Contact phone number:

Contact email:

The Escape:Αλλαγές στον υπολογισμό βαθμολογίας των δωματίων


του χρήστη The Escape 23 March 2018

Ενημέρωση:
Από σήμερα ο υπολογισμός της βαθμολογίας δωματίων αλλαζεί. Χρήστες με Lvl μικρότερο του 3 θα μπορούν να γράφουν και να βαθμολογούν δωμάτια όπως πριν, αλλά ΔΕΝ θα επηρεάζουν την βαθμολογία των δωματίων ΚΑΘΟΛΟΥ.

Με λίγα λόγια χρήστες που ήρθαν, έγραψαν και έφυγαν(είτε θετικά – είτε αρνητικά) δεν θα επηρεάζουν πλέον τον μέσο όρο των δωματίων καθόλου.
Όταν ένας καινούριος χρήστης θα φτάνει στο LVL 3 (ύστερα από κάποιες μέρες) τότε και ΜΟΝΟ τότε οι βαθμολογίες που έχει βάλει στα δωμάτια θα επηρεάζουν τον μέσο όρο των δωματίων αυτών.

ΥΓ: Η αλλαγή αυτή θα επηρεάσει όλα τα δωμάτια και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι αύριο. Πιθανότατα αρκετές βαθμολογίες δωματίων θα αλλάξουν αφού πλέον όλες οι LVL 1 και LVL 2 Κριτικές σταματάνε να υπολογίζονται.
Το μέτρο το δοκιμάζουμε καιρό, αλλά πλέον κρίνεται αναγκαίο και για αυτό θα ενσωματωθεί. Ελπίζουμε να μας συγχωρείσετε τα όποια μικροπροβλήματα παρουσιαστούν κατά την εφαρμογή του.

The Escape
?️?️?️?️

Let your team know:

Τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών. Διαβάστε περισσότερα Escape Journals από χρήστες του The Escape.

8 Comments on this Article

 • TheMask

  Ενδιαφερον… Εγω εχω σκεφτει και κατι ακομα. Διπλα στο κουμπακι “Μονο Εμπειροι” θα μπορουσε να μπει φιλτρο “Οχι απειροι < Level 10" 😉

  on 23 March 2018
  • The Escape

   Το κουμπί αυτό θα φτιάξει ακόμα καλύτερα για να εξυπηρετεί όλους τους επισκέπτες. Είναι η πρώτη του εκδοχή. Θα γίνει πιο εύχρηστο 🙂

   on 27 March 2018
 • VforVasilis

  Πολύ σωστή κίνηση από το site, αν και θα πρότεινα να μετράνε στην συνολική βαθμολογία από Level 4 και πάνω για να μην πω Level 5. Ακόμη θα πρότεινα να διαγράφονται κριτικές με προσβλητικό ή εριστικό περιεχόμενο καθώς και να γίνεται παρατήρηση στους συντάκτες αυτών και σε περίπτωση που επαναληφθεί να διαγράφονται και οι συγκεκριμένοι χρήστες. Επίσης μονολεκτικές κριτικές (τύπου “καλό” ή “βλακεία” ή “πολύ καλό”) είτε θα ήταν καλό να διαγράφονται είτε τέλος πάντων να απαιτείται συγκεκριμένος αριθμός λέξεων για να καταχωρηθεί η κριτική.

  on 24 March 2018
  • The Escape

   Μάλλον θα αυξηθεί στο 4 τελικά ο καθορισμός της νέας βαθμολογίας αλλά ίσως τελικά να τελειώσει η αναβάθμιση λίγο αργότερα και όχι σήμερα. Καλή ιδέα η ενσωμάτωση αριθμού λέξεων σε κριτικές. Θα το δω με την πρώτη ευκαιρία. Ευχαριστώ για όλη την βοήθεια και τις ιδέες.

   on 24 March 2018
 • Checkmate

  Καταλαβαίνω κι εγώ την ανάγκη για τον περιορισμό των level ενός χρήστη που επηρεάζει τη βαθμολογία ενός δωματίου, ώστε να μην λαμβάνονται υπόψη οι ψεύτικες/αναξιόπιστες κριτικές (βλ. 5 αστέρια μόνο σε μια εταιρεία). Αλλά δεν καταλαβαίνω την αύξηση σε όλο και περισσότερη εμπειρία. Δηλαδή η γνώμη ενός χρήστη των 15 κριτικών είναι λιγότερο σημαντική από εκείνη ενός των 100+; Υπάρχουν πολλές κριτικές ατόμων με μικρή προς μέτρια εμπειρία που γράφουν πολύ πιο σοβαρά από άλλους βετεράνους του αθλήματος (που μπορεί όλα να τους φαίνονται άψογα ή όλα μέτρια) και δεν νομίζω πως η γνώμη τους θα έπρεπε να παραγκωνίζεται (έστω και μόνο σε βαθμολογικό επίπεδο).
  Στα υπόλοιπα συμφωνώ με τον Βασίλη από πάνω.

  on 24 March 2018
  • The Escape

   Το νέο μέτρο όπως και κάθε μέτρο που εχει μπει τον τελευταίο καιρό σε σχεση με τα λεβελ δεν εχει να κάνει με την αξιοπιστία των χρηστών αλλά για να λειτουργεί αποτρεπτικά σε όποιους για οποιονδήποτε λόγω προσπαθούν να επηρεάσουν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.
   το lvl 3+ που τώρα τουλάχιστον επηρεάζει την βαθμολογία των δωματίων είναι γύρω στις 15+ κριτικές. Οπότε δεν παραγκωνίζονται από την βαθμολογία οι νέοι χρήστες αλλά πρακτικά μόνο όσοι δεν φτάσουν μέχρι αυτό το λεβελ. Η γνώμη τους μετράει φυσικά το ίδιο με κάποιον στο level 10+. Μακάρι να μπορούσαμε να αποφύγουμε όλα αυτά τα μέτρα, αλλά δεν μπορούμε – παρόλα αυτά είμαστε ανοιχτοί σε εναλλακτικές προτάσεις παιδιά.

   on 24 March 2018
 • psychosycho

  γτ δεν βάζεται σε κάθε κριτική να μπορούμε να κάνουμε like ή dislike όπως στο youtube?

  on 24 March 2018
  • The Escape

   Αποφεύγουμε οποιοδήποτε χαρακτηριστικό θα μπορούσε να “εκμεταλλευτεί”. Αν βρούμε έναν τρόπο να ενσωματωθεί ομαλά θα το βάλουμε 🙂

   on 27 March 2018

Add a comment
Close