλά είμαι περίεργη να παίξω και το άλλο τους δωμάτιο! ??????

  on 20 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Noobopolis Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 13 Κριτικές

  Tο χωριο Lockhill εκανε την επανασταση πριν 2,5 χρονια στα θεματικα δωματια!
  Επισης βλεπω πως μπηκαν κι αλλα thematic rooms στο χαρτη του Lockhill !
  Παιξαμε ηδη το The Museum που ανηκει στην ολη ιστορια του χωριου!Φανταστικο!
  Μπραβο στον William για τις καινοτομες ιδεες στο χωρο των βιοματικων δωματιων!

  on 19 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Desolation Lvl 7 - Team Leader
  με 49 Κριτικές

  Επιτελους ενα δωματιο για το οποιο αξιζει να γραψεις ολοκληρη εκθεση για τους φανταστικους γριφους του.Αλλα επειδη αν ξεκινησω δεν θα σταματησω θα πω μονο το εξης.Ενα απο τα λιγα δωματια που το στορυ του το βλεπεις μεσα απο τους γριφους του.Μπαινεις μεσα και το μοναδικο πραγμα που θελεις δεν ειναι να βγεις απο εκει αλλα να ξετιλυξεις και να γινεις μαρτυρας της ιδιας της ιστοριας.Ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια οπως και ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπραβο στην ηθοποιο που απλα την λατρεψα!!!!
  Ενα μονο θα ηθελα απο το δωματιο αυτο ,ισως αν ηταν λιγο ποιο ατμοσφαιρικο να εμπαινε και πρωτο στην 5αδα μου!
  Αν δεν εχετε παει κλειστε αμεσως ραντεβου!

  on 18 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Velma Lvl 6 - Detective
  με 33 Κριτικές

  Φυγαμε απλα σοκαρισμενοι…το παιχνιδι ξεκινα με το που περασεις την εισοδο του lockhill και τελειωνει με το που βγεις…φανταστειτε δεν μας αφησαν να μπουμε με το που φτασαμε γιατι στο παιχνιδι χρειαζεται ολοκληρος ο χωρος και οχι το δωματιο!Ειναι κατι που ξεφευγει τα escape room γενικα και σε κανει να ζεις οπως να παιζες σε ενα θριλερ!Ολη η ατμοσφαιρα ειναι εξαιρετικα αληθοφανης και οι ηθοποιοι πολυ καλοι!Ειναι μια πολυ διαφορετικη εμπειρια που αξιζει να τη ζησεις…στον τελευταιο χωρο βεβαια αποχωρηστηκαμε τη μια παικτρια μας διοτι η εμφανιση της ηθοποιου σε συνδυασμο με το σχεδον απολυτο σκοταδι που κυριαρχουσε την εκαναν να μην αντεξει!Στα αρνητικα μονο το οτι panik button καλο θα ηταν να υπαρχει σε ολους τους χωρους!επισης καποιοι σχολιασαν το οτι το τηλεφωνο για τις βοηθειες ειναι σε ενα δωματιο και δε διευκολυνει…λογικα ειναι ετσι για να σε βαλει ακομα πιο πολυ σε τρομακτικο κλιμα για να πας να το σηκωσεις…απλως καλο θα ηταν να χτυπα πιο δυνατα!τελος…τα φαντασματα σε ακολουθουν ακομα και μετα την εξοδο σου απο το δωματιο!!!

  on 13 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Apokal Lvl 9 - Code Breaker
  με 65 Κριτικές

  Γενικότερα η συγκεκριμένη εταιρία στο σύνολό της είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν στην Αθήνα όσον αφορά ατμόσφαιρα και σκηνικά! Σπουδαία δουλειά σε όλα με το που περνάς την πόρτα του καταστήματος και αντικρίζεις ένα ολόκληρο χωριό. Όσον αφορα τώρα το δωμάτιο κέρδιζε κ πάλι πάρα πολύ στην ατμόσφαιρα που δημιουργούσε και στο ντεκόρ. Στο δωμάτιο από την αρχή ένιωθες τον τρόμο που σε συνόδευε σε όλο το δωμάτιο χωρίς να κάνει υπερβολές με τον ηθοποιό, απλά τόσο όσο. Οι γρίφοι μέτριας δυσκολίας που με καθαρό μυαλό και καμιά βοήθεια βγαίνουν άσχετα που εμείς ψαρώσαμε και δεν παίρναμε βοήθεια από τον φόβο μας! 😛 Συνολικά ένα πολύ όμορφο δωμάτιο που είναι must για τον καθένα να το επισκεφτεί, ενώ μην παραλείψω τον υπέροχο, ψαρωτικό gm που δεν έβγαινε από το ρόλο του στιγμή!

  on 12 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Pner Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 12 Κριτικές

  Δυστυχώς περίμενα κάτι άλλο. Κάτι πολύ ωραίο αλλά τελικά… ψιλό μουφα. Από όσα δωμάτια έχω πάει νομίζω το χειρότερο. Δεν μου άρεσε καθόλου που δεν υπάρχει τέλος, μόνο αν ξαναπάς και παίξεις το άλλο παιχνίδι τους αφού η ιστορία συνδέεται. Το δωμάτιο ωραίο αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η πλοκή. Ο ηθοποιός και GM καλός. Γενικά δεν με τράβηξε οπότε δεν θα πάω στο επόμενο τους δωμάτιο VOODOO.

  on 4 May 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • costasescaper Lvl 5 - Addict
  με 26 Κριτικές

  το πλεον ατμοσφαιρικο δωματιο που υπαρχει στην αθηνα αυτη την στιγμη… δεν μου αρεσει να συγκρινω δωματια αλλα αυτο πραγματικα δεν εχει αντιπαλο… ειναι πραγματικα αψογο. το μονο αρνητικο αν πρπεπει να πω ενα ειναι οτι εχει πολυ διαβασμα μεσα στο δωματιο λογω της ιστοριας που εχει.. απλα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει να διαβαζω τοσο μεσα στα δωματια…

  on 26 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • jimkarageorge Lvl 4 - Devoted
  με 17 Κριτικές

  το κορυφαιο escape room στην αθηνα…. τιποτα αλλο για να μην κουρασω.. δεν χρειαζεται…

  on 23 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Xarantan Lvl 6 - Detective
  με 33 Κριτικές

  10/10 γιατι ειναι το καλυτερο δωματιο στην Ελλάδα ακομα και 2,5 χρονια μετα. Respect σε escape room που εχουν δωσει ιδεες στα περισσοτερα νεοτερα δωματια. Για να βαθμολογεις σωστα θα πρεπει να εχεις μετρο συγκρισης.. Και το lockwood manor ειναι αυτο που θα στο δωσει. Οχι πολυ τρομακτικο οπως αναφερεται (θα μπορουσαν να το κανουν πολυ χειροτερο), η ατμοσφαιρα φανταστικη και η ιστορια μοναδικη! Ετοιμοι για το voodoo shop..

  on 23 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Perastikos Lvl 7 - Team Leader
  με 48 Κριτικές

  PROS: Ο χωρος είναι όσο πιο ατμοσφαιρικός μπορεί να γίνει ενα δωματιο και το concept του χωριού μοναδικό. Οι γρίφοι είναι ευκολοι για να σε αφήσουν να απολαυσεις την ιστορία.

  CONS: Αρκετα λουκετα.

