Contact phone number:

Contact email:

Τι τύπος Escaper είμαι


του χρήστη Gamemaniac 16 February 2018

Τύπος 1
Κάθε καλή ομάδα χρειάζεται έναν άφοβο ηγέτη! Κάποιον να βοηθήσει να διευθετηθεί ο χρόνος λύνοντας διαφορές και να υποστηρίξει τους συμπαίκτες του όταν χρειάζονται μια παραπάνω χείρα βοηθείας. Ο τύπος 1 συνήθως εκλέγεται στο ρόλο, είτε συνειδητά είτε με συνήθεια. Ο τύπος 1 δεν ασχολείται ιδιαίτερα με κανένα παζλ και συχνά τρέχει πέρα δώθε στο δωμάτιο βοηθώντας παντού.

Τύπος 2
Αυτό είναι το πρόσωπο που φωνάζετε όταν χάνετε το τηλεχειριστήριο και χρειάζεστε βοήθεια για να το βρείτε. Είναι αυτό που πετάγεται κάθε τρία δευτερόλεπτα ενώ βρίσκεστε στο δωμάτιο και φωνάζει “Βρήκα κάτι!” ο τύπος 2 είναι συνήθως εκείνος που βρίσκει τα περισσότερα στοιχεία και γρίφους και βοηθά να καταλάβουν οι άλλοι τι παει που. Είναι επίσης ο φύλακας των κλειδιών και ο αυτός που ξέρει τι στοιχεία έχουν βρεθεί.

Τύπος 3
Ο εγκέφαλος της ομάδας. Συχνά, αναφέρονται ως έξυπνοι και αποκομίζουν την μεγαλύτερη απόλαυση από το να λύνουν τον κάθε γρίφο. Ωστόσο, ο Τύπος 3 τείνει να έχει μια πολύ κακή συνήθεια: επικεντρώνεται σε ένα γρίφο μέχρι να λυθεί και μισεί όταν πρέπει να αφήσει άλυτο κάτι για να προσπαθήσει να λύσει κάτι άλλο. Σε ακραίες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να τον οδηγήσει στο να ξοδέψει το μισό παιχνίδι σε μια γωνιά, δουλεύοντας σε ένα μόνο γρίφο.

Τύπος 4
Πρέπει να εξετάσετε αρκετούς τόμους μιας εγκυκλοπαίδειας; Κανένα πρόβλημα! Τσάντα γεμάτη κομμάτια παζλ; Κανένα πρόβλημα! Ο τύπος 4 δεν απογοητεύεται από κουραστικά καθήκοντα ενώ τα άλλα μέλη της ομάδας προχωρούν σε άλλους γρίφους!

Τύπος 5
Το άτομο στην ομάδα που επιλέγει να αγνοήσει ενδείξεις και να κάνει τεράστια άλματα στη λογική όταν προσπαθεί να βρει λύση σε ένα πρόβλημα. Θα βγάλει παράξενα και συγκεχυμένα συμπεράσματα που συχνά καταλήγουν να είναι λάθος. Αν μια ιδέα είναι λάθος θα βρει νέες ιδέες out-of-the-box. Όταν η ώρα περνάει και όλοι αρχίζουν να πανικοβάλλονται, ο τύπος 4 είναι πάντα εκεί με μια καινούργια λύση.

Τύπος 6
Ο τύπος 6 δίνει προτεραιότητα στις ιδέες με τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Λέει πράγματα όπως «Μπορούμε να το δοκιμάσουμε αυτό, αλλά πρώτα να δούμε αν αυτό δουλεύει αντ ‘αυτού». Βοηθούν επίσης τον τύπο 5 να μετατρέψει την τρελή ιδέα σε μια πιθανή. Αν η ομάδα είναι ένα εργοστάσιο που παράγει ιδέες, τότε ο τύπος 6 είναι ο ποιοτικός έλεγχος.

Τύπος 7
Καθε γρίφος, κάθε στοιχείο έχει πρόβλημα και δεν θα επρεπε να ειναι έτσι. Εκνευρίζεται και γκρινιάζει μόνιμα για τα πάντα και καταλήγει να κουράζει περισσότερο την ομάδα του παρά να βοηθάει σε κάτι.

Τύπος 8
Είμαστε κάποιοι που τρομάζουμε λίγο πιο εύκολα. Ε μην ανησυχείτε γιατι υπάρχει ο εκνευριστικός τύπος 8, που θα περάσει το μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού προσπαθώντας να τρομάξει τους άλλους αντί να παίξει και να βοηθήσει.

Let your team know:

Τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών. Διαβάστε περισσότερα Escape Journals από χρήστες του The Escape.

0 Comment on this Article

Add a comment




Close