Contact phone number:

Contact email:


Magience - Η επιστροφή


4 REVIEWS & COMMENTS

Οι κριτικές και τα σχόλια των μελών ανήκουν στους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ'ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.

 • tsoufakia Lvl 17 - Epic
  με 219 Κριτικές

  Ένα αξιοπρεπέστατο ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο, που φαίνεται ότι έχει γίνει πολύ δουλειά με κόπο και μεράκι. Πολλοί και μεγάλοι χώροι, με πληθώρα γρίφων και αυτοματισμών! Δεν θα το χαρακτηρίζαμε ως τρόμου, αλλά ως ένα πολύ καλοδουλεμένο γριφοδωμάτιο που θα το ευχαριστηθείτε στο έπακρο!

  on 31 May 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • TheMask Lvl 17 - Epic
  με 204 Κριτικές

  Magience, Μαγεία vs Επιστήμη. Αν μη τι άλλο ενδιαφέρον concept και ευφάνταστος τίτλος. Σαν ιδέα έχει αποδοθεί και στην πράξη εν μέρει, άλλοτε με θεματάκια στην εκτέλεση.

  😊 Το παιχνίδι είναι χορταστικό ήτοι 2 ώρες γεμάτες γρίφους. Αρκετοί μηχανισμοί, σκέψης, παρατήρησης, συνδυασμοί. Έχει ποικιλία σε αυτό το κομμάτι, έχει και κενά όμως στη συνοχή και ακολουθία κάποιων γριφακίων. Όχι ιδιαίτερα γραμμικό, δύσκολο γενικά και συνολικά θετικό πηλίκο γριφολογικά. Έχει και ξετύλιγμα ιστορίας που δένει σεναριακά και αρκετό χώρο για εξερεύνηση. Έχει γίνει αξιοσημείωτη δουλειά και multitasking για ένα άτομο.

  😭 Καλή ατμόσφαιρα σε γενικές γραμμές, αχρείαστα σκοτεινή στην επίλυση σε κάποιες περιπτώσεις και οι περισσότερες μουσικές επιλογές μου φάνηκαν off. Η ροή είναι οκ όμως έχει πολλές επαναλήψεις και κουράζει κάπου. Το acting δείχνει λίγο άχαρο και αντί για δράση έχει περισσότερο πλάκα… Μεγάλο μέρος των σκηνικών έχει μείνει ίδιο και κάποια σημεία φαντάζουν πρόχειρα λες και δεν ολοκληρώθηκαν. Είχαμε κολλήματα αυτοματισμών.

  ✍ Οι αρχικές έξαλλες αντιδράσεις ήρθαν λόγω κόστους που μάλλον έφερε προσδοκίες για υπερπαραγωγή παρόλο που τα προηγούμενα δωμάτια δεν σε προϊδεάζουν για κάτι τέτοιο. Το δωμάτιο είναι όντως heavily overpriced και φαίνεται ακόμα περισσότερο με το άλμα απ’το 7ευρο. Με το discount ισορροπεί κάπως κυρίως λόγω διάρκειας αφού μπορεί και ελαφρώς χαμηλότερα.
  Εν τέλει ένα mixed προς συμπαθητικό αποτέλεσμα που αν εστιάσεις στους γρίφους θα το εκτιμήσεις περισσότερο.
  Για 3-4👤
  4👤 🚪:15′
  📝:6.5/10 (αν έχεις ξαναπάει και δε σε ψήνουν οι μη αλλαγμένοι χώροι)
  📝:7/10 (αν δεν ανήκεις στους από πάνω)

  on 15 May 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • esavvini Lvl 17 - Epic
  με 215 Κριτικές

  Ενα ωραιο και ατμοσφαιρικο δωματιο με πολλους μηχανισμους.
  Δεν ειναι τρομου.
  Περνασ ευχαριστα.
  Νομιζω η τιμη ειναι λιγο τσιμπημενη αλλα με την εκπτωση τα πραγματα στρωνουν πολυ.
  Καλος ο ιδιοκτητης και gm.

  on 15 April 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι
 • Konig Lvl 14 - Respected Leader
  με 156 Κριτικές

  Να ξεκινήσω λέγοντας πως κατ’εμέ το δωμάτιο δεν αξίζει όλη αυτήν την αρνητική φήμη που έχει πάρει από την αρχή, καθώς πρόκειται για ένα αξιοπρεπέστατο ατμοσφαιρικό γριφοδωμάτιο, με υπερτίμια, συνδυαστικά, σύνθετα και πολλά δύσκολα γριφάκια, πολυάριθμους και διαφορετικούς μηχανισμούς, καλή ατμόσφαιρα, στρωτή ροή και αρκετές εναλλαγές χώρων!
  Αν θα έπρεπε να του προσάψω κάτι θα ήταν το γεγονός ότι κατά βάση οι περισσότεροι χώροι έχουν μείνει ίδιοι, αλλά έχουν διαφορετική διαρρύθμιση και σκηνικά ( καθώς το παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό ) αλλά αν κάποιος δεν έχει παίξει τα προηγούμενα δύο, πιστεύω δεν θα τον πειράξει καθόλου!
  Επίσης να πω για το acting ότι το βρήκα λίγο αχρείαστο και σε καμία περίπτωση το δωμάτιο δεν είναι τρόμου..!
  Ίσως να φταίει η τιμή που δεν ακούστηκαν και τα καλύτερα λόγια εξαρχής, αλλά πιστεύω ότι με προσφορές που παίζουν τριγύρω η τιμή γίνεται προσιτή και αξίζει ένα τόσο χορταστικό δωμάτιο τόσα χρήματα!
  Κατά την γνώμη μου όσοι γουστάρετε γρίφους, μηχανισμούς, ατμόσφαιρα πρέπει να το επισκευθείτε..!
  Όσοι θέλετε τρόμο, καλύτερα να μην πάτε καθόλου!
  Αυτά!

  on 23 March 2019
  • Γενική Εικόνα
  • Γρίφοι

Προσθήκη Απάντησης

Πρέπει να συνδεθείς για να γράψεις κριτική ή να σχολιάσεις

Close