  ΝΑ ΠΑΩ: Δεν το συζηταμε αυτο…Ολοι πρεπει να πάνε στο χωριο του Lockhill…

  on 22 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Lefreak1989 Lvl 2 - Excited
  με 8 Κριτικές

  Δωματιάρα που ζητά απο εσένα να γινεις μέρος της ιστορίας, φοβερος ο “κατοικος” του χωριού και μια εμπειρία που σε παρασύρει στο να ζησεις την ιστορία!

  on 5 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • zetavar Lvl 7 - Team Leader
  με 49 Κριτικές

  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!! Σίγουρα ενα απο τα καλύτερα που υπάρχουν, ατμόσφαιρα μοναδική, γρίφοι εξαιρετικοί, είσοδος ανεπανάληπτη! Όσα δωμάτια και να παίξαμε μετα απο αυτό κανένα δεν στάθηκε αντάξιο του! Το προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη για κάθε ομάδα!!!!

  on 2 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • nikosdimo Lvl 7 - Team Leader
  με 43 Κριτικές

  Φοβερό δωμάτιο! Η εμπειρία ξεκινάει απο την στιγμή που ανοίγει η πόρτα του “κάστρου” και σε υποδέχεται ο gm μέχρι και που βγάινεις (ίσως τρέχωντας από τον φόβο σου). Το δωμάτιο εκμεταλλεύεται όλο τον χώρο, εντός και εκτός του δωματίου, και οι ηθοποιοί εξαιρετικοί. Τρομαχτικό όσο πρέπει! Περάσαμε πολύ ωραία!

  on 1 April 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • un1ces Lvl 6 - Detective
  με 39 Κριτικές

  Αλήθεια τώρα? Υπάρχει τέτοιο δωμάτιο. Όταν μου έσπαγαν τα νεύρα εδώ και 2,5 χρόνο να κλείσω ραντεβου και δεν έβρισκα, ήξερα πως είναι κάτι καλό αλλά αυτό που βίωσα ήταν ανώτερο από τις προσδοκίες μου. Η επαφή με την πραγματικότητα σταματάει με το που ανοίγει η πόρτα της εταιρίας. Δεν περιγράφεται αυτό που είδαμε από πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Ποιο παιχνίδι? Η “εκεί” πραγματικότητα μάλλον. Άγχος, αγωνία, φόβος, πριν κατα τη διάρκεια και μετά την έξοδό μας. Ουσιαστικά το δωμάτιο τελείωσε μόλις μπήκαμε στο αμάξι για να φύγουμε. Ατμόσφαιρα απίθανη, γρίφοι απλά εκπληκτικοί και ουσιστικοί και το καλύτερο…..δωμάτιο με επιλογές εξέλιξης της ιστορίας. Ο GM και οι ηθοποιοί έδωσαν ρέστα. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όσους έχτισαν αυτό το αριστούργημα και σε όσους υποστηρίζουν τη λειτουργία του. Θα έγραφα κι άλλα αλλά θα σας το χαλάσω γιατί θα κάνω αποκαλύψεις. Κάντε υπομονή για να κλείσετε ραντεβού. Τίποτα άλλο. 5 αστέρια και λίγα είναι.

  on 30 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Arlekinos Lvl 5 - Addict
  με 31 Κριτικές

  Τέσσερα αστεράκια και ο λόγος είναι οτι είναι παραπάνω ατμοσφαιρικό απο τα γούστα της ομάδας μας. Η ηθοποιός είναι συνέχεια κοντά σου (απο άποψη ιστορίας λογικό) σε σημείο που ενοχλεί. Κατά τα άλλα είναι ένα υπέροχο δωμάτιο. Επιπλέον θεωρώ λάθος που στο χώρο που περνάς ένα μεγάλο μέρος της ιστορίας και η κατάσταση γίνεται πιο “hardcore” δεν υπάρχει panic button. Τέσσερα άτομα ο ιδανικός αριθμός, κάθως θα βρεθείς σε μικρούς χώρους με ελάχιστο φωτισμό.

  on 27 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • TheBlackMambas Lvl 8 - Lock Expert
  με 53 Κριτικές

  οτι και να πει κανεις ειναι λιγο!! το συγκεκριμενο δωματιο αλλα και γενικοτερα η εταιρια αυτη ειναι τουλαχιστον 1 επιπεδο πανω απ ολα τα υπολοιπα… φοβερο! αξιζει καθε ευρω!!

  on 23 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • harris13 Lvl 2 - Excited
  με 5 Κριτικές

  Καταπληκτικό δωμάτιο. Το πιο θεαματικό από όλα τα δωμάτια που έχουμε επισκεφθεί. Από τη στιγμή που φτάνεις στον χώρο στην ουσία ξεκινάει το παιχνίδι, καθώς ο William που σε υποδέχεται σε συνδυασμό με τα σκηνικά δημιουργούν μια καθηλωτική ατμόσφαιρα. Οι ηθοποιοί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είναι εξαιρετικοί. Τα ηχητικά και οπτικά εφέ είναι πραγματικά άψογα. Οι γρίφοι είναι κάποιας δυσκολίας, όχι όμως κάτι εξεζητημένο. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά!!!!!

  on 22 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Brain2Action Lvl 6 - Detective
  με 35 Κριτικές

  Μέχρι στιγμής η καλύτερη εμπειρία που είχαμε σε escape room.
  Όλα τα λεφτά η ατμόσφαιρα του χώρου γενικά.
  Από τον οικοδεσπότη, στην αύρα του “χωριού”, στην διακόσμηση του δωματίου.
  Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού κυριολεκτικά έβλεπα τον τρόμο στα μάτια των συμπαικτών μου!!! Αδρεναλίνη στα ύψη! Είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στους γρίφους με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.
  Αν έπρεπε να βρω κάτι αρνητικό, χρειάζεται αρκετό διάβασμα για να καταλάβεις όλη την ιστορία, γεγονός που σου τρώει χρόνο από την δράση.

  on 21 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Bloodsucker Lvl 5 - Addict
  με 23 Κριτικές

  Έφτασε η ώρα και για την ομάδα μου να επισκεφτούμε το πολυδιαφημισμένο δωμάτιο της εταιρίας.
  Δεν ξέρω τι ζητάει ο καθένας παίζοντας escape rooms αλλά θεωρώ ότι το συγκεκριμένο κοντεύει να καλύψει κάθε απαίτηση.
  Όποιος είναι fun σε horror movies/games θα το ευχαριστηθεί στο έπακρο
  Δεν πρόκειται να ξεχάσω το σκηνικό όπου μέλος της ομάδας χεζ**** σε συγκεκριμένο σημείο.
  Αν δεν σε αποπροσανατολίσει η ατμόσφαιρα μπορείς να αποδράσεις χωρίς ωστόσο να χει τόση σημασία όσο η ιστορία του δωματίου.
  Πρέπει να το επισκεφτεί ο κάθε escaper που σέβεται τον εαυτό του

  on 15 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • RISA Lvl 7 - Team Leader
  με 51 Κριτικές

