Contact phone number:

Contact email:


The Cellar


4 REVIEWS & COMMENTS

Οι κριτικές και τα σχόλια των μελών ανήκουν στους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ'ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

 • TheRealEscaper Lvl 9 - Code Breaker
  με 74 Κριτικές

  Ένα πάρα πολύ ωραία στημένο και δουλεμένο δωμάτιο. Τα σκηνικά είναι πολύ προσεγμένα και υπάρχουν άπλετα στους χώρους από την εισαγωγή έως το φινάλε. Οι γρίφοι είναι in concept και έχουν λογική, δεν σπας δηλαδή το κεφάλι σου για κάτι που έχει σκεφτεί μόνο ο gm και δεν λύνει κανείς άλλος χωρίς βοήθεια. Αυτό που μου άρεσε πολύ στο δωμάτιο ήταν αφενός τα εφέ, τα οποία σε κρατούσαν σε εγρήγορση με πολύ πρωτότυπο και ρεαλιστικό τρόπο, αφετέρου η ροή που υπάρχει στους γρίφους, τους χώρους και το acting τα οποία δένουν αρμονικά και κορυφώνονται σε μια πολύ ωραία και ανατρεπτική κλιμάκωση. Τρόμος υπάρχει αρκετός αλλά εξαρτάται και από την ομάδα τελικά το πόσο θέλει να το βιώσει. Για μένα το μόνο θέμα το οποίο μας συγκράτησε κάπως από το να το νιώσουμε στο έπακρο (και δεν ξέρω αν και κατά πόσο μπορεί να βελτιωθεί αυτό διότι σε αυτό βασίζεται όλη η ροή του δωματίου) είναι ότι σε δωμάτιο όπως αυτό που επιτρέπεται η σωματική επαφή δεν έχεις το ίδιο άγχος στο να σε πιάσει ο ηθοποιός, ενώ σε άλλα που υποτίθεται ότι “αν σε πιάσουν χάνεις” το βιώνεις διαφορετικά, έχεις πραγματικά κίνητρο να τρέξεις να ξεφύγεις. Αυτό σαν προσωπική άποψη, αλλά εννοείται είναι σεβαστό και το κόνσεπτ που έχουν επιλέξει τα παιδιά διότι μπορεί να προσαρμοστεί ανά ομάδα κάτι το οποίο είναι πολύ έξυπνο και φιλικό προς κάθε πελάτη/ομάδα, απλώς σε εμάς δεν λειτούργησε εντελώς στο 100%. Κατά τα άλλα αξίζει η επίσκεψη στο the cellar, ειδικά αν είστε κάφροι και γουστάρετε να τρολάρετε και να τρολαριστείτε 😉
  Ατμόσφαιρα: 9/10
  Τρόμος: 8/10
  Γρίφοι: 9/10
  Συνολική Βαθμολογία: 8/10

  on 19 July 2021
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • orestis Lvl 11 - Guru
  με 95 Κριτικές

  Άλλο ένα αγαπημένο δωμάτιο!!!τα έχει όλα γρίφους γέλιο τρόμο και αρκετό τρεξιματάκι… οπότε τρέξτε

  on 17 October 2020
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • ElenaCha Lvl 10 - Puzzle Freak
  με 79 Κριτικές

  Καταπληχτικο δωμάτιο με ομαλή αυξανόμενη ροη αρκετά έξυπνους και in concept γρίφους που δεν είχαμε ξαναδεί, εκπληκτική ατμόσφαιρα με ωραια περάσματα και μηχανισμούς! Τρομος σκηνοθεσία & ηθοποιία στο μεγαλείο της! Το προσωπικο πολύ καλο συνεννοήσιμο επικοινωνιακό! Δεν του λείπει τίποτα & είναι σίγουρα ένα από τα τοπ δωμάτια εκει εξω. Totally Recommend it ✔️

  on 3 October 2020
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Irukandji Lvl 15 - Famous Master
  με 176 Κριτικές

  Εντυπωσιακό και ατμοσφαιρικότατο το κελλάρι της οδού Αναλάτου.

  Το όλο team εκεί έχει δώσει το 100% και σας παραδίδει ένα μεστό δωμάτιο τρόμου, που ελάχιστα έχει να βελτιώσει ώστε να φτάσει στο απόλυτο peak των δυνατοτήτων του.

  Με λίγα λόγια συναντήσαμε:

  – Πολυάριθμους και άρτια διακοσμημένους χώρους με όμορφα props.

  – Creepy και πειστικότατη ατμόσφαιρα που σε βάζει για τα καλά στο κλίμα.

  – Πολύ καλή RP εισαγωγή.

  – Performances to the point και έξυπνα scares, που διατηρούν τη σωστή περιοδικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του Cellar και κλιμακώνονται μάλιστα προς το τέλος.

  – Ικανοποιητικούς γρίφους, καλής δυσκολίας για Horror και μάλιστα εντός της υπόθεσης που εκτυλίσσεται. Ένσταση έχω μόνο προς το τέλος. Θα ήθελα 1-2 παραπάνω στον τελευταίο χώρο, μιας και θεωρώ ότι μπορεί να το υποστηρίξει. Εν τέλει το gameplay και η ροή είναι με τη σειρά τους αποτελεσματικότατα.

  – Μία κορύφωση σε πολύ καλό δρόμο. Μια μικρή αλλαγή μπορεί πραγματικά να την απογειώσει.

  Ανυπομονούμε για τη συνέχεια της ιστορίας ή γενικότερα για οτιδήποτε άλλο ετοιμάσει το Last Wish.

  Ευχαριστούμε πολύ για τη χορταστικότατη τρομο-εξόρμηση!

  🚪#174 👤#5 🔑=✔️

  on 28 May 2020
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι

Προσθήκη Απάντησης

Πρέπει να συνδεθείς για να γράψεις κριτική ή να σχολιάσεις

Close