  Λοιπόν 29ο δωμάτιο. Πήγαμε 4 άτομα και δεν αποδράσαμε. Στην κριτική μου θα είμαι αυστηρός και σίγουρα αιρετικός γιατί πρόκειται για τρομερό concept . Ατμόσφαιρα απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Δεν υπάρχουν αυτά που έχουν φτιάξει! Προφανώς η καλύτερη ατμόσφαιρα που έχουμε παίξει. Επίσης μου άρεσε ότι έχει ιστορία και μάλιστα καλή. Δεν μπαίνεις απλά σε ένα δωμάτιο για να βγεις. Παρ όλα αυτά:
  Πολλά λουκέτα τα οποία με χαλάνε προσωπικά. Νομίζω γενικά ότι τα λουκέτα είναι πλέον ξεπερασμένα. Οκ για 1-2 αλλά μέχρι εκεί.
  Γρίφοι μέτριοι που δεν μας ικανοποίησαν
  Βοήθειες όχι κατατοπιστικές ,σε κάποια σημεία μας μπέρδευαν κιόλας
  Δεν το λες και τρομακτικό, επιβλητικό ναι
  Χάσαμε πάρα πολύ χρόνο σε κάποιους γρίφους και μας είπε ο GM ότι μας έπαιρναν τηλ για να βοηθήσει αλλά εμείς δεν το ακούγαμε. Προφανώς δεν το ακούγαμε αφού ήταν σε άλλο δωμάτιο. Αυτό νομίζω ότι πρέπει να λυθεί γιατί είναι κρίμα να μην μπορείς να αποδράσεις επειδή δεν ακούς το τηλέφωνο το οποίο είναι πολύ μακριά….
  Εν κατακλείδι πρόκειται για ένα πολύ ωραίο δωμάτιο(?) το οποίο πρέπει να επισκεφτείτε. Εμείς απλά δεν το ευχαριστηθήκαμε όσο θέλαμε λόγω τωνπολλών λουκέτων και κάποιων προβλημάτων επικοινωνίας με τον GM

  on 12 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Escapeaddict Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 14 Κριτικές

  Συγκαταλλέγεται στις αγαπημένες μου εμπειρίες, δεν λέω δωμάτιο γιατί δεν αρκεί για να το περιγράψει. Καθ’ολη τη διάρκεια του παιχνιδίου προσπαθούσα να με επαναφέρω στην πραγματικότητα,να συνειδητοποίσω πως είναι απλά ένα παιχνίδι και να σκεφτώ καθαρά αλλά η ατμόσφαιρα με είχε συνεπάρει. Ήμουν πλέον εκέι, στο Lockhill…

  Οι γρίφοι ήταν αρκετά καλοί.Μην διστάσετε να πάρετε βοήθεια αν δείτε οτι κολλάτε πολύ, καθώς είναι κρίμα λόγω χρόνου να μην δείτε όλο το δωμάτιο -το αν θα τολμήσετε βέβαια να πλησιάσετε για να ζητήσετε βοήθεια είναι ένα άλλο θέμα 😉
  Πήγαμε 3 άτομα και θεωρώ ήταν καλά ώστε να το ζήσεις στο έπακρο.
  Εν κατακλείδι ένα δωμάτιο που θα θυμάσαι για πάντα και θα το συγκρίνεις με όλα . Σε ακολούθει…

  on 10 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • niflok Lvl 7 - Team Leader
  με 49 Κριτικές

  Τι να λεμε τωρα. Το μονο κακο οτι ολα τα επομενα δωματια τα συγκρινεις με αυτο. Δωματιο σημειο αναφορας.

  on 9 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • JerryTheGod Lvl 11 - Guru
  με 95 Κριτικές

  Το πιο τρομακτικό δωμάτιο που έχουμε πάει. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ατμόσφαιρα, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ηθοποιοί, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ οικοδεσπότης. Από ένα σημείο κ μετά κράταγε τσίλιες ένας απο την ομάδα για να μην μαςς ξαναφοβίσουν.

  on 5 March 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • BiBiBOO Lvl 4 - Devoted
  με 20 Κριτικές

  Bravo στα παιδιά!!!

  on 25 February 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • jim_blan Lvl 14 - Respected Leader
  με 158 Κριτικές

  Μετα το voodoo ηρθε το lockwood υπεροχη ατμοσφαιρα σαν δωματιο απλα θεωρω 2-3 γριφους λιγο περισσοτερο περιπλοκους που σε συνδιασμο με το live και τον χαμηλο φωτισμο μας κανανε δυσκολο το δωματιο!!πολυ καλοι ηθοποιοι στους ρολους του!!4 ατομα ιδανικος αριθμος!!!

  on 21 February 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Pepy Lvl 5 - Addict
  με 27 Κριτικές

  Ένα από τα πιο καλοφτιαγμένα escape rooms . Πολύ καλή ατμόσφαιρα , πολύ και καλή δουλειά με το στήσιμο του δωματίου και οι γρίφοι με λογική . Ακόμα είναι από τα αγαπημένα μου

  on 13 February 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Sugartown Lvl 5 - Addict
  με 24 Κριτικές

  Τι να πρωτοπείς για αυτό το δωμάτιο. Φαίνεται ότι έχει πέσει δουλειά και έχει γίνει αρκετά τρομαχτικό. Οι ηθοποιοί τέλειοι και ο φόβος στα ύψη.

  Με το που μπαίνεις στον χώρο καταλαβαίνεις ότι μπαίνεις στο χωριό lockhill και ξεκινάει ο τρόμος. Στοιχειά και μάγισσες παντού. Απόκοσμοι ήχοι που σε καλούν να σε πάρουν μαζί τους στον άλλο κόσμο.

  Οι γρίφοι ήταν τέλειοι και τόσο δύσκολοι όσο έπρεπε για τρομαχτικό δωμάτιο. Πρέπει να διαβάσεις καλά την ιστορία για να μπεις στο concept όπου ήταν και το ζητούμενο για να το ευχαριστηθείς.

  Ο τρόπος που δίνονται οι βοήθειες απίστευτος. Η ερμηνεία των ηθοποιών για σεμινάρια και το κατευχαριστήθηκε όλη η παρέα.

  Άντε να ανοίξουν και τα υπόλοιπα δωμάτια να συνεχιστεί το story. Περιμένω πως και πως.

  on 5 February 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • xairok Lvl 5 - Addict
  με 31 Κριτικές

  φοβερα ατμοσφαιρικο δωματιο…αρκετα καλοι γριφοι και σε συνδιασμο με το live στοιχειο απογειωνουν το δωματιο και το τοποθετουν στα τοπ δωματια της αθηνας..παρα πολυ καλη δουλεια!

  on 26 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • euklidis Lvl 9 - Code Breaker
  με 77 Κριτικές

  Το νούμερο 1 δωμάτιο για εμένα. Ασύγκριτη ατμόσφαιρα, εκπληκτική ιστορία, δυνατοί γρίφοι και τρόμος αρκετός για ευχαριστηθείς το δωμάτιο, χωρίς να σου στερήσει την διασκέδαση. Πραγματικά ο William έπρεπε να δίνει σεμινάρια για τα δωμάτια αυτού του είδους. Το δωμάτιο απλά είναι ότι καλύτερο έχω ζήσει από τα 50+ δωμάτια που έχω παίξει, αλλά και η υποδοχή της εταιρίας τα σπάει. Αν δεν έχετε πάει επιβάλετε να πάτε. Στα αρνητικά… μετά από το lockhill αρκετά καλά δωμάτια αυτομάτως γίνονται φτωχά.

  on 24 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Sotoss Lvl 4 - Devoted
  με 21 Κριτικές

  Φανταστική ατμόσφαιρα….πραγματικά το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι χρόνια μπροστά από θέμα ατμόσφαιρας και ειδικών εφέ. Με το που μπαίνεις στην ρεσεψιόν και περιμένεις να έρθουν οι φίλοι σου έχεις είδη μπει στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού. Η ιστορία καταπληκτική ταιριάζει απόλυτα με το όλο σκηνικό του παιχνιδιού. Πολύ έξυπνο επίσης που σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις αν σε ενδιαφέρει να λύσεις και έξτρα γρίφους για να εντριφίσεις περισσότερο στην ιστορία του δωματίου ή προτιμάς να επικεντρωθείς στην απόδραση.

  on 24 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • GeorgeIoannou Lvl 6 - Detective
  με 41 Κριτικές

  Η καλυτερη ατμοσφαιρα που θα δεις ως τωρα σε δωματιο αποδρασης και στορυ τελειο που σε βαζει αμεσως στον ‘ρολο’ σου !τρομακτικο δεν το λες,απλα σου βγαζει ενα αποκοσμο στοιχειο που ειναι οτι πρεπει. Γριφοι να υπηρχαν καλυτεροι και πιο πολλοι και θα ηταν 5/5

  on 19 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • pastoras Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 15 Κριτικές

  Respect οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες!!

  on 19 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • xairo Lvl 9 - Code Breaker
  με 69 Κριτικές

  Πολύ καλό δωμάτιο! Το live στοιχείο εξαιρετικό!

  on 13 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Alexalex Lvl 5 - Addict
  με 26 Κριτικές

  Σιγουρα το καλυτερο δωματιο που εχω επισκεφθει! Απλα εξαιρετικο! Ειχαμε παει μολις λιγες μερες πριν στο Βουντου και ειχαμε μεινει τοσο ενθουσιασμενοι που στο πρωτο διαθεσιμο ραντεβου θελαμε να παιξουμε στην Επαυλη! Αλλα η Επαυλη ειναι απλα το πιο τρομακτικο δωματιο που εχω παιξει. Ισως το Βουντου εχει καλυτερους γριφους αλλα το επιπεδο παραμενει πολυ υψηλο, με τον ηθοποιο πραγματικα να απογειωνει το δωματιο και την ατμοσφαιρα να σε βαζει 100% μεσα στο σεναριο! Καποια στιγμη φοβομασταν και να παμε απο το δωματιο στον διαδρομο…. Ημασταν μονο 3 ατομα και μας εδωσε 5 λεπτα παραπανω για να μπορεσουμε να βγουμε επιτυχως(στα πολυ θετικα αυτο, παντα περνας καλυτερα οταν βγαινεις)! ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! Εβαλα 5 και στο Βουντου μακαρι εδω να μπορουσα να βαλω 5,1!
  ΥΓ Υπαρχει ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ. Περιμενουμε ρε παιδια τα καινουργια σας δωματια πως και πως εδω και πολλους μηνες…βλεπω οτι ασχολειστε και σε αλλα προτζεκτ αλλα νομιζω οτι καλυτερα να επικεντρωθειτε στο LOCKHILL!

  on 8 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Survivors Lvl 7 - Team Leader
  με 43 Κριτικές

  Το καλυτερο δωματιο που εχουμε παειιι!!!!!Τελειο σε ατμοσφαιρα και σκηνικα οι γριφοι δενουν ολω αυτο σε μια τελεια εμπειρια!Αρκετα τρομακτικο αλλα οχι τοσο οσο να σε κομπλαρει.Φυσικα δεν ξεχναμε την τρομερη μα τρομερη υποδοχη βασικα τη υποδοχη χωριο!!Και τον καλυτερο gm που ειχαμε ποτε τον william!!!Αμα δεν εχετε παςι ακομη χανετε τον χρωνο σας!!!!

  on 6 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • chrysaaek Lvl 1 - First Impressions
  με 2 Κριτικές

  ΦΟΒΕΡΟΟΟΟ!!!! Αν και το δεύτερο που πήγαμε μπορέσαμε και βγήκαμε!!!! Τέλεια ατμόσφαιρα, τρομακτική, τέλειοι μηχανισμοί!!!

  on 3 January 2017
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • cheerleader Lvl 2 - Excited
  με 8 Κριτικές

  Μια εντυπωσιακή έπαυλη, γεμάτο μυστήριο και κρυψώνες! Ο “μπάτλερ”, ο χώρος υποδοχής και η πόρτα που ανοίγει είναι αρκετά για να σε βάλουν στο κλίμα του Lockhill! Με κάθε βήμα σου φτάνεις ακόμα πιο κοντά στη λύση! Προσωπικά δεν με απασχόλησε καθόλου ο χρόνος που τρέχει το μόνο που με ενδιέφερε ήταν το επόμενο στοιχείο και η ολοκλήρωση της ιστορίας! Καταφέραμε να φτάσουμε στην διαφυγή! Η ιστορία ολοκληρώθηκε και εμείς φύγαμε με πολύ καλές εντυπώσεις! Δωμάτιο Must!

  on 28 December 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Hares Lvl 1 - First Impressions
  με 4 Κριτικές

  Από την πρώτη στιγμή που ανοίγει η πόρτα μένεις εντυπωσιασμένος με την εικόνα
  που βλέπεις.
  Εκπληκτική ατμόσφαιρα , καταπληκτικός Game Master!
  Το δωμάτιο πραγματικά σε ταξιδεύει σε άλλη εποχή. Οι γρίφοι του δεν είναι το δυνατό του σημείο αλλά η όλη ατμόσφαιρα σε συνεπαίρνει τόσο πολύ που δεν σε ενοχλεί καθόλου.
  Φεύγεις από το δωμάτιο και εξακολουθείς να σκέφτεσαι αυτά που έζησες όσο έπαιζες.
  Μπράβο σας καταπληκτική δουλειά.

  on 24 December 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • rousopan Lvl 4 - Devoted
  με 19 Κριτικές

  Τι να πω για το lockhill είναι ότι καλύτερο έχω πάει μέχρι στιγμής,Πραγματικά χέστηκα επάνω μου,ήταν και το πρώτο τρομακτικό που πηγαίναμε οπότε έπαιξε και αυτό τον ρόλο του.Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά είναι ότι καλύτερο οι γρίφοι ήταν ψιλο εύκολοι αλλά δικαιολογείται επειδή αν δεν ήταν τόσο δεν υπήρχε περίπτωση να τους λύσεις,ξεχνούσες στην πραγματικότητα ότι ήταν παιχνίδι

  on 18 December 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • puZZle_addict Lvl 8 - Lock Expert
  με 56 Κριτικές

  Είναι κρίμα για ένα δωμάτιο με τόσο εξαιρετική σκηνοθεσία, τόσο εξαιρετική ατμόσφαιρα, τόση έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια του σεναρίου και του χώρου να αδικείται από τόσο μέτριους και ορισμένες φορές αχρείαστα περίπλοκους γρίφους. Ήμασταν ομάδα 5 ατόμων και δεν δραπετεύσαμε, μας συνεπήρε η ατμόσφαιρα και ούτε βοήθεια δε σκεφτόμασταν να ζητήσουμε με αποτέλεσμα να κολλήσουμε σε 1-2 σημεία που αν ο GM παρενέβαινε για να δώσει μια βοήθεια θα είχαμε χαρεί το δωμάτιο μέχρι τέλους. Επίσης ο χρόνος τελείωσε στον τελευταίο γρίφο και ενώ θα θέλαμε να δούμε τι δεν προλάβαμε να κάνουμε δεν μας είπαν, ίσως λόγω του όλου concept.. Συγχαρητήρια πάντως στα παιδιά για τη δουλειά που έχει γίνει και για τις εκπλήξεις που κρύβει το δωμάτιο, εμάς ίσως δε μας ταίριαξε..

  on 9 December 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • JoVan7 Lvl 2 - Excited
  με 7 Κριτικές

  Εξαιρετικό δωμάτιο.. λιγάκι δύσκολο να συγκεντρωθείς λόγω μιας ιδιαίτερης παρουσίας.. αλλα αυτο μας έκανε να περάσουμε πολυ καλα!! Το λατρέψαμε!!

  on 4 December 2016
 • escapehj Lvl 5 - Addict
  με 25 Κριτικές

  ΌΤΙ χειρότερο υπάρχει σε θέμα γρίφων. Καθόλου του γούστου μου να μπαίνω σε ένα μόνο ατμοσφαιρικό δωμάτιο. Πάω και στο λουνα παρκ και είναι καλύτερα.

  on 29 November 2016
 • KOSTAS Lvl 1 - First Impressions
  με 2 Κριτικές

  AΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΤΛΕΡ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ !!! ΑΠΟ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΗΧΟ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΥΣ ΟΙ ΓΡΙΦΟΙ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΕΙΝΑΙ .ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΩΡΑ !!

  on 24 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • FREEDOM Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 10 Κριτικές

  Ωραία ατμόσφαιρα,εξαιρετικά σκηνικά, γρίφοι οκ, μια συνολικά σωστά δομημένη εμπειρία.

  on 22 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • marynikolak Lvl 8 - Lock Expert
  με 53 Κριτικές

  πολύ ωραιο δωματιο με τρομερη ατμοσφαιρα γριφοι όχι πολύ δυσκολη με μια σχετικη εμπειρη ομαδα τους βγαζεις το θεμα είναι ότι τα live στοιχεια που είναι συνεχεια μεσα στο δωματιο και σε τρομαζουν δεν μπορεις να σκέφτεσαι τους γριφους ασε που να παρεις βοηθεια πρεπει να πηγανεις από τον ένα χωρο στον άλλο μεσα στα σκοταδια και να εχεις και το live στοιχειο διπλα σου το μοναδικο δηλαδή που με χαλασε γτ οσο και να θες να να σκεφτεις σε αποσυντονιζουν συνεχεια σε γεννικες γραμμες όμως πολύ καλο

  on 21 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Ταλαίπωροι Lvl 7 - Team Leader
  με 43 Κριτικές

  Δικαίως όλα τα θετικά σχόλια. Ατμόσφαιρά από τις καλύτερες, θα χρειαστείς αποθέματα θάρρους και κουράγιο αλλά τελικά θα τα καταφέρεις. Ίσως όχι να αποδράσεις, αλλά να ζήσεις 70+ λεπτά έντασης. Το όλο σκηνικό εντείνει τη δυσκολία των γρίφων, αλλά σε γενικές γραμμές με 4 άτομα το πολύ, θα βρεις τη λύση. Ή έτσι τελικά νομίζεις … Καλή ιδέα το να ανακαλύπτεις και επιπλέον κομμάτια της ιστορίας, εάν στο επιτρέπει ο χρόνος. Το μοναδικό που με χάλασε ήταν στο τέλος που έλειπε το debriefing και έμειναν κάποιες αναπάντητες απορίες στο μυαλό μου. Μα πως στο καλό άνοιγε το λουκέτο????? (δεν λέω ποιο, μιας και ήταν καμια δεκαριά εκεί μέσα). Ίσως και περισσότερα. Αλλά Lockhill δεν λέγεται; Λογικό είναι. Αντίο, μέχρι την επόμενη φορά, λουκετολόφε ….

  on 17 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • NIKOS Lvl 6 - Detective
  με 33 Κριτικές

  Ε Μ Π Ε Ι Ρ Ι Α!!!!!!

  on 15 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • stampa Lvl 4 - Devoted
  με 19 Κριτικές

  Τι πουμε για τα δωματια του Lockhill…
  Απο το καλημερα που χτυπας το κουδουνι μπαινεις μεσα στην ιστορια…
  Εχουμε παιξει και το καταστημα βουντου αλλα η αισθηση του φοβου που σου δινει η Επαυλη σε συνδιασμο με τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αληθοφανη ηχητικα εφε απλα δεν υπαρχει….στην κυριολεξια σου σηκωνεται η τριχα γιατι οντως νομιζεις πως το ζεις ολο αυτο.
  Απλα χωρις πολλα λογια περιμενουμε πως και πως τη συνεχεια…….

  on 11 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Lina Lvl 6 - Detective
  με 41 Κριτικές

  τα πιο creepy ηχητικά εφέ που συνάντησα! ξεκινάς να διαβάζεις την ιστορία της έπαυλης…μπαμ! τινάζεσαι! κοιτάς γύρω σου….εσύ και η παρέα σου…κανένας άλλος, ευτυχώς….ηρεμείς….συνεχίζεις να διαβάζεις…μπαμ! ξανατινάζεσαι! ξανακοιτάς γύρω σου…1 2 3 4….ουφ! είστε ακόμα όλοι μαζί….ηρεμείς….συνεχίζεις να διαβάζεις….και τα λιγοστά φώτα χαμηλώνουν σιγά σιγά, μέχρι που σβήνουν τελείως….όχι ρε να πάρει…αρχίζουν και σηκώνονται όλες οι τρίχες σου….ασυναίσθητα κρατάς την αναπνοή σου…απόλυτη ησυχία…έχει τύχει να ακούτε μόνο την καρδιά σας να χτυπάει γρήγορα;
  το μοναδικό δωμάτιο μέχρι τώρα, από τα 37 που έχω παίξει, που με έχει κάνει να ουρλιάξω έστω μία φορά! περίμενα καιρό να καταφέρει ένα δωμάτιο να το προκαλέσει και είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη που, επιτέλους, συνέβη! και μόνο γι’αυτό, respect στο spooky κομμάτι του δωματίου…ποιου δωματίου δηλαδή….του χωριού καλύτερα! κάπου εδώ να δώσω συγχαρητήρια σε αυτούς που έφτιαξαν έναν τόσο ατμοσφαιρικό χώρο στο επίκεντρο του τσιμέντου! είναι άψογα διαμορφωμένο στο σύνολό του και όχι απλώς μέσα στα δωμάτια…μεταφέρεσαι αλλού…
  μου άρεσε το live acting, κυρίως, γιατί ήταν αιφνιδιαστικό και σου’κοβε τη χολή! βέβαια, ακόμη και πριν έρθουμε σε επαφή με το ζωντανό στοιχείο (ή καλύτερα στοιχειό) του χώρου, τα ηχητικά εφέ, που ανέφερα παραπάνω, και ο τρόπος που δίνονταν οι βοήθειες, πάνω εκεί που ήσουν συγκεντρωμένος και σκεφτόσουν, σε τίναζε (όπως το μπαμ που ακούγεται στα θρίλερ ένα πράμα)! οπότε, όταν μπήκε το live acting ήδη ήμασταν στην τσίτα…
  το μοναδικό αρνητικό, που μου άφησε το δωμάτιο, είναι οι γρίφοι του…μπορεί να φταίει και το γεγονός ότι δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ εύκολα να λύσω κάτι….ήμουν συνεχώς σε επιφυλακή για το τι θα μου έρθει και από που…οπότε, κάθε τι μας έπαιρνε το διπλό χρόνο και γρίφοι, που σε άλλα δωμάτια θα μας φαινόντουσαν αστείοι, μας δυσκόλεψαν αρκετά…κατά τ’άλλα πολύ καλή εμπειρία!

  on 10 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Epiphany Lvl 2 - Excited
  με 7 Κριτικές

  Μόλις παίξεις την έπαυλη του Lockwood, οι απαιτήσεις σου -μοιραία- αλλάζουν. Γίνεσαι πιο επιλεκτικός, πιο ψείρας, και πιο απαιτητικός από τις εταιρίες και τα δωμάτια γενικότερα. Αν ποτέ έκανα το δικό μου escape room, κάπως έτσι θα ήθελα να είναι. Οι υπόλοιποι της ομάδας με σταμάτησαν, αλλά εγώ ήθελα να ξεχυθώ στο κτήριο να ψάξω και να τους γνωρίσω όλους, να τους δώσω συγχαρητήρια!
  Τα παιδιά έχουν πολύ μεράκι και αυτό φαίνεται παντού, από το σοβατεπί μέχρι τις τουαλέτες του Lockhill. Ο gm είναι εξαιρετικός στον ρόλο του, και η όλη ατμόσφαιρα σε βοηθάει να μπεις και εσύ στον δικό σου. Είναι ένα διαφορετικό δωμάτιο, επικεντρωμένο στο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ σενάριο και όχι τόσο στους γρίφους, οι οποίοι σε γενικές γραμμές είναι μέτριας δυσκολίας. Μπαίνεις στην ιστορία και τη ζεις, και το ζητούμενο είναι να ανακαλύψεις τι πραγματικά έχει συμβεί και όχι μόνο να ανοίγεις λουκέτα -τα οποία btw είναι ελάχιστα- και να τρέχεις να αποδράσεις.
  Είναι από τα πιο ατμοσφαιρικά δωμάτια που έχω παίξει, το οποίο σε ταξιδεύει στον χώρο και τον χρόνο και μέσα στο οποίο όλα δένουν μεταξύ τους: η ατμόσφαιρα, ο ήχος, τα γενικότερα εφέ, η διακόσμηση και όλα τα αντικείμενα που υπάρχουν μέσα. Παρόλο που στην αρχή ήμουν αρκετά ψύχραιμη, τα κορίτσια της παρέας και η ατμόσφαιρα με παρέσυραν και σκιαχτηκα κάνα δυο φορές…..!
  Θέλουμε encore!!!!!! <3

  on 6 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Jorgita Lvl 11 - Guru
  με 95 Κριτικές

  Εξαιρετικό δωμάτιο πραγματικά!!Τα σκηνικά και η ατμόσφαιρα σε πάνε κατευθείαν αλλού με το που θα ανοίξει η πόρτα της εισόδου! Βρίσκεσαι στο χωριό Lockhill και πρέπει να το εξερευνήσεις και να μάθεις τι έχει συμβεί…όχι να αποδράσεις…αυτός είναι ο σκοπός σου..κι αν θα πας δε θα θέλεις να φύγεις,τουλάχιστον αυτό συνέβη σε εμάς!Τα σκηνικά δύσκολα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα…!Γρίφοι κάποιοι σχετικά εύκολοι,καποιοι πιο απαιτητικοί!Ο τελευταίος χώρος της Έπαυλης εξαιρετικός κι ανατριχιαστικός καθως και η είσοδος σου σε αυτον (δεν είναι κατι που βλεπουμε για πρωτη φορα βεβαια αλλά δε σταματά ποτε,τουλαχιστον εμένα, να με ενθουσιάζει)! Η ιστορία στο τέλος του Lockwood Manor σου αφήνει και συνέχεια για το Voodoo Shop και πως γίνεται να μη πας;; Στα πάρα πολύ θετικά η απόλυτα πειστική υποδοχή,χώροι και ηχητικά εφέ (από την ώρα που θα μπεις μέχρι να φύγεις) και ότι νιώθεις ότι είσαι όντως μόνος σου σε αυτο το ”χωριό” (μαζί με το William φυσικά) που ήρθες να εξερευνήσεις! Τέλεια δουλειά πραγματικά…σίγουρα στο ΤΟP 5 μου ως τώρα και θα παραμείνει πιστεύω!!Ανυπομονώ για τη συνέχεια στο Voodoo Shop…

  on 2 November 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ABELALE Lvl 5 - Addict
  με 29 Κριτικές

  Πολύ ωραίο το γενικό κλίμα στο Lockhill που σε έβαζε από την αρχή στο ρόλο. Οι γρίφοι ήταν λίγο αδύναμοι αλλά η όλο ατμόσφαιρα κέρδιζε τις εντυπώσεις. Οι ηθοποιοί πολύ καλοί με πολύ ωραία κουστούμια που πραγματικά σου προκαλούσαν ένα φόβο.

  on 27 October 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • babiskol Lvl 7 - Team Leader
  με 43 Κριτικές

  Το καλύτερο δωμάτιο.Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω να γράφω για το lockhill Απο ατμοσφαιρικότητα είναι μακράν το καλύτερο που έχω παει,φοβος, αγωνια και αδρεναλινη στα υψη.Το δωμάτιο που πρέπει να επισκεφτείτε οπωσδήποτε!!! (7 στα 10 )

  on 24 October 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Cottonkid Lvl 8 - Lock Expert
  με 58 Κριτικές

  Eμπειρία νο 10 για μένα και το συγκεκριμένο δωμάτιο μόνο άριστα μπορεί να πάρει!!! Έχουν γραφτεί τόσο πολλά γι αυτό το δωμάτιο που δεν υπάρχει κάτι να πεις χωρίς να επαναληφθείς. Η σοβαρότητα και η ερμηνεία του William σε βάζουν στο κλίμα και στο πετσί του ρόλου σου απ το πρώτο λεπτό.Το σενάριο είναι hollywood άνετα και η πλοκή και η ατμόσφαιρα σε κάνουν να νιώσεις συναισθήματα και εναλλαγές έντονες και μοναδικές.Συμφωνώ με την άποψη πως οι γρίφοι αν και ωραίοι δεν είναι το δυνατό ή καινοτόμο σημείο του δωματίου , μα το σύνολο του παιχνιδιού είναι τόσο εξαιρετικό που δε μπορεί να σε χαλάσει αυτή η λεπτομέρεια. Προσοχή και ηρεμία θέλει. Πήγαμε 4 άτομα(ιδανικός αριθμός για μέτριας προς καλής εμπειρίας παίκτες) και τα καταφέραμε.Μust δωμάτιο για κάθε φαν του παιχνιδιού , αν υπήρχαν όσκαρ για τα escape rooms εδώ θα είχαμε σίγουρα μπόλικα. Περιμένω με αγωνία να επιστρέψω στο χωριό και να επισκεφθώ το μαγαζί βουντού!!! Προσέξτε escapers η αδελφότητα δεν έχει τελειώσει το έργο της….

  on 17 October 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • esavvini Lvl 17 - Epic
  με 215 Κριτικές

  Τελειο δωματιο, τελεια ατμοσφαιρα και ωραιοι γριφοι. Must see!!!

  on 13 October 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • GiorgosS Lvl 5 - Addict
  με 27 Κριτικές

  Οτιδήποτε άλλο μοιάζει λιγο! Ατμόσφαιρα, τρόμος, εκπλήξεις, ιστορία όλα καθαρό 5/5! Η ιστορία ξεκινά από όταν μπαίνεις σε αυτό το χωριό. Ο William προσπαθεί να προειδοποιησει για αυτό που θα ακολουθήσει. Από τη στιγμή που η πόρτα κλείνει είναι και ο μόνος σου σύμμαχος. Το δωμάτιο όπως και ο χώρος υποδοχής αξογα. Μεταφερει πιστικοτατα την ατμόσφαιρα ενος απομονωμενου χωριού άλλης εποχης. Οι γρίφοι είναι εύκολοι αλλά το κλίμα δεν άφηνει πολλά περιθώρια στη λογική. Η έπαυλη είναι στοιχειομενη; θα το δείτε με τα μάτια σας και θα το ακούσετε με τα αυτιά σας. Το σημαντικοτερο κομμάτι και αυτό που ενωνει όλο το μυστήριο του lockhill, η ιστορία. Θα την ανακαλύψεις όσο προχωρας και δεν θα σου περάσει αδιάφορη. Θα θες να μάθεις τη συνέχεια. Ο χρόνος κυλάει και στο μηδέν οι βοήθειες τελειώνουν…

  on 6 October 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • dgklavdi Lvl 6 - Detective
  με 33 Κριτικές

  Φανταστική ατμόσφαιρα, τρομερή δουλειά στα σκηνικά και στην ιστορία. Ωραίοι και λογικοί γρίφοι, η ατμόσφαιρα και ο χρόνος που περνάει βολίδα κάνουν πιο δύσκολη την επίλυση τους. Υπάρχουν στιγμές που χανεςαι στο lockhill και αληθινά ξεχνιεςαι σε μια άλλη εποχή. Δωμάτιο με ιςτορια που παίζει ρόλο, όχι απλά σαν περιτύλιγμα, αλλά με χρησιμότητα και στην ατμόσφαιρα, αλλά και στην πρακτικότητα… Βγήκαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο! Χιλια μπράβο στα παιδιά του Lockhill, καταπληκτική δουλειά. Must για όλες τις ομάδες!!! Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε στο voodoo.

  on 1 October 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • George Kostakis Lvl 7 - Team Leader
  με 50 Κριτικές

  Επικό παιχνίδι τύπου “στοιχειωμένη έπαυλη”, ατμόσφαιρα από το 1ο λεπτό και ιστορία! Μια ζωντανή εμπειρία που πρέπει να νιώσεις και θα θυμάσαι!

  on 25 September 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Stavroula Lvl 2 - Excited
  με 5 Κριτικές

  Εντάξει τι να πει κανείς για αυτό το δωμάτιο! Εξαιρετικό σε όλα του, από τα καλύτερα που έχουμε παίξει με την ομάδα μου! Νομίζεις οτι δε βρίσκεσαι σε escape room, ούτε καν στην Αθήνα! Από τα πιο ατμοσφαιρικά που έχω πάει, πολύ προσεγμένος και καλοστημένος χώρος!

  on 18 September 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • vv Lvl 7 - Team Leader
  με 47 Κριτικές

  Εξαιρετικό δωμάτιο.
  Η διακόσμηση είναι προσεγμένη σε κάθε της λεπτομέρεια, και οι γρίφοι έχουν άμεση σχέση με την ιστορία ενώ η όλη ατμόσφαιρα είναι τρομακτική.
  δεν είναι δύσκολο δωμάτιο να αποδράσεις και οι γρίφοι εκ των υστέρων αντιλαμβάνεσαι ότι δεν ήταν δύσκολοι, όλα αυτά όμως έξω από το lockhill γιατί μπαίνοντας μέσα είναι αλλιώς.

  on 17 September 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Lust Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Δεν υπαρχουν λογια για το LockHill.. Θα συμφωνισω απολυτα με τους προλαλησαντες πως ειναι μια κατηγορια απο μονο του! Δεν θεωρω οτι οι γριφοι του ηταν τρομερα δυσκολοι, παρ’ολα αυτα απαιτουν καποια σκεψη! Με εμπειρια 46 δωματιων θα το εβαζα σιγουρα στο ΤΟΠ 5 ατμοσφαιρικων δωματιων.. Οταν ανοιξει η πορτα, βρισκεσαι ηδη στο χωριο του LockHill!
  Μια εμπειρια που οπωσδηποτε πρεπει να ζησετε!

  on 6 September 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Mike Lvl 1 - First Impressions
  με 1 Κριτικές

  Μια κατηγορια μονο του. Οτι και να πεις ειναι λιγο. Με εμπειρια 40+ δωματια δεν συγκρινεται με κανενα.
  Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν ανοιγουν τα επομενα δωματια να μαθουμε και μεις τη συνεχεια της ιστοριας. 😛

  on 5 September 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • leotheescaper Lvl 2 - Excited
  με 8 Κριτικές

  πρωτοτυπη και μοναδικη εμπειρία που ομοια της δε συνανατας. εδώ φαινεται το μεράκι και η συνδεση ιστορίας – γρίφων – διακοσμησης. πολυ καλοφτιαγμένο. μπράβο

  on 26 August 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • skoupidaki Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 81 Κριτικές

  Καταφέραμε επιτέλους με την παρέα μου να πάμε στο Lockhill καθώς κλείσαμε ένα μήνα πριν. Η εμπειρία ήταν μοναδική! Ίσως ότι καλύτερο έχω επισκεφθεί….Εγώ που είμαι ο τύπος που γενικά αδιαφορώ για το story και πορώνομαι με τους γρίφους,στη έπαυλη σκάλωσα με την ιστορία και το έζησα στο έπακρο σε σημείο να μην με ενδιαφέρει να βγω, απλά να μάθω την ιστορία! Μust για κάθε ομάδα!!!!! Mε το που μπαίνεις μέσα είσαι απλά στο LOCKHILL!!!

  on 23 August 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • orestis Lvl 11 - Guru
  με 95 Κριτικές

  top top top!!!! πήγαμε εχθές με την πάρεα μου και πραγματικά θέλω να ξαναπάω… αχ γιατί να μην γίνετε να μπεις ξανά στο ίδιο δωμάτιο υπέροχα όλα!!!! ο william συγκλονιστικός πολλά μπράβο του!! μόλις χτυπάς το κουδούνι και μπαίνεις στο χωριό τίποτα πια δεν θυμίζει Αθηνά 2016 ο χρόνος είναι σαν να σταμάτησε και σε μετέφερε κάπου άλλου!!!! διαβάστε όλοι την ιστορία πιστέψτε με θα ανταμειφθείτε !!!!! μακάρι όλα τα escape room να ήταν όπως είναι το lochill!!! πολλά συγχαρητήρια ραντεβού στο vodoo shop

  on 6 August 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • TheClassmeden Lvl 5 - Addict
  με 27 Κριτικές

  Το καλυτερο απο ολα στο χωρο τον Escape room ειναι η τελικη αναμνηση που σου αφηνει η καθε περιπετεια η οποια ζεις!Δεν το θεωρω τοσο παιχνιδι οσο μια ιστορια που με ενα μαγικο τροπο γινεσαι μερος της που ειτε παλευεις να σωθεις και να βγεις ειτε που πραγμαγματικα ευχεσαι να μπορουσες να μεινεις εκει για παντα!Σ αυτο το τρομακτικο χωριο δεν ηξερα πραγματικα αν ηθελα να μεινω για παντα εκει η απλα να κρατησω την ανασα μου για να μην μ ακουσει κανεις και να χαθω απο εκει οσο πιο γρηγορα μπορω!Αναμεικτα συναισθηματα κατακλυζουν το κορμι σου απο την ωρα που πατας το κουδουνι με την ξυλινη επιγραφη Lockhill και καταλαβαινεις πως δεν σε περιμενει κατι γνωριμο και συνηθες!Παλμοι που βαρανε σε αρυθμια καθως οδευεις προς την πορτα αυτου του χωριου!Ανοιγει και δεν βλεπεις κανεναν αλλα ριχνοντας μια δευτερη ματια ειναι εκει ο ιδιοκτητης του μικρου μαγαζιου εξω απο την επαυλη lockwood!Νομιζεις οτι θα σε καλωσορισει αλλα απατασε!Δεν εισαι ιδιαιτερα ευπροσδεκτος εκει και το καταλαβαινεις με το που κλεινει η πορτα πισω σου,εχεις γινει ηδη κομματι αυτης της ανατριχιαστικης και τρομακτικης κοινωνιας!Εξοπλισμενος με της καταλληλες πλεον γνωσεις μπαινεις στην επαυλη με δικη σου ευθηνη!Και εκει αρχιζει το….Βασικα την συνεχεια την αφηνω να την ανακαλυψει οποιος πραγματικα αγαπαει αυτο το sport!Ευκολοι προς μετριοι γριφοι που η ολη ατμοσφαιρα τους κανει να φανταζουν λες και ειναι αποφασεις ζωης και θανατου!Μυστικες κρυψωνες και περασματα που αντικατοπτριζουν πληρως μια επαυλη του 19ου αιωνα που σε τραβαει μεσα της με ενα μαγικο τροπο θελωντας να σε κανει και σενα ενα ακομα κειμηλιο της.Το εκπληκτικοτερο ολων ειναι οτι ανακαλυπτεις την ιστορια με βαση το θαρρος σου και το ποσο μακρια θα φτασεις το “δωματιο”!Κλεινοντας αφου καταφερετε και βγειτε απο αυτην την επαυλη αν εχετε ακολουθησει σωστα τα ενστικτα σας θα βρειτε ενα…(μμμ θα δειτε) που θα σας κανει να σκεφτειτε οτι το να επιστρεψετε σ αυτο το χωριο ειναι παραπανο απο σιγουρο!Ευχαριστω τα παιδια αυτου του “χωριου” για μια εμπειρια που μου χαρισανε η οποια με ευκολια κατατασσεται με σιγουρια στο Νο1 των δωματιων αφηνωντας το 2 πισω με διαφορα km!Το 5 ειναι πραγματικα μικρο μπροστα σ αυτο που εχουν δημιουργησει αυτα τα μυαλα! P.S:Καθηγητα θα καταφερουμε να τελειωσουμε αυτο που αρχησες!

  on 28 July 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • fasolias Lvl 8 - Lock Expert
  με 53 Κριτικές

  Φανταστικό ατμοσφαιρικό μυστηριώδες και με λογική. Σπουδαία performances. τίποτε άλλο απλά πρέπει να πας. Αξίζει αν είσαι escaper να ζήσεις την εμπειρία αυτή.

  on 26 July 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • panagiotis Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 14 Κριτικές

  Εξαιρετικό δωμάτιο Με το που μπαίνεις στο μαγαζί ενθουσιάζεσαι από την ατμόσφαιρα ξεκιναει απο τη στιγμη που περνας την πορτα του Lockhill, πριν καν μπεις μεσα σε καποιο δωματιο.

  on 23 July 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • P70 Lvl 12 - Legend
  με 112 Κριτικές

  Δεν γινεται να σου αρεσουν τα δωματια αποδρασης και να μην εχεις παει εδω…
  Διακοσμηση, ατμοσφαιρα και ο πιστος Γουιλιαμ ειναι απο αλλο πλανητη.
  Ζησε την εμπειρια, γιατι αυτο ακριβως ειναι. Μπραβο στο παλικαρι που με πολυ μερακι εχει φτιαξει κατι τοσο ξεχωριστο!

  on 15 July 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Escaperipper Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 14 Κριτικές

  δεν υπάρχουν λόγια. ό,τι καλύτερο έχουμε παίξει και γριφολογικά και κυρίως από άποψη σχεδιασμού και ατμόσφαιρας. πολύ καλή δουλεια.

  on 12 July 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • escapedynasty Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 15 Κριτικές

  Εξαιρετικό δωμάτιο. Απόλυτα ατμοσφαιρικό και εδώ καταλαβαίνεις ότι στόχος δεν είναι μόνο να ξεκλειδώσεις πραγματα, αλλα ρολο παιζει και η ιστορία. πολύ καλή δουλειά. το συστήνουμε ανεπιφύλακτα

  on 4 July 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • NikoletaStavroulaki Lvl 3 - I ♥ Escape Rooms
  με 10 Κριτικές

  Όποιος δε πάει lockhill χάνει χρόνο σε όλα τα άλλα. Η έπαυλη μακράν καλυτερη του voo doo . Πιο διασκεδαστικη και βατή. Αν κ δε βγήκαμε ήταν τέλεια!!!

  on 3 July 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • THANOS32 Lvl 14 - Respected Leader
  με 145 Κριτικές

  Μετά από 50+ δωμάτια, ήταν καιρός να επισκεφτούμε και την Έπαυλη.
  Ξεκινώντας από τον χώρο υποδοχής που είναι εξαιρετικός και πηγαίνοντας στον game master που ήταν όπως πρέπει το Lockhill μας εισήγαγε επιτυχώς σε μια καινούρια περιπέτεια όπου έπρεπε να ξεκινήσουμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι μιας ιστορίας.΄
  Μία από τις καλύτερες ατμόσφαιρες που έχω συναντήσει σε δωμάτια, γρίφοι όχι αρκετά δύσκολοι αλλά ούτε και εύκολοι, λίγο τρέξιμο, λίγο τρόμαγμα και όλα κύλησαν ρολόι.
  Ίσως και το αγαπημένο μου δωμάτιο και μία εμπειρία που θα πρέπει να ζήσουν όλοι οι escapers.
  Κύριος στόχος είναι η κατανόηση της αρχής της ιστορίας και όχι τόσο η απόδραση.

  on 24 June 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Stefanos365 Lvl 2 - Excited
  με 6 Κριτικές

  ισως τοκαλητερο δωματιο της αθηνας !!! τρομερη ατμοσφαιρα φοβερο στορι διαφορετικη προσεγγιση αξιζει 100% τα λεφτα του!

  on 20 June 2016
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Kissa Lvl 7 - Team Leader
  με 44 Κριτικές

  H ατμόσφαιρα είναι πραγματικά το κάτι άλλο! Σε αυτό έχουν επενδύσει εξ’άλλου…
  Με το που μπαίνεις στον χώρο της εταιρίας μένεις απλά με το στόμα ανοιχτό. Που είμαι? Τι είναι εδώ?
  Ανυπομονησία και άγχος μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι… και μετά οι γρίφοι. Μα πως να λύσεις γρίφους και να σκεφτείς με τόσο τρέξιμο και ουρλιαχτό? Εμείς τουλάχιστον δεν καταφέραμε και πολλά. Αυτό που ήθελα απλά ήταν να απολαύσω την ατμόσφαιρα και όσα γινόντουσαν εκεί μέσα….
  Εάν σας αρέσει πάντως η αγωνία και το σασπένς, θυμηθείτε! Μην κλείνετε τις πόρτες πίσω σας…